Charlottesville 020! AFA marcheert tegen ALLES
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 18:46)


Ze zijn blij hoor, de Antifaksistiese Aksie in Amsterdam. De terreuraanslag van de auto-nazi in Charlottesville is precies waar het andere uiteinde van het hoefijzer naar smachtte om uit de klamme kraakpanden te kunnen komen en de kelen schor te schreeuwen.
#BOOS-beelden. Het confettikanon en de kaakslag
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 16:00)


Afgelopen maandag werd Tim Hofman, van de Confederatie van het Confettikanon, op zijn muil gepompt door een huisjesmelker. Kaak in tweeën. DE BEELDEN! Video Peter R. de Vries vond het fantastisch. Bert Huisjes & Catherine Keyl zeiden ook EIGESCHULD.
De 10 lekkerste mediawijven
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 14:00)


Vrouwen in de media: ze kunnen niks of ze zijn aan het drammen. Maar, zijn ze ook lekker? Mannen mogen die vraag niet stellen van NRC/Volkskrant, want schandelijk seksisme.  Best geconserveerde ginger ooit, misschien nog wel beter gemummificeerd dan een willekeurige farao.
10 sukkels die je geen bier moet voeren op #ll17
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 12:01)


Het is weer Lowlands dit weekend. En daar zijn behalve vrolijke festivalmensen en dito GS-redacteuren ook een heleboel stomme figuren. Doe maar met grote boog eromheen lopen. 10. Anne Fleur Ilgün Bijna-collega die niet bij GeenStijl mocht van haar communistenvriendje, maar dat is voorbij, want inmiddels is ze door haar familie uitgehuwelijkt aan Kees de Koning-apostel Ismail Ilgün.
THUMB
Graaier Matthijs van Nieuwkerk vindt het 'half crimineel' dat hij graaier wordt genoemd
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 10:04)


None Leuk nieuws in de helemaal criminele Volkskrant vandaag. Matthijs van Halfmiljoenperjaarkerk komt minder met zijn kop op tv omdat het seizoen van DWDD wordt ingekort en gaat naar eigen zeggen minder verdienen. Een win-win voor de NPO-kijkende belastingbetaler.
ALWEER formatienieuws gelekt. Hoeveel ouders mag een kind hebben?
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 08:59)


None Voor de derde dag deze week lekt er formatienieuws. Eerst was er de euthanasiedeal, daarna het komkommer-acrostichon op de klanken van het Wilhelmus en vandaag heeft het AD alwéér een pagina regeervoorstellen te pakken. Ditmaal over het veelmeerouderschap.
THUMB
Fijne frisse jongens
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2017 07:00)


The Klan Backs Trump. Foto: Mike Licht (cc) COLUMN - Heb je honderden extreemrechtse mannen die in gevechtskleding in je stad rondbanjeren omdat ze het land ‘willen terugveroveren’, terwijl ze zichzelf bewapend hebben met semiautomatische geweren en nazivlaggen, en luidkeels ‘Soil and blood! Soil and blood!’ scanderen – ja, dan mag je toch gerust spreken van de coming-out van de neonazi’s.
Closing Time | Te Vamos a Matar
Bron:Sargasso / opinie

(16-08-2017 20:00)


Ik had nog nooit van Reggaeton of Ele A El Dominio gehoord totdat ik dit nummer hoorde. Geen idee wie het is verder, maar de beats klinken lekker. Schijnt retepopulair te zijn bij de kids op Puerto Rico, deze muziekstijl. Gangsta man! RealG4Life! Het zou inderdaad niet misklinken in GTA6.
GSTV. WILHEEEL-MUS VA-HAAAN NASSAAAU-WE
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2017 18:33)


None Video Nederland. Wie is er niet groot mee geworden. En omdat ze bij het CDA en de onderhandelingspartners zo van Nederland houden moeten alle kinders binnenkort verplicht het Wilhelmus uit d'r hoofd gaan leren. Maar hoe is het eigenlijk met kennis van ons volkslied gesteld bij de multiculti-mengelmoes op de Amsterdamse Dappermakrt? Renée ging eerst even oefenen met de bekende zanger Willy Willeke Dennis Alberti (die zijn kleinzoon dus) en stak daarna haar roze klopkap vuistdiep in het gouden keeltje van de Nederlandse samenleving.
THUMB
Voor de haters. Jimmy Kimmel trasht Trump
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2017 15:18)


None Video Dat was weer... bijzonder gisteravond. Na een weekendje ouderwetse Trump-malligheid leek het er even op dat The Donald maandag bij zinnen was gekomen. Verstandige teksten waarvan je kon denken dat ze dan misschien wel ingefluisterd waren, maar ja, hij sprak ze toch maar mooi uit.
BUSJE RIJDT IN OP MENSEN OP RAMBLAS IN BARCELONA
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 16:21)


Een wit busje is op mensen ingereden op de bekende Ramblas van Barcelona. El Nacional meldt dat er volgens de politie tientallen gewonden zijn en dat de dader uit de bus is gestapt en zou zijn weggerend. Later meer Social BEELDEN VAN HET BUSJE Social Er is grote paniek in de stad.
THUMB
NRC Handelsblad: Elvis Presley = ook racisme
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 15:30)


Komt een verwarde man bij de poort van NRC Handelsblad. Wilfred Takken. Of hij een haatstuk over Elvis Presley mag schrijven, want icoon van Amerikaanse cultuur, dus nazi-fascisme-haat-rechts-Satan-cultuur-Trump. In plaats van de gek meteen tegen de grond te werken, zegt de bewaker: ‘Geen probleem, meneer Takken, loopt u maar door.
Yo Tjappie. Lelystad moet DOOD
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 13:01)


None Potjandrie internetters, hoe lang pikken we het nog? Tragische huismoekes die teren op een ambtenaarssalaris en tussen het wandelweekendjes boeken stapels taxpoet in the gaping maw of oblivion flikkeren door "jongeren" proberen aan te spreken "in hun eigen taal"? Hoe lang pikken we het nog dat broekpakken in Birckenstocks denken dat je met knurftige pogingen tot straattaal des lands luiwammessen van de wederopgestane patatgeneratie bereiken kan? Waarom gaat er nog zuurverdiend geld van productieve burgers naar de devaluatie van de uitstraling  van de overheid door in het straatcreools van de onrendabelen te rebbelen? Wee dit land, wee dit land, waar onderwijs "gevoelig" en "moeilijk" is en capituleren aan de verdwazing met sloten subsidie wordt ondersteund.
THUMB
Man gooit molotov op mocreaux want mocromoe
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 11:05)


„Die bende is echt gemeen”, zegt een ander. Dan lopen twee jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk meerdere keren langs de vrouwen. „Dat zijn ze”, fluistert ze angstig. „Je kan hier niks zeggen, want dan pakken ze je.” Hoi straatcultuurtje.
Een glazen bol vol criminelen
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2017 10:00)


Charleston PD photo 4. Foto: ibmphoto24 (cc) DATA - In 2017 moet Nederland het eerste land worden waar ‘predictive policing‘ nationaal wordt toegepast. Door data en algoritmen wordt misdaad voorkomen. Onomstreden is het niet. Waar liggen de valkuilen? “The ‘Minority Report’ is a modern fact, not fiction.
Politie bevestigt: 'GIJZELING GAANDE IN NPO-GEBOUW 3FM'
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2017 07:45)


In het NPO-gebouw waar ook 3FM zit, is mogelijk een gijzelsituatie aan de gang. Politie is ter plekke. UPDATE 09u30: Man aangehouden, vrouw ontzet Eind goed, al goed zo lijkt het. Social Social Een man zou vanmorgen rond 8 uur een vrouw bedreigd hebben buiten het gebouw, waarna ze naar binnen zijn gegaan.
THUMB
SG-café donderdag 17-08-2017
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2017 07:00)


Dit is het Sargasso-café van donderdag 17-08-2017. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Man eert voorouders in storm van SJW-agressie
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2017 19:59)


Winnende quote van de agent op het eind: "You want another day like Saturday, don't you? You should be ashamed of yourself!" Video Een kleine les, voor wie nog vatbaar is voor een beetje nuance. Niet iedere Confederate flag-zwaaier is een "racist", laat staan een white supremacist.
FOTO - Maar wat is het?
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2017 17:08)


None A) Nieuws vertrek Giel Beelen bereikt ook IndiaB) Man zoekt gevallen lensC) HITLERGROET! FASCISME!D) Hindoe-doedingE) Anders, namelijk...
Voorpaginamoslim wint alweer. Volkskrant ook in hoger beroep veroordeeld voor racisme
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2017 14:15)


We hebben het even afgewacht, maar De Volkskrant was iets te druk met 25 verhalen over 25 jaar Lowlands om het eigen racisme-vonnis af te drukken in de kattenbakvulling van vandaag. Dus brengen wij hun slechte nieuws maar: De Volkskrant is ook in hoger beroep veroordeeld vanwege het etnische profileren van voorpaginamoslim Mohammed Rashid.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: