Systeemeisen pc-versie Control bekendgemaakt
Bron:EuroGamer / games

(18-07-2019 14:21)


Ontwikkelaar Remedy Entertainment maakt de systeemeisen bekend voor de pc-versie van Control. Naast de standaard minimale en aanbevolen systeemeisen maakt de ontwikkelaar ook bekend welke grafische kaart je nodig hebt voor Ray-Tracing. Dat is een nieuwe techniek van Nvidia om lichtinval op realistische wijze te simuleren in games.
Nieuwe Nintendo Switch aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(18-07-2019 09:40)


Na aanhoudende geruchten dat er naast de Nintendo Switch Lite ook een krachtigere Nintendo Switch in aantocht is, heeft Nintendo nu officieel het nieuwe Nintendo Switch basismodel aangekondigd.Het nieuwe model krijgt een andere versie van de Tegra-chip, die zuiniger met de batterij van het systeem omgaat.
Dit zijn de Xbox Game Pass games voor de tweede helft van juli
Bron:EuroGamer / games

(17-07-2019 12:26)


Microsoft heeft de games onthuld die de komende weken worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Vanaf deze maand wis die dienst zowel beschikbaar voor de Xbox One als voor de pc. Voorlopig is de Xbox Game Pass voor pc nog steeds in een bèta-fase en beschikbaar voor één euro.
Juventus dit jaar exclusief in PES 2020
Bron:EuroGamer / games

(16-07-2019 15:29)


Konami maakt bekend dat de Italiaanse voetbalploeg Juventus dit jaar exclusief in PES 2020 zit. De exclusiviteit geldt zowel voor het gebruik van de naam, outfits als het stadion van de club. Individuele spelers vallen niet onder die exclusiviteit. Dat betekent dat spelers die een persoonlijk contract hebben met concurrent FIFA nog steeds in FIFA 20 zitten.
Psychonauts 2 release uitgesteld
Bron:EuroGamer / games

(11-07-2019 15:47)


Double Fine Productions laat weten dat de release van Psychonauts 2 is uitgesteld. Eerder was de game al eens uitgesteld van 2018 naar 2019. Nu is de game opnieuw uitgesteld, dit keer naar 2020.Volgens de ontwikkelaar is het uitstel een gevolg van de zoektocht naar een nieuwe uitgever.
Nintendo kondigt Switch Lite aan
Bron:EuroGamer / games

(10-07-2019 16:28)


Nintendo kondigt een nieuwe variant van de Switch-console aan. De Switch Lite komt uit op 20 september en is volgens het bedrijf een 'lichte, compacte console die is toegespitst op handheld gaming'.Zo zitten de Joy-Cons vast aan de console en is het niet mogelijk om Switch-games te spelen op je tv met de Switch Lite.
THUMB
Gerucht: Microsoft, Nintendo en Sony halen mogelijk deel van hun consoleproductie weg uit China
Bron:EuroGamer / games

(08-07-2019 12:16)


Volgens verschillende bronnen overwegen zowel Microsoft, Nintendo als Sony om een deel van hun consoleproductie weg te halen uit China. Momenteel worden daar zowel de PlayStation 4, Switch als Xbox One geproduceerd. Door een dreigende importheffing vanuit de Verenigde Staten dreigt die productie echter te duur te worden.
Overcooked momenteel gratis in de Epic Games Store
Bron:EuroGamer / games

(05-07-2019 16:12)


Epic Games biedt deze week Overcooked gratis aan via de Epic Games Store. De co-op game van ontwikkelaar Ghost Town Games is nog tot 11 juli te downloaden via de webwinkel. Daarna biedt de uitgever dan weer Torchlight gratis aan.Overcooked lanceerde in 2016 en laat je samen met maximaal drie vrienden maaltijden koken.
Cuphead DLC release uitgesteld
Bron:EuroGamer / games

(03-07-2019 14:16)


Studio MDHR maakt bekend dat de release van de aangekondigde DLC voor Cuphead is uitgesteld. Normaal gezien zou The Delicious Last Course nog dit jaar uitkomen, maar de DLC is nu uitgesteld tot 2020.The Delicious Last Course voegt onder andere nieuwe levels, bosses, wapens en een nieuw personage toe om mee aan de slag te gaan.
Astral Chain houdt je geboeid
Bron:EuroGamer / games

(02-07-2019 15:33)


Tijdens het Nintendo post-E3 evenement zijn er nieuwe gameplaybeelden van Astral Chain getoond, de actiegame van PlatinumGames. Deze flitsende actiegame komt eind augustus exclusief voor de Nintendo Switch uit. Hoewel de game tijdens het evenement niet speelbaar was, lijkt het er wel op dat Astral Chain de beste elementen van zijn voorgangers, zoals Bayonetta, Nier: Automata en Metal Gear Rising, samen weet te voegen om zo een absolute topper te kweken.
Download nu de Gears 5 multiplayer beta
Bron:EuroGamer / games

(18-07-2019 09:57)


De Gears 5 multiplayer technical test is nu beschikbaar om te downloaden op pc en de Xbox One. Om mee te doen aan de test heb je een abonnement op Xbox Game Pass voor Xbox One of pc nodig, of moet je de game pre-orderen.De test bevat 3 modi om in te spelen, namelijk Arcade, Escalation en King of the Hill.
Luigi's Mansion 3 release bekend
Bron:EuroGamer / games

(17-07-2019 14:36)


Nintendo heeft de releasedatum van Luigi's Mansion 3 onthuld. De game komt naar de Switch op 31 oktober, oftewel Halloween. Het is de eerste game in de serie voor de Switch. Deze keer verken je als Luigi een verlaten hotel om Mario en zijn vrienden te redden.
Uplay+ line-up bekendgemaakt
Bron:EuroGamer / games

(17-07-2019 12:02)


Ubisoft maakte de line-up bekend voor de nieuwe abonnementsdienst Uplay+. Vanaf 3 september is dat abonnement beschikbaar voor de pc. Bij lancering kunnen abonnees aan de slag met meer dan 100 games. Een abonnement kost 15 euro per maand, maar tot en met 30 september is de dienst gratis beschikbaar voor iedereen.
THUMB
Nieuwe Super Monkey Ball aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(16-07-2019 14:33)


Het Japanse weekblad Famitsu onthult dat er een nieuwe Super Monkey Ball-game in de maak is. De game heet Tabegoro Super Monkey Ball en komt in Japan uit op 31 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voorlopig is er nog geen Europese release bekend.
The Division 2 krijgt gratis nieuwe missies, wapens en Expeditions
Bron:EuroGamer / games

(11-07-2019 09:12)


The Division 2 krijgt eind deze maand via de gratis DLC episode Year One - DC Outskirts: Expeditions een hele hoop nieuwe content, waaronder nieuwe missies, Expeditions en wapens.Twee nieuwe missies zetten het verhaal van de game verder na de slotmissie in Tidal Basin: Camp White Oak en Manning National Zoo.
Cuphead tv-serie aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(09-07-2019 19:09)


Netflix werkt aan The Cuphead Show, een tv-serie gebaseerd op de game Cuphead. De serie wordt geregisseerd door Dave Wasson, die eerder onder andere aan de recente Mickey Mouse-serie van Disney werkte.De Cuphead-serie heeft dezelfde grafische stijl als de game, en is gebaseerd op de tekenfilms van de jaren '30.
Fire Emblem: Three Houses bevat meer dan 200 uur aan gameplay
Bron:EuroGamer / games

(08-07-2019 10:29)


Intelligent Systems-topman Toshiyuki Kusakihara heeft tijdens een interview nieuwe details onthuld over Fire Emblem: Three Houses. Zo bevat de game volgens Kusakihara meerdere eindes. Welk einde je krijgt, is afhankelijk van het huis waarmee je speelt en de keuzes die je tijdens de game maakt.
Dit zijn de Xbox Game Pass games voor juli
Bron:EuroGamer / games

(04-07-2019 14:04)


Microsoft heeft de games onthuld die de komende maand worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Vanaf deze maand worden er zowel games toegevoegd aan het abonnement voor de Xbox One als dat voor de pc. Voorlopig is de Xbox Game Pass voor pc nog steeds beschikbaar voor één euro.
Luigi's Mansion 3 - Land-goed op weg
Bron:EuroGamer / games

(02-07-2019 15:42)


Tijdens het Nintendo post-E3 evenement was het mogelijk om Luigi's Mansion 3 aan de tand te voelen. In de vijftien minuten durende presentatie werd het wel duidelijk dat Luigi's nieuwste avontuur gevarieerder dan ooit wordt, dankzij nieuwe omgevingen en vaardigheden om mee te spelen.
Hearthstone krijgt Saviors of Uldum-uitbreiding
Bron:EuroGamer / games

(02-07-2019 13:18)


Blizzard Entertainment kondigt aan dat de nieuwe uitbreiding voor Hearthstone Saviors of Uldum heet. De uitbreiding komt uit op 6 augustus en introduceert 135 nieuwe kaarten in de game. Die zijn onder andere geïnspireerd op de League of Explorers.De nieuwe kaarten introduceren bovendien een nieuw mechanisme genaamd Reborn.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: