Games
Ouder >> 
Ontwikkeling The Elder Scrolls: Legends stopgezet
Bron:EuroGamer / games

(07-12-2019 19:25)


Bethesda Softworks maakt bekend dat de ontwikkeling van nieuwe content voor kaartspel The Elder Scrolls: Legends is stopgezet. Voorlopig komen er dus geen nieuwe kaarten en uitbreidingen meer uit voor de game. The Elder Scrolls: Legends blijft voorlopig wel speelbaar op de pc en mobiele toestellen.
Star Wars: Battlefront 2 krijgt Celebration Edition
Bron:EuroGamer / games

(05-12-2019 14:12)


Electronic Arts en ontwikkelaar DICE hebben de Star Wars: Battlefront 2 Celebration Edition aangekondigd. Die bundelt de meeste cosmetische content die tot nu toe is uitgebracht voor de game. Daarnaast krijgt Battlefront 2 de komende weken ook meerdere nieuwe updates om de release van de nieuwe Star Wars-film te vieren.
Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(04-12-2019 16:12)


Ontwikkelaar Owlcat Games heeft Pathfinder: Wrath of the Righteous aangekondigd. Het is de tweede game in de serie na het vorig jaar uitgebrachte Pathfinder: Kingmaker. De serie is gebaseerd op de gelijknamige tabletop-game.Wrath of the Righteous speelt zich af in the Worldwound, waar er een grootschalige oorlog tussen mensen en demonen plaatsvindt.
THUMB
Beelden PlayStation 5 dev kit gelekt
Bron:EuroGamer / games

(04-12-2019 14:18)


Via Twitter zijn beelden verspreid van de PlayStation 5 dev kit. Dat is de versie van de console die naar ontwikkelaars is verstuurd om de hardware te testen. Twitteraar The Drunk Cat heeft een foto verspreid van twee dergelijke consoles. Tom Warren van The Verge heeft de authenticiteit intussen bevestigd.
Earthbreakers is de spirituele opvolger voor Command & Conquer: Renegade
Bron:EuroGamer / games

(01-12-2019 18:58)


Ontwikkelaar Petroglyph Games werkt momenteel aan een spirituele opvolger voor Command & Conquer: Renegade. De nieuwe game heet Earthbreakers en is opnieuw een combinatie van FPS en RTS, waarbij je in mutiplayerwedstrijden van 32 spelers de rol speelt van één soldaat in een grootschalige veldslag.
Derde deel in To the Moon-serie aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(29-11-2019 10:59)


Ontwikkelaar Freebird Games heeft Impostor Factory aangekondigd, het derde deel in de To the Moon-serie. De game komt eind volgend jaar uit en vormt het slotstuk van de serie, na To the Moon en Finding Paradise.In de To the Moon-serie volg je Dr. Rosalene en Dr.
THUMB
Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in december
Bron:EuroGamer / games

(27-11-2019 16:41)


De PlayStation Plus-games voor de maand zijn bekend. Hoewel Sony de games nog niet officieel heeft bekendgemaakt, was de lineup al kort zichtbaar op de Poolse website van Sony. Het is dus zo goed als zeker dat je volgende maand aan de slag kunt met Titanfall 2 en Monster Energy Supercross.
Bad North deze week gratis in de Epic Games Store
Bron:EuroGamer / games

(24-11-2019 12:39)


Epic Games biedt deze week Bad North gratis aan. Nog tot en met donderdag 28 november is de game gratis te downloaden via de Epic Games Store. Vanaf dan is dan weer het fantastische Rayman Legends gratis beschikbaar.bad North is een real-time tactische game met roguelite elementen.
Systeemeisen pc-versie Darksiders Genesis onthuld
Bron:EuroGamer / games

(24-11-2019 11:22)


Ontwikkelaar Airship Syndicate heeft de systeemeisen voor de pc-versie van Darksiders Genesis onthuld. Zoals verwacht heb je geen supercomputer nodig om de game te spelen. Daarnaast is er ook een nieuw filmpje gelanceerd dat de eerste 16 minuten van de game toont.
Alien: Isolation komt volgende maand naar de Switch
Bron:EuroGamer / games

(21-11-2019 16:56)


Nintendo maakt bekend dat Alien: Isolation volgende maand naar de Switch komt. Vanaf 5 december is de game beschikbaar via de Nintendo eShop. Momenteel zijn er geen plannen voor een fysieke versie.In Alien: Isolation speel je als Amanda Ripley en probeer je te achterhalen wat er gebeurd is met je moeder.
Star Fox 2 aan Nintendo Switch Online toegevoegd
Bron:EuroGamer / games

(05-12-2019 20:15)


Nintendo heeft een aantal nieuwe games voor Nintendo Switch Online bekendgemaakt. De klassiekers worden op 12 december 2019 aan het aanbod toegevoegd.De meest opvallende game is Star Fox 2. Hoewel de ontwikkeling van het vervolg op Star Fox zo goed als afgerond was, werd de game toch geannuleerd.
Dit zijn de Xbox Game Pass games voor december
Bron:EuroGamer / games

(04-12-2019 17:59)


Microsoft heeft een nieuwe reeks games onthuld die de komende weken naar de Xbox Game Pass komen. Voor de Xbox One-games zijn de releasedata alvast onthuld. Voor de pc-games kennen we ook de line-up, al is het nog niet duidelijk welke games wanneer beschikbaar zijn.
Persona 5 Royal komt volgend jaar naar het Westen
Bron:EuroGamer / games

(04-12-2019 15:13)


Sony en ontwikkelaar Atlus maken bekend dat er een vernieuwde versie van Persona 5 in de maak is. Persona 5 Royal is vanaf 31 maart 2020 bij ons beschikbaar. De nieuwe versie krijgt ook een Phantom Thieves Edition die onder andere een Joker-masker, een steelbook en een cd met de soundtrack bevat.
Ontwikkeling In The Valley of the Gods voor onbepaalde tijd stopgezet
Bron:EuroGamer / games

(04-12-2019 12:13)


Ontwikkelaar Campo Santo laat weten dat de ontwikkeling van In the Valley of the Gods voor onbepaalde tijd is stopgezet. Sinds de studio in 2018 werd opgekocht door Valve, zijn veel medewerkers ingeschakeld in andere projecten. Daardoor is nu beslist om de ontwikkeling op te schorten.
Microsoft: 'Volgende Xbox krijgt elke drie tot vier maanden nieuwe exclusive'
Bron:EuroGamer / games

(29-11-2019 19:23)


In een interview met Gamesradar+ heeft Xbox Game Studios-topman Matt Booty nieuwe info onthuld over de games voor de volgende XBox-console. Volgens Booty mogen spelers zich vanaf volgend jaar om de drie tot vier maanden aan een nieuwe exclusive verwachten voor de Xbox One.
Dit zijn de Xbox Games with Gold voor december
Bron:EuroGamer / games

(28-11-2019 15:09)


Microsoft heeft de Games with Gold voor de maand december bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox One (X) of Xbox 360 kunnen volgende maand met onderstaande games aan de slag:Insane Robots is de gehele maand december gratis te downloaden. Toy Story 3 is van 1 tot en met 15 december verkrijgbaar, terwijl Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD van 16 tot en met 33 december beschikbaar is.
Hideo Kojima overweegt om horrorgame te maken
Bron:EuroGamer / games

(24-11-2019 22:46)


Death Stranding-bedenker Hideo Kojima laat via Twitter weten dat hij overweegt om opnieuw aan een horrorgame te werken. Eerder was Kojima al de hoofdontwikkelaar voor Silent Hills, maar die game werd uiteindelijk geannuleerd door uitgever Konami. Voor die game is destijds wel de P.
The Witcher tv-serie afleveringtitels onthuld
Bron:EuroGamer / games

(24-11-2019 11:31)


Netflix heeft de afleveringtitel van het eerste seizoen van The Witcher bekendgemaakt. Naast de titels heeft het bedrijf ook een kleine omschrijving van elke aflevering onthuld. Die lijken in sommige gevallen alvast een flinke trip van de sluier te lichten.
Rocket League Blueprint Update verwijdert definitief loot boxes
Bron:EuroGamer / games

(22-11-2019 10:22)


Rocket League krijgt een update die loot boxes definitief verwijdert. Items kunnen vanaf 4 december 2019 dankzij Credits in de nieuwe Item Shop gekocht worden.Ontwikkelaar Psyonix maakte in oktober al bekend dat Rocket League Blueprints krijgt. Deze blauwdrukken zijn drops die je aan het einde van bepaalde Online Matches krijgt.
Voormalige topmedewerkers Arkane Studios starten nieuwe studio
Bron:EuroGamer / games

(21-11-2019 14:44)


Twee voormalige topmedewerkers van Arkane Studios hebben recent een nieuw studio opgericht. WolfEye Studios wil zich net zoals Arkane focussen op 'games met rijke werelden die reageren op je acties en beslissingen en waarin elke playthrough anders is'.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: