Michael Beach gecast in 'Aquaman'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(23-06-2017 16:36)


Acteur Michael Beach is gecast in James Wans Aquaman. Hij zal het personage Jesse Kane spelen, die in de comics al eens tegenover de DC-held van Jason Momoa gestaan heeft. Geinig feitje: Beach en Momoa werkten al eens samen, in Stargate: Atlantis. Aquaman wordt gebaseerd op de gelijknamige comics van DC en zal draaien om de koning van Atlantis.
Postuum Walk of Fame-ster voor Steve Irwin
Bron:AD / cultuur

(23-06-2017 16:15)


Twaalf jaar na zijn dood krijgt de Australische televisiester Steve Irwin een ster op de Walk of Fame in Hollywood. Dat heeft de organisatie achter de bekende straat in Los Angeles bekendgemaakt.
David Fincher maakt inderdaad 'World War Z'-vervolg
Bron:FilmNieuws / cultuur

(23-06-2017 15:41)


Nadat eerst aangekondigd werd dat David Fincher een vervolg zou maken op World War Z, waren er later verhalen dat hij twijfelde. Nu is echter zeker dat hij het vervolg gaat maken, samen met hoofdrolspeler Brad Pitt. Tijdens een interview met The Hollywood Reporter bevestigt Paramount-baas Jim Gianopulos dit.
Streams Napalm Death in de lift door Miliband
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(23-06-2017 15:28)


Het bezoek van zanger Mark ‘Barney’ Greenway aan de radioshow van oud-Labourleider Ed Miliband heeft Napalm Death geen windeieren gelegd. Volgens een journalist van de Financial Times is het aantal gestreamde songs van de metalband binnen enkele dagen met ruim 200 procent gestegen.
Ridley Scott wil 'Blade Runner'-franchise uitbreiden
Bron:FilmNieuws / cultuur

(23-06-2017 14:48)


Ridley Scott heeft de smaak te pakken. Hij breidde het Alien-universum flink uit en werkt nu aan een groter Blade Runner-universum. Dat begint natuurlijk met Denis Villeneuve’s vervolg, maar er is nog genoeg ander materiaal. Philip K. Dick, op wiens boek Do Androids Dream of Electric Sheep? de film gebaseerd is, schreef maar één boek, maar zijn vriend K.
Inge de Bruijn was naakte ster met meeste kijkers
Bron:MediaCourant / cultuur

(23-06-2017 14:29)


De eerste editie van Adam Zkt Eva VIPS zit erop. Van de zes afleveringen was de tweede aflevering met oud-topzwemster Inge de Bruijn het meest in trek op RTL 5. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Bruijn wist met haar naakte lijf 741.
Luisteraars Radio 10 kiezen voor Billy Jean
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(23-06-2017 14:06)


Billy Jean is volgens de luisteraars van Radio 10 de beste song die Michael Jackson heeft gemaakt. De afgelopen week mochten de luisteraars stemmen welke song ze van de King of Pop de beste vonden. Zondag wordt de top 50 uitgezonden.
Lil' Kleine voegt 10 nummers toe aan album
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(23-06-2017 13:56)


Lil' Kleine heeft zijn album Alleen uitgebreid met tien nieuwe tracks. Het album, dat eind vorige maand verscheen, bevat sinds vrijdag 21 nummers, waaronder liedjes met Bokoesam, Hef en Heinek’n. De nieuwe single Loterij is een samenwerking met Ronnie Flex.
SBS6 zoekt quizmasters voor De perfecte vraag
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(23-06-2017 13:30)


SBS6 geeft een twist aan de definitie tv-quiz. De hoofdkandidaat in de nieuwe SBS6-quiz De perfecte vraag is namelijk zelf de quizmaster en moet zelf vragen bedenken en stellen aan honderd deelnemers. Die vragen moeten niet te moeilijk zijn, maar ook niet te gemakkelijk.
THUMB
Gezinsbak voor Jan Versteegh, Daniëlle Oerlemans herenigd met dochter
Bron:AD / cultuur

(23-06-2017 13:26)


Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
THUMB
Vieze spiegel speelt Jennifer Lopez parten
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(23-06-2017 16:19)


Jennifer Lopez ligt flink onder vuur op Instagram. Haar volgers betichtten J-Lo ervan een selfie te hebben bewerkt. Er was namelijk een vlekje op haar zij te zien. Volgens kritische volgers een slecht staaltje Photoshop. Volgens Jennifer gewoon een vieze spiegel.
'Skinhead' Johnny de Mol verhuist van Amsterdam naar Goois landgoed
Bron:AD / cultuur

(23-06-2017 15:42)


Johnny de Mol (38) verhuist na 20 jaar van de hoofdstad naar het Gooi. De De Moltelg laat zijn geliefde penthouse in hartje Amsterdam achter zich voor een villa in Blaricum dichterbij zijn familie. Daar is hij binnenkort te spotten met een extreem kapsel.
Geruchten over verrassingsact Glastonbury
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(23-06-2017 15:37)


In Engeland gonst het van de geruchten over een verrassingsoptreden van Elbow of Arcade Fire op het Glastonbury festival. Vrijdagavond staat er een verrassingsact aangekondigd op een van de podia.
THUMB
Roddeloverzicht: Andy's mislukte reünie en Lorde onhandig over Taylor
Bron:nu.nl / cultuur

(23-06-2017 15:04)


Andy van der Meijde toch niet herenigd met dochters, streng contract voor draagmoeder Kim Kardashian en Kanye West, Gordon blijft toch maar wel in Nederland en Lorde doet onhandige uitspraken over Taylor Swift. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
Lorde hoogste nieuwe binnenkomer in Album 100
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(23-06-2017 14:39)


Lil’ Kleine is met zijn album Alleen nog steeds heer en meester in de Album Top 100. Afgelopen week verkocht Lil' Kleine meer dan twee keer zoveel exemplaren van het album dan zijn directe belager Ed Sheeran deed met ÷ (Divide). Vrijdag maakte Lil' Kleine bovendien bekend dat zijn album Alleen met tien nieuwe tracks is uitgebreid, wat zijn positie in de Album Top 100 voorlopig alleen maar zal versterken.
Steve Carell: Despicable Me 3 is nóg grappiger
Bron:AD / cultuur

(23-06-2017 14:25)


Na twee succesvolle films van Despicable Me (Verschrikkelijke Ikke) is er nu een derde deel. Voor stemacteurs Steve Carell (Gru) en Kristen Wiig (Lucy) voelt het niet als werk, maar als een vrolijke klus, zo vertellen ze in dit video-interview.
Wat er mis ging bij 'Han Solo'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(23-06-2017 13:57)


Met het gedoe rond het ontslag van regisseurs Phil Lord en Chris Miller van de Han Solo-film, weten we zeker dat de komende tijd vol zal staan van verhalen over wat er nou allemaal gebeurd is. Vandaag heeft Entertainment Weekly details en reageren zowel Ron Howard, die de regisseurs vervangt, als Kathleen Kennedy.
THUMB
Medicijnen naar gebied waar Derk Bolt wordt vastgehouden
Bron:AD / cultuur

(23-06-2017 13:31)


Er zijn medicijnen naar het gebied in Colombia gebracht waar Derk Bolt (62) en Eugenio Follender worden vastgehouden. Dat heeft een plaatselijke bron tegenover het AD verklaard. De twee Nederlandse journalisten zijn nog niet vrijgelaten, in tegenstelling tot wat de gouverneur van de regio gisteren verklaarde.
Lady Gaga's ongewassen jumpsuit te koop
Bron:AD / cultuur

(23-06-2017 13:29)


De jumpsuit die Lady Gaga droeg in de videoclip van Bad Romance is te koop. Veilingwebsite Catawiki verwacht dat de jumpsuit ongeveer 5000 tot 7000 euro opbrengt.
THUMB
Glennis zingt sterren van de hemel en Tess Milne wordt verwend
Bron:AD / cultuur

(23-06-2017 13:26)


Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: