De beste micro SD kaarten voor je Nintendo Switch
Bron:EuroGamer / games

(16-02-2018 14:30)


De Nintendo Switch is nu al bijna een jaar oud en is waarschijnlijk nog een lang leven beschoren. Mede daarom verwachten we dat de interne opslagruimte van 32 gigabyte lang niet toereikend meer is. Zelda: Breath of the Wild is al ongeveer 40% van die ruimte en daardoor heb je veel minder ruimte voor die indie darlings uit de Nintendo eShop, om maar te te zwijgen over krachtpatsers als de DOOM-port voor de Switch.
Medewerkers ontslagen bij Mafia 3 ontwikkelaar
Bron:InTheGame / games

(16-02-2018 12:26)


Hangar 13 was verantwoordelijk voor Mafia 3, maar het lijkt er op dat er een groep medewerkers de studio hebben moeten verlaten. 2K bevestigd dit nieuws in een statement. Alhoewel het niet duidelijk is hoe veel ... Lees meer » Het bericht Medewerkers ontslagen bij Mafia 3 ontwikkelaar verscheen eerst op intheGame.
Orwell: Ignorance is Strength releasedatum bekend
Bron:EuroGamer / games

(15-02-2018 21:01)


Ontwikkelaar Osmotic Studios onthult de releasedatum van Orwell: Ignorance is Strength. De game bestaat uit drie episodes, waarvan de eerste op 22 februari lanceert voor de pc.De eerste episode heet Thesis en plaatst je in de schoenen van een ambtenaar in een dictatoriaal regime.
Kingdom Come: Deliverance al bijna een half miljoen keer verkocht
Bron:EuroGamer / games

(15-02-2018 17:40)


Kingdom Come: Deliverance is sinds de release al bijna een half miljoen keer verkocht. Dat maakt ontwerper Daniel Vavra bekend in een interview op de Tsjechische tv.300 duizend exemplaren zijn via Steam verkocht, de rest via winkelketens. Vavra voorspelt dat de game de kaap van 500 duizend verkochte exemplaren ergens vandaag bereikt.
Bekijk: Nintendo Labo - Overzichtstrailer
Bron:EuroGamer / games

(15-02-2018 16:46)


Nintendo Labo is eerder dit jaar officieel aangekondigd. Het project laat zich het beste omschrijven als een reeks bouwpakketten voor de Nintendo Switch. Nintendo Labo gebruikt karton en de verschillende onderdelen van de Nintendo Switch om een 'interactieve ervaring' te creëren.
Farming Simulator 19 komt dit jaar nog uit
Bron:InTheGame / games

(15-02-2018 16:00)


Farm zoals nooit tevoren! GIANTS Software en Focus Home Interactive kondigen Farming Simulator 19 aan. GIANTS Software and Focus Home Interactive laten weten dat Farming Simulator 19 in de herfst van 2018 zal uitkomen voor de consoles ... Lees meer » Het bericht Farming Simulator 19 komt dit jaar nog uit verscheen eerst op intheGame.
Bekijk: 10 minuten Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom gameplay
Bron:EuroGamer / games

(15-02-2018 15:27)


Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom is in ontwikkeling voor de pc en de PlayStation 4. Onlangs liet uitgever Bandai Namco nog weten dat de release van Ni No Kuni 2 wederom is uitgesteld. De game lanceert nu in maart. Onze Ni No Kuni 2 preview lees je hier nog eens.
Warhammer: Vermintide 2 pc release bekend
Bron:EuroGamer / games

(15-02-2018 14:41)


Ontwikkelaar Fatshark heeft de Warhammer: Vermintide 2 pc release bekendgemaakt. De pc-versie lanceert op 8 maart. Vorig jaar zomer is Warhammer: Vermintide 2 aangekondigd. De Skaven zijn nog steeds van de partij, maar in Warhammer: Vermintide 2 neem je het ook tegen Chaos op.
Nieuwe Siege operators krijgen trailer, in het Spaans…
Bron:InTheGame / games

(15-02-2018 13:00)


Een officiële eerste trailer voor de twee nieuwe operators die in Siege’s Operation Chimera komen laat nog op zich wachten, in het Engels althans! De eerste trailer voor onze twee nieuwe specialisten is al in het ... Lees meer » Het bericht Nieuwe Siege operators krijgen trailer, in het Spaans… verscheen eerst op intheGame.
Sea of Thieves dit weekend wederom speelbaar
Bron:InTheGame / games

(15-02-2018 11:00)


Sea of Thieves zal dit weekend opnieuw speelbaar zij voor sommige spelers. De Closed Beta was een enorm succes en dit weekend staat er een nieuwe test voor de deur. De zogenoemde Scale Test zal vrijdag ... Lees meer » Het bericht Sea of Thieves dit weekend wederom speelbaar verscheen eerst op intheGame.
Gerucht: Er staat een Warcraft 3 aankondiging om de hoek
Bron:InTheGame / games

(16-02-2018 14:00)


Het gerucht over een zogenaamde Warcraft 3 remaster of mobiele versie gaat al een tijdje de rondte, maar recente gebeurtenissen doen deze geruchten ten goede. Warcraft 3 spelers vliegen om ” geheime”  redenen naar Amerika. Twee ... Lees meer » Het bericht Gerucht: Er staat een Warcraft 3 aankondiging om de hoek verscheen eerst op intheGame.
PlayStation VR bundel deals keren terug
Bron:InTheGame / games

(16-02-2018 10:00)


In Amerika komen er weer verschillende deals voor de PlayStation VR versie 2. Deze deals waren er met kerst ook maar nu zijn ze voor een bepaalde tijd weer terug te vinden voor een betere prijs!  ... Lees meer » Het bericht PlayStation VR bundel deals keren terug verscheen eerst op intheGame.
Esports: CS:GO IEM Kartowice lineup compleet
Bron:InTheGame / games

(15-02-2018 18:00)


Intel Extreme Masters (IEM) World Championship Katowice CS:GO is één van de grootste eSports evenement op dit moment. Met een rijke geschiedenis aan winnaars en fanbase, wordt IEM Kartowice als één van de belangrijkste toernooien beschouwt ... Lees meer » Het bericht Esports: CS:GO IEM Kartowice lineup compleet verscheen eerst op intheGame.
Old School RuneScape krijgt farming timer rework
Bron:InTheGame / games

(15-02-2018 17:00)


De huidige crow growth timer in Old School Runescape liet te wensen over waardoor veel actieve farmers onnodig lang bezig zijn. Dit probleem wordt gedurende deze patch gelukkig aangepakt. Jagex verwijderd zijn oude timer systeem en ... Lees meer » Het bericht Old School RuneScape krijgt farming timer rework verscheen eerst op intheGame.
Shroud of the Avatar release onthuld
Bron:EuroGamer / games

(15-02-2018 16:12)


Ontwikkelaar Portalarium heeft de releasedatum van Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues onthuld. De game lanceert op 27 maart op de pc, Mac en Linux.Shroud of the Avatar is een nieuw project van Ultima-bedenker Richard 'Lord British' Garriott. De game is met behulp van crowdfundingsite Kickstarter gefinancierd.
Sea of Thieves krijgt nog een closed beta
Bron:EuroGamer / games

(15-02-2018 15:37)


Ontwikkelaar Rare laat weten dat Sea of Thieves nog een gesloten bèta krijgt. De testfase vindt dit weekeinde plaats op de pc en de Xbox One.De nieuwe bèta is toegankelijk voor iedereen die ook aan de vorige Sea of Thieves beta heeft deelgenomen. Rare geeft aan dat de nieuwe beta als test dient voor een aantal systemen van de game.
THQ Nordic bemachtigd Koch Media voor 121 miljoen
Bron:InTheGame / games

(15-02-2018 15:00)


Lang geleden was THQ nog één van de grootste uitgevers met titels als Saints Row en WWE in hun bezit. Alles zag er rooskleurig uit voor het bedrijf. Helaas draaide alles plotseling om en presteerde games ... Lees meer » Het bericht THQ Nordic bemachtigd Koch Media voor 121 miljoen verscheen eerst op intheGame.
Terugkeer van skilling outfits bij Treasure Hunter in RuneScape
Bron:InTheGame / games

(15-02-2018 14:00)


Deze week keren de skilling outfits terug als rewards voor Treasure Hunter in RuneScape. De dungeoneering, woodcutting en hunter skilling outfits keren tijdelijk terug naar de game. Vanaf 15 februari 00:00 tot en met maandag 19 ... Lees meer » Het bericht Terugkeer van skilling outfits bij Treasure Hunter in RuneScape verscheen eerst op intheGame.
Nieuwe patch voor Overwatch is beschikbaar en dit zijn de patch notes
Bron:InTheGame / games

(15-02-2018 12:00)


Op de site van Blizzard in het Overwatch forum zijn de patch notes van afgelopen patch gepubliceerd. Deze kan je natuurlijk bij ons teruglezen! Twee dagen geleden werd er voor Overwatch een nieuwe patch uitgegeven. De ... Lees meer » Het bericht Nieuwe patch voor Overwatch is beschikbaar en dit zijn de patch notes verscheen eerst op intheGame.
Esports: EU en NA LCS week 5
Bron:InTheGame / games

(15-02-2018 10:00)


Vanaf morgen zitten we op de helft in de spring split van de EU en NA LCS. In de EU LCS ligt alles heel dichtbij. Team Vitality is de eenzame koploper en onderaan vinden we twee ... Lees meer » Het bericht Esports: EU en NA LCS week 5 verscheen eerst op intheGame.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: