Games
Ouder >> 
Vacature: Ben jij onze nieuwe redacteur?
Bron:EuroGamer / games

(01-04-2020 15:29)


Eurogamer Benelux is de snelst groeiende Nederlandstalige gamingsite en om die stijgende lijn vast te houden, zijn we altijd op zoek naar nieuwe schrijvers. Zoek je nog een plekje in een redactie vol gepassioneerde gamers? Schroom niet en solliciteer! Algemene redacteur We zoeken all-round redacteurs die de actualiteit op de voet volgen en weten wat er speelt in de gamesindustrie, of dat in elk geval graag willen leren.
Gamereleases april 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand
Bron:EuroGamer / games

(01-04-2020 13:37)


In april lanceren er een aantal remakes van bekende games, zoals Resident Evil 3 Remake en Final Fantasy 7 Remake. Ook zijn er een aantal verrassingen die je misschien niet gelijk verwacht. Hieronder vind je de opvallendste gamereleases van april 2020.
Animal Crossing New Horizons Bunny Day: Paasevenement data en beloningen uitgelegd
Bron:EuroGamer / games

(01-04-2020 12:23)


Het feest Bunny Day in Animal Crossing New Horizons staat voor de deur. Dit evenement staat volledig in het teken van Pasen, waardoor er een hoop interessante speciale meubels en kledingstukken zijn te verdienen. Ook komt Zipper T. Bunny tijdens Bunny Day bij je op bezoek.
Humble Bundle heeft COVID-19 bundel
Bron:InTheGame / games

(01-04-2020 11:00)


Humble Bundle is een service die samenwerkt met verschillende goede doelen. De service heeft een eigen store, maar bied ook bundels van games aan voor lage prijzen. Je kan zelf bepalen hoe veel jij inlegt en een groot deel daarvan gaat naar het goede doel.
Final Fantasy 7 Remake exemplaren in het wild!
Bron:InTheGame / games

(31-03-2020 17:00)


Oeps! Het lijkt er op dat er ergens een handelaar of distributiecentrum niet helemaal de memo heeft begrepen. Ja, we leven in een crisisperiode, maar zo vroeg met verschepen hoef nou ook weer niet. Kom op, zeg eerlijk. Wie was het (want wij willen er ook alvast eentje)? Reddit, de plek op internet waar je eigenlijk niet dood gevonden wilt worden, is waar deze ‘lek’ opdook.
Gerucht: Oude Mario Remasters komen naar de Switch
Bron:InTheGame / games

(31-03-2020 13:00)


Er gaat een gerucht de ronde dat Nintendo een aantal grote plannen heeft voor het 35-jarig bestaan van Mario. Er zullen waarschijnlijk 3D Mario Remasters komen van enkele klassiekers. Daarnaast wordt er een nieuwe Paper Mario verwacht. Dit jaar bestaat het karakter Mario 35 jaar.
Horizon Zero Dawn-stripreeks lanceert later dit jaar
Bron:EuroGamer / games

(30-03-2020 18:50)


Uitgeverij Titan Comics laat weten dat de Horizon Zero Dawn-stripreeks in de zomer van 2020 verschijnt.De stripreeks rond Horizon Zero Dawn lanceert op 22 juli 2020 en volgt een nieuwe jager genaamd Talanah. In haar wereld is Aloy plots verdwenen en maken de moordmachines hun opmars.
Resident Evil 3 Remake review - Vijf S.T.A.R.S.?
Bron:EuroGamer / games

(30-03-2020 16:00)


In deze Resident Evil 3 Remake review verruilt Randolf zijn korte rokje voor een praktische spijkerbroek, omdat hij daarmee veel sneller uit de benen is met Nemesis op zijn hielen. Staaaaarssss.... Met twee ijzersterke remakes achter de rug zijn de verwachtingen voor de remake van Resident Evil 3 hooggespannen.
Play-offs teams en schema bekend van de LEC
Bron:InTheGame / games

(30-03-2020 09:00)


De zes teams die doorgaan naar de play-offs van de LEC zijn nu echt bekend. Vorige week konden we Excel Esports al afschrijven voor de play-offs, echter was er nog een kleine kans dat ze het nog konden halen. Helaas voor hun vervloog die kans vrij snelnadat ze zelf niet wisten te winnen van Origen.
Resident Evil Resistance krijgt Jill Valentine als speelbaar personage
Bron:EuroGamer / games

(28-03-2020 13:58)


Jill Valentine treedt in een toekomstige update voor Resident Evil Resistance aan als een speelbaar personage. In een trailer toont Capcom meer beelden van Valentine en de uitdagingen die ze krijgt voorgeschoteld in de remake van Resident Evil 3. Zo ontdekken we wie haar bondgenoten zijn, hoe Nemesis haar het leven zuur maakt en hoe ze in die situatie terecht kwam.
Veel meer game-consoles verkocht door coronavirus
Bron:InTheGame / games

(01-04-2020 15:00)


Hoe erg het coronavirus ook is, er zijn ook kleine positieve kanten te bekijken. Dankzij het verplicht moeten thuisblijven hebben veel meer mensen de neiging om aan de slag te gaan met videogames. We merken het in Nederland ook. Afgelopen week was het bijvoorbeeld enorm lastig om een Nintendo Switch te kopen.
Eindelijk komt De Sims ‘Mijn Eerste Huisdier Accessoires’ naar consoles!
Bron:InTheGame / games

(01-04-2020 13:00)


De Sims 4 Honden en Katten was uiteraard al een tijd uit. Maar ieder uitbreidingspakket heeft een accessoires pakket nodig, dat is logica. Nu is het dan eindelijk tijd om je huisdier te verkleden en betere items te hebben rondom je favoriete vlooienbaal! De Sims is al lang een grote jongen in de gamingwereld.
THUMB
Wasteland 3 release uitgesteld
Bron:EuroGamer / games

(01-04-2020 11:33)


De Wasteland 3 release is uitgesteld naar 28 augustus. Dit heeft ontwikkelaar InXile via Twitter bekendgemaakt. De post-apocalyptische RPG zou in eerste instantie op 19 mei voor pc, PlayStation 4 en Xbox One lanceren, maar het coronavirus heeft logistieke uitdagingen veroorzaakt.
Hotshot Racing review - Krijgt het heet onder de voeten
Bron:EuroGamer / games

(31-03-2020 19:07)


De Hotshot Racing review van Carl neemt je mee naar de arcadehallen van de jaren '90, waar de zweterige joystick van Virtua Racing nooit veraf is.Hotshot Racing is een eerbetoon aan de arcaderacers van weleer. Dat merk je meteen aan de focus op heerlijk driften dat niet zou misstaan in Daytona USA, of de timer die genadeloos aftikt tot je een checkpoint in een race haalt.
Team Liquid schiet te kort in de LCS
Bron:InTheGame / games

(31-03-2020 15:00)


Team Liquid is na twee jaar van dominantie uitgeschakeld in de LCS. In een teleurstellende spring split wist Team Liquid het seizoen niet te redden. Op de eerste dag werd er gelijk verloren van FlyQuest. Dankzij de resultaten van andere games, kreeg Team Liquid een tweede kans tegen Cloud9.
GERUCHT: Modern Warfare 2 remaster verschijnt vandaag
Bron:InTheGame / games

(31-03-2020 10:45)


Iedereen kent Call of Duty: Modern Warfare 2 als één van de beste, als al niet de beste, first-person shooter campaigns op de markt. Een verhaal met veel emotie, verraad en chaos kan zomaar vandaag opnieuw op jouw scherm verschijnen. Volgens een Tweet van @CharieINTEL zou de Modern Warfare 2 campaign remaster vandaag nog moeten verschijnen.
THUMB
Final Fantasy 7 Remake reeds in het bezit van enkele fans
Bron:EuroGamer / games

(30-03-2020 18:39)


In een bericht op Reddit lezen we dat sommige fans reeds een exemplaar van Final Fantasy 7 Remake in hun bezit hebben. Tegelijkertijd geeft Square Enix een nieuwe update over een mogelijke vertraging van de fysieke release in sommige landen door de corona-uitbraak.
RuneScape: Een interview over de nieuwe Archaeology skill
Bron:InTheGame / games

(30-03-2020 14:00)


RuneScape’s eerste grote update van 2020 is de 28 skill die de wereld van Gielinor gaat verrijken. De grote uitbreiding geeft spelers toegang tot vijf nieuwe locaties, uren aan content en opent de weg voor nieuwe en oude verhalen. Archaeology wordt de 28e skill in Runescape.
THUMB
Nier Replicant krijgt heruitgave voor pc, PlayStation 4 en Xbox One
Bron:EuroGamer / games

(29-03-2020 14:26)


Ter ere van de tiende verjaardag van Nier Replicant kondigt Square Enix een heruitgave van die game aan. NieR Replicant ver.1.22474487139... komt later dit jaar naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast krijgt de serie ook een mobile game genaamd Nier Reincarnation.
THUMB
Sony en Microsoft stellen voorlopig geen gamereleases uit
Bron:EuroGamer / games

(28-03-2020 13:53)


Microsoft en Sony melden allebei afzonderlijk in een verklaring over de impact van de coronacrisis dat er voorlopig geen releases voor de Xbox One of de PlayStation 4 worden uitgesteld. Beide bedrijven sluiten echter niet uit dat dat in de toekomst alsnog gebeurt.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: