Jump Force onthuld vier nieuwe characters en release datum
Bron:InTheGame / games

(20-09-2018 17:00)


Twee nieuwe personages van Yu Yu Hakusho en nog twee andere van Hunter X Hunter, plus vier originele verhaalpersonages ontworpen door de legendarische manga kunstenaar Akira Toriyama onthuld Bandai Namco Entertainment Europe heeft 4 splinternieuwe speelbare personages onthuld die meedoen aan de strijd in Jump Force.
Nieuwe Devil May Cry 5 trailer laat Dante zien
Bron:InTheGame / games

(20-09-2018 13:00)


Capcom heeft de deluxe edition van Devil May Cry 5 aangekondigd. Deze komt met een boel extra’s. Ook verscheen er een nieuwe trailer, voor een oude bekende; Dante! De Devil May Cry 5 deluxe edition komt inclusief drie Devilbreaker wapens, waarvan eentje speciaal voor het eten van pasta bedoeld gaat zijn.
PUBG release naar de PS4?
Bron:InTheGame / games

(20-09-2018 09:00)


Playerunknown’s Battlegrounds komt mogelijk binnenkort met een release naar de PS4. Op een Korean Rating Board is PUBG toegevoegd aan de lijst met PS4. erachter. Gisteren werd PUBG PS4 aan de site toegevoegd. Als deze toevoeging juist is dan zullen we ongetwijfeld binnenkort officieel op de hoogte worden gesteld.
Kingdom Hearts 3 toont Big Hero 6
Bron:InTheGame / games

(19-09-2018 15:00)


Spelers over de hele wereld hebben al jaren liggen wachten op enig nieuws van Kingdom Hearts 3. Dit jaar zijn er verschillende trailers vrijgegeven waaronder een release date van 29 januari 2019 voor PS4 en Xbox One. De werelden van Kingdom Hearts 3 zijn door de maanden heen bekendgemaakt, zo hebben wij al werelden gezien die gebaseerd zijn op onder andere: Hercules Toy story Pirates of the Caribbean Rapunzel Frozen Monster&Co Daar blijft het natuurlijk niet bij en heeft square Enix weer een nieuwe trailer vrijgegeven waarin nog een nieuwe wereld te zien is, Big Hero 6.
Dead by Daylight: Shattered Bloodline
Bron:InTheGame / games

(19-09-2018 11:00)


Ben je klaar voor kippenvel? Mooi, want een nieuw hoofdstuk is uit voor de bloedstollend enge game ‘Dead by Daylight’! Het nieuwe hoofdstuk bezit een nieuwe map, een nieuwe overlever, een item en natuurlijk een griezelige moordenaar. Wie zal het zijn? De nieuwe map in Dead by Daylight heet ‘The Yamaoka Estate: Family Residence’ en het is in het bezit van de Tamaoka familie.
Sony kondigt Playstation Classic Mini aan
Bron:InTheGame / games

(19-09-2018 08:18)


Sony kondigt een uurtje geleden hun eigen mini console aan. De Playstation Classic Mini wordt een kleinere versie van de Playstation 1, de nostalgie stijgt het dak uit in ieder geval! De console komt met twintig ‘generation-defining’ games. Hier zitten games bij als Final Fantasy VII en Wild Arms.
The Last Remnant remastered Xbox 360 vs PS4 Trailer
Bron:InTheGame / games

(18-09-2018 15:00)


Het is alweer een tijdje geleden dat The Last Remnant is uitgekomen voor de Xbox 360, 2008 om precies te zijn. Toen der tijd was The Last Remnant een technisch en grafisch hoogstandje die op de Unreal Engine 3 het maximale van de console deed benutten.
Film Nieuws: Captain Marvel en Game of Thrones
Bron:InTheGame / games

(18-09-2018 11:00)


Captain Marvel krijgt vandaag eindelijk een volledige trailer. Game of Thrones had nog veel meer seizoenen door kunnen gaan. Dit en nog veel meer in het film nieuws van deze week!   TOMORROW ONLY ON @GMA: @brielarson brings us the first full trailer of @captainmarvel, LIVE! https://t.
Nintendo Switch Online niet nodig voor Fortnite op Switch
Bron:InTheGame / games

(17-09-2018 19:07)


De nieuwe, betaalde online service start op 19 september in Nederland. Voor de meeste games zal deze dienst verplicht zijn om online te kunnen gamen. Ogenschijnlijk is dit voor Fortnite niet het geval. Deze zal dus ook na de start van Switch online te spelen blijven zonder de nieuwe dienst.
Guild Wars 2 ‘A Star to Guide Us’ verschijnt morgen
Bron:InTheGame / games

(17-09-2018 15:00)


Morgen, op 18 september, zal de nieuwe Living World chapter voor Guild Wars 2 lanceren. Ditmaal ligt de focus op Aurene, maar dat is niet het enige wat we gaan krijgen.. A Star to Guide Us zorgt ervoor dat spelers kunnen genieten van een nieuwe map, raid, armor set en een nieuwe legendary.
eSports: European Masters de opvulling tussen LCS en Worlds
Bron:InTheGame / games

(20-09-2018 15:00)


Deze week is de groepsfase begonnen van de European Masters. European Masters is het toernooi wat de leegte tussen de LCS splits en Worlds opvult. In dit toernooi spelen de sterkste regionale teams tegen elkaar. Van diverse Europese landen of regio’s strijden hun top teams om de eer van hun land of regio.
Sony staakt productie Playstation Vita in 2019
Bron:InTheGame / games

(20-09-2018 11:31)


Volgend jaar zal de laatste PlayStation Vita van de band rollen. Zo meldt Hiroyuki Oda, vicepresident van Sony Interactive Entertainment. Eerder werd al aangekondigd dat de productie van fysieke Vita games zal stoppen op 21 maart 2019. Het is vrij aannemelijk dat dit voor de PlayStation Vita rond de zelfde tijd zal zijn, aangezien dit het einde van het fiscale jaar is.
KontrolFreek introduceert officieel gelicenseerd Performance Grips voor DualShock 4
Bron:InTheGame / games

(19-09-2018 17:00)


KontrolFreek, de toonaangevende ontwikkelaar van Performance Gaming Gear, introduceerde gisteren officiële Sony Interactive Entertainment Performance Grips voor de draadloze DualShock 4 controllers. Performance Grips van KontrolFreek zijn geavanceerde controllerhandvatten.
Raphael keert terug naar SoulCalibur 6
Bron:InTheGame / games

(19-09-2018 13:00)


SoulCalibur 6 verschijnt op 19 oktober en langzaam krijgen we steeds meer informatie omtrent de strijders die in de game voor gaan komen. Een aantal nieuwe, maar ook oude bekende. Waaronder de Fransoos Raphael. Raphael, de Franse edelman is een meester in de vechtstijl ‘schermen’.
Twee nieuwe oude games voor Xbox One
Bron:InTheGame / games

(19-09-2018 09:00)


Nieuwe oude games hoor ik jullie denken, voor de Xbox One zijn ze nieuw maar deze games zijn bijna 10 jaar geleden gereleased. Toch zijn er nog mensen die deze games (nog) niet gespeeld hebben. Xbox One’s backward compatibility lijst heeft twee nieuwe additie’s gekregen, een van deze games is een favoriet.
Nintendo Switch Fortnite bundel aangekondigd
Bron:InTheGame / games

(18-09-2018 17:00)


Een Super Smash Bros. bundel, een Pokémon Let’s Go bundel en nu een Fortnite bundel. Nintendo kondigt een gloednieuwe bundel aan voor de Fortnite liefhebbers. De bundel verschijnt al op 5 oktober met een aantal unieke content. Iedereen is wel bekend met de razend populaire cartoony Battle Royale game bekend als Fortnite.
De patch notes van update v5.41 van Fortnite
Bron:InTheGame / games

(18-09-2018 13:08)


Epic Games heeft de patch notes van update v5.41 van Fortnite online gezet. De nieuwe patch voegt een nieuwe item toe aan de Battle Royale mode en aan de Playground mode. Naast de nieuwe toevoegingen bestaat de patch uit balance updates en bug fixes. De nieuwe patch v5.
Red Dead Redemption 2 nieuwe screenshots
Bron:InTheGame / games

(18-09-2018 09:00)


Over een kleine maand is het zo ver, de Grand Theft Auto van het wilde westen. Rockstar wilt natuurlijk nog even laten zien wat zij voor de gamers in petto hebben met Red Dead Redemption 2. Red Dead Redemption 2 zal in oktober bespeelbaar zijn, toch heeft Rockstar een paar nieuwe screenshots gereleased van het spel.
Alle voorlopige Nintendo Switch Online NES titels op een rijtje
Bron:InTheGame / games

(17-09-2018 17:00)


Nintendo Switch Online verschijnt over 2 dagen (19 september). Niet alleen zorgt deze premium feature er voor dat je online kunt gamen, maar geeft het je ook toegang tot een grote collectie aan NES games. Velen van deze games zijn online speelbaar! De bibliotheek NES games zal blijven groeien, maar bij de release kunnen spelers al gebruik maken van maar liefst 20 titels waaronder Donkey Kong, Super Mario Bros.
Firewatch binnenkort speelbaar op de Nintendo Switch
Bron:InTheGame / games

(17-09-2018 13:00)


Campo Santo, de ontwikkelaar van Firewatch laat ons weten dat Nintendo Switch gebruikers binnenkort de game kunnen verwachten! Een spel wat je meetrekt in prachtige omgevingen en beschikt over een spannend verhaal. Zeker een must have voor de spelers! Firewatch speelt zich af in 1989 in de bossen van Wyoming, Amerika.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: