#Jijookal?
Bron:Sargasso / opinie

(18-10-2017 10:00)


See no evil, hear no evil. Foto: Nams82 (cc) COLUMN - Het is confronterend, dat #metoo. Tuurlijk, eigenlijk weten we al lang dat seksueel misbruik van vrouwen door mannen aan de orde van de dag is. Het is niet alsof er geen statistieken of onderzoeken over zijn.
Nieuwe ministers: Carola Schouten doet de boeren en Sander Dekker bewaakt kastlijken bij V&J
Bron:geenstijl / opinie

(18-10-2017 08:03)


Rutte III is bijna rond. Dat mocht u zogenaamd nog niet weten maar Kees Berghuis lekt elke dag twee namen op een manier die doet denken aan hoe RTL deelnemers voor nieuwe spelshows bekend maakt. Dus lezen we vandaag in de Telebelg dat Sander Dekker minister van V&J wordt, en Carola Schouten (van wie we gisteren al hoorde dat ze één van de zestien vicepremiers wordt) de boeren mag berijden verblijden op Landbouw.
THUMB
Feelgood video. Onze fantastische vissermannen
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 20:50)


None Social Boeren, burgers en buitenlui. Gaarne extraspeciale aandacht voor deze fijne videoproductie die de vaderlandsche visserij over het voetlicht brengt. Wij Nederlanders mogen dan heel goed zijn om land uit zee te winnen. Ook óp het water zijn wij de beste.
Kneiterlate Recensie - Het Bijbeltje van Ybeltje
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 19:35)


Als allerlaatsten hebben wij (trage lezers met een door jarenlange internetverslaving aangetaste concentratiespanne van een goudvis) het nu ook uitgelezen: ‘Voorlichting loopt met u mee tot het ravijn’. Dat is dus het hard uit de school klappende schrijfwerk van voormalig vvd backbencher Ybeltje Berckmoes-Duindam, dat vorige maand al verscheen maar wij lezen nou eenmaal langzaam.
Beste ingezonden foto van rode zon #Saharazand
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 16:30)


"Heb je die zon gezien?" "Rood hè" "Ja rood" "Je ziet ook een soort rand of zo" "Oh ja nou zie ik het ook" het is wat ja ja potverdikkie sjonge jonge jonge ongelooflijk Okee gerda...
Hulspas weet het | Leren leven met het multiversum
Bron:Sargasso / opinie

(17-10-2017 14:30)


COLUMN - We leven in een multiversum. Dat werd de NRC-lezer afgelopen zaterdag goed ingepeperd. Het stond op de voorpagina van de krant, op de voorpagina van de wetenschapsbijlage, en dan waren er twee pagina’s in de bijlage met een interview met Andrei Linde en zijn vrouw Renata Kallosh.
THUMB
WTF. Familie IS-gangers boos omdat Nederlandse overheid terugreis niet regelt
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 13:14)


None Social "Familieleden van Nederlanders die nog in Syrië verblijven, storen zich aan de passieve houding van de Nederlandse overheid. Die doet niets om hun kinderen, broers of zussen weg te halen uit voormalige IS-gebieden. Zelfs als Nederland weet waar de Syriëgangers gevangen zitten, wordt niet expliciet om hun uitlevering gevraagd.
'Hèhè verkansie. Lekker in Turkije twee weekjes segregeren met discriminerende medemoslims'
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 11:12)


Hee check die geile zwarte burkini van die linkere hoertje... Hee pssst psst meisje! Wat is deze? Waarom reageert die geile hoertje niet? Meisje meisje psst psst! Zomaar een onderonsje tussen twee mannen aan de rand van een zwembad in een moslim-only resort in Toerkije, even nadat ze in de op Mekka gerichte lobby in de Koran wat verzen over homoseksualiteit hebben gelezen, terwijl ze lurkend aan een waterpijp naar de smatjes aan het loeren zijn.
Rusland breekt met de Raad van Europa
Bron:Sargasso / opinie

(17-10-2017 10:00)


Europa-Rat / Council of Europe. Foto: Christian Rüfli (cc) Het conflict tussen Rusland en de andere 46 leden van de Raad van Europa gaat naar een climax. Rusland acht zich niet gebonden aan uitspraken van het Europese Hof voor de Mensenrechten in Straatsburg als het land niet mag meedoen met de selectie van nieuwe rechters.
HELP! Wie kan petitie Anne Faber UITPRINTEN?
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 08:10)


None Oproepje van de mevrouw achter de petitie voor Anne Faber. Allemaal leuk & aardig dat internet en zo. Maar om tot die akelige IRL door te dringen, moeten die 400.000 handtekeningen wel eventjes fysiek overhandigd worden.
21-jarige student "zonder reden" neergeschoten door 3 lichtgetintiërs. Rest van leven verlamd
Bron:geenstijl / opinie

(18-10-2017 09:10)


None Video Goedemorgen. Met het goede been uit bed gestapt? Da's dan enorm jammer voor u, want dat goede humeur heeft wel weer lang genoeg geduurd. Tijd voor een relaasje uit het voormalige high-trust Noorden. Een 21-jarige Groningse student is in de nacht van zaterdag op zondag rond 05:00 door drie "lichtgetinte mannen die in straattaal spraken" aangevallen en beschoten.
THUMB
SG-café woensdag 18-10-2017
Bron:Sargasso / opinie

(18-10-2017 07:00)


Dit is het Sargasso-café van woensdag 18-10-2017. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | The Waitress
Bron:Sargasso / opinie

(17-10-2017 20:00)


“So I want to kill this waitress She’s worked here a year longer than I If I did it fast, you know, that’s an act of kindness But I believe in peaceI believe in peace, bitch..” Collega’s die zo op je zenuwen werken, dat je hun bloed wel kunt drinken.
THUMB
Helemaal. Niemand. Wil in het nieuwe kabinet
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 18:00)


Echt. Niemand. Nou Mark Rutte. Dat wordt ons een verzameling uitblinkers bij elkaar zeg de komende paar jaar. Na twee faalhazen van je eigen partij druppelen nu de namen van de CDA-ministers binnen. Poe hee. Wopke Hoekstra heeft zijn plekje op het pluche verdiend door als senator in te stemmen met het inlegvel bij het associatieverdrag met Oekraïne.
Is ook een keer leuk: superhete vrouwen uit de kleren voor mannenrechten
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 15:24)


None Video Kijk toch eens naar de video van deze drie Amerikaanse prinsesjes, die in de bres springen voor door Feminazi-geweld onderdrukte kerels. Want wat doe je, als je als vrouw niet slaafs meesurft op de feministische golf, omdat je van mening bent dat het mannelijk vleesch ook rechten heeft? Omdat je van mening bent dat het feminisme is gekaapt door chronisch chagrijnige tantes die continu mekkeren dat álle mannen, en niet alleen de Harvey Weinsteintjes van deze wereld, álles uit de kast halen om vrouwen snoeihard in de kudt te schoppen? Omdat je van mening bent dat juist door het gedrag van de Weinsteintjes vrouwen aangemoedigd worden om ook alle andere mannen op een hoop te vegen en te criminaliseren? Dan kom je natuurlijk op voor mannenrechten door met je blote reedt op een kalender te gaan staan! Hier wat meer info over de dapp're dames die de factual finger geven aan het feminazistische gejengel, ook als u een dollar of wat wil storten.
Beeld. Vrouwen bevrijden Raqqa. Mannen doen Sudoku's in AZC's
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 14:10)


None Even voorstellen: Rojda Felat, columniste voor Opzij, prominent ondertekenaar van meerdere Stellingdames-manifesten en promoveert momenteel in Genderstudies aan de UvA. GEINTJE KUDT. Rojda Felat, is een van de top-commandanten van de Koerdische Women's Protection Units (YPJ).
Vaderlandsch vernuft. De 3D-printbrug
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 12:10)


None Video Fuck ja Nederland! Hup het land van creatief met technische oplossingen omgaan met een onmogelijk natte rivierdelta! In Gemert wordt vandaag de eerste brug ter wereld geopend die uit de 3D-printer is komen rollen. Schitterend dat in het land dat steeds meer door professioneel slachtofferschap en sociale wetenschappen geteisterd land af en toe ook nog eens wat moois industrieels gebeurt.
Oproep aan TV-land: Meld al uw aanrandingen bij Arnold Karskens
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 10:11)


None Social Social Zo. En toen was het tijd dat het Nederlandse fatsoenskartel hun skeletten nog even extra ver achterin de inloopkast gooiden, want Karskens komt ze zoeken. En denk nu maar niet dat iemand die zich lachend in z'n eentje door Afghanistan navigeert, de weg door uw Hugo Boss en Prada's niet weet te vinden hoor.
Volkskrant maakt totale lul Frenk van der Linden totaal af in definitief afmaakstuk
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2017 09:10)


Game. Set. And match. Voor Sara Berkeljon, die een vervelend gesprek had met 'meester-interviewer' en totale lul Frenk van der Linden en dat dodelijk opschreef in de Volkskrant. Maar echt dodelijk. Maar klopt het ook?
MER vliegveld Lelystad vol fouten
Bron:Sargasso / opinie

(17-10-2017 07:24)


De Milieu Effect Rapportage waarop het besluit om vliegveld Lelystad fors uit te breiden is gebaseerd, blijkt vol fouten te zitten. De te verwachten geluidhinder wordt berekend, en die methode blijkt zo vol fouten te zitten dat b.v. 55% van de binnenkomende Boeings meer geluidsoverlast veroorzaakt dan berekend.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: