Opinie
Ouder >> 
Oekraïense nepnieuwsverklikkers: 'Joellie niet schrijf liev over Oekraina, allemaal joellie schoeld'
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 19:09)


Hee daar zijn de nepnieuwsverklikkers van promoteukraine.org met een statement op hun site. Als u een sterke maag heeft, even HIERRR klikken, of DAARRR de mirror lezen. Ons keurig onderbouwde topic over een speech van Porosjenko wordt met het volgende argument tot 'desinformatie' bestempeld: "Quite an emotional article with no place for an alternative point of view".
Universiteit Oxford geeft de vrouwtjes een extra kwartier voor moeilijke examens met cijfertjes
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 16:30)


Pfff dames, al die moeilijke examens over wiskunde en informatica ook! En dan krijg je maar zo kort de tijd! Daar hebben ze op de Universiteit van Oxford (een soort huishoudschool maar dan in Engeland) iets op gevonden. Gewoon de examens een kwartiertje langer maken.
THUMB
EU haalt Berlusconi binnen als de verlosser. Berlusconi: "Waar zijn hier de lekkere wijven?"
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 14:14)


Heerlijk toch. Je haalt een alvast met lijkbalsem ingesmeerde leiphaan van 131 jaar oud binnen als de ultieme verlosser... En het enige waar die vent zich druk om maakt is of er in Brussel nog wijven rondlopen wiens kruis niet is dichtgeklonterd met spinnenwebben, mos en loopse baardharen van Timmerfrans.
Kraaktuigh doodsbedreigt raadslid 020
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 12:25)


Video Krakers. Krakers moeten allemaal een lange lat in de nek en optyfen naar het museum van domme dingen uit de 20e eeuw waar we in de Nieuwe Tijd geen last meer van zouden mogen hebben. Goed, vroeger mocht je naar hartelust dingen afpakken van andere mensen zolang je maar links genoeg was, tegenwoordig doen we het helemaal anders.
Waterschap adverteert met hoofddoek. Waarom?
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 10:29)


Social A: Want gratis L'Oréal shampoo voor Delta-raamambtenarenB: Omdat Marokkanen eigenlijk de Oosterscheldekering hebben gebouwdC: DEUGEN, DEUGEN, EN NOG EENS DEUGEN (*)D: Jamaar, in Zuid-Beveland hadden ze ook oorijzers hoorE: Clickbait om PVV-ers met d/t issues te exposenF:  Anders namelijk.
THUMB
Erkenbrand komt ook met een top-10
Bron:Sargasso / opinie

(22-01-2018 21:24)


In navolging van De Nederlandse Leeuw komt ook Erkenbrand met een eigen lijstje oplossingen. Omdat DNL voorbij gaat aan “een aantal fundamentele waarheden”. Welke dat zijn zal wel nooit duidelijk worden. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Seefeel
Bron:Sargasso / opinie

(22-01-2018 21:00)


Toen Seefeel in 1993 hun eerste album Quique uitbrachten was iedereen kennelijk in verwarring, of iedereen wist het juist zeker en bracht daarmee anderen in verwarring – de band zelf raakte vooral geïrriteerd door alle pogingen hen in een genrehokje … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Omstreden damesdeskundoloog Boef: "Iedereen weet dat die blakka poenie roze is"
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2018 18:00)


Video Och man. Is Rapper Boef net weer gerehabiliteerd (door de NPO) gaat meneer alwéér over de schreef op zijn Youtube. Zijn antwoord Antwoord (550K views in 1 dag) waarin Boef uitgebreid ingaat op De Kech Affaire en de domme boycot van sommige radiostations bevat uiterst stereotyperende seksuele opmerkingen over de voorbipsen van kechmevrouwen die niet wit zijn.
Correspondentmeisje is teleurgesteld dat de echte wereld niet voldoet aan wat haar beloofd was
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2018 16:00)


Correspondentmeisje schrijft over de ideale wereld die haar beloofd was. Valt dat even tegen. Of je het hele verhaal wil lezen, moet je zelf weten (vrij land), maar in een lang en voor ons bierverweekte blogbreintjes onbegrijpelijk stuk over moeilijk postmodern feminisme viel bovenstaande kwoot op.
THUMB
Facebook wil gebruikers nieuws laten beoordelen op betrouwbaarheid
Bron:Sargasso / opinie

(22-01-2018 14:55)


In de strijd tegen nepnieuws wil Facebook gebruikers de mogelijkheid geven om nieuws te beoordelen op geloofwaardigheid en betrouwbaarheid: Facebook said on Friday that it planned to prioritize high-quality news on the social network by allowing its users to rank … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Jawel. Kamervragen over blankenbeleid @NOS
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 17:30)


Zouden ze al een beetje wit rond de neus worden bij NOS Communicatie? Want de omroepambtenaren mogen dus, via hun Minister van Mediazaken, uit gaan leggen waarom het woord "blank" is weggewit uit het NOS voorleesboek. Knip, plak: Kamervragen aan de minister voor media, de heer Arie Slob inzake een taalcommissie van de NOS van het lid Bosma (Partij voor de Vrijheid) 1)  Heeft u kennisgenomen van het bericht ‘NOS-aalcommssie Blank = verboden woord’, GeenStijl van 23 januari 2018*? 2)  Wat is de taakopdracht van deze Taalcommissie? 3)  Welke besluiten heeft zij de afgelopen vijf jaar genomen? 4)  Kunt u de notulen openbaar maken? 5)  Sinds wanneer bestaat zij en wie heeft deze ingesteld? 6)  Wie hebben er zitting in deze commissie?  7)  Wie heeft hen benoemd? Op voorspraak van wie? Op grond van welke expertise? 8)  Op welke manier is gewaarborgd door deze commissie representatief voor ons gehele volk of zijn het toch weer voornamelijk Sylvana Simons-achtigen die hierin zitting hebben? 9)  Op grond waarvan meent deze commissie dat het woord ‘blank’ een negatieve connotatie heeft? Is hier enige wetenschappelijk bewijs voor of is er weer sprake van politiek-correct macrameeën? 10)  Waarom heeft ‘zwart’ geen negatieve connotatie? Graag ook hier weer de wetenschappelijke onderbouwing.
EO'ers neuken zich suf
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 15:24)


Er is ook goed nieuws. Harm Jan trekt Klazien helemaal uit elkaar. Hendrik en Aaltje die kieren zich de vinkentering. Jan Peter yoghurtbukst Elsemieke zo vol dat het er via haar ogen weer uitkomt. Jonathan en Nelleke rambammen zich het rimram. Gerco die batst Mariëlle helemaal scheel.
LIVE. Everink-killer Mark de Jong hoort straf
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 13:10)


Uitspraak in de zaak tegen tenniscoach Mark de Jong, die het werk van Badr Hari afmaakte (of niet) door zakenman Koen Everink te vermoorden. Social Die Koen had het allemaal goed voor elkaar met zijn centen, maar ja, ergens ging het allemaal toch effe verkeerd voor de arme man.
NOS Taalcommissie: 'Blank = verboden woord'
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 11:20)


Lekker bezig iedereen. Video En vooral de Taalcommissie van de NOS. Die heeft besloten dat de NOS geen 'blank' meer mag zeggen, omdat dat begrip een positieve connotatie heeft. En positieve connotaties dienen uiteraard vermeden te worden als de pest.
Thierry Baudet stelt (19)84 vragen aan Kafka Orwellogren over nepnieuws en EU-censuur
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2018 09:19)


We vonden een perkament, verstuurd per flessenpost en verzonden vanaf de Renaissancevloot, waarop in ganzenveer door Thierry Baudet (19)84 vragen aan DDR66-minister Ollongren zijn geschreven, om haar te bevragen over de EU-plannen rond nepnieuws.* Vorige week dook een oude website op waarop een EU-bureautje "nepnieuws" verzamelde.
GS-Gesprek: Jordan Peterson over Channel 4 en zijn filosofie over "How to be in the World"
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2018 21:17)


Video Nou jongens, dat was hem dan. M'n eerste keer voor de camera. "I'll try anything once (*)", zalle we maar zeggen. Het weledelzeergeleerde Canadese heerschap Jordan Peterson, professor in klinische psychologie aan Toronto University, kwam een week lang Europa ontzetten terwijl hij zijn boek "12 Rules for Life" promootte.
Timmerfrans krijgt rapport voor transparantere EU in klauwen gedrukt. AND NOW WE WAIT
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2018 19:33)


Wat bleek uit het rapport van Pieter Omtzigt (CDA), Renske Leijten (SP) en Martin van Rooijen (50PLUS)? De EU is niet transparant. Lees dat nog maar een keer, want het komt misschien compleet uit de lucht vallen. De EU is niet transparant. Iets met openbaarheid van stukken, onduidelijkheid over onderhandelingen, onduidelijkheid over hoe beleid tot stand komt, gure achterkamertjes die alleen voor bepaalde mensen toegankelijk zijn en nog veel meer dingen, maar over het algemeen: een dikke geelgesterde blauwe middelvinger in het gezicht van de burger.
Doodracer Casper van Wijngaarden vecht ontslag bij Transavia aan. FU, Calimero van Wijngaarden
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2018 17:00)


Met het dronken doodracen van de negentienjarige Fleur nomineerden Walter en Casper van Wijngaarden zich met een letterlijke klap als allergrootste Oetlullen van het jaar 2017.  Ook omdat Walter en Casper uit Loosdrecht tijdens de rechtszaak geen enkel berouw toonden, anderen beschuldigden van liegen, zelf logen en zich gewoon allround gedroegen als klootviolen.
Patricia Paay gaat pottenbakken
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2018 15:00)


Geen grap over pispotten maken. Geen grap over pispotten maken. Geen grap over pispotten maken. Geen grap over pispotten maken. Geen grap over pispotten maken. Geen grap over pispotten maken. Geen grap over pispotten maken. Geen grap over pispotten maken.
Oxfam neemt stiekem uitspraak over 8 miljardairs die net zo rijk zijn als helft wereldbevolking teru
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2018 14:04)


Iedereen en zijn goede-doelen-overtikmedia weer over de pis vanwege het jaarlijkse rondje cherry picking van de statistiekverkrachters van Oxfam. U weet wel. Dat is die club die vorig jaar riep dat de acht rijkste mensen van de wereld net zo veel vermogen hebben als de armste helft van de wereld.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: