A Way Out is gespeeld door twee miljoen mensen
Bron:InTheGame / games

(16-04-2018 11:00)


A Way Out heeft officieel één miljoen kopieën verkocht, dit houdt in dat twee miljoen mensen de game gespeeld hebben. Spelers die de game niet kennen of hebben gespeeld zijn nu waarschijnlijk verward… A Way Out is een co-op game die jij alleen maar met zijn tweeën kan spelen, dit verklaard de berekening naar twee millie.
EA benoemt nieuwe executives
Bron:InTheGame / games

(13-04-2018 19:00)


EA lijkt het roer om te willen gooien. Het bedrijf maakt een paar veranderingen door hoog geplaatste executives andere, of zelfs nieuwe functies te geven. Een aankondiging van CEO Andrew Wilson legt het uit. Patrick Soderlund zal chief design officer worden.
Incredibles 2 heeft een nieuwe officiële trailer
Bron:InTheGame / games

(13-04-2018 15:01)


Disney-Pixar heeft vandaag op YouTube de nieuwe officiële trailer van Incredibles 2 geplaatst. De film is het vervolg op de film uit 2004, die gaat over een familie met superkrachten. The Incredibles 2 zal op 27 juni in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.
Tweede Beta nieuwe PUBG map en gratis games voor het weekend
Bron:InTheGame / games

(13-04-2018 11:00)


Een boel goed nieuws voor de Steam liefhebbers. PUBG’s nieuwe map, Savage, krijgt een tweede beta test. Iedereen kan zich aanmelden hiervoor, lees bij ons hoe! Ook zijn er dit weekend drie Steam titels gratis te spelen. Twijfel jij dus of je welke game je wilt kopen? Dan kan je nu intensief gaan testen.
God of War: PS4 vs PS4 Pro
Bron:InTheGame / games

(12-04-2018 15:00)


Vandaag is het embargo opgeheven voor God of War reviews. Dit betekend dat het publiek eindelijk mag weten wat de media vindt van Sony’s nieuwe blockbuster. De game scoort hoog en ontvangt tot nu toe al veel cijfers tussen de 9 en 10. Sommige omschrijven God of War als een nieuwe standaard in gaming, of zelfs een soort game waardoor je je TV gaat upgraden.
Darwin Project: Hunger Games op je PC en Xbox
Bron:InTheGame / games

(12-04-2018 11:00)


Vorige maand is er een nieuwe battle royale game bij gekomen. Scavengers de makers van Darwin Project hebben duidelijk inspiratie gehaald uit de Hunger Games. Darwin Project is een battle royale game met tien spelers. Voeg daar een elfde speler bij die als een director de game kan begeleiden.
Gratis Ghost Recon Wildlands update voegt Splinter Cell content toe
Bron:InTheGame / games

(11-04-2018 17:00)


Na een aantal aankondigingen en teasers komt Ubisoft met de eerste update van Year 2 van Ghost Recon Wildlands. Zoals altijd het geval is met year 2 updates krijgen de Tom Clancy open world games nieuwe PvE en PvP content met een thema. Deze keer Splinter Cell.
RuneScape membership prijzen stijgen flink
Bron:InTheGame / games

(11-04-2018 15:00)


Vanaf 4 juni 2018 zullen de prijzen van RuneScape membership flink stijgen. Deze prijsverandering is van toepassing op spelers die nog nooit membership gekocht hebben en spelers die al langer dan 14 dagen geen member meer zijn. Tevens zullen de prijzen van Bonds, Treasure Hunter keys en RuneCoins gaan stijgen.
THUMB
Fortnite Port-a-Fort update vandaag, bekijk de patch notes
Bron:InTheGame / games

(11-04-2018 11:00)


De volgende grote update voor Fortnite verschijnt vandaag! Deze update voegt de nieuwe Port-a-Fort item toe. Dit zal voor veel spelers een opluchting zijn, gezien zowat iedereen met een John Wick skin een zeven-hoog kasteel binnen 1.3 seconden om je heen bouwt, terwijl jij nog met die eerste 3 walls bezig bent.
RuneScape patch notes april week 16
Bron:InTheGame / games

(10-04-2018 17:00)


De RuneScape patch notes van 10 tot en met 17 april staan voor jullie klaar. Hieronder lees je alles terug over de belangrijkste veranderingen van deze week. Seren godbow Deze week is de attack range van de Seren godbow onder handen genomen. De attack range hiervan heeft nu namelijk een boost gekregen naar 9.
Deze games verdwijnen uit Xbox Game Pass in april
Bron:InTheGame / games

(16-04-2018 09:00)


We zitten al in april, schrok je? Ja we zijn echt al zo ver. In ieder geval, er zullen weer een aantal games verdwijnen uit Xbox Game Pass aan het einde van deze maand. Het zijn er maar drie, dus je hebt nog even tijd om deze games door te spelen. Indien je een fan bent van 2K’s sportgames is dit iets minder goed nieuws voor jou want we zullen afscheid moeten gaan nemen van WWE 2K17 en NBA 2K17.
Hearthstone expansion The Witchwood nu verkrijgbaar
Bron:InTheGame / games

(13-04-2018 17:00)


Wees heksen te slim af, zuiver het bos van zijn vervloekte inwoners en claim 135 nieuwe kaarten. Dit alles in de nieuwste uitbreiding voor Hearthstone, het internationaal befaamde digitale kaartspel van Blizzard Entertainment De jacht is begonnen. Hearthstone spelers kunnen op pad gaan om de kwaadaardige vloek over The Witchwood op te heffen.
Tom Clancy’s The Division voegt Global Events toe
Bron:InTheGame / games

(13-04-2018 13:04)


Tom Clancy’s The Division heeft een nieuwe update gekregen die onder andere nieuwe Global Events toevoegt. Dan hebben spelers wat te doen tot deel 2 uitkomt. Het gaat om update 1.8.1 en die is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe Global Events zijn Blackout en Onslaught.
Friday the 13th: Killer Puzzle vandaag verkrijgbaar voor iOS, Android en Steam
Bron:InTheGame / games

(13-04-2018 09:00)


Vandaag is de wereldwijde release voor Friday the 13th: Killer Puzzle. De bloederigste puzzle game ooit. De game is gemaakt door Blue Wizard Digital, waarvan de vorige titel, Slayaway Camp, een culthit was die de aandacht van Friday the 13th series ontwerper Sean Cunningham trok.
Arma 3 Tanks DLC is nu beschikbaar
Bron:InTheGame / games

(12-04-2018 13:00)


Met Arma 3 Tanks DLC krijgt de game nieuwe gepantserde voertuigen, een mini-campaign, showcase scenario en een gratis grote platform update. Gevierd met een nieuwe launch trailer heeft Bohemia Interactive vandaag Arma 3 Tanks DLC uitgebracht. Een nieuw downloadbaar contentpakket voor het pc exclusieve tactical military shooter Arma 3.
THUMB
eSports: Overwatch League week 1 en 2
Bron:InTheGame / games

(12-04-2018 09:00)


Vorige week is de derde stage begonnen in de Overwatch League. Vanochtend is de tweede van start gegaan in de Overwatch League. We blikken terug en zowel vooruit op de games die gespeeld zijn en gespeeld gaan worden. New York Excelsior won stage 2. In de eerste week lieten ze gelijk zien dat ze ook hun zinnen hebben gezet op stage 3.
Stardew Valley multiplayer op korte termijn beschikbaar
Bron:InTheGame / games

(11-04-2018 16:00)


De makers van Stardew Valley hebben via Twitter aangekondigd goed op weg te zijn met de multiplayer Modus. Indien alles naar verwachting verloopt zal deze over ongeveer een maand gereed zijn. Update on Stardew Valley multiplayer: still making good progress on fixing bugs, if all goes well it should be ready in about a month — ConcernedApe (@ConcernedApe) 10 april 2018 Stardew Valley is vanaf zijn release een groot succes geweest.
Gerucht: Playstation 5 hoe zit het ermee?
Bron:InTheGame / games

(11-04-2018 13:00)


Sinds vorige maand zijn er geruchten rond aan het gaan dat de Playstation 5 misschien binnenkort op de markt zal verschijnen. Nou ja binnenkort, in ieder geval in 2018. Jason Schreier van de website Kotaku heeft aangegeven al verschillende mensen in de game-industrie gesproken te hebben die meer over de PlayStation 5 weten, volgens hun zou de console mogelijk pas in 2020 uitkomen.
Spotify korting voor Playstation Plus leden
Bron:InTheGame / games

(11-04-2018 09:00)


Indien jij in het bezit bent van een Playstation 3 of 4 en Playstation Plus gebruikt om online te gamen, of om iedere maand gratis games toe te voegen aan je bibliotheek kom je in aanmerking voor nóg meer koek en spijs. Playstation Plus abonnees kunnen vanaf 10 april (gisteren) tot en met 10 oktober 2018 een Spotify Premium abonnement aanschaffen met 10 procent korting via de Playstation Store.
eSports: Team Liquid zijn de nieuwe NA LCS spring split Champions
Bron:InTheGame / games

(10-04-2018 15:00)


De spring split in de NA LCS is gewonnen door Team Liquid. Team Liquid overklaste hun tegenstander zondag in de finale. 100 Thieves kon geen vuist maken tegen Team Liquid. De derde plaats is gewonnen door Echo Fox. Zij wonnen de troostfinale van Clutch Gaming.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: