Games
Ouder >> 
God of War release bekend
Bron:EuroGamer / games

(23-01-2018 19:12)


Sony maakt de God of War release bekend. Het is voor eerst dat een hoofdgame uit de serie niet in maart uitkomt. God of War lanceert op 20 april exclusief op de PlayStation 4. Ter gelegenheid van de aankondiging heeft Sony een nieuwe trailer uitgebracht.
First-party games komen meteen naar Xbox Game Pass
Bron:EuroGamer / games

(23-01-2018 17:35)


Microsoft heeft laten weten dat al zijn first-party games vanaf de dag van release beschikbaar zijn via Xbox Game Pass.De eerstvolgende is Sea of Thieves dat op 20 maart lanceert, maar ook State of Decay 2 en Crackdown 3 zijn inbegrepen. Tot nu toe onaangekondigde games van Microsoft Studios volgen hetzelfde stramien.
Originele SteamWorld Dig komt naar de Nintendo Switch
Bron:EuroGamer / games

(23-01-2018 12:06)


Ontwikkelaar Image & Form Games laat weten dat de originele SteamWorld Dig naar de Nintendo Switch komt. de game is vanaf 1 februari speelbaar op de console.De eerste SteamWorld Dig is oorspronkelijk enkel uitgebracht voor de Nintendo 3DS. De game is sindsdien ook uitgebracht voor de pc, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U en Xbox One.
Systeemeisen pc-versie Far Cry 5 onthuld
Bron:EuroGamer / games

(22-01-2018 21:21)


Ubisoft heeft de systeemeisen voor de pc-versie van Far Cry 5 bekendgemaakt. Naast de minimale en aanbevolen instellingen licht de uitgever ook toe welke hardware je nodig hebt om de game in 4K te spelen.Minimale systeemeisenAanbevolen systeemeisenRe
Day one patch voor Monster Hunter World is 815 MB groot
Bron:EuroGamer / games

(22-01-2018 15:12)


Capcom maakt bekend dat er day one patch voor Monster Hunter World nodig is om toegang te krijgen tot de multiplayer-servers. De patch is vanaf vrijdag te downloaden en is 815 MB groot. De game zelf lanceert die dag ook.De patch voegt ook een galerij toe aan de game, waarmee je cutscenes opnieuw kunt kijken.
Cory Barlog: 'In God of War kies jij je eigen speelstijl'
Bron:EuroGamer / games

(21-01-2018 15:33)


In God of War kies jij je eigen speelstijl. Dat legt regisseur Cory Barlog uit in een gesprek met het blad Game Informer. Hij geeft aan dat spelers niet langer beperkt worden in hoe zij de game willen spelen."In de voorgangers kon je punten verdelen en verschillende wapens gebruiken, maar iedereen eindigde met min of de meer dezelfde Kratos.
Final Fantasy 14 brengt eindbaas uit Final Fantasy 6 terug
Bron:EuroGamer / games

(21-01-2018 12:17)


Patch 4.2 voor Final Fantasy 14: Stormblood brengt slechterik Kefka uit Final Fantasy 6 naar de game. De nieuwe patch heet Rise of a New Sun en komt uit op 30 januari.Kefka is een kwaadaardige nar en tovenaar. Een nieuwe trailer voor Rise of a New Sun doet vermoeden dat hij de eindbaas is in Omega: Sigmascape, de nieuwe raid dungeon in Final Fantasy 14.
Battlefield 1: Apocalypse DLC release bekend
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2018 10:52)


Ontwikkelaar DICE en uitgever Electronic Arts maken de releasedatum van de Battlefield 1: Apocalypse DLC bekend. De uitbreiding lanceert op 1 februari voor Premium Pass-eigenaren op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Twee weken later is de DLC voor iedereen te koop.
Hunt: Showdown gesloten alfa start eind januari
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2018 09:48)


Ontwikkelaar Crytek laat weten dat de Hunt: Showdown gesloten alfa eind januari van start gaat. Geïnteresseerden kunnen zich via de officiële Hunt: Showdown-website opgeven. Vanaf 31 januari start de testfase.Het doel is om de balans te testen en feedback te verzamelen.
Bonusepisode Life is Strange Before the Storm heeft releasedatum
Bron:EuroGamer / games

(19-01-2018 16:33)


Uitgever Square Enix heeft de releasedatum van de bonusepisode van Life is Strange Before the Storm onthuld. De episode is vanaf 6 maart beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.De bonusepisode heet Farewell en is een op zichzelf staande aflevering van de game.
Gerucht: John Cena speelt Duke Nukem in nieuwe film
Bron:EuroGamer / games

(23-01-2018 19:11)


Volgens The Hollywood Reporter speelt John Cena mogelijk de hoofdrol in een nieuwe Duke Nukem-film van Paramount. De productie wordt verzorgd door Platinum Dunes, een bedrijf van regisseur Michael Bay.De worstelaar-acteur is momenteel nog in gesprek met Paramount over zijn rol in de film, als die er komt.
Officiële Rust release bekend
Bron:EuroGamer / games

(23-01-2018 13:37)


Ontwikkelaar Facepunch Studios maakt de officiële releasedatum van Rust bekend. de game lanceert op 8 februari op de pc.Rust-ontwikkelaar Gary Newman beschrijft in een blogbericht wat de officiële release van Rust precies inhoudt. "We zijn niet van plan om een groot feest te organiseren voor de release van de game.
Bekijk: Assassin's Creed Origins: The Hidden Ones - Launch Trailer
Bron:EuroGamer / games

(23-01-2018 11:54)


Assassin's Creed Origins: The Hidden Ones lanceert op 23 januari op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Ubisoft heeft onlangs tevens een roadmap voor Assassin's Creed Origins DLC onthuld. Zo krijgt de game in maart nog een grote uitbreiding.
Gelicentieerde PlayStation-figuurtjes onthuld
Bron:EuroGamer / games

(22-01-2018 15:36)


ThinkGeek heeft een reeks figuurtjes van PlayStation-personages onthuld. De reeks wordt verkocht onder de verzamelnaam Totaku.ThinkGeek biedt figuurtjes aan die zijn gebaseerd op Heihachi uit Tekken, een Hunter uit Bloodborne, Parappa the Rapper, Sackboy uit LittleBigPlanet, Crash Bandicoot en de Feisar FX350 uit WipeOut.
Officiële PlayStation-schoenen onthuld
Bron:EuroGamer / games

(22-01-2018 14:23)


Sony heeft officiële PlayStation-schoenen onthuld. het schoeisel wordt gemaakt door Nike en is gebaseerd op een ontwerp van NBA-basketballer Paul George.De schoenen bevatten oplichtende PlayStation-symbolen. Op de hak van elke schoen staat tevens een code die je kunt verzilveren via het PlayStation Network.
Metal Gear Survive vereist een constante toegang tot het internet
Bron:EuroGamer / games

(21-01-2018 12:58)


Uitgever Konami bevestigt dat een constante toegang tot het internet vereist is om Metal Gear Survive te spelen. Ook voor de singleplayermodus is een online connectie dus vereist.Met die maatregel wil Konami 'een naadloze integratie van singleplayer en co-op' bekomen.
God of War biedt meer narratieve diepgang
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2018 14:25)


Volgens regisseur Cory Barlog biedt God of War meer narratieve diepgang. Dat laat hij in een interview met het blad Game Informer weten. In plaats van een simpel wraakverhaal is het nu een stuk serieuzer geworden."Kratos was een eendimensionaal personage zonder diepgang.
Toekomst Paragon onzeker door succes Fornite Battle Royale
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2018 10:16)


In een Reddit-post laat Epic Games weten dat de toekomst van Paragon onzeker is door het succes van Fornite Battle Royale. De free-to-play MOBA verkeert reeds een geruime tijd in Early Access, maar heeft moeite om een groot publiek te bereiken. "Ondanks de vele aanpassingen om de game te laten groeien, blijft succes uit.
We Happy Few release uitgesteld
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2018 09:28)


Ontwikkelaar Compulsion Games laat weten dat de We Happy Few release is uitgesteld. De game stond oorspronkelijk gepland voor 13 april, maar lanceert nu in de zomer. We Happy Few komt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.De survival horror game is al een geruime tijd beschikbaar op Steam Early Access en Xbox One Game Preview.
Stardew Valley meest gedownloade Switch-game in 2017
Bron:EuroGamer / games

(19-01-2018 15:58)


Nintendo heeft laten weten dat Stardew Valley de meest gedownloade Nintendo Switch-game was in 2017.Op de tweede plaats staat vervolgens de Switch-versie van Minecraft. Plaats drie wordt ingenomen door Sonic Mania, gevolgd door Rocket League, Snipperclips en Overcooked.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: