Opinie
Ouder >> 
Ze-ven-tig burgerdoden door NL's bombardement
Bron:geenstijl / opinie

(18-10-2019 13:04)


Foutje bedankt "Een Nederlandse F-16 heeft in 2015 in Irak een bom afgevuurd waardoor zeventig doden en rond de honderd gewonden zijn gevallen", aldus onderzoek van nrc en NOS. Nu is een burgerdode als collateral damage wel te verwachten als je met een F16 een bunkerbuster op een in een woonwijk verstopte autobommenfabriek dropt, maar zeventig is wel wat veel van het goede.
Braboboeren vrezen overheid harder dan drugs
Bron:geenstijl / opinie

(18-10-2019 11:05)


Kijk onbetrouwbaar overheidje. Boeren hebben zelfs liever drugsmaffia dan de regelzieke onteigenings-bedreigingen van het politieke bestuur Video Met stip het grappigste stikstof-onderzoek komt uit Brabant. Brabantse boeren krijgen veel minder vaak dan door politici wordt beweerd de vraag om hun schuren of land ter beschikking te stellen voor hennepteelt of drugslab.
De vermogensrendementsheffing: de trend
Bron:Sargasso / opinie

(18-10-2019 10:00)


Money, it's a crime. Foto: kiki99 (cc) COLUMN - Het begon al te schemeren toen wij na een lange reis eindelijk de Britse kustplaats bereikten van waaruit ons de boot de volgende dag naar huis zou brengen. De hemel was bewolkt, het was koud en het waaide.
E10. Word wakker mensen we worden genaaid
Bron:geenstijl / opinie

(18-10-2019 08:09)


Massale sterfte onder bladblazers en grasmaaiers Mensen wakker worden, E10-brandstof STINKT en zonder meteen een zondebok aan te wijzen het is allemaal ongezien de schuld van Greta Thunberg. E10 is duurder, het sloopt je auto, het sloopt je scooter, je hebt minder powerrrrr, kunststof en rubber lost op, en dus lekkages, metaal gaat oxideren, je motor gaat eerder naar de tering en je stapt van de weeromstuit maar over op een duurdere super.
Macron speelt met vuur op de Balkan
Bron:Sargasso / opinie

(18-10-2019 07:00)


Emmanuel Macron. Foto: Jacques Paquier (cc) De Franse president Macron verzet zich tegen het starten van onderhandelingen met Noord-Macedonië en Albanië over een EU-lidmaatschap. Vooral voor de Macedoniërs is het een hard gelag. Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | 5 Seconds of Summer
Bron:Sargasso / opinie

(17-10-2019 20:00)


Ik heb een hekel aan boybands. Zo erg dat ik meestal niet weet hoe snel ik van kanaal moet veranderen als er zo eentje wordt aangekondigd op de radio. Altijd al gehad ook. Ik had zelfs bij voorbaat een grote … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
TK LIVE - Het Grote Allesbepalende Stikstof Debat
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2019 17:08)


Geen Boer. Geen Bier. Stikstof. Een jaar geleden had niemand er nog van gehoord. En nu gaan we allemaal deaud als we niet stoppen met huizen bouwen, graan verbouwen, koeien houden en dijken versterken. De BV Nederland ligt op z'n gat sinds de stikstof-uitspraak van de Raad van State, en als we niet uitkijken worden 17 miljoen Nederlanders headfirst van een onafgebouwd flatgebouw gegooid door het GroenKalifaat dat ons de klimaatjihad heeft verklaard.
LIVE OM 16:00. Stare down Rico Verhoeven vs Badr Hari in aanloop naar 21 december
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2019 14:55)


Zijn we na bijna 11 maanden net bijgekomen van Van Gerwens winst op de PDC World Darts, staat er alweer een topsportevenement van cultureel belang voor de deur. Video Weet u nog, de eerste keer op 10 december 2016 (hele gevecht na de breek)? Onhebbelijk spannend, en eindigde met een TKO voor Rico door armblessure van Badr.
Haga Lyceum mist deadline: geldkraan dicht
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2019 13:34)


Söner Atasoy scoort een dikke onvoldoende Daar gaan we. Insh'Allah zet minister Slob per 1 december de financiering voor tyfusschool Het Haga Lyceum stop. Söner Atasoy had tot vanmiddag om een nieuwe bestuurder aan te zetten, maar dat is hem niet gelukt.
Ruinerwold. Waarom hebben de eerder ontsnapte kinderen Marjan, Shin en Edino nooit gepraat?
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2019 12:37)


Het net sluit zich 'Spookfamilie telt nog drie kinderen', pushte De Telegraaf De Reservebank van FC Het Mediahuis. Daar waren wij dankzij makkers in de linktips uiteraard ook al achter. En we weten ook wie ze zijn: Marjan, Shin en Edino, woonachtig geweest in Meppel, maar later ook in de regio Utrecht.
Terroristen KOZP bedreigen Haagse bedrijven
Bron:geenstijl / opinie

(18-10-2019 12:03)


"Speciale aandacht" voor Vrienden van Sinterklaas De voor geweld tegen een agent veroordeelde KOZP-voorman Jerry Afriyie en kompanen (foto) bedreigen Haagse ondernemers omdat zij 'Vriend van Sinterklaas' zijn. Dat blijkt uit een email-bericht dat in handen is van GeenStijl.
Vakbonden: “Defensie moet militairen buiten EU werven, te beginnen in Zuid-Afrika”
Bron:geenstijl / opinie

(18-10-2019 10:11)


Nou, Bosma, wordt er toch nog naar je geluisterd. De Coalitie voor Veiligheid, een soort VN-veiligheidsraad voor vakbonden, weet het nu zeker. Defensie (en politie) kampen met een onoplosbaar wervingsprobleem en komen duizenden militairen tekort.
THUMB
Koning: "Stikstof is probleem van IEDEREEN"
Bron:geenstijl / opinie

(18-10-2019 09:15)


Vorst steekt Nederlandse boeren hart onder riem Social Landgenoten! Onze sympathieke regent met prachtige baard en dito vrouw Koning Willem-Alexander heeft zich - eindelijk - uitgelaten over de ambtenarencrisis stikstofcrisis die dit mooie land naar de verdoemenis brengt.
THUMB
SG-café vrijdag 18-10-2019
Bron:Sargasso / opinie

(18-10-2019 07:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 18-10-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Deze maatschappij. Hartverscheurende beelden van een overleden 'Geldmaat :)'
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2019 21:00)


Afgelopen nacht zelfs TWEE van die Geldmaten :) de lucht in Stank voor dank, voor het altijd vrolijk lachen naar de mensen, een gevoel van herkenbaarheid creëren in de wijk. Nou, zo'n Geldmaat :) werkt als een gele lap op een mocro.
Kalifaatkippen eisen terugkeer naar Nederland
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2019 19:06)


Het gore lef Schrijft u maar op mensen. 17 oktober 2019. Een glorieuze dag in de geschiedenis van de Nederlandse rechtsstaat. Het is namelijk de dag waarop bekend werd dat naar de Islamitische Staat afgereisde vrouwen een kort geding aanspannen tegen de Nederlandse Staat.
Ophef rond 'Renew Europe' groepsfoto van Rutte, Macron, Verhofstadt en Van Baalen
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2019 16:00)


De gemoederen lopen hoog op rond het PR-offensief van de liberale orde. Op het internet zijn talloze bozen vrouwen maar vooral mannen opgedoken die laten weten het hunne te denken van Renew Europe's nieuwe groepsfoto. De groep is een voortzetting van de ALDE-fractie waaraan de Europese burger hun vertrouwen heeft gegeven onder een nieuwe naam, en loopt nu al tegen uitdagingen in haar rebranding aan.
THUMB
Rutte's vvd-Toyota's maken 180 graden draai
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2019 14:20)


Geen Corendon-vluchten vol nachtkijkers, scherfvesten en voertuigen meer, die door vvd brokkenpiloot Sven Koopmans op Kobani Airport worden afgeleverd aan de Koerdenmoord-brigades van Sultan Mark Murat. We zouden in alle consternatie over alles bijna vergeten dat Pieter Omtzigt nog gewoon lekker bezig is aan het Binnenhof - hij wel.
Quote du Jour | Schade taxatie
Bron:Sargasso / opinie

(17-10-2019 13:00)


De schade aan het Groningse provinciehuis, die afgelopen maandag tijdens het boerenprotest is ontstaan, bedraagt bijna 13.000 euro. Binnen twee dagen is al bekend hoe groot de schade is die tijdens het boerenprotest is aangericht aan het Groningse provincie huis.
VIDEO Amsterdam-Zuidoost. Abseilend arrestatieteam flashbangt verwarde Spiderman
Bron:geenstijl / opinie

(17-10-2019 11:35)


Weyooooo Social Godverdomme wat is Amsterdam-Zuidoost toch een stadsdeel van spanning, ripdeals en sensatie. Zit je lekker een rotirol weg te vlammen op je bankje, beetje naar buiten loeren, komt er een compleet AT voorbij zeilen, boem flashbang, en klautert een of andere G voor zijn leven, op weg naar de vrijheid.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: