Destiny 2 heeft geen Grimoire Cards
Bron:EuroGamer / games

(22-05-2017 16:44)


Bungie heeft laten weten dat Destiny 2 geen Grimoire Cards heeft. Deze kaarten werden in de eerste Destiny gebruikt om de verhaallijn van de game uit te diepen.In een interview met Forbes meldt Destiny-schrijver Steve Cotton dat de Grimoire Cards zijn verwijderd omdat de studio de achtergrondinformatie dit keer in de game zelf wil stoppen.
LawBreakers komt naar de PlayStation 4
Bron:EuroGamer / games

(22-05-2017 16:19)


Ontwikkelaar Boss Key Productions laat weten dat LawBreakers ook naar de PlayStation 4 komt. De game was eerder al aangekondigd voor de pc.Vorig jaar raakte al bekend dat LawBreakers niet langer free-to-play is. De basisgame kost nu 29,99 dollar. Volgens Boss Key heeft de game geen Season Pass.
PlayStation Network morgen offline wegens onderhoud
Bron:EuroGamer / games

(22-05-2017 12:31)


Het PlayStation Network is morgen tijdelijk offline wegens onderhoud. Dat meldt Sony.Het bedrijf voert een routine-onderhoud van de servers uit, van 7u tot 8u 's ochtends.Tijdens die periode is het niet mogelijk om je in te loggen, of gebruik te maken van diensten die een online-verbinding nodig hebben.
Platinum Games werkt aan nieuw project
Bron:EuroGamer / games

(22-05-2017 04:55)


Platinum Games werkt aan een volledig nieuw project. De studio is bekend van Bayonetta en Vanquish.Het nieuws is bekend gemaakt tijdens de BitSummit in Japan. Producent Atsushi Inabi bevestigde dat het nieuwe project gestart is, maar dat het op dit moment nog "geen vorm" heeft.
Destiny 2 gameplay - Wat is er nieuw?
Bron:EuroGamer / games

(20-05-2017 12:47)


Suzanne en Sander bespreken de Destiny 2 reveal. Wat is er nieuw in de Destiny 2 gameplay? Is het meer van hetzelfde, of heeft Bungie naar de commentaar geluisterd? Wat is de Destiny 2 releasedatum en hoe zit het met de pc-versie?De Destiny 2 releasedatum voor consoles is 8 september, maar de Destiny 2 pc-versie komt pas later uit.
Nex Machina release bekend
Bron:EuroGamer / games

(20-05-2017 09:40)


Ontwikkelaars Housemarque en Eugene Jarvis maken de Nex Machina releasedatum bekend. De game komt op 20 juni uit op de pc en PlayStation 4.De top-down twin-stick shooter is eind vorig jaar voor de PlayStation 4 aangekondigd. Onlangs raakt bekend dat Nex Machina naar de pc komt.
Life is Strange 2 bevestigd
Bron:EuroGamer / games

(19-05-2017 06:20)


Ontwikkelaar Dontnod Entertainment onthult dat een sequel op Life is Strange in de maak is. Tevens laat de ontwikkelaar weten dat de eerste game intussen meer dan drie miljoen keer verkocht is.Het is nog niet geweten of het tweede deel een rechtstreeks vervolg op de eerste Life is Strange is, en of Max Caulfield opnieuw het hoofdpersonage is.
Pc-versie Destiny 2 exclusief verkrijgbaar via Battle.net
Bron:EuroGamer / games

(18-05-2017 19:08)


Bungie laat weten dat Destiny 2 op de pc exclusief via Battle.net verkrijgbaar is.De onthulling werd gedaan door Mike Morheim van Blizzard Entertainment. Via Battle.net kunnen spelers onder andere gebruik maken van de gedeelde vriendenlijsten. Destiny 2 komt op 8 september uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.
Eerste details Destiny 2 gameplay onthuld
Bron:EuroGamer / games

(18-05-2017 18:55)


Tijdens de Destiny 2-livestream zijn de eerste details rond de gameplay onthuld.In de missie Homecoming wordt getoond hoe The City door de Red Legion wordt aangevallen. De cutscene gaat direct verder naar gameplay, waarin je probeert The City tegen de invasie te beschermen.
South Park: The Fractured But Whole release bekend
Bron:EuroGamer / games

(18-05-2017 14:55)


De South Park: The Fractured But Whole releasedatum is bekend. De game lanceert op 17 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eind vorig jaar stelde Ubisoft de release nog voor onbepaalde tijd uit.South Park: The Fractured But Whole is een rechtstreeks vervolg op South Park: The Stick of Truth.
The Walking Dead: Season 3 - Episode 5 release bekend
Bron:EuroGamer / games

(22-05-2017 16:27)


Ontwikkelaar Telltale heeft de releasedatum van The Walking Dead: Season 3 - Episode 5: From the Gallows onthuld. De episode lanceert op 30 mei.Volgens Telltale-medewerker Scott Butterworth 'balanceert Richmond in Episode 5 op het randje van de afgrond.
Bekijk: Star Wars Battlefront 2 - The Story of an Imperial Soldier
Bron:EuroGamer / games

(22-05-2017 15:55)


Star Wars Battlefront 2 lanceert eind dit jaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Yvo zijn overzicht met Star Wars Battlefront 2 informatie lees je meer over de nieuwe game van ontwikkelaar DICE.Read more…
Gerucht: Pokémon GO krijgt deze zomer legendarische Pokémon
Bron:EuroGamer / games

(22-05-2017 05:19)


De legendarische Pokémon Articuno, Zapdos en Moltres komen deze zomer naar Pokémon Go. Dat gerucht is ontstaan na een uitspraak tijdens de Webby Awards.Pokémon Go heeft de Webby voor "beste mobiele game" gewonnen. Toen de onderscheiding in ontvangst werd genomen, gaf het hoofd van Niantics marketingafdeling een korte speech.
Dit zit in For Honor Season 2: Shadow and Might
Bron:EuroGamer / games

(21-05-2017 15:21)


Drie maanden na de For Honor release zit het eerste bloederige seizoen erop, waarbij de Vikings als winnaar van de Faction War uit de bus zijn gekomen. Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het tweede seizoen 'Shadow and Might' is inmiddels van start gegaan en is onlosmakelijk verbonden met update 1.
Crytek kondigt Hunt: Showdown aan
Bron:EuroGamer / games

(20-05-2017 09:44)


Crytek maakt bekend dat Hunt: Horrors of the Gilded Age terugkeert als Hunt: Showdown. Daarnaast heeft het bedrijf een korte teaser van de game getoond.In 2014 is Hunt: Horrors of the Gilded Age aangekondigd, een coöperatieve third-person shooter waarin maximum vier spelers monsters doden.
Quake Champions Duel modus krijgt nieuwe maps
Bron:EuroGamer / games

(19-05-2017 12:22)


De Quake Champions Duel-modus krijgt nieuwe maps, zo bevestigt id Software-topman Tim Willits tijdens een Quake Champions Twitch stream. Daarmee reageert hij op de kritiek dat de huidige maps te groot zijn."De huidige maps zijn aangepast voor de Duel-modus, maar kunnen inderdaad te groot aanvoelen.
Destiny 2 pc-versie komt later
Bron:EuroGamer / games

(19-05-2017 05:08)


Destiny 2 komt niet op 8 september uit voor de pc, samen met de consoleversies. Dat laat Bungie weten.'We willen er zeker van zijn dat deze versie van de game voldoende tijd in de oven krijgt, zodat er een heerlijk brood uit komt' aldus Game Director Luke Smith.
Dit zijn de Destiny 2 social features
Bron:EuroGamer / games

(18-05-2017 18:57)


Tijdens de Destiny 2-livestream zijn nieuwe sociale mogelijkheden aangekondigd.Het is mogelijk om in-game Clans op te bouwen, zodat spelers gemakkelijker met elkaar samen kunnen spelen. Clans verzamelen beloningen voor iedereen die bij de groep hoort, waardoor spelers die minder vaak kunnen spelen ook profijt van een Clan hebben.
Dit zijn de Destiny 2 werelden
Bron:EuroGamer / games

(18-05-2017 18:23)


Tijdens de Destiny 2-livestream zijn de werelden bekendgemaakt waar je naartoe reist.Op Aarde vecht je in de European Dead Zone, waar de mensheid een kamp heeft opgezet. Titan is de maan van Saturnus en tevens de plek waar Commander Zavala naartoe gevlucht is.
Arms open beta bekendgemaakt
Bron:EuroGamer / games

(18-05-2017 09:53)


Arms krijgt een open beta. Dat heeft Nintendo tijdens de Arms Direct laten weten.De Arms Global Testpunch is speelbaar in het weekend van 27 mei en in het weekend van 3 juni. Net als de Splatoon Global Testfire is de beta slechts op bepaalde tijdstippen toegankelijk.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: