Games
Ouder >> 
Ahoy Mateys! Adventure Time: Pirates of Enchiridion nu beschikbaar
Bron:InTheGame / games

(20-07-2018 17:00)


Outright Games heeft vandaag aangekondigd dat het langverwachte open world adventure game, Adventure Time: Pirates of Enchiridion nu beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game is gebaseerd op de bekroonde tv serie van Cartoon Network.
Overwatch is gratis te spelen op PC van 26 tot en met 30 juli
Bron:InTheGame / games

(20-07-2018 13:00)


Blizzard heeft via een blogpost het volgende gratis Overwatch weekend aangekondigd. Het gaat dit keer om een lang weekend dat op donderdag al begint. De game zal namelijk gratis te spelen zijn vanaf 26 tot en met 30 juli op de PC. Overwatch is meerdere keren per jaar gratis te spelen.
World of Warcraft: Battle for Azeroth pre-patch is live
Bron:InTheGame / games

(19-07-2018 16:00)


In minder dan een maand kunnen wij ons gevecht voortzetten in World of Warcraft: Battle for Azeroth. Om spelers hier langzaam op voor te bereiden is vanaf gisteren de pre-patch live gegaan. Blizzard is al lange tijd druk bezig om spelers voor te bereiden op de zevende World of Warcraft expansion.
Dragon Ball FighterZ nieuwe DLC-karakters bekendgemaakt
Bron:InTheGame / games

(19-07-2018 13:00)


Bandai Namco heeft de twee aankomende DLC-karakters van Dragon Ball FighterZ bekendgemaakt. De website Siliconera laat ons weten dat de twee aankomende DLC-karakters Base Goku en Base Vegeta zijn. De twee karakters zullen in augustus uitgebracht worden.
THUMB
eSports: Halve finales in de Overwatch League
Bron:InTheGame / games

(19-07-2018 09:00)


Vannacht zijn de eerste twee games gespeeld in de halve finales van de Overwatch League. Nog vier teams zijn er over, zij strijden voor de absolute titel. Philadelphia Fusion, Los Angeles Valiant, New York Excelsior en London Spitfire nemen het onderling tegen elkaar op.
eSports: Recapp week 4 EU en NA LCS
Bron:InTheGame / games

(18-07-2018 15:00)


Afgelopen weekend zijn we weer verder gegaan met de summer split in de EU en NA LCS. Een week waar er een aantal clashes waren tussen teams uit de top. Zo zagen we in Europa de match G2 Esports tegen Misfits Gaming. In de NA LCS moest Team Solo Mid tegen twee concurrenten, 100 Thieves en Echo Fox.
PUBG Xbox One update patch notes
Bron:InTheGame / games

(18-07-2018 09:00)


PUBG is een van de grootste namen in de Battle Royale genre en heeft ook zijn weg gemaakt naar de console. Zo heeft de game een update gekregen voor de Xbox One die het een en al balanceert. De PUBG test server was recent geopened voor de Xbox One versie.
Middle-Earth: Shadow of War verwijderd microtransacties
Bron:InTheGame / games

(17-07-2018 17:00)


Alweer een goede stap in de richting anti-microtransacties. Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een gratis update doorgevoerd in Middle-Earth: Shadow of War. Onder andere de markt is compleet verwijderd uit de game. Er is een nieuwe gratis update beschikbaar voor Shadow of War.
RuneScape patch notes van de maand juli
Bron:InTheGame / games

(17-07-2018 13:00)


De RuneScape patch notes zijn gepubliceerd. Deze week zijn er aanpassingen gedaan aan onder andere boss pets, heeft er onderhoud plaats gevonden aan meer dan driehonderd interfaces en is de Final Boss titel wederom te gebruiken. Hier onder vind je alle belangrijke veranderingen terug.
Blizzard Gear Store vanaf nu beschikbaar
Bron:InTheGame / games

(17-07-2018 09:00)


De online store van Blizzard is vanaf dit moment ook beschikbaar in Europa. Het heeft een lange tijd geduurt maar nu kunnen wij Europeanen ook genieten van de vette goodies en merch! Nu de online winkel van Blizzard bereikbaar is gemaakt voor Europa, is het een stuk makkelijker om goodies te halen van je favoriete game(s).
Halo Infinite krijgt geen Battle Royale
Bron:InTheGame / games

(20-07-2018 15:00)


Onlangs zijn games die in de categorie Battle Royale vallen groot geworden, denk hierbij aan Fornite of PUBG. 343 Industries heeft echter geen plannen om de game modus toe te voegen in Halo Infinite. Aangekondigd op E3 2018, het vervolg deel waarin de Master Chief weer te zien is en je ODST Troopers gaat volgen.
Review: Impulsion
Bron:InTheGame / games

(20-07-2018 09:00)


Een nieuwe game die je laat denken aan Portal maar toch totaal anders is, we hebben het over dé speedrun game Impulsion. Een First-Person Platformer met een hoge moeilijkheidsgraad Driving Force Games heeft samen met Playdius een nieuwe game uitgebracht.
eSports: Week 5 in de EU en NA LCS
Bron:InTheGame / games

(19-07-2018 15:00)


Week vijf van de EU en NA LCS staat op het punt te beginnen. Tijdens deze week zijn we ook inmiddels halverwege de summer split gekomen. Tijdens de tweede dag worden de eerste return games al gespeeld. En dat levert voor de komende week weer een paar leuke matchups.
Dit doet de nieuwe Rainbow Six: Siege update
Bron:InTheGame / games

(19-07-2018 11:00)


Ubisoft heeft wat informatie gedeeld over de aankomende patch voor hun populaire first-person shooter genaamd Rainbow Six: Siege. De game is gegroeid tot een grote eSports game en heeft een hardcore player-base met een grote stroom aan nieuwe spelers die blijft groeien.
Microsoft komt met nieuwe hardware teaser
Bron:InTheGame / games

(18-07-2018 17:05)


Microsoft is hard aan het werk om voorbereidingen te treffen voor de aankomende Gamescom. Zo zijn er al een aantal teasers losgelaten. Een daarvan is de belofte van nieuwe hardware en accesoires voor Xbox.  Wat we daarvan mogen verwachten is niet duidelijk.
Bring the Crunch DLC krijgt release datum
Bron:InTheGame / games

(18-07-2018 11:09)


Ubisoft en South Park Digital Studios hebben aangekondigd dat Bring the Crunch eraan komt. De nieuwe downloadable content (DLC) voor South Park: The Fractured But Whole zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Bring the Crunch voegt vanaf 31 juli een geheel nieuwe verhaal en ‘Final Girl’ superhelden klasse toe aan South Park: The Fractured But Whole.
Nieuwe update van Playerunknown’s Battlegrounds
Bron:InTheGame / games

(17-07-2018 18:00)


De nieuwe update van Playerunknown’s Battlegrounds staat voor de deur! Deze update brengt ons een nieuwe pickup truck en een wapen. Verder zijn de custom match opties aangescherpt en verbeterd. Rony, je nieuwe favoriete wagen om mee rond te crossen in de nieuwe map Sanhok in Playerunknown’s Battlegrounds.
Treyarch teased nieuwe zombie modus voor Black Ops 4
Bron:InTheGame / games

(17-07-2018 15:00)


Treyarch geeft ons alvast een hint over het onderwerp voor het aankomende Comic-Con in San Diego met een teaser over de Zombies-modus in Call of Duty: Black Ops 4 op Twitter Eerder werd bekend dat de Zombies-modus voor Call of Duty: Black Ops 4 op de Comic-Con in San Diego door Treyarch wordt besproken.
Sony onthuld een nieuwe PS4 Slim model
Bron:InTheGame / games

(17-07-2018 11:00)


Sony gaf een grote update aan hun Japanse store, die interessante veranderingen met zich mee brengt. Sony onthuld namelijk een nieuw modelnummer in de PS4 reeks. De meeste versies van de PS4 Slim, die onder model nummer CUH-2100 staat. Dit is nu veranderd naar CUH-2200.
UNCHARTED – Live Action Fan Film met Nathan Fillion
Bron:InTheGame / games

(16-07-2018 17:00)


Het blijkt niets te maken te hebben met de Uncharted film die eerder besproken is geworden, maar Nathan Fillion speelt Nathan Drake in een Fan Film over Uncharted. Op zoek naar wederom een nieuwe schat. We missen Drake nu al, hopelijk krijgt deze short film een staartje! De video duurt zo’n 15 minuten waarin we Drake zien worden ontvoerd door een stelletje bad guys.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: