Games
Ouder >> 
THUMB
Crash Team Racing Retro skins exclusief voor Playstation 4
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 23:00)


Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt 21 juni voor Playstation 4, maar ook voor Xbox One en Nintendo Switch. Playstation 4 spelers krijgen echter een aantal exclusieve bonussen. Getoond in een trailer tijdens Sony’s State of Play zien we de oude skins van onder andere Crash, Coco en Cortex.
THUMB
Iron Man VR aangekondigd voor Playstation VR
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 22:32)


Marvel breekt los op de Playstation 4. Eerst zien we Spider-Man en nu Iron Man in een wat lijkt op een Playstation VR exclusive game. In deze game bestuur je niemand minder dan Tony Stark met behulp van twee Move Controllers. State of Play opent met een announcement trailer voor een gloednieuwe Marvel game voor Playstation VR.
“Nintendo gaat twee nieuwe Switch-modellen uitbrengen”
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 20:00)


Volgens Takashi Mochizuki van The Wall Street Journal zal Nintendo dit jaar twee nieuwe Switch-modellen uitbrengen. Hij stelt dat dit in de zomer al zal gebeuren. Volgens de bronnen van Mochizuki zullen de nieuwe versies op de aankomende E3 in juni worden aangekondigd.
THUMB
Persona 5 The Royal aangekondigd voor Playstation 4
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 16:01)


Sega en Atlus zijn nog steeds niet klaar met het verhaal van Persona 5, met de aankondiging van The Royals voor de Playstation 4 keert het verhaal terug met een nieuwe protagonist. Naast de nieuwe personages en verhaal is het nog onduidelijk welke andere veranderingen er nog zullen komen.
Een Assassin’s Creed remaster!
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 14:00)


We zijn allemaal wel een beetje assassin. De één sluipt ’s nachts zachtjes naar het toilet zonder gehoord te worden en de ander duikt handig achter een schap WC papier wanneer hij iemand ziet in de supermarkt en geen gesprek wilt. Voor al deze hedendaagse assassins komt er een leuke remaster van Assassin’s Creed.
Esports: Benelux Premier League Finale
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 10:00)


Aankomend weekend start de playoffs in de LEC. Spring Split nadert zijn einde en European Masters staat om de hoek. In European Masters strijden de sterkste teams uit diverse Europese landen tegen elkaar. Ook de Benelux mag een afvaardiging sturen. Deze wordt bepaald aan de hand van de Benelux Premier League.
Unboxing: Loot Crate – Transformation
Bron:InTheGame / games

(22-03-2019 18:00)


Vandaag unboxen we de Loot Crate van februari 2019 met thema Transformation. De franchises in deze crate zijn: Adventure Time, Naruto Shippuden, Transformers en Marvel. Wie zich afvraagt waar de Loot Crate van januari is, dat weet ik ook niet. Deze is helaas (nog) niet bij mij aangekomen.
Cities: Skylines is dit weekend gratis te spelen op Steam
Bron:InTheGame / games

(22-03-2019 14:00)


Cities: Skylines heeft dit weekend een free trial. Steam gebruikers kunnen de game voor 3 dagen gratis uitproberen. Als de game bevalt tijdens deze free trial kan die met korting aangeschaft worden. Cities: Skylines is een city simulator game. In het spel moet jij een stad besturen en vormgeven.
Officiële gameplay trailer van Battlefield 5: Firestorm
Bron:InTheGame / games

(21-03-2019 18:00)


De officiële gameplay trailer van Battlefield 5: Firestorm is nu uit. Bekijk hem hieronder. 7 dagen geleden heb ik een artikel geplaatst met de trailer van Firestorm erin. In deze post was ik al enthousiast over wat ik zag. En dat is met deze nieuwe gameplay trailer nog veel meer geworden.
Prijsvraag: Win vrijkaartjes en goodies voor Us!
Bron:InTheGame / games

(21-03-2019 14:00)


Vanaf vandaag, 21 maart, draait Us in de bioscoop. Wederom gaan wij een aantal toffe prijzen weggeven voor deze film. Wil je kans maken op vrijkaartjes, een powerbank en een jack van deze spannende film? Lees dan snel verder! In de nieuwe film Us lijkt een gezien opgejaagd te worden door niemand minder dan zij zelf.
THUMB
Days Gone Story Trailer
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 22:41)


Days Gone is nog maar één maand van ons verwijderd en Playstation toont opnieuw een trailer voor de Playstation 4 exclusive zombie game. In deze trailer zien we iets meer van het verhaal in Days Gone. Tijdens State of Play toont Sony de nieuwe PS4 exclusive tegen het einde van de uitzending.
The Lord of the Rings Gollum aangekondigd
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 20:30)


Daedalic Entertainment kondigt The Lord of the Rings Gollum aan. Een nieuwe action-adventure game die zich afspeelt in de wereldbekende fantasie wereld van J.R.R Tolkien. De game staat gepland voor een release in 2021. The Lord of the Rings Gollum zal trouw blijven aan de visie die J.
Super Mario Sunshine op de Nintendo Switch
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 19:30)


We zijn al ruim twee jaar verder en we hebben nog steeds geen Virtual Console op de Nintendo Switch. De Nintendo Switch Online service biedt tot nu toe alleen nog maar NES titels aan. Toch weet iemand Super Mario Sunshine werkend te krijgen op Nintendo’s hybride console.
THUMB
Kijk vanavond om 22:00 naar Playstation State of Play
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 16:00)


Nintendo Direct, Inside Xbox? Nee, het is een State of Play van Playstation. We weten niet helemaal wat er gaat gebeuren. Wat wél zeker is, is dat we nieuwe aankondigingen te zien krijgen rondom Playstation 4 en Playstation VR titels. Het is enorm lang stil geweest rondom het Sony fort en de stilte lijken ze te verbreken met deze State of Play livestream.
THUMB
Thuisbezorgd korting voor Playstation Plus leden
Bron:InTheGame / games

(25-03-2019 12:41)


Indien je lid bent van Playstation Plus kan je geregeld de Playstation Store afstruinen om wat games uit te zoeken die zijn afgeprijsd voor Plus leden. Vanaf vandaag kan je ook genieten van korting bij Thuisbezorgd.nl! Ja, je hoeft nu niet meer naar de winkel om eten te kopen, te bereiden en te koken.
Column: Deze exclusives zijn Epic!
Bron:InTheGame / games

(23-03-2019 14:18)


Een tijdje geleden schreef ik een pleidooi over de impact die de game store van Epic kan hebben. We hebben nu een paar maanden aan de Epic Game Store kunnen wennen. Hoe staat het er voor? De laatste tijd heeft Epic veel uitgevers overgehaald om hun games exclusief naar hun store te brengen.
THUMB
Weer een Backwards Compatibility patent verschenen van Sony
Bron:InTheGame / games

(22-03-2019 16:00)


Gaat het dan toch gebeuren? Kunnen we oudere Playstation titels afspelen op de Playstation 5? De eerste generatie 60GB versie van de Playstation 3 kon nog Playstation 2 titels afspelen. Er is een nieuwe patent verschenen die wijst op backwards compatibility van Sony Interactive Entertainment.
THUMB
Mortal Kombat 11 – Alle informatie over de beta
Bron:InTheGame / games

(22-03-2019 10:00)


Het is bijna closed beta tijd voor Mortal Kombat 11, daarom heeft NetherRealm alle informatie op een rijtje gezet. Slijp je wapens, oefen je vechtkunst en gear up voor een dodelijke strijd. Mortal Kombat 11 gaat binnenkort zijn closed beta in. Om toegang te krijgen tot deze speelperiode dien je Mortal Kombat 11 te hebben gepre-ordered op Playstation 4 of Xbox One.
XCOM 2 is dit weekend gratis te spelen op Steam
Bron:InTheGame / games

(21-03-2019 16:18)


Het is dit weekend mogelijk om XCOM 2 gratis te spelen op Steam. Dit is bekendgemaakt op de officiële XCOM Twitter-pagina. De game wordt ook in dezelfde tijd met 75% korting verkocht voor het geval de free trial goed bevalt. XCOM 2 is meer dan 2 jaar geleden uitgebracht.
THUMB
Quantic Dream games komen naar PC via Epic Games Store
Bron:InTheGame / games

(21-03-2019 12:00)


Quantic Dream, bekend van onder andere Fahrenheit en Beyond: Two Souls, gaat haar games op PC uitbrengen. Hiermee eindigt de exclusiviteit met Sony. Deze zullen het eerste jaar enkel via de Epic Store verkrijgbaar zijn. Na Fahrenheit bracht Quantic Dream haar games nog enkel uit voor Sony’s PlayStation 3 en 4.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: