Splatoon krijgen eigen anime-serie
Bron:EuroGamer / games

(17-07-2017 19:13)


Splatoon krijgt een anime-adaptatie. De productie ervan is in handen van CoroCoro, het magazine dat eerder ook al de manga van Splatoon publiceerde.De serie is vanaf 12 augustus te bekijken op het YouTube-kanaal van CoroCoro. Het is nog niet bekend of het verhaal van de anime op de manga gebaseerd is, dan wel een eigen verhaallijn krijgt.
Tooth and Tail release bekend
Bron:EuroGamer / games

(17-07-2017 17:36)


Ontwikkelaar Pocketwatch Games laat weten dat Tooth and Tail op 12 september lanceert. Pocketwatch Games omschrijft de game als een 'laagdrempelige, tot de essentie herleidde strategiegame'.Pocketwatch Games werkte voordien aan Monaco: What's Yours Is Mine.
Kingdom Hearts 3 komt uit in 2018
Bron:EuroGamer / games

(17-07-2017 05:00)


Een nieuwe trailer voor Kingdom Hearts 3 onthult dat de release van de game gepland staat voor volgend jaar. De trailer toont eveneens nieuwe gameplay en een nieuwe wereld voor de game.Sora, Goofy en Donald maken deze keer kennis met de personages van Toy Story.
Productie New Nintendo 3DS stopgezet
Bron:EuroGamer / games

(15-07-2017 16:08)


Nintendo laat weten dat de productie van de New Nintendo 3DS wereldwijd is stopgezet. Eerder deze week had Nintendo dit nieuws al bevestigd voor de Japanse markt. Nu bevestigt de Europese tak van Nintendo dat dit ook het geval is voor de rest van de wereld.
Release Gran Turismo Sport bekend
Bron:EuroGamer / games

(15-07-2017 10:14)


Sony maakt de Gran Turismo Sport release officieel bekend. De eerder gelekte Gran Turismo Sport releasedatum blijkt niet te kloppen. De game komt op 17 oktober in Noord-Amerika en op 18 oktober in Europa uit voor de PlayStation 4. Naast de releasedatum heeft Sony ook meer details onthuld over de verschillende uitvoeringen waarin de game wordt uitgebracht.
Nieuwe Pokémon teaser hint naar buitenaards mysterie
Bron:EuroGamer / games

(14-07-2017 05:42)


Een trailer en een aankondiging op de site van Pokémon Company Japan verwijzen naar een Pokémon-avontuur met aliens.Volgens vertalingen heet de video 'Pokémon Mystery File preview' en spreekt over fenomenen als 'time slips', UFO's, aliens en parallelle dimensies.
Release Sniper Elite 4: Obliteration DLC bekend
Bron:EuroGamer / games

(13-07-2017 10:28)


Ontwikkelaar Rebellion laat weten dat de Obliteration DLC voor Sniper Elite 4 vanaf 18 juli beschikbaar is. Die DLC is het sluitstuk van de Deathstorm-campagne, waarin je op zoek gaat naar een gevaarlijk wapen.Deze keer trekt hoofdpersonage Karl Fairburne naar het dorpje Steigerloch in het centrum van Duitsland, waar het Deathstorm-wapen in ontwikkeling is.
Release Mafia 3-uitbreiding Sign of the Times bekend
Bron:EuroGamer / games

(13-07-2017 10:26)


De release van Mafia 3-uitbreiding Sign of the Times is bekendgemaakt. Het laatste DLC-pakket komt op 25 juli uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Sign of the Times neemt hoofdpersonage Lincoln Clay het op tegen de Ensanglante-cult. De groep probeert met hallucinerende drugs mensen in moordmachines te veranderen.
Blizzard introduceert de Mythic Dungeon Invitational
Bron:EuroGamer / games

(12-07-2017 05:43)


Blizzard brengt World of Warcraft naar het eSports toneel met de Mythic Dungeon Invitational, waarin spelers door de moeilijkste dungeons in de game spelen.Van 25 juli tot 8 augustus moeten teams zichzelf bewijzen door door de Mythic Keystone dungeons te spelen en de hoogste scores halen.
The Escapists 2 release onthuld
Bron:EuroGamer / games

(11-07-2017 15:25)


Ontwikkelaar Mouldy Toof Studios maakt de releasedatum van The Escapists 2 bekend. De game lanceert op 22 augustus op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.De studio meldt verder dat er op dit moment ook aan een Nintendo Switch-versie van de game wordt gewerkt.
Gerucht: tweede seizoen van The Wolf Among Us in de maak
Bron:EuroGamer / games

(17-07-2017 18:19)


Telltale Games werkt vermoedelijk aan een tweede seizoen van The Wolf Among UsEen tweet van de ontwikkelaar doet vermoeden dat Telltale later deze week een belangrijke aankondiging op San Diego Comic-Con gaat doen. Opvallend is vooral dat het bericht meteen werd geretweet door Adam Harrington, die de stem van hoofdpersonage Bigby Wolf vertolkte in de eerste game.
Nieuwe details Star Wars Battlefront 2 singleplayer campaign onthuld
Bron:EuroGamer / games

(17-07-2017 05:05)


Electronic Arts onthult in een nieuwe Star Wars Battlefront 2 trailer meer over het verhaal van de singleplayer campaign.Hoewel het verhaal de kant van de dark side belicht, speel je niet als slechterik. Hoofdpersonage Iden Versio gelooft namelijk in de keizer.
Her Story-ontwikkelaar kondigt Telling Lies aan
Bron:EuroGamer / games

(15-07-2017 16:12)


Her Story-ontwikkelaar Sam Barlow werkt momenteel aan een nieuwe game genaamd Telling Lies. De game is geen sequel, maar wel een spirituele opvolger voor Her Story.Veel details over de game zijn er nog niet. Wel laat Barlow weten dat Telling Lies opnieuw een FMV-game wordt.
Top-down brawler Redeemer release bekend
Bron:EuroGamer / games

(15-07-2017 10:15)


Ontwikkelaar Sobaka studio maakt de Redeemer release bekend. De top-down brawler komt op 1 augustus uit voor de pc. Er zijn ook versies voor de PlayStation 4 en Xbox One in ontwikkeling, maar die releasedata zijn nog niet bekendgemaakt.De game bevat een singleplayer campaign waarin je het als de voormalige huurling Vasily opneemt tegen je oude werkgever.
Ni No Kuni 2 release uitgesteld
Bron:EuroGamer / games

(15-07-2017 10:12)


De releasedatum van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom is uitgesteld naar 19 januari 2018. Dat meldt hoofdontwikkelaar Akihiro Hino. Oorspronkelijk stond de game gepland voor 10 november dit jaar.Hino verontschuldigt zich voor de vertraging, maar wijst er op dat er 'meer tijd nodig is om van Ni No Kuni 2 de game te maken die de fans verwachten'.
Mass Effect: Andromeda demo laat je de eerste tien uur spelen
Bron:EuroGamer / games

(14-07-2017 05:25)


Bioware heeft een demo voor Mass Effect: Andromeda beschikbaar gesteld voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De demo is dezelfde die EA/Origin Access reeds kunnen spelen. Hierin kun je de eerste planeet onderzoeken, ofwel de eerste tien uur van de game.
Rainbow Six Siege krijgt loot boxes
Bron:EuroGamer / games

(13-07-2017 10:27)


Ubisoft voegt Alpha Packs toe aan Rainbow Six Siege, een soort loot boxes. Daarin vind je onder andere nieuwe cosmetische voorwerpen voor de game. Naast die cosmetische voorwerpen bevatten de packs ook exclusieve Legendary tier items. Voorlopig zijn de packs enkel te koop met in-game geld.
Bungie: 'Destiny 2 bevat overvloed aan verhaalcontent'
Bron:EuroGamer / games

(12-07-2017 08:00)


Volgens ontwikkelaar Bungie bevat Destiny 2 'een overvloed aan verhaalcontent.' De game is volgens de studio 'een meeslepende cinematische ervaring' geworden."We hebben de kritiek op het verhaal uit Destiny ter harte genomen. Daarom hebben we als studio uitgebreid de tijd genomen om het universum verder uit te diepen en meer verhalen te vertellen", aldus Bungie.
Arms update bevat nieuwe Versus-modus
Bron:EuroGamer / games

(12-07-2017 05:33)


Arms krijgt vandaag een nieuwe update, waar onder andere de Hedlock Versus-modus in zit.In de modus vechten twee tot drie spelers om het masker van Hedlock. Degene die hem het eerst pakt verandert in de zes-armige vechter. De andere spelers kunnen dan alleen winnen door Hedlock te verslaan.
Tony Hawk's Pro Skater HD volgende week van Steam gehaald
Bron:EuroGamer / games

(11-07-2017 14:57)


De pc-versie van Tony Hawk's Pro Skater HD is vanaf 17 juli niet maar verkrijgbaar via Steam. Het is onbekend waarom de game van het online platform wordt verwijderd.In de aankondiging wordt verder vermeld dat je Tony Hawk's pro Skater HD tot die tijd met 80 procent korting kunt aanschaffen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: