Opinie
Ouder >> 
Fictie Feuilleton - Dagboek van een uitkeringstrekker, deel 33: Niet de beste rapper
Bron:geenstijl / opinie

(16-06-2019 17:00)


Onze roman in stukjes gaat verder! Vorige week las u deel 32, vandaag deel 33. Het complete verhaal leest u van onder naar boven in ons Fictie Feuilleton dossier. Dinsdag 28 juni 2016   Ik ben op bezoek bij de muziekstudio van oud-klasgenoot Thijs.
Closing Time | Koolulam – Let’s get together
Bron:Sargasso / opinie

(16-06-2019 15:00)


Tijdens het prakkiseren over niet-westerse muziek voor Closing Time, herinnerde ik me opeens dat ik vorig jaar voor hoevrouwendenken.nl al eens iets geschreven had over een muziekstuk dat me raakte. Het is weliswaar deels in het Engels, maar gezien de … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Full fight: Tyson Fury TKO't ongeslagen Germaan
Bron:geenstijl / opinie

(16-06-2019 12:30)


Gewoon alweer een complete ontmanteling van ongeslagen heavy weight door de Zigeunerkoning.  Social Tyson, sinds z'n spirituele wedergeboorte en het verslaan van zijn depressies en verslavingen een algehele force of good and fun. En nu doet-ie het gewoon opnieuw.
Win een jaar lang gratis Loempidellen en een reis naar de bron!
Bron:geenstijl / opinie

(16-06-2019 10:45)


We zijn inmiddels eigenlijk zó verzot op de Loempidel dat we het niet langer uit kunnen leggen als we dit juweel niet delen. En daarom geven wij u nu, louter uit de goedheid van ons hart, de kans van uw leven. Maak een KNOTSGEKLUDIEKE FOTO van jou, je vrienden en je Loempidellen (wel SFW danku) en maak kans op EEN JAAR LANG GRATIS LOEMPIDELLEN VOOR 4 FUCKING PERSONEN GEK! 4 per week = 208 stuks per jaar, gewoon gratis af te halen bij je eigen vertrouwde snackbar.
Eenmalig en definitief pleidooi tegen zo'n volslagen idiote fietstunnel onder het IJ
Bron:geenstijl / opinie

(16-06-2019 09:15)


BOUW EEN BRUG. Dit kunnen ze echt alleen in Amsterdam en nergens anders ter wereld. Reeds in 1839 beginnen met ouwehoeren over een brug over het IJ en dan 180 jaar later nog geen millimeter opgeschoten zijn met die letterlijk en figuurlijk oeverloze discussie.
Kunst op Zondag | Artiest-provocateur
Bron:Sargasso / opinie

(16-06-2019 07:00)


IMG_7610. Foto: Lorenz Seidler (cc) “Van Lieshout zaagt men planken” gaat een kunsthistorisch spreekwoord worden. Het gebrek aan nuance in de negatieve kritieken die het soms weinig subtiele werk van Atelier Van Lieshout aanvallen, lijken een voorspelbaar ritueel te worden.
Scooterkloodtzakje Baudet aangehouden in 020
Bron:geenstijl / opinie

(15-06-2019 19:28)


Brokkenpiloot Thierry heeft het nu definitief VERPEST Social We onderbreken de uitzending voor schokkend politiek nieuws. In Amsterdam is FvD-leider Thierry Baudet STAANDE GEHOUDEN wegens scooteren op het fietspad. Zo'n beetje de grootste misdaad die je heden ten dage kunt begaan in de hoofdstad (op rondlopen op de Dam met een Israëlisch vlaggetje op je pet natuurlijk).
Zorgwekkende video. Robot verzet zich actief tegen zijn ingenieurs
Bron:geenstijl / opinie

(15-06-2019 17:00)


Nou jongens, het was leuk zolang het duurde. Doet de laatste het licht uit? Want dit gaat natuurlijk helemaal mis en binnenkort oogsten ze onze organen. Tabee lui, we zijn moe. We zijn een loer gedraaid en ons is een poets gebakken.
Closing Time | Tina Turner
Bron:Sargasso / opinie

(15-06-2019 15:00)


Een oudje van Ike en Tina Turner. Want waarom zou Closing Time niet eens een oudje van Ike en Tina Turner mogen zijn? Geschreven en voor het eerst als single uitgebracht in 1973 swingt Nutbush City Limits nog altijd de … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Halsema gaat over lijken om illegalen te behouden
Bron:geenstijl / opinie

(15-06-2019 12:29)


Verkrachte en vermoorde vrouw in Buitenveldert mag niet met de heilige missie van de huisvesting van 70 illegalen in verband gebracht worden Halsema gaat struiken schouwen in Buitenveldert. Want misschien is het gewoon een beetje te donker op straat en dat is gevaarlijk voor oude vrouwtjes die 's avonds door de wijk schuifelen.
Varen met je vrienden VERBOTEN in 020
Bron:geenstijl / opinie

(16-06-2019 15:30)


Succeshatende antikapitalistencommune Mokum haalt plezier uit pleziervaart Iemand heeft, verscholen achter een dukdalf, over het water staan schouwen en gezien dat Teun meer dan twaalf passagiers op zijn schuit over de Amsterdamse wateren vervoerde.
Edwin Wagensveld. Held of Totaalmalloot?
Bron:geenstijl / opinie

(16-06-2019 14:00)


Roept u maar. U MOET kiezen. *man in de straat* Zeg, die Wagensveld he. Hij doet het allemaal wat klungelig. Maar hij toont wel iedere keer weer feilloos aan dat Ons Land aan de rand van een burgeroorlog staat. +++ Krijg
Onderzoek: 36% ouders wantrouwt vaccinaties
Bron:geenstijl / opinie

(16-06-2019 10:55)


n = 32.000 ouders: 24% vertrouwt het RIVM "helemaal niet", 12% "niet echt". Daar tegenover staat dat 71% juist een keiharde algehele vaccinatieplicht wil, en ja, meeste stemmen gelden. Directeur van het Rijksvaccinatieprogramma Hans van Vliet reageert mild op de bevindingen: "Een beetje wantrouwen tegen de instituties geen kwaad.
Fake experts
Bron:Sargasso / opinie

(16-06-2019 10:00)


Folk fra Troms på #APLM19. Foto: Arbeiderpartiet (cc) COLUMN - Vorige week was er een boeiend debat op Twitter over de Deense verkiezingen. Zeker een dozijn wetenschappers mengden zich in dat genuanceerde, feitelijke debat, gebaseerd op verscheidene wetenschappelijke studies.
THUMB
SG-café zondag 16-06-2019
Bron:Sargasso / opinie

(16-06-2019 07:00)


Dit is het Sargasso-café van zondag 16-06-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Feynman en/of Feiten – Afbraakakkoord
Bron:geenstijl / opinie

(15-06-2019 20:55)


De ene generatie kan het pensioen op de beurs bij elkaar gokken, de andere generatie zal iedere euro moeten sparen. D66-minister Koolmees is in zijn nopjes met de laatste twee referenda. U mag stemmen, zolang u het juiste hokje inkleurt.
FEIT: @WilmaBorgman (NOS) is ontiegelijk lui
Bron:geenstijl / opinie

(15-06-2019 18:33)


Staatsomroep zou integriteit nog niet herkennen als het in stropdas en met een plastic pistool hun redactie op zou stormen De ironie van integriteit, vrijdagavond bij Pauw. De bureauredacteur vvd van de NOS, Wilma Borgman, zat aan tafel om te praten over de integriteitslijn die de Vereniging voor Dieven heeft geopend.
VIDEO. Man in pick-up ramt meerdere auto's te 010, overmeesterd door omstanders
Bron:geenstijl / opinie

(15-06-2019 15:15)


(Bron). Ergens op de Zwart Janstraat/Noordmolenstraat (maps) te Rotterdam. Waarschijnlijk geen voorstander van het Klimaatplan, want vooral elektrische auto's mochten het onderweg naar bestemming ontgelden. Wij zetten ons geld voorlopig even op een verwarde Soma.
LIVE voetbalfeest voor jong & oud, man & vrouw, blank & zwart, dik & dun, hetero & homo
Bron:geenstijl / opinie

(15-06-2019 14:00)


We mógen weer: Nederland - Kameroen Werkelijk iedereen mag meedoen met dit voetbalfeestje. Iedereen, behalve die flegmatieke trutten uit Kameroen, want die kunnen er niks van. Kameroen was ooit van Frankrijk en toen van Groot-Britannië en toen van Duitsland (lol) en vandaag zijn ze van Oranje.
Het basisinkomen in Stockton, California
Bron:Sargasso / opinie

(15-06-2019 11:29)


In de Verenigde Staten wordt een experiment gehouden met het basinkomen in Stockton, California. Het loopt nog, maar er zijn wel al eerste ervaringen. The no-strings-attached stipend has also allowed Vargas to sleep better at night because he is secure … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: