Opinie
Ouder >> 
Groente en fruit peperduurder. "Moet van Brussel"
Bron:geenstijl / opinie

(20-04-2018 08:03)


Het btw'tje op je avg'tje gaat onder Rutte III van 6 naar 9 procent. Aardappelen, groenten en fruit worden duurder omdat Rutte dol is op meer belasting voor burgers. De smakeloze smoes du jour: "Moet van Brussel." Right. Jarenlang lullen over vet- en suikertax, Sharon Dijksma die met pastamaatbekers bij de uitgang van de supermarkt staat tegen verspilling, iedereen aan de scharreleieren en de bioburgers, landelijke campagnes tegen de kiloknallers en WAT DOET DE REGERING om de eetgewoonten van het volk alsnog de verkeerde kant op te knallen? Gezond groenvoer duurder maken.
Closing Time | I never said I was deep
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2018 20:00)


Jarvis Cocker, u weet wel, van jaren negentig rockband Pulp, timmert nog steeds aan de weg. Hier neemt ‘ie zichzelf in de zeik met typisch Britse onderkoelde humor. Lees meer berichten op Sargasso.
Jan Terlouw hangt geen touwtje meer uit zijn brievenbus voor Alexander Penthouse
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 18:33)


Jan Terlouw en het Opiniepanel zijn het eens: D66 maakt er een potje van. Video Niet voor het eerst haalt ook Jan Terlouw hard uit naar zijn eigen partij en de afschaffing van het referendum. "Overal zie ik de democratie verzwakken", zei hij in februari over het Regeerakkoord ist Regeerakkoord-gedrag van Kafka Ollongren.
Plopkwast! #MeToo laait op & Israël is jarig
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 16:00)


De zon schijnt heerlijk, korte broeken mogen weer (niet), #MeToo laait opnieuw op dus we krijgen allemaal leedvermaak opgedrongen waar we helemaal niet om gevraagd hebben, en Israël is ook nog eens jarig. Video Kortom, prachtige dag om in een bloedheet podcasthok te gaan zitten om elkaars kleding te bekritiseren.
Geen bal op tv | Het trollenleger van Philip Freriks
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2018 14:30)


Maarten van Rossem maakt deel uit van een omvangrijk trollenleger van Philip Freriks. Dat is de opmerkelijke conclusie van diepgravend onderzoek dat ik de afgelopen twee dagen heb gedaan. Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
KRAS | Drietrapsraket
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2018 13:07)


Opgelet, onderstaande tekst kan sporen van ironie bevatten De omloopsnelheid van lokale politici is inmiddels zo groot dat eigenlijk niemand meer weet hoe je coalitieonderhandelingen voert. Dus wordt het uitbesteed. Rotterdam heeft inmiddels een drieptrapsraket nodig: verkenners, informateurs, formateurs.
Nieuwe sekstape Barbie uitgelekt: "Hij was haar keihard aan het afpompen - Regelrecht anaal"
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 12:02)


Arme Barbie blijft niets bespaard. HIER DE BEELDEN. Video Nee toch geen beelden want dit gaat over de class acts van Den Haag FM. Er is weer een nieuwe seksvideo van Barbie opgedoken. Half Hilversum natuurlijk meteen naar de GeenStijl om af te trekken op een warme Barbie (jahaa wij hebben ook analytics), maar we moeten jullie teleurstellen.
LOL. Volkskrant komt er zes dagen na GeenStijl achter dat één glas alcohol helemaal niet slecht is
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 10:08)


U las het als eerste op GeenStijl: uit een nieuwe studie blijkt helemaal niet dat één glas alcohol drinken per dag slecht voor je is.  Daar zijn ze na zes dagen bij de Volksverlakkerskrant ook achter. Het is de schuld van een persvoorlichter, de schuld van een stomme onderzoeker die de Volkskrant niet verbeterde en de schuld van een andere onderzoeker die de Volkskrant ook niet verbeterde maar NERGENS trekt mevrouw Ianthe Sahadat het boetekleed aan over het feit dat ze zelf vertikte naar de drie belangrijkste grafiekjes in het artikel te kijken.
Ibn Ghaldoun 2.0 blijkt paleis voor sultanskindjes
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 08:03)


Moslims die een vinger hebben gekregen en vervolgens de hele hand hebben afgehakt deel miljoenmiljard: de Ibn Ghaldoun-school (ah, the good old days toen hun fraude bij toeval via GeenStijl aan het licht kwam) fraudeerde zichzelf kapot en keert nu terug als het Avicenna en rooft vervolgens weer de subsidiepot leeg om gebedsruimtes en marmeren vloeren te kopen.
Ondermijning als verdienmodel
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2018 07:00)


Gerd_illustrations_30_8_16_v4. Foto: Gerd Leonhard (cc) COLUMN - Zijn telefoon bleef maar overgaan, vertelde dataspecialist Jesse Luk, nadat NRC Handelsblad een lang artikel publiceerde over zijn software om bijstandsfraude op te sporen. Drie Nederlandse gemeenten testen inmiddels of ze met het pakket van Totta Datalab de … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Kinderombudsvrouw: Haal haatlarven uit kalifaat
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 21:45)


De zieligheidsindustrie draait weer op volle toeren: de Kinderombudsvrouw (wut?) Margrite Kalverboer (precies het soort sociaal agogisch broekpak dat je bij de naam voorstelt) heeft een rapportje waarin staat dat de kalifaatkids door de overheid koste wat het kost teruggehaald moeten worden.
Maar WELKE lokaalpoliticus doet het met honden?
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 20:00)


Het is warm dus we gaan 'm ter verkoeling toch ff inkoppen: WIE is de lokaalpoliticus uit omgeving Meppel die een geil oogje op honden heeft? Video Vlogjourno Sven van der Meulen uit Meppel is 21 en een talentje. Spoorde eigenhandig een paar faunaseksuelen op, maakte er een - keurig afgeblockt - videootje van en scoort nu views & headlines als een mofo (AD, RTL).
THUMB
NAVO-chef tegen Rutte: 'Ga nou eindelijk eens een fatsoenlijk leger bouwen homo'
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 17:30)


Social De NAVO, dat is toch Amerikaanse dagopvang voor Europese militaire vergane glorie wiens ingeluide eeuwige door de EU geclaimd wordt en waarvan echt niemand nog weet waarom de Ottomanen er lid van zijn? Nou, de totaal inwisselbare ambtenaar die daar de """baas""" is geeft ONZE MARK even een een lesje staatsbegroting.
Ook al kapot belast: suiker in de frisdrank
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 15:03)


In aflevering achthonderdmiljoendrieënveertig van de eeuwigdurende soap hoog theoretisch opgeleide mensen die laag praktisch opgeleide mensen al hun pleziertjes kapotmaken: cola enzo. De AOW-leeftijd gaat omhoog maar wordt niet gefiscaliseerd zodat gewone mensen tijdens hun werkende leven zich scheel dokken voor de rondreisjes door Brazilië van de rancuneus Henk Krol stemmende pensionado's die onder de Wet Hillen vallen terwijl ze zelf drie weken na hun pensioen door hun door het straattegels leggen verrotte knieën zakken, shag is al weten wij niet hoe lang niet meer te betalen, scooters worden links en rechts verboden, op elektrische auto's die alleen voor de happy few zijn weggelegd zitten miljoenmiljard belastingvoordelen, André Hazes jr.
Voor uw laptop: prachtige HD-wallpapers van ongerepte natuur Oostvaardersplassen
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 14:08)


Wat nou Frankrijk, Duitsland en Georgië.  We hebben de allerprachtigste natuur in Nederland Ons Eigen Land. Zoals de Oostvaardersplassen. Derhalve, een setje wallpapers. Opklikken voor dood groot en heel veel (!) MB's. Dit is een ode aan Ons Land.
ChristenUnie en D66 bellen ANP met goed nieuws: 'Joh. Wij lossen het wel even op in Israhell'
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 13:07)


Hoera Israël is jarig en manmanman we kunnen nou niet echt zeggen dat het neuzische postzegelstaatje rustig zeventig is geworden zeg. Heftige aanvallen van Arabierische legers om de haverklap en een nucleair afgedwongen bubbeltje. Maar! Er is goed nieuws! Calimerolandje Nederland heeft de oplossing.
OM gaat tientallen Zwarte Piet Snelwegblokkeerders vervolgen
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 11:02)


Buiten is het een miljoenmiljard graden en binnen gaat het Openbaar Ministerie zich onmatig impopulair maken door tientallen blokkeerders van de Slag om Dokkum (2017) te vervolgen. Social "Zij zijn aangeklaagd wegens het opzettelijk versperren van de weg en het hinderen van de demonstratie, meldt het Openbaar Ministerie (OM).
Joop van Riessen: 'Mocro Maffia = kwajongens'
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2018 09:05)


Politielijk Joop van Riessen heeft een theatertour te verkopen, dus dan moet je, volgens de Methode-Zwagerman, ff in de media komen met wat tegendraadse thema's. Zoals: 'Mocro Maffia? Brutaal schieten is van alle tijden'. Hij kan het weten natuurlijk, want Jopie was ooit politie-commissaris in Amsterdam toen Willem Holleeder daar nog de scepter zwaaide.
THUMB
SG-café donderdag 19-04-2018
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2018 07:00)


Dit is het Sargasso-café van donderdag 19-04-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Doe mee dan schrijvertjes van Nederland. Berdt Brussen Memorial schrijfwedstrijd 2018
Bron:geenstijl / opinie

(18-04-2018 20:30)


Hoi literair talent dat GeenStijl leest en niet bang is om dat toe tegeven in de kringen van de Verstandige Mensen! Schrijf je geen angstvallig deugende kudtboekjes over deugen, deugen, deugen of deugen dan moet je maar eens wat insturen naar Berdt B.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: