Opinie
Ouder >> 
Feynman en/of Feiten – No shit, Sherlock
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 19:59)


Het rapport van de OVV over mensen met een ernstige psychiatrische aandoening leest weg als een onrealistische reeks gebeurtenissen. Wat er fout gaat is volkomen logisch voorspelbaar. RichardNeem bijvoorbeeld “Richard”, die van zijn vrouw dertien jaar in het geheim noodzakelijke medicatie kreeg.
THUMB
Ondertussen. Knetterdel verovert Nederland
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 16:55)


Alle grote bedrijven beginnen op zolderkamertjes Social Zo niet het nakende megaimperium rond de Knetterdel, een doodgewone frikandel speciaal met golden touch, namelijk knettersuiker. De Knetterdel begint gewoon in Swalmen. Dat dorp is verder bekend van voetballer René Pijpers - hij zat in 1938 bij de selectie van het Nederlands elftal, al speelde hij nooit een interland.
THUMB
White Space Christ Russell Brand bij Joe Rogan
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 15:00)


Mooi man, the grand convergence.  Video Lijken op afstand zo verschillend. Vechtsport meathead vs veganistische  yogi. Zijn ze dus eigenlijk niet, en bovendien is Russell Brand ook aan jiu-jitsu begonnen, dus. Gewoon weer de beproefde formule natuurlijk, mannen onder elkaar over zelfontwikkeling, je essentie, kinderen, de maatschappij, sport en hoe DMT het portaal naar een dimensie is die we met geen mogelijkheid kunnen bevatten.
Leuke paasactiviteit voor de Amsterdamse kinderen: samen handgranaatjes zoeken
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 11:04)


De gemeente Amsterdam nodigt alle kinderen uit om samen handgranaatjes te zoeken! We verzamelen in alle vroegte bij de Stopera. Neem een palmpasenstok mee! Het kindje met de mooiste stok wint een prijs. Bij de Stopera geeft burgemeester Femke Halsema een speech over hoop.
Klimaat bedreigt traditie
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 09:47)


NIEUWS - Het wordt een warm Pasen. Terwijl hogere temperaturen en gebrek aan neerslag nu al een bedreiging vormt voor graanoogsten en kievitskuikens, zijn klimaatsceptici wonderbaarlijk stil over hoe klimaatopwarming een actuele bedreiging vormt voor eeuwenoude Nederlandse tradities.
Architect geeft Thierry Baudet GELIJK
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 08:00)


LEZEN! Fijn interview met ook iemand die Stomme Gebouwen haat "Op verjaardagspartijtjes ben je als architect altijd het lulletje van het gezelschap, net als NS-conducteurs en mijn zwager die bij ING werkt." (Hans van der Heijden, architect) We moeten praten.
THUMB
SG-café zaterdag 20-04-2019
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 07:00)


Dit is het Sargasso-café van zaterdag 20-04-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Artikulator
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2019 20:00)


Onze homage aan de blokfluit beleefde vorige keer al een hoogtepunt met de uitvoering van Gesti (Berio) door Frans Brüggen. Nu was dat voor sommigen iets te ontoegankelijk, ook al zat er een beetje theater in (de manier waarop het … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Belangrijke fotoserie. Mensen op het strand
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 17:00)


Als je de verhalen achter de mensen niet kent kun je ze gewoon zelf bedenken. Marieke-Henk heeft een dubbele naam. Haar man Tinus vindt dat Marieke-Henk maar een keer een elektrische fiets moet aanschaffen, maar daar wil ze nog niet aan.
THUMB
Brand(stichting?) in nieuwe grefo-kerk Leerdam
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 15:30)


Het Komt Nu Wel Heel Dichtbij Mailtje: "Afgelopen nacht zijn er bij meerdere kerken in Leerdam pogingen tot brandstichting geweest. 1 daarvan is gelukt. Er was brand in nieuwbouw van de Gereformeerde Gemeente in Nederland in Leerdam.
THUMB
Peter van Duyvenvoorde: De brandende Notre-Dame en de armoede van het liberalisme
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 18:15)


Ingezonden stuk door de echte theoloog des Vaderlands. Voor de Notre-Dame is op het moment van schrijven al ongeveer een miljard euro opgehaald, en waarschijnlijk stijgt dat bedrag nog. Toen de gotische kathedraal in brand stond, gebeurde er iets in geheel Europa.
THUMB
Closing Time | Rodrigo Gallardo & Nicola Cruz
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 15:00)


Meestal pakken elektronische producers zonder veel vragen vooraf een origineel nummer en geven daar een draai aan. Muzikant Rodrigo Gallardo en producer Nicola Cruz werkten juist innig samen, wat leidde tot een plaat waarop de nummers twee keer staan, één … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Wanhoopswoorden van Dijkhoff in Telehuiskrant
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 13:14)


Groeipijnen van Forum in nrc, doodsrochel van de vvd in de Telebelg Verkiezingen over een maand maar het vaasje van de vvd is helemaal leeg. De ideeën zijn op en een visie wordt geblokkeerd door de enorme integriteitsolifant in de kamer.
Lekker vega (3) Geroosterde paprikasalade
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 10:00)


RECEPT - Dit is een bijgerecht en daar zul je er nog meer van voor je kiezen krijgen. Ik ben namelijk dol op het tapas-principe; vele liflafjes op tafel met brood, sausjes en smeersels. Een deel daarvan is altijd zelfgemaakt, … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Nummer 2 FvD zegt hele zinnige dingen in nrc
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2019 09:35)


Atonale geluiden uit het hart van de moderne partij-architectuur! Dan ben je samen jarenlang bezig om Forum voor Democratie op te richten en via de debatclubroute naar een ledenwerving te gaan om een stevig fundament onder een politieke partij te leggen.
Er zit een ‘kloof’ tussen burgers en bestuurders. Maar welke?
Bron:Sargasso / opinie

(20-04-2019 07:00)


Mind The Gap. Foto: bixentro (cc) COLUMN - In de bijdrage van 4 februari 2019 op Bij Nader Inzien, concludeert politiek filosoof Teun Dekker dat de Nederlandse politiek zich de afgelopen twintig jaar heeft bewogen “tussen de regenten van het tweede Paarse kabinet en het populisme … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Achter de schermen bij een Dan Bilzerian-feestje
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 21:00)


En u maar denken dat het allemaal goudvissen zijn. Nou, mooi niet. Video Zoals de bovenstaande documentaire onversneden aantoont worden zelfs in deze setting de meest brisante existentiële thema's ontleed. Flinke havist die door hun shit tests komt.
GroenLinks nodigt klimaatexpert Greta Thunberg (Asperger, 16) uit voor parlementspeech
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 18:33)


Blijft toch elke keer weer moeilijk om naar te kijken, dat arme kind. Want eigenlijk niemand lijkt d'r echt sympathiek te vinden, maar toch schraapt de goegemeente elke keer weer wat verwondering uit de bodem van het vat omdat ze nu eenmaal het juiste narratief belichaamt, en je zo'n kind natuurlijk ook weer niet kunt laten hangen.
Calimero VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 16:00)


Het is paasweekend. En dat is niet eerlijk. Let me take y'all back manAs I do so wellWasn't nothin' like thatMan, it wasn't nothin' like that first time She was in my math classLong hair, brown skin with the fat assSat beside me, used to laugh at mad jokesThe teacher always got mad so we passed notes It started off so innocentShe had a vibe and a nigga started diggin' it I was a youngin' straight crushin' tryna play this shit coolBut a nigga couldn't wait to get to school'Cause when I seen 'em thighs on her and them hips on her and them lips on herGot me daydreaming, man whatI'm thinkin' how she ride on it, if she sits on it, if she licks on it It make it hard for me to stand up As time goes by, attractions getting deeperWet dreaming thinkin' that I'm smashin' but I'm sleepin' I want it bad, and I ain't never been obsessed before She wrote a note that said "Have you ever had sex before"DamnAnd I ain't never did this before noAnd I ain't never did this before noPrettig weekend.
THUMB
Baudet blijkt brandweerbaas en blust brand
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 14:25)


Is er iets dat die man niet kan? Al jaren bezig om die door Merkel aangestoken continentale brand te blussen. En ook dichterbij huis is Thierry Baudet niet te beroerd zijn handen uit de mouwen te steken. Bij een fik in het partijkantoor van Forum voor Democratie in Amsterdam was Thierry Baudet zelf een van de personen het vuurtje wist te doven.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: