Cultuur
Ouder >> 
NPO stopt extra 40 miljoen euro in programmering
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-09-2018 10:00)


NPO-bazin Shula Rijxman gaat de 40 miljoen euro extra die de publieke omroep volgend jaar krijgt – waardoor er niet 62 maar 22 miljoen euro bezuinigd hoeft te worden – in de programmering stoppen. Dat kondigt ze aan bij Villamedia. De extra 40 mi
Woning Rihanna in Hollywood doelwit van inbrekers
Bron:nu.nl / cultuur

(26-09-2018 09:44)


In één van de panden van Rihanna is dinsdagavond (lokale tijd) ingebroken. Het is niet bekend of de zangeres in het huis aanwezig was toen de inbraak plaatsvond.
OG3NE-zusjes blazen stoom af op Ibiza
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(26-09-2018 09:41)


De meiden van OG3NE hebben een aantal zware maanden achter de rug. Daarom verruilen de zusjes het koude Nederland voor een warmere bestemming. En waar kun je nu beter de bloemtjes buiten zetten dan op Ibiza?!
Nicolette duikt terug in de tijd en Yo's eerste fotosessie met Xess
Bron:AD / cultuur

(26-09-2018 09:29)


Korte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Patricia Paay krijgt nieuwe heup: Ik hoop dat ik goed herstel
Bron:AD / cultuur

(26-09-2018 09:23)


Patricia Paay krijgt binnenkort een nieuwe heup. ,,Ik hoop dat ik er na de operatie weer twintig jaar tegenaan kan en mijn benen weer in mijn nek kan leggen. Dat kon ik vroeger ook."
THUMB
Voor stiefmoeder Honoria Roelvink zijn 'Dave en Don' twee cadeautjes
Bron:AD / cultuur

(26-09-2018 09:07)


Ga er maar aan staan. Dave en Donny Roelvink als stiefzonen. Voor Honoria (49), vrouw van volkszanger Dries, is het al tien jaar de normaalste zaak. En dat is 'niet altijd feest'. Meeleven met Honoria? Het kan vanaf vanavond in De Roelvinkjes, effe geen cent te makken.
Twan Huys roept minister Bruins op: ‘Kom aan tafel!’
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-09-2018 08:45)


RTL Late Night-host Twan Huys heeft VVD-minister Bruno Bruins (Medische Zorg) opgeroepen om binnenkort aan tafel te komen om te praten over de Q-koortsrel. Dat was dinsdagavond te zien in de uitzending op RTL 4. Huys sprak in zijn talkshow met een aantal Q-koortspatiënten.
Roodharig K3'tje Hanne gaat trouwen
Bron:AD / cultuur

(26-09-2018 08:38)


De roodharige Hanne Verbruggen (24) van K3 gaat trouwen met haar grote liefde Jorn Sarens. De zangeres verklapte het grote nieuws aan James Cooke in de Vlaamse tv-show Gert Late Night.
John de Mol en KPN starten proef: tv-reclames op maat
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-09-2018 08:10)


John de Mol start met KPN een proef voor internetachtige reclame op televisie. Kijkers van zijn tv-zenders krijgen dan op hen geruchte commercials op basis van datakenmerken van hun huishoudens. Dat heeft zijn bedrijf Talpa Network laten weten. KPN is de eerste partij die gesegmenteerde tv-reclame mogelijk maakt.
Simone Kleinsma: ‘Men verwacht veel van Kees & Co’
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-09-2018 08:00)


Simone Kleinsma voelt de druk dat mensen veel verwachten van de terugkeer van Kees & Co. Dat heeft de musicalactrice gezegd in RTL Boulevard. Kees & Co keert na maar liefst twaalf jaar terug op de buis. De hoofdrol wordt nog steeds gespeeld door Kleinsma, maar de rest van de cast is compleet nieuw.
Opgepakte mede-finalist Glennis Grace niet aangeklaagd
Bron:AD / cultuur

(26-09-2018 09:59)


Zanger Michael Ketterer, een van Glennis Grace concurrenten in de finale van America's Got Talent, wordt niet aangeklaagd voor de mishandeling van zijn vrouw. Hij werd vorige week gearresteerd.
Finalist America's Got Talent in therapie
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(26-09-2018 09:42)


Zanger Michael Ketterer van America's Got Talent die vorige week werd gearresteerd voor mishandeling van zijn vrouw, wordt niet aangeklaagd. Wel moet hij zich melden bij justitie voor een gesprek, ook moet hij in therapie en krijgt hij een waarschuwing.
Coen en Sander over verdwijnen Glazen Huis en Top 40
Bron:MediaCourant / cultuur

(26-09-2018 09:30)


Radio 538-miljonairs Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben zich in RTL Late Night uitgelaten over het verdwijnen van het Glazen Huis en de verhuizing van de Top 40. Dat was dinsdagavond te zien in de uitzending op RTL 4. Coen en Sander werkten vroeger voor 3FM en waren toen ook betrokken bij het Glazen Huis.
Slachtoffers Cosby na uitspraak: recht heeft gezegevierd
Bron:AD / cultuur

(26-09-2018 09:27)


De vrouwen die Bill Cosby aanklaagden voor verkrachting, reageren opgelucht nu duidelijk is dat de gevallen komiek voor minimaal drie jaar de cel in moet. Het recht heeft gezegevierd, vinden ze.
Patricia Paay staat een ingrijpende operatie te wachten
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(26-09-2018 09:09)


Patricia Paay krijgt binnenkort een nieuwe heup, zo vertelt de diva in een interview met het weekblad Story. Ze viel vorig jaar namelijk van de trap. "De gevolgen daarvan zijn dat ik nog altijd een beetje gammel in elkaar zit en veel last van mijn heup heb.
THUMB
'Belgische koningin Paola (81) in ziekenhuis na beroerte'
Bron:nu.nl / cultuur

(26-09-2018 09:04)


De Belgische koningin Paola zou met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat ze in Italië een beroerte heeft gekregen. De vorstin, geboren in Italië, was in het land om daar haar 81e verjaardag te vieren.
Penoza-acteur Loek Peters zou geen crimineel kunnen zijn
Bron:nu.nl / cultuur

(26-09-2018 08:40)


Loek Peters, die binnenkort speelt in het toneelstuk Ma en ook te zien was in de populaire misdaadserie Penoza, zou zelf niet geschikt zijn voor het criminele vak.
Patricia Paay krijgt nieuwe heup
Bron:nu.nl / cultuur

(26-09-2018 08:17)


Patricia Paay moet binnenkort onder het mes voor een operatie aan haar heup. De voormalig zangeres en presentatrice krijgt een nieuwe heup aangemeten.
'The Girl in the Spider's Web' krijgt nieuwe titel
Bron:FilmNieuws / cultuur

(26-09-2018 08:03)


Er werd al naar gehint door Exhibitor Relations en verschillende nieuwe posters van de film, maar Sony Pictures heeft nu bevestigd dat thriller The Girl in the Spider's Web, met nog maar twee maanden te gaan tot de release, een nieuwe titel krijgt. Sony lijkt te denken dat veel bioscoopgangers niet zullen begrijpen dat de film een semi-vervolg is op The Girl with the Dragon Tattoo en heeft nu besloten om de onnodig lange titel The Girl in the Spider's Web: A New Dragon Tattoo Story te gebruiken.
Domien Verschuuren heeft geleerd zichzelf niet meer te verliezen
Bron:nu.nl / cultuur

(26-09-2018 07:58)


Voormalig NPO 3FM-dj Domien Verschuuren, die volgende week de overstap maakt naar Qmusic, is in vergelijking met een aantal jaar geleden naar eigen zeggen "normaler" geworden. De radiomaker zag zijn bekendheid vier jaar geleden flink toenemen toen hij plaatsnam in het Glazen Huis voor Serious Request.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: