Opinie
Ouder >> 
Film Onderzoek! "Dit is de beste film ooit"
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 18:30)


Reaguur uw beste film ooit In het kader van 'doen die jongens weleens wat anders dan stukjes tikken op hun zolderkamer' o jazeker, ze plachten ook een filmpje te pakken op diezelfde zolderkamer. Derhalve, in navolging van het uitermate gezellige en gebroederlijke topic 'reaguur uw beste muzieknummer ooit' wat naast 1000+ comments zelfs een eigen Spotify-lijst opleverde, nu een lezersonderzoekje over de beste FILM aller tijden.
Maastricht, allerbeste stad voor Songfestival?
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 15:16)


De reaguurders is weer eens niks gevraagd dus bij dezen. Volkskrant plaatst met veel randstedelijk dédain een grote bolus van opiniepeop over waarom het #ESF20 naar 010 moet komen. Maastricht zou namelijk het Qatar van de Songfestivalsteden zijn, want in Maastricht worden slaven tot de dood gedreven om een zangzaaltje voor witte wijn met ijs drinkende Cornwalds te bouwen en dat zou raar zijn - ofzoiets.
Banaanpocalyps: schimmel roeit bananenras uit
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 13:30)


Laatste uurtje heeft geslagen voor vrolijke kromme mensenvriend Die mevrouw van de Chiquita lacht dan misschien altijd wel zo vrolijk, maar ondertussen wordt ze gekweld door een schier onverteerbaar besef: "Op enkele bananenplantages in Colombia is een gevaarlijke schimmel opgedoken".
Zulke grote kracht
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2019 11:00)


Logo FvD bewerkt COLUMN - Hoe gaan kiezers reageren op een eventuele splitsing binnen FvD? Wordt het moeilijk voor beide kampen, net als bij de scheuring van een andere succesvolle nieuweling, 50Plus, in 2014? Wetenschappelijk onderzoek daarnaar suggereert felle kiezersreacties – maar geen … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Bah. Ruim 80 procent van de DJ's = MAN
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 09:20)


Schokkend onderzoek naar misstanden in de Amsterdamse disco Social Kan zo niet langer mensen. Genderongelijkheid bij de draaitafels in de Amsterdamse clubs en dixos. Ongelofeloos anno 2019. Slechts ZEVENTIEN KOMMA 1 PROCENT van alle mannetjes van de radio in de hoofdstad is vrouw, zo blijkt uit schokkend onderzoek van Het Parool.
Ondertussen in Qatar (2)
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2019 07:00)


View from my room in Doha. Foto: Joi Ito (cc) ACHTERGROND - Ter aanvulling op wat we gisteren schreven, nu: wat speelt er nog meer in Qatar? We lezen weinig over Qatar in onze media. Na de eerste golf van aandacht, toen het land door de FIFA werd gekozen als … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
'Medewerkers' inrichting Den Dolder verspreiden brief over aanslag: "Sluit ramen en deuren"
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 18:09)


Gelekt naar GeenStijl Kucht een duim in een lange regenjas door onze brievenbus. Een door 'medewerkers van de Willem Arntz Hoeve' (=een onderdeel van de Panhuis-kliniek) te Den Dolder verspreide brief over een mogelijke aanslag, ramen en deuren gesloten houden, omdat een leipo met wapens door het bos gesjouwd zou hebben.
Jonge Delinquenten VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 16:00)


Het is weekend.  Jantje zag eens pruimen hangen,o! als eieren zo groot.'t Scheen, dat Jantje wou gaan plukken,schoon zijn vader 't hem verbood.Hier is, zei hij, noch mijn vader,noch de tuinman, die het ziet:Aan een boom, zo vol geladen,mist men vijf zes pruimen niet.
Closing Time | Lenny Kravitz – Low
Bron:Sargasso / opinie

(16-08-2019 15:00)


FILMPJE - In Sargasso’s redactielokaal is de zomervakantie merkbaar. Daarom sluiten we in augustus ook doordeweeks om 16 uur. De reactievelden en het SG-café blijven gewoon open. Vreemd dat we van dit recente album van Lenny Kravitz zo weinig hebben … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Nieuwe refo's minder achterlijk dan de vorige
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 13:35)


Ze zouden die anti-vaxxers een keer een spuitje moeten geven Je kind vaccineren, naast bier drinken en autorijden toch een van de mooiste dingen van de planeet. Spuitje in zo'n kleintje, hoppa, die wordt ouder dan vijf, iedereen blij als een (levend) kind.
Livestream Antifa Rellen Portland
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 17:00)


Zes uur. Bord op schoot. Video We gaan er eens lekker voor zitten. Met bier, sjips en nootjes danwel aardappels met jus. Want in het extreemlinkse, groene, milieuvriendelijke, duurzame, deugzame, diverse (lol) Portland, Oregon gaan ze er weer OP LOS MEPPEN.
Cosing Time | George Michael – Tonight
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2019 15:00)


FILMPJE - Een vaak vergeten nummer van mijn held George Michael, en een van mijn favorieten. De emotie druipt ervan af. Wanhoop, melancholie, verdriet en liefde en de hunkering naar even, gewoon éven rust in de tent. En ooh die … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Het volk in Luttenberg zwicht niet voor tirannen
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 11:50)


Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht! Dierenwelzijnorganisaties, ze waren tijdens de Grote Schaapslachting 2019 van vorige week ff druk met de andere kant opkijken, maar ze zijn er weer, hoor.
"Vrijheid van meningsuiting bestaat dus niet in Nederland. Schrap dat maar uit onze identiteit"
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 10:40)


Daar gaan we dus effe weinig aan toevoegen Interview met dichter Lévi Weemoedt, die dankzij zijn makker Eus en de bundel 'Pessimisme kun je leren' plotseling weer in de schijnwerpers staat. En dus mag hij quotejes geven, zoals aan het AD. "Ik ben niet dol op mensen die meewaaien met alle modieuze winden.
THUMB
SG-café zaterdag 17-08-2019
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2019 07:00)


Dit is het Sargasso-café van zaterdag 17-08-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Fotoos. Rutte 3 terug van superfijne verkansie
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 19:35)


Er gebeurde weinig en toch ook heel veel Terwijl het plebs zich moest vermaken met zwembadterreur, het boerkadebat en de toorn van Gerrit "HET WORDT STEEDS HETER WAAROM PANIKEERT U NIET" Hiemstra, was het kabinet Rutte op reis naar [privékwestie].
Fophef Femke #HalsemaGate NOG NIET GEDAAN
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 17:00)


Muisje krijgt staartje Ja, kom op hee. Net gisteravond De Zaak Halsema definitief afgehamerd door de heer B. Nijman hier op GeenStijl & op naar de volgende fophef, gaan ze vandaag in Het Parool (Amsterdamse PRO-burgemeesterkrant - red.
Belangrijke weekendtips. Wat je zoal kunt doen nu je Lowlands-kaartje is verkocht
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 15:29)


Een stukje dienstverlening naar de mensen toe Het volk gooide en masse de kaartjes voor Lowlands over de schutting - het is hier tenslotte Nederland en wij zijn van suiker. Om dan een heel weekend bij Samantha op de bank te gaan zitten is ook een flinke opdracht, dus laten we dan maar gewoon een ander evenementje pakken, nietwaar? We hebben er een paar verzameld - voor de echte waaghalzen onder ons - en wie andere cultureel interessante weekendtips heeft mag ze, bij hoge uitzondering, gratis droppen in de als reclamezuil vermomde commentsectie van VVV-GeenStijl.
Gibraltar zwicht voor Iran, laat olietanker vrij. VS protesteert en dreigt met visumban voor crew
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 14:30)


Hey, er wordt weer een zet gedaan in het schaken met olietankers. Video Gibraltar, waar in grotten overblijfselen zijn gevonden van Neanderthalers die er zo'n 28.000 jaar geleden leefden, heeft besloten de Iraanse tanker met Indiase crew onder Panamese vlag vrij te laten.
THUMB
Kapitein Greta's zeilboot: "deze boottocht meer CO2-vervuiling dan vliegen over oceaan"
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 12:37)


Dat arme meisje toch. Live opklik-tracker onderstaand, zo te zien nog flink wat mijl om zich preventief voor te schamen. Was haar een CO2-neutrale heenreis naar het VN-hoofdkwartier in New York beloofd, alwaar ze iedereen erop aan mocht spreken dat ze waren komen vliegen en vertellen dat vliegtuigen satan's chariots zijn.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: