Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Seksueel gedrag meer bespreekbaar na BNN-show Verkracht of Niet
Bron:AD / cultuur

(21-11-2017 11:00)


Verkracht of niet?: het BNNVARA-programma, waarvan vanavond de laatste aflevering wordt uitgezonden, moest de stilte rondom verkrachting doorbreken. Het thema bleek extra actueel toen vlak voor de uitzendingen de #metoo-discussie losbarstte. ,,Opeens zaten we er middenin'', concludeert BNNVARA-eindredacteur Wieneke van Vucht.
Actieweek Cordaid: Komt weervrouw Amara de dag door met met 3 liter water?
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(21-11-2017 10:09)


Amara Onwuka is door Marieke Elsinga uitgedaagd een dag lang met slechts 3 liter water te doen, in het kader van de actieweek van RTL Boulevard en Cordaid: schoon water voor iedereen. Ze is al heel vroeg begonnen en nu al lijkt deze 3 Liter Water Challenge uit te lopen op zo'n beetje de grootste uitdaging van haar leven.
Knuffelsenior Hendrik Groen opnieuw kijkcijferkanon
Bron:AD / cultuur

(21-11-2017 09:56)


Ook de zesde aflevering van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen blijkt een kijkcijferhit. De dramaserie met Kees Hulst en André van Duin was gisteravond het op een na best bekeken programma, meldt de Stichting Kijkonderzoek.
THUMB
Derksen walgt van pietendebat in shows als DWDD
Bron:MediaCourant / cultuur

(21-11-2017 09:35)


Johan Derksen walgt van de manier waarop het zwartepietendebat wordt gevoerd in programma’s als De Wereld Draait Door. Dat zei hij maandagavond in Voetbal Inside. DWDD-host Matthijs van Nieuwkerk babbelt maar al te graag met de rest van de grachtengordel, meent Derksen.
Belgische tv-producenten samen naar Nederland
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(21-11-2017 09:05)


Drie grote Belgische tv-producenten willen een plekje op de Nederlandse markt veroveren. Daarvoor hebben ze de nieuwe productiemaatschappij FABIOLA opgericht. Het eerste programma is begin volgend jaar te zien.
Sorry Voor Alles wint internationale Emmy Award
Bron:MediaCourant / cultuur

(21-11-2017 08:44)


De Jan Smit-show Sorry Voor Alles die sinds kort te zien is op de zaterdag van NPO 1 wordt niet bepaald bedolven onder hoge kijkcijfers en lovende kritieken, maar de Vláámse versie won afgelopen nacht de prestigieuze International Emmy Award. Dat meldt de Vlaamse VRT.
Waylon gasthoofdredacteur Veronica Magazine
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(21-11-2017 08:35)


Waylon is deze week hoofdredacteur van Veronica Magazine. De aanleiding is de Top 1000 Allertijden die van zaterdag 25 november tot en met vrijdag 1 december te beluisteren is op Radio Veronica en Waylons aansluitende concertreeks in Rotterdam Ahoy.
'Edwin Evers verliefd op politiewoordvoerster'
Bron:AD / cultuur

(21-11-2017 08:26)


Het lijkt er sterk op dat Radio 538-dj Edwin Evers (46) een nieuwe liefde in zijn leven heeft. Evers is onlangs gespot met Esther Izaks, die werkzaam is bij de Amsterdamse politie als woordvoerder. Volgens De Telegraaf zijn de twee stapelverliefd, maar de ochtend-dj wil dat zelf niet bevestigen.
'Edwin Evers heeft nieuwe liefde'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(21-11-2017 08:01)


Edwin Evers heeft een nieuwe vriendin. Dat meldt De Telegraaf. De dj van Radio 538 werd afgelopen weekend gespot in Amsterdam met Esther Izaks, een van de woordvoerders van de Amsterdamse politie.
Simone Kleinsma 'vrij emotioneel' na black-out op toneel
Bron:AD / cultuur

(21-11-2017 07:31)


Simone Kleinsma is tijdens een voorstelling van de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt geconfronteerd met een black-out. Uitgerekend tijdens het voor haar emotioneel beladen nummer Zonder jou was ze haar tekst kwijt, vertelt ze aan Cornald Maas in het programma Volle Zalen.
Victoria's Secret Angel maakt pijnlijke val op catwalk
Bron:AD / cultuur

(21-11-2017 10:17)


Het is de nachtmerrie van ieder topmodel tijdens een belangrijke catwalkshow: een uitglijder maken op het moment suprême. Het overkwam het Chinese model Ming Xi (28) gisteren toen ze in Sjanghai op mocht voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria's Secret.
Jenny d’Arc bij Pauw: ‘Volkskrant noemt mij extremist’
Bron:MediaCourant / cultuur

(21-11-2017 10:06)


Jenny Douwes, die wordt gezien als de heldin van Friesland en op de Telegraaf-voorpagina is gekroond tot Jenny d’Arc, vindt het schandalig hoe sommige media over haar schrijven. Dat vertelde ze maandagavond in Pauw. Douwes zorgde er dit weekend voo
André blijft scoren met Hendrik Groen
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(21-11-2017 09:40)


Ook de zesde aflevering van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen blijkt een kijkcijferhit. De dramaserie met André van Duin was maandagavond het op een na best bekeken programma, meldt de Stichting KijkOnderzoek.
Waylon denkt dat ex-vriendinnen zich minderwaardig voelden in relatie
Bron:nu.nl / cultuur

(21-11-2017 09:13)


Waylon denkt dat een aantal van zijn vorige relaties tot een einde zijn gekomen omdat zijn toenmalige vriendinnen zich minderwaardig voelden in de relatie met de zanger. "Ik kan dat gevoel niet beter maken."
Drie Vlaamse tv-huizen naar ons land als FABIOLA
Bron:MediaCourant / cultuur

(21-11-2017 09:00)


De drie onafhankelijke Vlaamse tv-huizen Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen hebben in ons land een nieuw bedrijf opgericht: FABIOLA. Dat hebben ze vandaag bekendgemaakt. FABIOLA gaat eigen programma’s ontwikkelen voor de Nederlandse markt en ook exclusief de formats van de drie Vlaamse producenten aanbieden en produceren in Nederland.
Dramaserie André van Duin blijft kijkcijferhit op NPO 1
Bron:MediaCourant / cultuur

(21-11-2017 08:38)


De kijkcijfers van maandag 20 november 2017 (SKO) De dramaserie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen blijft een grote hit op de late maandagavond van NPO 1. Ook gisteren was de André van Duin-serie weer in trek met ruim 1,5 miljoen kijkers (29 procent).
Louise Korthals: geen wedstrijdje met Dolf
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(21-11-2017 08:26)


De gezamenlijke oudejaarsconference van Louise Korthals en Dolf Jansen wordt geen wedstrijdje stand-uppen tussen de twee. Dat zegt de comédienne in De Telegraaf. “Dat zou ik sowieso van hem verliezen”, zegt ze.
Christopher Eccleston geeft 'Thor: The Dark World' trap na
Bron:FilmNieuws / cultuur

(21-11-2017 08:02)


Van de zeventien films die tot op heden verschenen in het Marvel Cinematic Universe werd Thor: The Dark World het matigst ontvangen door de filmcritici en ook bij de fans is de film niet enorm geliefd. Ook Christopher Eccleston blijkt met weinig plezier terug te kijken op de superheldenfilm.
THUMB
Kensington: We willen het internationale randje aanraken
Bron:AD / cultuur

(21-11-2017 08:00)


In vijf avonden trekt rockband Kensington deze week 85.000 mensen naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Volgend jaar volgt de Johan Cruijff Arena. Zanger Eloi Youssef (30) en drummer Niles Vandenberg (36) over hun ongekende succes aan de hand van vijf thema’s.
X-Men spin-off 'Gambit' vindt vrouwelijke lead
Bron:FilmNieuws / cultuur

(21-11-2017 07:21)


Volgens Variety staat actrice Lizzy Caplan, bekend uit de serie Masters of Sex en de films Cloverfield en Now You See Me 2, op het punt om te tekenen voor een rol in Gambit, de onlangs voor 2019 aangekondigde X-Men spin-off van Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: