Opinie
Ouder >> 
YouTube geeft bikini-boobies van Zimra een ban
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 21:30)


En dat net nu er zo'n enorm zonnig weekend voor de deur staat Al zeven jaar stonden ze prima waar ze stonden: de pronte borstjes enorme meloenen van Zimra Geurts op de video still (het klikverhogende beginplaatje - red.) van GSTV Evergreen “Zimra gaat naar Zandvoort aan Zee”.
THUMB
#Vliegschaamte. GroenLinks-voorman Jesse Klaver doet iedereen klimaatgroetjes uit Athene
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 19:05)


Vreemd. Helemaal niks over gezien op zijn Twitter/Facebook/Instagram Social Leuke foto van Jesse Klaver uit Griekenland met de lokale premier. Sluit ook mooi aan bij de actie #meertreinenmindervliegen van GroenLinks. Heeft u de petitie a
THUMB
VrijMiBo aan het Kruis
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 17:00)


Het is weekend. En bijna carnaval. Wij sloegen hem aan 't kruis. Zijn vingers grepenWild om de spijker toen 'k de hamer hief -Maar hij zei zacht mijn naam en: 'Heb mij lief -'En 't groot geheim had ik voorgoed begrepen. Ik wrong een lach weg dat mijn tanden knarsten,En werd een gek die bloed van liefde vroeg:Ik had hem lief - en sloeg en sloeg en sloegDe spijker door zijn hand in 't hout dat barstte.
Nederland, er gaat iets mis. Bejaarde vrouw (76) overvallen, zelfstandig wonen niet meer mogelijk
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 15:01)


We zijn ver gekomen sinds Willem Drees' Noodvoorziening voor ouden van dagen in de jaren veertig, maar verdomme, waarom zijn we geëvolueerd tot een land waarin dit kan gebeuren? Waarom staan we toe dat twee gewetenloze types op klaarlichte dag bij een oud dametje in Osdorp aanbellen, naar binnen stormen en vervolgens met bijna lege handen weer wegstiefelen omdat ze toch al niet veel had? Om menig rukdoel wordt het Malieveld kapotgeprotesteerd, maar als de generatie die dit land heeft opgebouwd wordt overgeleverd aan de gruwelijkheden van onguur en ongeremd crimineel kutvolk geven we niet thuis.
Joodse kolonisten bezetten maan
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 13:13)


Mooi man, de eerste private maanlandingsmissie. Social Tenminste, sinds Hitler op de maan landde zoals we zagen in een documentaire. Dus reken maar dat hij zich zorgen maakt als de Mossad rover Soul Snatcher over twee maanden op het Vierde Rijk landt.
Tokkies uit Den Haag bekladden Amsterdam
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 11:20)


Sjonge jonge jonge wat dapper. Midden in de nacht met een paar Stone Island-dakhazen half Amsterdam onderkalken met suffe tekstjes als 'kk 020' en dan snel wegsprinten. Die voetbaltokkies hebben het altijd over 'respect' en 'eer' enzo, en dan ga je 's nachts als """de vijand""" wel nuttige dingen doet, namelijk slapen, als een stel spionnen door de straten spoken.
Hahaha. The Daily Vliegvakantie valt Floortje aan
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 09:30)


NPO-reisleidster Dessing mag NIET meer vliegen van Kras- en Corendon-bode Nee. Nee. NEE. JAWEL! De Volkskrant, iedere dag tjokvol goedkope vliegreizen naar verre oorden, met paginagrote Corendon-advertenties om de fatsoenlijke Volkskrant-lezertjes naar vakantieghetto's in fascistenstaat Turkije te lokken, met aantrekkelijke vroegboekkortingen voor fly drives naar Sun City in het racistische Zuid-Afrika, met een Volkskrant Magazine die eerder doet denken aan de vuistdikke Neckermann Gids, die Volkskrant dus, vindt nu wederom dat er wel wat minder gevlogen mag worden ja? Peter de Waard, het ongemanierde stuk onbenul dat wij in december op BNR nog hoorden orakelen dat Theresa May de kerst niet zou halen, die De Waard dus, gaat nu Floortje Dessing van de NPO even vertellen dat ze niet meer mag vliegen.
THUMB
Tweedehands elektrische auto? Dit zijn uw opties
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 07:08)


Wat als u gewoon helemaal klaar bent met fossiele brandstoffen en daadwerkelijk een elektro-auto wil rijden omdat u graag bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit? Simpel. Kijk even naar de alsmaar groeiende tweedehands elektro-markt. Het EV-aanbod stijgt ieder jaar, waardoor er steeds meer interessante tweedehands opties bijkomen.
Closing Time | Lady Grinning Soul
Bron:Sargasso / opinie

(21-02-2019 21:00)


Het leuke van Bowie-covers is dat je er alle kanten mee op kunt. Anna Calvi is er best wel goed in. Lees meer berichten op Sargasso.
Unieke video. Bontkraagjes beroven Marokkaan
Bron:geenstijl / opinie

(21-02-2019 17:50)


Bewegende Beelden. Ze bestaan! Iedereen maar roepen dat "jongeren" nooit Marokkanen beroven, maar nu hebben we de bewegende beelden gezien! Moesten we wel voor naar Marokko. Maar dan heb je ook wat. Volgens de gezaghebbende website Bladna gaat het hier om een zogenaamde Wereld-Marokkaan.
Zucht. Ook CDA wil wetten tegen nepnieuws
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 20:10)


De politieke adel verenigt zich tegen het internet Een hele gure morgen. Blauw bloed schept blijkbaar een band. De nepnieuwskruistocht van kille jonkvrouw Ollongren krijgt bijval van Friese patriciër Van Haersma Buma: het CDA is ook ineens voorstander van "nepnieuwswetgeving".
Terugluisteren. Ex-jihadist Jason Walters bij de NPO over terughalen jihadisten
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 18:01)


Voormalig lid Hofstadgroep bunkerstellig over jihadisten (m/v) met terugkeerwens. "Het zijn monsters." Vandaag in het nieuws. "OM heeft salarisstrookjes Nederlandse jihadisten". Ja, en nu? (Behalve belasting heffen?) Moet dat gaan helpen bij de terugkeer van dat tuig dat er nog zit? Jazeker mensen.
Halsema maakt deugschwalbe tegen ADO-hoolies
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 16:01)


Altijd weer dat Nie Wieder Het allerergste wat die hersenloze Haagse hoolies hebben gedaan, is het naoorlogse verzet uit zijn sluimerstand trekken. Twee likken gele verf van een niet nader te benoemen bouwmarkt op het beeldje van de Dokwerker en alle gratuite Nie Wieder-retoriek wordt weer van stal getrokken door de gebruikelijke verdachten.
Ónze Frans Timmermans gestalkt in Hongarije
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 14:04)


Je eerste reactie is 'Hongaren rot ff op bij ónze Timmerfrans' maar zo zwart-wit is het vast niet. Kennelijk is MessiFrans continu gefilmd en gestalkt bij zijn bezoek aan Hongarije. "Steeds weer stonden er twee mannen. Ze filmden en zeiden niets.
THUMB
Hitterecord WIN: het wordt ACHTTIEN GRADEN
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 12:15)


Warmste carnaval ooit Wij zijn dol op records en er zit er weer eentje aan te komen: Brabant en Limburg gaan richting de achttien graden volgens de hopelijk niet verouderde cijfermodellen van WeerOnline. EN WAT WINNEN WE DAN, GASTON? Nou, kom naar beneden de rivieren en sla je slag, want het wordt sowieso de warmste carnaval ooit.
Awesome video. 'Beste' merken afgelopen 19 jaar
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 10:25)


Fascinerend filmpje is fascinerend Social Wij hebben dit videootje met meer entertainment dan een gemiddelde Disney film nou al vier keer opnieuw op onze MacBook afgespeeld, terwijl we een blikje Coca Cola Light aanbraken maar eigenlijk zin hadden in een Marlboro.
GEVONDEN! De laatste Staande Liberaal van D66
Bron:geenstijl / opinie

(22-02-2019 08:35)


❤️❤️❤️❤️❤️ We dachten dat ze waren uitgestorven. Dat er tussen de kopvodden van Kaag, de penthouses en de potjes abortuspillen van Pechtold, de batterijen van Robot Jetten, de afgebroken inspraak van Ollongren en de sleepnetten van Kees Vee geen spoortje liberalisme meer in de dédainpartij te vinden was.
NIEUW! De dagelijkse Kwets-0-Matic
Bron:geenstijl / opinie

(21-02-2019 21:05)


Bekijk hier wie dit keer weer gekwetst is! Resultaten gaarne in comments droppen.
THUMB
Provincie Brabant wil carnaval slopen
Bron:geenstijl / opinie

(21-02-2019 19:00)


Overheid beraamt aanslag op eeuwenoud cultureel erfgoed Video Carnavalskrakers. Wij zijn er gek op. Het kan ons niet schijtlollig genoeg zijn qua inhakers, dubbelzinnigheden en/of metrisch niet helemaal lekker lopende rijmelarij. De ondergrens ligt nu eenmaal nogal laag als alle grensbewakers vier dagen lang continu kacheltjelam zijn.
THUMB
Forum voor Democratie wel/niet voor nexit
Bron:geenstijl / opinie

(21-02-2019 16:45)


Volkskrant ontdekt SCHISMA! Bij Forum voor Democratie zou een DIEPE KLOOF bestaan tussen de Tweede Kamerfractie en de aanstaande Eerste Kamerfractie. Dat heeft de Vliegvakantiekrant ontdekt. Waar Team TK onder leiding van Baudet een hartstochtelijk pleitbezorger is voor een Nexit ("Ik ben ideologisch tegen de EU, tegen de interne markt, tegen de open grenzen, tegen de euro, tegen het hele ding.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: