Games
Ouder >> 
Makers Cuphead hebben “vette” ideeën voor volgende game
Bron:InTheGame / games

(22-01-2019 18:00)


Studio MDHR heeft in 2017 een van de beste games gereleased, Cuphead. Voor deze game komt er in 2019 een uitbreiding maar wat gaat de studio erna produceren? Dat is nog niet zeker maar ze hebben wel al ideeën. Maja Moldenhauer, producer en grafisch artiest van Cuphead, heeft een tipje van de sluier bekend gemaakt over het volgend project.
Resident Evil 2 post launch DLC bekend
Bron:InTheGame / games

(22-01-2019 14:00)


Capcom heeft de eerste post launch DLC van Resident Evil 2 bekend gemaakt. Het betreft een nieuwe game mode die gratis zal worden toegevoegd. De belangstelling rondom de remake van Resident Evil 2 is groot. Een datum voor de post launch content is er echter niet.
Review: Tales of Vesperia: Definitive Edition
Bron:InTheGame / games

(21-01-2019 19:45)


Het is 2008, de Xbox 360 is een wereldgeliefde console. Voor het eerst weet Tales of Vesperia zich een weg te banen naar deze oude doos. Nu, in 2019, wil Bandai Namco de game re-masteren voor zowat alle consoles beschikbaar! Hoe vinden wij de game? Lees het in onze review.
Een nieuwe angstaanjagende trailer van Layers of Fear 2
Bron:InTheGame / games

(21-01-2019 16:00)


Maak je borst maar nat. De nieuwste trailer van de aankomende horrorgame Layers of Fear 2 is uitgebracht en geeft een klein kijkje in het verhaal. Het eerste deel kwam uit begin 2016 en heeft een gemiddelde beoordeling van een 9. De trailer van de aankomende game van Gun Media en Bloober Team wordt door Tony Todd van een narratief voorzien.
Westworld mobile game moet stoppen na rechtszaak
Bron:InTheGame / games

(21-01-2019 12:00)


De mobile game die gemaakt is naar de populaire HBO serie Westworld moet stoppen. Na een rechtszaak met Bethesda vorig jaar ging het allemaal fout. De game is inmiddels verdwenen van de appstore en de in game purchases zijn stop gezet. De rechtszaak begon al enige tijd terug maar kwam dan nu eindelijk tot een conclusie.
Column: De Epic Games Store is epic!
Bron:InTheGame / games

(19-01-2019 17:36)


Het is wel zo makkelijk om alles op één plek te hebben. Je wilt niet je games verdeeld hebben over vijf launchers, laten we zeggen Steam, Origin, Uplay, GOG Galaxy en de Battle.net app… Zeker niet als je al 90% in Steam hebt staan, en de overige 10% verdeeld hebt over de andere launchers.
The Division 2: Multiplayer trailer en details
Bron:InTheGame / games

(18-01-2019 16:00)


Volgende maand begint de Private Beta van The Division 2 en langzaam maar zeker beginnen de stukjes informatie binnen te rollen. Zo zagen we eerder deze week een story trailer en informatie over de Beta. Nu hebben we ook meer informatie omtrent de multiplayer.
Bungie praat over de toekomst na split met Activision
Bron:InTheGame / games

(18-01-2019 12:00)


Bungie en Activision hadden een niet zo stabiele relatie. Ze hadden beiden ruimte nodig. Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij, of hoe het ook ging! Bungie behoudt de rechten tot Destiny en om deze reden willen zij een blik werpen op de toekomst. De franchise director Luke Smith wilde een praatje houden voor de fans en kijken naar de toekomst, in plaats van te dwalen in het verleden.
Black Desert Online krijgt Battle Royale mode
Bron:InTheGame / games

(17-01-2019 14:00)


Black Desert Online spelers kunnen een voorproef van de Shadow Arena krijgen. De nieuwe Battle Royale achtige mode is vanaf nu beschikbaar in de early access. Het gaat nu nog alleen om tijdelijke testing. Dat wil zeggen dat spelers ook alleen tijdens vooraf bepaalde tijden aan de slag kunnen met de nieuwe mode.
Esports: Tijd voor de eerste speelweek van LEC
Bron:InTheGame / games

(17-01-2019 10:00)


Morgen begint dan eindelijk de eerste speelweek van LEC. Afgelopen dagen hebben we al vooruit geblikt op de teams en rosters en competitie format. Vandaag gaan we het dan eindelijk over de eerste speelweek hebben. Met welke games starten we? En wat zijn de must see games? Morgenavond om 18:00 start de eerste speelweek en speeldag van LEC.
THUMB
P.T. Nagemaakt in Dreams Playstation 4 Beta
Bron:InTheGame / games

(22-01-2019 16:00)


Dreams is een aanstaande game voor de Playstation 4, maar het is eigenlijk meer een creatie tool waarmee je je eigen werelden in elkaar kunt zetten. Het nagemaakte P.T. level is een schitterend voorbeeld van Dreams’ capaciteiten. De P.T. demo van Kojima werd goed ontvangen in de community, maar het duurde niet lang voordat de game waar de P.
THUMB
Esports: Ontmoet de teams van LCS
Bron:InTheGame / games

(22-01-2019 10:00)


Na de omdoping van de EU LCS naar LEC, is de NA LCS omgedoopt naar simpelweg LCS. Bij onze grote rivaal gaat komend weekend het nieuwe seizoen van start. Het wordt dus hoogtijd om de teams aan julie voor te stellen. Ten opzichte van de LEC kent LCS geen nieuwe teams.
THUMB
Anthem ondersteund geen 60fps op PS4 PRO en Xbox One X
Bron:InTheGame / games

(21-01-2019 18:00)


Anthem, Ea’s aanstaande looter-shooter in space zal geen 60 fps ondersteunen op de Xbox One X en Playstation 4 Pro. Dit laat de BioWare lead-producer weten via Twitter. De grafische weergave heeft prioriteit gekregen. Niet alleen zal 60 fps voor een soepelere ervaring zorgen indien je de game in 1080p afspeelt op je Pro of One X, maar ook geeft het een oneerlijk gevoel tegenover 30 fps spelers zonder Pro of One X.
THUMB
De Sims 4 Word Beroemd binnenkort te spelen op console
Bron:InTheGame / games

(21-01-2019 14:00)


Za Woka Genava! Een echte Sims 4 speler weet natuurlijk wat ik daar bedoel. Sims spelers op PC en Console. En een leuk nieuwtje voor onze Console Simmers, De Sims 4 Word Beroemd komt binnenkort naar jullie PlayStation 4 of Xbox One. Altijd al de wilde fantasie of wens gehad om ziekelijk beroemd te zijn? Altijd in de spotlights staan, bergen fanmail en hordes aan fans achter je aan te krijgen? Wacht niet langer met het wachten tot die droom vanzelf uitkomt.
Esports: LEC speelweek 1 uitslagen
Bron:InTheGame / games

(21-01-2019 10:00)


De kop is er af in de LEC. De eerste twee games van het nieuwe seizoen zijn gespeeld. In het eerste weekend werden we al gelijk getrakteerd op een aantal verrassingen. Maar ook lieten er twee teams zien dat zij hun ogen hebben gericht op het winnen van de spring split.
THUMB
Dark Souls Trilogy Collector’s Edition onthuld
Bron:InTheGame / games

(18-01-2019 18:00)


Vanaf 31 mei 2019 kunnen Dark Souls fans de Dark Souls Trilogy Collector’s Edition te pakken krijgen. Deze bevat alle drie de veelgeprezen Dark Souls games en alle bijbehorende DLC voor PlayStation 4 en Xbox One. De Collector’s Edition is beschikbaar voor pre-order bij de Bandai Namco Entertainment Europe winkel.
Anthem Gameplay Trailer Part 1
Bron:InTheGame / games

(18-01-2019 14:00)


De eerste gameplay trailer van Anthem is op YouTube verschenen. Het is de eerste video in een reeks van gameplay video’s die over Anthem gereleased gaan worden. Deze video behandelt de story, progression en customization. Er is een nieuwe video verschenen van Anthem op YouTube.
THUMB
Xenon Racer stevent af op wereldwijde release
Bron:InTheGame / games

(17-01-2019 18:00)


Nieuwe gameplay trailer onthult vier steden waar spelers over de tracks kunnen driften SOEDESCO heeft aangekondigd dat de futuristische arcade racer Xenon Racer op 26 maart de winkels in racet. Xenon Racer komt zowel digitaal als fysiek uit voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.
Nieuwe games toegevoegd aan Xbox Game Pass en Backward Compatibility
Bron:InTheGame / games

(17-01-2019 12:00)


Larry Hryb heeft op Twitter laten weten welke games worden toegevoegd aan Xbox Game Pass waaronder We Happy Few en Middle-earth: Shadow Of Mordor. Ook mogen we Ace combat 6 verwelkomen als Backward Compatibility titel. De toevoeging van Ace Combat 6 aan Backward Compatibility is vooral te danken aan de release van Ace Combat 7 op 18 januari.
THUMB
The Division 2 – Story Trailer en Beta informatie
Bron:InTheGame / games

(16-01-2019 18:47)


The Division keert terug in The Division 2. In plaats van van New York trekken de Division Agents dit maal ten strijden in Washington D.C. In het vervolg van dit Tom Clancy’s avontuur maken spelers kennis met drie gloednieuwe vijandelijke facties. Waar we in The Division te maken hadden met verschillende soorten vijanden zien we deze trend terugkeren in deel 2.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: