Games
Ouder >> 
Volgende Hearthstone expansion maakt zeldzame kaarten verzamelen makkelijker
Bron:EuroGamer / games

(23-06-2017 20:25)


De volgende uitbreiding voor Hearthstone maakt het makkelijker om Legendary kaarten te verzamelen. De uitbreiding zorgt er voor dat je geen Legendaries meer krijgt die je reeds bezit.Daarnaast komen er nog enkele aanpassingen aan het lootsysteem van de game.
Overwatch krijgt nieuwe highlight opties
Bron:EuroGamer / games

(23-06-2017 13:39)


Ontwikkelaar Blizzard laat weten dat Overwatch nieuwe highlight opties krijgt.Momenteel neemt de game vijf highlights per sessies op. Deze worden gewist zodra je je pc of console uitzet. Dankzij de nieuwe update blijven de opgeslagen highlights altijd 24 uur op de harde schijf staan.
Overwatch update vermindert de kans op dezelfde loot
Bron:EuroGamer / games

(23-06-2017 09:37)


Ontwikkelaar Blizzard brengt een nieuwe Overwatch update uit die de kans op dezelfde loot vermindert.Volgens Overwatch-regisseur Jeff Kaplan is de aanpassing 'direct te merken' en moet het 'fantastisch aanvoelen' voor alle spelers. Er bestaat nog steeds de kans dat je dezelfde loot krijgt, maar dat moet veel minder vaak voorkomen.
Cities: Skylines komt naar de PlayStation 4
Bron:EuroGamer / games

(22-06-2017 13:24)


Uitgever Paradox Interactive laat weten dat Cities: Skylines naar de PlayStation 4 komt. De game is vanaf 15 augustus speelbaar op de console.De PlayStation 4-versie van Cities: Skylinesheeft onder andere een aangepaste interface. De PlayStation 4-versie bevat ook standaard de After Dark DLC voor de game.
Cook, Serve, Delicious! 2!! release bekend
Bron:EuroGamer / games

(22-06-2017 12:53)


Ontwikkelaar David Galindo maakt de releasedatum van Cook, Serve, Delicous! 2!! bekend. De game lanceert op 24 augustus op de pc.Cook, Serve, Delicious! 2!! introduceert onder andere de optie om op elk moment een lokale co-op modus te activeren. Deze feature maakt het mogelijk om meerdere spelers aan de campaign van de game mee te laten doen.
Pokémon GO krijgt nieuwe anti-cheat-maatregelen
Bron:EuroGamer / games

(22-06-2017 08:45)


Ontwikkelaar Niantic voert de strijd tegen valsspelers in Pokémon GO op. Vanaf nu krijgen Pokémon die je met behulp van third part software vangt een markering in je inventaris.Volgens Niantic reageren deze Pokémon 'niet altijd zoals je verwacht.' Met de maatregel wil de ontwikkelaar de game voor iedereen eerlijk houden met het oog op de Pokémon GO raids die deze zomer lanceren.
Exacte tijden Destiny 2 beta bekend
Bron:EuroGamer / games

(21-06-2017 13:54)


De exacte data en tijden voor de Destiny 2 bèta zijn bekendgemaakt.Let erop dat de data en tijden verschillen van platform tot platform, en dat het plaatsen van een pre-order eveneens een invloed heeft. De exacte uren vind je hieronder.Destiny 2 bè
Gerucht: L.A. Noire Remastered ondersteunt virtual reality
Bron:EuroGamer / games

(21-06-2017 13:25)


L.A. Noire Remastered is volgens geruchten in ontwikkeling en ondersteunt virtual reality.De betrouwbare bron Yan2295 maakte eerst melding van het bestaan van de remaster in januari, een tweede anonieme bron bevestigde het gerucht. Rockstar reageerde niet op deze geruchten.
Bekijk: Uncharted: The Lost Legacy - E3 2017 Extended Gameplay
Bron:EuroGamer / games

(21-06-2017 11:02)


Uncharted: The Lost Legacy is een standalone spin-off voor Uncharted 4: A Thief's End. De game draait om Chloe Fraser en haar zoektocht naar een kostbare slagtand in India. In ons overzicht met Uncharted: The Lost Legacy info lees je meer over de game.
Capcom en Bandai Namco gaan samenwerken
Bron:EuroGamer / games

(21-06-2017 09:14)


Capcom maakt bekend dat het bedrijf in de toekomst wil samenwerken met concurrent Namco Bandai om samen de online functionaliteiten in hun fighting games te verbeteren.Het is nog niet bekend voor welke concrete games dit het geval is, maar de Street Fighter-reeks is in ieder geval betrokken bij deze samenwerking.
Michel Ancel toont Beyond Good & Evil 2 in-engine demo
Bron:EuroGamer / games

(23-06-2017 14:28)


Ubisoft heeft een trailer online gezet waarin ontwikkelaar Michel Ancel een in-engine demo van Beyond Good & Evil 2 laat zien.In het filmpje is onder andere te zien dat je verschillende ruimteschepen in de game kunt besturen. Volgens Ancel heb je de mogelijkheid om verschillende kleinere schepen in een groter transportschip te parkeren.
Titanfall 2: The War Games DLC aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(23-06-2017 11:52)


Ontwikkelaar Respawn kondigt The War Games DLC voor Titanfall 2 aan. De gratis uitbreiding is vanaf 27 juni beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.The War Games DLC voegt onder andere de nieuwe map War Games toe. Hier speel je in een simulator die een stedelijke omgeving nabootst, inclusief winkels en hoge gebouwen.
Nintendo:'Switch-hardware tekort is niet opzettelijk'
Bron:EuroGamer / games

(23-06-2017 09:36)


Nintendo laat weten dat het tekort aan Nintendo Switch-consoles niet opzettelijk is. Het bedrijf zegt dat in een reactie op beschuldigingen dat het kunstmatig de vraag probeert hoog te houden."Er zit geen opzet achter. We maken de consoles zo snel als we kunnen.
Pillars of Eternity: Complete Edition onthuld voor PS4 en Xbox One
Bron:EuroGamer / games

(22-06-2017 13:10)


Uitgever Paradox Interactive en ontwikkelaar Obsidian Entertainment kondigen Pillars of Eternity: Complete Edition aan. De game lanceert op 29 augustus op de PlayStation 4 en de Xbox One.De Complete Edition van Pillars of Eternity heeft onder andere een aangepaste interface en aangepaste controls gekregen om de game beter speelbaar op consoles te maken.
Ubisoft: 'Skull & Bones heeft een verhaalmodus'
Bron:EuroGamer / games

(22-06-2017 12:43)


Ubisoft laat in een interview met gamesite PC Gamer weten dat Skull & Bones een verhaalmodus heeft.In het gesprek meldt de studio dat er een 'narratieve campaign' in de game zit. Deze campaign 'is in de game geïntegreerd en staat niet los van de multiplayermodus in Skull & Bones.
Bekijk: Total War: Warhammer 2 - First look at Campaign Map
Bron:EuroGamer / games

(21-06-2017 16:17)


Total War: Warhammer 2 is een standalone uitbreiding van Total War: Warhammer. De game bevat onder andere de Lizardmen en de High Elves als nieuwe facties. De Total War: Warhammer 2 release is later dit jaar.Read more…
Gran Turismo Sport release gelekt
Bron:EuroGamer / games

(21-06-2017 13:46)


De releasedatum van Gran Turismo Sport is gelekt. De game komt uit op 16 november.Die informatie is gelekt in het Britse Official PlayStation Magazine. Sony heeft nog niet gereageerd op het lek.Read more…
Startdatum Steam Summer Sale 2017 officieel onthuld
Bron:EuroGamer / games

(21-06-2017 12:19)


Online betaaldienst PayPal heeft de startdatum van de Steam Summer Sale 2017 onthuld. De uitverkoop start op 22 juni.Het is op dit moment niet bekend hoe lang de Summer Sale precies duurt. Vorig jaar duurde de sale van 23 juni tot 4 juli. Steam is enkele jaren geleden ook gestopt met het organiseren van flash sales.
.Hack//G.U Last Recode aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(21-06-2017 09:15)


De .Hack//G.U-trilogie krijgt een geremasterde versie voor de pc en de PlayStation 4 onder de naam .Hack//G.U Last Recode. De oorspronkelijke games lanceerden in 2006 en 2007 voor de PlayStation 2.De .Hack//G.U-games zijn singleplayer action-RPG's die zich binnen een MMORPG afspelen.
Diablo 3 Necromancer release bekend
Bron:EuroGamer / games

(20-06-2017 18:02)


De Rise of the Necromancer pack voor Diablo 3 is vanaf 27 juni verkrijgbaar. Dat heeft Blizzard officieel bekendgemaakt.De pack voegt de Necromancer als nieuwe klasse toe, die in Diablo 2 ook al speelbaar was. Naast de Necromancer bestaat de uitbreiding ook uit een in-game Golem als huisdier, een cosmetische set vleugels, twee extra slots voor personages en (weliswaar exclusief voor pc-spelers) twee extra slots voor items.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: