Dead or Alive 6 “Iron Fist Apprentice & Drunken Master” Trailer
Bron:InTheGame / games

(13-12-2018 16:00)


Vechten, babes, verhaal, Dead or Alive 6 heeft het allemaal. Het is nog even wachten tot 15 februari wanneer wij mogen gaan genieten van al het schoon dat Dead or Alive te bieden heeft. Het rooster is momenteel nog niet compleet bekend gemaakt, maar met de “Iron Fist Apprentice & Drunken Master” trailer kunnen wij in ieder geval Brad Wong en Eliot aan de lijst toevoegen.
THUMB
Review: Playstation Classic
Bron:InTheGame / games

(13-12-2018 12:00)


De Playstation Classic is Sony’s antwoord op de NES en SNES mini consoles van Nintendo. Het doet immers hetzelfde, alleen dan voor Playstation games. de Playstation Classic bevat 20 voor geïnstalleerde games. Sony lever de Playstation Classic met een HDMI kabel, USB power kabel en twee controllers.
Rising Storm 2: Vietnam krijgt christmas special
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 18:00)


Tripwire Interactive viert de feestdagen met een gratis kerst thema map en seizoenshelm voor alle Rising Storm 2: Vietnam spelers. Tripwire Interactive, Antimatter Games en het Green Army Men Team hebben vandaag de lancering aangekondigd van de Rising Storm 2: Vietnam – Green Army Men Christmas Special.
Dead by Daylight krijgt een nieuw hoofdstuk!
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 14:00)


De dagen zijn kort, het weer is guur. Een goede atmosfeer om heerlijke horrorgames, zoals Dead by Daylight te spelen, al zeg ik het zelf. Gordijnen dicht, lichten uit en je setup ver van de veiligheid van je muur. Er zou zo maar iemand achter je kunnen staan? We kunnen weer helemaal los gaan met generatoren repareren of overlevenden meppen met een gloed nieuw Dead by Daylight hoofdstuk, nummer tien: The Darkness Among Us.
Fallout 76 krijgt flinke update
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 10:00)


Bethesda had vorige maand al bekend gemaakt dat Fallout 76 gefixt wordt. Met updates probeert de studio hun meest recente game te verbeteren na aanleiding van feedback. Een nieuwe patch staat weer klaar voor Fallout 76. Dit keer met een grootte van 5 gigabyte voor Xbox en Playstation 4, op PC is deze 3 gigabyte.
THUMB
Plantronics RIG 400 en 500 PRO nu verkrijgbaar
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 18:00)


Plantronics brengt een aantal nieuwe headsets op de markt. Zowel de Plantronics RIG 400 PRO HC en de RIG 500 PRO-serie. De headsets zijn allemaal compatibel met Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Indien je de headset gebruikt voor PC en Xbox heb je ook Dolby Atmos Surround Sound! Communicatie is niet geheel zeldzaam bij gamers en daarom heeft de headset een afneembare ruisonderdrukkende microfoon.
Esports: Roster swaps in de off season van LEC
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 16:00)


Nu het All Star event voorbij is, is het dan echt tijd voor de off season. Tijdens de off season gaan teams opnieuw sleutelen aan hun rosters. EU LCS is omgedoopt naar de LEC( League of Legends European Championship). Naast de roster swaps zien we ook een aantal nieuwe teams in de LEC.
Win: Bomvol gevulde kerstpakketten met games en goodies!
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 13:00)


Het einde van het jaar nadert en dat betekend dat wij de traditie voort gaan zetten. Net als vorige jaren delen wij kerstpakketten uit die gevuld zijn met verschillende games en goodies! Opnieuw hebben we toffe prijzen samengesteld die je dit jaar nog kunt winnen! Niet anders dan vorige jaren hebben wij weer een aantal toffe prijzen voor jou klaar staan.
Review: Mutant Year Zero: Road to Eden – Duckin’ Cool!
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 10:51)


Turn-based strategie spellen, iets wat als schaars kan worden gezien in deze jaargetijden. Mutant Year Zero: Road to Eden brengt dit weer terug in volle glorie en met alle uniekheid van doen. Lees er alles over in onze review! Mutant Year Zero is zo’n game waarvan je van tevoren al verwacht dat die gedoemd is tot falen.
Monster Hunter World: Iceborn uitbreiding getoond!
Bron:InTheGame / games

(10-12-2018 16:33)


Capcom heeft bekend gemaakt bezig te zijn met de eerste grote expansion voor Monster Hunter World. Monster Hunter World: Iceborne zal in de loop van de herfst in 2019 uitkomen.  Fans hopen al enige tijd op een expansion die zich richt op wat meer sneeuwachtige gebieden.
The Crew 2 kan aankomend weekend gratis gespeeld worden
Bron:InTheGame / games

(13-12-2018 14:00)


Het is aankomend weekend mogelijk om The Crew 2 gratis te spelen. De game zal een gratis weekend hebben op de PS4, Xbox One en PC. Spelers die de game dit weekend gaan uitproberen, krijgen ook nog een auto die verschillend is per platform. Het is ongeveer een half jaar geleden dat The Crew 2 gereleased is.
The Punisher seizoen 2 komt wel heel snel
Bron:InTheGame / games

(13-12-2018 10:00)


The Punisher seizoen 1 liet al zien hoe divers alle Netflix-Marvel series daadwerkelijk zijn. De serie bracht een oorlogsverhaal naar een superhelden franchise en nu is het tijd voor een tweede seizoen! The Punisher vertelt het verhaal van Frank Castle, een oorlogsveteraan die niet een doorsnee oorlog heeft gevoerd.
Meer info over gratis Hitman 2 live content
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 16:15)


Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben onlangs informatie vrijgegeven over de gratis live content die deze maand naar Hitman 2 komt. Inclusief nieuwe contracten, escalaties en de volgende Elusive Target missie. Hieronder kun je lezen wat er op stapel staat voor Hitman 2.
De nieuwe Guild Wars 2 story patch komt begin 2019
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 12:00)


Het vierde seizoen van de Living World verhaallijn is in volle gang en er zijn al 4 afleveringen geïmplementeerd in Guild Wars 2. De vijfde laat helaas nog even op zich wachten, maar de reden hiervan is er één die gerespecteerd mag worden! Het was de bedoeling dat episode 5 deze maand zou verschijnen.
Fortnite domineerde Pornhub in 2018
Bron:InTheGame / games

(12-12-2018 09:02)


Fortnite was in 2018 ontzettend populair. Zo blijkt maar weer dat het internet geen genoeg kan krijgen van de game en dat wordt heel erg letterlijk genomen als we Pornhub’s insights mogen geloven. Naast Stormy Daniels, domineerde Fortnite het platform in 2018.
Review: Just Cause 4 – Vliegen, knallen en opnieuw
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 16:13)


Just Cause 4 is een open world game waar je als Rico Rodriguez veel stennis mag schoppen. Daar staat de serie immers bekend om, en ook deze keer is er heel wat fun te beleven. Just Cause 4 heeft echter niet veel nieuws aan de franchise toe te voegen en schiet op veel punten zelfs gigantisch mis.
Fortnite Patch Notes V7.01 zijn vandaag bekendgemaakt
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 14:00)


Epic Games heeft de Patch Notes van Patch V7.01 op hun website gezet. De patch introduceert een nieuw wapen in zowel de Battle Royale als Save the World Mode, een nieuwe limited time gamemode en meer. De volledige Patch Notes kun je onderaan dit bericht vinden.
Black Ops 4: Operation Absolute Zero vanaf vandaag op PS4
Bron:InTheGame / games

(11-12-2018 12:00)


Call of Duty: Black Ops 4: Operation Absolute Zero, een hele mond vol, maar vooral aardig wat content! Deze gratis DLC start vanaf vandaag voor PS4 spelers en komt snel uit voor PC en Xbox One. Treyarch rolt er aardig wat updates uit sinds de lancering van Black Ops 4.
De Winter Wonderland Skins van Overwatch!
Bron:InTheGame / games

(10-12-2018 18:00)


Eerder lieten we weten dat binnenkort (lees morgen) het Overwatch Winter Wonderland event in gaat. Een event waar we, net als buiten gamen, kunnen genieten van kerst, oud en nieuw en de heerlijke winter! Maar daarbij horen skins, en Blizzard heeft recent alle skins vrij gegeven.
Kingdom Hearts III opening movie vrijgegeven
Bron:InTheGame / games

(10-12-2018 16:00)


Het is nog maar een maand wachten op Kingdom Hearts III, om de hype nog een beetje op te krikken heeft Square Enix de’opening movie’ waarin de theme song “Face My Fears” wordt uitgevoerd door Hikaru Utada en schrik niet Skrillex. Skrillex is een zelfgenoemde Kingdom Hearts superfan, daarom dat hij samen met Hikaru Utada het nieuwe thema lied heeft gerealiseerd.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: