THUMB
Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek
Bron:AD / cultuur

(16-10-2019 16:15)


Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof.
Keira Knightley kijkt geen nieuws meer na haar bevalling
Bron:nu.nl / cultuur

(16-10-2019 15:44)


Keira Knightley vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn van het nieuws, maar na de geboorte van haar tweede kind is ze daar zelf even mee gestopt.
Alle Beatles-singles binnenkort verkrijgbaar op verzamelalbum
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2019 15:34)


Beatlesfans kunnen na de speciale uitgave van Abbey Road opnieuw uitkijken naar een bijzondere release. Op 22 november komt een box uit met daarin alle uitgebrachte singles op vinyl. Ze zijn daarvoor speciaal opnieuw gemixt. Het gaat met de B-kantjes erbij in totaal om 44 tracks, kondigt platenmaatschappij Universal woensdag aan.
Timor Steffens ziet het stichten van een gezin als levensdoel
Bron:nu.nl / cultuur

(16-10-2019 15:25)


Timor Steffens ziet het als een doel in zijn leven om een gezin te stichten. De danser geeft tegenover Grazia toe dat hij nog niet weet hoe hij het gezinsleven moet combineren met zijn levensstijl.
Telegraaf Media Groep kiest voor naam Mediahuis
Bron:MediaCourant / cultuur

(16-10-2019 15:15)


De Telegraaf Media Groep verandert haar bedrijfsnaam per 4 november in Mediahuis Nederland. Dat is in lijn met de naam van het Belgische Mediahuis Groep, dat TMG in 2017 overnam. Dat heeft het bedrijf laten weten. Mediahuis is uitgegroeid tot een begrip in het Nederlandse medialandschap, stelt een woordvoerder.
THUMB
Angelina Jolie was 'behoorlijk kapot' in aanloop naar Maleficent
Bron:AD / cultuur

(16-10-2019 14:47)


Het was voor Angelina Jolie best moeilijk om weer in de rol van Disney-schurk Maleficent te kruipen voor de gelijknamige tweede film. Dat vertelt de actrice tegen People.
THUMB
Angelina Jolie over scheiding Brad Pitt: 'Het was een zware tijd'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2019 14:32)


Het was voor Angelina Jolie best moeilijk om weer in de rol van Disney-schurk Maleficent te kruipen voor de gelijknamige tweede film. Dat vertelt de actrice tegen People.
Lizzo beschuldigd van plagiaat om hitnummer Truth Hurts
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2019 14:19)


Een wereldhit op je naam hebben staan blijft niet lang leuk voor sommige artiesten. Na Ed Sheeran (28), Pharrell Williams (46) en Katy Perry (34) is het nu de beurt aan Lizzo (31). De rapper/zangeres wordt aangeklaagd wegens plagiaat met haar hitnummer Truth Hurts.
Jason Momoa feliciteert zijn stiefdochter Zoë Kravitz met Catwoman rol
Bron:FilmNieuws / cultuur

(16-10-2019 14:03)


Ondanks het feit dat iedereen het op dit moment over 'Joker' heeft, kijken ook al heel wat mensen uit naar DC's volgende grote project, namelijk de nieuwe 'Batman'-film. Hierin zal Robert Pattinson leven geven aan The Caped Crusader. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Jeffrey Wright, Jonah Hill en Zoë Kravitz.
THUMB
Mrs. Doubtfire wordt volgend jaar een musical
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2019 13:54)


De musical Mrs. Doubtfire gaat begin volgend jaar naar New York, dat meldt Deadline woensdag. De voorstelling, gebaseerd op de komediefilm uit 1993 met Robin Williams in de hoofdrol, draait eind dit jaar eerst nog even in Seattle voordat het de oversteek naar The Big Apple maakt.
THUMB
Merel Westrik: ‘Tafel van 5 flopte omdat het niet live was’
Bron:MediaCourant / cultuur

(16-10-2019 16:05)


Tien jaar na het floppen van De Tafel van 5 gaat Net5 het vanavond opnieuw proberen met een vrouwentalkshow, namelijk Ladies Night met Merel Westrik. De presentatrice werd gisteren in De Wereld Draait Door herinnerd aan deze enorme tv-flop. Wat ging er toen mis volgens haar? Ze heeft er onlangs over gesproken met Daphne Bunskoek.
The Beatles brengen alle singles opnieuw uit op vinyl
Bron:AD / cultuur

(16-10-2019 15:43)


Beatlesfans kunnen na de speciale uitgave van Abbey Road opnieuw uitkijken naar een bijzondere release. Op 22 november komt een box uit met daarin alle uitgebrachte singles op vinyl. Ze zijn daarvoor speciaal opnieuw gemixt. Het gaat met de B-kantjes erbij in totaal om 44 tracks, kondigt platenmaatschappij Universal vandaag aan.
Teen Mom-Farrah: 'Mannen moeten 5k betalen voor date met mij'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2019 15:32)


Een date met Farrah Abraham (28) is een behoorlijke aanslag op je portemonnee. De voormalige Teen Mom-ster eist namelijk een behoorlijke vergoeding voor een liefdevolle interactie met haar. Een afspraakje met de brunette kost je namelijk een schunnige vijfduizend piek.
THUMB
Musical Mrs. Doubtfire volgend jaar naar Broadway
Bron:AD / cultuur

(16-10-2019 15:22)


De musical Mrs. Doubtfire gaat begin volgend jaar naar New York, dat meldt Deadline vandaag. De voorstelling, gebaseerd op de komediefilm uit 1993 met Robin Williams in de hoofdrol, draait eind dit jaar eerst nog even in Seattle voordat het de oversteek naar The Big Apple maakt.
Zesjarig model uitgeroepen tot mooiste meisje ter wereld
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2019 15:12)


Waar social media al wel niet goed voor is dezer dagen. De 6-jarige Alina Yakupova maakte zo'n indruk op Instagram dat men haar al snel uitriep tot het 'mooiste meisje van de wereld'. De furore op het platform werd al snel overgenomen in diverse media en het kleine meisje weet binnen no-time duizenden volgers aan zich te binden.
Zoveel leg je neer voor een bezoekje aan de Love Island-villa
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2019 14:46)


Droom je er stiekem van om je eigen Love Island-avontuur na te spelen? Dat kan! De villa is namelijk gewoon te huur als er geen opnames zijn. Je moet er wel even diep voor in de buidel tasten, maar dan kun je wel zeggen dat je in de enige echte villa van Love Island bent geweest.
Cornald wil verbod op popcorn in Pathé-bioscopen
Bron:MediaCourant / cultuur

(16-10-2019 14:30)


Cornald Maas wil dat bioscoopketen Pathé, en alle andere bioscopen, stoppen met de verkoop van popcorn. Hij stoort zich aan popcorn etende mensen. Dat zegt de ietwat zure tv-presentator op Twitter. Maas, die de ambitie had om het Songfestival te gaan presenteren maar dat niet mag gaan doen, ergert zich er dood aan.
The Vampire Diaries-Nina Dobrev en Paul Wesley grappen om 'ruzie'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2019 14:12)


Nina Dobrev (30) en Paul Wesley (37) waren op zijn zachtst gezegd niet meteen de beste vrienden toen ze elkaar leerden kennen. Ze konden elkaars bloed zelfs wel drinken. Nu, jaren later, grappen ze erom.
Op deze datum komt A Christmas Prince: The Royal Baby uit
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(16-10-2019 14:01)


Of je nou goed of slecht geweest bent dit jaar, Netflix trakteert iedereen op 5 december op dé film van het jaar: A Christmas Prince: The Royal Baby. In alweer het derde deel van de Netflix-hit volgen we Amber tijdens haar - je raadt het al - zwangerschap.
THUMB
Pleidooi voor tweede leven treinremise bij steenfabriek in De Steeg
Bron:AD / cultuur

(16-10-2019 13:40)


DE STEEG/ VELP - De treinremise van de oude steenfabriek in de Havikerwaard moet weer een functie krijgen, meent de Velpse kunstenaar Gerrit van Middelkoop.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: