Opinie
Ouder >> 
Inbraak Italiaanse vakantievilla Oranjes
Bron:geenstijl / opinie

(10-07-2020 11:00)


Blijft onze dapp're vorst dan niets bespaard? Volgens onze favoriete Italiaanse krant op de Gazetta na Il Messagero is er ingebroken in de Toscaanse villa van de Koninklijke Familie, en volgens de RVD ook. De ladri hebben in de nacht van zaterdag op zondag probabilmente geprofiteerd van de afwezigheid van de custode, zodat ze over het recinzione konden klimmen.
Idee. Graaf een gracht om de Randstad
Bron:geenstijl / opinie

(10-07-2020 09:00)


Plannen voor een Beter Nederland Een beter Nederland. Zo gaan we het doen. Die lui in de Randstad vreten toch maar uien uit Nieuw-Zeeland, Zespri deugkiwi's en slavocados uit Italië, aardappels uit Malta, en sperziebonen uit Marokko en Egypte, terwijl ze de godganse dag in het Engels over hun geaardheid en huidskleur lullen.
THUMB
SG-café vrijdag 10-07-2020
Bron:Sargasso / opinie

(10-07-2020 07:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 10-07-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Duma
Bron:Sargasso / opinie

(09-07-2020 20:00)


Duma is een duo uit Nairobi. Het eerste album komt pas in augustus uit, maar in metalkringen is men er nu al wild van. Zie hierboven. Luidruchtig en verontrustend. Lees meer berichten op Sargasso.
Twitter schorst held James Lindsay na succesvolle Joe Rogan-podcast en Amazon Top 100-boek
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 19:00)


T O E V A L ? Eerst kwamen ze voor etcetera etcetera. We hebben natuurlijk net als James zelf geen idee wat de daadwerkelijke reden is, of het mogelijk een technisch foutje is dat binnenkort teruggedraaid wordt, of dat het Twitter-algoritme van slag raakte door een ongebruikelijke hoeveelheid nieuwe volgers nadat zijn podcast bij Joe Rogan meer dan twee miljoen keer bekeken werd.
Bejaarde man bedrogen door Jumbo
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 17:00)


Walgelijk De bekende supermarktketen Jumbo heeft weer eens toegeslagen. En nu zit Henk Krol, die blijkbaar net zoveel verstand heeft van dingen bij de Jumbo kopen als van pensioenen, met de gebakken peren. Nou ja, niet echt met gebakken peren, maar meer met ongebakken groenten uit een pakket voor Thom Kai Kai soep zonder kip en champignons.
Mooi. Het wordt weer LEUK in het voetbalstadion
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 15:01)


Ga maar na Geen geschreeuw meer. Niet 24 keer op je knie geslagen worden door een naar alcohol stinkende buurman die er de hele tijd doorheen praat. Geen achterlijke spreekkoren meer. Lekker rustig op een van tevoren aangegeven tijdstip het stadion in en uit, in plaats van als een stel Beter Leven 1 ster varkens door een gang geduwd worden.
Joehoe @UberEats doe eens deze boef zoeken
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 13:01)


Schold vrouw uit voor prostituee met een ziekte & tufte haar in het gezicht Prachtschilderij, zou zomaar in de ontvangstruimte van Uber kunnen hangen als diversiteitfähig aanprijzingsdingetje waaronder Jeroen van sales vier klonten bruine suiker door z'n koffie roert, maar dat is het niet want het is een compositietekening.
VIDEO. Kijk boeren, dit is dus waarom jullie niet meer met trekkers mogen demonstreren
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 11:05)


"Moej dalijk naar eem naar links heen gaan, dan zetten we'm eens eem vast" Video In de Noordelijke provincies mogen de boeren niet met de trekker demonstreren, en nu stappen ze naar de rechter omdat "de trekker juist het symbool is van de boeren zoals de regenboogvlag bij gays".
THUMB
Belangrijkste standbeeld van allemaal gesloopt
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 09:29)


Die van Melania Trump U dacht dat 1566 inmiddels wel was afgelopen nou mooi niet. Na het slopen dan wel bekladden van de beelden van in het fascisme verankerde kampbeulen als Columbus, Piet Hein en die viezerik van een Gandhi, heeft de Sculpturen-Sicherheitspolizei nu de belangrijkste van allemaal van de sokkel gejaagd, nee, erger nog: in de fik gezet.
THUMB
Autoriteiten 'maken zich zorgen' dat... Ghislaine Maxwell ZELFMOORD PLEEGT IN HECHTENIS
Bron:geenstijl / opinie

(10-07-2020 10:00)


Zorgen, wie maakt ze niet zichs.  Maar toch hè, als ZE Ghislaine echt dood wilden, waarom werd ze dan niet in New Hampshire verzelfmoord voordat de FBI haar oppakte? Toch lijkt dezelfde gevangenis waar Jeffrey 13 redenen waarom in de muren beitelde ditmaal geen risico's te nemen.
Miljoen Nederlanders compleet afgepeigerd
Bron:geenstijl / opinie

(10-07-2020 07:55)


Coronacrisis zorgt voor STRESS Bovenstaande foto, u kunt 'm op meerdere manieren uitleggen. Een directeur van een kleine dierentuin met de sleutel van de poort, hij spoedt zich naar de ingang want het is bijna openingstijd.
Servië en Kosovo weer aan de onderhandelingstafel
Bron:Sargasso / opinie

(10-07-2020 07:00)


Foto: European External Action Service (cc) Aan de vooravond van nieuwe onderhandelingen met Kosovo neemt de onrust in Servië toe. In Belgrado demonstreren tegenstanders van president Vucic. De aanklacht tegen de Kosovaarse president Thaci leidde tot een demonstratie van veteranen van het Kosovaarse bevrijdingsleger.
THUMB
LIVE! Chips. Nootjes. Bier. En Wierd Duk
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 19:30)


Wit Wierd huiswerk! Video Zo. Vanavond gaan we historicus, bassist en allround vrolijke snuiter Wierd Duk eens lekker cancelen. We hebben de goede man uitgenodigd in Chips. Nootjes. Bier. om hem te vragen waarom hij in godsnaam nog niet op zijn knieën zit om voor zijn leven als boze witte boomer te smeken.
Consumentenbond gooit Nemo (22) onder bus
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 18:01)


De Consumentenbond is streng man De Consumentenbond, als je een keer zo'n gratis proefperiode neemt stoppen ze je gegevens in een kluis en dan moet je 300 wegen bewandelen om je account op te heffen, zogenaamd 'om te verifiëren dat ze met de juiste persoon te maken hebben'.
Het @RTLNieuws zakt steeds verder weg in intersectionele stropop-genderwaanzin
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 16:00)


De gretigheid waarmee RTL Nieuws A L W E E R intersectionele stropoppen pusht begint nu echt op te vallen.  Wat is er aan de hand daar op misschien wel de beste webredactie van Nederland? Waarom tikt een stagiaire daar zonder énige kritische noot de opvattingen van een stel "voorlichters" activisten over om het vervolgens een nieuwsartikel te noemen? Eerst komt GroenLinks-raadslid en "Trans activist" @Sophie Schers aan het woord: "Wij zien dat de anti-transgenderbeweging, waar J.
THUMB
Filmpje. Aangeslagen, ontredderde Mark Rutte helemaal in de vernieling door ToeslagenAffaire
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 14:00)


Zo menselijk zagen we de MinPres nog nooit Spoiler: het was fake Januari 2020. Premier Mark Rutte heeft maandag in een emotionele bijeenkomst excuses aangeboden voor het handelen van de Belastingdienst in de kinderopvangtoeslagaffaire. "Waar de rechtsstaat de burger heeft moeten beschermen tegen de almacht van de staat, zijn hier in gevallen dingen echt heel erg misgegaan", zei Rutte na afloop van een bijeenkomst met tweehonderd gedupeerde ouders.
THUMB
Uw huisarts is een jonge vrouw
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 12:03)


Dit wisten wij, kijkers van diverse video's op het internet, al lang Het is weer tijd voor een zorgwekkend bericht over die verschrikkelijke arbeidsmarkt, waar vrouwen bij nacht en ontij worden gediscrimineerd. Nu blijkt uit onderzoek van het CBS dat maar liefst 58,1 procent van alle huisartsen vrouw is.
Volksamusementenpark De Efteling slaat van zich AF: "Niet iedereen met obesitas eet papier"
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 10:11)


Kijk, dat is nog eens een verweer. Video Natuurlijk laat het Debat 's lands culturele epicentrum ook niet ongemoeid, want het ligt al jaren vanuit meerdere hoeken onder vuur wegens etnische karikaturen. Inmiddels is er een petitie gelanceerd om de onderstaande Monsieur Cannibal benedendeks te zetten.
82 procent van het volk ervaart verkeersoverlast
Bron:geenstijl / opinie

(09-07-2020 08:35)


Heel Nederland ergert zich kapot aan het weggedrag van de ander - even dit stukkie herschrijven Vooral inwoners van heel Nederland ervaren verkeersoverlast Nederlanders hebben het meest te maken met verkeersoverlast in hun buurt. Ze ergeren zich aan parkeerproblemen, agressief verkeersgedrag of mensen die te hard rijden.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: