Games
Ouder >> 
Alien: Isolation en Hand of Fate 2 tijdelijk gratis in Epic Games Store
Bron:EuroGamer / games

(22-04-2021 19:56)


Alien: Isolation en Hand of Fate 2 zijn tijdelijk gratis in de Epic Games Store verkrijgbaar.Beide games zijn tot en met donderdag 29 april 2021 om 17.00 uur gratis te downloaden. Om dat te kunnen doen, heb je wel tweestapsverificatie voor Epic Games Store nodig.
Zo ziet de nieuwe Warzone Verdansk-map eruit
Bron:EuroGamer / games

(22-04-2021 19:09)


YouTuber Bartonologist kreeg gisteren al even toegang tot de nieuwe Warzone Verdansk-map. Die lijkt recht uit de jaren tachtig te komen en sluit daardoor goed aan bij het concept van Black Ops Cold War.Bartonologist kreeg gisteren in totaal een half uur toegang tot de nieuwe Verdansk-map.
Call of Duty Warzone Season 3 past balans wapens en 'time-to-kill' grondig aan
Bron:EuroGamer / games

(22-04-2021 13:59)


Call of Duty: Warzone en diens Season 3 update heeft grote veranderingen doorgevoerd aan de wapenbalans, met ogenschijnlijk de bedoeling om de time-to-kill te verhogen.Het grootste 'slachtoffer' van de wijzigingen is het geliefde FFAR 1 assault rifle.
Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies krijgt weapon unlock challenges
Bron:EuroGamer / games

(21-04-2021 20:43)


Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt in season 3 weapon unlock challenges in Zombies. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend via Twitter.Die aankondiging klinkt bij vele spelers ongetwijfeld als muziek in de oren. Spelers die voordien wapens in Blacks Ops Cold War probeerden te ontgrendelen, konden dat enkel doen in Multiplayer.
Gerucht: Star Wars: Knights Of The Old Republic remake wordt ontwikkeld door Aspyr
Bron:EuroGamer / games

(21-04-2021 16:30)


Volgens Bloomberg-journalist Jason Schreier is er een remake van de eerste Star Wars: Knights Of The Old Republic in de maak. De nieuwe versie zou ontwikkeld worden door Aspyr. Dat is de studio die eerder ook instond voor de port van Star Wars: Republic Commando naar de PlayStation 4 en Switch.
Deze games komen eind april naar Xbox Game Pass
Bron:EuroGamer / games

(21-04-2021 11:57)


Microsoft onthult alle games die tussen nu en 30 april aan de Xbox Game Pass-bibliotheek worden toegevoegd. In de onderstaande lijst vind je een hele reeks games voor Android, pc, Xbox One en Xbox Series X/S.Dit zijn de games die binnenkort beschikbaar zijn via Xbox Game Pass: Daarnaast is er ook minder goed nieuws.
Dit zijn de nieuwe Warzone en Black Ops Cold War Season 3 maps en wapens
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2021 15:51)


Call of Duty Warzone en Black Ops Cold War krijgen zes nieuwe wapens. Black Ops Cold War krijgt dan weer vier nieuwe maps. Dat is het gevolg van de Season 3 release.Het gaat over de volgende nieuwe wapens die zowel in Warzone als Black Ops Cold War te gebruiken zijn:Je kunt de Ballistic Knife, CARV.
Grootte van Warzone Season 3 downloads bekend
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2021 15:30)


Warzone Season 3 en Black Ops Cold War Season 3 krijgen later deze week hun release. Uitgever Activision heeft onthuld wat de grootte van de downloads op elk platform zijn voor deze updates.Voor Black Ops Cold War bedragen de downloads de volgende groottes:Voor Warzone zijn de downloads de volgende groottes:Lees meer.
Nieuwe Xbox Series X/S-update laat je games sneller downloaden
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2021 15:11)


Dankzij de nieuwste Xbox Series X/S-update is het mogelijk om games tijdelijk af te sluiten en zo downloads te versnellen. Dat gebeurt via de nieuwe 'suspend game'-functie. Dat maakt Microsoft bekend via Xbox Wire.De nieuwe functie werkt prima samen met het eerder geïntroduceerde Quick Resume.
THUMB
Rechtszaak rond Xbox stick drift wordt buiten rechtbank geregeld
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2021 13:25)


De rechtszaak tegen Microsoft rond stick drift bij Xbox-controllers wordt buiten de rechtbank tussen beide partijen via arbitrage geregeld. Dat maakt advocatenkantoor CSK&D bekend.CSK&D klaagde Microsoft in april 2020 aan via een 'class action lawsuit' (in het Belgische rechtssysteem ook wel 'vordering tot collectief herstel' genoemd).
Nieuwe Battlefield wordt door vier studio's ontwikkeld
Bron:EuroGamer / games

(22-04-2021 19:11)


De nieuwe Battlefield wordt ontwikkeld door maar liefst vier verschillende studio's. het gaat om Criterion, DICE, DICE LA en EA Gothenburg. Dat maakt hoofdontwikkelaar DICE bekend via de Battlefield-blog.Battlefield komt volgens de blog in 2021 uit voor onder andere pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en zit momenteel in de dagelijkse playtest-modus.
Oorspronkelijke Fortnite-map keert terug als skin
Bron:EuroGamer / games

(22-04-2021 18:00)


Sinds vandaag vind je in de item shop van Fortnite een nieuwe skin genaamd ECO. Die is gebaseerd op de oorspronkelijke map voor de game die 18 maanden geleden werd vervangen. Het design werd bedacht door community creator Nollobandz.Op het lichaam van de skin vind je onder andere verwijzingen naar Loot Lake, Tilted Towers en Durr Burger.
THUMB
PlayStation baas belooft "meer exclusieve games dan ooit" voor PS5
Bron:EuroGamer / games

(22-04-2021 13:55)


PlayStation-baas Jim Ryan belooft dat "de PlayStation 5 generatie meer exclusieve games dan ooit" zal krijgen.Die opvallende uitspraak van de Sony Interactive Entertainment CEO kwam er tijdens een interview met het Japanse tijdschrift Nikkei. Tijdens het gesprek werd gevraagd hoe Sony de concurrentie aan gaat met Microsoft.
Xbox Live Gold niet langer vereist voor tal van free-to-play games
Bron:EuroGamer / games

(21-04-2021 18:04)


Microsoft maakt bekend dat je voor tal van free-to-play games niet langer een Xbox Live Gold-abonnement nodig hebt. Die wijziging gaat vandaag in. Om games als Fortnite en Call of Duty: Warzone te spelen, hoef je dus niet langer maandelijks te betalen.
Call of Duty: Warzone heeft meer dan 100 miljoen spelers
Bron:EuroGamer / games

(21-04-2021 12:10)


Call of Duty: Warzone heeft de kaap van 100 miljoen spelers bereikt. Dat maakt uitgever Activision bekend via TwitterDe free-to-play game kwam in maart 2020 uit en bereikte in tien dagen 30 miljoen spelers. Sindsdien is dat aantal snel opgelopen. In augustus liet Activision namelijk weten dat Warzone meer dan 75 miljoen spelers had bereikt.
Overwatch-regisseur Jeff Kaplan verlaat Blizzard Entertainment
Bron:EuroGamer / games

(21-04-2021 10:15)


Overwatch-regisseur Jeff Kaplan verlaat Blizzard Entertainment na 19 jaar dienst. Dat laat de ontwikkelaar weten middels een blogpost op de website van Overwatch.Kaplan werkte aanvankelijk als Game Designer aan Warcraft 3: Reign of Chaos en World of Warcraft.
Apex Legends Mobile aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2021 15:38)


Apex Legends Mobile is de nieuwste free-to-play mobiele titel van ontwikkelaar Respawn Entertainment. Dat maakt Game Director Chad Grenier bekend via de Apex Legends-website.Volgens Grenier is Apex Legends Mobile speciaal ontwikkeld voor touchscreens en bevat deze versie 'gestroomlijnde controls en doordachte optimalisaties'.
Dit zijn de 4 nieuwe Operators in Warzone en Black Ops Cold War Season 3
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2021 15:24)


Warzone en Black Ops Cold War Season 3 voegt vier nieuwe Operators toe aan beide games.Na de Warzone Season 3 release en Black Ops Cold War Season 3 release worden de volgende vier personages beschikbaar.Wraith is deel van Warsaw Pact. Je kunt meteen met deze Operator spelen als je de Season 3 Battle Pass koopt.
Dit is wanneer je Warzone Season 3 deze week kunt spelen
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2021 14:09)


De Call of Duty: Warzone Season 3 en Black Ops Cold War Season 3 release ligt deze week. Je kunt de nieuwe content verkrijgen via een update voor Warzone en Black Ops Cold War die beschikbaar is vanaf 06:00 (6 uur 's ochtends) op donderdag 22 april.Het einde van Season 2 vindt plaats om 21:00 op woensdag 21 april.
EPOS H3 gaming headset aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2021 11:17)


Audioproducent EPOS onthult de H3 gaming headset. Daarmee luidt het bedrijf zijn volgende generatie aan premium audioapparaten in.De H3 is een gesloten akoestische gaming headset die zowel bedoeld is voor singleplayer immersie als voor teamcommunicatie bij eSports-titels.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: