Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen
Bron:AD / cultuur

(22-08-2019 20:09)


Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen.
Temptation-Thomas en Danielle hebben het erg 'gezellig'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2019 19:19)


Het was een hete aflevering van Temptation Island VIPS. Waar we vorige week zagen hoe Yasmin en Stuwey een zeer intiem moment hadden, begint ook deze aflevering goed. Nieuwkomer Liessinde heeft krijgt namelijk direct beelden van haar vriend Orpheo te zien, maar die lijken haar niet veel te doen.
THUMB
André Hazes over problemen met Monique: Iedereen heeft af en toe wat
Bron:AD / cultuur

(22-08-2019 18:38)


Hoewel hij er liever niet over praat, gaf André Hazes vanavond in RTL Boulevard toch min of meer toe dat het niet helemaal lekker loopt tussen hem en zijn Monique. De zanger kwam langs om te praten over zijn nieuwe single, toen Luuk Ikink hem vroeg naar de geruchten over een relatiecrisis tussen de twee.
Deze Disney-panels volg je live vanaf D23!
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2019 18:06)


Dit weekend is het weer zover, de D23-beurs. Drie dagen waarop The Walt Disney Company grootse presentaties houdt over wat ze de komende jaren van plan zijn op film-, tv- en pretparkgebied. Natuurlijk brengen wij je dan het belangrijkste filmnieuws, maar een select aantal panels kun je ook live volgen.
Geëmotioneerde Jamie Oliver vindt faillissement restaurants eigen schuld
Bron:nu.nl / cultuur

(22-08-2019 17:35)


Tv-kok Jamie Oliver heeft in de documentaire Jamie Oliver: The Naked Chef Bares All, die woensdagavond in Engeland op tv te zien was, huilend toegegeven dat de val van zijn restaurantimperium zijn eigen schuld is geweest.
David Guetta brengt ode aan Avicii met speciale remix
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2019 17:17)


Vanaf het moment dat Avicii vorig jaar april overleed, wilde collega-dj David Guetta iets doen om hem te eren. De Fransman heeft nu eindelijk iets gevonden, deelt hij donderdag op Instagram.
THUMB
Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink na elf jaar weer als duo op tv
Bron:AD / cultuur

(22-08-2019 16:59)


Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink gaan na elf jaar opnieuw samen een televisieprogramma presenteren. Het voormalig Spuiten & Slikken-duo is vanaf september te zien in BNNVARA's De Psycho Show, heeft de omroep vandaag bekendgemaakt.
Opmerkelijk: 'Downton Abbey' verkoopt nu al meer kaartjes dan 'Once Upon A Time In Hollywood'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2019 16:50)


Een opmerkelijk bericht uit Hollywood: volgens online-kaartjesverkoper Fandango is het niet 'Once Upon A Time In Hollywood' die de kassa's zal laten rinkelen, maar wel 'Downton Abbey'. De film over de familie Crawley steekt Once Upon A Time... voorbij in de voorverkoop.
Oud-manager neemt het op voor Michael Jackson
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2019 16:25)


Raymone K. Bain, de voormalige manager van Michael Jackson, heeft voor het eerst gereageerd op de negativiteit rond de King of Pop die eerder dit jaar oplaaide door de misbruikdocumentaire Leaving Neverland. De zegsvrouw vindt het vreselijk dat de nalatenschap van Jackson wordt besmeurd terwijl hij zich niet meer kan verdedigen, zei ze donderdag tijdens een persconferentie die live door CNN werd uitgezonden.
Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in opvallende video
Bron:AD / cultuur

(22-08-2019 16:01)


Dat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van ‘twijfelachtige figuren’ - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt.
Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
Bron:AD / cultuur

(22-08-2019 19:32)


Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende.
André Hazes reageert op zijn vermeende relatieproblemen
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2019 19:09)


Boze tongen beweren dat André Hazes en Monique Westenberg in een relatiecrisis zitten. De volkszanger reageert nu in RTL Boulevard op alle geruchten.
André Hazes wil niks kwijt over relatiestatus: 'We houden veel van elkaar'
Bron:nu.nl / cultuur

(22-08-2019 18:31)


André Hazes wilde donderdagavond in RTL Boulevard, waar hij te gast was om te praten over zijn nieuwe single, niets kwijt over zijn relatiestatus.
David Guetta eert overleden Avicii met remix van Heaven: ‘Hij heeft mij geïnspireerd’
Bron:AD / cultuur

(22-08-2019 18:00)


Vanaf het moment dat Avicii vorig jaar april overleed, wilde collega-dj David Guetta iets doen om hem te eren. De Fransman heeft nu iets gevonden en deelt vandaag trots het resultaat daarvan op Instagram.
Na 15 jaar nieuwe beelden Titanic-wrak: rampschip verdwijnt langzaam
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2019 17:28)


Het wrak van de Titanic, dat rust op de bodem van de Atlantische Oceaan, is langzaam aan het verdwijnen. Voor het eerst in vijftien jaar heeft een filmploeg nieuwe beelden van het rampschip gemaakt. Experts denken dat het niet lang meer zal duren voordat de zeereus compleet verdwenen is.
Drie festivals tegelijk in Nederland, Kenia en Tanzania
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2019 17:00)


De Nederlandse non-profitorganisatie Justdiggit houdt op zaterdag 14 september voor het eerst drie simultane en gratis toegankelijke evenementen in Nederland, Kenia en Tanzania. Tijdens het zogeheten The Raindance Project zijn er optredens van verscheidene artiesten om aandacht te vragen voor vergroening als oplossing voor klimaatverandering.
Temptation-Julia doet boekje open over Fabrizio
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(22-08-2019 16:57)


Het liefdesleven van Fabrizio houdt heel Nederland en België in zijn greep. Samen met Pommeline deed hij mee aan Temptation Island VIPS, maar hun relatie was niet bestand tegen de verleiding in het programma. Fabrizio werd na de opnames met verleidster Julia gespot.
Nieuwe film James Bond is vooral hoofdpijndossier
Bron:AD / cultuur

(22-08-2019 16:34)


Nu er na maanden vol speculatie een officiële titel bekend is gemaakt van de nieuwe James Bond-film, No Time to Die, is er - zo hopen de makers - hopelijk een einde gekomen aan de eindeloze geruchtenstroom dat 007 in zijn nieuwe avontuur de eindstreep niet haalt.
56-jarige Quentin Tarantino wordt voor het eerst vader
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2019 16:13)


Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood' draait momenteel in de bioscoop. Het is alweer de negende film van de regisseur, die al meerdere malen heeft laten weten er maar tien te willen maken. Daarna wil hij het wat rustiger aan gaan doen en zich focussen op andere dingen.
Luke Evans (The Hobbit) brengt album uit
Bron:FilmNieuws / cultuur

(22-08-2019 15:34)


Luke Evans is een drukbezet man. Evans, o.a. bekend van rollen in 'The Hobbit' trilogie, 'Fast & Furious 8' en 'Beauty and the Beast', heeft zich voor de komende jaren al aan meerdere projecten verbonden. Toch heeft Evans buiten acteren ook nog een ander talent, namelijk zingen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: