Nathan Fillion hint naar Uncharted nieuws
Bron:InTheGame / games

(13-07-2018 16:00)


Acteur Nathan Fillion hint naar Uncharted nieuws tijdens Comic Con. Hij plaatste een serie Tweets op Twitter die sterk overeenkomen met de franchise, specifieker: Nathan Drakes invloeden in het verhaal van Uncharted. Het kan geen nieuwe game zijn met Nathan Drake in de hoofdrol.
THUMB
Overwatch skin haalt miljoenen op voor het goede doel!
Bron:InTheGame / games

(13-07-2018 14:00)


Blizzard Entertainment helpt het onderzoek rondom borstkanker! De skin van de support hero Mercy haalt maar liefst $12,7 miljoen dollar op! Een gigantisch bedrag, mogelijk gemaakt door de community van Overwatch. Eerder lieten wij weten dat Blizzard Entertainment kwam met een speciale charity skin voor Mercy in het spel Overwatch.
Gunfire Games kondigt nieuwe game Remnant aan
Bron:InTheGame / games

(13-07-2018 09:00)


Gunfire Games, ook wel bekend als de makes van de Darksiders games, heeft een nieuwe IP aangekondigd. De third-person survival shooter gaat door het leven als Remnant: From the Ashes. Plotseling kondigde Gunfire Games hun nieuwe titel aan die zal worden uitgegeven door Perfect World Entertainment.
eSports: Playoffs & Grand Finals Overwatch League van start
Bron:InTheGame / games

(12-07-2018 15:00)


Na een kleine maand van rust is het eindelijk tijd. Tijd voor de slot conclusie in de Overwatch League. Zes teams zijn er over gebleven uit de vier stages. Zij gaan de komende drie weken de strijd met elkaar aan. Wie o wie wordt de allereerste kampioen van de Overwatch League? Zes teams hebben zich geplaatst in de afgelopen vier stages voor een plek in de Playoffs voor de Grand Finale.
Fortnite voegt motion controls toe voor Nintendo Switch
Bron:InTheGame / games

(12-07-2018 12:00)


Fortnite spelers die onlangs de Switch versie hebben gespeeld zijn er achter gekomen dat een belangrijke feature ontbreekt. Gyro/motion controls zijn Nintendo’s parade paardje als het aankomt op shooters, Epic Games heeft ze daarom ook geïmplementeerd in Fortnite voor Nintendo Switch.
The Witcher gaat verder, maar niet als The Witcher 4
Bron:InTheGame / games

(12-07-2018 10:00)


Cd Projekt Red, de ontwikkelaars van The Witcher videogame franchise brengen volgend jaar hun nieuwe hoog geanticipeerde videogame: Cyberpunk uit. Alhoewel dit een erg ambitieus project is, wilt dit niet zeggen dat er geen Witcher game meer zal verschijnen.
Far Cry 5: Lost on Mars is aangekondigd
Bron:InTheGame / games

(11-07-2018 17:00)


Nick Rye en Hurk keren terug voor een intergalactisch gevecht om de mensheid te redden. Ubisoft heeft Far Cry 5: Lost on Mars aangekondigd. Het tweede avontuur na de lancering zal op 17 juli 2018 uitkomen op de beschikbare platforms. Lost on Mars gaat door met de griezelige avonturen in de Far Cry 5 Season Pass als spelers naar Mars reizen om een ​​buitenaardse dreiging uit te roeien.
Jagex toont Runescape Mobile gameplay
Bron:InTheGame / games

(11-07-2018 14:00)


Vorig jaar kondigde Jagex, de makers van Runescape, aan dat Runescape en Old School Runescape zouden gaan verschijnen voor smartphones en tablets. Alhoewel ze iets later zijn dan verwacht, zit er duidelijke voortgang in de ontwikkeling. Spelers die Old School Runescape spelen mogen al aan de slag met de Open Beta voor Old School Runescape Mobile op android.
Review: Wolfenstein II: The New Colossus – Switch Port nummero…
Bron:InTheGame / games

(11-07-2018 11:00)


Doom, Crash Bandicoot, Rocket League, NBA, Fifa en WWE. Dit zijn allemaal titels die geport zijn naar de Nintendo Switch. Sommige van die titels waren een geweldige toevoeging voor de handheld, kan deze titel dat ook zijn? Iedereen is ondertussen wel bekend met Wolftenstein II: The New Colossus.
Toki remake verschijnt in november met collector’s edition
Bron:InTheGame / games

(10-07-2018 15:00)


Microids komt vandaag met nieuwe informatie over de remake van de Toki remake voor Nintendo Switch. De shoot ’em up platformer kwam in 1989 uit op arcade machines. De remake verschijnt in november.  Daarbij krijgen we een samenvatting. Velen van ons zullen de originele versie namelijk niet hebben meegemaakt.
THUMB
Prijsvraag: Win Skyscraper vrijkaartjes en goodies!
Bron:InTheGame / games

(13-07-2018 15:00)


Gisteren verscheen de nieuwste film van niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de bioscoop, namelijk: Skyscraper! Om deze nieuwe film wat extra aandacht te schenken gaan wij weer een aantal mooie prijzen weggeven! Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam die zich nu bezig houdt met het beveiligen van wolkenkrabbers.
Nieuwe informatie over Pokémon Let’s go, Pikachu & Eevee
Bron:InTheGame / games

(13-07-2018 13:00)


Er is nieuwe informatie vrijgegeven over de aankomende Pokémon games op de Switch, Let’s go, Pikachu en Let’s Go, Eevee. De informatie werd beschikbaar gesteld op de website van Nintendo. Een aantal van de exclusieve Pokémon van beide games zijn bekendgemaakt en customization voor je trainer en starter Pokémon.
State of Mind krijgt nieuwe trailer en release datum
Bron:InTheGame / games

(12-07-2018 17:00)


Leg die kristallen bol weg, de toekomst is er bijna. Daedalic Entertainment is verheugd om aan te kondigen dat de komende futuristische thriller State of Mind op 15 augustus 2018 op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Steam voor zowel pc als Mac zal worden gelanceerd.
Subnautica, de onderwater survival game, komt dit jaar naar de PS4
Bron:InTheGame / games

(12-07-2018 13:00)


Subnautica, een onderwater survival game, verscheen voor het eerst in 2014 als early access op de PC. In 2016 kreeg de Xbox One ook de early access versie. Begin dit jaar kreeg de game zijn full release op de PC en later dit jaar zal deze ook verschijnen op de XBox One.
De best verkochte PS4 games in juni
Bron:InTheGame / games

(12-07-2018 11:00)


De Playstation 4 is nog steeds Sony’s pareltje, met een next-generation console aankondiging niet al te veel jaartjes meer van ons verwijderd, kijken wij vanaf nu wat vaker terug naar de best lopende PS4 games op de markt. Nu dat juni alweer bijna twee weken van ons verwijderd is, is het tijd om te relativeren over de maand.
eSports: Week 4 summer split EU LCS en NA LCS
Bron:InTheGame / games

(12-07-2018 09:00)


Vorige week was het een rust week voor vele teams in de EU en NA LCS. Maar daar gaat vrijdag een einde aankomen. Zowel de EU LCS als de NA LCS gaan dan weer verder met hun summer split. Hebben de teams geleerd van Europa tijdens Rift Rivals? Als we naar de EU LCS gaan kijken, hebben we op vrijdag gelijk de kraker van deze summer split.
Dark Souls Remastered patch rekent af met valsspelers
Bron:InTheGame / games

(11-07-2018 15:00)


Bandai Namco heeft details over een aankomende Dark Souls Remastered patch losgelaten. De patch zal verbeteringen brengen voor de multiplayer mode van de game. De patch komt vandaag al uit. Servers zullen tijdens het onderhoud dan ook offline zijn. Spelers zullen echter gewoon verder kunnen gaan met offline play.
Bandai Namco Stelt Code Vein uit tot 2019
Bron:InTheGame / games

(11-07-2018 13:00)


Met pijn in het hart geven wij vandaag aan dat de Jrpg Code Vein van ontwikkelaar Bandai Namco is uitgesteld naar een onbekende 2019 release datum, dit is bekend gemaakt via een persbericht. De anime souls game zou origineel uitgebracht worden op 28 september.
Blizzard kondigt nieuwe Heartstone expansion aan
Bron:InTheGame / games

(11-07-2018 09:00)


Hearthstone krijgt weer een nieuwe uitbreiding genaamd “The Boomsday Project”. De expansion is echter al geteased aantal maanden geleden, als je wist waar je naar keek. De bekende karakter Dr. Boom en zijn gekke professoren als vriendjes gaan in deze expansion Hearthstone onveilig maken.
‘Curtain Call’, de nieuwe Dead by Daylight DLC met The Clown
Bron:InTheGame / games

(10-07-2018 13:00)


Clowns! Wie vindt ze tegenwoordig nog leuk en lief? Mijn gok is bijna niemand. Na de verfilming van de klassieker ‘IT’ van Stephen King sluit ook ‘Dead by Daylight’ zich aan bij de horror-clown gekte met ‘The Clown’. Altijd al een dodelijke clown willen spelen? Dit is je kans! Waar de DLC al een tijdje uit is op PC, komt hij binnenkort uit op de Playstation 4.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: