Games
Ouder >> 
Saints Row 5 is in ontwikkeling
Bron:EuroGamer / games

(14-08-2019 15:07)


Saints Row 5 is volgens uitgever THQ Nordic 'diep in ontwikkeling'.Oorspronkelijke ontwikkelaar Volition staat opnieuw aan het roer, maar er is voorts nog niks bekend over de setting of de gameplay.De Saints Row 5 release zou wel vóór maart 2021 liggen, aldus THQ Nordic.
Need for Speed: Heat aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(14-08-2019 14:39)


Need for Speed: Heat is officieel onthuld als het nieuwste deel in de racereeks van uitgever Electronic Arts.In de game verken je Palm City, een stad die verdacht goed lijkt op Miami in de Verenigde Staten. Het is nog niet duidelijk of je ook gebieden buiten de stad verkent in de rest van de staat Florida.
THUMB
Call of Duty: Modern Warfare open bèta met cross-play op komst
Bron:EuroGamer / games

(02-08-2019 11:41)


Er is een open bèta voor Call of Duty: Modern Warfare op komst. De testfase gaat voor PlayStation 4-eigenaars op 12 september van start en loopt tot en met 23 september. Vanaf 19 september voegen ook pc- en Xbox One-spelers zich bij het online strijdgewoel en wordt het cross-play-aspect van de first-person shooter op de proef genomen.
Fallout 76 krijgt volgende maand eerste raid
Bron:EuroGamer / games

(28-07-2019 14:37)


Bethesda Softworks heeft tijdens QuakeCon nieuwe details onthuld over de toekomst van Fallout 76. Op 20 augustus krijgt de game een eerste raid voor vier spelers. Daarnaast is er ook een tweede raid in de maak, al is er daarvoor nog geen concrete releasedatum.
Eden Hazard en Virgil van Dijk prijken op de cover van FIFA 20
Bron:EuroGamer / games

(26-07-2019 16:55)


Electronic Arts heeft de cover onthuld van FIFA 20. Daarop prijkt dit jaar de Belgische aanvaller Eden Hazard. De Champions League-editie is dan weer voorbehouden voor de Nederlander Virgil van Dijk. Enkel wie dit jaar op de Ultimate Edition staat, is nog niet bekend.
Moonlighter en This War of Mine tijdelijk gratis in de Epic Games Store
Bron:EuroGamer / games

(25-07-2019 19:50)


Epic Games biedt deze week maar liefst twee games gratis aan in de Epic Games Store. Deze week kun je zowel Moonlighter als This War of Mine gratis downloaden. De games zijn nog tot 9 augustus beschikbaar.Zoals je in onze Moonlighter review leest, kam je in die game dungeons uit en probeer je de loot nadien te verkopen in je winkel.
Ontwikkelaar Defiant Development sluit de deuren
Bron:EuroGamer / games

(24-07-2019 17:26)


Ontwikkelaar Defiant Development sluit na negen jaar de deuren. De Australische studio is vooral bekend van de Hand of Fate-games. Een klein deel van de medewerkers blijft voorlopig wel nog aan boord om de reeds uitgebrachte games van de studio verder te ondersteunen.
Team Rocket toegevoegd aan Pokémon Go
Bron:EuroGamer / games

(23-07-2019 13:06)


Niantic heeft een nieuwe update uitgebracht voor Pokémon Go. Die introduceert onder andere Team Rocket in de game. Daarnaast is het vanaf nu ook mogelijk om Shadow Pokémon te vangen. Dat zijn alternatieve versies van Pokémon met roodgloeiende ogen.
Nieuwe Overwatch-Hero Sigma onthuld
Bron:EuroGamer / games

(23-07-2019 12:23)


Blizzard heeft Sigma onthuld als eenendertigste speelbare personage in Overwatch. Momenteel is er enkel een origin story onthuld voor Sigma, het is dus nog onduidelijk welke vaardigheden het personage heeft. Alles wijst er wel op dat Sigma de zwaartekracht op verschillende manieren kan manipuleren.
THUMB
Wargroove release voor PlayStation 4 bekend
Bron:EuroGamer / games

(21-07-2019 11:31)


Ontwikkelaar Chucklefish maakt bekend dat Wargroove volgende week naar de PlayStation 4 komt. Vanaf 23 juli is de spirituele opvolger van Advance Wars beschikbaar in de PlayStation Store. Eerder kwam de game al uit voor de pc, Switch en Xbox One.Voor die andere platformen ondersteunt Wargroove cross-platform multiplayer.
THUMB
Need for Speed: Heat release bekend
Bron:EuroGamer / games

(14-08-2019 14:56)


De Need for Speed: Heat release vindt plaats op 8 november, op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Heb je een EA Access abonnement, dan kun je al op 5 november beginnen spelen.Uitgever EA maakt daarbij bekend dat je bij een pre-order van de Standard Edition ook een exclusieve bonus krijgt: de Mitsubishi Evolution X K.
Call of Duty: Modern Warfare cross-platform-play uit de doeken gedaan
Bron:EuroGamer / games

(02-08-2019 12:15)


Een paar maanden geleden werd bekendgemaakt dat Call of Duty: Modern Warfare cross-play zou ondersteunen. Vandaag beantwoordt ontwikkelaar Infinity Ward enkele prangende vragen omtrent de felgesmaakte feature.Zo worden in-game lobbies op basis van het gehanteerde besturingssysteem - en niet het platform - gevormd.
Call of Duty: Modern Warfare multiplayer ondersteunt tot wel honderd spelers
Bron:EuroGamer / games

(02-08-2019 11:10)


Tijdens het multiplayerevenement van Call of Duty: Modern Warfare werden gameplaybeelden van verschillende modi, waaronder 20 vs. 20 Domination, getoond. Modern Warfare en zijn gloednieuwe engine lijken echter nog grotere spelersaantallen aan te kunnen, zo laat Infinity Ward-topman Geoff Smith weten.
Epic Games Store start met ondersteuning cloud saving
Bron:EuroGamer / games

(26-07-2019 20:13)


Bepaalde games in de Epic Games Store ondersteunen vanaf nu cloud saving. Enkele alerte gamers merkten op dat er momenteel in zowel Moonighter als This War of Mine een optie is om cloud saving in the schakelen. Die info is intussen ook bevestigd door Epic Games-topman Tim Sweeney.
MechWarrior 5: Mercenaries release opnieuw uitgesteld
Bron:EuroGamer / games

(26-07-2019 11:23)


Ontwikkelaar Piranha Games laat weten dat de release van MechWarrior 5: Mercenaries opnieuw is uitgesteld. Eerder stond de MechWarrior 5 release gepland voor 10 september, maar dat is nu aangepast naar 10 december. Bovendien komt de game exclusief naar de Epic Games Store.
Oxygen Not Included heeft nieuwe releasedatum.
Bron:EuroGamer / games

(25-07-2019 14:47)


Ontwikkelaar Klei Entertainment heeft een nieuwe releasedatum bekendgemaakt voor zijn nieuwste game Oxygen Not Included. De game verlaat Early Access op 30 juli. Eerder stond de release gepland voor 28 mei, maar die werd op het laatste moment uitgesteld.
THUMB
Two Point Hospital komt naar de PlayStation 4, Switch en Xbox One
Bron:EuroGamer / games

(23-07-2019 16:23)


Ontwikkelaar Two Point Studios laat weten dat er een consoleversie van Two Point Hospital in de maak is. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar de game komt in elk geval dit jaar nog naar de PlayStation 4, Switch en Xbox One.Volgens de ontwikkelaar wordt de game volledig aangepast om te besturen met een controller.
In Yooka-Laylee and the Impossible Lair zijn levels transformeerbaar
Bron:EuroGamer / games

(23-07-2019 12:47)


Ontwikkelaar Playtonic Games heeft nieuwe details onthuld over Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Zo is het mogelijk om levels te transformeren via bepaalde handelingen in de Overworld. Daardoor kun je bijvoorbeeld levels onder water zetten of laten overgroeien door planten.
Google: 'Stadia Pro-abonnement is geen Netflix voor games'
Bron:EuroGamer / games

(21-07-2019 12:34)


Google-medewerker Andrey Doronichev heeft tijdens een AMA op Reddit nieuwe details onthuld over het Stadia Pro-abonnement voor Google Stadia. Volgens Doronichev is het niet de bedoeling om met Stadia Pro een 'Netflix voor games' te lanceren. Het abonnement is daarentegen eerder vergelijkbaar met diensten zoals PlayStation Plus en Xbox Live Gold.
The Witcher tv-serie is vooral gericht op volwassenen
Bron:EuroGamer / games

(19-07-2019 13:35)


Schrijfster Lauren Hissrich heeft in een interview met Entertainment Weekly nieuwe details onthuld over de tv-serie van The Witcher die momenteel in ontwikkeling is. Volgens Hissrich is de serie in de eerste plaats gericht op volwassenen en zijn niet alle scènes geschikt voor kinderen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: