Opinie
Ouder >> 
THUMB
Closing Time | Niet mis te verstaan
Bron:Sargasso / opinie

(16-08-2018 20:00)


In deze Closing Time was er, getuige deze reactie, wat onbegrip voor het feit dat het originele nummer niet werd vermeld. Alras maakten anderen dat met hun reacties goed (onder andere in deze en in deze). Vanavond maken we het … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Politiek krijgt dreigmailbom om cartoonwedstrijd
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 18:33)


Knipperdeplak, een mail die aan alle 150 @tweedekamer.nl-etjes is gestuurd van een dreiglim die "we will come to your parliament. and show you what we are & what can we do" typt omdat Geert Wilders een paar tekeningen wil ophangen.  Onderwerp: stop bladhmeious contest For couple of days hearing that you are going to conduct a blasphemous contest in Neither-land.
Crimineel in Nederland: geen straf, wel uitkering
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 16:00)


Social Weet u wat het is meneer? Als je je netjes aan de regels houdt, dan sta je 22 jaar op de wachtlijst voor een huurhuisje en werk je je de pestpokken voor een hongerloon dat bijna in zijn geheel naar de Belastingdienst gaat. Als je een misdaad pleegt, krijg je een uitkering en hoef je je straf niet eens uit te zitten.
Jesse Klaver dramt door over Stof Blok
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 14:05)


Leider roomblank elitepartijtje noemt multiculti wél geslaagd Social Nou, de prijs voor het mooiste handschrift du jour gaat in ieder geval niet naar het halfgeletterde gekrabbel van Yasser Feras. De prijs voor de mooiste ideeën ook niet zeg.
Allah is weer Gay
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 12:13)


Geen idee of het statement waar is, trouwens. Social De video van atheist on steroids en ex-moslim Armin Navabi werd gejorist wegens haatspraak, maar nu is zijn onemanshow bij de Pride in Vancouver weer terug. Armin maakt een simpel puntje dat je lichaam het in sommige landen, vanwege uitspraken die bepaalde mensen niet zinnen, moet doen zonder het hoofd.
THUMB
Media zijn soms WEL de vijand van het volk
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 10:11)


Weerbericht: vandaag vallen in het hele land kleffe spetters van op zichzelf fappende journalisten, omdat 300 Amerikaanse kranten in hun hoofdredactioneel tegen Trump schrijven dat media niet de vijand van het volk zijn. Lol. Ideetje van de Boston Globe en natuurlijk doen honderden couranten mee, tot grote instemming van de media in Gidslandje Nederland.
Turken slaan massaal iPhones aan gort
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 09:10)


Weer genocide in Ottomaans Rijk. En Coca-Cola spoelen ze door de plee Social De handelsoorlog tussen de VS en Turkije gaat nu de beslissende fase in. Overal in Turkije sneuvelen nu Amerikaan-Joodse smartphones van 1000 euri het stuk. Met voorhamers, klauwhamers en zelfs bakstenen gaan dappere Ottomanen compleet Gallipolli op deze verderfelijke statelijke actoren uit Trump-land.
THUMB
Salafistische burgemeester Aboutaleb dolblij. "Salafisten infiltreren Rotterdamse politiek"
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 07:50)


En wij maar denken dat Amsterdam de enige stad is die pardoes vergeten is de rotte salafistenappels uit de gemeenteboom te plukken. Nou nee, want in de nieuwe aflevering van Duktales gaat het over Rotterdam: "Een medewerker van het programmateam radicalisering, Ahmed Harika, adviseerde de omstreden Stichting Waqf, die haatpredikers naar Nederland probeerde te halen en in Rotterdam een salafisten-instituut wilde oprichten.
THUMB
SG-café donderdag 16-08-2018
Bron:Sargasso / opinie

(16-08-2018 07:00)


Dit is het Sargasso-café van donderdag 16-08-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Plus: "Samen Commenten. Daar houden wij van"
Bron:geenstijl / opinie

(15-08-2018 19:35)


Ernstige verdeeldheid in reacties op nieuwe commercial supermarkt Plus. Call in The Trollenlegers! Geknipt & geplakt voor u. De reaguursels onder het nieuwe reclamefilmpje van supermarkt Plus op YouTube.
UITGELEKT! Leen Schaap: "Gaat supergoed bij de brandweer en twijfel daar niet aan"
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 19:55)


Hee kijk de Amsterdamse brandweercommandant Leen Schaap stuurt een supergeheim mailtje rond dat alles hartstikke goed gaat onder het bevel van Leen Schaap en dat iedereen Leen Schaap maar moet steunen. Nou, we zitten dicht op het vuur en we hebben nieuws voor Leen Schaap.
Geile tropische eilandmevrouw/meneer zoekt U
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 17:00)


Klik voor Zon! Strand! Drank! Sex!  Al eerder lieten wij u kennismaken met de naar liefde hunkerende linkschmenschen in de 'klaver' rubriek van uw favoriete grachtengordel schoolkrant. Vandaag mogen wij u verblijden met een nieuwe lichting gelukszoekers die gek zijn op 'glaasjes wijn' en het niet kunnen laten om in elke zin te benadrukken dat ze echt wel heel INTELLEKTUEEL zijn.
Aretha Franklin, Queen of Soul overleden
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 15:03)


Queen of Soul. Eerste vrouw in de Rock & Roll Hall of Fame. Multi-Grammy-winnares. Onsterfelijk icoon van de zwarte muziek - maar helaas wel fysiek overleden. Aretha Franklin zingt (You Make Me Feel Like) A Natural Woman in 2015 voor Carole King, die het nummer in 1967 schreef.
Leefbaar Rotterdam wil feiten over criminaliteit. MAG NIET van 'verslaggever' RTV Rijnmond
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 13:14)


De objectiviteit is weer eens met lepels van de met belastinggeld gefinancierde factcheck te schrapen. Social Hommeles in Rotterdam tussen Leefbaar-raadslid Tanya Hoogwerf en burgemeester Aboutaleb. Mevrouw Hoogwerf denkt dat allochtone straatrovers het expres op bejaarde autochtonen hebben gemunt en wil graag dat de gemeente dit als hate crime beschouwt.
Milieucrimineel Jean-Pierre Geelen (Volkskrant) krijgt boete wegens op straat flikkeren VPRO-Gids
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2018 11:15)


Ombudsman, wat doet u nu? Alles, maar dan ook alles, nee echt alles alles alles over de Nederlandse 'kwaliteitsjournalistiek' in één alleszeggend fragmentje lokaal nieuws. VPRO-lid. Check. Stiekem milieu vervuilen. Check. Iemand anders de schuld geven.
Het ongelijk van Syp Wynia #vangaslos
Bron:Sargasso / opinie

(16-08-2018 10:00)


Nul op de meter woning in Soesterberg ANALYSE - “Zes redenen om het gasverbod niet voor lief te nemen”, kopte Syp Wynia in zijn column voor Elsevier. Een herhaling van het relaas waarmee Wynia al enkele maanden de gaslobby in de kaart speelt. Met een paar fraaie … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
M5S onder vuur vanwege ramp met brug in Genua
Bron:Sargasso / opinie

(16-08-2018 08:53)


Genovese activisten van de beweging M5S noemden in 2013 verhalen over het gevaar van instorting van de brug ‘sprookjes’. Het standpunt van de huidige regeringspartij is verwijderd van de website, maar in het webarchief nog wel te achterhalen. In Italië … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
De rode en de blauwe pil van de tv
Bron:Sargasso / opinie

(16-08-2018 07:00)


Matrix pills. Foto: ThomasThomas (cc) COLUMN - Voor het eerst vertelde iemand op de Nederlandse tv zo uitgebreid over de commons: mensen die naar vermogen samenwerken, samen iets beheren, het vruchtgebruik van hun arbeid en kennis met anderen delen, en niet uit zijn op winst … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Frank Zappa
Bron:Sargasso / opinie

(15-08-2018 20:00)


In de Belgische krant De Morgen stuitte ik op een artikel over Charles Ulrich, die een hele studie heeft gemaakt van het oeuvre van Frank Zappa. En ik had weer zo’n o-ja-moment. Op mijn 16e maakte ik kennis met dit … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
'Verhofstadt pijpt buitenverblijf op met EU-geld'
Bron:geenstijl / opinie

(15-08-2018 18:00)


Naar aanleiding van het EU-gesubsidieerde Polenhotel, kwam er nog een weg van de snelweg-linktip binnen over EU-fondsen in de Europese periferie. Ditmaal uit Italië, waar Monte Santa Maria Tiberina profiteert van EU-geld. En niet alleen de dorpelingen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: