Opinie
Ouder >> 
Omtzigtgate. NRC-redacteuren beginnen om zich heen te slaan met beschuldigingen
Bron:geenstijl / opinie

(21-11-2017 10:01)


Ze waren een paar dagen stil, maar NRC-redacteuren Heck en Kouwenhoven beginnen ineens wild om zich heen te slaan in wat lijkt op een wanhoopspoging hun ontrafelde verhaal te redden. En nu hebben ze Hella Hueck boos gemaakt... In een discussie met de ook niet loslatende Pieter Klein en de kritische Sywert, beweert Andreas Kouwenhoven plotseling dat moderator Hella Hueck achteraf haar verhaal wijzigde - de interjournalistieke lopen nu openlijk hoog op.
LIVE - Friese schildmaagd Jenny Douwes bij Pauw & Johan Derksen PISBOOS bij Voetbal Inside
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 22:00)


Veni Vidi Frisii Hee. Geen huilende Anousha, snotterende Sunny of jengelende Jeffrey op de NPO vanavond, om te peeuwen over de Glorieuze A7 Blokkade en de Bjusterbarlike Busrit terug naar de bush-bush van het fatsoensreservaat van zaterdag jongstleden.
Closing Time | Tu Vuò Fà L’Americano
Bron:Sargasso / opinie

(20-11-2017 21:00)


Tu Vuò Fà L’Americano (Je hangt de Amerikaan uit) is een lied in Napolitaans dialect van Renato Carosone uit 1956. Het kreeg onder meer internationale bekendheid door de samples in een zomerhit van het Australische duo Yolanda Be Cool. Hierboven een volle swingversie van de Britse Hetty & the Jazzato Band, die zich toelegt op Italiaanse klassiekers.
When you see it...
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 19:00)


None Social
Greet doet voorbedrukte aangifte tegen Rutte 3
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 16:55)


None Social Er is een website. Er is een filmpje. En er zijn talloze voorbeelden. Talloos zijn ze hoor, die voorbeelden. Beleggen. Huurachterstand. Fysiotherapie. Voedselbank. Rollators. Gratis brillen. Wij maanden wachten, zij niet. Uitkeringen vs.
Nepnieuws! AD zaait (vermoedelijk ingestoken door Russen) twijfel over model Victoria's Secret
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 14:45)


Zo mevrouw Ollongren. Daar heeft u een volgend voorbeeldje nepnieuws alweer te pakken. Sporen wij gratis en voor niets voor u op. Kijk maar eens wat Algemeen Dagblad-redactrice Suzanne Borgdorff de lezertjes wijs wil maken. In haar """onderzoeks"""-artikel aangaande de modellen bij de eerstvolgende Victoria's Secret ondergoedshow, plaatst zij onderstaande foto in de omschrijving van het model Behati Prinsloo.
ACTUELE MUZIEKVIDEO - De BlokkeerFriezen ft. De Kast - Je Komt Hier Niet Voorbij
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 13:37)


None Video Allemaal de aanstekers cq smartfoons met lampje te voorschijn & meezingen maarrrr!
Ja hoor: opzeggingen. BeroepsKwetsJankies nu ook boos op Volkskrant wegens 'ZeurPieten'
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 12:00)


Jij een kwetskaart, jij een kwetskaart, IEDEREEN EEN KWETSKAART! Social Het is weer genieten op de sociaalmediaas. De beroepsgekwetsten die menen dat het oerhollandsche Sinterklaasfeest ongeveer hetzelfde is als met 40 graden werken op een plantage met een ketting om de enkel, hebben een nieuwe Gemene Slavendrijver ontdekt.
Privacyvermoordende EU-regel vingerafdrukken in paspoort SLAAT HELEMAAL NERGENS OP
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 11:01)


Echt alles aan dit bericht is kut. Superkut. "De verplichting komt voort uit Europese afspraken." Aha. "Alleen al het aanschaffen van ongeveer 4800 vingerafdrukscanners werd voor de invoering geschat op 32 miljoen euro." Grrrr. "Sinds 2009 zijn er ongeveer 20 miljoen vingerafdrukken afgenomen bij Nederlandse burgers.
Charles Manson gestopt met roken
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 10:05)


None Video Charles Manson is niet meer. De haatprediker van de counterculture overleed op 83-jarige leeftijd in een Californische cel. Nouja, opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen. Van Rossem was trouwens een week lang niet weg te slepen voor de serie Mindhunter, dus die moet u maar even kijken ter nagedachtenis aan een van de grootste gekken van de vorige eeuw.
THUMB
Nepnieuws Overtik Stichting kopieert BBC-hoofddoekpromo om copvodzaak te 'duiden'
Bron:geenstijl / opinie

(21-11-2017 09:00)


Neutraliteit, kent u die uitdrukking? Social De neutraliteit van de politie. Dat is min of meer de kern waar de zaak van hoofddoekmevrouw Sarah Izat. Sommige mensen vinden die neutraliteit namelijk de moeite van het beschermen waard. De neutraliteit van de NOS daarentegen, daar gelooft helemaal niemand meer in.
Dreigend tekort aan zand door overmatige winning
Bron:Sargasso / opinie

(20-11-2017 21:45)


Een tekort aan zand is niet alleen een probleem voor de bouw: When people picture sand spread across idyllic beaches and endless deserts, they understandably think of it as an infinite resource. But as we discuss in a just-published perspective in the journal Science, over-exploitation of global supplies of sand is damaging the environment, endangering communities, causing shortages and promoting violent conflict.
Kloosried! NRC klampt zich vast aan Laatste Livestrohalm (en waar blijft die Omtzigt Audio?)
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 20:00)


De ontmaskerde Heck en Kouwenhoven zijn al dagen doodstil, maar dat weerhoudt NRC niet van plaatsing van een leugenachtige column van Joshua Livestro (ja, hij weer) waarin Pieter Omtzigt nogmaals belasterd wordt in een feitenvrij foutencircus. Social Hierboven een tweet van Thomas Schansman, nabestaande van MH17 en aanwezig op de MH17-lezing in mei.
Hoi. Leidsche jesuskipjes willen u
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 18:00)


None Oproep. Van de EO. Voor een massale bruidjesceremonie in Leiden, ofzo. In ieder geval zoekt kippetjesdispuut "Kordaat" van de jezusvereniging Navigators gezelschap voor de kille winterdagen alsook handjevasthoudings tijdens het kerstgala.
Pakjesauto Vlogpiet.TV bekrast in Almere
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 15:55)


None Vreedzaam protest tegen Zwarte Piet? Dacht het niet.  Stom. Triest. Sneu. Dit is nou terreur van relschoppende zeurpieten aangejaagd door extreemlinks schoftentuig, Jeffrey A.
Snouck Hurgronje
Bron:Sargasso / opinie

(20-11-2017 14:00)


RECENSIE - Wie in Leiden over het Rapenburg naar het Academiegebouw wandelt, passeert op nummer 61 het huis waar Christiaan Snouck Hurgronje heeft gewoond. Afgezien van de in steen gebeitelde naam herinnert er weinig aan de geleerde, die leefde van 1857 tot 1936 en tot op de dag van vandaag ietwat omstreden is.
Mensenrechtencollege: Politie discrimineert hoofddoekvrouw in Kwestie Copvod
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 12:15)


Copvod-uitspraak: profeetpijperij is belangrijker dan het neutraliteitsbeginsel van de politie. Als je in je kaartspelletje écht niet meer weet of je nou de normen-, waarden-, fatsoen-, respect- of racismetroef moet trekken, kun je altijd nog de diversiteitsjoker op tafel kukelen.
Duitse coalitiebesprekingen klappen
Bron:Sargasso / opinie

(20-11-2017 11:38)


Omdat de FDP de stekker eruit trekt. De partij is niet meer het constructieve gezelschap dat het ooit was, constateert Der Spiegel. Lees meer berichten op Sargasso.
Nepnieuws ‘omdat ik het zeg’
Bron:Sargasso / opinie

(20-11-2017 11:00)


Kajsa Ollongren Vicepremier in Rutte III. Foto: Roel Wijnants (cc) OPINIE - Waarschuwingen voor ‘nepnieuws’ ontberen bewijzen.  Was het een toevallige samenloop van omstandigheden? Zowel in Spanje, Engeland als Nederland waarschuwden ministers de afgelopen week voor nepnieuws, meer in het bijzonder voor nepnieuws dat vanuit Rusland zou worden verspreid.
THUMB
Hoofddoekjespartij GroenLinks stelt kamervragen na schokkende Nieuwsuur-repo over islam-gif
Bron:geenstijl / opinie

(20-11-2017 08:59)


None Nee maar! GroenLinks ook al RedPilled. Dat we dit toch nog mogen meemaken op onze oude dag (14 is op het internet al poepiebejaard, immers). GroenLinks heeft ook eens ingezien dat het monsterverbond van progressief links en conservatief moslimrechts toch niet helemaal handig blijkt en stelt nu gewoon kamervragen over het toenemende salafisme in Nederland.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: