Games
Ouder >> 
Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor februari
Bron:EuroGamer / games

(22-01-2021 20:59)


Microsoft heeft de gratis Games with Gold voor de maand februari bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox Series X|S, Xbox One (X) of Xbox 360 kunnen volgende maand met onderstaande games aan de slag.Resident Evil en gears 5 zijn de gehele maand februari gratis te downloaden.
THUMB
Resident Evil Village releasedatum aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(22-01-2021 20:39)


Resident Evil Village komt op 7 mei uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Dat maakt Capcom bekend tijdens de Resident Evil Village livestream.Naast de releasedatum is de grootste verrassing vooral dat Resident Evil Village ook op de PlayStation 4 en Xbox One uitkomt.
THUMB
Ghost Recon Breakpoint dit weekend gratis te spelen
Bron:EuroGamer / games

(21-01-2021 18:05)


Ghost Recon Breakpoint is van 21 tot en met 24 januari gratis te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One, Stadia en next-gen consoles via backwards compatibility. Dat maakt Ubisoft bekend via een trailer.Tijdens de gratis proefperiode kun je aan de slag met de volledige game en kun je alle progressie meenemen als je de game daarna koopt.
Hitman 3 release is vandaag - Dit moet je weten
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2021 22:10)


In tegenstelling wat de naam doet vermoeden, is Hitman 3 alweer het negende deel in de serie (spin-offs niet meegeteld). Agent 47 pakt zijn koffer en reist naar verschillende locaties af om voorgoed met Providence af te rekenen. De Hitman 3 release is vandaag, dus lees je hier vijf dingen die je over de game moet weten.
Europese Commissie legt Valve monsterboete op van 1,6 miljoen euro
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2021 17:34)


De Europese Commissie legt zes uitgevers van videogames boetes op van in totaal 7,8 miljoen euro voor inbreuken tegen het mededingingsrecht. Concreet krijgen Valve, Bandai Namco, Capcom, Focus Home, Koch Media and ZeniMax (Bethesda) de boetes omwille van geoblocking.
Hitman 2-locaties toch gratis te importeren naar pc-versie van Hitman 3
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2021 17:01)


De locaties uit Hitman 2 die je al bezit op Steam, zijn dan toch gratis te importeren naar de pc-versie van Hitman 3. Daarmee komen ontwikkelaar IO Interactive en Epic Games terug op een eerdere beslissing.Eind vorige week liet IO Interactive weten dat je Hitman 1 en 2 locaties kunt importeren naar Hitman 3 als je beide games bezit.
Gerucht: Apex Legends voor Switch lanceert samen met Season 8
Bron:EuroGamer / games

(19-01-2021 20:16)


Apex Legends voor Nintendo Switch lanceert waarschijnlijk op 2 februari, samen met Season 8. Dat blijkt uit een intussen verwijderde zin in de beschrijving van een nieuwe trailer.In het filmpje vertelt Respawn Entertainment het achtergrondverhaal van de Australische bommenexpert en het nieuwste personage Fuse.
Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game
Bron:EuroGamer / games

(18-01-2021 19:33)


De populaire Skyrim-mod Enderal: Forgotten Stories heeft een laatste update gekregen. SureAI laat ook weten aan een eigen, commerciële game te werken. Daardoor is er geen tijd meer om de mod verder te onderhouden. Meer info over de eerste volwaardige game van SureAI volgt later dit jaar.
New Pokémon Snap releasedatum bekend
Bron:EuroGamer / games

(16-01-2021 14:36)


Nintendo maakt de releasedatum van New Pokémon Snap bekend. Vanaf 30 april kun je de nieuwe Lental-regio verkennen en proberen om foto's te nemen van meer dan 200 Pokémon.Net zoals in de eerste Pokémon Snap verken je vanuit een zelfrijdend voertuig tal van omgevingen zoals exotische eilanden en woestijnen.
Eerste beelden Mortal Kombat-film onthuld
Bron:EuroGamer / games

(16-01-2021 12:26)


Warner Bros heeft via Twitter de eerste beelden van de aankomende Mortal Kombat-film getoond. Daarin krijgen we een goed beeld van de hoofdpersonages en hun outfits.het lijkt erop dat de film zich zowel in feodaal Japan als in het heden afspeelt. In Japan nemen Scorpion en Sub-Zero - gespeeld door Hiroyuki Sanada en Joe Taslim - het tegen elkaar op.
THUMB
Resident Evil Village demo nu beschikbaar voor PS5
Bron:EuroGamer / games

(22-01-2021 20:40)


Een Resident Evil Village demo genaamd Maiden is nu exclusief beschikbaar voor PlayStation 5. Dat is een van de vele aankondigingen die Capcom deed op de Resident Evil Showcase.In de speel je als een nieuw hoofdpersonage dat de opdracht krijgt om te ontsnappen uit de kerkers van het kasteel.
Fortnite verwelkomt Sarah Connor en de T-800 Terminator
Bron:EuroGamer / games

(22-01-2021 20:37)


Fortnite is nu te spelen met een skin van Sarah Connor en de T-800 Terminator. Dat maakt Epic Games bekend via de website.Beide skins maken onderdeel uit van de Future War Set die te koop is in de item shop. Als je die koopt, zul je merken dat Sarah Connor volledig is uitgerust met een pantser, een zonnebril en een zwarte pet.
LG tv's krijgen Google Stadia cloud gaming
Bron:EuroGamer / games

(21-01-2021 11:58)


LG tv's krijgen Google Stadia cloud gaming binnenkort als een app op de tv zelf. Dat maakt de televisiemaker bekend. Daarmee wordt het bedrijf de eerste televisieproducent die Stadio gameplay via de tv zelf ondersteunt.Concreet kun je in de tweede helft van 2021 via de LG Content Store de Google Stadia app downloaden op je LG Smart TV.
Voetbal infiltreert Fortnite
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2021 17:35)


Fortnite en de voetbalwereld komen samen in een speciaal voetbalevenement. Dat maakt Epic Games bekend via zijn website.In het aankomende voetbalevenement kun je vanaf 23 januari de Pele Punch emote en tien verschillende mannelijke en vrouwelijke personages met het shirt van je favoriete team kopen.
Fortnite krijgt Predator als eindbaas
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2021 17:03)


Je kunt nu tegen Predator vechten in Fortnite. Als je hem verslaat, krijg je bovendien een handige beloning. Dat maakt Epic Games bekend.Om tegen Predator te kunnen vechten, moet je hem eerst vinden in de jungle-achtige Stealthy Stronghold. Wie hem verslaat, krijgt als beloning een Cloaking Device en kan voor een korte tijd onzichtbaar worden.
Pc-versie Horizon Zero Dawn krijgt grote nieuwe patch
Bron:EuroGamer / games

(20-01-2021 16:59)


Guerilla Games rolt vandaag een grote patch voor de pc-versie van Horizon Zero Dawn uit. Die verhelpt tal van problemen die de community heeft gemeld.Dankzij de patch krijgt de game enkele crash fixes en verbeteringen op het vlak van prestaties en graphics.
Deze games komen eind januari naar Xbox Game Pass
Bron:EuroGamer / games

(19-01-2021 20:15)


Microsoft heeft alle games onthuld die eind januari beschikbaar zijn via de Xbox Game Pass. De onderstaande lijst belooft opnieuw een hele reeks games voor Android, pc, Xbox One en Xbox Series X|S.Dit zijn de games die binnenkort beschikbaar zijn via Xbox Game Pass:Daarnaast is er ook minder goed nieuws.
Control vanaf deze week beschikbaar op Xbox Game Pass voor pc
Bron:EuroGamer / games

(18-01-2021 18:48)


Control wordt op donderdag 21 januari toegevoegd aan de Xbox Game Pass-bibliotheek voor pc. Dat maakt het Xbox Game Pass-team bekend via Twitter.Tot nog toe was Control op Xbox Game Pass enkel beschikbaar voor Android en console. Om de komst van de pc-versie aan te kondigen, pakt het Xbox Game Pass-team uit met een filmpje dat toont waar je allemaal controle over hebt in de game.
Battle.net krijgt totale make-over
Bron:EuroGamer / games

(16-01-2021 13:32)


De Battle.net pc-applicatie krijgt een totale make-over in een aankomende update. Dat maakt Blizzard Entertainment bekend.In het nieuwe design worden alle games verschoven naar een balk aan de bovenkant en wordt de vrijgekomen ruimte voorbehouden voor nieuws en evenementen.
Switch-versie van Hitman 3 komt eveneens deze maand uit
Bron:EuroGamer / games

(15-01-2021 21:20)


IO Interactive maakt via Twitter bekend dat de Switch-versie van Hitman 3 op 20 januari uitkomt, dezelfde dag als alle andere versies dus. De Switch-versie is voor alle duidelijkheid wel enkel via de cloud te spelen. Je hebt dus steeds een actieve internetverbinding nodig.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: