Opinie
Ouder >> 
Sam Harris sluit Patreon na verwijdering Sargon of Akkad, Peterson lanceert alternatief platform
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 19:55)


Patreon, een technisch subliem functionerend platform waar u met maandelijkse toezeggingen uw favoriete onafhankelijke creators kunt steunen. Een bescheiden 5% van alle transacties gaat naar Patreon.  Social Op 7 december jl. verwijderde Patreon het account van Carl Benjamin, beter bekend als Sargon of Akkad en offensive centrist van het eerste uur (2013).
Zielig. Jongetje krijgt maar 1 kerstcadeau
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 17:01)


GVD!@#$%^&*&^%$... Weer geen PS4!!!1! Social 10 miljoenmiljard views, zevenhonderdduuzend hartjes en een shitload aan likes & rt's - iemand nog een Fishermans Friend? Ja, zal wel weer compleet gescript zijn enzo en gefinancierd door Trump en de NRA, maar fuk mensen.
Dit is waarom wij weg moesten bij TMG
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 15:01)


We wilden niet mee doen aan de kerstwensvideoboodschap... Maar vanaf deze plek - tussen de verhuisdozen met stickers van ons nieuwe kantooradres, de lege vaasjes van vrijdag en de restanten ongebruikte/overbodige GeenPeil-propaganda - willen we de ex-collegaatjes van de Telebelg Media Groep, afdeling Digitaal, natuurlijk het allerbeste wensen voor 2019 en de jaren die daarna eventueel nog volgen.
Politie Brabant zoekt poepluierrukker
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 13:03)


Vertrutting compleet. Video Zeg. Als je in Nederland niet eens meer twintig poepluiers uit de vuilniszak van een kinderdagverblijf mag halen om ze in een grote zak te stoppen en op de fiets mee te nemen naar de bossen bij 's-Gravenmoer, er
Nederlander Khalid Makran na klopjacht in Spanje op snelweg gearresteerd voor terrorisme
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 11:00)


Die Nederlanders ook altijd. De Nederlander Khalid M. (staat voor Makran) is door de Mossos d'Esquadra op een snelweg nabij Tarragona (dat is bij Salou, weet u ook weer waar dat ligt) in de kraag gevat. Dat kwam mooi uit, want ze moesten Makran net hebben.
Hoera! GroenLinks wil xtc-productie reguleren
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 09:16)


Rutte opent de maandag met een vaasje pils maar GroenLinks wil meteen aan de xtc Goed nieuws voor blauwevatenprovincie Brabant, dit. "GroenLinks wil dat de productie van xtc onder regie komt van de overheid, en daarmee uit het criminele circuit wordt gehaald.
THUMB
SG-café maandag 17-12-2018
Bron:Sargasso / opinie

(17-12-2018 08:00)


Dit is het Sargasso-café van maandag 17-12-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Exclusief: 10% korting bij VGZ via slimme truc!
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 07:02)


U bent een manmoedige adonis die eigenlijk nooit ziek is. Dus waarom zou u iedere maand een vermogen uitgeven aan een té dure zorgverzekeraar? Nergens voor nodig. En dat het ook anders kan, bewijzen onze vrienden van UnitedConsumers: als je via deze club een basisverzekering bij VGZ afsluit (één van de grootste verzekeraars van Nederland) krijg je 10 procent korting.
Gregorius Nekschot doet het licht uit
Bron:geenstijl / opinie

(16-12-2018 21:50)


Klik hier voor het hele recept.
Gestoorde Ibn Ghaldoun-bestuurder naar DENK
Bron:geenstijl / opinie

(16-12-2018 18:59)


LÖL! Social Kijk eens wie we daar hebben! Onze oude makker Ayhan Tonca, het volstrekt onredelijke, irrationele, retorisch gehandicapte broodje slachtofferschap met extra sambal en een knoflookwalm tot ver voorbij de einder van de redelijkheid.
LIVE. EenVandaag kiest Politicus (m) van het Jaar
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 18:05)


Thierry, Klaas, Jesse, Mark of Greet? Social En dan schakelen wij thans rechtsreeks over naar Hilversum alwaar de NPO de Politicus van het Jaar uitroept. Mag niet van de feministen. Mag niet van het Rokin. Gebeurt toch. Het leukste aan de EenVandaag Politicus van het Jaar-uitreiking is het feit dat de winnaar door het volk word gekozen.
Altijd pijnlijk. Buklaaf van de macht NRC doet uit de hoogte over verkiezing Politicus van het Jaar
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 16:02)


Altijd pijnlijk. Wijnverkoper Peter Vandermeersch is uit zijn ivoren toren aan het Rokin nedergedaald om de publieke populistjes van EenVandaag erop te wijzen dat de Politicus van het Jaar-verkiezing niet deugt. Nee, stel je voor. Aan gewone mensen (Gewone! Mensen!) vragen wie hun favoriete politicus is, dan kun je net zo goed een larmoyante boottochtenfirma beginnen waarin de lezers iedere avond diets wordt gemaakt dat de Brexit en de Gele Hesjes niet deugen.
Gaaf land. Materiaal politie is ruk
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 14:02)


Daar staan ze dan stoer te doen hoor, twee van die sullige politiemannen, als ze je net een boete hebben gegeven voor 2 km/h te hard rijden op een N-weg in de buurt van Apeldoorn. Maar een beetje de spullen voor elkaar ho maar. De knuppel is kennelijk in één ruk van den man te scheiden en de handschoenen zijn niet snijwerend.
FOTO'S! Driewerf hoera voor mevrouw Filipijnen!
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 12:02)


Denk maar eens goed aan dat als uw vrouw vermomde stinkdier dat afgelopen nacht naast u lag te ruften. In diezelfde nacht werd Catriona Gray verkozen tot het mooiste schepsel van de planeet. Het thema dit jaar was 'Sterke vrouwen' en in dat kader is het logisch dat de 24-jarige Gray zich wist te onderscheiden met.
Nieuwsuur voert klimaatactivist op als "expert"
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 10:10)


Een vrouw in een regenjas bij Nieuwsuur wordt als "klimaatexpert" opgevoerd. Nou. Toevallig zijn wij Google-experts. Eens even kijken of dat zo is. Social Madeleen Helmer vindt de afspraken die in Polen zijn gemaakt over het klimaatbeleid "lang niet rigoreus genoeg".
THUMB
Goedemorgen. Gewone Nederlanders worden wakker naast Rutte, fluistert lieve dingen
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 08:00)


Daar heb je Rutte weer, maar ditmaal meent-ie het. Want op 20 maart alweer viert het vaasje haar Provinciale Statenverkiezingen. Hoog tijd dus om de doeners eens te vertellen dat hij hen ook heus waardeert ook al zijn het geen denkers. Ondertussen voelt 75% van alle vaasdragers zich vervreemd door Den Haag en heeft Rutte zojuist nog zo'n beetje de Nederlandse financiële soevereiniteit weggetekend door akkoord te gaan met een Eurozonebegroting, wat niets minder is dan een glijbaan naar een transferunie.
THUMB
7 tot 12 meter
Bron:Sargasso / opinie

(17-12-2018 08:00)


FACTCHECK - Trouw had deze week een interview met de nieuwe fractievoorzitter van D66 Rob Jetten en met de Europese klimaatspecialist van die partij Gerben Jan Gerbrandy. Gerbrandy maakt in dat interview een enorme misser: Zelfs als we de beloftes … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
15 jarige spreekt volwassen aan op hun klimaatverantwoordelijkheid
Bron:Sargasso / opinie

(17-12-2018 00:56)


Greta Thunberg komt uit Zweden en is 15 jaar. Ze “staakte” op school omdat naar school gaan zinloos is als volwassenen je toekomst verpesten. Ze doen dat door geen serieuze maatregelen te nemen om de verdere opwarming van de aarde … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Fictie Feuilleton - Dagboek van een uitkeringstrekker, deel 7: Zes maanden werkloos
Bron:geenstijl / opinie

(16-12-2018 20:25)


Onze roman in stukjes gaat verder! Vorige week las u deel 6, vandaag deel 7. Het complete verhaal leest u van onder naar boven in ons Fictie Feuilleton dossier.   Dinsdag 5 april 2016, middag   “Dat is geen enkel probleem,” zegt de vrouw aan de telefoon.
Nou mensen. Ze gaan ze bijna halen!
Bron:geenstijl / opinie

(16-12-2018 17:55)


De bus is bijna omgekat, de crowdfund heeft maar liefst 750 euro opgehaald, en de open uitnodiging is in het Arabisch vertaald. Op 21 december gaat We Gaan Ze Halen, ze halen. In Griekenland. Met een trolleybus. Zo'n 4000 likes op Facebook en toch maar 20 donaties - je zou denken dat er wat lucht zitten tussen gratuit kliktivisme en daadwerkelijk bijdragen aan een actie om nog meer illegalen illegaal naar Nederland te halen.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: