Opinie
Ouder >> 
ReCap: Vaccinatie Voortgang Dag des Avondkloks
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2021 08:55)


All the news that is fit to prik Excuus voor de actuele afwezigheid gisteravond;  we waren wandelen met ratels en koffiedrinken zonder hond want toen kon het nog en vanavond niet meer. Maar de shit is aan mensen. Eerst het goede nieuws.
THUMB
Nieuwe bezoekregels in het Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 22:21)


Allemaal de handjes vroom gevouwen? Dan gaan we zo naar Ome Rob kijken, maar eerst doen we het ABC'tje: Het Ambtelijk Bureaucratisch Coronagebed! Video Zorg er daarom voor dat u het etentje goed voorbereidt. Dek de tafel zo dat u en eventuele huisgenoten op 1,5 meter afstand van de gast zit.
Closing Time | The Longest Johns
Bron:Sargasso / opinie

(22-01-2021 21:00)


Zelfs mensen die niet op Twitter zitten hebben allicht iets meegekregen van de iconische foto van Bernie Sanders tijdens de inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris. Bernie zit vastberaden en goed ingepakt, met door een fan gebreide wanten, in zijn eentje op het podium.
Fijn, Amsterdam lost kernwapenprobleem op
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 19:09)


Maar doe eerst maar eens wat tegen die handgranaten overal in de stad Allemaal het huiveringwekkende rechtbankverslag van La Belleman gelezen over hoe in Amsterdam (Stad van de Hoop) de ene rapper met machetes en kapmessen werd afgeslacht door andere rappers? Met als gratis bonustweetje ".
De Avond valt over de VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 17:00)


Het is weekend. Zit de klok al in de vijf.  Terwijl het laatste gedicht het tijdstip verteertstaat de maker geledigd op van zijn tafelhij reinigt zijn vleesmes en kijkt uit het raam op de sierbestrating zieltogen de bladerenverlost van hun zomer, de windengel hurktin het eeuwige onkruid en wacht tot er tijd is dus vredig de avond vol afscheid en oorlogwereld waarheid en liefde behelzen onkwetsbaarhun ijzeren letters nu nog iets eetbaars, bloedbeuling witbrooddan eindelijk slapen, zwart is de modePrettig weekend.
RIVM-update: +5791 Forensende Kantoorklerken
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 15:19)


Hoesten! Niezen! Aanraken! Waarom we nog steeds niet naar de kroeg kunnen. En wel hierom. Eerst waren het de vakantiegangers toen de migratieachtergrondiërs daarna de moskeebezoekers en de kerkzingers, vervolgens de bos- en bunkerfeesters en de demowappies.
Big Tech opent aanval op... Teletekst
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 13:03)


pagina 403, dat is wat wij ervan vinden Social Eerst kwamen ze voor Alex Jones, maar we deden niets want we snappen niets van Alex Jones. Toen kwamen ze voor GeenStijl en toen was er een hele hoop gezeik maar nu kunt u onze app wel weer downloaden (en u doet dat ook massaal, dank).
Theo Hiddema écht gestopt met politiek
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 12:02)


Neehee, hij is niet dood Voor je het weet staat er weer iemand voor een geel gordijn te blèren dus je weet het maar nooit, maar Theo Hiddema is dus ÉCHT weg. Samen alle zetels in de peilingen en de rest van de beloftevolle beweging opgezogen in een vortex van Lange Fransjes, Tisjeboy Jaytjes, dready dansmariekes die wel of niet achter de schermen gesteund worden, de allergrootste kneus van Den Haag Wybren van Haha en alle bruine overhemdjes van Freek Jansen.
Tweet du Jour | Fighting online vs fighting IRL
Bron:Sargasso / opinie

(22-01-2021 10:16)


Fighting online vs fighting IRL
50PLUS Drenthe stelt alleen maar vragen
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 09:19)


Ouderenpartij plaatst avondklok in perspectief Wij denken: als prettiger dan de hare, omdat ze niet zou hoeven onder te duiken, niet zou worden verraden en ook niet net zoals vrijwel haar hele familie op een verschrikkelijke wijze zou worden afgeslacht.
Wereldtemperatuur | Update december 2020
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2021 08:00)


DATA - Weer een jaar voorbij, weer een jaar met doorgaande opwarming. Kijkend naar alle datasets bij de meeste net niet het warmste jaar. Ook in onze samenvatting komt 2020 net op de tweede plaats, na 2016. Met de kanttekening dat 2020 geen El Nino kende en 2016 wel.
THUMB
YES! Ouderwetse zuigmail van een antiracismeclub
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 21:00)


De Online Bond tegen Satrische Dingen om te Lachen is weer eens zuur om niks MiND, het Meldpunt internet discriminatie  moet kennelijk de taxpoetquota al vroeg in het jaar veilig stellen, want de beroepszuurtjes hebben een Bandirah-cartoon uit 2011 (!) opgedoken om in een ".
MUZIEK! Lonely the Brave, poldermetal & MEER!
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 20:10)


Boel nieuwe muziek, kunt u weer meepraten op feestj... wat Video Lonely the Brave, dat was een van de meest veelbelovende bands van Europa. Toen zanger David Jakes nog vakkundig de glansrol aan het vermijden was. Stond-ie een beetje weggemoffeld in een hoekje van het podium ongemakkelijk te zijn, te wachten op de bus naar huis.
DE FOTO DIE U EIGENLIJK NIET MAG ZIEN. Vaccinatie gruwelijk pijnlijk, vrouw kermt het uit
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 18:01)


Au au au au doe dan maar corona! Deze foto zie je dan weer niet in de MAIN STREAM MEDIA! De 5G-injectie is niet alleen schadelijk voor je hersenen, het is ook nog eens onmenselijk pijnlijk!!! Die Sanna bijvoorbeeld, die kreeg helemaal geen vaccinatie!!! De naald bleef een paar millimeter boven haar huid zweven.
Video. Professionele kraak van een bedrijfsbus
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 16:10)


Busje vol duur gereedschap, professioneel leeggeroofd. Eigenaar & buurman vragen opsporingshulp bij deze beelden: Video Beste Geenstijl,  We hebben het roze legert nodig. Ik ben M. en bij mijn buurman S. (volledig computer analfabeet) is er ingebroken in zijn bus in Honselersdijk (ZH).
ZOEK! Spanjaard plundert rekening van mevrouw
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 14:10)


Hola señor! Dónde está el dinero? Wat er NU toch weer is gebeurd. De mijnheer op de foto hierboven wilde zijn moeder bellen. Maar hij lette niet goed op, toetste een ander nummer in en pardoes kreeg hij een 64-jarige vrouw uit Varsseveld aan de lijn! De meneer wilde aan zijn moeder vragen of ze nog een paar blikjes Fernandes in de koeling had gestopt, maar geconfronteerd met de mevrouw uit Varsseveld begon hij van schrik te praten over vreemde transacties op de bankrekening van de dame.
Bernie Sanders staat ergens voor, ook als hij zit
Bron:Sargasso / opinie

(22-01-2021 12:30)


De wanten van een zittende Bernie Sanders gaan de wereld over. Modeblad Vogue schreef er een stuk over, en vele ‘handverwarmende’ verhalen doen de ronde. Over dat het een zelfgemaakt cadeautje was van een fan, en dat hij ze ooit uitleende aan iemand die het koud had, bijvoorbeeld.
THUMB
Rectificatie! @RTLNieuws betreurt ANTIFA-vandalen "Trump-aanhangers" te noemen
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 11:01)


GEENSTIJL DWINGT PRIVATE STAATSOMROEP OP KNIEËN. Video Het betreurde fragment hierboven. De betreuring hieronder. Wie de daders dan wél waren noemt RTL dan weer niet. Dat hadden ze prima even aan collega Mouthaan kunnen vragen, want hij tweette namelijke gewoon keurig over "linkse activisten".
1,4 MILJOEN kijkers voor knikkerbaantje spelen
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 10:10)


De intellectuele middenmoot zat weer massaal voor de tv Het is verdomme ongelooflijk maar de eerste aflevering van het knikkerprogramma op de campingzender is gewonnen door de BLAUWE KNIKKERS. Misschien hebt u dat niet goed gelezen dus we zullen het maar even herhalen: DE BLAUWE KNIKKERS HEBBEN DE EERSTE AFLEVERING VAN MARBLE MANIA GEWONNEN.
HIERRR... Formulier 'Eigen verklaring avondklok'
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2021 08:25)


Als het """"noodzakelijk""" is dat u tijdens de avondklok naar buiten gaat, dan moet u het formulier ‘Eigen verklaring avondklok’ bij zich hebben. Vanaf nu voor iedereen te downloaden. Het overheids ausweis formulier 'Eigen Verklaring Avondklok' voor de mensen die geen hondje hebben, geen Thuisbezorgd-jas hebben kunnen bemachtigen danwel geen behoeftig moedertje hebben uitwonen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: