Opinie
Ouder >> 
Closing Time: Ferocious Dog – The Glass
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2020 21:00)


De concerten gaan vergezeld van een ‘food drop’ om lokale voedselbanken te ondersteunen, in hun teksten gaat het over politieke en sociale misstanden en met het meest recente album Fake News & Propaganda richten ze de pijlen rechtstreeks op oa … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
"Kleine groep uit het azc verpest het voor de rest"
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 19:33)


Daar is dat gore stokpaardje weer: "Kleine groep" Criminele veiligelandiërs roven Nijmegen leeg en ze blijken veelal afkomstig uit het azc in Grave. In Grave zelf (best wel grappig vestingstadje met ca. 8.700 inwoners) is het eveneens ellende, maar men is weer eens zó bang iemand op de teentjes te trappen, dat ze als een in de koplampen kijkend konijn naar de juiste woorden zoeken - van burgemeester tot fractievoorzitter.
Yooo Gelderland. Ga toch STOKEN
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 17:00)


500 vrachtwagens hout(pulp) p/d in biomassacentrale's, maar uw houtkachel moet UIT Het staatsorgaan RIVM heeft weer eens een StookAlert uitgevaardigd voor het Oosten des Lands en Gelderland. Wegens te weinig woei vandaag (actuele weerplaza windkaart).
ALARM. STORM DES DOODS NADERT NEDERLAND
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 15:05)


Allemaal naar de schuilkelders!!! Social Sinds iedereen Gait Hiemstra met z'n gezever gedecideerd in de mute-bak heeft gekletterd en Piet Paulusma is weggesaneerd naar de bejaarden zijn er nog maar drie weermensen voor wie we ons leven zouden geven.
Hoe klimaatontkenners – ook Marcel Crok – de boel flessen
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2020 14:00)


Klimaatontkenners gebruiken verschillende technieken om misinformatie te verspreiden, en een daarvan is datamanipulatie.  John Christy maakte een grafiek die zou moeten aantonen dat klimaatopwarming niet bestaat. En met succes, want de grafiek is zelfs gebruikt in het Amerikaans congres.
Advies aan kabinet: arbeidsmarkt moet écht anders of onze welvaart gaat eraan
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2020 12:26)


De commissie-Borstlap voerde in opdracht van het kabinet een onderzoek uit over de arbeidsmarkt. Er komen wat pittige conclusies naar voren. Eén van de dingen die opvalt, de commissie onderschrijft dat er teveel werknemers onzeker zijn over hun baan, er … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Koning boycot RTL Boulie vanwege DEZE foto
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 11:11)


RVD rolt Marc van der Linden van Oostenrijkse berg Treurig nieuws aangaande de persvrijheid in Nederland, en dan met name de vrijheid om aanwezig te zijn bij het poepsaaie fotomoment van de Koninklijke familie in het Oostenrijkse Lech.
Halsema: "in Amsterdam geen patserwagens-aanpak wegens schijn van etnisch profileren"
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 10:10)


Past niet bij de stad of zo. Video De aanpak die in Rotterdam "inmiddels honderdduizenden euro’s aan belasting en opeenstaande boetes heeft geïnd, gestolen merkkleding, auto’s en crimineel vermogen in beslaggenomen en onterechte of dubbele uitkeringen stopgezet" wordt in Amsterdam niet overgenomen.
KAART. Realtime #Coronavirus Death Tracker
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 08:08)


Iemand nog iets van De Chinees? Niet dat we paniek willen zaaien. Maar we doen het toch. En gelukkig is daar altijd wel een realtime Kaart Des Doods om bij te houden hoe het coronavirus zich over de wereld woekert. En dat allemaal omdat er iemand in Wuhan, China een sappige vleermuisburger met witte rijst op het menu zette.
Dieven met dieven vangen
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2020 08:00)


Foto: Nukamari (cc) The New York Times publiceerde afgelopen weekend een lang artikel over Clearview AI. De oprichter, de Australiër Hoan Ton-That, zocht al langer naar een klapper maar was niet verder gekomen dan een app waarmee je selfies van een Trump-kapsel kon voorzien.
Ene Bastiaan babbelt met onze Tom Staal
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 20:50)


De mens achter de roze plopkap Video "Wanneer gaan jullie weer podcasten?" is serieus de meest gehoorde vraag. We hebben een vette Rodecaster overgehouden aan GeenPeil Stemmentellen in mei, maar we zijn er simpelweg nog niet aan toe gekomen.
Terroriste Tanja Nijmeijer gestopt met terrorisme
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 18:00)


Wij wisten eerlijk gezegd niet eens dat ze nog meedeed Video Opvallende ontwikkeling in het internationale terroristengebeuren. Tanja Nijmeijer, een soort Syriëganger avant la lettre maar dan zonder baard of boerka en dat ze niet naar Syrië ging maar naar Colombia, stopt ermee.
Verhuizing kazerne mariniers naar Vlissingen GAAT NIET DOOR
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 15:59)


Zelfs deze slag kon defensie niet winnen. Lekker gewerkt hoor mariniers, want het was gewoon een kutplan en nu gaat het niet door. 1800 man ontwortelen en van Doorn naar Vlissingen verschepen ging ook Brigadegeneraal der Mariniers Jeff Mac Mootry te ver, en vanaf toen werd het wel erg lastig voor Den Haag.
Fashion? Jurk met anti-aanrand-airbags
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 14:04)


Airbagboerka nu al een museumstuk Enige verwarring op de GS-burelen, waar de persmap met bovenstaande foto per toeval in het postbakje van de GS Automotive Editor terecht was gekomen. Nader onderzoek door H. Okamoto (en een paar dubbelcheck telefoontjes naar ADAC en Euro/NCAP) leerde hem dat het atribuut geen doorbraak in voetgangersveiligheid voorstelt.
Enge beelden: China's Coronavirus Ground Zero
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 13:05)


Ja, hier worden we dan toch wel nerveus van. Video We liepen even door de videos op #Wuhan en hebben ze onder- en bovenstaand even achter elkaar gezet. Pre-dystopische beelden, zeg maar de eerste 40 minuten van de betere outbreak-film. Het tweede en derde filmpje hierboven zijn trouwens niet geverifieerd en het is in de verte mogelijk dat het oude beelden van Chinese mosquito control zijn, maar dat gebeurt meestal in de zomer en de bovenstaande bomen zien er winter-achtig kaal uit.
Tattookiller is enkelbandenknipper: Cor P. pleite
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 12:05)


Het leed dat enkelbanden heet Citaatje een: "In de extra beveiligde rechtszaal dient nu een zaak tegen de vier Tattookillers, maar Cor P. (Pijnen, red.), die op vrije voeten was en met een enkelband liep, blijkt van de radar te zijn verdwenen.
Afscheid van het grijze midden
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2020 11:00)


Foto: Jakub Martyński (cc) RECENSIE - Een pleidooi om de waarheid niet altijd in het midden te zoeken. Literatuurcriticus Gijsbert Pols merkte dat hij steeds meer moeite kreeg met wat hij het ‘alomtegenwoordige centrisme’ noemt: ‘het idee dat het kwade altijd op een van … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Telegraaf neemt weer eens afstand van de VVD
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 09:05)


"Zootje" - GAAP Nou. Ze zijn er ook achter bij de Telebelg. Hele land al jaren naar de kloten, de tering en de barrebiesjes door 10 jaar Rutte en diens vriendjes- en Brusselse lobby-politiek, maar nu roept zelfs het wakkere VVD-orgaan aan de Basisweg dat genoeg genoeg is.
THUMB
SG-café donderdag 23-01-2020
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2020 08:00)


Dit is het Sargasso-café van donderdag 23-01-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
CNN-peiling: Bernie haalt Biden in, staat nu op #1
Bron:geenstijl / opinie

(22-01-2020 21:30)


En dan schakelen we nu over naar een poll van CNN, dat o.a. lekker gewerkt heeft. Video Het is namelijk CNN zelf dat middels deze smerige valsstrik - waarbij Bernie in de mond gelegd werd dat hij vindt dat vrouwen geen president kunnen worden - zélf verantwoordelijk is voor de surge van Bernie en de val van hun CNN-kandidaat Elizabeth Warren.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: