Opinie
Ouder >> 
Kunstraad Amsterdam presenteert de Nulmeting Diversiteit voor subsidiekraan
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 21:35)


Hey, een belangwekkend nieuw rapport van de Amsterdamse Kunstraad. Het was immers al weer bijna twee maanden geleden dat we leerden dat de vrijheid van meningsuiting inclusiviteit bedreigt. Enorm zin in de nieuwe les dus.
Motie. Nederland moet buitenlandse criminele rappers met een strafblad de toegang weigeren
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 20:20)


De Kamer, gehoord de beraadslaging... constaterende dat het kennelijk normaal is dat voor vuurwapen- en drugsgeweld veroordeeld tuigh, hier zomaar ons land binnen kan wandelen, constaterende dat dergelijk crimineel tuigh hier onze jeugd mag vergiftigen met opruiende muziek waar geweld wordt verheerlijkt en waar vrouwen voor 'bitch' worden uitgemaakt en het woord 'nigga' wordt gebruikt, constaterende dat dergelijke criminele lieden bijdragen aan inktzwarte jongerensubcultuur waar men elkaar voor een appel en ei van het leven berooft, constaterende dat onze politie en hulpdiensten ieder weekend weer de neergestoken/schoten lijken van jeugdigen mogen oprapen omdat de jeugd naar opruiende gifmuziek van Waka Flocka  en Juaquin James Malphurs etcetera cum suis luisteren, verzoekt de regering deze buitenlandse actoren de toegang tot dit land te ontzeggen, en gaat over tot de orde van de dag.
WE ZIJN WOEDEND
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 18:06)


Ford, wat DOE je!? Video Natuurlijk, we weten dat het er ooit een keer van zou komen. Zelfs Porsche deed het al. En BMW en Audi gingen al veel eerder overstag. Merken voor de kleinere luiden volgden eveneens, er is bijna geen automerk die ze niet meer bouwt.
Cruijff-biograaf Auke Kok: 'Ik lul ook maar wat'
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 15:59)


INLEGVEL! Dit weekend beginnen alle voetbalwedstrijden met een minuut stilte voor de geloofwaardigheid van Auke Kok, biograaf van Johan Cruijff en wereldrecordhouder Vaakst Reclame Maken Voor Hetzelfde Boek In DWDD. Auke Kok twijfelt eraan of Johan Cruijff een miljoen euro per jaar kreeg van zijn eigen foundation.
THUMB
GELUID. Zo klonk de Blauwe Moskee vandaag
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 13:55)


Nou, zegt u het maar Social Vorige week was er een kabelknipper actief en bleef het heerlijk rustig in 020-West. Maar vandaag is het dan toch gelukt! Het intimiderende islamalarm voor alle moeslims zonder horloge en/of smartphone. Amster
THUMB
Voetbaltokkies gaan bij intocht demonstreren vóór Zwarte Piet. What could possibly go wrong?
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 12:05)


Zij is een stinkhoer! De intellectuele voorhoede van PSV-supporters leukte vorig jaar de intocht in Eindhoven op en dit keer vormen aanhangers van Go Ahead Eaglespor en NEC the last line of defense om ONS LAND ONS ERFGOED te behoeden voor de absolute en definitieve ondergang.
THUMB
GroenLinks stelt raadsvragen over gastles Clintel op Haagse school
Bron:Sargasso / opinie

(15-11-2019 11:00)


Polar Swim. Foto: Roger Ahlbrand (cc) Afgelopen woensdag schreef Sargasso over een mini-college van Susan Crockford over ijsberen op een Haagse middelbare school, zoals vermeld op klimaatontkennersblog climategate.nl. Crockford is door de klimaatontkennende stichtingen Clintel en de Groene Rekenkamer uitgenodigd om in Nederland een paar dagen … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
OM EIST 20 JAAR EN TBS TEGEN BEKIR ERASLAN
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 10:06)


'Moord van de buitencategorie' OM wil Bekir 20 jaar laten brommen. Later meer.
THUMB
SG-café vrijdag 15-11-2019
Bron:Sargasso / opinie

(15-11-2019 08:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 15-11-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
BOZE AUTOMOBILISTEN BLOKKEREN SNELWEGEN
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 07:07)


Goedemorgen. WERK THUIS! Nederland, 2019 - Op verschillende rijkswegen in het land houden automobilisten langzaamaanacties. Op enkele plekken hebben ze hun voertuig helemaal stil gezet. De protestacties leiden in het hele land tot files en vertragingen.
Closing Time | Happy Together
Bron:Sargasso / opinie

(15-11-2019 21:07)


Van de “amazing” Flo and Eddie…. De heren zijn bekend geworden als altijd hilarische zangers van Zappa’s Mothers of Invention. Het liedje was een hit van de Turtles, waar Flo en Eddie deel van uitmaakten. We dragen het op aan … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Maar welke cameraploeg was het?
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 19:00)


De politie zegt niet van welk medium de journalisten zijn, ook omdat de betrokkenen dat niet willen, aldus een woordvoerder. (Telegraaf) A: NieuwsuurB: Opsporing VerzochtC: JOOPTVD: Sunny Bergman's nieuwe docu 'De Bijlmer, baken van licht'E: Surinaamse Televisie StichtingF: DWDD YUNGG: Meiden van HollandH: Anders, namelijk.
Met Honderd Door De VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 17:01)


Het is weekend. Vroem. Vroem. After a hundred yearsNobody knows the place,--Agony, that enacted there,Motionless as peace. Weeds triumphant ranged,Strangers strolled and spelledAt the lone orthographyOf the elder dead. Winds of summer fieldsRecollect the way,--Instinct picking up the keyDropped by memory.
Vvd met 130 naar de 0 zetels
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 15:02)


Lachen niet Mark en Klaas maar de boeren, bouwers en automobilisten nou eindelijk een keer het laatst? Het "stikstofprobleem" is helemaal niet de schuld van de veestapel, van de boeren of van de bouwers. Het is ook niet de schuld van automobilisten die tussen 06:00 en 19:00 uur boven de 100 rijden en het is zelfs niet de schuld van de migratie, die elke week opnieuw een compleet dorp aan inwoners oplevert.
Voor iedereen die nog dacht dat vrouwenvoetbal minder is dan mannenvoetbal
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 13:03)


Checkmate Eet dat Johan Derksen en alle andere haters die roepen dat Daniëlle van de Donk en consorten slechts een achterafparagraafje in het Nederlandse voetbalhoofdstuk zijn. Vergeet al die andere mijlpalen. Nu hoort vrouwenvoetbal er pas écht bij.
TNO stelt conclusie bij: 72.000 nieuwe banen door klimaatakkoord blijken er netto toch 0
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 11:05)


Gebeurt de beste! Onderstaand wat beelden uit het hogere cultuursegment voor tijdens het lezen. Video Weet je, soms zit je er gewoon nét naast en moet er wat naar boven of beneden afgerond worden. "De ronkende conclusie van een TNO-onderzoek dat het klimaatakkoord 39.
Netflix corrigeert documentaire op aandrang Poolse premier
Bron:Sargasso / opinie

(15-11-2019 10:58)


Netflix gaat de documentaire serie ‘The Devil Next Door‘ aanpassen na klachten van de Poolse premier  Mateusz Morawiecki. De serie gaat over het optreden van nazi-kampbeul John Demjanjuk. Volgens Morawiecki suggereren kaarten in de documentaire ten onrechte dat Polen een … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Heujjjj politie krijgt tasers
Bron:geenstijl / opinie

(15-11-2019 08:55)


Fotobijschrift: vooraanstaand agent van de Europese grenspolitie showt taser Na 150 jaar testen, uitproberen en terugkijken van America's Funniest Home Videos gaat het Nederlandse politiekorps eindelijk overstag, al zal er vast nog wel wat getest, uitgeprobeerd en teruggekeken moeten worden: WE krijgen een taser.
Hoge aantallen drugsdoden in Noord-Europa
Bron:Sargasso / opinie

(15-11-2019 08:00)


drugs. Foto: Dimitris Kalogeropoylos (cc) ELDERS - Estland telt relatief het hoogste aantal drugsdoden in Europa.  Op basis van cijfers in het meest recente rapport van het EMCDDA (European Monitoring Centre for Drugs and Drugs Addiction) laat de Britse krant The Economist zien dat gemeten … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Kijk. De Nederlandse Tony Montana op camera
Bron:geenstijl / opinie

(14-11-2019 22:00)


"Eén weg. Veel geld." Maar: "Altijd bang, altijd nerveus." Video Danny Ghosen dropte een trailertje voor zijn nieuwe serie 'Narcostaat' (maandag, 21u15, NPO3) op Twitter, wij zeiden 'dit willen we zien' en toen appte hij of we een langer fragmentje wilden.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: