EU: Nederlander moet 16 extra koffie betalen
Bron:geenstijl / opinie

(16-02-2018 12:05)


Eens in de zoveel tijd belegt de Europese Unie een conferentie over de bodemloosheid van de bodemloze Brusselse poenput, waarbij er een paar scenario's worden geschetst en de onderste optie (geef meer geld) is zogenaamd altijd de beste. De EU kost nu nog één kopje koffie per dag (gecontroleerd door Wilmer Check dus waar), maar Jean-Claude Juncker wil in de nieuwe meerjarenbegroting meer kopjes vieux koffie.
Uit dood herrezen jihadist bedreigt "hoerenkinderen" Tante Bel en Jan Dijkgraaf
Bron:geenstijl / opinie

(16-02-2018 11:00)


Of, nou ja, bedreigt. De met allah's gratie uit de dood herrezen Marouane Boulahyani doet z'n best z'n aard te onderdrukken. Maar goed, je kunt een stagiair nog zo vaak uit het kalifaat halen, haal het kalifaat maar eens uit de stagiair. Het is een beetje een juridische en door een advocate geredigeerde versie van "wat kijk je k*****h**o".
Graaiende scheefwoner Hoekema (D66) per direct weg als waarnemend burgemeester Langedijk
Bron:geenstijl / opinie

(16-02-2018 08:55)


Na Marleen Barth (PvdA) ook manlief (D66) zonder werk Waarnemend burgemeester Jan Hoekema (D66) van de Noord-Hollandse gemeente Langedijk heeft gisteravond zijn ontslagbrief ingeleverd bij Commissaris van de Koning Johan Remkes.
Gratis openbaar vervoer tegen de luchtvervuiling
Bron:Sargasso / opinie

(16-02-2018 08:00)


Porsche Targa 4S. Foto: Alex Schmitt (cc) De Duitse regering probeert sancties uit Brussel vanwege het niet voldoen aan de normen ter bestrijding van luchtvervuiling af te wenden met experimenteel gratis openbaar vervoer. Uit onderzoek blijkt dat het effect van gratis OV op het autogebruik gering is.
LIVE vervolg #Referendumdebat. Bedenker Wrr schrijft brief aan @D66 (plus: bijdrage Bosma)
Bron:geenstijl / opinie

(15-02-2018 20:20)


Het referendumdebat gaat verder met de reactie van D66-doodgraver, pardon: jonkvrouw Ollongren. Inspreken, pardon, intunen kan bij de Staatsromroep of op de Kaasstolpstream. Livetweets hieronder. En daaronder: een moetlees brief aan D66. Niesco Dubbelboer stond als PvdA-Kamerlid mede aan de basis van de Wet raadgevend referendum.
WhatsApp-fatwa. Anne Fleur Dekker mag niet meelopen bij haatdemo tegen Annabel Nanninga
Bron:geenstijl / opinie

(15-02-2018 18:30)


Social Het wordt gezellig op 18 maart bij de demonstratie tegen racisten racisme in de raad racisme in het algemeen in Amsterdam. Zingen, springen en blij wezen omdat er geen stoute kinderen bij zijn, die hebben namelijk een WhatsAppje gekregen dat ze niet mogen komen.
LIVE. Partijkartel gaat referendumwet doodmaken (live tweets over het #Wrrdebat bij @GeenPeil)
Bron:geenstijl / opinie

(15-02-2018 16:10)


Het was een slechte week voor de vrije Nederlandse burger en de Grondwet. En de gifbeker is nog niet leeg. We gaan live meekijken naar het debat over de dood van de Wet raadgevend referendum. Wat een rotweek. De Senaat nam de doodenge D'66 donorwet van Pia Dijkstra aan en schond daarmee Artikelen 10 (privacy) en 11 (onaantastbaarheid van het lichaam).
FOTOOS! LSD-grot aan Keizersgracht zkt. eigenaar
Bron:geenstijl / opinie

(15-02-2018 15:15)


Stel nou dat Antoni Gaudí keiharde seks had met Pardoes van de Efteling en dat uit dat avontuurtje een tweeling werd geboren. Nou, en die tweeling had ook seks met elkaar, waar ook weer een kind uit werd geboren. En dat kind werd binnenhuisarchitect van Keizersgracht 107F.
De kerstening van de moslim heartlands
Bron:Sargasso / opinie

(15-02-2018 14:00)


Memories of the Church. Foto: Ali Em (cc) ACHTERGROND - Terwijl westerlingen zich zorgen maken om islamisering van het avondland, maken geestelijken in Iran en de Arabische wereld zich zorgen om iets anders: toenemende kerstening. De ayatollahs in Iran waarschuwen er met een zekere regelmaat voor: de jeugd … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
NOC*NSF over verzwijgen matchfixing door staatscoach Anema: "Schuld van de Volkskrant"
Bron:geenstijl / opinie

(15-02-2018 11:30)


Als u wilt weten hoe dat er nou uit zou zien, de verhouding tussen pers en politiek in een dictatuur, dan moet u even naar NOC*NSF kijken. U weet wel. Die club die Camiel Eurling zo lang de losse handjes boven het hoofd hield. Vandaag valt er op de website van de NOC*NSF weer een fraai staaltje shooting the messenger te lezen.
Onethische wetenschap, racistische wetenschappers
Bron:Sargasso / opinie

(16-02-2018 11:00)


Racism. Foto: AnveshPandra (cc) Gaan we “nuchter” discussiëren over onderzoek naar IQ-verschillen tussen groepen of ‘rassen’? Nee, we moeten juist nuchter discussiëren over de bedoelingen van wetenschappers, over racistische ideeën in en ethische grenzen aan wetenschap.
Niks erkenning. Rubberen Rutte draait WEER om hete Armeense Genocidebrij
Bron:geenstijl / opinie

(16-02-2018 10:00)


Zucht. Die personeelschef in zijn strakke pak heeft dan wel een prima studietje geschiedenis afgerond maar of de Armeense Genocide nou een genocide is, is voor hem zuiver een politieke afweging.  Na jarenlang geroepen te hebben dat de erkenning een wetenschappelijke historische kwestie is waar de politiek zich niet mee hoeft te bemoeien, doet de coalitie nu ineens wel mee met een motie van de Christenunie om de genocide erkend te krijgen.
THUMB
SG-café vrijdag 16-02-2018
Bron:Sargasso / opinie

(16-02-2018 08:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 16-02-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Het
Bron:Sargasso / opinie

(15-02-2018 21:00)


Ooit las ik eens in een oeroude krant dat koningin Wilhelmina “enige banale woorden” had gesproken. Ik moest het opzoeken. “Banale woorden” waren destijds een aanduiding voor omgangstaal. Onze taal verandert. De uitspraak ook. Het is ondenkbaar dat iemand tegenwoordig … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Trollende Russen lachen zich nog stééds de ballen uit de broek om NL & liegbeest Huilbe Zijlstra
Bron:geenstijl / opinie

(15-02-2018 19:25)


Het houdt niet op, niet vanzelf. Russia Today, een uitermate kwaaie Kremlintrol mede volgens de tien hoaxende nepnieuwsverspreiders van poepwebsite EUvsDisinfo (still coming for you), gaat dezer woelige dagen full uitmelk over Halbe Verzinstra.
Roepen maar: wie zijn uw vier grootste schurken?
Bron:geenstijl / opinie

(15-02-2018 17:30)


Kim-Jong Fucking Tung. Social Ooit werden elektrische gitaren met roestige snaren ingeplugd in rafelige buizenversterkers (standje distortion en standje overdrive) en vertelden dronken oermensen het verhaal van je jeugd. Nu zijn gitaren van hergebruikt hout, zijn de recyclebare nylonsnaartjes van ecofriendly groenmateriaal en zingen met vrouwenstem uitgeruste wijfmannen in strohoedjes prekerige jankliedjes over dolfijnen in een net, een buurvrouw die maar niet terugbelt en een laagstaande zon zodat je een meisje moet laten gaan.
Geen bal op tv | Buying the band
Bron:Sargasso / opinie

(15-02-2018 15:30)


In Buying the Band volgen we zakenman Jan 't Hoen die zichzelf heeft ingekocht bij de begeleidingsband van Herman Brood. Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Öztürk vërkrächt wöörd 'khindrpörnö'
Bron:geenstijl / opinie

(15-02-2018 14:14)


Video Kinderporno is natuurlijk helemaal niet om te lachen behalve als klinkerhater Selcük Öztürk het zegt. Want dan klinkt khindrpörnö ineens als vlezig gerecht in Turks restaurant De Piramide. "Ja hoi doe maar twee Efes en extra veel khindrpörnö.
Update: 1. Bloemen - 2. Bergsma - Kramer flopt
Bron:geenstijl / opinie

(15-02-2018 12:54)


Allergrootste schaatser aller tijden rides again Bjusterbarlik moai. De BV Nederland komt bijkans tot stilstand voor de 10.000 meter Mannen Langebaan in PyongChang. Hopelijk heeft de NOS wat load balancers bijgeplugd want er is history in the making.
THUMB
Het milieu gered door een hoger bewustzijn
Bron:Sargasso / opinie

(15-02-2018 11:00)


Boeddha (detail van een stupa in Jaulian, Pakistan) (c) Livius.org RECENSIE - Cees Buisman is wetenschappelijk directeur van Wetsus, het European Center of Excellence for Sustainable water Technology in Leeuwarden, en ook hoogleraar biologische kringlooptechnologie in Wageningen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: