Games
Ouder >> 
Neverwinter Nights Enhanced Edition aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(21-11-2017 09:08)


Ontwikkelaar Beamdog laat weten dat ze aan Neverwinter Nights Enhanced Edition werken.Deze versie bevat hogere resoluties tot aan 4K, depth-of-field effecten, pixel shaders en post-processing effecten. Deze editie bevat alle uitbreidingen voor de game, waaronder Shadows of Undrentide, Pirates of the Sword Coast en Wyvern Crown of Cormyr.
Naughty Dog viert tienjarig jubileum Uncharted-reeks
Bron:EuroGamer / games

(20-11-2017 17:24)


Naughty Dog viert het tienjarig jubileum van de Uncharted-reeks. Op 19 november 2007 kwam namelijk Uncharted: Drake's Fortune uit voor de PlayStation 3.De studio viert het jubileum van de reeks onder andere door een speciaal Uncharted-thema voor de PlayStation 4 weg te geven.
Bekijk: Rainbow Six Siege - White Noise Operators Gameplay Trailer
Bron:EuroGamer / games

(20-11-2017 16:56)


Ubisoft lanceert binnenkort tevens de Operation White Noise update voor Rainbow Six Siege. Deze update introduceert een nieuwe map en drie nieuwe operators. Eerder dook er al een gerucht over een Rainbow Six Siege operator met een granaatwerper op.Re
Animal Crossing: Pocket Camp release bekend
Bron:EuroGamer / games

(20-11-2017 06:12)


Nintendo heeft via Twitter de Animal Crossing: Pocket Camp releasedatum bekend gemaakt.In de game ontwerp je je eigen kampeerplek, en is het je doel om zoveel mogelijk dieren uit te nodigen. Net als in de voorgaande Animal Crossing games kun je bijvoorbeeld taken voltooien voor anderen, op zoek gaan naar zeldzame insecten of op het strand gaan vissen.
Week-eindbazen #46
Bron:EuroGamer / games

(18-11-2017 13:11)


De najaarspiek van gamereleases loopt een beetje op zijn einde, maar er zijn nog meer dan genoeg om te spelen. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!Ik dacht dat ik afgekickt was, echt waar.
Destiny 2: Xur locatie en inventory (17 tot 21 november)
Bron:EuroGamer / games

(17-11-2017 11:06)


De locatie en inventory van Xur uit Destiny 2 voor 17 tot 21 november is bekend.Xur is een handelaar die exotische uitrustingen en wapens verkoopt. Elke week heeft hij een nieuw aanbod.Je hebt Legendary Shards nodig om producten van Xur te kunnen kopen.
Middle-earth: Shadow of War gratis DLC toegelicht
Bron:EuroGamer / games

(16-11-2017 19:26)


Warner Bros. Interactive heeft bekendgemaakt welke DLC er nog in de pijplijn zit voor Middle-earth: Shadow of War. Dit jaar lanceert er nog zowel gratis als te betalen DLC voor de game.Eigenaars van de season pass nemen het vanaf 21 november op tegen de Slaughter Tribe.
Destiny 2 servers vandaag tijdelijk offline voor onderhoud
Bron:EuroGamer / games

(16-11-2017 16:10)


Bungie laat via Twitter weten dat de Destiny 2-servers vandaag tijdelijk offline gaan voor onderhoud. De game is niet speelbaar tussen 17:00 uur en 21:00 uur.Bungie gebruikt de onderhoudsperiode onder andere om patch 1.0.7 voor Destiny 2 te implementeren.
Resident Evil Revelations 1 + 2 krijgt extra features op de Switch
Bron:EuroGamer / games

(16-11-2017 09:12)


In een nieuwe trailer laat Capcom de nieuwe features van Resident Evil Revelations 1+2 op de Nintendo Switch zien.Allereerst is het mogelijk om onder andere te schieten en te herladen met motion controls. Resident Evil Revelations 2 is bovendien met twee halve Joy-Con in co-op te spelen.
This War of Mine krijgt nieuwe DLC
Bron:EuroGamer / games

(15-11-2017 16:21)


Ontwikkelaar 11 bit Studios maakt bekend dat This War of Mine nieuwe DLC krijgt. In de loop van 2017 en 2018 komen er verschillende oorlogsverhalen uit voor de game.De eerste van die verhalen heet Father's Promise en is vanaf vandaag beschikbaar voor de pc-versie van de game.
Need for Speed Payback progressiesysteem aangepast
Bron:EuroGamer / games

(21-11-2017 08:53)


Het progressiesysteem en de loot boxes in Need for Speed Payback zijn aangepast. Dat laat ontwikkelaar Ghost Games op Reddit weten.Zonder te betalen voor loot boxes krijg je nu meer Rep en Bank door Events te voltooien. Ook krijg je meer als je Roaming Racers verslaat, of wanneer je succesvol Bait crates steelt.
Lucasfilm: 'verwijderen Star Wars Battlefront 2 microtransacties was goede zet'
Bron:EuroGamer / games

(20-11-2017 17:15)


Filmstudio Lucasfilm heeft in een statement aan de Amerikaanse krant de Washington Post gereageerd op de ophef rondom de microtransacties in Star Wars Battlefront 2.In het statement geeft de studio aan dat 'Star Wars altijd om de fans draait'. Lucasfilm steunt daarom het besluit van uitgever Electronic Arts om de Star Wars Battlefront 2 microtransacties tijdelijk uit te schakelen.
Valkyria Chronicles 4 onthuld
Bron:EuroGamer / games

(20-11-2017 06:34)


SEGA heeft Valkyria Chronicles 4 officieel aangekondigd.De game speelt zich af tijdens de Tweede Europese oorlog, waar de Atlantic Federation en de Autocratic Eastern Imperial Alliance fel tegen elkaar strijden. De Federation loopt op zijn laatste benen, en rekent op het slagen van Operation Northern Cross als laatste poging om de oorlog nog te winnen.
Loot boxes - Het drama onder de loep
Bron:EuroGamer / games

(19-11-2017 15:06)


De afgelopen week is Star Wars Battlefront 2 erg vaak in het nieuws geweest, voornamelijk vanwege de ophef rondom de loot boxes die in de game zitten. Marcel, Johnny, Yvo en Sander nemen de discussie eens flink onder de loep. Eerder deze week werd het duidelijk dat het 40 uur duurt om Darth Vader te ontgrendelen.
Bekijk: Sea of Thieves - #BeMorePirate trailer
Bron:EuroGamer / games

(17-11-2017 16:12)


Sea of Thieves is een open world-game die wordt ontwikkeld door de Britse studio Rare. De game is in ontwikkeling voor de pc en de Xbox One. Eerder dit jaar toonde Rare nog nieuwe Sea of Thieves gameplay. De titel heeft nog geen officiële releasedatum.
Star Wars Battlefront 2 microtransactions tijdelijk offline gehaald
Bron:EuroGamer / games

(17-11-2017 10:24)


EA heeft aangekondigd dat de Star Wars Battlefront 2 microtransactions tijdelijk offline zijn gehaald.Crystals zijn weer te koop wanneer DICE aanpassingen heeft gemaakt aan het progressiesysteem. De loot boxes zijn nu dus alleen te koop met Credits, de in-game munteenheid die je verdient door de game te spelen.
Arms update 4.0 voegt nieuw personage toe
Bron:EuroGamer / games

(16-11-2017 16:26)


Nintendo brengt update 4.0 voor Arms uit. De patch voegt onder andere Misango toe als nieuw speelbaar personage.Misango heeft een masker dat op schijnbaar willekeurige momenten van kleur verandert. Een blauw masker maakt je sneller, een rood masker laat je meer schade doen en een geel masker verbetert je Rush moves.
Marvel Heroes Omega afgesloten
Bron:EuroGamer / games

(16-11-2017 11:44)


Disney heeft laten weten dat het partnerschap met Gazillion Entertainment is beëindigd. De studio is verantwoordelijk voor Marvel Heroes Omega.Marvel Heroes Omega was een free-to-play MMO, in dezelfde trant als de Diablo-reeks. In de game kon je als bekende en minder bekende Marvel-helden spelen, zoals Spider-Man, Squirrel Girl en Rocket Raccoon.
Star Wars Battlefront 2 wordt onderzocht door kansspelcommissie
Bron:EuroGamer / games

(16-11-2017 08:52)


Het Vlaamse VTM meldt dat de Kansspelcommissie een onderzoek gestart is naar de loot boxes in Star Wars Battlefront 2.De loot boxes hebben een impact op het progressiesysteem van de game. "Het is dus afhankelijk van toeval hoe goed je het spel kan spelen.
Call of Duty: WW2 dedicated servers keren terug
Bron:EuroGamer / games

(15-11-2017 12:04)


Ontwikkelaar Sledgehammer Games laat via Twitter weten dat de dedicated servers voor Call of Duty: WW2 weer beschikbaar zijn.De studio had de servers tijdelijk vervangen door P2P-servers vanwege technische problemen. De P2P-servers zorgden echter weer voor andere mankementen, zoals foutieve hit detection en het verlies van je voortgang in de game.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: