EPOS H3 gaming headset aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(20-04-2021 11:17)


Audioproducent EPOS onthult de H3 gaming headset. Daarmee luidt het bedrijf zijn volgende generatie aan premium audioapparaten in.De H3 is een gesloten akoestische gaming headset die zowel bedoeld is voor singleplayer immersie als voor teamcommunicatie bij eSports-titels.
THUMB
Xbox Cloud Gaming bèta voor pc en iOS start op 20 april
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2021 20:03)


De Xbox Cloud Gaming-bèta start op 20 april voor pc en Apple smartphones en tablets. Dat maakt Microsoft bekend via Xbox Wire.Microsoft verstuurt morgen uitnodigingen voor de Xbox Cloud Gaming-beta naar Xbox Game Pass Ultimate-abonnees. Wie op zo'n uitnodiging ingaat, krijgt via xbox.
Warzone verwijdert Most Wanted contracts na alweer een glitch
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2021 14:18)


De Most Wanted contracts zijn tijdelijk uit Warzone verwijderd nadat spelers massaal een glitch ontdekten die hen onsterfelijk maakten.In Warzone kunnen spelers met Most Wanted contracts van zichzelf een doelwit maken. Als ze er vervolgens in slagen om niet gevangen of gedood te worden tijdens de looptijd van het Most Wanted contract, kunnen al hun gestorven teammates terug in de match springen.
THUMB
Nintendo klaagt Switch hacker Gary Bowser aan
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2021 11:49)


De topman van de Amerikaanse tak van Nintendo Doug Bowser klaagt de Canadese hacker Gary Bowser aan. Dat raakte bekend nadat de redactie van Polygon de documenten van de rechtszaak in handen kreeg.Gary Bowser is de leider van de hackersgroep Xecuter. Die groep verkoopt onder andere Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-modchips waarmee je illegale exemplaren van Nintendo Switch-games kunt spelen.
THUMB
PlayStation 5 is snelst verkopende console ooit in de VS
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2021 11:45)


De PlayStation 5 is de snelste verkopende console ooit in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Dat maakt marktonderzoeksbureau NPD bekend op Twitter.Volgens NPD is de PlayStation 5 in de Verenigde Staten de best verkopende console op het vlak van verkochte exemplaren en omzet.
THUMB
Resident Evil Village resolutie en framerate van consoleversies onthuld
Bron:EuroGamer / games

(17-04-2021 17:00)


Capcom heeft de resolutie en framesrate van Resident Evil Village op consoles en Stadia onthuld.De PlayStation 5- en Xbox Series X-versies spelen met of zonder raytracing op een 4K-resolutie. Afhankelijk van raytracing draaien ze aan 45 of 60 fps. De PlayStation 4 Pro en Xbox One X doen het even goed op het vlak van resolutie.
Outriders inventory wipe patch lost probleem niet op
Bron:EuroGamer / games

(17-04-2021 16:58)


Outriders kampt al enkele dagen met een bug die inventories van spelers zonder aanleiding wist. Ontwikkelaar People Can Fly kwam onlangs aanzetten met een tijdelijke oplossing, maar die lost het probleem voorlopig niet op.Nadat enkele spelers kloegen dat hun inventories in Outriders werden gewist, kwam ontwikkelaar People Can Fly op 15 april aanzetten met een patch.
Laatste seizoen Netflix-serie Castlevania aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(17-04-2021 09:10)


De release van het vierde en tevens laatste seizoen van de animatieserie Castlevania is aangekondigd.De aankomende reeks was vorige maand al aangekondigd en gaat volgens Netflix op 13 mei 2021 in première. Het bestaat net als het derde seizoen van Castlevania uit tien afleveringen.
Ubisoft organiseert digitale E3-conferentie
Bron:EuroGamer / games

(16-04-2021 15:45)


De volgende Ubisoft Forward is een digitale conferentie die op zaterdag 12 juni om 21:00 uur plaatsvindt en deel uitmaakt van E3 2021. Dat maakt Ubisoft bekend via Twitter en zijn website.Voorlopig houdt Ubisoft de lippen stijf over de line-up en de aankondigingen van 'teams van over de hele wereld'.
Resident Evil Village upgradesysteem onthuld
Bron:EuroGamer / games

(15-04-2021 17:25)


Game Informer heeft een nieuwe video uitgebracht waarin het upgradesysteem van Resident Evil Village wordt uitgelegd. In de game kun je zowel hoofdpersonage Ethan als zijn wapens upgraden.Ethans prestaties verbeteren doe je door het juiste voedsel te eten.
Amazon annuleert The Lord of the Rings MMORPG
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2021 20:45)


Amazon heeft de ontwikkeling van een nieuwe The Lord of the Rings MMORPG geannuleerd ten gevolge van een conflict tussen het bedrijf en Tencent. Dat blijkt uit een rapport van Bloomberg.Amazon Game Studios maakte in juli 2019 bekend dat de studio in samenwerking met ontwikkelaar Athlon Games bezig was met de ontwikkeling van een free-to-play MMORPG in het universum van The Lord of the Rings.
THUMB
PlayStation Store voor PS3 en Vita blijft dan toch open
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2021 19:31)


Nadat Sony vorige maand aankondigde dat de PlayStation Store voor de PlayStation 3, PlayStation Vita en PlayStation Portable zou sluiten, komt het bedrijf nu terug op die uitspraak. Die nieuwe beslissing komt er na heel wat protest van de fans.Volgens Sony Interactive Entertainment-topman Jim Ryan heeft Sony die fans luid en duidelijk gehoord.
Call of Duty: Warzone-ontwikkelaar gaat Roze skin aanpassen
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2021 11:50)


Call of Duty: Warzone-ontwikkelaar Raven Software gaat de controversiële Roze skin aanpakken. Dat maakt hij bekend via Twitter.De Roze skin voor Rook kwam vorig jaar uit als de honderdste skin van de Warzone Season 5 premium battle pass. De controverse ontstond toen spelers ontdekten dat de skin Rook erg donker maakt waardoor spelers zich er makkelijk mee kunnen verhullen in de schaduw.
Onterechte Black Ops Cold War bans opgeheven
Bron:EuroGamer / games

(19-04-2021 11:46)


Treyarch heft de bans op van Black Ops Cold War-spelers die onterecht gebanned zijn omwille van de Sail 630 Nuclear Bug in Zombies. Dat maakt de studio bekend via Reddit.Sinds begin april kregen pc-spelers in de Black Ops Cold War Zombie-modus vanaf ronde 50 en hoger regelmatig de Sail 630 Nuclear Bug foutmelding.
Resident Evil Village krijgt Mercenaries Mode
Bron:EuroGamer / games

(17-04-2021 17:03)


De Mercenaries Mode uit Resident Evil 3 tot 6 keert terug in Resident Evil Village nadat je de game hebt uitgespeeld. Dat maakt Capcom bekend via zijn website.In de Mercenaries Mode krijg je in verschillende levels de taak om binnen een bepaalde tijdslimiet een zo hoog mogelijke score te halen.
Dode Warzone-spelers veranderen in zombies
Bron:EuroGamer / games

(17-04-2021 16:59)


Warzone-spelers die in bepaalde zones sterven, veranderen momenteel in zombies en jagen andere spelers op. Dat nieuwe evenement ging in de nacht van 15 op 16 april van start.Wie sterft in een zone met een nucleair icoon, komt terug als een zombie met speciale vaardigheden.
Tweede Resident Evil Village demo aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(17-04-2021 16:57)


Resident Evil Village krijgt de komende weken een tweede demo die opgedeeld is in drie periodes. Dat maakte Capcom bekend tijdens de recentste Resident Evil Showcase.De eerste twee demoperiodes zijn exclusief voor de PlayStation 4 en 5. Spelers krijgen in totaal acht uur de tijd om het dorp of Castle Dimitrescu een half uur te verkennen.
Resident Evil 4 VR aangekondigd voor Oculus Quest 2
Bron:EuroGamer / games

(16-04-2021 15:48)


Resident Evil 4 VR komt op een nog onbekende datum uit voor de Oculus Quest 2. Dat maakte Oculus Studios bekend tijdens de recente Resident Evil Showcase.De VR-upgrade voor Resident Evil 4 werd ontwikkeld door Armature, Capcom en Oculus Studios. Voorlopig moet je het stellen met een korte trailer waarin je ziet hoe de game is omgevormd van een third-person naar een first-person shooter.
Apex Legends overschrijdt de kaap van 100 miljoen spelers
Bron:EuroGamer / games

(15-04-2021 18:39)


Apex Legends is sinds de release al door meer dan 100 miljoen spelers gespeeld. Dat maakt Respawn Entertainment bekend via Twitter.De bijbehorende tweet bevat een filmpje waarin de ontwikkelaar iedereen bedankt voor het bereiken van de mijlpaal. Daarnaast hint Respawn ook naar een grote nieuwe onthulling voor de game op 19 april.
THUMB
Wasteland 3: The Battle of Steeltown uitbreiding aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(15-04-2021 17:12)


inXile heeft een eerste uitbreiding voor Wasteland 3 aangekondigd. The Battle of Steeltown komt op 3 juni uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.In de uitbreiding verken je het fabriekscomplex Steeltown. Steeltown voorziet Colorado en the Patriarch normaal gezien van alle nodige wapens, robots en technologie.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: