The Walking Dead: Season 3 - Episode 4 release bekend
Bron:EuroGamer / games

(21-04-2017 11:19)


Ontwikkelaar Telltale heeft de releasedatum van The Walking Dead: Season 3 - Episode 4: Thicker Than Water onthuld. De aflevering is vanaf 25 april beschikbaar.Thicker Than Water vervolgt het verhaal van de familie Garcia en hoofdpersoon Clementine. Episode 3 van The Walking Dead: Season 3 is vorige maand uitgebracht.
Final Fantasy 15 patch voegt 'Stable Mode' voor PlayStation 4 Pro toe
Bron:EuroGamer / games

(21-04-2017 05:23)


Final Fantasy 15 krijgt op 27 april op alle platforms een nieuwe patch, aldus Square Enix.De patch voegt 'Stable Mode' toe op de PlayStation 4 Pro. Deze kwaliteitsinstelling is bedoeld om de framerate van de game optimaal en stabiel te houden. De aankondiging geeft echter niet aan over hoeveel frames per seconde het gaat.
Bandai Namco onthult eerste afbeeldingen Code Vein
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2017 13:47)


Bandai Namco heeft de eerste afbeeldingen voor actie RPG Code Vein onthuld. Volgens de uitgever werkt het team achter God Eater aan de game. Code Vein is eerder deze week onthuld. De game is een RPG in een grote verbonden wereld, waarin je in de huid van een Revenant kruipt.
Galena onthuld voor Quake Champions
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2017 09:09)


Bethesda onthult Galena als nieuwste personage voor Quake Champions. De studio omschrijft Galena als een 'unholy paladin' met een focus op het genezen van teamgenoten.Galena's actieve vaardigheid is Unholy Totem. Dat is een mijn die ontploft als vijanden in de buurt zijn.
Speedrunner voltooit Diablo 2 zonder aan te vallen
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2017 08:48)


Een speedrunner bekend als DrCliche heeft Diablo 2 uitgespeeld in minder dan acht uur, zonder ook maar één keer aan te vallen.Om dit te bereiken heeft DrCliche uitsluitend gebruik gemaakt van gear die de vijand beschadigt als ze hem aanvallen. Vervolgens hoeft hij alleen gebruik te maken van health potions om de eindstreep te bereiken.
Titanfall 2: A Glitch in the Frontier DLC release bekend
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2017 13:36)


Ontwikkelaar Respawn maakt de releasedatum van de A Glitch in the Frontier DLC voor Titanfall 2 bekend. De uitbreiding is vanaf 25 april beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.A Glitch in the Frontier voegt onder andere de nieuwe Glitch map toe.
StarCraft patch maakt game compatibel met Windows 7, 8, 10
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2017 05:22)


StarCraft patch 1.18 is nu beschikbaar en maakt de game compatibel met moderne Windows-systemen. Bovendien is de game nu volledig gratis te downloaden, inclusief de Brood War-uitbreiding.De patch bevat onder andere ondersteuning voor Windowed Mode, een optie om je APM weer te geven, verbeterde anticheat en verschillende verbeteringen aan online connectiviteit.
Duke O' Death gratis te bemachtigen in GTA Online
Bron:EuroGamer / games

(18-04-2017 19:31)


Rockstar laat weten dat de Duke O' Death nu beschikbaar is in Grand Theft Auto Online.De auto kost 665,000 dollar en is te koop via de Warstock Cache and Carry webshop. Als je echter overgestapt bent van de PlayStation 3- of Xbox 360-versie naar de pc, PlayStation 4 of Xbox One, is de auto volledig gratis.
Grand Theft Auto 5 gebruikt als lesmateriaal voor zelfrijdende auto's
Bron:EuroGamer / games

(18-04-2017 19:00)


Grand Theft Auto 5 wordt voor simulaties gebruikt, om de AI van zelfrijdende auto's te testen. Volgens professor Alain Kornhauser van Princeton Universiteit is de game "de beste virtuele omgeving waar we data uit konden halen." Dit is een veilige omgeving om de AI van de auto's te testen in extreme verkeersomstandigheden.
NES Classic Mini productie ook in Europa gestopt
Bron:EuroGamer / games

(18-04-2017 17:48)


Nintendo heeft laten weten dat het bedrijf is gestopt met de productie van de NES Mini Classic in Europa.De console bevat dertig klassieke NES games en ziet er uit als de Nintendo Entertainment System uit de jaren 80. De games zijn geüpscaled naar 720p en zijn op elk willekeurig moment op te slaan middels save states.
Destiny: Xur locatie en inventory (21 en 22 april)
Bron:EuroGamer / games

(21-04-2017 11:11)


De locatie en inventaris van Xur uit Destiny voor 21 en 22 april is bekend.Deze week vind je Xur bij het balkon in de buurt van de Speaker. Hij verkoopt Exotic Armor voor Strange Coins, maar ook Weapon Ornaments in ruil voor Silver Dust.Deze week ve
Grand Theft Auto Online krijgt Tiny Racers modus
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2017 16:10)


Ontwikkelaar Rockstar Games heeft de Tiny Racers-modus voor Grand Theft Auto Online onthuld. De modus is vanaf 25 april beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.Tiny Racers is een top-down modus waarin je auto's alleen van bovenaf kunt zien. Volgens Rockstar geeft de modus 'een nieuwe draai aan klassieke Grand Theft Auto-actie.
Bekijk: Prey - A Guided Tour of Talos 1
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2017 10:46)


Prey lanceert begin mei op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In ons overzicht met Prey informatie lees je meer over de game. Op de site vind je tevens Bruce zijn hands on Prey preview.Read more…
Gelijkspel Overwatch aangepast
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2017 09:05)


Blizzard heeft in zijn laatste patch aangepast hoe gelijkspel wordt bepaald in Overwatch. Een overwinning op Assault en Hybrid maps wordt nu bepaald op de voortgang van de overname van een capture point, en eindigt niet meer in gelijkspel als geen van beide teams een point heeft overgenomen.
Bekijk: Ghost Recon Wildlands - Narco Road Trailer
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2017 14:30)


De Narco Road DLC voor Ghost Recon Wildlands is nu beschikbaar voor iedereen die een season pass van de game heeft. de uitbreiding is vanaf 25 april los verkrijgbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Yvo's Ghost Recon Wildlands review lees je op de site.
Gerucht: Nintendo lanceert dit jaar Mini SNES
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2017 13:15)


Nintendo lanceert dit jaar mogelijk een Mini SNES console. Dat meldt gamesite Eurogamer.net op basis van anonieme bronnen.De Mini SNES komt mogelijk eind dit jaar uit. Volgens Eurogamer is de ontwikkeling van de nieuwe console een van de redenen dat de productie van de Mini NES is gestaakt.
Reservoir Dogs: Bloody Days release bekend
Bron:EuroGamer / games

(18-04-2017 20:34)


Ontwikkelaar Big Star Games laat weten dat Reservoir Dogs: Bloody Days op 18 mei uitkomt voor de pc. Een release voor de Xbox One volgt later dit jaar.Reservoir Dogs: Bloody Days is gebaseerd op de gelijknamige film van Quentin Tarantino, en laat de speler toe om in totaal 18 verschillende bankovervallen te plegen.
Onderhoud aan PSN servers gepland
Bron:EuroGamer / games

(18-04-2017 19:15)


Sony heeft aangekondigd dat er onderhoud wordt gepleegd aan het PlayStation Network. Het onderhoud vindt plaats op 25 april, om 7 uur 's ochtends. Gedurende die periode is het niet mogelijk om de PlayStation Store te benaderen, of accountbeheer te gebruiken.
Code Vein aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(18-04-2017 18:34)


Bandai Namco heeft Code Vein aangekondigd, ontwikkeld door het team achter God Eater.De game speelt zich al in een geruïneerde wereld, waarin je de rol bekleedt van een vampier met bovennatuurlijke krachten. Deze vampieren hebben geen herinnering meer van hun leven als mens en leven in een gemeenschap genaamd Vein.
Namco Museum aangekondigd voor de Nintendo Switch
Bron:EuroGamer / games

(18-04-2017 14:24)


Uitgever Bandai Namco brengt deze zomer Namco Museum naar de Nintendo Switch. De game is een compilatie van bekende en minder bekende Namco-arcadegames.De verzameling bevat onder andere:Via online leaderboards kunnen spelers elkaars scores vergelijken.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: