THUMB
SG-café zondag 10-12-2017
Bron:Sargasso / opinie

(10-12-2017 08:00)


Dit is het Sargasso-café van zondag 10-12-2017. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Terugkijken. Rico Verhoeven onthoofdt Jamal Ben Saddik in laatste ronde, blijft wereldkampioen
Bron:geenstijl / opinie

(10-12-2017 04:11)


Ondergetekende was erbij en meldt zich maandag met hartfalen bij de bedrijfsarts, want nu weten we hoe Joey "I'm having an anxiety attack" Diaz zich voelde tijdens Alvares vs Dos Anjos. Rico werd in de eerste ronde overmand, maar wist zich lang genoeg staande te houden om halverwege de derde ronde het initiatief terug te winnen.
Illuminati confirmed. FamkeLouise doet de Thierry
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2017 19:00)


None Video Jajaja mensen! Zo worden de jonge geesten in Nederland klaargestoomd voor de Renaissancevloot middels de verborgen semiotiek van de mystieke krachten achter Thierry Baudet. Kijk maar eens naar deze clip van disposable doch succesvol YouTube-sterretje FamkeLouise: alle tekenen zijn daar.
Closing Time | Bounce
Bron:Sargasso / opinie

(09-12-2017 16:00)


Gisteren vroeg we ‘Herinnert u zich deze nog?’ En we zetten het laatst genoemde hier weg. Leuk om ook de rest van de hekkensluiters eens langs te gaan. Zoals onder het filmpje staat geschreven: 9 minuten funk, kunt u dat aan? Zapp & Roger – More Bounce To The Ounce Lees meer berichten op Sargasso.
Bamihapsport goes SJW: walk-on girls bij darts moeten dood want 'volgende stap'
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2017 14:00)


Ja kijk maar eens goed naar deze groengeyle gap, want vanaf 14 december zit half Nederland weer naar een campingzender te loeren hoe 72 kroegtijgers een gooi doen naar de eeuwige roem van het speertjes in het bord drukken. Is helemaal geen echte sport natuurlijk, vraag dat maar eens aan Zentgraaff, en nu moet het énige sprankje seksualiteit in die blubberende zee van bamihap en kaassoufflé ook nog eens hartstikke dood.
NRC verzint ALWEER nepnieuws over Russische invloeden (en legt ons woorden in de mond)
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2017 11:00)


Wat krijg je als een krant die internet niet snapt, een verhaal gaat maken over internet? NEPNIEUWS! Zo ook vandaag weer in NRC. Jep. Ze doen het weer. Met inclusief leugens over GeenStijl. Dit mailde "mediaredacteur" Reinier Kist vrijdagmorgen: (Opklik voor groot) Dit was ons schaterlachende antwoord op hun spijkers op laag water fopjacht op een paar embedded tweets bij waargebeurde nieuwsfeiten, en verder hebben we rustig afgewacht tot ze zich weer aan dezelfde steen zouden stoten.
THUMB
SG-café zaterdag 09-12-2017
Bron:Sargasso / opinie

(09-12-2017 08:00)


Dit is het Sargasso-café van zaterdag 09-12-2017. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | I love you still
Bron:Sargasso / opinie

(09-12-2017 00:03)


Herinnert u zich deze nog? De hekkensluiter was Zilla Mays (ook wel Mayes). Lees meer berichten op Sargasso.
Van Jole doet hallucinante podcast over #MeToo. Witte onderbroek komt niet 1 keer ter sprake
Bron:geenstijl / opinie

(08-12-2017 19:55)


None Video Hoe werkt dat nou precies in de VARA-psyche? Hoeveel tribale escalated commitment is hier voor nodig? Door welke collectieve mentale gauntlet gaat zo'n bedrijf nou voordat het beslist dat het geen enkel probleem is om ERKENDE AANRANDER FRANCISCO VAN JOLE over #MeToo te laten podcasten? En dan  werkelijk zonder ook maar een greintje zelfreflectie, schaamte en boetedoening.
Paarse VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(08-12-2017 17:00)


Het is weekend. Wees jezelf. Of wees een ander. Wat je wilt. Blazing in gold and quenching in purple,Leaping like leopards to the sky,Then at the feet of the old horizonLaying her spotted face, to die; Stooping as low as the kitchen window,Touching the roof and tinting the barn,Kissing her bonnet to the meadow,—And the juggler of day is gone!Prettig weekend.
Kunst op Zondag | Aantrekkelijke beleving
Bron:Sargasso / opinie

(10-12-2017 08:00)


Ernesto Neto installation 'Dengo'. Foto: Andrew Dubber (cc) Zet een speel-, klim-, sluip-door-kruip-door attractie in een museum en het heet geen pretpark maar een beleving. Dat is natuurlijk veel beter geformuleerd. ‘Attractie’ suggereert toch dat het om iets aantrekkelijks gaat.
Feynman en/of Feiten - VVD Beeldenstorm
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2017 20:30)


None Het WODC kwam met zwaarlijvig onderzoek dat wietteelt niet te legaliseren zou zijn. Iets wat geslikt werd, terwijl het tegenbewijs gevormd wordt door Chili, Colombia, Iran, Colorado, Jamaica, Maine, Washington en Uruguay.
Shout-out naar de stakende Juffen en Meesters
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2017 16:50)


Ingezonden Brief van Ouder. Hart onder riem voor Aap-Noot-Mies Boeroepers! Video Aanstaande dinsdag gaan in het overgrote deel van het land de deuren van basisscholen dicht. Minister Arie Slob vindt 720 miljoen van de gevraagde 1,4 miljard ruim voldoende om de kwaliteit van ons onderwijs te waarborgen.
FOTO - Rare mannen in witte pakken
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2017 15:35)


Maar wat proberen Matthijs van Halfmiljoenperjaarkerk, Youp van 't Padje en die ene kerel u te verkopen? A) Sigaar uit eigen doosB) Oliebol uit eigen deegC) Iets anders waar u al voor betaald hebt en er dan nog een keer voor moet betalenD) Inhoud witte onderbroek Fransisco van J.
Oh oh. GroenLinks wil TOCH NIET weten wat NPO-programma's kosten na belletje van NPO-baas
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2017 12:30)


Wat zagen wij daar nou laatst? Een goed plan van vvd en GroenLinks? Die partijen wilden graag weten wat Reizen met BN'ers, BN'ers de Wereld Rond, Vissen in het Buitenland met BN'ers en het programma Ergens Anders op de Planeet met BN'ers eigenlijk kost.
Hee Khalid Tatou (PvdA Gouda). Rot eens op
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2017 09:35)


None Khalid Tatou van de PvdA in Gouda zit al maanden in de cel omdat hij met zijn klauwen aan een meisje van dertien zat. Nu weten wij ook wel dat Mohammed met Aisha paalde toen zij een jaar of negen was, maar ja, Mohammed was dan ook geen PvdA'er.
Klimaatdebat is een straatgevecht
Bron:Sargasso / opinie

(09-12-2017 08:00)


Special Screening of Merchants of Doubt. Foto: World Economic Forum (cc) OPINIE - Via ons zusterblog Studium Generale Utrecht ontvingen we deze Engelstalige bijdrage over de verwording van het klimaatdebat en wat we daar mogelijk tegen kunnen doen. Why the climate debate is a street fight Groups of industry-connected scientists and PR people mislead the public.
THUMB
BewaarPersco. Rutte wordt niet (wij herhalen: niet) de opvolger van Tusk als EU-president
Bron:geenstijl / opinie

(08-12-2017 21:55)


None Video Minister-president Mark Rutte heeft vrijdagmiddag verklaard dat het is uitgesloten dat hij in 2019 Donald Tusk opvolgt als voorzitter van de Europese Raad. Deze belofte houdt in dat Mark Rutte, de minister-president van Nederland, niet de opvolger van Donald Tusk, voorzitter van de Europese Raad, zal zijn.
Video. Agent VS knalt knielende, huilende blanke man overhoop. Wordt vrijgesproken
Bron:geenstijl / opinie

(08-12-2017 18:00)


None Social Bepaald ongezellig vandaag gepubliceerd vrijdagmiddagfilmpje wel, van een uit de hand gelopen arrestatie krap een jaar geleden in Mesa, Arizona. De verdachte, de 26-jarige Texaan Daniel Shaver, is met vrienden op een hotelkamer, alwaar hij een luchtdrukgeweer met vizier laat zien dat hij gebruikte om vogels in winkels neer te schieten.
Alweer vogelgriep. Sam legt het uit (met gifjes)
Bron:geenstijl / opinie

(08-12-2017 16:00)


Biddinghuizen moet vleeseenden ruimen. 19.000 pax. Of dux. Of stuks. Allemaal dood, door de mangel & vernietigd. De rest moet voorlopig binnen blijven, want besmettingsvrees. VERDOMME, ALWEER!? Social Social Social Social Social Eende.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: