THUMB
Man overleden na steekpartij kroeg Nijmegen
Bron:HartvNL / binnenland

(30-04-2017 09:22)


Een 51-jarige man uit Nijmegen is overleden door een steekpartij in een café in de Gelderse stad. De politie meldde zijn dood zondagochtend. De fatale steekpartij volgde in de nacht van zaterdag op zondag op een ruzie in de kroeg aan de Betouwstraat, in het centrum van Nijmegen.
THUMB
Man overleden na steekpartij in kroeg Nijmegen
Bron:nu.nl / binnenland

(30-04-2017 09:22)


Een 51-jarige man uit Nijmegen is in de nacht van zaterdag op zondag overleden na een steekpartij in een café in de Gelderse stad. De politie meldde zijn dood zondagochtend. 
Koning gunt klein kijkje in privéfeestje
Bron:NOS / binnenland

(30-04-2017 08:58)


Koning Willem-Alexander heeft twee foto's vrijgegeven van het privéfeest ter ere van zijn vijftigste verjaardag. Hij vierde het gisteravond in aanwezigheid van familie en (koninklijke) vrienden in Den Haag. Op de ene foto is te zien hoe Willem-Alexander met Máxima danst op het feest.
Lege veerpont maakt slagzij en zinkt bij Texel
Bron:nu.nl / binnenland

(30-04-2017 08:12)


Ten westen van Texel is zondagmorgen een veerpont gezonken. Het vaartuig met de naam Siebengebirge werd door een sleepboot voortgetrokken. Door onbekende oorzaak maakte de pont slagzij en sloeg om.
Zonnige zondag voor de deur met stevige wind
Bron:AD / binnenland

(30-04-2017 08:01)


De meteorologen van Weerplaza voorspellen een zondag met flink wat zon, maar ook een stevige zuidoostenwind. ,,Ideaal weer voor watersporters, maar zij moeten wel rekening houden met koud water en gevaar op onderkoeling”, aldus weerman Raymond Klaassen.
Weer dreigt een verwarde man met ontploffing
Bron:HartvNL / binnenland

(30-04-2017 07:39)


In Hoorn zijn zondagochtend 24 huizen ontruimd omdat een man zijn woning dreigde op te blazen. Het is de tweede keer in korte tijd dat een verward persoon de gemoederen bezighoudt, nadat zaterdagavond eenzelfde situatie zich had voorgedaan in Kerkrade.
Verwarde man dreigt in Hoorn met gasexplosie
Bron:NOS / binnenland

(30-04-2017 07:13)


In Hoorn zijn vanochtend vroeg de bewoners van 24 woningen geëvacueerd nadat een verwarde man in zijn huis het gas had opengezet. Hij belde tegen 05.00 uur de hulpdiensten en dreigde met een gasexplosie. Daarop is besloten om de omwonenden te wekken en naar buiten te halen.
Jongen (16) doodgestoken in centrum van Zaandam
Bron:AD / binnenland

(30-04-2017 07:01)


Een 16-jarige jongen uit Assendelft (Noord-Holland) is om het leven gekomen nadat hij gisteravond was neergestoken in het centrum van Zaandam. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldde de politie vanochtend vroeg. 
THUMB
Jongen (16) doodgestoken in Zaandam
Bron:NOS / binnenland

(30-04-2017 06:54)


Bij een steekpartij in Zaandam is gisteravond een jongen van 16 jaar om het leven gekomen. De jongen overleed vannacht aan zijn verwondingen in het ziekenhuis, meldt de politie op Twitter. De jongen uit Assendelft werd gisteravond rond 23.00 uur aangevallen in het centrum van Zaandam.
Verwarde man dreigt met ontploffing in Hoorn, huizen ontruimd
Bron:AD / binnenland

(30-04-2017 06:05)


In Hoorn zijn vanochtend 24 huizen ontruimd omdat een man zijn woning dreigde op te blazen. Het is de tweede keer in korte tijd dat een verward persoon de gemoederen bezighoudt, nadat gisteravond eenzelfde situatie zich had voorgedaan in Kerkrade.
THUMB
Man (51) overleden na steekpartij kroeg Nijmegen
Bron:AD / binnenland

(30-04-2017 09:22)


Een 51-jarige man uit Nijmegen is overleden door een steekpartij in een café in de Gelderse stad. Dat meldt de politie. De fatale steekpartij volgde in de nacht van zaterdag op zondag op een ruzie in de kroeg aan de Betouwstraat, in het centrum van Nijmegen.
Opslag Outdoorclub Delft afgebrand
Bron:HartvNL / binnenland

(30-04-2017 09:05)


Op de Rotterdamseweg in Delft is zaterdagnacht een felle brand ontstaan in een loods. Ter plaatse trof de brandweer een grote hoeveelheid brandende goederen aan in een naast een zogenaamde ‘romneyloods’. Uit voorzorg werden meerdere brandweervoertuigen richting het incident gestuurd, uiteindelijk kon de bemanning van één tankautospuit de brand meester worden.
Lege veerpont gezonken bij Texel
Bron:NOS / binnenland

(30-04-2017 08:38)


Ten westen van Texel is een veerpont gezonken. Het vaartuig werd voortgetrokken door een sleepboot toen het misging. Er zijn geen slachtoffers gevallen; op het moment van het ongeluk waren er geen mensen aan boord. De kustwacht probeerde het vaartuig te redden door een noodsleepboot te sturen, maar dat mocht niet baten.
Lege veerpont zinkt op zee bij Texel
Bron:HartvNL / binnenland

(30-04-2017 08:08)


Ten westen van Texel is zondagmorgen een veerpont gezonken. Het vaartuig met de naam Siebengebirge werd door een sleepboot voortgetrokken. Door onbekende oorzaak maakte de pont slagzij en sloeg om. De kustwacht stuurde een noodsleepboot. ,,Daarmee is gepoogd het schip naar de kust te slepen, maar dat is niet gelukt”, vertelde een woordvoerder.
THUMB
Man met messteken om het leven gebracht in Oss
Bron:HartvNL / binnenland

(30-04-2017 07:51)


In de Brabantse stad Oss is zaterdagavond een man om het leven gekomen door een steekpartij. Dat meldt de politie op Twitter. Het steekincident had plaats bij een woning aan de Molenweg. Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden. De melding van de steekpartij kwam rond 23.
THUMB
Jongen (16) overlijdt na steekpartij Zaandam
Bron:HartvNL / binnenland

(30-04-2017 07:25)


Een 16-jarige jongen uit Assendelft (Noord-Holland) is om het leven gekomen nadat hij zaterdagavond was neergestoken in de Savornin Lohmanstraat in Zaandam. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldde de politie zondagochtend vroeg.
THUMB
Nick (16) overlijdt enkele uren na steekpartij in Zaandam
Bron:AD / binnenland

(30-04-2017 07:01)


De 16-jarige Nick Bood uit Assendelft (Noord-Holland), die vanmorgen overleed nadat hij gisteravond was neergestoken in het centrum van Zaandam, 'heeft weleens een grote mond maar is geen vechtersbaas'. Dat zeggen vrienden van de jongen. Op de plek waar de fatale steekpartij plaatsvond liggen twee bosjes bloemen met onder meer de tekst: Je bent een kanjer Nick.
THUMB
16-jarige jongen overlijdt na steekpartij Zaandam
Bron:nu.nl / binnenland

(30-04-2017 06:59)


Een 16-jarige jongen uit Assendelft (Noord-Holland) is om het leven gekomen nadat hij zaterdagavond was neergestoken in Zaandam. Het slachtoffer overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldde de politie zondagochtend vroeg. 
THUMB
Wekdienst van 30 april: dit gebeurde terwijl je sliep
Bron:NOS / binnenland

(30-04-2017 06:22)


Goedemorgen, het wordt vrij zonnig. In de middag vanuit het westen meer bewolking en vanavond in Zeeland kans op een bui. Het wordt tussen de 16 en 19 graden en er staat redelijk veel wind. Wat heb je gemist? Joshua behoudt wereldtitel na galavoorstelling met Klitsjko Bokser Anthony Joshua heeft zijn wereldtitel in het zwaargewicht boksen behouden.
Huizen ontruimd in Hoorn nadat man dreigt met gasontploffing in woning
Bron:nu.nl / binnenland

(30-04-2017 06:04)


In Hoorn zijn zondagochtend 24 huizen ontruimd omdat een man zijn woning dreigde op te blazen. 
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: