The Crew 2 Closed Beta komt eraan
Bron:InTheGame / games

(17-05-2018 11:00)


De release van The Crew 2 komt steeds dichterbij. Mocht je niet zolang kunnen wachten dan kun je met wat geluk meedoen aan de Closed Beta Ubisoft heeft aangekondigd dat de Closed Beta voor The Crew 2 zal plaatsvinden vanaf 31 mei om 9.00 uur tot 4 juni om 9.
THUMB
eSports: Stage 4 in de Overwatch League is begonnen
Bron:InTheGame / games

(17-05-2018 09:00)


De laatste stage in de Overwatch League is vanochtend begonnen. Tijdens deze laatste stage, vechten de teams weer voor de stage titel. New York Excelsior heeft er al twee in de pocket. Kan dit team voor de derde keer op rij een stage titel pakken? Of kan zijn er andere gegadigden die de titel willen veroveren.
Hearthstone Balance Changes komen eraan
Bron:InTheGame / games

(16-05-2018 15:00)


Het is iets meer dan een maand geleden dat Hearthstone een nieuwe expansion heeft gereleased, the Witchwood. Met een nieuwe expansion ontstaat er altijd een nieuwe meta en daarom worden er vaak kort erna balance changes toegepast. Ook dit keer gaat Hearthstone wat kaarten aanpassen.
RuneScape patch notes mei week 21
Bron:InTheGame / games

(16-05-2018 11:00)


De RuneScape patch notes van deze week staan voor jullie klaar. Er zijn aanpassingen geweest aan onder andere Shattered Worlds, clue scrolls en er zijn voorbereidingen getroffen voor Solak. Lees snel verder om meer te weten te komen over de belangrijkste aanpassingen van deze week.
Nieuwe informatie en releasedatum voor F1 2018
Bron:InTheGame / games

(15-05-2018 17:00)


Het seizoen van Formule 1 is dit jaar weer vlot onderweg. Bij een nieuw raceseizoen hoort ook een nieuwe racegame; F1 2018 komt er natuurlijk ook aan. Zo heeft Koch Media en Codemasters vandaag informatie vrijgegeven over de game. Afgelopen jaar werd de F1 community blij gemaakt met een aantal terugkerende functies.
Mario Tennis Aces pre-launch toernooi in juni
Bron:InTheGame / games

(15-05-2018 15:00)


Mario Tennis Aces zal op 22 juni gereleased worden. Voor iedereen die niet zo lang wil wachten, organiseert Nintendo een pre-launch toernooi. Dit toernooi zal een online toernooi zijn en plaatsvinden van 1 juni tot en met 4 juni. Op deze manier kun je de game uitproberen voor de release.
Nieuwe Champion LoL: Pyke The Bloodharbor Ripper
Bron:InTheGame / games

(15-05-2018 11:00)


Riot Games heeft weer een nieuwe champion onthuld: Pyke The Bloodharbor Ripper. Tijdens het teasen van deze champion heeft Riot het veelvuldig gehad over een nieuwe support. Maar als we echter naar de abillities kijken zou deze champion ook prima in de jungle of de midlane werken.
Nieuwe Rainbow Six Siege: Operation Para Bellum informatie
Bron:InTheGame / games

(14-05-2018 11:00)


Het tweede seizoen van alweer het derde jaar Rainbow Six Siege staat om de hoek. Dit maal krijgen de Rainbow spelers twee nieuwe verdedigende operators en een nieuwe multiplayer map genaamd: Villa. Hand in hand met nieuwe content in een nieuw Rainbow Six seizoen zien we uiteraard de benodigde balans updates.
Rising Storm 2: Vietnam krijgt een mooie update
Bron:InTheGame / games

(11-05-2018 18:00)


Tripwire Interactive and Antimatter Games kondigen een gigantische update aan voor hun award winning first-person shooter. Als onderdeel van hun voortdurende toewijding om hun actieve community te ondersteunen met regelmatige en belangrijke gratis updates, hebben Tripwire Interactive en Antimatter Games vandaag aangekondigd dat de Free Army of the Republic of Vietnam (ARVN) update voor Rising Storm 2: Vietnam op 29 mei uitkomt.
Rocket League brengt binnenkort crossplatform uit
Bron:InTheGame / games

(11-05-2018 15:00)


De Rocket League crossplatform details zijn eindelijk vrijgegeven door Psyonix. Dat een crossplatform optie onderweg was, is al een tijdje geleden aangekondigd. De mogelijkheid om crossplatform te spelen in Rocket League komt dus deze zomer naar de game volgens ontwikkelaar Psyonix.
Ea kondigt Battlefield V aan
Bron:InTheGame / games

(17-05-2018 10:00)


Na veel speculatie heeft Electronic Arts vandaag toch Battlefield V aangekondigt. Over de game is zo goed als niets bekend maar dat zal binnenkort veranderen. Het is echter wel de eerste keer dat het bedrijf iets vrijgeeft over een nieuwe Battlefield titel.
Nieuwe Mission Impossible: Fallout trailer opgedoken
Bron:InTheGame / games

(16-05-2018 15:00)


Voor de echte Tom Cruise of Mission Impossible fans is er een nieuw deel onderweg. Hier hoort natuurlijk ook een aantal trailers bij. De tweede trailer is een aantal uurtjes geleden opgedoken op YouTube. De eerste trailer was action-packed, deze brengt wat meer van het plot naar buiten.
eSports: MSI Semi Finals zijn bekend
Bron:InTheGame / games

(16-05-2018 13:00)


De groepsronde van MSI zijn gisteren afgerond. Na een bloedstollende einde voor de fans uit Europa, is Fnatic door naar de halve finale. In de halve finale nemen ze het op tegen Royal Never Give Up uit China. De andere twee finalisten zijn Flash Wolves en King-Zone DragonX.
Review: Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Bron:InTheGame / games

(16-05-2018 09:00)


Na vier jaar lang niks van zich te laten horen komt Donkey Kong nu eindelijk terug in actie. Samen met de andere Kongs neem je het op tegen een nieuwe vijand; de Snowmads. Hiervoor komt je warme vacht goed van pas gezien deze vijanden Donkey Kong Island in een ijsparadijs hebben veranderd.
Rage 2 – Gameplay Trailer
Bron:InTheGame / games

(15-05-2018 15:40)


De geruchten zijn waar! Maar dit werd gisteren natuurlijk al bevestigd door Bethesda. Rage 2 komt er aan en dit is geen verassing meer! Deze nieuwe chaotische game wordt ontwikkeld door id Software in samenwerking met Avalanche Studios, de makers van Just Cause.
LawBreakers en Radical Heights studio, Boss Key sluit haar deuren
Bron:InTheGame / games

(15-05-2018 13:00)


Boss Key Productions, de studio achter LawBreakers en de recentelijke Battle Royale game Radical Heights sluit per direct haar deuren na vier jaar. Dit laat Cliff Bleszinki, de oprichter weten via Twitter. Cliff Bleszinki, beter bekend als CliffyB is bekend om zijn werkzaamheden bij Epic Games aan de Unreal en Gears of War franchise.
Nintendo NES Classic vanaf 29 juni terug
Bron:InTheGame / games

(15-05-2018 09:00)


Nintendo NES Classic ligt vanaf 29 juni weer in de schappen bij de winkels. Gister werd dit aangekondigd in een twitter bericht van Nintendo. Met weinig woorden  en een foto plaatste Nintendo dit nieuws bericht. Eerder vorig jaar na het grote succes van de NES Classic, beloofde Nintendo dat er weer een nieuwe voorraad zou komen.
Gamers overtuigd van Rage 2 aankondiging
Bron:InTheGame / games

(14-05-2018 09:00)


Door een aantal teaser afbeeldingen van Bethesda, is de gaming community er van overtuigd dat er een Rage 2 aankondiging aankomt. Op de afbeeldingen komt telkens het nummer 5-14 voor. Dat wil zeggen dat het niet onredelijk is om vandaag toch wel te mogen hopen op een aankondiging.
Action-arcade race game Onrush is onderweg
Bron:InTheGame / games

(11-05-2018 17:00)


Codemasters komt terug met een action-arcade racing game genaamd Onrush. De game heeft verschillende game modi waarbij het totaal niet gaat over wie als eerste finisht. Onrush heeft een open beta vanaf 17 mei tot en met 21 mei. De meest recente racegame van ontwikkelaar Codemasters, game genaamd Onrush, heeft veel aspecten van andere unieke racegames.
Monster Hunter Generations Ultimate komt dit jaar naar de switch
Bron:InTheGame / games

(11-05-2018 14:00)


Capcom brengt het in Japan uitgebrachte game Monster Hunter XX uit in het westen. Monster Hunter Generations Ultimate word de titel. De langverwachte Monster Hunter Generations Ultimate markeert het debuut van de serie op Nintendo Switch. De game zal als een exclusief product op 28 augustus 2018 gelanceerd worden in Noord Amerika en Europa.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: