Games
Ouder >> 
Update: Monster Hunter World 3.00 Nieuwe elder dragon en event
Bron:InTheGame / games

(20-04-2018 17:00)


Update 3.00 is zojuist live gegaan voor Monster Hunter World en het voegt een nieuw evenement toe waarbij spelers met zestien spelers op jacht kunnen. Spelers kunnen in deze update met letterlijk een volle hub spelers op jacht gaan naar de nieuwe Elder Dragon Kulve Taroth, tot voorheen was 4 spelers het limiet.
Sword Fantasy Online is vanaf vandaag beschikbaar op iOS
Bron:InTheGame / games

(20-04-2018 13:00)


Elysium Games introduceert een nieuwe MMORPG game in anime stijl, Sword Fantasy Online is vanaf vandaag te downloaden in de iOS App Store. De game beschikt over een innovatief besturingssysteem waarmee spelers de character kunnen besturen om aanvallen uit te voeren, ontwijken, rennen, dashen en vaardigheden gebruiken zoals in echte arcade actiegames met alleen de duim van de hand die de telefoon vasthoudt.
Fortnite versie 3.5 is vandaag verschenen
Bron:InTheGame / games

(19-04-2018 15:00)


Vandaag is er weer een nieuwe update verschenen voor Fortnite. Lees hieronder wat deze update allemaal met zich meebrengt. 50v50 V2 (Battle Royale) Twee teams zullen tegen mekaar vechten in deze vernieuwde 50v50 Limited Time Mode. Light Machine Gun (Battle Royale) Dit wapen heeft een hoge vuursnelheid met een 100 kogels magazijn.
Nieuwe PUBG map krijgt ondergrondse grot
Bron:InTheGame / games

(19-04-2018 11:08)


Om de game interessant te houden heeft PUBG een aantal nieuwe features in de pijplijn staan voor de game. De nieuwe Savage map zal daarom een ondergrondse grot bevatten waar spelers via parachute in kunnen landen. PUBG Corp haalt haar inspiratie voor de grot uit een bestaande vertoning van de ondergrondse grot net buiten Bangkok.
GTA Online voegt The Vespucci Job modus toe
Bron:InTheGame / games

(18-04-2018 17:00)


GTA Online dood? welnee joh, er worden nog steeds nieuwe updates uitgebracht. De nieuwste update brengt onder meer de gloednieuwe Adversary Mode genaamd The Vespucci Job met zich mee. The Vespucci Job Met de nieuwe Adversary Mode kunnen spelers in zeven verschillende levels de strijd met elkaar aan gaan.
Geen single-player in Black Ops 4, maar Battle Royale?
Bron:InTheGame / games

(18-04-2018 13:00)


Er gaan geruchten de rondte dat Call of Duty: Black Ops 4 geen single-player campaign zal bevatten, maar een Battle Royale mode. Black Ops 4 zal daarmee de eerste Call of Duty game zijn die de traditionele single-player afsnijd van de franchise. De informatie zou afkomstig zijn van een bron die op de hoogte is van de ontwikkeling van Call of Duty: Black Ops 4 en de huidige status van het project.
Dark Souls Remastered uitgesteld voor Nintendo Switch
Bron:InTheGame / games

(18-04-2018 09:00)


Voor degene die in mei aan de slag wilde gaan met een van de meest zenuwslopende games van dit tijdperk heeft pech. From Software laat weten dat ze de remaster van Dark Souls zullen verzetten naar een release in de zomer. Praise the sun kun je nu wel zeggen.
Hoe ver zou jij gaan voor Fortnite? Deze jongen riskeert alles..
Bron:InTheGame / games

(17-04-2018 13:00)


Dat Fortnite één van de grootste hypes ooit is, is geen geheim meer. De game is ondertussen tien keer zo vaak op Twitch bekeken dan PUBG. Maar hoe ver zou jij gaan om de game te kunnen spelen, zou je een tornado riskeren? Nou, deze jongeheer wel. Terwijl er een tornado zich een baan maakt door delen van Greensboro, North Carolina en nog wat plaatsjes, is er één tiener met tunnel visie.
SEGA games herleven als SEGA AGES voor de Nintendo Switch
Bron:InTheGame / games

(17-04-2018 11:00)


SEGA heeft gisteren aangekondigd dat SEGA AGES naar de Nintendo Switch gaat komen. SEGA AGES de originele serie bracht de klassieke games naar de moderne consoles. Deze serie wordt gebracht naar Japan, Noord Amerika en Europa vanaf komende zomer. De eerste vijf titels zijn bekend gemaakt voor de SEGA AGES serie.
Kingdom Hearts III: Classic Kingdom Trailer
Bron:InTheGame / games

(16-04-2018 17:00)


Kingdom Hearts heeft op YouTube een nieuwe trailer gezet van Kingdom Hearts III. De video heeft de naam Classic Kingdom en in de trailer zien we minigames, die in de aankomende game te spelen zullen zijn. De minigames zijn gebaseerd op Disney games en video’s, die uitgekomen zijn rond 1980.
Onthuld: Serious Sam 4 Planet Badass
Bron:InTheGame / games

(20-04-2018 16:10)


Ontwikkelaar Croteam heeft via een korte teaser trailer onthuld dat Serious Sam 4: Planet Badass in ontwikkeling is. De ontwikkeling gebeurt in samenspraak met uitgever Devolver Digital. Meer informatie over de game volgt tijdens de komende E3-beurs. In de Serious Sam-games neem je het in je eentje op tegen hordes en hordes aan vijanden.
De allerlaatste Deadpool 2 trailer
Bron:InTheGame / games

(20-04-2018 12:00)


18 mei is het zover. Dan beland Deadpool 2 eindelijk in de bioscoop en mogen we weer een avondje genieten van over-de-top actie en niet te vergeten, ontzettend veel humor. Voordat het echter zo ver is hebben we nog een allerlaatste trailer voordat de film volledig te zien is.
eSports: LCS met vakantie maar EU Masters is er
Bron:InTheGame / games

(19-04-2018 13:00)


European Masters is het toernooi wat de leegte tussen de LCS competities op vult. Nu de pro’s op vakantie zijn of aan het bootcampen zijn, is het tijd voor de semi pro’s. European Masters is de vervanging van het challenger toernooi van vorige seizoen.
eSports: Voorbeschouwing Overwatch League week 3
Bron:InTheGame / games

(19-04-2018 09:00)


De derde week in de Overwatch League is vanochtend begonnen. Met als opener de clash tussen de Los Angeles teams. Los Angeles Gladiators neemt het op tegen de nummer één Los Angeles Valiant. Gladiators kan met een winst op gelijke hoogte komen met Valiant.
Fortnite Guided Missile verwijderd
Bron:InTheGame / games

(18-04-2018 15:00)


De Guided Missile was gelijk al een omstreden item sinds de release. Sommige Fortnite fans waren er dan ook niet blij mee. Developer Epic Games heeft er voor gekozen om de Guided Missile te verwijderen. Volgens Epic is er veel feedback rondom de guided missile geweest.
RuneScape patch notes april week 17
Bron:InTheGame / games

(18-04-2018 11:00)


De RuneScape patch notes van deze week staan gereed voor jullie. Deze week zijn er aanpassingen gedaan aan onder andere Raptoy key parts, Slayer en de quest ‘Firemakers Curse’. Hieronder vind je alle belangrijke veranderingen terug van deze patch.
E3 2018: Ubisoft persconferentie op 11 juni om 22:00
Bron:InTheGame / games

(17-04-2018 18:13)


Het zijn nog maar twee maanden tot het grote gaming evenement in Los Angeles. Langzamerhand krijgen we steeds meer kruimels met informatie omtrent E3 en zo ook vandaag. Ubisoft zal namelijk op 11 juni een persconferentie houden. 11 juni om 22:00 (Nederlandse tijd, 13:00 lokale tijd) zal Ubisoft laten zien waar zij hun aandacht aan besteden.
THUMB
Netflix momenteel op 125 miljoen abonnees
Bron:InTheGame / games

(17-04-2018 12:00)


Mark Zuckerberg heeft ondertussen wel bewezen dat zelfs als onze data op het spel staat, Facebook voor velen niet te verwijderen is, omdat die emotionele band met zo’n platform hoog kan liggen. Nog zo’n andere service waar niemand meer zonder kan is Netflix, die delen nu hun laatste cijfers op een aantal manieren! Netflix heeft in het afgelopen kwartaal 7.
THUMB
eSports: Week 2 van de Overwatch League stage 3
Bron:InTheGame / games

(17-04-2018 09:00)


Week 2 van stage 3 in de Overwatch League zit er op. De week stond in teken van de game Boston Uprising tegen New York Excelsior. Ondanks deze spannende pot, zien we een aantal verrassingen na deze week. Twee sterke teams kunnen maar niet winnen, in de top vier zien we een nieuwe kandidaat.
Pokémon voor Switch wordt achtste generatie
Bron:InTheGame / games

(16-04-2018 15:00)


Tot nu toe is er nog niet veel bekend gemaakt over de aankomende Pokémon game voor Nintendo Switch. In een officieel Nintendo magazine uit Spanje is nu echter wel al wat nieuws terug te vinden. Hierin staat dat Pokémon voor Nintendo Switch de achtste generatie zal worden.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: