Cultuur
Ouder >> 
THUMB
Austin Powers-acteur Verne Troyer (49) overleden
Bron:nu.nl / cultuur

(21-04-2018 22:00)


Verne Troyer, bekend als Mini Me in de Austin Powers-films, is zaterdag op 49-jarige leeftijd overleden. Dit staat in een verklaring op diens Facebookpagina. 
Duizenden Zweden geven eerbetoon aan Avicii
Bron:nu.nl / cultuur

(21-04-2018 16:59)


In het centrum van de Zweedse stad Stockholm hebben duizenden mensen de vrijdag overleden dj Avicii een laatste eer bewezen. Er werd een minuut stilte gehouden en er werd muziek van hem gedraaid.
THUMB
Zangeres Roberta Flack kort opgenomen in ziekenhuis
Bron:nu.nl / cultuur

(21-04-2018 13:58)


De Amerikaanse zangeres Roberta Flack is vrijdag met spoed opgenomen in een ziekenhuis in New York. Ze werd onwel tijdens een optreden in het Apollo Theater. 
John Carpenter keert officieel terug voor 'Halloween'-soundtrack
Bron:FilmNieuws / cultuur

(21-04-2018 13:06)


Regisseur John Carpenter is een van de weinige regisseurs die ook de muziek componeerde voor al zijn eigen films. Voor andere regisseurs heeft hij dat tot op heden echter nog niet gedaan. Dat is niet langer meer het geval, nu producent Jason Blum via zijn Twitter-account heeft bevestigd dat Carpenter inderdaad zal zorgdragen voor de soundtrack voor de nieuwe Halloween-film, die vanaf 1 november 2018 in de Nederlandse bioscopen moet draaien.
Politie Oman vermoedt dat er geen sprake is van misdrijf bij dood dj Avicii
Bron:nu.nl / cultuur

(21-04-2018 12:55)


De politie van Oman vermoedt dat de Zweedse dj Avicii niet door een misdrijf om het leven is gekomen. De dj overleed vrijdag op 28-jarige leeftijd onverwacht op zijn vakantieadres.
THUMB
Sonja Silva drie jaar na bypass apetrots en Roxeanne showt zomerse babybuik
Bron:AD / cultuur

(21-04-2018 12:20)


Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. Het is weekend, het zonnetje schijnt en de vrijdagavond ligt achter ons. Hoe brengt bekend Nederland het weekend door? Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Marc van der Linden vindt geluk niet afhangen van buik
Bron:nu.nl / cultuur

(21-04-2018 11:35)


Marc van der Linden is 115 kilo afgevallen, maar hij vindt het jammer dat mensen ondanks dat nog steeds met allerhande aannames op hem afstappen. 
Nicolas Cage heeft ambitie: regisseur worden
Bron:FilmNieuws / cultuur

(21-04-2018 11:17)


Oscarwinnaar Nicolas Cage is de laatste jaren behoorlijk weggezakt. Hij speelt in de ene naar de andere B-film, al krijgt hij ongetwijfeld per film een beloning van een miljoen om daarmee vervolgens zijn schulden en andere rekeningen te betalen. Dit blijft hij nog even doen, maar hij wil ook gaan regisseren.
'Dood Avicii was geen misdrijf'
Bron:AD / cultuur

(21-04-2018 10:51)


De politie in Muscat, de hoofdstad van Oman, heeft tegenover het Zweedse SVT-nieuws gemeld dat ze er niet vanuit gaan dat de dood van de wereldberoemde Zweedse dj Tim Bergling, alias Avicii een misdrijf is. Het lichaam van de 28-jarige Zweed zal dan ook snel worden vrijgegeven, zodat het naar Zweden kan worden vervoerd.
Michelle Yeoh naast Frank Grillo & Mel Gibson in tijdlusfilm 'Boss Level'
Bron:FilmNieuws / cultuur

(21-04-2018 10:40)


Hoewel de opnames van actiefilm Boss Level al bezig zijn, breidt de cast zich verder uit. Zo zijn aan het eind van deze week twee Chinese actrices toegevoegd: Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon) en Selina Lo (The Scorpion King 3: Battle for Redemption).
'Smallville'-actrice Allison Mack mogelijk levenslang achter de tralies voor rol in sekscult
Bron:FilmNieuws / cultuur

(21-04-2018 17:33)


Actrice Allison Mack (A Private Matter, The Ant Bully) is gearresteerd voor haar vermoedelijke rol in een sekscult genaamd Nxivm. Mack zou zich onder meer schuldig hebben gemaakt aan sekshandel en gedwongen arbeid en moet daarom volgende week vrijdag voor de rechter verschijnen.
THUMB
Inbreker opgepakt voor douchen en slapen in huis Taylor Swift
Bron:nu.nl / cultuur

(21-04-2018 15:58)


Een inbreker is vrijdagochtend een huis van Taylor Swift in New York binnengedrongen. De 22-jarige man zou hebben gedoucht en geslapen in het huis. 
Universal maakt nieuwe 'Doom'-film
Bron:FilmNieuws / cultuur

(21-04-2018 13:45)


Het lijkt er op dat Hollywood een nieuwe poging gaat wagen om game-franchise Doom om te toveren tot een film. De relatief onbekende actrice/zangers Nina Bergman liet namelijk via een tweet weten dat ze getekend heeft voor een rol in de film van Universal Pictures: "Wow, ik heb een rol gescoord in de nieuwe Doom-film van Universal Pictures! Ik heb net mijn handtekening gezet.
‘Davina Michelle moet volgende televisiemaria worden’
Bron:MediaCourant / cultuur

(21-04-2018 13:00)


Davina Michelle moet volgend jaar de televisiemaria van het NPO 1-spektakel The Passion worden. Dat vindt Jack van Gelder, zei hij vrijdag in RTL Late Night, waar hij samen met Michelle te gast was. Michelle werd bekend door een Pink-cover op YouTube en duikt sindsdien zo nu en dan op in de media.
Telegraaf vindt verhuizing RTL 4-shows onhandig
Bron:MediaCourant / cultuur

(21-04-2018 12:30)


De Telegraaf vindt het geschuif met de weekendshows van RTL 4 onhandig. Het kost de televisiezender alleen maar kijkers. Dat is vandaag te lezen in het dagblad. Momenteel zendt RTL 4 op de zaterdagavond het programma It Takes 2 uit, terwijl deze eerder op zondagavond werd uitgezonden.
THUMB
Sonja Silva drie jaar na bypass apetrots en Martijn en Wendy over hun kloontjes
Bron:AD / cultuur

(21-04-2018 12:20)


Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. Het is weekend, het zonnetje schijnt en de vrijdagavond ligt achter ons. Hoe brengt bekend Nederland het weekend door? Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
Renate gaat The Wall kijken: ‘Is leuk, zegt Winston’
Bron:MediaCourant / cultuur

(21-04-2018 11:30)


Renate Gerschtanowitz gaat zondagavond naar The Wall kijken, het nieuwe SBS 6-programma van haar man Winston Gerschtanowitz. Hij heeft haar namelijk laten weten dat het leuk wordt. Dat vertelde de presentatrice vrijdagavond in Shownieuws. Renate is heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe show.
'Dood dj Avicii was geen misdrijf'
Bron:AD / cultuur

(21-04-2018 10:51)


De politie in Muscat, de hoofdstad van Oman, heeft tegenover het Zweedse SVT-nieuws gemeld dat ze er niet vanuit gaan dat de dood van de wereldberoemde Zweedse dj Tim Bergling, alias Avicii een misdrijf is. Het lichaam van de 28-jarige Zweed is op dit moment onderweg naar Zweden.
Politie onderzoekt dood Avicii, broer aangekomen in Oman
Bron:AD / cultuur

(21-04-2018 10:51)


De broer van de gisteren overleden Zweedse dj Tim Bergling is aangekomen in Masqat, de hoofdstad van Oman. Dat meldt entertainmentsite TMZ. De politie in Muscat doet op dit moment onderzoek naar de dood van de wereldberoemde dj (28).
Smallville-actrice Allison Mack opgepakt voor deelname aan sekshandel
Bron:nu.nl / cultuur

(21-04-2018 10:37)


Actrice Allison Mack, bekend van de tv-serie Smallville, is vrijdag gearresteerd op verdenking van deelname aan sekshandel en gedwongen arbeid in de sekte Nxivm. 
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: