Opinie
Ouder >> 
THUMB
Karaoke, een hond en de Daghap in het Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 22:02)


We houden het kort. Video Karaoke ⤴️ Een beschuldiging aan het RIVM ➡️ maurice.nl/j'accuse/ Daghap ⤵️ CDA Regenten Draad des Doods Social
Cosing Time | She Is A Goddes On A Highway
Bron:Sargasso / opinie

(07-03-2021 20:00)


Mercury Rev. Daar heb ik al tijden niks meer van gehoord, (dat ligt aan mij en niet aan hen) maar eind jaren negentig luisterde ik vaak naar die plaat van hen: Deserters Song. En She Is A Goddes On A Highway was misschien wel de favoriet. Vanwege die cadans van dat nummer en die ijle zang van Jonathan Donahue.
UWV: Kroniek van een faalfabriek, deel 67 – Nieuw management, meer kapitaalvernietiging
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 18:00)


Dit is deel 67 van het feitenfeuilleton UWV: Kroniek van een faalfabriek. Hierin beschrijft database doctor @René Veldwijk van binnenuit zijn ervaringen met het UWV. Lees HIER de introductie, inclusief een lijst met afleveringen en personages. 2012 – 2017 De automatiseerders van het UWV en de beginnelingen van huisleverancier CGI hebben een klein systeempje moeten aanpassen en het is allemaal niet gelukt.
Ernst Kuipers: "Gratis TERRASBIERRR in april"
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 15:30)


Nou..... hoera Later meer...Update: Wereldwijd negatief reisadvies (geldt niet voor Bente "asielinstroom" Becker) wordt verlengd tot half april. Koters mogen weer naar zwemles (ingewijden).Update: Femke Halsema veegt wéér Museumplein schoon, met waterkanon Social Behalve voor Amsterdam.
THUMB
Steekpartij uit de hel in Rotterdam
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 12:55)


Eritreër (?) als beest neergestoken, ene Jeroen beukt dader neer met knuppel, overal bloed  "Ik zag dat het kleine mannen waren en dacht: ik moet iets doen en wilde ze uit elkaar trekken. Maar dichterbij gekomen zag ik dat de ene man met een mes van ik denk wel 30 centimeter op de ander instak.
NEE. We zijn niet 'meegegroeid' met de avondklok
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 11:30)


Ja toch nog even, want dit gaat wel erg snel zo Letterlijke tekst Mark Rutte, 22 januari 2021: "Ja, de hele huidige lockdown loopt tot 9 februari. We willen in de week daarvoor bekendmaken hoe het dan verder gaat na de 9e.
Eindelijk. Een goed campagnefilmpje!
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 09:00)


Tegenvaller. Het is niet voor ons Social Kijk campagnemensen, PA's en spindokters van Nederland, met jullie saaie voorspelbare (D66, PvdA) danwel kapotmelige (VVD) producties. Zo maak je een sterk filmpje. Acteur Laurence Fox, neef van de beroemde acteur Edward Fox, gaat het opnemen tegen Sadiq Khan (PvdA) om burgemeester van Londen te worden.
THUMB
Een natte tennisbal in het Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(06-03-2021 22:22)


He was always one for the love game Video Ja sorry Spartacus maar die comment was wel comedy gold. Desalniettemin dank voor het invallen want het werd een bewogen gesprek met een man waarvan we als kijker toch moeten concluderen dat de politicus in kwestie nooit onredelijk en nooit onsympathiek is, maar die bril blijft toch aanvoelen als een overcompensatie voor een gebrek aan echt publiek profiel.
Closing Time | The Great Gig In The Sky
Bron:Sargasso / opinie

(06-03-2021 20:00)


Dat kun je soms hebben, dat je denkt: woorden, wie heeft ze nodig, vandaag even niet. Vandaag doen we het zonder woorden, alleen klanken. Woorden leiden alleen maar af. Zit je weer met een betekenis, of interpretatie. The Great Gig In The Sky wordt natuurlijk gemaakt door de zang van Clare Torry.
Ook al kwetsracisme: de Jeep Cherokee
Bron:geenstijl / opinie

(06-03-2021 18:00)


Vierkant de mooiste Een van de allermooiste Jeep Cherokee's ter wereld staat gewoon te koop in Muiderberg, Nederland, beter gezegd in Cherokeeland. Een werkelijk schitterende witte one-off Wagoneer 6,2 liter V8 uit het orwelliaanse jaar 1984 (prijs op aanvraag).
GeldBlog - De klapperrr van Ralph Hamers (ING)
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 20:25)


De voormalig CEO van ING, Ralph Hamers, heeft, naar mijn mening, iets enorm lolligs gedaan. Maar de Hamers Affaire legt ook verschillende misstanden bloot en deze blijven vaak onbesproken door de ongezonde focus op salaris (afgunst?).
Meghan Markle, heeeeeeeel fokking interessant
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 19:05)


Verbod op Meghan Markle wanneer Meghan Markle, het is een soort in dure Erdem-jurkjes gestoken variant van Mia Khalifa, maar dan een minder grote prinses en dan ook nog eens zonder de bril. Ze heeft met Ed Sheeran die geen Ed Sheeran heet maar Harry, haar prins op het witte paard, toevallig een echte prins, hartstikke gefeliciteerd Harry met het geluk dat je een prins bent.
Ayaan, de NPO en de geacteerde onnozelheid van Rick Nieman
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 16:55)


“Herkent u dat?” Video Ayaan Hirsi Ali zat in een WNL-programma met een opgenomen interview waarin Rick Nieman zich afvroeg of “Prooi” niet een beetje een te onaardige titel is. Of ze het welbekende filmpje Femme de la Rue zelf ook herkent.
VIDEO'S. Amanda Nunes doet het weer, blijft gewoon de beste MMA-vechtster aller tijden
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 14:30)


En de leukste. Video Ja kijk ze was al de beste maar nu is ze het nog meer. Beëindigde vier jaar terug de carrière van toenmalige kampioen Miesha Tate, beëindigde direct daarna de carrière van OG Ronda Rousey, stopte vervolgens een gewichtsklasse lager de huidige kampioene Valentina Shevchenko voor de tweede keer en liep daarna op pure timing en slagkracht dwars door de ongeslagen Cris Cyborg heen.
Klimaat: doorrekeningen verkiezingsprogramma’s door PBL
Bron:Sargasso / opinie

(07-03-2021 12:00)


ANALYSE - Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) heeft ook dit keer de verkiezingsprogramma’s van verschillende politieke partijen doorgerekend. Dit keer hebben slechts zes partijen hun verkiezingsprogramma laten doorrekenen door PBL, terwijl er 10 meedoen aan de doorrekening van het Centraal Planbureau (CPB).
THUMB
Brrrr. Volt al op 2 zetels, CDA door het ijs, FvD 5
Bron:geenstijl / opinie

(07-03-2021 10:10)


Neeee! Niet nog meer consultants De weekkoersen! Van Maurice de Hond. We kunnen er verder niks mee, want JE WEET HET NIET. Half het land zweeft nog of wordt helemaal leip gemaakt door kieswijzers en de leugens van de NOS.
Kunst op Zondag | Oh oog, o hoor
Bron:Sargasso / opinie

(07-03-2021 08:00)


Er zijn mensen die wat horen als ze wat zien. Ja, da’s normaal zult u zeggen, ik hoor een auto als ik een auto zie. De synestheten zijn echter een slag apart. Zien ze een kleur, dan horen ze een klank. Synesthesie is een neurologisch fenomeen. Als één van de zintuigen wordt ‘geprikkeld’, treedt ook een effect op bij een ander zintuig.
Feynman en/of Feiten – 1 jaar corona
Bron:geenstijl / opinie

(06-03-2021 20:50)


Nederland kende een harde norm wat een gewonnen levensjaar mag kosten: € 80.000 per QALY (Quality Adjusted Live Year). Een jaar geleden stierf de eerste Nederlander aan corona. Tijd om de balans op te maken. Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis meldde dat 68 patiënten complicaties kregen door uitgestelde zorg, waardoor er zeven overleden.
GL-Kamerlid heeft back Kauthar helemaal niet
Bron:geenstijl / opinie

(06-03-2021 19:33)


Nevin Özütok, met de Ö van Öpvallende uitspraak Nevin Özütok is Kamerlid voor GroenLinks en staat op nummertje 17 van de kandidatenlijst van haar partij. Best laag, voor een volksvertegenwoordiger die de afgelopen vier jaar alom respect verdiende met haar scherpe Kamervragen over [nog opzoeken, red.
Lullen over Nieuws gewoon es als apart topic
Bron:geenstijl / opinie

(06-03-2021 16:29)


OMDAT WE DAT ZELF WEL UITMAKEN JA Video Hoe gaat het eigenlijk met het meest genderloze partijtje van Nederland? Bij GroenLinks Amsterdam is in ieder geval iedereen welkom. Als je maar blank bent. Landelijk krijgt de Moslim Broederschap een degelijke nummer negen op de kieslijst in de schoot geworpen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: