Opinie
Ouder >> 
Closing Time | Cheating
Bron:Sargasso / opinie

(27-11-2020 21:00)


Soms wil je  gewoon even een opwindend, swingend, up tempo nummer horen. Niet dat gepiel en gepingel van zo’n singer-songwriter, niet zo’n gedragen ballad, of zo’n zangeresje dat zo mooi krullen draait met haar stem, of zo’n delicate pianopartij met … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
MUZIEK! De nieuwe Smashing Pumpkins!
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 18:00)


Eentje voor de diehards Video Vandaag verschenen in de muziekbibliotheek van het leven: Cyr, de nieuwe van The Smashing Pumpkins. Het eenmansrariteitenkabinet Billy Corgan heeft de gitaren gelardeerd met een dikke laag synthesizers en daar worden we op voorhand hartstikke onrustig van, met op 'The Colour of Love' ook nog eens van die malle achtergrondzangeresjes.
Trial by VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 17:00)


Het is weekend. Gek wel. Video Mijn strenge rechter, je staat daarals een beeldhouwersmodel, en klaagtspottend: ik heb zo'n brekelijk lijfje,ik lijd het hele jaar aan voorjaarsmoeheiden door een waterader onder het huis.Ondertussen verwijs je ook mijn karkasnaar 't knekelhuis en decreteert verder: die verzen van jou, jij schrijft veel te veel zeg,een derde is beneden peil, een derde prachtig,hier, weg met deze.
17 JANUARI WEER ZUIPEN
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 15:30)


Horeca: "Laatste rondje voor het kabinet!" Nou mensen, pak allemaal maar eens een lekker dikke rode viltstift, loop naar de kalender en knal in het vakje 'donderdag 17 januari' een joekel van een KRUIS door de tekst 'met Shelley naar zwemles'.
Jihadiste 'Mooie Angela' op weg naar Nederland
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 13:29)


Achter Een Parasol Verstopte Angela Wat is er mooier dan een passende bijnaam. Niks toch. Je hebt bijvoorbeeld Co Stompé, die wordt 'The Matchstick' genoemd omdat hij heel dun is voor een darter. Of Willem van Hanegem, die noemen ze 'De Kromme' omdat omdat hij altijd voorovergebogen liep en ook mooie effectballen kon geven.
EP-fractie steunt achterhaald voorstel partijbestuur Forum voor Democratie
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 11:34)


Thierry is Europa kwijt! Social Nee, dit is lekker helder. De Europese fractie van Forum voor Democratie (waar naast DJ Eppink en Rob Roos ook bestuurslid Rob Rooken in zit) steunt nu, samen met stikstofsjoemelaar Jan Cees Vogelaar, het voorstel van het bestuur van Forum voor Democratie van gisteren.
Jesse Klaver wil ons testen. RIVM wil ons ziek
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 09:29)


Ja, wat is het nou? Social RIVM-bobo Jaap van Dissel gisteravond bij Nieuwsuur zei het klip en klaar inzake De Groepsimmuniteit. We lullen lekker over lockdowns, maar laten de scholen lekker open opdat gansch het land de Chinese Hoest krijgt, en we uiteindelijk immuun worden.
Twijfel in Zweden over aanpak coronapandemie
Bron:Sargasso / opinie

(27-11-2020 08:00)


Foto: leotsak (cc) Zweden heeft nog steeds een voorzichtig en liberaal beleid bij de bestrijding van de coronacrisis. De Zweden geloven er steeds minder in. Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Spinning Away
Bron:Sargasso / opinie

(26-11-2020 21:00)


John Cale, die van The Velvet Underground en diverse soloplaten, maakte samen met Brian Eno, die van Roxy Music en van My Life In The Bush Of Ghosts en van het Windows 95 opstart geluidje, in 1990 de plaat Wrong … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Moslimbroederschap noemde FEMYSO dit jaar nog 'eigen organisatie', maar FEMYSO spreekt over "beschul
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 20:00)


HEY, wie hebben we daar. Het is GroenLinks-zusterorganisatie FEMYSO - de Europese jeugdtak van de moslimbroederschap - die reageert op de aantijging de Europese jeugdtak van de moslimbroederschap te zijn. En het is zelfs voor islamitische begrippen een uitzonderlijk slap jankverhaal.
MOETKIJK. Lezing Pieter Omtzigt over Europa
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 20:00)


Je zou het haast vergeten, maar er valt ook nog een continent te redden Video Zo. En na al dat boreale geboer hier een lang ingewikkeld verhaal dat puisterige pubers vol vragen kunnen volgen zonder op een donkerbruin spoor terecht te komen. Pieter Omtzigt (bekend van tv) is dit jaar gevraagd om de Cleveringalezing te houden en vanwege de corona deed hij dat met een heel erg ongemakkelijk camerashot in een verder schitterende zaal.
Uitkopen agrarische ‘piekbelasters’ meest efficiënt
Bron:Sargasso / opinie

(27-11-2020 17:35)


Het uitkopen van de allergrootste agrarische ‘piekbelasters’ levert het meeste stikstofeffect op en beperkt het aantal bedrijven dat moet worden uitgekocht tot een minimum. Dat concludeert de Wageningen University & Research in een vandaag gepubliceerd onderzoek voor de provincie Gelderland … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Meer fijnzinnig racisme van FvD fractiemedewerker Ruben Hermse
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 16:25)


De directe reden dat Hiddema opgestapt is Kijk eens wie we daar hebben! Meer appjes van Ruben Hermse van de JFvD. Voordat u denkt: ja maar GS, die hadden jullie zondag toch al ontmaskerd als een SS-verheerlijker, waarom nu dan nog een topic? Nou.
THUMB
Daarom is Zwarte Piet geen racisme
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 14:33)


Binnenkort op de NPO! Video Mooi filmpje bij aspirant-omroep Ongehoord Nederland. Nu nog op YouTube, maar straks, als de 50.000 leden binnen zijn, gewoon lekker op de NPO. In tien minuten legt ter zake deskundige Arnold-Jan Scheer uit waarom Zwarte Piet zo belangrijk voor ons is, en waarom Zwarte Piet gewoon bij ons hoort.
MediaMarkt belaagd door alleenstaande vandaal
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 12:30)


HEUJJJJJ HONDELUL Video Dus de MediaMarkt in Deventer dranghekken plaatsen, looproutes, buiten borden opgesteld, alle medewerkers helemaal opgefokt, de allerbeste koopjes netjes aan het begin van de winkel gepleurd. Black Friday weet u wel. Ook de elektronicaboeren in Assen, Emmen en Groningen tot de tanden toe bewapend voor den totalen Krieg.
Zolderkamercommunist: 'Alleen verzet met wapens in extreme situaties'
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 10:30)


Zou echt heel grappig zijn Even een stukje nuance ophalen bij de Komsomol van de SP, de jongerenconscripts die tussen het smeren van Clearasil door de succesvolste politieke en economische ideologie van de voorbije honderd jaar met hand en staatshooivork willen verdedigen.
Koop een houtkachel mensen. En kaarsen. En gas
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 08:35)


En een dieselgenerator. En extra biomassa. En plant bomen. HET LICHT GAAT UIT Het goede nieuws. U hebt nog vijf jaar om behoorlijk te preppen. Want vanaf 2025 gaat het licht uit. En uw CV. En uw TV. En uw waterkoker. En uw Jura van 1000 euro.
THUMB
SG-café vrijdag 27-11-2020
Bron:Sargasso / opinie

(27-11-2020 08:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 27-11-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
LIVE. Chips. Nootjes. Bier. En Kees de Kort!
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 20:30)


Oh ja. Corona. Video Wat ook maar niet weg wil gaan en waar we ook al bijna een jaar vanaf proberen te komen, is natuurlijk corona. De ziekte die niet alleen onze longen, maar ook onze economie sloopt. Tijd om het daar onder het genot van de nodige chips (als u chips eet, eet u niet alleen chips, maar steunt u ook de economie), nootjes (als u nootjes eet, eet u niet alleen nootjes, maar steunt u ook de economie) en bier (als u bier drinkt, eet u niet alleen bier, maar steunt u ook de economie) over te hebben met niemand minder dan de duidelijkste aller economieduiders: Kees de Kort.
NANNINGA, EERDMANS, POUW EN VLAAR STAPPEN OP
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 19:01)


Tragicum Maximus - Forum loopt verder leeg Social UPDATE: Raadslid Kevin Kreuger gaat met Nanninga mee.  Thierry Baudet - King of the Ashes. Social Social Social Flevoland! Social LOL Social Okee, even voor de mensen die na een communicatiedetox in een hutje op de hei pas net zijn ingeschakeld.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: