Cultuur
Ouder >> 
Eddy Keur kreeg erectie van Carlo Boszhard
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-04-2018 15:15)


Eddy Keur heeft met een erectie door Amsterdam gerend, toen Carlo Boszhard hem opbelde als zijnde een stoere heteroman die zin had in een seksdate. Dat heeft de RTL-presentator onthuld in Keurs programma op NH Radio. Boszhard heeft zijn goede vriend een keer behoorlijk te grazen genomen.
Özcan vreest dat format DWDD-vervanger rammelt
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-04-2018 14:30)


Özcan Akyol vreest het ergste voor de nieuwe DWDD-vervanger van Margriet van der Linden sinds de makers de oorspronkelijke startdatum niet hebben gehaald. Dat zegt hij in de VARAgids. Tijd voor MAX moet nu niet vier weken, maar zes weken uitzenden om het gat tussen DWDD en Van der Linden op te vangen.
Jason Momoa wordt graag lekker vies in zijn vrije tijd
Bron:FilmNieuws / cultuur

(26-04-2018 13:53)


Als Hollywoodster heeft acteur Jason Momoa (Aquaman, Braven) een druk bestaan, maar als hij even wat tijd voor zichzelf heeft, dan besteedt hij die het liefst samen met zijn vrouw en kinderen, zo vertelt hij in een interview met E! Online waarin hij zijn ultieme luie dag schetst.
SBS 6 verhuist zijn grootste hit: de Frank Visser-show
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-04-2018 13:00)


SBS 6 gaat zijn grootste hit op prime time verhuizen. De tv-show van Frank Visser is vanaf maandag 7 mei niet langer om 21.30 uur maar om 20.30 uur te zien. Dat heeft de zender laten weten. De reden van de verhuizing is evident: SBS 6 hoopt dat alle
Sylvana Simons zwijgt tegen PowNews-ster Dennis
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-04-2018 12:15)


Het Amsterdamse raadslid Sylvana Simons weigert om verantwoording af te leggen aan het volk via de camera van PowNews. Dat is te zien op beelden van verslaggever Dennis Schouten. De uitgeprocedeerde asielzoekers die in Amsterdam talloze woningen kraken worden met fluwelen handschoenen behandeld, omdat het bestuur wordt gedomineerd door linkse politici.
Recordaantal boeren voor Boer zoekt Vrouw
Bron:AD / cultuur

(26-04-2018 11:35)


Een recordaantal van 635 boeren heeft zich aangemeld voor het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die via het programma de liefde van hun leven hopen te ontmoeten.
Officiële synopsis 'John Wick 3' bekend!
Bron:FilmNieuws / cultuur

(26-04-2018 11:28)


Tijdens de Lionsgate presentatie van John Wick: Chapter 3 op Cinema-Con werd de eerste synopsis van het derde deel in de reeks met Keanu Reeves als de huurmoordenaar uit de titel, uit de doeken gedaan: ''John Wick is op de vlucht geslagen, om twee redenen.
Eerste reacties 'Halloween' en indicatie plot
Bron:FilmNieuws / cultuur

(26-04-2018 10:52)


De reactie op de eerste vertoning van een eerste versie van Halloween (2018), het nieuwe vervolg op Halloween (1978), mogen dan schijnbaar niet positief zijn geweest, de reacties op de presentatie van de nieuwe film op Cinema-Con zijn dat wel. Daar waren namelijk de eerste officiële beelden te zien voor een publiek en critici.
BZV noteert recordaantal zoekende boeren: 635
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-04-2018 10:45)


Een recordaantal van 635 boeren heeft zich aangemeld voor het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die via de show de liefde van hun leven hopen te ontmoeten. Dat heeft de KRO-NCRV laten weten. Deze tien boeren w
Benja Bruijning werkelijk adorabel als matchmaker in romantische komedie
Bron:AD / cultuur

(26-04-2018 10:00)


Het AD brengt elke week op donderdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: de romantische komedie De Matchmaker, het drama La Holandesa, de actiefilm Avengers: Infinity en het drama The Guernsey Literary Society.
HagaZiekenhuis geeft 85 medewerkers waarschuwing na inkijken dossier Barbie
Bron:nu.nl / cultuur

(26-04-2018 14:55)


Het HagaZiekenhuis in Den Haag heeft 85 medewerkers een officiële waarschuwing gegeven omdat ze onrechtmatig het dossier hebben bekeken van Samantha de Jong, beter bekend als realityster Barbie. 
Bradley Coopers regiedebuut 'A Star Is Born' nu al potentiële Oscar-kandidaat?
Bron:FilmNieuws / cultuur

(26-04-2018 14:11)


Nog geen handje vol promotiefoto's zijn er vrijgegeven, maar nu al zijn de verwachtingen van Bradley Coopers regiedebuut A Star Is Born enorm hoog gespannen. Deze week blijkt dat het aanwezige publiek op CinemaCon, een grote filmbeurs voor bioscoopeigenaren, het meeste uitkijken naar Coopers prent.
Peter de Bie wilde Eric van Stade keihard terugpakken
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-04-2018 13:45)


AVROTROS-baas Eric van Stade heeft de verhuizing van de Nieuwsshow naar Omroep MAX zelf uitgelokt door te gaan vloeken en tieren tegen Peter de Bie. Dat onthult hij in de VARAgids. De Bie kan de berichten over de slechte werksfeer bij AVROTROS alleen maar bevestigen.
Succesvolle horrorfilm 'A Quiet Place' krijgt vervolg
Bron:FilmNieuws / cultuur

(26-04-2018 12:25)


Niemand die bekend is met hoe ook maar een beetje succesvolle horrorfilms vaak uitgroeien tot hele reeksen, zal verbaasd zijn dat Paramount een vervolg heeft aangekondigd op A Quiet Place met Emily Blunt en van en met haar man John Krasinski. Het vervolg werd aangekondigd tijdens het Cinema-Con in Las Vegas, waar Paramount een panel presenteerde over hun films de komende tijd.
Nieuwe portretten koning Willem-Alexander en gezin
Bron:nu.nl / cultuur

(26-04-2018 11:49)


Erwin Olaf heeft nieuwe portretten van koning Willem-Alexander en diens gezin gemaakt.
‘John de Mol omringt zich met een leger jaknikkers’
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-04-2018 11:30)


Erik de Zwart stelt dat mediatycoon John de Mol zich overal laat omringen door een ‘leger jaknikkers’. Dat zegt de radiomaker in gesprek met het AD. De Zwart heeft in zijn mediacarrière meerdere keren samengewerkt met De Mol, maar werd iedere keer weer gek van zijn betweterigheid.
Drie Mexicaanse filmstudenten vermoord
Bron:FilmNieuws / cultuur

(26-04-2018 11:01)


Een paar maanden geleden kwam het choquerende nieuws uit dat een scout, genaamd Carlos Munoz Portal, naar Mexico werd gestuurd om op zoek te gaan naar geschikte locaties om het vierde seizoen van Narcos te filmen: dit liep echter vreselijk af... Portal werd een paar dagen later dood in zijn auto teruggevonden aan de rand van een bos, doorzeefd met kogels.
Prins Harry vraagt prins William als getuige voor huwelijk
Bron:nu.nl / cultuur

(26-04-2018 10:51)


Prins Harry heeft zijn broer prins William gevraagd getuige te zijn op zijn huwelijk met Meghan Markle. 
Angela de Jong: ‘Kijker kotst van RTL-programmering’
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-04-2018 10:00)


AD-diva Angela de Jong vindt RTL heel erg hardleers. Het nieuwe programma Superstar Chef bewijst volgens haar dat er nog steeds niet wordt geluisterd naar de kijker. Dat laat ze blijken in haar tv-column. De Jong heeft in principe niets tegen BN’er-programma’s, maar deze TIN CAN-productie is volgens haar wel heel erg liefdeloos gemaakt.
NPO Radio 1 krijgt vooral kritiek op Sven Kockelmann
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-04-2018 09:30)


Er is niemand over wie NPO Radio 1 zó veel kritiek krijgt als over Sven Kockelmann, ondanks dat zijn dagelijkse programma maar een half uurtje duurt. Dat meldt de radiozender zelf. NPO Radio 1 kan niet onder de feiten uit. “Er zijn nogal wat luisteraars die moeite hebben met manier waarop hij zijn gasten ondervraagt.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: