Opinie
Ouder >> 
Thom de Graaf (D66) enthousiast over plan Kees Verhoeven (D66) om EU in Grondwet te zetten
Bron:geenstijl / opinie

(10-12-2019 15:50)


Raad van EU-Provincieë laat zich kennen Raarrr. De Raad van State heeft altijd wat te zeiken over wetsvoorstellen. Dit is niet goed, dat is verkeerd, zus klopt het niet en zo is het fout. Maar nu D66 het Nederlands EU-lidmaatschap in de Grondwet wil zetten, is de club van Thom de Graaf (D66) opeens 'positief'.
EU komt met masterplan tegen zeespiegelstijging
Bron:geenstijl / opinie

(10-12-2019 14:00)


1 miljard bomen! 1 miljoen laadpalen! 1 Europese Staatsgreep! Social De EU moet in 2050 het eerste klimaatneutrale continent ter wereld worden, en daarom gaat Brussel VERREGAANDE MAATREGELEN nemen. Een windmolentje hierrr en een zonnepaneeltje daarrr is volstrekt onvoldoende om de CO2-uitstoot naar NUL te krijgen.
Boeren kondigen 'keiharde actie' aan: 18-12-2019
Bron:geenstijl / opinie

(10-12-2019 12:02)


18 december: "DIT IS DE DAG OM OP TE STAAN OF VOOR ALTIJD TE ZWIJGEN!" Levenden onder ons, in godsnaam, ga naar de supermarkt en sla mensenvoer in, want na 18 december is ons land ons land niet meer en dan is onze supermarkt al helemaal niet meer onze supermarkt.
Volkskrant koopt Donald Duck, Viva en Nu.nl
Bron:geenstijl / opinie

(10-12-2019 10:00)


Bye Bye Anybody Tering. Het Belgische mediakartel De Persgroep Media (Volkskrant, Trouw, AD, Qmusic, De Stentor) heeft het zieltogende Sanoma overgenomen. Volgens de Volkskrant meldt het ANP dat met de aankoop 460 miljoen euro gemoeid is.
THUMB
SG-café dinsdag 10-12-2019
Bron:Sargasso / opinie

(10-12-2019 08:00)


Dit is het Sargasso-café van dinsdag 10-12-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Muntz, Van Amerongen en de Lachgaskoning
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2019 22:01)


Over lachgas gesproken.  Video Ze zijn dan misschien wel oud, uit de tijd en ongetwijfeld ook door velen vergeten aangezien de een naar Portugal is verhuisd verbannen en de ander in Zaandam wegkwijnt, maar laat ons de laatste te zijn om daar lullig over te doen want wij weten ook nog goed hoe het was om jong en relevant te zijn, en onze moeder ons nog wel eens achter de broek zat voor het gebruik van woordjes die ze niet wilde horen, maar enfin, dat neemt niet weg dat Robbie en Arthur natuurlijk ook maar gewoon hun best doen om hangend aan de rand van het ravijn hun tengels in de tijdsgeest te houden.
Maar wat kan Greta niet langer aanzien?
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2019 21:00)


Nou zeg het maar A - Man eet op muur geplakte banaan op B - Seabert aflevering 7, De Lokfluit C - Michael van Gerwen naakt D - Shoarma in een pannetje tijdens gourmetavond E - Arrestatiefilmpje Marco Kroon F - Tweede helft van Vitesse - Feyenoord G - De kop van Frans Timmermans H - Iemand verorbert een boterham met kookworst I - Hoe Tera Patrick er nu uitziet J - Titanic, scene dat Leo verzuipt K - Arnold Karskens L - Laatste vijf tweets van Robert van de Griend M - Twee vechtende elanden N - Tragisch nieuws rond Jeroen Pauw O - Baby Yoda memes P - De prijs van benzine langs de snelweg Q - Het eerste uur van The Irishman R - Een houtkachel die comfortabele warmte verspreidt S - Patat T - Ananas op een pizza U - Artikelen van Hassan Muhaha V - Okselhaar W - Begrafenisvideo ijsbeer Knut X - de vvd Y - Deukjes in Quechua drinkfles voor hiking 100, schroefdop, 0,75L aluminium, rood Z - Anders, namelijk.
Ontmoet Ziggy, de dealer die je bier wilt geven
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2019 19:05)


Hij verkoopt geen drugs. Hij verkoopt een ervaring! Video Ziggy is dealer van xtc, mdma en cocaïne (en binnenkort lachgas) en als je hem belt, wordt je feestje beter. Want drugs schijnen een slechte naam te hebben, maar heeft u d'r ooit bij stil gestaan dat mensen zo'n dealer langs laten brommeren omdat ze de feestvreugde willen verhogen? Niemand denkt ooit op een feestje 'Hee tering man, het is hier veel te gezellig, laat ff snel wat coke komen om de sfeer omlaag te brengen tot normale proporties van kringverjaardagen met blokjes kaas en 1 dronken oom die rechtse praatjes verkoopt!' Nope.
Hassan Bahara van flat gegooid door Telegraaf
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2019 16:59)


Columnist Afshin Ellian neemt geen gevangenen Zo schreef Hassan Bahara, journalist van de Volkskrant, afgelopen zaterdag een verbijsterend artikel over jonge vrouwen die andere opvattingen hebben dan Hassan en zijn clubje.
Een Russische Sinterklaas en andere Sinterklazen
Bron:Sargasso / opinie

(09-12-2019 15:30)


© Sargasso logo Goed volk © Sargasso logo Goed volk ACHTERGROND - Volgens Godfried Bomans behoort Sinterklaas na 5 december “gewoon weer tot het bejaardenprobleem”, maar zo gemakkelijk kom je niet van Sinterklaas af. Zo heeft hij van origine maar liefst drie feestdagen: zijn geboorte in de havenstad Patara (15 … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Vegaslager geslacht vanwege flauw glapje
Bron:geenstijl / opinie

(10-12-2019 14:55)


Woke-rechters van Zeurenberg hangen weer eens de verkeerde op Video We schrijven 1984. Een bekend sausmerk maakt een lollige reclame, waarin ze Aziaten "aan de patat" (het is friet - red.) willen krijgen. Want wij eten toch ook Chinees? Heel Nederland zegt vervolgens jarenlang "Lekkel, lekkel", ongeveer totdat een telecomboer "Goeiemoggel" introduceert.
THUMB
Kat DJ Karel vermoord door "vuurwerk in anus"
Bron:geenstijl / opinie

(10-12-2019 13:01)


'Er is vandaag een IJsselsteiner vermoord.' Kater DJ Karel in betere dagen Marga Smolders laat in een hartverscheurend Facebookbericht weten dat haar geliefde kat DJ Karel niet meer is. "Zo lief en dan op deze manier aan je einde te moeten komen.
Isabelle Diks (GroenLinks) doet een Dion Grausje
Bron:geenstijl / opinie

(10-12-2019 11:01)


Afdeling voorlichting is ook zonder aanrander een stelletje viespeuken GroenLinks is klaar om te regeren. Dat blijkt uit de vvd-achtige manier waarop de partij reageert op vragen van de Reiskosten Controller Des Vaderlands HP/Van Dijk.
Laurent Simons is een wonderkind. En z'n ouders Alexander en Lydia zijn knettergek
Bron:geenstijl / opinie

(10-12-2019 08:59)


Ouders halen negenjarige turbostudent van TU Eindhoven wegens huilie huilie Negen jaar oud, wij waren het, en we konden dingen. We vraten ons doodziek aan chips en hadden de eerste Flippo-map helemaal vol, al gaven we bij de Flying Flippo's de pijp aan Maarten omdat we er allemaal geen kloten meer van snapten.
Quote du Jour | Wetenschappers aangevallen
Bron:Sargasso / opinie

(10-12-2019 08:00)


“De aanvallen op de wetenschap worden harder en persoonlijker, en komen vaker voor.” Een citaat uit een uitgebreid artikel op Folia, de krant van de Universiteit van Amsterdam. Redactiechef Henk Stikkers schrijft: “Een uurtje op Twitter rondstruinen en de krachttermen … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Laboratorium Pieśni
Bron:Sargasso / opinie

(09-12-2019 21:00)


Laboratorium Pieśni (Liedjeslab) is een groep Poolse zangeressen dioe zich tot doel gesteld heeft oude volksliederen uit Oost-Europa levend te houden, zoals bovenstaand Wit-Russische lied over de zee. Lees meer berichten op Sargasso.
WaPo onthult 'The Afghanistan Papers': VS wisten altijd al dat bezettingsoorlog niet te winnen viel
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2019 20:02)


Topwerk van Amerika's vijfde macht Amazon (dat The Washington Post bezit). Keken we dit weekend nog 'The Post' met Tom Hanks en Meryl Streep over hoe familiebedrijfje dat net IPO'de The Washington Post in 1971 de 'Pentagon Papers' publiceerde, nadat dat Nixon The New York Times het zwijgen op had gelegd.
Terugkijken! Miss Universe 2019 die IJsland had moeten winnen maar ze stond niet eens in Top 5
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2019 18:00)


We hebben er nooit echt veel van begrepen, maar dat betekent niet dat we er niet naar mogen kijken. Het is net seks. Kijk, darten snappen we. Vissen ook, dat is een man, en een vis. Maar bij zo'n Miss-verkiezing zijn de variabelen ons wat minder duidelijk, en dat komt misschien weer omdat we de dynamiek van vrouwelijke hiërarchieën nooit helemaal begrepen hebben.
HOERA DREIGINGSNIVEAU GEZAKT
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2019 15:57)


Nederland veilig Video Kinderen van het vaderland, de dag van glorie is aangebroken! Dankzij de geweldige mensen in onze regering en hun trouwe helpers is het dreigingsniveau voor aanslagen in Nederland gedaald van niveau 4 naar niveau 3. Er is ook een speciale video dus het zal wel kloppen allemaal.
Pauw ✝. Charles Groenhuijsen waarlijk opgestaan
Bron:geenstijl / opinie

(09-12-2019 14:50)


Nu nog sneller in slaap vallen met de nieuwe late night talkshows! Schokkende berichten voor de laatste 256 NPO-kijkers. Jeroen Pauw stopt ermee. Volgend jaar keert Pauw NIET terug op de treurbuis. Want Eva Jinek vertrekt naar Unilever en Eva neemt de halve redactie mee, en zonder goede belmeisjes krijg je een soort Beau met allemaal """leuke""" gasten van het kaliber Sybrand Niessen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: