Opinie
Ouder >> 
Closing Time | Down In The Sewer
Bron:Sargasso / opinie

(22-10-2020 20:00)


Jeroen van Merwijk is erg ziek. Ik las het nu al een paar keer. En ik zag hem onlangs op televisie. Zo’n programma waarin er teruggeblikt wordt op iemands leven. Jeroen van Merwijk wordt niet meer beter. En dat is … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Meer meer meer van dit soort imams
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 19:01)


En dan nu een OPGEWEKT BERICHT over de islam Video Kijk, je hebt altijd bekrompen zwart/wit-denkers die menen dat wij van de GeenStijl "islamofoben" zouden zijn. Maar geloof (ha!) ons, de dag dat wij nooit meer een letter aan die religie hoeven te wijden, is de dag dat ons aardse paradijs is aangebroken.
Heel Holland speelt Nederland-spelletje
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 17:00)


Verslavend Dankzij beroerd onderwijs dat altijd over taki taki-landen gaat en nooit over Nederland, navigatiemeuk op de foon & in de voiture weet niemand meer waar Tweede Exloermond, Rijckholt en/of Kloetinge ligt. En de mensen die nog wel een Bosatlas of Falk Plan uit het hoofd leerden, die liggen inmiddels op de IC of kerkhof.
ROZE TRUI VOOR WILCO KELDERMAN
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 15:29)


DE BEVER GAAT DE GIRO WINNEN We dachten in het weekend: Wilco Kelderman gaat de roze trui pakken. Nee hoor. Dachten we gisteren: Kelderman gaat de roze trui pakken. Nee hoor. Dus vandaag lieten we 'm maar effe gaan, de monsterrit over de Stelvio.
Marcel Gelauff trekt stickers van 'De Vooravond'
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 13:34)


NOS-hoofdredacteur pist tegen wagen van talkshow  Social Moddergevecht op het Mediapark! Fidan Ekiz, bekend van haar mening niet onder stoelen of banken steken en ook bekend van vanwege die mening bedreigd worden door allerhande tuig, klapt even uit de NPO-school.
THUMB
Lange Frans zegt soort van sorry voor soort van dreigen om Mark Rutte dood te schieten
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 12:00)


Lange Frans richt zich tot de samenleving "Met spijt in het hart richt ik mij tot U. Mijn suggestie om Mark Rutte neer te schieten heeft bij heel veel Nederlanders hevige reacties opgeroepen. Het doet pijn Uw vertrouwen in mij beschaamd te hebben.
THUMB
'Slachtoffers van aanranding en verkrachting moeten maanden wachten op hun zaak'
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 10:11)


Wegens geen mensen De politie, soms je beste vriend, soms ook helemaal niet, bijvoorbeeld als je in je auto met je pink je telefoon aanraakt, en ook niet als je het slachtoffer bent geworden van een gruwelijke verkrachting in Oost-Brabant.
De vergiftiging van Thierry Baudet, een tijdlijn
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 08:11)


Maar wie wilde Tunahan Kuzu vergiftigen? Tijdens een debat voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 zou Thierry Baudet het idee hebben gehad dat 'men' (= Pechtold natuurlijk) hem heeft geprobeerd te vergiftigen. Staat in een boek hitpiece van Berend Botje en Mischa Cohen, waarin de doodvermoeiende aandachtsjunk Henk Otten weer eens mag leegblobben over z'n oude strijdmakker: "Als het waar was, konden we er een enorme rel van maken.
THUMB
SG-café donderdag 22-10-2020
Bron:Sargasso / opinie

(22-10-2020 07:00)


Dit is het Sargasso-café van donderdag 22-10-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
We dansen de salon-sirtaki in het Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(21-10-2020 21:22)


Spijt vanaf de sofa Video Spijt is een ingewikkelde emotie. Hij valt nauwelijks te acteren en ook als je het wel echt meent, is het immens moeilijk onder woorden te brengen. Bij Willy en Max hoeven we echter niet lang te raden: die menen er geen ene fluit van.
LIVE! Chips. Nootjes. Bier. En Arthur van Amerongen!
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 19:35)


We moeten het hebben over islam Video Als wij de nar op het digitale schoolplein van Nederland Medialand zijn, is Arthur van Amerongen de hofnar van de oudmediale ivoren torens. Met een schild van zelfspot dat hij van zijn eigen zwaktes smeedde en een maliënkolder van levenservaring in het Zuid-Amerika en het Midden-Oosten steekt hij de draak met elke vorm van politiek correct establishment - gewoon van binnenuit, in De Volkskrant.
THUMB
Val van de Kabal! Ghislaine Maxwells rechtbankdocument van 456 pagina's vrijgegeven
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 18:01)


Ghislaine mooie lul. Video Voor de dossiersnuivers, hier het 456-pagina's-tellende rechtbankdocument uit 2016 in PDF. De hamvraag is natuurlijk of Jefs pik inderdaad "oval shaped, and when erect, thick towards the bottom, but thin and small towards the head portion", oftewel "ei-vormig" was.
THUMB
LOL. Password Trump op Twitter was maga2020!
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 16:00)


Make Hollandse Hackers Great Again Okee okee okee. Dubbele punten voor Nederhacker Victor Gevers (niet te verwarren met die kale gek die de hele dag vanachter zijn webcam onzin verspreidt met ongeveer dezelfde naam) die opnieuw is ingebroken in het bekendste Twitteraccount van Twitter.
THUMB
12 steden 13 ongelukken van Mark Rutte
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 14:30)


Met de islam heeft het verder niks te maken
THUMB
RIVM LIVE - Is er hoop voor Zaanstad?
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 13:04)


We wachten af... pompie dompie dompie dom *vingers trommelt* *ijsbeert door de kamer* RTL-bericht leest over 7 SNELTEST STRATEN die het leger gaat opzetten Hee, kijk, een accu mondmasker met koperen gaasje van 90 graden
VIDEO'S. Frankrijk projecteert Hebdo-cartoons op overheidsgebouwen Montpellier en Toulouse
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 11:05)


Frankrijk herovert voormalige Franse kolonie Frankrijk. Video Want in Frankrijk spreken we Frankrijks. Was altijd al ons favoriete kruitvat natuurlijk. Netto en percentueel de grootste moslimbevolking van Europa. En tegelijkertijd de meest militant-seculiere grondwet die nog zowaar doorleefd gedragen leek en lijkt te worden door de bevolking - Fransen zijn immers meer dan nog dan Duitsers, sowieso meer dan Britten en al helemaal meer dan Nederlanders, een cultuurvolk.
Om nom nom. U eet weer meer vlees
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 09:10)


Gefeliciteerd Nederland! Er gaan ook dingen omhoog. Vlees eten bijvoorbeeld. Ondanks dagelijkse deugtirades in de MSM en NPO dat 1 biefstukje een miljoenmiljard liter water kost en dat heel Oost-Nederland dreigt te verdrogen omdat u complete everzwijnen op de Weber gooit, is de vleesconsumptie 2019 in NL weer gestegen.
Beatrice de Graaf mocht weer liegen over islam
Bron:geenstijl / opinie

(22-10-2020 07:06)


We kunnen weer berusten in verbazing, voorganger Beatrice de Graaf heeft de bliksem weer braaf afgeleid Video In Dit Land beschouwen de MSM nog altijd leugenmachine Leo Lucassen als autoriteit en bellen ze Beatrice de Graaf, zelf bekrompen gehouden door een godsgeloof, om te oreren over "eenlingen" die door "IS-gedachtengoed" zijn "aangezwengeld", zonder open, eerlijk of zelfs maar plompverloren te contextualiseren dat zulk "IS-gedachtengoed" de leer van de profeet Mohammed is die via de koran, de moskee en de imam in de islamitische cultuur is verankerd.
Bijgelovige beschaving
Bron:Sargasso / opinie

(22-10-2020 07:00)


An African medicine man or shaman using symbols and small animals to eject a demon (disease). Wood engraving by Dalziel after J. Leech. Credit Wellcome Collection. Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) COLUMN - Die bevolking daar was waarschijnlijk bijgelovig, kon je in het westen nog wel eens horen wanneer in Liberia of Kenia een inderhaast opgebouwde ebolakliniek door een lokale groepering werd platgebrand.
LIVE. Ajax - Liverpool in de Champions League
Bron:geenstijl / opinie

(21-10-2020 20:00)


Vrouw of man met de hond naar buiten mikken, tijd voor voetbal De digitale voetbalkantine is GEOPEND! Lekker op je eigen bank op je eigen scherm met je eigen chipsresten aan je eigen vette klauwen kijken naar Ajax (de kampioen van Nederland) tegen Liverpool (de kampioen van Engeland).
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: