Opinie
Ouder >> 
THUMB
SG-café woensdag 30-09-2020
Bron:Sargasso / opinie

(30-09-2020 07:00)


Dit is het Sargasso-café van woensdag 30-09-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Biden blijft overeind in boksring tegen Trump tijdens #Debates2020 Clash of the Kleuters
Bron:geenstijl / opinie

(30-09-2020 06:01)


Een gek en een wrak komen elkaar tegen in een boksring. Zegt de moderator: LAAT ELKAAR EENS UITPRATEN! We hadden de wekker gezet om te zien of Joe Biden in slaap zou vallen tijdens het debat, maar we moeten onmiddellijk bekennen: hij was fitter dan we verwacht hadden, deze Job Cohen van de Verenigde Staten.
THUMB
Geen avondklok in het Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 21:25)


We moeten namelijk nog een debat kijken vannacht en dat lijkt ons een belangrijk alcoholcontactmoment Video De Dor van Houts, die moeten we beschermen tegen Het Virus. Maar gaat dat lukken als je de kuipstoeltjes in de voetbaltempels leeg veegt, maar de kerkbankjes in de gebedshuizen open houdt? Heeft het zin om thuiswerken strikter te handhaven, als je kuchende koter tussen dertig andere ademende aanmaakblokjes in de klas zit? Zelfs de ouderenbond wil geen bejaardenrooster voor de Jumbo en de Boni, winkelmedewerkers gaan kennelijk liever ook niet op de vuist met vervelio's.
Closing Time | We Almost Lost Detroit
Bron:Sargasso / opinie

(29-09-2020 20:00)


U kent Gil Scott-Heron mogelijk van het gedicht: ‘The Revolution will not be Televised‘. Maar Scott-Heron heeft nog veel meer maatschappelijk geëngageerd materiaal. ‘We Almost Lost Detroit’ verwijst naar de bijna-atoomramp, toen de nucleaire reactor van Fermi 1 in de … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Wal van Rede begint Spookschip Woke te keren
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 18:33)


Wees geen toeschouwer bij deze dans van verlichting! Weet je wat ook een lastig bij te sturen mammoettanker is? De woke waanzin. Maar de wal begint het schip te keren. Zoals in tijden van weleer komt de liberale (in het Nederlands, niet liberal in het Amerikaans - red.
Talpa tuigt kerstradio alvast op: "Mensen hebben zin in gezellige samen-gevoel"
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 16:30)


Nee John, dat hebben mensen niet Jongeren in de Schilderswijk die een complete buurt afbreken. Jongeren in Kanaleneiland die boven de wet staan. Babyface killer kneusje Tim Douwsma die oproept om maar gewoon te doen whatever de fok joe want.
Ex-stadsdichter Darryl 'Insayno' Osenga mag uithuilen in De Telegraaf: het was 'digitaal cabaret'
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 14:30)


Digitaal cabaret in je broekje HEUJJJ Video De allerlaatste keer dan, vooraleer Darryl Osenga zichzelf weer in de vergetelheid mag degraderen. Eerst waren zijn antisemitische uitlatingen, zijn dreigementen met AK47's te sproeien, 'kogels door k*nkerkop'-verwensingen en compleet van de pot gerukte en tamelijk schandalige complottheorieën over Bataclan en 9/11 toch vooral de schuld van GeenStijl.
Ze zijn terug! Politie in touringcar deelt boetes van 240 euro uit aan appers en bellers
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 12:31)


Exact wat dit land nodig heeft. Archiefbeeld 2018 onderstaand. Video Veel te veel mensen op de weg, en de economie floreert dus het stijgt iedereen naar het hoofd. Daar kan dus wel 249 euro de neus af per aspirant-zakenman die achter het stuur zit te art of the dealen.
THUMB
Hugo de Schoenen dreigt met AVONDKLOK
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 10:46)


Slecht nieuws van De Schoenen voor de stappers Het woord "avondklok" hebben we tussen "alcoholisch contactmoment", "Dit virus is als een mammoettanker", “We doen ons best, maar het virus doet het beter” en “De handhaving als last resort” helemaal niet horen vallen gisteren.
LIVE. Jos Brech Lult Uit Z'n Nek Show - dag 2
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 08:33)


Met tevens Stijlloos Speurwerk van Inspector Reaguurder U kon gisteren in de zaak van Nicky Verstappen volgen hoe de veroordeelde kindermisbruiker Jos Brech als een kleine kleuter huilie huilie zat te doen omdat het voor hem ook allemaal niet makkelijk was.
Nieuw politiek talent
Bron:Sargasso / opinie

(30-09-2020 07:00)


© Sargasso logo serie Nieuwe politieke partijen COLUMN - Hoe lastig, complex en soms angstig deze tijden ook zijn, het weerhoudt de politieke partijen er niet van ondertussen hun verkiezingscampagnes bij elkaar te knippen en te plakken. In de Tweede Kamers lijken de verkiezingscampagnes al goed op … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
LIVE! Trump v. Biden, First Unpresidential Debate
Bron:geenstijl / opinie

(30-09-2020 01:30)


The Strange Death of America Video Een door een pandemie geplaagde supermacht op de rand van een burgeroorlog tussen young suburban white socialists die zich achter een geforceerde zwarte gelijksheidsstrijd verschuilen en capitalist redneck patriots with guns & pick-up trucks die zich op vlag, vaderland en Heiland beroepen, kiest begin november een nieuwe wereldleider.
THUMB
VOORBESCHOUWING. Eerste live-debat Trump vs Biden (vannacht om 03:00 NL tijd)
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 20:30)


Jongens, vannacht om 03:00 Nederlandse tijd is het zover! En we zijn er live bij. Video Het publiek nu al de grote winnaar. Live te kijken op youtube.com/FoxNews, gemodereerd door veteraan-presentator Chris Wallace, uiteindelijk beoordeeld door de vakjury: Nederlanders.
THUMB
GSTV. Tweede Kamer negeert massaal mondkapjes missive burgemeester Den Haag
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 19:40)


Burgemeester Den Haag: Mondkapje op svp. Politici: De groeten. Video Ons gedrag, dat is wat het verschil gaat maken. Zoals u allemaal weet hebben de burgemeesters van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag (!) en Eindhoven gisteren iedereen (even checken of politici ook onder 'iedereen' vallen, red.
THUMB
DAG III. Armenië: "Turkse F-16 heeft Armeense straaljager neergeschoten, piloot overleden"
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 17:30)


Huge if true en weer een stapje hoger op de escalatieladder. Hier dag 1 en 2 van de OORLOG. Op het moment van schrijven heeft Turkije nog niet gereageerd op de genocide op een Armeense piloot. Mocht het inderdaad kloppen, dan is dit de eerste directe militaire confrontatie tussen Turken en Armenen sinds die andere holocaust.
VIDEO. Het gaat FANTASTISCH bij de coronalijn
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 15:30)


Maar vertel nog eens dat het allemaal aan ONS GEDRAG ligt, Hugo Video Hugo de Jonge, gisteren: "Uiteindelijk is er echt maar één ding dat telt, dat is gedrag. Maar één ding. En als het gedrag altijd volmaakt zou zijn hoef je helemaal geen maatregelen te treffen.
THUMB
3025 Besmettings, 48 Opnames, 25 IC, 13 RIP
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 13:25)


Het is allemaal de schuld van... Rotterdam Dekselse Tool is deksels. Terugbladeren per dag, en je krijgt een soort van bron en contactonderzoek naar de herkomst van De Tweede Golf. Blijkt dus dat er ergens in juli een schip vol corona uit Brazilië is aangemeerd in de Rotterdamse haven, lading gelost door een paar studenten die weer stiekem hebben staan zoenen met tochtige meisjes uit migrantengemeenschappen.
LIVE. Technische briefing Van Dissel & Kuipers
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 11:30)


Terug naar het oude normaal, dat het nieuwe normaal was Komt dat even mooi uit. Iedereen zit toch thuis, dus nu kunnen we fijn met zijn allen op groot scherm met chips, tosti's en bier kijken naar de technische briefing van de Tweede Kamer omtrent corona en aanverwante zaken.
THUMB
Vanavond 20u00. Het Nationale #Alcoholmoment
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 09:35)


BELANGRIJK BERICHT VOOR ALLE PERSONEN IN DE LEEFTIJD VAN 18 JAAR EN OUDER Landgenoten. Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf met maximaal drie personen buiten je eigen huishouden de slingers ophangen. En binnenkort staan we weer te klappen voor onze helden in de zorg, voor onze helden in de supermarkt, voor onze helden bij de politie, voor onze helden in het openbaar vervoer, voor onze helden van de maaltijdbezorging, voor onze helden de boeren, voor onze helden de burgers, voor onze helden de buitenlui, voor onze helden de sekswerkers, voor onze helden in de horeca, voor onze helden de elektriciens, voor onze helden de fietsenmakers, voor onze helden de mondkapjesfabrikanten, voor onze helden in de digitale marketing, voor onze helden in het onderwijs, voor onze helden bij de brandweer en niet te vergeten voor onze helden in de productie van genoeg pleepapier om nog tien jaar lang te kunnen poepen.
Wat vindt de horeca in de regio er eigenlijk van?
Bron:geenstijl / opinie

(29-09-2020 08:01)


De vergeten slachtoffers Die nieuwe markregelen van Maat Rutte, we zouden bijna vergeten dat het vooral de horeca is die keihard geraakt wordt. Gelukkig hebben alle regiomedia heel erg veel moeite gedaan om allemaal precies hetzelfde verhaal te maken.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: