Opinie
Ouder >> 
Krakersgroep We Are Here in Amsterdam Oost heeft nieuwe buren: Wij Waren Hier Eerder
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2018 10:57)


Hier kunnen we dan toch wel weer om grinniken. De illegale, uitgeprocedeerde, door Van Aartsen gedoogde krakers van We Are Here hebben nieuwe buren: de identiteitspolitieke rechtsgekkies van Identitair Verzet hebben ook een huis gekraakt. Social Ze hebben het keurig aangemeld bij de gemeente, een persberichtje uitgestuurd en zijn in wezen precies hetzelfde aan het doen als hun illegale buren: illegaal andermans huis stelen.
ZOMERFOTO. Hond doet no-grab barrel-roll
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2018 07:59)


O nee toch niet. Maar het wordt wel lekker weer vandaag!
Closing Time | F.U.N.K.
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2018 20:00)


Gewoon nog wat Betty Davis, omdat het kan. Lees meer berichten op Sargasso.
Poeh hee-alert: ongelooflijk domme moraliserende zeikcolumn van Tommy Wieringa
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 17:15)


Wieuw wieuw wieuw moralistisch opgeheven vingertje alarm! De column van Tommy Wieringa is een dom kutstuk. Tommy betaalde voor een vliegticket naar Porto 237 euro (haha sukkel) en dat moet volgens hem veel meer zijn, want het klimaat gaat eraan, de trein is geen goed alternatief, vlees is ook te duur en zijn kinderen van 6 en 8 zijn 'uit zichzelf' op weg om vegetariër te worden.
Wie heeft er een baan voor sexy Mechteld?
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 15:16)


Mechteld deed een fotoschiet in de Panorama (livefeed, LOL) en daardoor kreeg ze geleuter over 'volstrekte ongeloofwaardigheid' en 'de gemeente in een negatief daglicht stellen' in haar broekje, omdat blootfoto's niet horen bij de gemeente Tübbergistan.
Dappere YouTuber spoort goorlappen op. OM boos
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 13:14)


Dus een YouTuber komt erachter dat een ex-politicus doet aan hondenneuken, in plaats van aan mierenneuken, wat de meeste politici doen.  Met zijn 21 jaar stipt Sven toch een puntje aan: er lopen in Nederland flink wat idioten rond die hun kont laten openscheuren door een paardenlul en het OM hobbelt er maar wat achteraan.
Zoete wraak: Kamer van Koophandel terugfucken
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 11:12)


Hallo spreek ik met meneer of mevrouw Van Koophandel? Kan ik u interessen voor een jaarabonnement borrelnootjes? Mag ik dan uw afdeling Borrelzaken even spreken? Nee? Een zakelijke trampoline dan? Video Loljourno Roel Maalderink doet wat nog niemand in de KvK-verkoopt-je-data-door #ophef van deze week deed: een praktijkvoorbeeld van stierlijk vervelende commerciële cold calls maken.
THUMB
Oeps. TOCH bonnetjes van de dividendbelasting
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 09:05)


Er zijn geen bonnetjes, zei Mark Rutte. Hand op mijn hart, zei Gert-Jan Segers. Er hangt nu een suggestie van niet-bestaande memo’s, zei Alexander Penthouse. En wat denk je? Er bestaan toch memo's over de afschaffing van de omstreden dividendbelasting.
THUMB
SG-café vrijdag 20-04-2018
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2018 07:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 20-04-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Kinderombudsvrouw: Haal haatlarven uit kalifaat
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 21:45)


De zieligheidsindustrie draait weer op volle toeren: de Kinderombudsvrouw (wut?) Margrite Kalverboer (precies het soort sociaal agogisch broekpak dat je bij de naam voorstelt) heeft een rapportje waarin staat dat de kalifaatkids door de overheid koste wat het kost teruggehaald moeten worden.
Gevangenen komen helemaal niet meer buiten
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2018 08:59)


Gevangenen zitten tegenwoordig, tussen het drugs gebruiken door, alleen nog maar op hun tablet. Die verdomde schermcultuur ook. Vroeger kwamen gevangenen tenminste nog buiten. Dan gingen ze gewichtheffen, of sigaretten roken. Of ze speelden basketbal en zo maakten ze contact met anderen.
Ebru Umar - Fuck islamitisch onderwijs op marmeren vloeren en onder kroonluchters
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 20:58)


Terwijl Marco Pastors de knuppel in het hoenderhok gooit door te stellen dat onderwijzers op Rotterdam Zuid meer zouden moeten verdienen omdat ze harder moeten werken om het beste uit kinderen te halen, wordt er elders in Rotterdam gesmeten met geld richting het onderwijs.
Er is er een jarig, hoera, hoera
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 18:33)


...Dat kun je wel zien dat is... Hitler. 88 kaarsjes op de taart! Grappig toch hoe iemand zo dood kan zijn, maar tegelijkertijd nog zo springlevend. Als je de columnisten van Deugend Nederland leest lijkt het alsof je ome Adi nog gewoon tegen kan komen bij de Albert Heijn op de hoek: Arnon Grunberg haat het volk en denkt dat alle Nederlanders terug willen naar de tijd van de ingenomen rijwielen, de beroepsneg0rs Quins, Syl en Kno' menen dat alle Nederlanders de Neurenberger Rassenwetten op hun kussen hebben geborduurd en iedere bleke bril van De Groene moet en zal in Terry en Greet de nieuwe Führer zien, ook als is den Terry juist voor het parlementarisme en is Greet niet vies van Joods geld.
Zonnige VrijMiBo in de zon
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 16:15)


Het is weekend. Weertje hoor. Vrij en eeuwig,tijdeloos ontheven,in een hoog en onaanrandbaar zweven,schrijdt gij,koninklijk geheven,langs de blauwe muren van het licht o! de sneeuwstorm van uw gouden mantelo! de zon, het diamanten vlamsel,dat de heemlen uitstroomt uwer harenlangs de wolkenlooze bergen van den dag o! de nacht -waar uw fonkelende gouden tochtin den hoogen, sidderenden loop der herteneenzaam eindigt,in de diepste verten.
D66 Haren heeft ook kotsbeu van Kafka Ollongren
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 14:15)


De fusie van de gemeente Haren met Groningen-Stad, niet echt een heel spannend dossier. WARE HET NIET. Dat Haren zo ontzettend kotsbeu heeft van Keizerin Kajsa, dat zelfs de lokale D66 de kont tegen de ivoren Haagse krib gooit. Deze week was er een debat over de fusie.
D’66: Nederlanders moeten zich beter aanpassen aan slecht integrerende immigranten
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 12:13)


De Van Moslim Mierlo-stichting van D’66 heeft een “wetenschappelijk rapport” (lees: partijpolitieke PR-bullshit met dure woorden) geschreven waarin ze in 100 pagina's uitleggen dat Nederlanders minder streng moeten zijn voor asielzoekers. 100 pagina's? Lol.
Mbo voert lessen Kunstmatige Homo-acceptatie in
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 10:11)


Nieuw vak op het mbo: Kunstmatige Acceptatie.  Homoseksualiteit en seksuele diversiteit is daar nu nog een 'waardendilemma' waarover je van mening kan verschillen; laat het mbo nu net een plek zijn waar oer-Hollandse jongens met oer-Hollandse namen als Mohammed weinig respect tonen voor oer-Hollandse jongens met oer-Hollandse namen als Cornald, maar die tweede oer-Hollandse jongens denken over seksualiteit dan net even wat anders dan die eerste oer-Hollandse jongens.
Groente en fruit peperduurder. "Moet van Brussel"
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 08:03)


Het btw'tje op je avg'tje gaat onder Rutte III van 6 naar 9 procent. Aardappelen, groenten en fruit worden duurder omdat Rutte dol is op meer belasting voor burgers. De smakeloze smoes du jour: "Moet van Brussel." Right. Jarenlang lullen over vet- en suikertax, Sharon Dijksma die met pastamaatbekers bij de uitgang van de supermarkt staat tegen verspilling, iedereen aan de scharreleieren en de bioburgers, landelijke campagnes tegen de kiloknallers en WAT DOET DE REGERING om de eetgewoonten van het volk alsnog de verkeerde kant op te knallen? Gezond groenvoer duurder maken.
Onderzoek vermoorde Maltese journalist wordt voortgezet
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2018 07:00)


European Council meeting, 22-23 June 2017. Foto: European Council (cc) In het Daphne-project hebben achttien mediabedrijven uit vijftien landen zich verbonden om het onderzoek van de in oktober vermoorde Maltese journalist Daphne Caruana Galizia voort te zetten.
Closing Time | I never said I was deep
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2018 20:00)


Jarvis Cocker, u weet wel, van jaren negentig rockband Pulp, timmert nog steeds aan de weg. Hier neemt ‘ie zichzelf in de zeik met typisch Britse onderkoelde humor. Lees meer berichten op Sargasso.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: