'Harry en Meghan zetten bloemetjes buiten in Amsterdam'
Bron:AD / cultuur

(25-09-2018 04:33)


Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend de bloemetjes hebben buitengezet in onze hoofdstad, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt de Engelse krant The Evening Standard.
Feest: 25 jaar Fokke & Sukke
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(25-09-2018 03:55)


Het 25-jarig bestaan van de cartoon van Fokke & Sukke wordt dinsdag gevierd. NRC vervangt op deze dag alle foto's, advertenties en graphics in de kranten door tekeningen van de beroemde eend en kanarie. In de avond verwelkomen makers John Reid, Bastiaan Geleijnse en Jean-Marc van Tol de "vrienden van Fokke & Sukke'' in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
Pete Davidson met dood bedreigd na verloving met Ariana Grande
Bron:nu.nl / cultuur

(25-09-2018 03:19)


Pete Davidson is door meerdere mensen met de dood bedreigd nadat zijn verloving met zangeres Ariana Grande bekend werd.
Britney Spears gaat meer alimentatie betalen
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(25-09-2018 01:26)


Het langslepende geschil over de hoogte van de alimentatie die Britney Spears aan haar ex-man Kevin Federline moet betalen is tot een einde gekomen. Britney stemde uiteindelijk toe Kevin maandelijks meer geld te geven dan hij tot nu toe kreeg en hoopt zo de rust voor hun twee zoontjes terug te laten keren.
Mel Gibson maakt remake van The Wild Bunch
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(24-09-2018 21:51)


Regisseur Mel Gibson gaat een remake maken van de klassieker The Wild Bunch van regisseur Sam Peckinpah uit 1969. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan spelen, meldt The Hollywood Reporter.
THUMB
Burenruzie loopt uit de hand: 'Jij bent rijp voor het Pieter Baan Centrum'
Bron:AD / cultuur

(24-09-2018 21:14)


Mr. Frank Visser had vanavond een zware kluif aan bekvechtende buren. In zijn tv-programma Mr. Frank Visser doet uitspraak ging de rechter op bezoek bij een oude bekende, Annie, die deze keer ruzie heeft met haar buren Fred en Lies.
Opnieuw ophef om Boer zoekt Vrouw-deelnemer
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(24-09-2018 19:45)


Boer zoekt Vrouw is nog maar net begonnen, of de relletjes rond het programma stapelen zich al op. Deze keer is het briefschrijver Maarten die voor wat vragen zorgt. Zijn brief is namelijk na de officiële deadline verstuurt. En dat mag niet.
Kendall Jenner geniet van dagje uit in de Efteling
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(24-09-2018 19:14)


Bezoekers van de Efteling hadden vandaag de kans om zomaar een paar bekende koppies tegen het lijf te lopen. Niemand minder dan Kendall Jenner bezocht het attractiepark in Kaatsheuvel. Samen met de familie Hadid had zij een ouderwets dagje uit in de Efteling.
NPO past Radio 5 niet aan na stunt Kranenbarg
Bron:AD / cultuur

(24-09-2018 18:59)


Een grote groep luisteraars heeft behoefte aan meer Nederlandstalige muziek op NPO Radio 5. Dat is de reden dat SterrenNL, het digitale themakanaal voor Nederlandse muziek, voortaan zendtijd krijgt op Radio 5.
Expert in misbruikzaak Cosby: 'Waarschijnlijk dat acteur in herhaling valt'
Bron:nu.nl / cultuur

(24-09-2018 18:03)


Psycholoog Kristen F. Dudley, die maandag getuigt in de misbruikzaak tegen Bill Cosby, noemt het "waarschijnlijk dat Cosby in herhaling zal vallen". De 81-jarige acteur zou moeten worden bestempeld als een "gewelddadig seksueel roofdier".
Ben Affleck werkt stapt voor stap in de afkickkliniek
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(25-09-2018 04:25)


Ben Affleck heeft zijn 30 dagen in de kliniek voltooid, maar wil zo graag beter worden dat hij zich toegelegd heeft op een langer verblijf. Dit meldde een bron aan E! News.
Britney Spears moet ex-man Kevin Federline meer alimentatie betalen
Bron:nu.nl / cultuur

(25-09-2018 03:53)


Britney Spears gaat haar ex Kevin Federline meer alimentatie geven. Daar zijn de twee het samen over eens geworden. Federline wilde al langer meer geld.
'Harry en Meghan zetten bloemetjes buiten in onze hoofdstad'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(25-09-2018 02:05)


Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zouden afgelopen weekend flink hebben gefeest in Amsterdam, waar ze uitgenodigd waren voor de feestelijke opening van SoHo House Amsterdam. Dit meldt The Evening Standard.
Bill Cosby krijgt zijn straf dinsdag te horen
Bron:nu.nl / cultuur

(24-09-2018 22:03)


Bill Cosby krijgt dinsdag te horen welke straf hij krijgt opgelegd voor drie aanklachten waaraan hij schuldig is bevonden: penetratie na drogeren, penetratie zonder toestemming en penetratie tijdens bewusteloosheid.
'Vermoedelijk nog een bruiloft in Big Bang'
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(24-09-2018 21:29)


Het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory bevat vermoedelijk een bruiloft. Dat vertelt showrunner Steve Holland in een groot interview met The Hollywood Reporter. Wie dat precies zullen zijn, laat Steve in het midden.
BZN stopt ermee, maar Anny is nog lang niet klaar
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(24-09-2018 20:46)


Slecht nieuws voor de fans van BZN: de Volendamse band stopt ermee. Toch is er ook een klein lichtpuntje, want Anny Schilder is nog helemaal niet klaar om haar paling in de wilgen te hangen.
Gerard Ekdom: Geef het nieuwe Serious Request wat tijd
Bron:AD / cultuur

(24-09-2018 19:26)


Het Glazen Huis is niet meer. Voor 3FM Serious Request: De Lifeline komen de radiomakers, in tegenstelling tot eerdere edities, naar de luisteraar toe. Het AD sprak onder meer met Gerard Ekdom en radiodeskundige Evert Bronkhorst over de nieuwe weg die 3FM inslaat.
AVROTROS sleept NPO alsnog voor de rechter om Annemieke Schollaardt
Bron:AD / cultuur

(24-09-2018 19:06)


AVROTROS stapt alsnog naar de rechter nu de NPO heeft besloten Annemieke Schollaardt toch géén dagelijks programma te geven op Radio 2. ,,Wij gaan hier niet mee akkoord’’, zegt omroepwoordvoerder Eric Dekker tegen deze website. ,,En zijn meer dan ooit vastberaden om Annemieke recht te doen.
Aliens-acteur Al Matthews overleden
Bron:RTL Nieuws / cultuur

(24-09-2018 18:27)


Acteur Al Matthews is zaterdag op 75-jarige leeftijd overleden. Dat meldt The Hollywood Reporter. De ster werd vooral bekend van zijn rol als de sigaren kauwende Sergeant Apone in megahit Aliens uit 1986, het vervolg op Alien.
Meghan Markle speelt potje basketbal op torenhoge hakken
Bron:AD / cultuur

(24-09-2018 17:43)


Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben zich vandaag op de universiteit van Loughborough van hun sportieve kant laten zien. In de sporthal volgde het paar samen met jongeren een aantal masterclasses van bekende sporters als marathonloopster Paula Radcliffe en tennisster Laura Robson.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: