Opinie
Ouder >> 
'Engeland lanceert vaccinatiepaspoort rond 17 mei', WHO is tegen
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 20:40)


Voor buitenlands plezier. Video Uit deze specifieke communicatie blijkt nog niet dat het vaccinatiepaspoort ook ingezet gaat worden voor Britse binnenlandse vrijheden, maar ook daarvoor staat er daar een trial in de steigers. De Britse Telegraaf The Telegraph schreef gister het volgende over het vaccinatiepaspoort voor reizen naar het buitenland: "The advanced state of the plans emerged after The Telegraph learnt of details of a telephone call between government officials and industry figures.
NOS schakelt extern bureau in voor onderzoek naar kindervriend Martijn van der Zande
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 19:40)


Pijnlijk, ongelooflijk en ook confronterend. Na tientallen beschuldigingen van gedrag langs het randje met aspirant-journalisten (m) van de leeftijd rond het grensgebied, geeft de NOS het toch maar uit handen en wordt een intern onderzoek naar Stichting Martijn van der Zande opgeschaald naar een extern onderzoek.
Coronadebat. Oppositie maakt GEHAKT van hakkelende VVD-laaf Sophie Hermans
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 18:00)


Half uurtje sloopwerk van eerder vanmiddag plus live vervolg van het debat Video Sophie Hermans is de vice-fractievoorzitter van de vvd en dat zegt alles over de vvd: de partij heeft zichzelf na tien jaar Rutte helemaal leeggevreten. Sophie Hermans is namelijk de dochter van partijdinosaurus Loek Hermans (deze Loek Hermans).
Rusland tegen Oekraïne: 'Geintje het was een oefening, we trekken troepen weer terug'
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 16:00)


Het was weer spannend aan het front. Net Red Alert Video Zou Stef Blok weer voor een laatste keer gewaarschuwd hebben misschien. Die 10.000 militairen en 40 oorlogsschepen trekken zich immers niet voor niets weer terug. Volgens de EU en Oekraïners waren er in totaal zo'n 120.
SP Jugend viert verjaardag Lenin
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 13:59)


Daddy issues De jongeren in de SP hebben al een tijdje ruzie met de grote mensen binnen de partij en nu kiezen ze allemaal verkeerde vriendjes uit. Anders kunnen wij dit draadje, waarin de 151e verjaardag (raar moment ook, red.
Staat beboet telco Voys wegens weigering om klantenprivacy in falende staatsservers te gooien
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 12:15)


Wist u dat uw IP-adres elk etmaal in een lekkende overheidsserver wordt geüpload door uw provider? Vandaag staat telecombedrijf Voys voor de rechter en hun verhaal verdient een record scratch, rewind en het voice-over-cliché dat zegt "You're probably wondering how we got here.
Verzwakte nieuwsmedia versterken rechts-extremisme
Bron:Sargasso / opinie

(22-04-2021 11:00)


ANALYSE - Een gastblog van Fifi Schwarz over de rol van de media in de opkomst van het rechts-extremisme. Extreemrechtse populistische politici roepen aan de lopende band dat ze niet gehoord worden. De ‘mainstream’ media zijn volgens hun een verlengstuk van wat zij de linkse kerk noemen.
Daar gaat-ie! Eerste Rotterdamse lijnvlucht in twee maanden, naar essentiële bestemming Faro
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 09:30)


Lekker hoor Social Mensen het is prachtig. De eerste lijnvlucht vanaf Rotterdam in twee maanden. En wel naar essentieelbestemming (muha) Faro. Twee mannen gaan op vakantie in een huisje essentieel veel bier drinken, ook Remi en Cecil gaan op vakantie tijdens hun noodzakelijke reis essentieel veel leuke dingen doen, een mevrouw moet dringend op vakantie in persoon de medicijnen naar haar zus brengen en een tiener gaat op vakantie op bezoek bij zijn pa.
Wob: Rutte liegt al een jaar over groepsimmuniteit
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 07:34)


Het is WEL beleidsplan numero uno geweest Social Mark Rutte (aartsliegende aartsleugenaar) gebruikte het woord “groepsimmuniteit” in zijn eerste coronatoespraak vorig jaar. Toen brak de pleuris uit onder bange pandemiemels en daarna ging het land op slot en het woord “groepsimmuniteit” werd achter zeven soorten spin in de kluis van Kees Berghuis opgesloten.
THUMB
Pluriform afpilsen in het stijlloze Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2021 21:32)


Zo wij hebben nog een kater van gisteren dus we gaan eerst ff zeiken voordat we aan het bier gaan Dankzij de digitale vooruitgang heeft iedereen de aandachtspanne van precies hoe lang het duurt om een notificatie te lezen en dat is jammer want het verhaal van wintsbejagende houtrot, moraliserende marketingmaffia en zelfverrijking van de zilverruggen bovenop de apenrots achter zo'n notificatie met luie klikbeet die voor tien cent per woord door een inktkoelie van Persgroep of Mediahuis is getikgeit, is belangwekkend leesvoer over de deplorabele staat van de pluriforme vaderlandse vervlaamsde pers.
Closing Time | Coping
Bron:Sargasso / opinie

(22-04-2021 20:00)


Caleb Femi heeft niet één talent, maar meerdere. Hij is fotograaf, maakt films maar het begon allemaal toen hij als kind de kracht van het woord ontdekte, zoals hij dat zelf zegt. En hij begon zelf woorden te schrijven, gedichten, en bracht ze op podia.
THUMB
Brandbrief CDA-afdelingen naar partijtop
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 18:40)


Wie plast tegen de kerk, gaat gevaarlijk te werk! GELEKT & kom er maar in Sywert! 'Zo'n twintig CDA-afdelingen' hebben een brandbrief naar het partijbestuur en de fracties in de Eerste en Tweede Kamer gestuurd - en die brief viel natuurlijk weer nèt in de handen van Bertje Bru.
Te koop: atoombunker
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 17:01)


Fundafun zoals fundafun bedoeld is Zo'n makelaar kan wel zeggen "een ondergrondse atoombunker, waar een woning op mag worden gebouwd", maar wie gaat er nou een woning bouwen als ie al een ondergrondse atoombunker heeft? Wij niet en we zijn alvast onze DUO-lening aan het verzwijgen om de hypotheek voor dit absolute buitenkansje bij elkaar te sprokkelen.
LIVE. Terrasbier, Ruttebitterbal, coronadebat
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 15:01)


Lekker weer een paar uur plenair tijdverspillen aan leugens over een pandemie Tombola-ambtenaar Jaap van Dissel is op zijn labjas getrapt omdat Mark & Hugo hun fopversoepelingen "te vroeg" zouden hebben ingezet. Aartsleugenaar Mark Rutte blijkt weer eens gelogen te hebben over groepsimmuniteit, de schielijk ingetrokken uiting van de premier uit zijn eerste Torentjestoespraak van een jaar geleden, die volgens wobdocumenten wel degelijk de gekozen strategie van vvd & OMT was.
Bezuinigingstorpedo treft Zr.Ms. Van Speijk
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 13:05)


Gelukkig zijn we nog wel sterker dan de Zwitserse marine Weet u nog dat óns fregat Van Speijk de Russen met de staart tussen de novichok verjoeg uit ónze wateren? Die Van Speijk is niet meer. Slachtoffer geworden van het tapijtbombardement aan defensiebezuinigingen.
André Hazes (34) deelde bed met 15-jarige
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 11:20)


De Michael Jackson van de lage landen Wisten we natuurlijk al lang. Die relatie tussen Rachel en Hazes was altijd al dubieus, met haar vage ouders, dat vroege huwelijk en dat enorme leeftijdsverschil. Daarnaast was het ook al door meerdere mensen gezegd.
Bijna 2000 illegale vreemdelingen door juridische missers vrijgelaten uit bewaring
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 10:30)


Misschien toch wel het meest beschamende dossier dat we hebben op defensie, de toeslagen, het prikbeleid en het onvermogen IC's op te schalen na. Video Wat nu weer met dat overwegend Marokkaanse en Algerijnse volk dat hier werkelijk niets te zoeken heeft maar toch maar blijft zoeken.
LIVE - Hele Belangrijke Technische Briefing
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2021 08:29)


Uh... Jaap. Hoe zit het nou? Marino, Yorick en al die dappere dagdagelijkse datamannen en -vrouwen staakten gisteren de relevante werkzaamheden uit onvrede met de volstrekt onverantwoordelijke versoepelings van Rutte cum suis.
Een blokje om met je vuilnis
Bron:Sargasso / opinie

(22-04-2021 07:00)


COLUMN - Het is klein leed, ik geef het grif toe, maar de ergernis duurt al maanden – en dat telt ook. Bovendien oogt het smerig: de stroom afval naast de ondergrondse afvalcontainers. Sinds begin vorig jaar staan ze ook in mijn buurt, en het werd er bepaald niet schoner op.
Het naderende normaal: 'Foutloos taalgebruik is elitair en racistisch'
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2021 20:30)


Ja ach weet je Ten eerste niets nieuws natuurlijk. In 2017 pleitte De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) al de taaltoets voor de hbo-lerarenopleiding (!) af te schaffen. En Theodore Dalrymple schreef in 2006 al schamperend over Steven Pinkers boek The Language Instinct uit 1994, dat hetzelfde pleidooi voert.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: