Cultuur
Ouder >> 
Zaterdagavondshow Sanne Wallis de Vries krijgt tweede seizoen
Bron:AD / cultuur

(23-06-2018 16:52)


Er komt een tweede seizoen van het zaterdagavondprogramma Sanne Wallis De Show. Er is door de zenderleiding van de publieke omroep groen licht gegeven voor een vervolg op de eerste reeks, vertelt Sanne Wallis de Vries in Zomerspijkers.
Humberto huppelt in hut en Geer geneert zich voor fan
Bron:AD / cultuur

(23-06-2018 13:42)


Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Simon Pegg over 'Mission: Impossible - Fallout' en mogelijk zevende deel
Bron:FilmNieuws / cultuur

(23-06-2018 12:31)


Paramounts Mission: Impossible-franchise is het schoolvoorbeeld van een franchise die het tegenovergestelde doet van andere filmreeksen. Waarbij de meeste grote franchises hun beste tijd wel hebben gezien bij het bereiken van een zesde deel, lijken de films over Ethan Hunt sinds het vierde deel alleen maar toe te nemen in kwaliteit.
Jordan Peele overweegt 'Get Out 2'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(23-06-2018 11:53)


Regisseur Jordan Peele overweegt momenteel om een vervolg te maken op de gigantische, voor meerdere Oscars genomineerde, filmhit Get Out. Tijdens een gesprek met Variety liet megaproducent Jason Blum het volgende erover kwijt in een kort citaat: "Als Jordan een vervolg wil maken, werk ik direct mee.
Mark Strong naast Daniel Craig in 'Bond 25'??
Bron:FilmNieuws / cultuur

(23-06-2018 11:11)


Gisteren deed het gerucht de ronde dat de doorgewinterde acteur Mark Strong wel eens een rol gescoord zou kunnen hebben in Danny Boyle's Bond 25. Strongs persoonlijke trainer Giacorno Farci liet namelijk in een Instagram-bericht zien hoe Strong keihard aan het trainen is en gebruikte hashtags als #dannyboyle, #bond25 en meer om te suggereren dat Strong een rol in de film heeft.
Anthony Mackie scoort hoofdrol in Netflix-film 'Point Blank'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(23-06-2018 10:32)


Anthony Mackie zal zeer waarschijnlijk tekenen voor de hoofdrol in de door Netflix geproduceerde remake van Fred Cavaye's Franse misdaad-dramafilm Point Blank uit 2010. War Party en Gaumont zullen de film produceren voor de streaming-gigant. Mackie speelt in de film een verpleger die wordt gedwongen om een gewonde moordverdachte (Frank Grillo) te helpen ontsnappen, wanneer de broer van de crimineel de zwangere vrouw van Mackie's personage ontvoert.
Erica Terpstra heeft nog steeds contact met jeugdliefde
Bron:nu.nl / cultuur

(23-06-2018 10:02)


Erica Terpstra ontmoette twee jaar geleden haar jeugdliefde Robbie tijdens de opnames van Erica op Reis. De voormalig politica heeft nog steeds contact met hem.
THUMB
Lenny Kravitz 'loves the Dutch': Jullie zijn zo ontzettend cool
Bron:AD / cultuur

(23-06-2018 10:00)


Rockheld Lenny Kravitz is terug van weggeweest en morgenavond te bewonderen in de Ziggo Dome. Deze krant sprak de Amerikaanse wereldster over zijn nieuwe en zeer persoonlijke album Raise Vibrations, het ‘zorgwekkende’ politieke klimaat, zijn speciale band met Nederland en een gedenkwaardige omhelzing van countrylegendes Johnny Cash en June Carter.
Opnames Catfish hervat na 'valse beschuldigingen'
Bron:AD / cultuur

(23-06-2018 09:54)


De opnames van het MTV-programma Catfish zijn na een maand weer hervat. De beschuldigingen van ongepast gedrag aan het adres van presentator Nev Schulman zijn na onderzoek als 'niet geloofwaardig' bestempeld door de muziekzender, meldt US Weekly.
Vrouw klaagt pretpark van Dolly Parton aan na rit in wildwaterbaan
Bron:nu.nl / cultuur

(23-06-2018 09:33)


Een bezoekster eist 2 miljoen dollar (1,7 miljoen euro) van Dolly Partons bekende pretpark Dollywood. De vrouw claimt dat ze vorig jaar zomer ernstig rugletsel heeft opgelopen door een ritje in een wildwaterbaan.
'Haaibaai' Clairy Polak vermaakt zich prima zonder televisie
Bron:AD / cultuur

(23-06-2018 16:16)


Het lijkt er niet op dat journaliste Clairy Polak (62), die tot zes jaar geleden diverse programma's als NOVA en Buitenhof presenteerde, weer meer televisiewerk gaat doen. ,,Nee hoor, ik vermaak me prima zonder televisie'', zegt ze in een gesprek met Het Parool.
THUMB
Willibord: ‘Humberto had open kaart moeten spelen’
Bron:MediaCourant / cultuur

(23-06-2018 13:00)


Willibrord Frequin denkt dat Humberto Tan een hoop ellende had kunnen voorkomen door gewoon open en eerlijk te zijn over zijn affaire met Dionne Stax. Dat zegt hij in een interview met de Nieuwe Revu. De ondergang van Tan wordt mede toegeschreven aan
Loretta verloor 1,5 kilo lichaamsgewicht door Toffeefee
Bron:MediaCourant / cultuur

(23-06-2018 12:00)


Loretta Schrijver is anderhalve kilo lichaamsgewicht verloren toen ze eind jaren 90 in de maling werd genomen door Carlo Boszhard voor het onderdeel De Toffeefee van zijn toenmalige tv-show Monte Carlo. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Privé. S
THUMB
Bombastisch filmspektakel Redbad slaat de kijker lam
Bron:AD / cultuur

(23-06-2018 11:36)


Vanavond gaat tijdens een openluchtvoorstelling in Leeuwarden het historische epos Redbad in wereldpremière. De nieuwe film van regisseur Roel Reiné over een Friese leider uit de zevende eeuw laat de kijker na twee uur en veertig minuten vooral lamgeslagen achter, oordeelt filmredacteur Ab Zagt.
Monique Westenberg was 'stuk' tijdens relatiepauze met André Hazes
Bron:nu.nl / cultuur

(23-06-2018 10:58)


Gedurende de relatiebreuk van Monique Westenberg (40) en André Hazes (24), die ongeveer een maand duurde, is het stel tijdelijk apart gaan wonen. Volgens Westenberg had zij destijds meer hoop dat de relatie weer hersteld werd dan de zanger.
THUMB
Huys en Galjaard vergaderden stiekem; Tan niet boos
Bron:MediaCourant / cultuur

(23-06-2018 10:30)


Maanden- en maandenlang hebben Erland Galjaard en Twan Huys met elkaar gesproken over de opvolging van Humberto Tan, zonder dat Tan dat zelf wist. Toch is de talkshowhost daar niet boos over. Dat heeft Galjaard gezegd op NPO Radio 1. Galjaard wilde T
Luuk Ikink drie weken lang op vakantie: terug op 16 juli
Bron:MediaCourant / cultuur

(23-06-2018 10:00)


Luuk Ikink gaat voor zijn doen behoorlijk lang op vakantie. Hét gezicht van RTL Boulevard had gisteren zijn voorlopig laatste uitzending en is pas op 16 juli weer te zien in de showrubriek. Dat laat de presentator weten op Twitter. Ikink gaat drie w
'Ant-Man and the Wasp' sluit direct aan op 'Avengers 4'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(23-06-2018 09:54)


Het was al een tijdje de vraag wanneer de tweede Ant-Man film Ant-Man and the Wasp zich afspeelt. Het is nu in ieder geval duidelijk dat de film direct aansluit op wat ons staat te wachten in Avengers 4. In een nieuwe featurette over The Wasp, gespeeld door Evangeline Lilly, zegt Marvel Studios-baas Kevin Feige dat nu eindelijk alle personages van de cover van de comic 'The Avengers #1' uit 1963 naar het witte doek zijn gebracht.
THUMB
Zoon SATC-ster Cynthia Nixon is transgender
Bron:nu.nl / cultuur

(23-06-2018 09:54)


Cynthia Nixon heeft vrijdag onthuld dat haar zoon Samuel transgender is. Dat deed 52-jarige Sex and the City-actrice op Trans Day of Action, een dag waarop al jaren in New York aandacht wordt gevraagd voor de problemen waar transgenders tegenaan lopen.
‘Rob Stenders had jawoord al gegeven aan Talpa’
Bron:MediaCourant / cultuur

(23-06-2018 09:30)


Rob Stenders verraste vriend en vijand gisteren door tot en met 2021 bij te tekenen bij BNNVARA. De dj had mondeling al toegezegd over te stappen naar Talpa. Dat meldt het AD vandaag. Het AD onthulde donderdag dat Stenders in gesprek was met John de
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: