Cultuur
Ouder >> 
Joris Linssen: 'Geluk gehad met opnames Hello Goodbye'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(04-06-2020 13:54)


Joris Linssen is blij dat het nieuwe seizoen van 'Hello Goodbye' net voor de coronacrisis begon is gefilmd. "Het is echt mazzel", zegt hij. "Nu zou dat echt een stuk lastiger zijn geweest."
John van den Heuvel uit opnieuw stevige kritiek op Femke Halsema
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(04-06-2020 13:49)


De Black Lives Matter-demonstratie op de Dam van afgelopen maandag heeft Femke Halsema (54) flink wat kritiek opgeleverd. De burgemeester van Amsterdam liet in een persbericht weten hoe ze er zelf in stond, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen door John van den Heuvel (57).
Meghan spreekt voor het eerst over Amerikaanse protesten
Bron:AD / cultuur

(04-06-2020 13:32)


Voor het eerst sinds de protesten na de dood van de Amerikaan George Floyd begonnen heeft Meghan, de hertogin van Sussex, iets van zich laten horen. Ook zijn leven deed ertoe, zegt de vrouw van de Britse prins Harry in een hartverwarmende videoboodschap aan de geslaagde leerlingen van haar oude school in Los Angeles, de Immaculate Heart High School.
THUMB
Radio 10 blij met beslissing OM rond coronalied Lex Gaarthuis
Bron:AD / cultuur

(04-06-2020 13:21)


Radio 10 en Lex Gaarthuis zijn opgelucht dat er na maanden een punt kan worden gezet achter de ophef rond het carnavalslied Voorkomen is beter dan Chinezen dat de dj maakte over het coronavirus. ,,We zijn blij dat het OM na grondig onderzoek heeft geconcludeerd dat er geen sprake is van strafbare feiten”, laat Talpa Radio in een verklaring weten.
Catelynn en Tyler uit Teen Mom verwachten weer een kindje
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(04-06-2020 13:01)


Alwéér babynieuws voor de sterren uit 'Teen Mom'. Nu zijn het Catelynn (28) en Tyler Baltierra (28) die heuglijk nieuws bekendmaken. De MTV-persoonlijkheden kondigen op Instagram aan dat ze in verwachting zijn van hun vierde kindje samen.
THUMB
Radio 10-dj Lex Gaarthuis niet vervolgd om coronalied
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(04-06-2020 12:55)


Lex Gaarthuis (36) wordt niet vervolgd vanwege zijn carnavalslied 'Voorkomen is beter dan Chinezen' over het coronavirus. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) moet het coronalied satirisch worden opgevat.
OG3NE's Lisa, Amy & Shelley veranderen in Earth, Wind & Fire
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(04-06-2020 12:41)


De zangereszusjes van OG3NE krijgen er geen genoeg van: vanuit hun thuisisolatie een cover opnemen en die delen met hun vele fans op YouTube. Ditmaal zingen Lisa (25), Amy (24) & Shelley (24) een medley van Earth, Wind & Fire.
'Suicide Squad' deed Jared Leto 'tekort' volgens regisseur: "Hij is haast compleet uit de film geruk
Bron:FilmNieuws / cultuur

(04-06-2020 12:29)


In 'Suicide Squad' (2016) kregen de leden van de schurkenbrigade ook te maken met de Jared Leto's Joker, van wie veel scènes in de prullenmand van de montagekamer zijn beland. Regisseur David Ayer geeft nu toe dat hij Leto tekort heeft gedaan.
John Boyega geeft krachtige speech tijdens Black Lives Matter-protest
Bron:FilmNieuws / cultuur

(04-06-2020 12:08)


Niet alleen in Amerika maar over heel de wereld vinden protesten en marsen plaats i.v.m. de dood van George Floyd, die om het leven kwam nadat een politieagent maar liefst 8 minuten met zijn knie op de nek van een geboeide Floyd ging liggen. Tientallen beroemdheden zeggen dan ook dat verandering dringend nodig is, waaronder ook John Boyega.
Danny de Munk denkt dat veel BN’ers gaan omvallen
Bron:MediaCourant / cultuur

(04-06-2020 12:00)


Danny de Munk denkt dat veel bekende Nederlanders gaan omvallen door de coronacrisis. Vooral sterren met een dure levensstijl komen in de problemen. Dat zegt de volkszanger, ook bekend van tv-programma’s, in de Story. Zelf heeft De Munk nooit met geld gesmeten.
THUMB
Denise Richards weet het zeker: overheid VS wil haar doden
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(04-06-2020 13:53)


Actrice Denise Richards (49) gelooft er heilig in dat de Amerikaanse overheid huurmoordenaars op haar af heeft gestuurd. Haar man Aaron Phyper is een alternatieve genezer en ze vreest dat men zowel hem als haar dood wil om die reden. Haar lugubere vermoedens zijn te lezen in het magazine 'Primo'.
Gerucht: Warner overwoog film over Batman-schurk 'Bane' in stijl van 'Joker'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(04-06-2020 13:34)


Warner Bros. heeft na het succes van 'Joker' (2019) overwogen om een vergelijkbare karakterstudie rond krachtpatser Bane te maken. Dat beweert Umberto Gonzalez van Heroic Hollywood.
Halsema-appjes op straat, ruziet met Ferd over media
Bron:MediaCourant / cultuur

(04-06-2020 13:30)


De appjes die Femke Halsema en Ferd Grapperhaus rondom het Dam-protest naar elkaar hebben gestuurd liggen op straat. De burgemeester van Amsterdam maakt zich in het gesprek erg druk over de media. Dat is te lezen in diverse media. Na de eerste berich
Video | In de bladen: Rachel wil Hazes-kroeg | 'Marco koopt penthouse'
Bron:nu.nl / cultuur

(04-06-2020 13:16)


NU.nl-redacteuren Jesse Taat en Sjan Verhoeven bespreken de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Deze week: Rachel Hazes verbreekt haar relatie én denkt na over een Hazes-kroeg. En Marco Borsato zou een penthouse hebben gekocht in Alkmaar.
THUMB
Drama: 538-ster Igmar Felicia rijdt vrouw ziekenhuis in
Bron:MediaCourant / cultuur

(04-06-2020 13:00)


Radio 538-dj Igmar Felicia heeft twee weken geleden, op Hemelvaartsdag, een ernstig verkeersongeluk veroorzaakt. De vrouw die hij aanreed is daarna op de intensive care beland. Dat bekent de dj vandaag op Instagram. Felicia hield het ongeluk aanvanke
Vlag hangt uit bij Paul de Leeuw: zoon geslaagd
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(04-06-2020 12:45)


Het is vandaag feest bij Paul de Leeuw (58) thuis. Zijn jongste zoon Toby is namelijk geslaagd voor zijn HAVO. En dat moet natuurlijk gevierd worden.
Stefania na geannuleerd songfestival toch geslaagd
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(04-06-2020 12:32)


Het annuleren van het Eurovisiesongfestival heeft Stefania Liberakakis toch nog iets positiefs opgeleverd. De Nederlands-Griekse zangeres, die Griekenland zou vertegenwoordigen in Rotterdam, heeft nu haar diploma kunnen halen.
De Meilandjes vieren de liefde en Geraldine tuit haar lipjes
Bron:AD / cultuur

(04-06-2020 12:25)


Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Disney past zonder toestemming Ghibili-films aan
Bron:FilmNieuws / cultuur

(04-06-2020 12:07)


Recentelijk verscheen er nog een artikel op FilmTotaal dat Harvey Weinstein razend was nadat Hayao Miyazaki weigerde om zijn animatieklassieker Princess Mononoke in te korten. Nu laat Steve Alpert, baas van de Ghibli's International Division van 1996 t/m 2011, weten dat Disney hun films aanpast zonder toestemming.
Bizzey brengt nummer uit voor goed doel, maar krijgt ook kritiek
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(04-06-2020 11:45)


Artiesten Bizzey en Akwasi komen in actie na de tragische gebeurtenissen in de Verenigde staten en de wereldwijde protesten die daarop volgden. Met het treffende nummer 'Geen Wedstrijd' roepen ze iedereen op te doneren en hun stem te laten horen om het gevecht tegen racisme aan te gaan.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: