Opinie
Ouder >> 
LIVE. Amstel Gold Race met Mathieu
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2019 14:15)


KOERS! In Nederland! Vergeet die Noord-Franse karrensporen en vergeet die Vlaamse als heuvels vermomde drempels. Het is tijd voor koers in Nederland Limburg: de Amstel Gold Race. Voor wie geen zak van wielrennen begrijpt: circa tweehonderd gladde alen in strakke broekjes stappen op een peperdure fiets en degene die het eerste aan de finish is wint.
THUMB
HET PAASVERHAAL!
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2019 10:00)


OM VOOR TE LEZEN TIJDENS HET PAASONTBIJT! Jezus trok rond door boreaal Palestina, vele jaren later bekend van brandende autobanden en mensen die op de Dam staan te schreeuwen. Jezus was onderweg naar de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem om Pesach te vieren; de herdenking van het einde aan de joodse slavernij in Egypte.
Paasaanslagen Sri Lanka, zeker 52 doden
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2019 06:40)


Hehe, paaszondag. Een goed moment om elkaar de vernieling in te blazen. Bij aanslagen op Sri Lanka vonden gelijktijdig zes explosies plaats: drie kerken en drie hotels waren het doelwit. Daarbij zijn zeker 20 doden en 280 gewonden gevallen, zegt de directeur van het nationale ziekenhuis in Colombo.
THUMB
Peter van Duyvenvoorde: De brandende Notre-Dame en de armoede van het liberalisme
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 18:15)


Ingezonden stuk door de echte theoloog des Vaderlands. Voor de Notre-Dame is op het moment van schrijven al ongeveer een miljard euro opgehaald, en waarschijnlijk stijgt dat bedrag nog. Toen de gotische kathedraal in brand stond, gebeurde er iets in geheel Europa.
THUMB
Closing Time | Rodrigo Gallardo & Nicola Cruz
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 15:00)


Meestal pakken elektronische producers zonder veel vragen vooraf een origineel nummer en geven daar een draai aan. Muzikant Rodrigo Gallardo en producer Nicola Cruz werkten juist innig samen, wat leidde tot een plaat waarop de nummers twee keer staan, één … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Wanhoopswoorden van Dijkhoff in Telehuiskrant
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 13:14)


Groeipijnen van Forum in nrc, doodsrochel van de vvd in de Telebelg Verkiezingen over een maand maar het vaasje van de vvd is helemaal leeg. De ideeën zijn op en een visie wordt geblokkeerd door de enorme integriteitsolifant in de kamer.
Lekker vega (3) Geroosterde paprikasalade
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 10:00)


RECEPT - Dit is een bijgerecht en daar zul je er nog meer van voor je kiezen krijgen. Ik ben namelijk dol op het tapas-principe; vele liflafjes op tafel met brood, sausjes en smeersels. Een deel daarvan is altijd zelfgemaakt, … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Nummer 2 FvD zegt hele zinnige dingen in nrc
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 09:35)


Atonale geluiden uit het hart van de moderne partij-architectuur! Dan ben je samen jarenlang bezig om Forum voor Democratie op te richten en via de debatclubroute naar een ledenwerving te gaan om een stevig fundament onder een politieke partij te leggen.
Er zit een ‘kloof’ tussen burgers en bestuurders. Maar welke?
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 07:00)


Mind The Gap. Foto: bixentro (cc) COLUMN - In de bijdrage van 4 februari 2019 op Bij Nader Inzien, concludeert politiek filosoof Teun Dekker dat de Nederlandse politiek zich de afgelopen twintig jaar heeft bewogen “tussen de regenten van het tweede Paarse kabinet en het populisme … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Achter de schermen bij een Dan Bilzerian-feestje
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 21:00)


En u maar denken dat het allemaal goudvissen zijn. Nou, mooi niet. Video Zoals de bovenstaande documentaire onversneden aantoont worden zelfs in deze setting de meest brisante existentiële thema's ontleed. Flinke havist die door hun shit tests komt.
The Prince of Egypt maar dan METAL
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2019 12:13)


Kijk, precies wat we nodig hadden in deze week van bezinning.  Video Beste film ooit natuurlijk, maar we kenden hem inmiddels wel een beetje. En het Oude Testament is sowieso moeilijk metal, dus dit lijkt ons een zeer gepaste vertaling. Eh oh oh oh wat is het weer hedendaags hè? Jan Dijkgraaf en z'n gele hesjes als Mozes en de joden, RUTTE AL FARAO OF NIET DAN? Geintje, maar wel oprecht zin in Jordan Petersons aangekondigde Exodus-collegeserie, want z'n tot nu toe dertien colleges over "The Psychological Significance of the Biblical Stories" waren ronduit geniaal.
THUMB
Duitsche Paasvuren. Heel Holland stinkt
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2019 08:30)


Amsterdam huilt. Stank tot in Zandvoort aan zee te ruiken. Social Mensen. Niet meer bellen, maillen, linktippen. Ja, het stinkt. In heel Nederland. Van Noordoostpolder tot Kennemerland. Allemaal de schuld van Duitsland, waar de Germanen naar goed Germaans gebruik lente-vuren hebben ontstoken.
Feynman en/of Feiten – No shit, Sherlock
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 19:59)


Het rapport van de OVV over mensen met een ernstige psychiatrische aandoening leest weg als een onrealistische reeks gebeurtenissen. Wat er fout gaat is volkomen logisch voorspelbaar. RichardNeem bijvoorbeeld “Richard”, die van zijn vrouw dertien jaar in het geheim noodzakelijke medicatie kreeg.
THUMB
Ondertussen. Knetterdel verovert Nederland
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 16:55)


Alle grote bedrijven beginnen op zolderkamertjes Social Zo niet het nakende megaimperium rond de Knetterdel, een doodgewone frikandel speciaal met golden touch, namelijk knettersuiker. De Knetterdel begint gewoon in Swalmen. Dat dorp is verder bekend van voetballer René Pijpers - hij zat in 1938 bij de selectie van het Nederlands elftal, al speelde hij nooit een interland.
THUMB
White Space Christ Russell Brand bij Joe Rogan
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 15:00)


Mooi man, the grand convergence.  Video Lijken op afstand zo verschillend. Vechtsport meathead vs veganistische  yogi. Zijn ze dus eigenlijk niet, en bovendien is Russell Brand ook aan jiu-jitsu begonnen, dus. Gewoon weer de beproefde formule natuurlijk, mannen onder elkaar over zelfontwikkeling, je essentie, kinderen, de maatschappij, sport en hoe DMT het portaal naar een dimensie is die we met geen mogelijkheid kunnen bevatten.
Leuke paasactiviteit voor de Amsterdamse kinderen: samen handgranaatjes zoeken
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 11:04)


De gemeente Amsterdam nodigt alle kinderen uit om samen handgranaatjes te zoeken! We verzamelen in alle vroegte bij de Stopera. Neem een palmpasenstok mee! Het kindje met de mooiste stok wint een prijs. Bij de Stopera geeft burgemeester Femke Halsema een speech over hoop.
Klimaat bedreigt traditie
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 09:47)


NIEUWS - Het wordt een warm Pasen. Terwijl hogere temperaturen en gebrek aan neerslag nu al een bedreiging vormt voor graanoogsten en kievitskuikens, zijn klimaatsceptici wonderbaarlijk stil over hoe klimaatopwarming een actuele bedreiging vormt voor eeuwenoude Nederlandse tradities.
Architect geeft Thierry Baudet GELIJK
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 08:00)


LEZEN! Fijn interview met ook iemand die Stomme Gebouwen haat "Op verjaardagspartijtjes ben je als architect altijd het lulletje van het gezelschap, net als NS-conducteurs en mijn zwager die bij ING werkt." (Hans van der Heijden, architect) We moeten praten.
THUMB
SG-café zaterdag 20-04-2019
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 07:00)


Dit is het Sargasso-café van zaterdag 20-04-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Artikulator
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2019 20:00)


Onze homage aan de blokfluit beleefde vorige keer al een hoogtepunt met de uitvoering van Gesti (Berio) door Frans Brüggen. Nu was dat voor sommigen iets te ontoegankelijk, ook al zat er een beetje theater in (de manier waarop het … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: