Games
Ouder >> 
Bloodstained: Ritual of the Night en Jump Force vanaf nu speelbaar via Xbox Game Pass
Bron:EuroGamer / games

(19-09-2019 13:00)


Microsoft heeft een nieuwe reeks games onthuld die de komende weken naar de Xbox Game Pass komen. Voorlopig zijn enkel de games voor console bekendgemaakt. De nieuwe games voor pc worden later deze maand onthuld.De komende weken kun je met volgende games aan de slag:Onze Jump Force review lees je alvast op de site.
Disco Elysium release bekend
Bron:EuroGamer / games

(18-09-2019 15:32)


Ontwikkelaar ZA/UM maakt de releasedatum van Disco Elysium bekend. De detective-RPG lanceert op 15 oktober voor pc via Steam en GOG. Daarnaast onthult een nieuwe trailer voor de game nog enkele nieuwe features.In Disco Elysium speel je een detective die moordzaken probeert op te lossen.
THUMB
Gerucht: The Witcher tv-serie release gelekt
Bron:EuroGamer / games

(12-09-2019 12:57)


De Nederlandse tak van Netflix heeft mogelijk per ongeluk de releasedatum van de The Witcher tv-serie onthuld. Zowel via Facebook als Twitter maakte het bedrijf gisteren bekend dat de serie binnen 97 dagen uitkomt. Dat betekent een releasedatum op 17 december.
THUMB
Rage 2 Rise of the Ghosts-uitbreiding release bekend
Bron:EuroGamer / games

(10-09-2019 10:49)


Bethesda heeft de releasedatum van de Rise of the Ghosts-uitbreiding voor Rage 2 onthuld. De uitbreiding lanceert op 26 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en introduceert een nieuwe vijandige factie en een nieuwe regio om te verkennen.De vijandige Ghost-factie is een 'genadeloze en wrede groep' die is weggevlucht uit de Overgrown City tijdens de Authority War.
Vampyr komt later dit jaar naar de Switch
Bron:EuroGamer / games

(09-09-2019 10:26)


Ontwikkelaar Dontnod Entertainment brengt Vampyr later dit jaar naar de Switch. Vanaf 29 oktober is de game beschikbaar. Er komt zowel een digitale als fysieke versie van de game.Vampyr volgt het verhaal van vampier Jonathan Reid in het Londen van 1918.
Abzû en The End is Nigh tijdelijk gratis in de Epic Games Store
Bron:EuroGamer / games

(06-09-2019 15:59)


Epic Games biedt deze week opnieuw twee gratis games aan in de Epic Games Store. Tot en met 12 september kun je daar Abzû en The End is Nigh gratis downloaden. Daarna biedt de uitgever dan weer Conarium gratis aan.In Abzû verken je als duiker een wondermooie onderwaterwereld.
Red Dead Online update introduceert klassen in de game
Bron:EuroGamer / games

(04-09-2019 09:44)


Rockstar Games laat weten dat de volgende update voor Red Dead Online op 10 september uitkomt. Die update introduceert Frontier Pursuits in de game. Dat zijn een soort klassen voor je personage die toegang geven tot unieke activiteiten, items en skills.
THUMB
Reggie Fils-Aimé gaat lesgeven aan Cornell University
Bron:EuroGamer / games

(02-09-2019 22:37)


Reggie Fils-Aimé, de voormalige topman van Nintendo of America, heeft een nieuwe job gevonden. Fils-Aimé gaat aan de slag als medewerker en lesgever aan de Cornell University in New York. Daar geeft hij op 21 oktober een eerste publieke lezing aan de vakgroep toegepaste economie en management.
THUMB
Need for Speed: Heat release bekend
Bron:EuroGamer / games

(14-08-2019 14:56)


De Need for Speed: Heat release vindt plaats op 8 november, op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Heb je een EA Access abonnement, dan kun je al op 5 november beginnen spelen.Uitgever EA maakt daarbij bekend dat je bij een pre-order van de Standard Edition ook een exclusieve bonus krijgt: de Mitsubishi Evolution X K.
Call of Duty: Modern Warfare cross-platform-play uit de doeken gedaan
Bron:EuroGamer / games

(02-08-2019 12:15)


Een paar maanden geleden werd bekendgemaakt dat Call of Duty: Modern Warfare cross-play zou ondersteunen. Vandaag beantwoordt ontwikkelaar Infinity Ward enkele prangende vragen omtrent de felgesmaakte feature.Zo worden in-game lobbies op basis van het gehanteerde besturingssysteem - en niet het platform - gevormd.
Fortnite Tilted Town wordt Gotham City uit Batman
Bron:EuroGamer / games

(19-09-2019 08:35)


De Fortnite map krijgt opnieuw een grondige make-over. Tilted Town wordt in de volgende update namelijk getransformeerd tot Gotham City uit Batman, om Batman Day te vieren op 21 september.Dat blijkt nadat enkele dataminers verschillende nieuwe 'assets' hebben gevonden in de code van Fortnite.
THUMB
Dragon Ball Z: Kakarot releasedatum bekend
Bron:EuroGamer / games

(16-09-2019 09:34)


Bandai Namco heeft de releasedatum van Dragon Ball Z: Kakarot bekendgemaakt. De game lanceert op 17 januari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast onthult de uitgever via een nieuwe trailer dat ook de Buu saga deel uitmaakt van de game.Dragon Ball Z: Kakarot is een actie-RPG in het Dragon Ball-universum.
THUMB
FIFA 20 demo nu beschikbaar
Bron:EuroGamer / games

(10-09-2019 16:28)


De FIFA 20 demo is nu live. De demo neemt ongeveer 6.5 GB opslagruimte in beslag en je kunt hem downloaden op de PlayStation Store, de Microsoft Store of op Origin voor de pc. Op de demo kun je een kick-off wedstrijd spelen of een 3-tegen-3 Volta wedstrijd, een nieuwe mode geïnspireerd op de FIFA Street-games.
Dit zijn de tien beste voetballers in FIFA 20
Bron:EuroGamer / games

(09-09-2019 18:11)


EA Sports heeft de lijst met beste voetballers in FIFA 20 bekendgemaakt. Daarin staat Lionel Messi deze keer op de eerste plaats. Vorig jaar moest Messi die eerste plaats nog delen met Cristiano Ronaldo. Nog opvallend: met Eden Hazard, Kevin De Bruyne en Virgil Van Dijk staan er maar liefst twee Belgen en een Nederlander in de top 10.
Celeste krijgt volgende week gratis DLC
Bron:EuroGamer / games

(06-09-2019 16:12)


Ontwikkelaar Matt Thorson laat weten dat zijn game Celeste volgende week nieuwe DLC krijgt. De DLC heet Chapter 9: Farewell en is gratis beschikbaar voor alle platformen. Oorspronkelijk zou de Farewell-DLC begin dit jaar uitkomen, maar die releasedatum is dus flink uitgesteld.
Cyberpunk 2077 krijgt multiplayer
Bron:EuroGamer / games

(04-09-2019 10:01)


Ontwikkelaar CD Projekt Red maakt via Twitter bekend dat Cyberpunk 2077 alsnog een multiplayermodus krijgt. Die modus is evenwel niet beschikbaar bij de release van de game, maar wordt later uitgebracht als DLC. Momenteel is de studio nog op zoek naar nieuwe medewerkers voor de ontwikkeling van die multiplayer.
Yooka-Laylee and the Impossible Lair release bekend
Bron:EuroGamer / games

(03-09-2019 14:53)


Ontwikkelaar Playtonic Games heeft de releasedatum van Yooka-Laylee and the Impossible Lair bekendgemaakt. De 2.5D-platformer lanceert op 8 oktober voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.Net zoals in de eerste game neem je het op tegen slechterik Capital B.
Saints Row 5 is in ontwikkeling
Bron:EuroGamer / games

(14-08-2019 15:07)


Saints Row 5 is volgens uitgever THQ Nordic 'diep in ontwikkeling'.Oorspronkelijke ontwikkelaar Volition staat opnieuw aan het roer, maar er is voorts nog niks bekend over de setting of de gameplay.De Saints Row 5 release zou wel vóór maart 2021 liggen, aldus THQ Nordic.
Need for Speed: Heat aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(14-08-2019 14:39)


Need for Speed: Heat is officieel onthuld als het nieuwste deel in de racereeks van uitgever Electronic Arts.In de game verken je Palm City, een stad die verdacht goed lijkt op Miami in de Verenigde Staten. Het is nog niet duidelijk of je ook gebieden buiten de stad verkent in de rest van de staat Florida.
THUMB
Call of Duty: Modern Warfare open bèta met cross-play op komst
Bron:EuroGamer / games

(02-08-2019 11:41)


Er is een open bèta voor Call of Duty: Modern Warfare op komst. De testfase gaat voor PlayStation 4-eigenaars op 12 september van start en loopt tot en met 23 september. Vanaf 19 september voegen ook pc- en Xbox One-spelers zich bij het online strijdgewoel en wordt het cross-play-aspect van de first-person shooter op de proef genomen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: