Games
Ouder >> 
Column: Kerst voor de gamer
Bron:InTheGame / games

(15-12-2018 12:05)


Als kind is kerst toch magisch. Al die cadeautjes onder de mooi versierde kerstboom. Op kerstavond maar wachten op dat moment dat je mocht beginnen met uitpakken. En dan kreeg je al die dingen waarvoor je gevraagd had, of niet, maar moest je het de hele kerst laten liggen.
Anthem: Legion of Dawn Edition Trailer
Bron:InTheGame / games

(14-12-2018 16:00)


Er is op YouTube een nieuwe trailer verschenen van Anthem. De trailer heet Legion of Dawn en laat een exclusieve armour pack zien en het verhaal dat erachter schuilt. De video is op het moment alleen nog gedeeld door IGN. Anthem zal volgend jaar in februari gereleased worden.
Prijsvraag: Vrijkaartjes en goodies voor Spider-Man into the Spider-Verse
Bron:InTheGame / games

(14-12-2018 12:00)


We krijgen maar geen genoeg van Spider-Man! Gelukkig geld dit niet alleen voor ons, maar ook voor velen andere! Daarom gaan wij weer toffe prijzen weggeven om de nieuwe Spider-Man film te vieren. Dit maal worden er twee winnaars uitgekozen. Hoe zou het zijn als er een universum is waar meer dan één persoon het masker van Spider-Man kan dragen? Dat ga jij allemaal uitvinden in deze gloednieuwe Spider-Man film.
Nintendo stopt met Classic Mini consoles
Bron:InTheGame / games

(13-12-2018 18:00)


In een uitgebreid interview dat Hollywood Reporter heeft gehouden met Reggie Fils-Aime, grote baas van Nintendo Amerika, blijkt o.a. dat ze gaan stoppen met de verkoop van hun Classic Mini consoles. Tijdens dit interview vraagt Patrick Shanley van Hollywood Reporter: “Hebben jullie plannen voor een nieuwe Classic console in de toekomst? Verwacht je dat er nog meer games voor de Classic consoles uitkomen naast de titels die al uitgebracht zijn?” Waarop Reggie Fils-Aime antwoordt: “Er is geen mogelijkheid voor aanvullende content met onze Classic consoles.
The Crew 2 kan aankomend weekend gratis gespeeld worden
Bron:InTheGame / games

(13-12-2018 14:00)


Het is aankomend weekend mogelijk om The Crew 2 gratis te spelen. De game zal een gratis weekend hebben op de PS4, Xbox One en PC. Spelers die de game dit weekend gaan uitproberen, krijgen ook nog een auto die verschillend is per platform. Het is ongeveer een half jaar geleden dat The Crew 2 gereleased is.
The Punisher seizoen 2 komt wel heel snel
Bron:InTheGame / games

(13-12-2018 10:00)


The Punisher seizoen 1 liet al zien hoe divers alle Netflix-Marvel series daadwerkelijk zijn. De serie bracht een oorlogsverhaal naar een superhelden franchise en nu is het tijd voor een tweede seizoen! The Punisher vertelt het verhaal van Frank Castle, een oorlogsveteraan die niet een doorsnee oorlog heeft gevoerd.
Meer info over gratis Hitman 2 live content
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 16:15)


Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben onlangs informatie vrijgegeven over de gratis live content die deze maand naar Hitman 2 komt. Inclusief nieuwe contracten, escalaties en de volgende Elusive Target missie. Hieronder kun je lezen wat er op stapel staat voor Hitman 2.
De nieuwe Guild Wars 2 story patch komt begin 2019
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 12:00)


Het vierde seizoen van de Living World verhaallijn is in volle gang en er zijn al 4 afleveringen geïmplementeerd in Guild Wars 2. De vijfde laat helaas nog even op zich wachten, maar de reden hiervan is er één die gerespecteerd mag worden! Het was de bedoeling dat episode 5 deze maand zou verschijnen.
Fortnite domineerde Pornhub in 2018
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 09:02)


Fortnite was in 2018 ontzettend populair. Zo blijkt maar weer dat het internet geen genoeg kan krijgen van de game en dat wordt heel erg letterlijk genomen als we Pornhub’s insights mogen geloven. Naast Stormy Daniels, domineerde Fortnite het platform in 2018.
Review: Just Cause 4 – Vliegen, knallen en opnieuw
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 16:13)


Just Cause 4 is een open world game waar je als Rico Rodriguez veel stennis mag schoppen. Daar staat de serie immers bekend om, en ook deze keer is er heel wat fun te beleven. Just Cause 4 heeft echter niet veel nieuws aan de franchise toe te voegen en schiet op veel punten zelfs gigantisch mis.
Atari Flashback Classics nu uit voor Nintende Switch
Bron:InTheGame / games

(14-12-2018 18:13)


Enorme bibliotheek met definitieve edities van de klassieke Atari 2600, Atari 5200 en Atari Arcade Games nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch console Atari, een van ‘s werelds meest iconische consumentenmerken en interactieve entertainment producenten, brengt vandaag hun meest uitgebreide verzameling arcade- en home console klassiekers uit voor Nintendo Switch met de release van Atari Flashback Classics.
Super Smash Bros. Ultimate patch 1.2.0 past cruciale elementen aan
Bron:InTheGame / games

(14-12-2018 14:00)


Nintendo heeft een patch voor Super Smash bros. Ultimate online gezet. De Switch brawler-titel zit nu officieel in patch 1.2.0 en deze brengt niet veel, maar wel grote veranderingen. De grootste impact qua tweaks in Super Smash Bros. Ultimate zit hem vooral in de online modi van de game, maar ook de offline wordt niet alleen gelaten! Quickplay krijgt een ruleset die je aan kan passen voor het zoeken naar een match, Nintendo geeft wel aan dat de matchmaking hier door iets langer kan duren.
THUMB
Twee legendaries keren terug naar Pokemon Go
Bron:InTheGame / games

(14-12-2018 10:00)


Er komen twee legendarische Pokemon terug naar Pokemon Go voor een zeer korte tijd. Niantic maakt het weer mogelijk voor spelers om Lugia en Ho-Oh te vangen dankzij een speciaal raid weekend. Het speciale raid weekend zal vanaf vanavond 22.00 uur van start gaan.
Dead or Alive 6 “Iron Fist Apprentice & Drunken Master” Trailer
Bron:InTheGame / games

(13-12-2018 16:00)


Vechten, babes, verhaal, Dead or Alive 6 heeft het allemaal. Het is nog even wachten tot 15 februari wanneer wij mogen gaan genieten van al het schoon dat Dead or Alive te bieden heeft. Het rooster is momenteel nog niet compleet bekend gemaakt, maar met de “Iron Fist Apprentice & Drunken Master” trailer kunnen wij in ieder geval Brad Wong en Eliot aan de lijst toevoegen.
THUMB
Review: Playstation Classic
Bron:InTheGame / games

(13-12-2018 12:00)


De Playstation Classic is Sony’s antwoord op de NES en SNES mini consoles van Nintendo. Het doet immers hetzelfde, alleen dan voor Playstation games. de Playstation Classic bevat 20 voor geïnstalleerde games. Sony lever de Playstation Classic met een HDMI kabel, USB power kabel en twee controllers.
Rising Storm 2: Vietnam krijgt christmas special
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 18:00)


Tripwire Interactive viert de feestdagen met een gratis kerst thema map en seizoenshelm voor alle Rising Storm 2: Vietnam spelers. Tripwire Interactive, Antimatter Games en het Green Army Men Team hebben vandaag de lancering aangekondigd van de Rising Storm 2: Vietnam – Green Army Men Christmas Special.
Dead by Daylight krijgt een nieuw hoofdstuk!
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 14:00)


De dagen zijn kort, het weer is guur. Een goede atmosfeer om heerlijke horrorgames, zoals Dead by Daylight te spelen, al zeg ik het zelf. Gordijnen dicht, lichten uit en je setup ver van de veiligheid van je muur. Er zou zo maar iemand achter je kunnen staan? We kunnen weer helemaal los gaan met generatoren repareren of overlevenden meppen met een gloed nieuw Dead by Daylight hoofdstuk, nummer tien: The Darkness Among Us.
Fallout 76 krijgt flinke update
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 10:00)


Bethesda had vorige maand al bekend gemaakt dat Fallout 76 gefixt wordt. Met updates probeert de studio hun meest recente game te verbeteren na aanleiding van feedback. Een nieuwe patch staat weer klaar voor Fallout 76. Dit keer met een grootte van 5 gigabyte voor Xbox en Playstation 4, op PC is deze 3 gigabyte.
THUMB
Plantronics RIG 400 en 500 PRO nu verkrijgbaar
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 18:00)


Plantronics brengt een aantal nieuwe headsets op de markt. Zowel de Plantronics RIG 400 PRO HC en de RIG 500 PRO-serie. De headsets zijn allemaal compatibel met Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Indien je de headset gebruikt voor PC en Xbox heb je ook Dolby Atmos Surround Sound! Communicatie is niet geheel zeldzaam bij gamers en daarom heeft de headset een afneembare ruisonderdrukkende microfoon.
Esports: Roster swaps in de off season van LEC
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 16:00)


Nu het All Star event voorbij is, is het dan echt tijd voor de off season. Tijdens de off season gaan teams opnieuw sleutelen aan hun rosters. EU LCS is omgedoopt naar de LEC( League of Legends European Championship). Naast de roster swaps zien we ook een aantal nieuwe teams in de LEC.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: