Opinie
Ouder >> 
Peter R. de Vries adviseur kroongetuige Nabil B.
Bron:geenstijl / opinie

(04-06-2020 14:19)


Verrassing Social Nieuws wat u al even geleden kort op GeenStijl hebt kunnen lezen maar dat we op last van onze advocaat hebben verwijderd: Peter R. de Vries wordt de nieuwe adviseur van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces tegen o.
THUMB
LIVE. Tweede Kamer Corona Debat
Bron:geenstijl / opinie

(04-06-2020 13:09)


Debatteren is een grondrecht! En dan gaan we nu weer naar Den Haag, waar de Tweede Kamer een paar uur gaat demonstreren tegen corona. De vrijheid om in de Tweede Kamer te spreken is een heel groot goed. Daarom zien wij bij GeenStijl geen enkele reden de Tweede Kamer te ontbinden (en we hebben ook best wel zin om op vakantie te gaan).
THUMB
Legertop keert zich tegen Trumps inzet van 'active duty forces' als aanvulling op National Guard
Bron:geenstijl / opinie

(04-06-2020 11:12)


Nou, tot zover dus het ministerschap van SecDef Mark Espen.  Video Trump zei maandag tijdens zijn toespraak "I am mobilizing all available federal resources, civilian and military, to stop the rioting and looting (...)". Meerdere eenheden uit de reguliere krijgsmacht (full-time, ipv de part-time National Guard), in totaal 1600 man, zijn in Washington DC ingezet.
Immigranten uit Hongkong welkom in het Verenigd Koninkrijk
Bron:Sargasso / opinie

(04-06-2020 09:14)


Britse leiders voelen een speciale verantwoordelijkheid voor Hongkong. ‘Johnson waarschuwt dat hij in de quasi-stadstaat kwistig zal strooien met miljoenen Britse verblijfsvergunningen als president Xi Jinping de plannen voor een nieuwe veiligheidswet die indruist tegen de Hongkongse autonomie niet intrekt.
Volkskrant faalt met "Marokkanenverdelgers"
Bron:geenstijl / opinie

(04-06-2020 07:59)


Leuk en vlot hoaxen met Sheila Sitalsing Kijk. Zo komen dus de praatjes in de wereld. Neem bijvoorbeeld het woord "marokkanenverdelgers". Soort van geuzennaam waarmee Haagse agenten zichzelf zouden betitelen. Aldus NRC Handelsblad gisteren.
Rot als een mispel
Bron:Sargasso / opinie

(04-06-2020 07:00)


Foto: cool revolution (cc) COLUMN - ‘Hou op tegen demonstranten te zeggen dat ze vreedzaam moeten betogen. Vertel de politie dat zij terughoudend moeten zijn,’ schreef iemand op Twitter. De Amerikaanse agenten, gehuld in uitrustingen waarop de gemiddelde Nederlandse soldaat in oorlogsgebied jaloers kan zijn, hielden enorm huis.
Closing Time | Killing in the Name
Bron:Sargasso / opinie

(03-06-2020 20:00)


Het protestnummer Killing in the Name van Rage Against the Machine uit 1992 over institutioneel racisme en politiegeweld is helaas nog steeds actueel. Het lijkt wel of er in bijna 30 jaar niks is veranderd. Lees meer berichten op Sargasso.
LIVE. Reisleider Ruttes Grote Vakantie Persco
Bron:geenstijl / opinie

(03-06-2020 18:00)


Waar kan ik heen, ik kan niet naar China Video We zijn ons nou al een paar maanden voorbeeldig aan het gedragen, dus het wordt tijd dat we daar iets voor terugkrijgen. Op verkansie naar al die shit hole countries waar we de coronabonds naar moeten overmaken bijvoorbeeld.
Jij een mondkapje. Jij een mondkapje
Bron:geenstijl / opinie

(03-06-2020 17:00)


IEDEREEN EEN MONDKAPJE! Martin van Rijn redt de natie Minister Martin van Rijn (m) voor Medische Zorg tijdens een presentatie in een distributiecentrum van het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH). Daar worden beschermingsmiddelen voor de zorg die door de overheid in het kader van het coronavirus worden ingekocht, opgeslagen en gedistribueerd naar zorginstellingen.
"LOL!" Thierry Baudet zegt abonnement op TPO op
Bron:geenstijl / opinie

(03-06-2020 15:00)


Nota bene nadat het mediabeleid van FvD uitlekte Social Thierry Baudet is boos op TPO en heeft zijn abonnement opgezegd, zo lezen we in een retweet van Baudet waarin hij aan een groot publiek openbaart dat TPO zijn mail met daarin zijn opzegging heeft geopenbaard.
De complete app-geschiedenis: Grapperhaus en Halsema piswoest op elkaar na drukke demo Dam
Bron:geenstijl / opinie

(04-06-2020 13:33)


Gezellig Zo. Minister Grapperhaus heeft (op verzoek van Kamerlid Wilders) even zijn complete appgesprek met de burgemeester van Amsterdam online gezet. De rapen waren flink gaar. Halsema vroeg 'Wat is dit nou' naar aanleiding van Grapperhaus' uitspraak dat de demonstratie alle perken te buiten ging en verwijt de minister dat hij haar 'in de kou' liet staan, terwijl Grapperhaus er op wijst dat de beslissing om niet te handhaven NIET "na ruggespraak" met hem genomen is.
Hahaha. Demonstreren op Dam VERBOTEN
Bron:geenstijl / opinie

(04-06-2020 12:05)


lololol AMSTERDAM - Demonstreren op de Dam in Amsterdam is er voorlopig niet meer bij. De driehoek in de hoofdstad (burgemeester Halsema, politie, justitie) vindt dergelijke manifestaties op de Dam ’in deze periode van pandemie’ ongewenst.
THUMB
Gemeente 020 naar rechter tegen... zonnepanelen
Bron:geenstijl / opinie

(04-06-2020 10:05)


Duurzaam van gas los VERBOTEN Het zou verdrietig zijn als het niet zo grappig was: wethouder Marieke van Doorninck van GroenLinks gaat in hoger beroep tegen de uitspraak van een rechter die bepaalde dat Amsterdammers hun gasloze woning mogen verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen.
Standbeeld Pim Fortuyn in 010 beklad: 'Racist'
Bron:geenstijl / opinie

(04-06-2020 09:01)


Is dit nou wit huiswerk? Kijk aan. Stilzwijgend aandenken aan de demonstratie tegen de moord op George Floyd. Een leus voor de moord op Pim Fortuyn. Fraai.  (foto via) UPDATE: Schoongepoetst
THUMB
SG-café donderdag 04-06-2020
Bron:Sargasso / opinie

(04-06-2020 07:00)


Dit is het Sargasso-café van donderdag 04-06-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Betoog aan de toog van het Coronacafe
Bron:geenstijl / opinie

(03-06-2020 21:02)


Dames en heren. Alvorens we ons off-topic aan het ouwehoeren overgeven. Hier spreekt de uitbater van uw stamkroeg Video Kroegbazen. Horecamensen. Vakgenoten. Klandizie, clièntele en stamgasten. Het is haar verdomme WEER gelukt, om willekeur toe te passen in het voordeel van Femke Halsema, en de GroenLinkse ideologie waar zij voor staat.
Hoe is het nu met... Progressie in het Noorden?
Bron:geenstijl / opinie

(03-06-2020 19:29)


Bericht van onze John Deere-groene dependance in De Rest van Nederland, alwaar gisteren ook zo'n morele etalage van overwegend blanke BLM'ers werd opgetuigd om een beroep te doen op het geduld van nuchtere Groningers Progressie Door de op klompen voortschrijdende en vooruitstrevende Driekus Vierkant We zijn een beetje verdrietig, hier op de Driekus Vierkrant Redactie.
BLM-demo 010 WEL afgebroken wegens te druk
Bron:geenstijl / opinie

(03-06-2020 17:22)


Kijk Femke. Zo simpel is het. Social De burgemeester van Rotterdam heeft zijn prioriteiten wél op orde: "De actie is beëindigd. U wordt verzocht huiswaarts te keren en de anderhalve meter in acht te nemen", aldus zijn politiemensen op vriendelijk doch dringende wijze over de bullhorn tegen de Amerika-LARP'ers, die met te veel aanwezig waren bij de Erasmusbrug om nog verder te mogen demonstreren.
WTF? Maar wat is dit voor MONSTERDING?
Bron:geenstijl / opinie

(03-06-2020 16:00)


Dit raadt u nooit A: Nieuwe coronavrije koninklijke koetsB: Mars Rover van SpaceXC: Desert Beast van Tim & Tom voor Dakar 2022D: De Grapperhaus Mark IV 1,5 meter EnforcerE: Het ONTHUTSENDE antwoord, na de break ALLE SCHAAMTE VOORBIJ.
VS Riot Round-Up dag 6: een lach en een traangas
Bron:geenstijl / opinie

(03-06-2020 14:00)


A nation divided dag 5, 4, 3, 2 en 1, hier. Video We begonnen vanochtend al met de executie van twee politieagenten, dus laten we dit dagoverzicht bovenstaand voor de verandering eens beginnen met Hoe Het Ook kan, want zo kan het ook. We weten nog niet helemaal wat we nou van de optics in het tweede filmpje van knielende militairen vinden, terwijl een dame er "this ain't enough for me" doorheen blijft roepen (langere filmpje), maar we verkiezen het toch echt boven dit soort schietpartijen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: