Cultuur
Ouder >> 
André Hazes: 'Mijn leven is een week lang een hel'
Bron:nu.nl / cultuur

(13-11-2019 22:04)


Het leven van André Hazes is volgens de zanger een week lang in een hel veranderd sinds bekend werd dat hij aan het daten is met Bridget Maasland. In een interview met Shownieuws stelt de zanger dat men het nieuws verkeerd heeft geïnterpreteerd.
THUMB
Wat is ze afschuwelijk veelzijdig, Ellen ten Damme
Bron:AD / cultuur

(13-11-2019 21:41)


In tien minuten tijd is Ellen ten Damme een buikdanseres op Arabische klanken, krioelt ze als de zwoelste Madonna ooit over het podium, blaast ze de schouwburg omver met een korte vertolking van de Duitse glamrock van Rammstein en zingt ze, breekbaar als Charles Aznavour in diens beste jaren, het prachtige Hier Encore.
Nicolette promoot de ballen van Bas en Carolien gebruikt buik als tafeltje
Bron:AD / cultuur

(13-11-2019 21:19)


Korte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Mirella van Markus, het nieuwe seizoen van The Crown en Sjors Fröhlich in De Ochtend Show to go
Bron:AD / cultuur

(13-11-2019 20:43)


Mirella van Markus, Gudo Tienhooven, Sjors Fröhlich en Sjoerd Mossou zijn donderdag 14 november te gast in De Ochtend Show to go. De Show wordt gepresenteerd door Anne-Marie Fokkens en is vanaf 07:30 uur live te zien in onze app en op deze site.
Raymond van Barneveld opa geworden van derde kleinkind
Bron:nu.nl / cultuur

(13-11-2019 20:34)


Raymond van Barneveld is voor de derde keer opa geworden. Zijn dochter Daisy beviel dinsdagmiddag van zoon Ròan James, vertelt de darter op Instagram.
André Hazes noemt afgelopen week 'een hel'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(13-11-2019 19:57)


André Hazes (25) heeft een aantal pittige dagen achter de rug na alle commotie op het nieuws dat hij en Monique Westenberg (41) uit elkaar zijn. In een interview met Shownieuws vertelt de zanger, die inmiddels aan het daten is met Bridget Maasland (45), dat de afgelopen week "een hel" was.
THUMB
Deze student gaat viral met Zwarte Piet-bericht en krijgt zelfs reactie van Kim Kardashian
Bron:AD / cultuur

(13-11-2019 19:10)


Een reactie van Kim Kardashian is het allerlaatste wat de Rotterdamse Ramone Bendt (18) had verwacht. De realityster reageerde op het bericht om Zwarte Piet in de ban te doen. De actie, die zij samen met een groep anderen opzette, gaat inmiddels viraal.
THUMB
Walibi-acteur doet steengoede imitatie van Martien Meiland
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(13-11-2019 18:27)


Met de stop van Chateau Meiland vielen de fans van het programma natuurlijk in een diep dal. Herhaling na herhaling vult het hart, maar niets is zo goed als nieuwe content. Gelukkig is daar Walibi Fright Night-acteur Björn de Vries en zijn fantastische imitatie van de extravagante kasteelheer.
In de bladen: 'Bridget afgemaakt om beginnende relatie met André'
Bron:nu.nl / cultuur

(13-11-2019 18:19)


Op NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Deze week gaat het natuurlijk over de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg. Redacteuren Jesse Taat en Lara Zevenberg maken een overzicht van de afgelopen week en praten je helemaal bij over het laatste nieuws in de rubriek In de bladen.
Wat een geweldige krachttoer van de formidabele Renee Zellweger
Bron:AD / cultuur

(13-11-2019 18:13)


Deze site brengt elke woensdag recensies van films die in première gaan. Deze keer: het gangsterdrama The Irishman, het drama Sorry We Missed You, het sportdrama Le Mans 66 en het drama Judy.
Sylvie Meis: Duitsland is mijn meditatieland
Bron:AD / cultuur

(13-11-2019 22:00)


Sylvie Meis houdt haar privéleven bewust uit de media. De presentatrice heeft naar eigen zeggen geleerd van het verleden en houdt daarom haar lippen stijf op elkaar als het gaat om haar verloving.
Een Huis Vol keert terug met nieuwe gezinnen
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(13-11-2019 21:39)


Het populaire programma Een Huis Vol was vorig jaar een enorm kijkcijfersucces. Het is dan ook niet gek dat een gloednieuw seizoen van het programma op het punt staat om te beginnen. Dit jaar zullen we kennis maken met gloednieuwe, gigantisch grote gezinnen.
André Hazes is verliefd, maar ook boos: ‘Mijn leven was even een hel’
Bron:AD / cultuur

(13-11-2019 20:59)


André Hazes zit sinds zijn relatiebreuk met Monique Westenberg midden in een emotionele rollercoaster. Nu hij gevoelens heeft voor RTL-presentatrice Bridget Maasland, valt half Nederland over hem heen. Hazes vindt dat heftig, geeft hij toe. Zelfs naar de supermarkt gaan, is een opgave.
Songfestival populair onder vrijwilligers: al 200 aanmeldingen binnen
Bron:AD / cultuur

(13-11-2019 20:40)


De organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam hoeft waarschijnlijk niet veel moeite te doen om vrijwilligers te vinden. Twee weken voordat de officiële oproep de deur uit gaat, hebben zich al bijna tweehonderd kandidaten gemeld. In totaal zijn er zo’n 650 vrijwilligers nodig.
THUMB
Pieten-discussie loopt hoog op tussen Glennis Grace en Marga Bult
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(13-11-2019 20:31)


Marga Bult (63) heeft de woede van Glennis Grace (41) op de hals gehaald. De voormalig Babe-zangeres heeft op haar Facebook-pagina opgeroepen om ‘Hollandse tradities in stand te houden’ en noemt de gehele Zwarte Pieten-discussie ‘een hoop gezeik’.
Raymond van Barneveld voor de derde keer opa geworden
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(13-11-2019 19:18)


Leuk nieuws voor darter Raymond van Barneveld (52). Hij is voor de derde keer opa geworden, zo laat hij weten op zijn Instagram met een schattig kiekje van het kleine jochie.
Hilary Duff doet boekje open over Lizzie McGuire-reboot
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(13-11-2019 18:31)


Het gaat goed met de opnames voor de nieuwe serie van Lizzie McGuire. Hilary Duff (32) vertelt tegenover E! News dat de eerste aflevering volledig is gedraaid en ze onthult dat er nog flink wat verassingen aan zitten te komen.
Lee Towers kan nauwelijks geloven dat Lee Towers geopend zijn
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(13-11-2019 18:19)


Zanger Lee Towers heeft de naar hem genoemde Lee Towers in Rotterdam officieel geopend. De twee torens aan het Marconiplein huisvestten voorheen ambtenaren en zijn getransformeerd naar 883 woningen.
Xander de Buisonjé bezocht instituut om aan mentale gezondheid te werken
Bron:nu.nl / cultuur

(13-11-2019 18:13)


Xander de Buisonjé is een jaar geleden naar een Brits instituut geweest om oude trauma's te verwerken. De zanger vindt het belangrijk om aan zichzelf te blijven werken.
‘GTST-exit heeft niks te maken met acteerkwaliteit’
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(13-11-2019 18:08)


Dat het al een tijdje rommelt achter de schermen van Goede Tijden, Slechte Tijden is geen geheim. Onlangs werd duidelijk dat Britt Scholte (22) en Floris Bosma (25) de serie gaan verlaten en RTL laat weten dat dit besluit los staat van de acteerkwaliteiten van de twee.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: