Opinie
Ouder >> 
GSTV Verkeerspolitie. Borden langs Nederlandse snelweg voor Turkse verkiezingen, mag dat?
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 20:30)


Video De Turkse verkiezingen in Nederland zijn bijna afgelopen. Turken die in Nederland wonen maar toch stemmen voor de Turkse verkiezingen omdat dat mag en omdat ze van Erdogan houden, konden tot vandaag hun kruisje zetten bij de AKPartij.
Ook al racisme: Ushi
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 17:50)


Oh, ja, vroeger. Toen mensen nog niet zulke lange tenen hadden. Toen had je Wendy van Dinges die totaal niet leuk een raar japans schminkje opdeed en als Ushi totaal niet grappige televisie maakte. Nu moet ze daar boete voor doen omdat het LACISTISCH is en in deze tijden van morele inquisitie en elkaar de maat nemende cirkeltrekjes in Huilversum en Amsterdam is dat natuurlijk fout fout fout.
Gecondoleerd Amsterdam. Het wordt Femke
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 15:40)


Het is onofficieel. Halsema naar Stopera. Social Social Social Video KOFFIE & CAKE IN DE FAMILIEKAMER Nabestaanden en overige inwoners van Die Zieke Stad condoleren kan hieronder.
LIVE Haagse hommeles. MinPres naar Kamer voor vragen over dividendbelasting
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 13:30)


Shell nu ook al de baas over Vragenuur. Social Haagser krijg je de ophef niet, maar de oppositie ruikt bloed dus wij ruiken mee.: Lilian Marijnissen wilde van de minister-president weten hoeveel miljard wij jaarlijks overmaken aan Shell en toen durfde Rutte zelf geen antwoord te geven.
3 ""Nederlanders"" gepakt om aanslag Zaventem
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 12:03)


Twee jaar na de islamitische bomaanslagen in Brussel, heeft de politie drie mensen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de moordaanslagen die op 22 maart 2016 aan 34 mensen het leven kostten. Interim-MinJus Ard van der Steur zei destijds dat het dreigingniveau in Nederland niet verhoogd hoefde te worden, maar dik twee jaar nadat de Man met het Witte Hoedje zijn bomkoffers liet afgaan in de vertrekhal van Luchthaven Zaventem en metrohalte Maalbeek nabij EU-HQ, zijn drie "Nederlanders" opgepakt omdat hun DNA is gevonden op wapens uit een IS-safehouse waar de politie kort na de aanslagen een inval deed.
THUMB
'Trump tweet onwaarheid over Duitsland'
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 10:01)


Koddig tekstje in de Omvolkskrant hedenmorgen. Met sarcastische meligheid debunkt de ochtendbode een paar tweets van Trump. Or do they? Of 'crime way up' is bij de Oosterburen, durven we niet te zeggen want dan moeten we eerst de Duitse CBS bellen.
CPB: "Het gaat goed, maar verder gaat het slecht"
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 07:55)


TotaalCrisis des Doods kan ieder moment losbreken in Nederland Social Gisteren pas op DasKapital, vandaag al bij het CPB. Mensen, het kaartenhuis Nederland kan ieder moment klappen. Werkloosheid staat historisch laag, economisch gaat het crescendo.
Closing Time | Unders_
Bron:Sargasso / opinie

(18-06-2018 20:00)


Unders_ is misschien niet Nederlands bekendste dj, maar met het hypnotiserende Syria scoorde hij volgens Billboard toch maar mooi een van de beste dancetracks van 2016. Lees meer berichten op Sargasso.
Bijna: rechtszaak tegen D'66 om het referendum
Bron:geenstijl / opinie

(18-06-2018 18:19)


Een knip en plak van het persbericht van de vrienden van Stichting Meer Democratie. Woensdagmorgen om 9u30 dient hun rechtszaak tegen Ollongren om de afschaffing van het referendum. (Donaties altijd welkom.) Aanstaande woensdag 20 juni om 9.30 uur in de Rechtbank Den Haag (Prins Clauslaan 60) vindt de openbare rechtszaak plaats van Meer Democratie tegen de Staat wegens de afschaffing van het referendum.
Favoriete ploeg Rest Van Nederland begint WK
Bron:geenstijl / opinie

(18-06-2018 16:00)


Niks YALLAH YALLAH maar ALLEZ ALLEZ. Het favoriete team van Nederland, en dan met name Nederland buiten het Mediapark, de Grachtengordel en de Sharia-driehoek, is België. We hebben ze altijd keihard uitgelachen met hun rare taaltje en respect voor Aad de Mos, maar de Rode Duivels zijn het Nederland Elftal op alle fronten voorbijgestreefd.
Ollongren: 'EUvsDisinfo blijft bestaan, doei'
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 19:15)


Daar viel gisteravond even een stiekem Kamerbriefje op de digitale deurmat. Zo stiekem dat we het bijna hadden gemist. Maar kijk eens aan. Minister Kajsa Ollongren, die eerst de door een ruime Kamermeerderheid aangenomen motie om EUvsDisinfo af te schaffen niet wilde uitvoeren en toen toch wel, meldt hoe het er mee staat.
Eet smakelijk. NVWA wist van varkens die levend gekookt worden in Nederlandse slachthuizen
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 16:45)


Weet u nog. Die horrorvideo uit een Belgische varkensslachterij? Dat gebeurt in Nederland niet, verzekerde staatssecretaris Martijn van Dam (vzmh) ons. Dat wilden de Worstenwobbers van RTL Nieuws wel eens zwart op wit zien. En wat blijkt? Ook Nederland staat vol horrorslachthuizen.
Fakenews voor Democratie fopt kijkers met cijfers
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 14:33)


Geinig mailtje is geinig. In de crowdfundvideo die Forum voor Democratie vandaag lanceerde (1 miljoen euro voor een kans op Eerste Kamerzetels) wordt gesjoemeld met migratiecijfers. Thierry doet een Leo Lucassentje! Een scherpe lezer had het door. In de openingsshots van de video wordt de niet-westerse migratie getoond in een grafiek die heel steil oploopt.
THUMB
Video. Emmanuel Macron is een BAAS
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 13:00)


Tu m'appelles Monsieur le President! Social Wij hadden die ene gast die uitgleed over een skateboard en zitten nu met die gozer die zijn eigen koffie opruimt, maar in Frankrijk hebben ze gewoon een president die een president is. Kijk dan hoe Emmanuel Macron, bekend pleiter voor censuur en dergelijke, deze tiener die hem 'Manu' noemt terechtwijst.
Gay men voortaan officieel zielig
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 11:02)


Oh wacht, freudiaans versprekinkje ofzo. Anyway. Gamen is vanaf nu officieel een verslaving naast drinkdrankjes, rookwaar en spuitjes Afghaan. Wisten we natuurlijk al want iedereen die langer dan twee minuten op het internet zit kent wel iemand die vanaf de tijd van Commander Keen en de eerste Red Alert compleet naar de ratten is qua sociaal leven en productief werk0n.
Klimaat gered. 49 procent minder CO2 in 2030
Bron:geenstijl / opinie

(19-06-2018 08:59)


Slecht nieuws voor iedereen die graag op vakantie gaat in eigen land. De coalitiepartijen plus SP, PvdA en GroenLinks zijn het volgens de NOS zo goed als eens over een klimaatakkoord. Wij gokken op een algeheel barbecueverbod, confiscatie van houtkachels en 7 euro 50 accijns per liter diesel.
THUMB
Kijken. Galactic Emperor Trump kondigt Space Force aan als "sixth branch of the military"
Bron:geenstijl / opinie

(18-06-2018 21:43)


Video Kijk even door de onnodige bijzinnen en zelffelicitaties door, en check gewoon even wat hier nu eigenlijk door  gezegd wordt. Of we het nu leuk vinden of niet, het heeft er alle schijn van dat Trump (en Musk) het finale frontier echt wagenwijd open gaan gooien.
Nederland een held rijker: Apache-piloot Roy de Ruiter (36) ontvangt Willems-orde
Bron:geenstijl / opinie

(18-06-2018 19:35)


Social Nu vinden wij je al een held als je zo'n AH-64 Apache überhaupt van- en aan de grond krijt. Maar op 31 augustus krijgt Majoor-vlieger Roy "people's champ" de Ruiter (36) de Militaire Willems-Orde 4e klasse uitgereikt door het Ministerie van Heldendom, en is het dus, ja, officieel.
THUMB
Politie doet weer eens niets in Halalmere
Bron:geenstijl / opinie

(18-06-2018 17:08)


Agenten moesten op handen zitten tijdens Suikerfeest - PVV op haverkist Social Een feest is pas een feest als de politie is geweest! Maar in Almere houden ze er bij de pliesie bijzondere instructies op na. Namelijk niet.
Hans Nijenhuis wil iemand ontslaan. Maar wie?
Bron:geenstijl / opinie

(18-06-2018 15:00)


GeenStijl Klein Medianieuws. Er zoemt een geinig gerucht rond de redactievloer van Algemeen Dagblad, dat hoofdredacteur Hans Nijenhuis zelf briefjes instuurt naar de krant, over collega's die hij graag kwijt wil. En Joost Prinsen mag het oplossen. Onderstaand briefje komt volgens AD-bronnen (en daarin zijn wij goed ingevoerd zoals u weet) van De Hand van Hans Nijenhuis.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: