Games
Ouder >> 
Column: Backward compatibility: nieuwe consoles, oude spelletjes
Bron:InTheGame / games

(17-11-2018 13:18)


Sinds Microsoft het mogelijk maakt om (bepaalde) Xbox 360 games te spelen op Xbox One, is backward compatibility weer helemaal hot. Terwijl dit eigenlijk helemaal niks nieuws is. De eerste vorm backward compatibility die ik zo even uit mijn geheugen haal, is de Sega Mega Drive.
THUMB
Black Friday in de Playstation Store
Bron:InTheGame / games

(16-11-2018 16:00)


Black Friday nadert weer. Dit maal zien we opnieuw schitterende koopjes voorbij komen. Waar we misschien niet zoals in Amerika, de artikelen bijna cadeau geven, zijn de fikse kortingen altijd mooi meegenomen. Niet anders dit jaar, doet Sony ook mee aan Black Friday.
Pokemon Let’s Go: Dus jij wilt alle starters?
Bron:InTheGame / games

(16-11-2018 12:00)


Dat kan! In Pokemon Let’s Go Eevee of Pikachu kan jij alle drie de originele starters krijgen! Maar hoe doe je dat dan? Dat is makkelijker dan het lijkt, zoals je hier beneden kan gaan lezen. Als we het hebben over de drie starters, dan hebben we het natuurlijk over; Bulbasaur, Charmander en Squirtle! Pikachu of Eevee kan jij altijd in het wild tegenkomen, dus daar hoef jij je niet druk over te maken! Maar die andere starters zijn wat lastiger te achterhalen, als je niet zelf opzoekt hoe je deze moet krijgen of ze toevallig tegen het lijf loopt.
Rising Storm 2: Vietnam Rearmed en Remastered
Bron:InTheGame / games

(15-11-2018 18:00)


Tripwire Interactive verwelkomt spelers met nieuwe kaarten, wapens en prestatieverbeteringen met de nieuwste update. Er is nog nooit een beter moment geweest om 64-player matches te ervaren. Evenals de brutale en authentieke oorlogsvoering in Rising Storm 2: Vietnam.
This War of Mine heeft een nieuwe episode gekregen
Bron:InTheGame / games

(15-11-2018 14:00)


Gisteren is voor This War of Mine een nieuwe episode gereleased. De episode heet The Last Broadcast. Deze nieuwe episode brengt nieuwe levels naar de game en nieuwe game mechanics. Het nieuwe verhaal draait om de waarheid in tijden van wanhoop. This War of Mine is een game die draait om het maken van moeilijke keuzes.
BREAKING: Command and Conquer remaster door EA aangekondigd, originele team terug
Bron:InTheGame / games

(14-11-2018 19:07)


EA heeft zojuist een remaster van de eerste Command & Conquer, Tiberian Dawn, aangekondigd. Command & Conquer Red Alert krijgt dezelfde behandeling. EA heeft hiervoor Petroglyph Games ingehuurd. Petroglyph Games is opgericht door ex-Westwood werknemers die de originele Command & Conquer games gemaakt hebben.
Subnautica PS4 release ligt vast
Bron:InTheGame / games

(14-11-2018 16:00)


Subnautica staat op de planning voor 4 december. Volgens een blog post kan dit nog veranderen. De developer wil eerlijk zijn over release dates maar denkt de genoemde datum te kunnen halen. Panic Button wil rekening houden met onvoorziene omstandigheden die altijd nog tot op het laatste moment kunnen opduiken maar heeft er vertrouwen in dat ze de 4e van december moeten kunnen halen.
THUMB
Playerunknown’s Battlegrounds komt ook op de PlayStation 4!
Bron:InTheGame / games

(14-11-2018 12:00)


Playstation 4 spelers opgelet! Binnenkort is Playerunknown’s Battlegrounds óók ein-de-lijk uit op de Playstation! Ben jij klaar voor het avontuur? Na de PC, de Xbox One en zelfs de telefoon kunnen de PlayStation 4 spelers zich aansluiten bij de Battle Royale game Playerunknown’s Battlegrounds! PUBG is een online spel waar je tegen andere spelers van over de wereld vecht voor de ‘Chicken Dinner’.
Review: Grip
Bron:InTheGame / games

(13-11-2018 18:00)


Grip is een spirituele opvolger van de wereldberoemde Rollcage games. Een racegame met auto’s die aan beide kanten kunnen rijden. Daarbij zijn de circuits zo ingedeeld dat deze in 360 graden speelbaar zijn. Voeg een aantal power-ups en wapens toe voor een gewelddadige racing game.
Stan Lee, de mede-oprichter van Marvel, is overleden
Bron:InTheGame / games

(13-11-2018 14:00)


Gisteren kwam het nieuws naar boven dat Stan Lee is overleden. Stan Lee is de mede-oprichter van Marvel en de bedenker van enkele bekende superhelden. Hij is overleden op 95-jarige leeftijd. Het is een van de bekendste gezichten voor comic book fans, Stan Lee.
Atari kondigt RollerCoaster Tycoon Adventures aan
Bron:InTheGame / games

(16-11-2018 18:00)


Atari heeft vandaag aangekondigd dat RollerCoaster Tycoon Adventures beschikbaar zal zijn voor Nintendo Switch in geselecteerde Europese gebieden op 29 november 2018 en in Noord-Amerika op 13 december 2018. Als eerste Nintendo Switch game van Atari brengt RollerCoaster Tycoon Adventures de legendarische RollerCoaster Tycoon serie naar de volgende generatie.
De eerste gameplay beelden van Gears POP!
Bron:InTheGame / games

(16-11-2018 14:00)


Op YouTube is een video verschenen met de eerste gameplay beelden van Gears POP! De video laat gameplay beelden zien die tegelijkertijd becommentarieert worden door de developers. Gears POP! werd voor het eerst aangekondigd op de E3 dit jaar. Op de E3 dit jaar kregen we meerdere nieuwtjes te weten over de Gears of War-serie.
Sony zal geen persconferentie houden op E3 2019
Bron:InTheGame / games

(16-11-2018 10:00)


De Electronic Entertainment Expo, ook wel bekend als E3, zal komend jaar een van zijn vaste klanten missen. Sony heeft namelijk aangekondigd dat zij niet aanwezig zullen zijn. Sony is naast Xbox en Nintendo een van de reguliere gasten die we terug zien op de E3.
Fallout 76: een grafische vergelijking van de PC, Xbox en PS4 Pro
Bron:InTheGame / games

(15-11-2018 16:00)


Fallout 76 is de nieuwe toevoeging aan de legendarische RPG reeks, of het ook daadwerkelijk een sterke toevoeging zal zijn moet nog blijken. Veel spelers zijn momenteel verdeeld over de kwaliteit oftewel de ‘soul’ van de game. Ben jij als lezer nog aan het twijfelen of weet jij niet welke versie het meeste geschikt is voor jou? dan vergelijken wij toch? Op youtube heeft content ontwikkelaar Candyland een video gemaakt waarop de graphics stuk voor stuk vergeleken worden over alle platformen.
Nieuwe Nvidia Game Ready Driver bevat Ray Tracing ondersteuning voor Battlefield V
Bron:InTheGame / games

(15-11-2018 12:00)


De 416.94 release van de Game Ready Driver van Nvidia bevat meerdere optimalisaties, waaronder Ray Tracing ondersteuning voor Battlefield V. Deze Game Ready Driver bevat optimalisaties voor Hitman 2, Fallout 76 en Battlefield V. Voor Hitman 2 wordt er ondersteuning toegevoegd voor Nvidia Ansel en Nvidia Highlights.
Unboxing: Loot Gaming – Nightmare
Bron:InTheGame / games

(14-11-2018 18:00)


Vandaag unboxen we de Loot Gaming crate van oktober 2018 met thema: Nightmare. De franchises van deze crate zijn Soulcalibur, Psychonauts, Cuphead en Silent Hill. Ben zelf erg benieuwd wat er van Silent Hill in de crate zit. Bij het openen van de Loot Gaming crate zien we alleen een t-shirt.
Fortnite 6.3 update bekend
Bron:InTheGame / games

(14-11-2018 14:00)


Epic Games is bezig met de rollout van een nieuwe Fortnite update voor zowel de PS4 als Xbox One, PC, Switch en natuurlijk Mobile. De servers zijn dan ook down om daar voor te zorgen. Inmiddels zijn alle details van de patch bekend. De highlights zijn onder andere de toevoeging van een limited time mode onder de naam food fight waarin spelers gebruik kunnen maken van de nieuwe mounted turret om zo het verschil te maken in de strijd tussen Durrr Burger en Pizza Pit.
Blizzard heeft geen plannen voor Warcraft 4
Bron:InTheGame / games

(14-11-2018 10:00)


Tijdens een interview op BlizzCon 2018 is er nogal wat informatie uitgewisseld. Zo is Diablo Immortal heel slecht ontvangen door de community maar de rework van Warcraft 3 juist heel positief. Blizzard’s senior producer Pete Stilwell heeft bekend gemaakt dat Warcraft 4 misschien nooit komt, althans er zijn geen plannen voor het volgende deel in de series.
Nieuwe Pokémon film krijgt eerste trailer: Pokémon Detective Pickachu
Bron:InTheGame / games

(13-11-2018 16:00)


Vrijdag komt de nieuwe Pokémon Let’s Go game uit voor de Nintendo Switch. Maar volgend jaar worden de Pokémon fans nog een keer getrakteerd op iets nieuws. Dit keer in de vorm van een gloednieuwe film: Pokémon Detective Pikachu. Tijdens de eerste trailer zien we gelijk dat alle Pokémon tot leven zijn geroepen met CGI.
Black Ops 4 voegt iconische Nuketown map toe aan PS4
Bron:InTheGame / games

(13-11-2018 12:00)


Vandaag is het zover, vanaf de late middag kunnen Call of Duty: Black Ops 4 spelers genieten van de iconische map: Nuketown! Nu alleen nog op PS4, snel op PC en Xbox! Deze versie van de map werd voor het eerst geïntroduceerd in de originele Black Ops.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: