Games
Ouder >> 
Valorant komt mogelijk ook naar consoles
Bron:EuroGamer / games

(05-06-2020 18:53)


Riot Games overweegt ook een consoleversie voor Valorant te ontwikkelen. Dat laat Executive Producer Anna Donlon weten in een interview met Gamespot. Momenteel zijn er al verschillende tests bezig, al benadrukt Donlon dat een consoleversie er enkel komt wanneer die dezelfde ervaring kan bieden als de pc-versie.
Overcooked momenteel gratis in de Epic Games Store
Bron:EuroGamer / games

(05-06-2020 13:21)


Overcooked is nog tot en met 11 juni gratis te downloaden in de Epic Games Store. De co-op game van ontwikkelaar Ghost Town Games is al voor de tweede keer gratis te verkrijgen in de webwinkel.In Overcooked krijgen vier spelers de opdracht om maaltijden te bereiden aan een hoog tempo.
THUMB
Project Cars 3 komt deze zomer uit
Bron:EuroGamer / games

(05-06-2020 12:56)


Slightly Mad Studios en Codemasters kondigen via een trailer aan dat Project Cars 3 deze zomer lanceert voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Project Cars 3 bevat enkele belangrijke nieuwigheden voor de reeks. Zo ligt de focus deze keer op het verzamelen en aanpassen van de auto's.
Volgende Gwent-uitbreiding heet Master Mirror
Bron:EuroGamer / games

(04-06-2020 18:32)


CD Projekt Red kondigt in een trailer aan dat Master Mirror de volgende gratis uitbreiding voor Gwent: The Witcher Card Game is en dat die op 30 juni voor pc, iOS en Android uitkomt.De nieuwe uitbreiding bevat zeventig extra kaarten en draait volledig rond Gaunter O'Dimm, de antagonist van The Witcher 3: Hearts of Stone.
THUMB
Dit zijn de PlayStation Now-titels voor juni
Bron:EuroGamer / games

(04-06-2020 17:55)


Sony laat weten dat Metro Exodus, Dishonored 2 en Nascar Heat 4 in juni aan de PlayStation Now-bibliotheek worden toegevoegd.Metro Exodus speelt zich af na een kernoorlog die Rusland tot een nucleaire woestijn omtoverde. Om te kunnen overleven, vluchten duizenden overlevenden in de ondergrondse metrotunnels.
Fortnite Season 3 wordt nog een keer uitgesteld
Bron:EuroGamer / games

(04-06-2020 11:21)


De start van Fortnite Chapter 2 Season 3 wordt nog een keer uitgesteld. Dat maakt Epic Games vandaag bekend.In een blog post maakt Epic Games bekend dat Fortnite Season 3 en het bijhorende live story event nog een keer wordt uitgesteld. Het 'The Device' event dat Fortnite Season 2 afrond start nu op maandag 15 juni.
Gerucht: eerste pre-alpha gameplay Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt
Bron:EuroGamer / games

(04-06-2020 10:28)


Er zijn mogelijk online beelden verschenen van pre-alpha gameplay van Call of Duty: Black Ops Cold War. Call of Duty: Black Ops Cold War is de titel van de volgende Call of Duty-game die eind 2020 uitgebracht wordt. Het zou gaan om heel vroege gameplay beelden van de game die genomen werden in een testomgeving.
Pokémon Sword en Shield Isle of Armor DLC krijgt releasedatum
Bron:EuroGamer / games

(03-06-2020 16:20)


Via een gloednieuwe trailer ontdekken dat de Pokemon Sword & Shield Isle of Armor DLC op 17 juni lanceert. Naast een releasedatum geeft de trailer ook een voorsmaakje van de omgevingen en extra informatie omtrent de Isle of Armor en Crown Tundra DLC.In de Isle of Armor DLC krijgen spelers de kans om Galarian Slowbro en de Gigantamax-vormen van Blastoise en Venusaur aan beide versies van de game toe te voegen.
Cyberpunk 2077 Night City Wire-evement uitgesteld
Bron:EuroGamer / games

(03-06-2020 16:02)


Het Night City Wire-evenement voor Cyberpunk 2077 wordt verplaatst naar 25 juni. Dat laat CD Projekt RED weten via het twitterkanaal van de game.In de tweet lezen we dat het evenement wordt uitgesteld uit sympathie met de huidige protesten tegen racisme.
Epic Games Store komt naar Android
Bron:EuroGamer / games

(02-06-2020 18:59)


Epic Games-topman Tim Sweeney meldt in een interview met Gamespot dat er een mobiele versie van de Epic Games Store in de maak is. Die komt sowieso naar Android, maar Sweeney hoopt de webwinkel op termijn ook voor iOS uit te brengen.Op Android is het voor bedrijven vrij eenvoudig om een eigen webwinkel te starten.
The Last of Us: Part 2 bevat tal van aanpassingsmogelijkheden
Bron:EuroGamer / games

(05-06-2020 13:29)


Naughty Dog laat weten dat The Last of Us: Part 2 tal van aanpassingsmogelijkheden bevat op het vlak van toegankelijkheid en het moeilijkheidsniveau.Lead gameplay designer Emilia Schatz maakt in een interview bekend dat de game meer dan zestig verschillende toegankelijkheidsopties bevat.
THUMB
Elite: Dangerous zet voet aan land met Discovery-uitbreiding
Bron:EuroGamer / games

(05-06-2020 13:07)


De volgende grote uitbreiding voor Elite: Dangerous krijgt de naam Discovery en laat je de verschillende planeten van de game verkennen. De update komt begin 2021 uit.Op die planeten vind je onder andere nieuwe omgevingen, buitenposten en tal van andere bezienswaardigheden.
GTA Online en Red Dead Online servers offline van 20u tot 22u
Bron:EuroGamer / games

(04-06-2020 18:52)


De servers van Grand Theft Auto Online en Red Dead Online gaan vandaag van 20u tot 22u offline. Dat maakte Rockstar Games zonet bekend. Tussen 20u en 22u kun je dus geen GTA Online of Red Dead Online spelen. Dat is immers het moment waarop de herdenking van George Floyd in de Verenigde Staten plaatsvindt.
Frostpunk On The Edge DLC lanceert deze zomer
Bron:EuroGamer / games

(04-06-2020 18:17)


Ontwikkelaar 11 bit studios onthult via een teaser dat de laatste Frostpunk DLC On The Edge heet en dat die ergens in de zomer lanceert. Over de inhoud van de DLC blijft 11 bit studios voorlopig vaag. In On The Edge krijgen de bewoners van New London een mysterieuze nieuwe opdracht die ze vervullen in een uitdagend nieuw landschap.
THUMB
Nieuwe The Sims 4 update veroorzaakt problemen met save files
Bron:EuroGamer / games

(04-06-2020 13:01)


Spelers van The Sims 4 ervaren momenteel heel wat problemen met de game. Dat is een gevolg van de update die is uitgerold ter voorbereiding van de The Sims 4: Ecologisch Leven uitbreiding die op 5 juni uitkomt.De update veroorzaakt onder andere problemen met save files.
Kingdoms of Amalur: Reckoning krijgt remastered versie
Bron:EuroGamer / games

(04-06-2020 10:43)


Via de Microsoft Store is per ongeluk gelekt dat er een remastered versie van Kingdoms of Amalur: Reckoning in de maak is. De pagina voor de game is intussen offline gehaald, maar we weten nu wel dat de nieuwe versie Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning heet en op 11 augustus uitkomt.
Call of Duty treedt harder op tegen racisme in Warzone en Modern Warfare
Bron:EuroGamer / games

(04-06-2020 09:26)


Infinity Ward maakt bekend dat het een actievere rol wil spelen in het verwijderen en verbannen van racistische content in Call of Duty-games als Warzone en Modern Warfare.De ontwikkelaar zal vanaf nu agressiever optreden tegen racistische en haatdragende clan tags, usernames en andere content.
Fan bouwt GTA 5 Los Santos-map na in hout
Bron:EuroGamer / games

(03-06-2020 16:09)


Een positief gevolg van het coronavirus is dat hobbyisten meer tijd krijgen om hun ding te doen. Dat levert onder andere een uit hout gesneden map van GTA 5 Los Santos op en het resultaat mag er zeker zijn.Ontwerper Originartwork deelt zijn uit hout gesneden versie van de Los Santos-map via Reddit.
Pokémon Go krijgt vandaag eerste Sword en Shield Pokémon
Bron:EuroGamer / games

(03-06-2020 15:26)


Vanaf vandaag zijn er Pokémon uit Pokémon Sword en Shield te vinden in Pokémon Go.Traditioneel komen Pokémon van een nieuwe generatie pas in september, maar ontwikkelaar Niantic breekt dat patroon van de voorbije jaren nu. Vanaf vandaag zijn er in Pokémon verschillende Pokémon te vinden uit de Galar-regio van Pokémon Sword en Shield op de Nintendo Switch.
Pokemon Trading Card Game krijgt bordspel
Bron:EuroGamer / games

(02-06-2020 18:40)


The Pokémon Company kondigt via een persbericht aan dat de Pokemon Trading Card Game een bordspel genaamd Pokémon Trading Card Game Battle Academy krijgt. De board game lanceert op 31 juli 2020.De game is bedoeld voor maximaal twee spelers en bevat drie decks met zestig kaarten en enkele gameplay-accessoires.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: