THUMB
Return of the Obra Dinn komt naar console
Bron:EuroGamer / games

(03-10-2019 13:57)


Ontwikkelaar Lucas Pope laat weten dat Return of the Obra Dinn later deze maand uitkomt voor console. Vanaf 18 oktober is de game beschikbaar voor PlayStation 4, Switch en Xbox One. Return of the Obra Dinn is de tweede game van Pope, eerder maakte hij ook al Papers, Please.
Rocket League krijgt eind dit jaar nieuwe in-game currency
Bron:EuroGamer / games

(02-10-2019 15:06)


Ontwikkelaar Psyonix heeft het nieuwe in-game verdienmodel voor Rocket League toegelicht. In december verdwijnt het huidige systeem van loot boxes. In plaats daarvan krijg je aan het einde van een wedstrijd blueprints. De voorwerpen op de blueprints kun je nadien bouwen met behulp van in-game credits.
Dit zijn de Xbox Game Pass games voor oktober
Bron:EuroGamer / games

(01-10-2019 18:42)


Microsoft heeft een nieuwe reeks games onthuld die de komende weken naar de Xbox Game Pass komen. Voorlopig zijn enkel de games voor de Xbox One bekendgemaakt. De komende dagen onhult Microsoft ook de games voor de pc. Volgende games zijn binnenkort speelbaar via de Xbox Game Pass:Microsoft voegt de komende weken dus opnieuw enkele topgames toe aan zijn line-up.
Apex Legends Meltdown Season 3 nieuwe map onthuld
Bron:EuroGamer / games

(29-09-2019 16:20)


Apex Legends van Respawn Entertainment is intussen aan zijn derde seizoen toe. Dat viert de ontwikkelaar met een launchtrailer, waarin een nieuwe map genaamd World's Edge wordt onthuld. Season 3 van Apex Legends - getitelde Meltdown - gaat op 1 oktober van start.
Metro 2033 Redux en Everything tijdelijk gratis in de Epic Games Store
Bron:EuroGamer / games

(27-09-2019 13:39)


Epic Games biedt deze week opnieuw twee games gratis aan via de Epic Games Store. Tot en met donderdag 3 oktober zijn zowel Metro 2033 Redux als Everything gratis te downloaden. Vanaf die datum kun je dan weer Minit gratis downloaden.Metro 2033 is de eerste game in de Metro-serie en lanceerde in 2010.
Dit zijn de Xbox Games with Gold voor oktober
Bron:EuroGamer / games

(27-09-2019 10:07)


Microsoft heeft de Games with Gold voor de maand oktober bekendgemaakt. Eigenaars van een Xbox One (X) of Xbox 360 kunnen volgende maand met onderstaande games aan de slag:Tembo the Badass Elephant is de gehele maand oktober gratis te downloaden. Bolt is van 1 tot en met 15 oktober verkrijgbaar, terwijl Ninja Gaiden 3: Razor's Edge van 16 tot en met 31 oktober beschikbaar is.
THUMB
Civilization 6 komt naar de PlayStation 4 en Xbox One
Bron:EuroGamer / games

(25-09-2019 15:54)


Tijdens de PlayStation State of Play van afgelopen nacht is onthuld dat Civilization 6 binnenkort naar de de PlayStation 4 en de Xbox One komt. De game is beschikbaar vanaf 22 november. Vorig jaar bracht 2K games Civilization 6 ook al naar de Switch.Ook beide uitbreidingspakketten voor de game komen naar de consoles.
THUMB
MediEvil Remake: Short-Lived Demo tijdelijk verkrijgbaar via PlayStation Store
Bron:EuroGamer / games

(25-09-2019 10:05)


De MediEvil: Short-Lived Demo valt tijdelijk via de PlayStation Store te downloaden. Dat maakte Sony tijdens de State of Play-uitzending bekend.De Short-Lived Demo is in letterlijke zin van korte duur. Wees er dus snel bij, want op 6 oktober wordt de gratis proefversie van 11,2GB weer te ruste gelegd en verdwijnt ze uit het Store-aanbod.
THUMB
Call of Duty: Modern Warfare Spec Ops Survival tijdelijk exclusief voor PlayStation 4
Bron:EuroGamer / games

(25-09-2019 07:39)


Infinity Ward heeft een nieuwe trailer voor Call of Duty: Modern Warfare vrijgegeven, waarin het singleplayer-gedeelte van de shooter wordt belicht. Toch is er een ander gegeven dat met de meeste aandacht gaat lopen.Zo is de Spec Ops Survival-modus - door een exclusiviteitsdeal met Sony - eerder voor de PlayStation 4 beschikbaar.
Google lanceert Play Pass-abonnement
Bron:EuroGamer / games

(24-09-2019 10:48)


Google lanceert binnenkort het Play Pass-abonnement. Het abonnement is voorlopig evenwel enkel in de Verenigde Staten beschikbaar. De dienst kost 5 dollar per maand, en geeft je toegang tot meer dan 350 games en apps in de Play Store.De Play Pass lijkt een antwoord op Apple Arcade, een gelijkaardige dienst die Apple vorige week aankondigde.
Fortnite seizoen 11 release uitgesteld
Bron:EuroGamer / games

(02-10-2019 15:38)


Epic Games heeft de release van het elfde seizoen van Fortnite met een weekje uitgesteld. De release staat nu gepland voor zondag 13 oktober. Spelers krijgen dus een week langer de tijd om hun seizoen 10-battlepass te voltooien.Fortnite-spelers kunnen de extra week eveneens gebruiken om een aantal nieuwe cosmetische items te verdienen.
Uncharted-film krijgt nogmaals nieuwe regisseur
Bron:EuroGamer / games

(02-10-2019 14:23)


De in 2009 aangekondigde Uncharted-film krijgt met Travis Knight nogmaals een nieuwe regisseur. Knight is intussen al de zesde regisseur voor de film. Hij is bekend van onder andere Bumblebee en Kubo and The Two Strings. Hij neemt de positie over van Dan Trachtenberg, die nochtans pas begin dit jaar in het project stapte.
THUMB
God of War, Uncharted: The Lost Legacy en Gran Turismo Sport toegevoegd aan PlayStation Hits-label
Bron:EuroGamer / games

(30-09-2019 08:38)


Sony voegt binnenkort opnieuw enkele games toe aan het PlayStation Hits-label. Vanaf 4 oktober zijn zowel de digitale als de fysieke versie van God of War, Uncharted: The Lost Legacy en Gran Turismo Sport beschikbaar voor 20 euro.Daarnaast komen er met Dragon Ball Xenoverse 2 en Gundam Versus ook enkele nieuwe third-party games naar het label.
Rockstar Games: "geen singleplayer DLC gepland voor Red Dead Redemption 2"
Bron:EuroGamer / games

(28-09-2019 14:29)


In een recent interview heeft Rockstar Games-medewerker Katie Pica laten weten dat er momenteel geen singleplayer DLC voor Red Dead Redemption 2 gepland staat. Volgens Pica ligt de focus volledig op het verder uitbouwen van Red Dead Online.De komende periode wil Rockstar Games wel op regelmatige basis nieuwe content toevoegen aan de multiplayer die ook liefhebbers van de singleplayer zal aanspreken.
The Last of Us: Part 2 heeft geen multiplayer
Bron:EuroGamer / games

(27-09-2019 12:25)


Naughty Dog heeft bevestigd dat The Last of Us: Part 2 geen multiplayer bevat. Vorig jaar had de ontwikkelaar nog laten vallen dat Part 2 opnieuw een Factions-modus zou krijgen zoals de eerste game, maar die plannen zijn dus gewijzigd.Volgens Naughty Dogs is de singleplayer-campaign van The Last of Us: Part 2 de grootste en meest ambitieuze die de studio al heeft ontwikkeld.
Respawn Entertainment werkt aan Medal of Honor VR-game
Bron:EuroGamer / games

(26-09-2019 10:39)


Respawn Entertainment, ontwikkelaar van Titanfall en Apex Legends, heeft tijdens de Oculus Connect-conferentie zijn nieuwste game uit de doeken gedaan. Medal of Honor: Above and Beyond is een virtualrealitygame exclusief voor de Oculus Rift. De VR-shooter staat voor volgend jaar gepland.
FIFA 20 release - 5 dingen die je moet weten
Bron:EuroGamer / games

(25-09-2019 10:57)


De FIFA 20 release is binnenkort eindelijk aan de beurt! De game houdt ons ongetwijfeld weer een jaar zoet met vrienden te vernederen op het digitale grasveld. Als je denkt dat EA's langlopende sportreeks nooit verandert, dan heb je het echter mis: FIFA 20 heeft wel degelijk enkele interessante nieuwigheden.
THUMB
Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in oktober
Bron:EuroGamer / games

(25-09-2019 08:31)


Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand oktober bekendgemaakt. Volgende maand zijn The Last of Us Remastered en MLB The Show 19 gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.The Last of Us Remastered is de PlayStation 4-versie van Naughty Dogs meesterwerk uit 2013.
THUMB
The Last of Us: Part 2 releasedatum aangekondigd
Bron:EuroGamer / games

(25-09-2019 07:12)


De PlayStation 4-survivalgame The Last of Us: Part 2 komt op 21 februari uit. Dat maakte Sony tijdens zijn State of Play-uitzending bekend.Naughty Dogs nieuwste vormt een direct vervolg op het eerste deel in de saga, dat vijf jaar geleden exclusief voor de PlayStation 3 lanceerde.
Fortnite krijgt skill-based matchmaking en bots.
Bron:EuroGamer / games

(24-09-2019 10:33)


Epic Games laat weten dat Fortnite vanaf deze week skill-based matchmaking krijgt. De bedoeling is matches samen te stellen met spelers die ongeveer even goed zijn. Het is nog onduidelijk vanaf wanneer het nieuwe systeem bij ons in werking treedt. De update wordt volgens Epic Games regio per regio uitgerold en geëvalueerd.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: