Opinie
Ouder >> 
Closing Time | Shake the Disease
Bron:Sargasso / opinie

(01-04-2020 20:00)


Een gouwe ouwe uit 1985. Ik heb nog gezocht naar een goede cover, maar die halen het niet bij het origineel. Uit de tijd dat Depeche Mode nog een synthpop bandje in de New Wave scene was. Lees meer berichten op Sargasso.
De Cuomo-broers zijn terug, praten over Gov. Andrews mogelijke kandidaatschap tegen Biden
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 19:02)


Video Waren we vorige week bekomen van de onderstaande half-ironische gezins-vete tussen CNN's Chris Cuomo ("Fredo", zie na breek) en z'n oudere broer gouverneur Andrew Cuomo, maakt Chris het hem alweer moeilijk. Sinds Andrews voorbeeldige omgang met  New Yorks pandemie klinkt het in de wandelgangen dat Andrew een véél betere presidentskandidaat is dan systeem-seniel Biden.
MUZIEK! Smashing Pumpkins Amsterdamned
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 17:00)


1995, live in Amsterdam. Zo bent u er een beetje bij Video Weet u nog, grungekoning Kurt Cobain met zijn Nirvana, op 2 november 1989 in de Groningse Vera (complete liveregistratie na de klik)? Misschien was u er wel bij, net als die duizenden andere Nederlanders die erbij waren toen vele jaren later gevraagd werd naar de herinneringen aan het concert.
Belangrijk: Politie over dragen van mondkapjes
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 15:06)


Speciaal Politiebericht Vragen over het dragen van mondkapjes Mag ik een mondkapje dragen buiten de deur? Ja hoor, op straat en in winkels mag dat. De wet die gezichtsbedekking verbiedt, geldt alleen in overheidsgebouwen (zoals politiebureaus) en het openbaar vervoer.
LIVE. Coronadebat III en RIVM: +1019 ziek, +134 dood
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 12:57)


Hoe doodsaai is het leven als alles waar je naar uit kunt kijken een Kamerdebat over een dikkemensengriep is? Nou. Mondkapjes op om niet tegen je scherm te spugen. Desinfecterende thee (beter bekend als whiskey) binnen handbereik. Handgel en zakdoekjes ook, vanwege dat gratis Pornhun Premium 1 tabje verderop.
Niet 80, maar 90% corona-IC'ers heeft obesitas
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 11:40)


Ja sorry Asha en Lotte, we blijven het er toch over hebben. Video En misschien "riekt het naar dikke mensen in een hoekje zetten", maar ja, jezus. Afgelopen vrijdag vertelde Groningse IC-hoofdarts Peter van der Voort bij Jinek schoorvoetend en met een woord dat niemand kende dat 80% van de coronapatiënten op zijn IC aan adipositas lijdt.
Maar nu eerst: ochtendgymnastiek met Rutte
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 10:00)


Rally round the flag. Video Moet gezegd: zichtbaar is-ie wel. Koningshuis in een nucleaire bunker ergens onder een bergketen in Canada, Markie gewoon op de dansvloer in een basisschool te Oegstgeest tussen kinderen die de toekomst hebben. Was een goedmakertje omdat ook zij tot minstens 28 april gesloten moeten blijven, wat vooral de kinderen heel erg vinden.
HEMA (de rookworst van de retail) gaat eraan
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 08:00)


Rookworst zonder R is....? Ookworst, maar dat neemt niet weg dat de oer-Hollandse worstenboer HEMA kapot gaat. Corona heeft het bedrijf hard geraakt en volgens het FD vrezen de mannetjes bij de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam voor het voortbestaan.
THUMB
SG-café woensdag 01-04-2020
Bron:Sargasso / opinie

(01-04-2020 07:00)


Dit is het Sargasso-café van woensdag 01-04-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Eurobonds: de echte crisis is de Europese Unie zelf
Bron:geenstijl / opinie

(31-03-2020 20:55)


Never waste a good crisis, zeggen alle clichéquoters altijd. Maar wat als de politieke Europese Unie zelf de crisis *is*? Alle Europarlementariërs zitten thuis, maar ze krijgen nog wel hun dagelijkse toeslag van 323 euro voor reis- en verblijfskosten, diners en wijn doorbetaald.
Rutte weigert Baudet te zeggen dat "influencers" €100.000 krijgen om lockdown te promoten
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 19:58)


Rijksoverheid betaalt influencers maar wil niet zeggen voor hoeveel geld. GeenStijl zocht uit dat het bedrag tussen de 60 en 100.000 euro ligt, voor slechts 8 influencers uit de Talpa-stal. Video Thierry Baudet heeft in het coronadebat vandaag aan Rutte gevraagd wat influencers betaald worden om de lockdown-campagne #SamenAlleen #AlleenSamen onder de aandacht te brengen.
Snackboeren schijten op Snabbel Schimmeldinges
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 18:00)


Frikandelfans houden in De Volkskrant sanderhalve meter afstand van NanoJort Frietje Briefje Speciaal van de Dagschotel. Ook de Vakvereniging ProFri, de nobele belangenvereniging van frituurspeciaalzaken, de culinaire kipcornerstone van elke zichzelf respecterende vrije samenleving, verslikte zich in het misbaksel dat Graaf Slis afgelopen weekend opboerde in de Azijnbode.
THUMB
Donald Trump: "Stop met rimmen, ga fappen"
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 16:07)


CEO Free World zeer doortastend in coronacrisis. Approval rates omhoog Tweetje gevonden in een subreddit vol ellende en curves des doods. Wij lollen. MAAR HET IS GEEN FAKE MAAR ECHT WAAR 100% Government Beleid! Kijk maar hier staat het in de Covid Sex Guidance (pdf) voor New Yorkers (zoals Erik Mouthaan bijvoorbeeld).
Zelfisolatietips van astronaut Chris Hadfield
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 14:05)


Chris Hadfield, een beetje de Tom Hanks van outer space. Video Ja ja we zijn allemaal gelijkwaardig voor de wet en de logos heiligt elk individu enz., het zal. Maar vergeef het ons dat we astronauten toch net iets gelijker vinden dan de rest.
Italianen zwakken grote bek alweer af
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 12:25)


Nee ga weg, nu willen we jullie niet meer Die Italianen, wat denken ze wel niet. Spelen een of ander goor mediaspelletje over de rug van een eng virus, via een Duitse krant, een jankverhaal vol verwijten, jij-bakken, Calimero-getrut en Godwins, omdat ze met opgehouden hand aan de poort van de Europese snoepwinkel staan te rammelen omdat ze zélf hun schuldenhuishouding niet op orde hebben - en omdat er zowaar een landje is dat durft te zeggen: "Doe ff normaal man.
Trouwstoetmepper Shahid Bouchouh misdraagt zich opnieuw; WÉÉR opgepakt
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 10:54)


Stop er maar gewoon mee, met deze dildo Geef het maar gewoon op, jongens. Trouwstoetmepper annex bedwants Shahid Bouchouh (26) die een agent het licht uit de ogen sloeg met een hondslaffe suckerpunch, de Shahid Bouchouh die een PAAR DAGEN TERUG is vrijgelaten wegens coronagedoe, is opnieuw over de schreef gegaan.
LIVE - Technische Briefing in Troelstrazaal
Bron:geenstijl / opinie

(01-04-2020 08:57)


Jaap en zijn mensen Chips, koffie & hamsterbier. Gaan we weer. Aan het woord komen: de heer Van Dissel (RIVM), de heer Gommers (Nederlandse Vereniging voor Intensive Care) en mevrouw Van Diemen-Steenvoorde (Inspecteur-generaal Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd) met allemaal inside info en  powerpoints over Het Chinese Virus en de Staat van Ons Land anno 1 april, vleermuis in je bil.
Virus valt rechtsstaat aan (2)
Bron:Sargasso / opinie

(01-04-2020 07:00)


Foto: nyghtowl (cc) COLUMN - En daar was dan de eerste: een demonstratie van taxichauffeurs werd verboden. Om er zeker van te zijn dat het verbod gehandhaafd zou worden stonden extra mensen en materiaal paraat, maar het kwam niet tot verdere burgerlijke ongehoorzaamheid.
Coronacht. Gordijnen toe, illegale samenscholing!
Bron:geenstijl / opinie

(31-03-2020 22:46)


Fuck it. Ff afreageren. Met je 28 april De augurken zijn van het huis vanavond, je mag gratis geld gooien naar de strippers (of echt geld naar GS), en verder zoekt iedereen het maar fijn zelf uit vanavond. Hullie in Den Haag maken de regels, wij knijpen vanavond een oogje toe.
Nimitz-class carrier USS Theodore Roosevelt 200 besmette matrozen, kapitein luidt noodklok
Bron:geenstijl / opinie

(31-03-2020 20:00)


Zo'n ding dat de meeste landen eigenhandig van de kaart kan vegen. Video Een van de 10 nucleair aangedreven Nimitz-class carriers, opgeleverd in 1980 en doet alleen onder voor de Gerald R Ford-klasse uit 2017. Hebben zo'n 6000 man aan boord en zo'n 200 van hen HEBBEN HET.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: