Strafzaak Bill Cosby wordt nog later overgedaan
Bron:AD / cultuur

(22-08-2017 18:25)


De strafzaak tegen Bill Cosby (80) wordt pas volgend jaar overgedaan. Een rechter in Pennsylvania besloot de nieuwe advocaten van de komiek langer de tijd te geven de zaak voor te bereiden.
Vlotte trailer voor punk sci-fi komedie 'How to Talk to Girls at Parties'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2017 17:43)


Bekijk nu de internationale trailer voor How To Talk To Girls at Parties met Elle Fanning, Nicole Kidman en Alex Sharp. De trailer komt uit Japan, maar dat merk je alleen aan de voice-over de eerste tien seconden en de ondertiteling daarna, verder is de trailer gewoon in het Engels: Bekijk de trailer/video How To Talk To Girls at Parties is de nieuwe punk sci-fi komedie van John Cameron Mitchell (Rabbit Hole, Short Bus, Hedwig and the Angry Inch).
Waarom Netflix als enige 'The Irishman' wilde maken
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2017 16:53)


Het leek er bijna op alsof The Irishman niet meer gemaakt zou worden. De nieuwe misdaadfilm van Martin Scorsese kwam maar niet van de grond, ondanks dat de casting van Robert De Niro en Al Pacino al heel lang bekend waren. Waarna ook nog eens de namen van Harvey Keitel, Joe Pesci en Bobby Cannavale werden toegevoegd.
Kristen Bell werd ooit bedrogen door manlief Dax Shepard
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2017 16:47)


Actrice Kristen Bell (Frozen, CHIPS) werd ooit bedrogen door haar huidige echtgenoot acteur Dax Shepard (Veronica Mars, The Judge), zo vertelt ze in een recent interview met PopSugar. Toen Bell voor het eerst op date ging met haar Shepard, werd ze meteen geraakt door de liefdespijl van Cupido.
THUMB
NRC kritisch over geradicaliseerde kleuters in Journaal
Bron:MediaCourant / cultuur

(22-08-2017 16:00)


Het is onwenselijk dat het NOS Journaal maandag aandacht heeft besteed aan de radicaliserende kleuters op de basisschool in het Belgische Ronse. Dat vindt Wilfred Takken, tv-recensent van NRC Handelsblad, schrijft hij in de krant. Leraren van de basisschool slaan in de media alarm omdat zelfs kleuters al onder de invloed zijn van extreme islam.
THUMB
Humberto Tan verbreekt stilzwijgen: Het is privé even niet leuk
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2017 15:44)


Humberto Tan heeft naar eigen zeggen nogal risico genomen door de afgelopen maanden niks los te laten over zijn privéleven. Volgens de 51-jarige vader van drie is de roddelpers gericht op vernietiging en is de prijs die hij nu betaalt vrij hoog.
Scarlett Johansson gespot met enorme rugtatoeage
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2017 15:27)


De Amerikaanse actrice Scarlett Johansson (Rough Night, Ghost in the Shell) is gefotografeerd met een vermoedelijk nieuwe tatoeage op haar rug! Zou het grote inktplaatje behoren tot haar persoonlijke collectie, of slechts van tijdelijke aard zijn? De actrice werd maandag wandelend in haar losse vrijetijdskleding gespot in Atlanta, Amerika.
THUMB
Humberto Tan: Het is privé even niet leuk
Bron:AD / cultuur

(22-08-2017 15:21)


RTL Late Night-presentator Humberto Tan (51) heeft naar eigen zeggen een risico genomen door de afgelopen maanden niks los te laten over zijn privéleven. Volgens de vader van drie is de roddelpers gericht op vernietiging en is de prijs die hij nu betaalt vrij hoog.
Benja Bruijning en Ricky Koole in Van God Los
Bron:AD / cultuur

(22-08-2017 14:26)


Benja Bruijning, Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje Remmers en Mustafa Duygulu spelen een rol in het nieuwe seizoen van Van God Los. Dat heeft BNN-VARA bekendgemaakt. 
Astrid Joosten vond Linda de Mol te oppervlakkig
Bron:MediaCourant / cultuur

(22-08-2017 14:05)


Astrid Joosten heeft jarenlang de uitnodiging om aan te schuiven in Linda’s Zomerweek afgeslagen, omdat ze het programma van Linda de Mol te oppervlakkig vond. Dat vertelt ze vandaag in de VARAgids. Joosten is ditmaal wél overstag gegaan: volgende week dinsdag zit ze op haar bank.
Máxima hervat werk na overlijden van haar vader
Bron:AD / cultuur

(22-08-2017 17:45)


Koningin Máxima is weer aan het werk na het overlijden van haar vader Jorge Zorreguieta, die op 8 augustus in haar bijzijn stierf in Argentinië. Vanochtend bracht Máxima een verrassingsbezoek aan Delft, waar ze een inloophuis voor mensen ‘met een krasje’ bezocht, dat ondersteund wordt door het Kansfonds.
Strafzaak Bill Cosby uitgesteld naar voorjaar 2018
Bron:nu.nl / cultuur

(22-08-2017 17:04)


De strafzaak tegen Bill Cosby wordt niet eind dit jaar, maar in volgend voorjaar overgedaan. Een rechter in Pennsylvania besloot de nieuwe advocaten van de komiek langer de tijd te geven de zaak voor te bereiden.
Strafzaak Bill Cosby wordt later overgedaan
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2017 16:51)


De strafzaak tegen Bill Cosby wordt pas volgend jaar overgedaan. Een rechter in Pennsylvania besloot de nieuwe advocaten van de komiek langer de tijd te geven de zaak voor te bereiden.
'Hellboy'-reboot wordt geen oorsprongsverhaal
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2017 16:00)


Acteur David Harbour vertelde dat de aankomende reboot van Hellboy geen oorsprongsverhaal wordt. Daarnaast weten we nu dat de film weer een extra acteur gevonden heeft, namelijk Ed Skrein. Maar eerst even Harbour over de reboot. "Er is iets rond zijn oorsprong, maar het wordt niet echt een oorsprongsverhaal," vertelde Harbour tegenover de Happy Sad Confused podcast.
Wereldpremière La Holandesa in Toronto
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2017 15:47)


La Holandesa beleeft volgende maand zijn wereldpremière tijdens het Toronto International Film Festival. De speelfilm, met Rifka Lodeizen en Guido Pollemans in de hoofdrollen, is volgend jaar in de bioscopen te zien.
Birgit Schuurman duikt in zichzelf voor nieuw album
Bron:AD / cultuur

(22-08-2017 15:40)


Birgit Schuurman brengt volgend jaar voor het eerst in tien jaar weer een nieuw album uit. Het 40-jarige zusje van Katja Schuurman wil weer muziek vanuit zichzelf maken, zegt ze in Viva.
NPO viert protestantisme met In Holland Staat Een Kerk
Bron:MediaCourant / cultuur

(22-08-2017 15:25)


Het protestantisme viert zijn 500ste verjaardag en NPO 1 ruimt prominente zendtijd in om dat te vieren. De EO krijgt op dinsdag 31 oktober direct na het Achtuurjournaal ruim baan met de eenmalige muziekspecial In Holland Staat Een Kerk. Dat laat de omroep weten.
Harry Osborn in Spidey spin-off 'Silver & Black'?
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2017 15:05)


That Hashtag Show weet zo nu en dan interessante nieuwtjes te melden. Vandaag hebben ze bericht rond Sony-film Silver and Black, die zich afspeelt in een Spider-Man universum dat straks gelanceerd wordt met Venom. Volgens de YouTube-show zit niemand minder dan Norman Osborn in de film.
Pedro Pascal wordt schurk in 'The Equalizer 2'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2017 14:14)


Acteur Pedro Pascal, die we kennen van series als Narcos en Game of Thrones, maar ook van de recente film The Great Wall, heeft getekend om het tegen Denzel Washington op te nemen in The Equalizer 2. Welke rol hij precies krijgt is niet bekend, al weten we wel dat hij de slechterik zal zijn.
Benja Bruijning en Ricky Koole in Van God Los
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2017 14:04)


Benja Bruijning, Imanuelle Grives, Ricky Koole, Maartje Remmers en Mustafa Duygulu spelen een rol in het nieuwe seizoen van Van God Los. Dat heeft BNN-VARA bekendgemaakt. Vorige week werd al bekend dat onder anderen Mr. Polska, Henry van Loon, Martin van Waardenberg en Martijn Fischer te zien zijn in de vierde reeks van de misdaadserie.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: