Cultuur
Ouder >> 
Netflix wil Weinstein Company niet kopen: 'Extreem onwaarschijnlijk'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(17-10-2017 01:58)


Het is 'extreem onwaarschijnlijk' dat Netflix een bod zal uitbrengen op The Weinstein Company. Dat heeft CEO Reed Hastings maandag gemeld bij de presentatie van de kwartaalcijfers van het streamingbedrijf.
Mick Jagger zingt Frans Bauer
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(17-10-2017 01:01)


Mick Jagger heeft op gepaste wijze afscheid genomen van Nederland. Op Instagram plaatste de rocker maandagavond laat een filmpje waarop hij Frans Bauers Heb Je Even Voor Mij zong. Daarbij schrijf hij: "Voor nu tot ziens Holland".
Weinstein nu ook aan de kant gezet door collega-producers
Bron:AD / cultuur

(16-10-2017 23:55)


Nadat de gevallen Hollywood-producer Harvey Weinstein zaterdag al uit de organisatie van de Oscar-academy was gezet, heeft nu ook de raad van bestuur van de Producers Guild of America de producent geroyeerd als lid. 
Mick Jagger zingt Heb je even voor mij van Frans Bauer
Bron:AD / cultuur

(16-10-2017 22:05)


Rolling Stones-zanger Mick Jagger heeft op een passende manier afscheid genomen van Nederland. Op zijn Instagram plaatste de Amerikaanse ster een filmpje waarop hij Heb je even voor mij van Frans Bauer zing. 
THUMB
Roosmarijn Reijmer weg bij 3FM
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2017 21:50)


Roosmarijn Reijmer vertrekt bij 3FM. Na 17,5 jaar in verschillende functies bij het radiostation gaat ze vanaf 1 januari aan de slag voor boekingskantoor en festivalorganisator Friendly Fire als hoofd marketing en creatie. Dat meldt de dj maandagavond op haar Facebookpagina.
Roosmarijn Reijmer weg bij 3FM
Bron:AD / cultuur

(16-10-2017 20:39)


Roosmarijn Reijmer (38) stopt na tien jaar als dj bij 3FM. Ze vindt het een 'mooi moment' aan de andere kant van muziek te gaan staan en gaat aan de slag als hoofd Marketing en Creatie bij het Amsterdamse evenementenbureau Friendly Fire.
Schokkend script horrorfilm IT gelekt
Bron:AD / cultuur

(16-10-2017 20:27)


Gesprek van de dag onder fans van de horrorklassieker IT: een bizarre scène die uit de hitfilm is geknipt omdat het als te schokkend werd ervaren. Uit het script, dat is verspreid door Amerikaanse media, blijkt dat het de bedoeling was dat horrorclown Pennywise in het bijzijn van een moeder haar baby moest eten.
Gwen van Poorten gestrand in storm Ierland
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2017 19:36)


Gwen van Poorten is in Ierland maar kan daar door de zware storm Ophelia niet aan het werk. Dat vertelde ze maandagmiddag in De Coen en Sander Show op Radio 538. Ze beleeft heftige momenten in het oog van de afgezwakte tornado.
THUMB
'Glee-acteur Mark Salling deed zelfmoordpoging'
Bron:nu.nl / cultuur

(16-10-2017 18:36)


Mark Salling zou een zelfmoordpoging gedaan hebben terwijl er een rechtszaak tegen hem liep wegens het in bezit zijn van kinderporno.
'Michael Fassbender en Alicia Vikander getrouwd'
Bron:nu.nl / cultuur

(16-10-2017 17:53)


Michael Fassbender (40) en Alicia Vikander (29) zijn afgelopen weekend op Ibiza in het huwelijksbootje gestapt. 
Mick Jagger zingt nummer van Frans Bauer op Instagram
Bron:nu.nl / cultuur

(17-10-2017 01:43)


Mick Jagger heeft maandagavond op Instagram een filmpje geplaatst waarop te zien is hoe hij 'Heb je even voor mij' van Frans Bauer zingt.  
Netflix wil Weinstein Company niet kopen
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(17-10-2017 00:35)


Het is "extreem onwaarschijnlijk" dat Netflix een bod zal uitbrengen op The Weinstein Company. Dat heeft CEO Reed Hastings maandag gemeld bij de presentatie van de kwartaalcijfers van het streamingbedrijf.
Ook Producers Guild royeert Weinstein
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2017 23:05)


Nadat de Academy of Motion Pictures Hollywood-producer Harvey Weinstein zaterdag per direct uit de organisatie achter de Oscars gezette, heeft ook de raad van bestuur van de Producers Guild of America de gevallen producent geroyeerd als lid. De bestuursleden van de vakorganisatie van Amerikaanse tv- en filmproducenten besloten maandag unaniem afscheid te nemen van Weinstein.
THUMB
Regisseur Lars von Trier ontkent beschuldigingen Björk
Bron:nu.nl / cultuur

(16-10-2017 21:52)


De Deense regisseur Lars von Trier ontkent dat hij zangeres Björk seksueel heeft geïntimideerd. De IJslandse sprak zich zondag in een bericht op Facebook uit over een intimiderende en onaangename ervaring met een Deense regisseur op een filmset. 
Lars von Trier ontkent seksuele intimidatie Björk
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2017 21:07)


De Deense regisseur Lars von Trier ontkent dat hij zangeres Björk seksueel heeft geïntimideerd.
Chantal Janzen was 'heel de zomer ziek' door zwangerschap
Bron:nu.nl / cultuur

(16-10-2017 20:30)


Chantal Janzen (38) is een aantal weken flink ziek geweest vanwege haar zwangerschap. De presentatrice maakte vrijdag bekend in verwachting te zijn van een jongetje.
Ontdekking zwangerschap paniekmomentje voor Chantal
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2017 19:55)


Op haar platform &C (And C) maakt de zwangere Chantal Janzen vandaag bekend aankomend voorjaar te zijn uitgerekend. Ook vertelt ze dat er wel even een klein paniekmomentje was toen bleek dat ze in verwachting was. “Sneller dan verwacht.”
THUMB
Line-up Muziekfeest van het Jaar bekend
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2017 19:16)


De complete line-up van het eerste Muziekfeest van het Jaar is bekend. In navolging van de Sterren Muziekfeesten op het Plein presenteert Jan Smit op vrijdag 8 december het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome in Amsterdam. Jan Smit krijgt op het podium gezelschap van onder anderen André Hazes, Gerard Joling, Frans Bauer, René Froger, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti, Jannes, Frans Duijts, Lee Towers, Anita Meyer, Thomas Berge, George Baker, The Kik, Wolter Kroes, OG3NE, John de Bever, Peter Beense en Danny Froger.
Geraldine: Met Paul ben ik voor het eerst volledig monogaam
Bron:AD / cultuur

(16-10-2017 18:35)


Geraldine heeft in haar vriend Paul de ware gevonden. De 27-jarige BNN-presentatrice heeft het gevoel dat het met hem 'echt klikt' en is voor het eerst in een relatie volledig monogaam. ,,Dat is misschien niet leuk voor mijn exen om te horen, maar hiervóór vond ik het lastiger; ik kwam eerder in de verleiding om met iemand anders te zijn'', laat ze los in de nieuwste editie van LINDA, het maandblad van Linda de Mol.
Janine Abbring wil door met Zomergasten
Bron:AD / cultuur

(16-10-2017 17:41)


Janine Abbring wil ook volgende zomer Zomergasten presenteren. ,,Het is me erg bevallen. Als het aan mij ligt, gaan we door. Maar zoals dat vaak gaat bij televisie moeten de contractonderhandelingen nog worden gevoerd. Er staat nog niets vast”, aldus de 41-jarige presentatrice die afgelopen zomer Thomas Erdbrink opvolgde en lovende kritieken kreeg.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: