Opinie
Ouder >> 
Bankblog - Euro drijft lidstaten uit elkaar
Bron:geenstijl / opinie

(09-08-2020 18:00)


De gulden middenweg Ik heb vele stukken geschreven over de onhoudbaarheid van de euro en de EU. Deze mening is gestoeld op vele argumenten (gebrek electorale steun, democratisch tekort, technische onuitvoerbaarheid, en zo verder) en vandaag zal ik er weer één behandelen: de beloofde convergentie door het voeren van de euro.
Geef NIKS aan Oost-Europese beroepsbedelaars
Bron:geenstijl / opinie

(09-08-2020 15:35)


Laat ze lekker naar Oost-Europa gaan Bedelaars, je hebt ze in alle soorten en maten. Je hebt bedelaars zonder geld, bedelaars zonder werk, bedelaars zonder huis, bedelaars zonder Nederlands paspoort, enzovoort. In Den Haag mag u stoppen met het financieel voeren van bedelaars, want het zijn vooral Oost-Europeanen en dan mogelijk ook nog eens Oost-Europeanen die in bendeverband opereren.
#BritishGP. Zelfde land, zelfde baan, Max van P4
Bron:geenstijl / opinie

(09-08-2020 13:55)


Social Het Wilhelmus klonk al op Silverstone vandaag, voor jongeling Bent Viscaal die zijn eerste F3 won na een spectaculair spelletje haasje-over in de slotronde. In die kartserie is het nog wel spannend in de voorhoede. Dat zal vanmiddag wel weer anders zijn, als Bottas (P1) en Hamilton (P2) vooraan om de winst racen, eventueel op minder dan vier banden, terwijl de rest er achteraan hobbelt.
Niet-Zo-Blankenberge op slot na Knokke
Bron:geenstijl / opinie

(09-08-2020 12:37)


Zonnesteekheadline du jour, sorry Video Corona, hittegolf en """Franstalige jongeren""" verzieken de stranddagen van Belgen & bezoekers in badplaatsen Blankenberge en Knokke-Heist. Zaterdag braken vechtpartijen uit, werden parasols naar de flikken gesmeten en liep het uit de hand op manieren waarbij de vervuiling van het Scheveningse strand nog verbleekt.
Gemengde reacties op naam Katja Schuurmans kind
Bron:geenstijl / opinie

(09-08-2020 10:55)


"Coco Loulou" maakt tongen los Zaterdagavond deelde Katja Schuurman het heugelijke nieuws van de geboorte van haar dochtertje Coco Loulou. En internet zou het internet niet zijn, als de digitale wenkbrauwen hoog gefronst werden bij die naam.
Kunst op zondag | Odapark
Bron:Sargasso / opinie

(09-08-2020 07:00)


Foto: Maria Willems (cc) Sargasso’s kunstgalerie geeft ruimte aan kunstbloggers. Elke tweede zondag van de maand verbinden M&M een door Maria Willems gemaakte foto aan meestal een gedicht, maar dit keer een verslag, van Michiel van Hunenstijn. Een zonnig bezoek aan Odapark Venray Het … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Feynman en/of Feiten – Dit waait niet over
Bron:geenstijl / opinie

(08-08-2020 19:35)


Geen reden voor paniek, wel voor een koerswijziging De complete maand juli liet een stijging zien van coronabesmettingen, van 36 aangetoonde besmettingen op 6 juli, naar 601 op 6 augustus. Nu nog een stipje aan de horizon, maar die beweegt de verkeerde kant op.
THUMB
Cokevangst! Bereid u voor op schietpartijen
Bron:geenstijl / opinie

(08-08-2020 16:35)


Wegens veel geld waard Zit u lekker op uw balkonnetje? Strawberry daiquiri erbij en géén schietpartijen op straatniveau? Wacht maar, want het HARC-team (staat voor Hit And Run Cargo) van de politie heeft 743 kilo Ecuadoriaans elfenelixer onderschept.
Closing Time | Uptown Girl
Bron:Sargasso / opinie

(08-08-2020 15:00)


Een vrolijk liedje in deze verwarrende tijden. Uptown Girl van Billy Joel (uit 1983). Hier in een funkvariant van gelegenheidsensemble Scary Pockets. Lees meer berichten op Sargasso.
Virginia Giuffre onder ede: "Tien langste minuten uit mijn leven met Prins Andrew"
Bron:geenstijl / opinie

(08-08-2020 12:37)


De babbelbox staat vandaag op het speeleiland van een schimmige miljardair en vraagt: Wat waren de tien langste minuten uit uw leven? Die van Virginia Giuffre waren de tien minuten dat Prince Andrew met haar voeten speelde, zoals ze al eerder verklaarde maar nu onder ede.
UWV: Kroniek van een faalfabriek, deel 43 – De UWV-topman en de arrogantie van de onmacht
Bron:geenstijl / opinie

(09-08-2020 16:30)


Dit is deel 43 van het feitenfeuilleton UWV: Kroniek van een faalfabriek. Hierin beschrijft database doctor @René Veldwijk van binnenuit zijn ervaringen met het UWV. Lees HIER de introductie, inclusief een lijst met afleveringen en personages. Mei 2010 Op 3 mei 2010 verschijnt de directie van softwarebeheerbedrijf Corduroy op de bestuurskamer van het UWV-hoofdkantoor, daartoe gesommeerd door UWV-topbestuurder David Jongen.
Closing Time | Van de straat
Bron:Sargasso / opinie

(09-08-2020 15:00)


Kunt u zich voorstellen dat straatartiesten gevaarlijk kunnen zijn? Bijvoorbeeld de Chileen Gerardo Castro, die als harlekijn Karcocha ondetussen over de hele wereld bekend is. In Amsterdam geldt sinds 18 juli een verbod op staatoptredens in  het centrum van de … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Zomergasten 2020 met Jaap Goudsmit
Bron:Sargasso / opinie

(09-08-2020 13:00)


© VPRO 4e Zomergasten 2020 met Jaap Goudsmit Als er meer is tussen hemel en aarde dan alleen de pandemische moordmachine COVID-19, dan zou het VPRO’s Zomergasten kunnen zijn. Even ontsnappen aan de epidemiologische stress en genieten van de interesses van de gasten.
Wildkampeerders overspoelen Scheveningen
Bron:Sargasso / opinie

(09-08-2020 12:22)


NIEUWS - Scheveningen wordt geteisterd door illegale kampeerders. “Toeristen hebben hun tentjes en complete camping-uitrustingen opgeslagen op het strand, parkeerplaatsen en gewoon op straat”, aldus het AD, die een paar wildkampeerders fotografeerde.
Scheveningen. 1 grote teringzooi na dagje strand
Bron:geenstijl / opinie

(09-08-2020 09:00)


Viespeuk. U bent het Video Laks. Niet alleen Amsterdam is laks. Heel Nederland is laks. Of het nu gaat om 1,5 meter, mondkapjes en/of sociale hygiëne, u heeft lak aan alles. En al helemaal aan die Helden in de ZandZorg, die ervoor zorgen dat het strand steeds weer opgeruimd wordt.
THUMB
SG-café zondag 09-08-2020
Bron:Sargasso / opinie

(09-08-2020 07:00)


Dit is het Sargasso-café van zondag 09-08-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Vrouwenmepper Raymi Sambo (molesteert vrouwen) vertelt wat niet meer mag in 2020
Bron:geenstijl / opinie

(08-08-2020 18:05)


Raymi Sambo (slaat vrouwen in het gezicht) legt het nog één keer uit Wat fijn om bij de NOS te lezen dat NPO Zappelin niet meer aan stereotiepe stemmen doet! Dat verhaal zou heel veel waarde kunnen hebben, ware het niet dat de NOS een vrouwenbeuker heeft gevonden om zich uit te spreken tegen die stereotiepe stemmetjes, namelijk Raymi Sambo, een dikke 10 op de Schaal van Sukkel.
THUMB
Vitens: "STOP NU MET SPROEIEN!!!"
Bron:geenstijl / opinie

(08-08-2020 15:00)


Anders vanavond al drinkwater OP Hallo Nederland! Is het nu eens klaar met TUINSPROEIEN, ZWEMBADJES VULLEN & AUTO WASSEN? Het water is bijna op. Volgens Vitens kan vanavond al de waterdruk verminderen en zelfs helemaal wegvallen.
Vrouw van Nederlandse ambassadeur Libanon overleden aan verwondingen na explosie
Bron:geenstijl / opinie

(08-08-2020 14:00)


Een bijzonder droevig lokaal haakje. Hedwig Waltmans-Molier bezweek vandaag aan de verwondingen die ze opliep door de explosie, veroorzaakt door Hezbollah's wanbeleid. Ze was niet alleen al 38 jaar de vrouw van de Nederlandse ambassadeur in Libanon Jan Waltmans, ze werkte zelf ook voor Buitenlandse Zaken, "Ze was geliefd in onze organisatie en ze wordt gemist.
Kittige kruisverkleder postduift het roze blog
Bron:geenstijl / opinie

(08-08-2020 11:05)


Een bericht van een crossdresser die af en toe GeenStijl leest! Beste Van Rossem, Een bericht van een crossdresser die af en toe GeenStijl leest! Jouw artikelen lijken goed gerechercheerd, maar met gender sla je de plank helaas helemaal mis als je zegt dat er maar 2 zijn: het gaat over gender identiteit als intern mentaal model.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: