Opinie
Ouder >> 
VIDEO! Freek de Jonge gijzelt opening Boekenbal, eist gezamenlijk statement tegen Thierry Baudet
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 21:58)


Freek de Jonge, stopt het lijk in gezamenlijk sinds 1738. We dachten eigenlijk dat-ie al dood was maar dat is dus niet zo, want er is zojuist een video opgedoken waarin de Veldmaarschalk van het naoorlogse verzet achter vijandige linies met gevaar voor eigen leven het ondenkbare doet: hij roept op tot een statement tegen de speech van Thierry Baudet.
THUMB
Closing Time | Mylène Farmer
Bron:Sargasso / opinie

(22-03-2019 21:00)


Waarom de Franse superster Mylène Farmer in Nederland niet bekender is, weet ik niet, maar ik vind het een fantastische zangeres. Het schaamteloos getalenteerde Franse antwoord op Madonna. Hier is L’Instant X uit 1995/1996, een van haar grootste hits, een liedje … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Stille Tocht Utrecht
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 19:00)


10 minuutjes maar. Want de wereld draait door... Wat is het stil Niemand die X de schuld geeft Niemand die I de schuld geeft Niemand die eist dat Pietje afstand moet nemen van Jantje Niemand die eist dat Rob, Jesse, Leo afstand moeten nemen van Gökmen Wat is het stil Op NPO1 (Einde.
De Uil van VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 17:00)


Het is weekend. De uil spreidt ter elfder ure haar vleugels om de mammoeten te vloeren. I sing the glorious Power with azure eyes,Athenian Pallas! tameless, chaste, and wise,Tritogenia, town-preserving Maid,Revered and mighty; from his awful headWhom Jove brought forth, in warlike armour dressed, Golden, all radiant! wonder strange possessed The everlasting Gods that Shape to see,Shaking a javelin keen, impetuously Rush from the crest of Aegis-bearing Jove;Fearfully Heaven was shaken, and did moveBeneath the might of the Cerulean-eyed;Earth dreadfully resounded, far and wide; And, lifted from its depths, the sea swelled high In purple billows, the tide suddenlyStood still, and great Hyperion's son long timeChecked his swift steeds, till, where she stood sublime,Pallas from her immortal shoulders threw The arms divine; wise Jove rejoiced to view.
De kerntrekmethode. Zo werkt het
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 15:05)


Inbrekers zijn binnen 25 seconden uw huis binnen Video Nieuw woord geleerd. Kerntrekken. Heeft niets met fappen te maken, of met schone nucleaire energie. Maar met schorriemorrie dat met hun jatten aan uw spullen zit. Knullen mogen (nog) niet mee in de (gestolen) BMW/Audi naar een plofkraak (en werken heeft werkelijk geen zin onder Rutte) dus dan maar op de scootert naar het MKB en kerntrekken maar!  En u mag weer 125 pop ophoesten om de boel weer te beveiligen.
KRAS | Verveling
Bron:Sargasso / opinie

(22-03-2019 14:00)


Opgelet, onderstaande tekst kan sporen van ironie bevatten We vervelen ons, mopperden de bewoners van het land dat net weer een stukje gelukkiger was geworden, straks valt er helemaal niks meer te mopperen en wat moeten we dan? Toen kwamen er verkiezingen.
Uil van Minerva landt in tuin van Eden
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 12:12)


"De uil van Minerva begint pas bij het aanbreken van de avondschemering haar vlucht," aldus Hegel. Maar wat betekent het? We spraken met hoogleraar filosofie aan de universiteit Spijkenisse Jelle Geuzens. "Kijk, uilen zijn sowieso echt extreem zieke dieren.
Verwarde spreker
Bron:Sargasso / opinie

(22-03-2019 11:00)


Concept art by Emer Hyde. Foto: Irish Typepad (cc) COLUMN - Er is al het nodige over geschreven, daar wil ik dit nog aan toevoegen…. Die hele speech kan natuurlijk de prullenbak in worden geanalyseerd. Wie een beetje zijn best doet ziet al snel hoe de spreker citaten uit … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Alstublieft. De allerbeste Baudet-anekdote OOIT
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 08:56)


Begin de dag met een lach! Social Goedemorgen Nederland. Laten we de dag eens vroolijk beginnen met een glimlach en een goed voornemen. De systeemkranten staan vandaag weer tjokvol hatelijke zurigheid over Forum voor Democratie en de FvD-stemmers, en dat is nergens voor nodig.
THUMB
SG-café vrijdag 22-03-2019
Bron:Sargasso / opinie

(22-03-2019 08:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 22-03-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Wat voor kiezer ben jij? GeenStijl legt het uit!
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 21:05)


Zijn GroenLinksstemmers antisemieten? Haten D66-stemmers de democratie? Zijn alle CDA'ers agressieve straatgroeters? NATUURLIJK NIET!  De afgelopen dagen worden een miljoen kiezers in dit land met argusogen en diepe argwaan bekeken. Ze worden openlijk als fascistisch en extreemrechts benoemd en beschuldigd in keurige couranten, door universitaire docenten en zelfs door politici van diverse partijen.
Hee UU. Geef die haatdocent zijn baan terug
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 20:01)


Domme opmerkingen maken we allemaal wel eens Een docent aan de Universiteit Utrecht comment 'Volkert, waar ben je?' op Facebook naar aanleiding van de winst van Thierry Baudet en vangt daar - terecht - een heleboel internet-flak voor.
Even voorstellen: de linkse Diamond & Silk
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 18:01)


Niet ons meest trotse trekje, maar weer eens wat anders dan Mandingo vs Lupe Fuentes. Dit Is De Toekomst Die Liberalen Willen. Meisje links doet ook iets met paarden trouwens, al durven we zelf niet te klikken. Samengevatte boodschap aan de dames: stop NU met zwanger worden/zijn, er wonen al 6 miljard mensen teveel op moeder aarde en ohja Westerse medicijnen zijn satan.
Lineaire TV is op een uur na dood
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 16:00)


Life eh, ticks away. In het vorige decennium werd er nogal snel geroepen dat De Dode Boom nu wel heel snel tot as zou wederkeren, maar zelfs in een tijd waarin drukschaamte echt door iedereen gevoeld zou moeten worden, sneuvelen er nog vele bossen om na een behandeling met inkt door een gleuf in de voordeur geduwd te kunnen worden.
WINDMOLENS MOLENAARS
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 14:04)


Windmolens blijken gewetenloze killers  "Voor het eerst heeft een Duitse studie berekend hoeveel zwevende beestjes zich te pletter vliegen in windparken. De uitkomsten 'zijn zorgwekkend', concludeert hoofdonderzoeker Franz Trieb." Uitermate verontrustende resultaten.
Doodwensdocent @UniUtrecht ‏nu landelijk nieuws
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 13:03)


Duurt een dag. Maar dan heb je ook wat. Maar hee. Krijgt Corné zijn congé? Social Social Arme Volkert. Is het net lekker weer om een stukje te gaan te trainen voor een of andere Zes Kogelen Loop in de buurt van Harderwijk, komt er weer zo'n doodwensende idioot van de Universiteit Utrecht je dag verknallen! Weer de hele dag je naam in het nieuws.
CBS: 'U werkt al 10 jaar voor kat zijn kale miauw'
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 11:11)


ALLES DUURDER NIKS GOEDKOPER! We hoorden een FvD-stemmer op de radio zeggen dat hij al tien jaar gepensioneerd was, maar er in al die jaren nooit een cent bij kreeg. "Terwijl de overheid mijn portemonnee wel wist te vinden voor alle hogere belastingen en duurder gemaakte diensten", verklaarde hij zijn stem.
AIVD: 'Haatprekers bezochten Haga Lyceum 020'
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 10:12)


Ambtsbericht AIVD uitgelekt: school is spil in salafistisch sprekerscircuit. Daar issie weer! Haatpreker Haitham al-Haddad, lang niets van gehoord, duikt toch altijd weer op - al jaren & overal, zoals breed gedocumenteerd door uw GeenStijl (en Brendel).
Deal! kristallen whiskey-glazen en karaf
Bron:geenstijl / opinie

(22-03-2019 08:09)


Wat is het verschil tussen keuvelen en een gesprek? Inderdaad, twee kristallen whiskhey-glazen en kristallen karaf. Vraag maar aan zo'n beetje alle dictators ter wereld en Tony Montana. En u denkt zeker dat Thierry & Theo hun alomvattende provinciale verkiezingsprogramma's onder het genot van een Wicky en Capri-sun schreven nou dacht het mooi niet.
Slowakije stemt tegen corruptie
Bron:Sargasso / opinie

(22-03-2019 08:00)


#AllForJan. Foto: Peter Tkac (cc) Over een links-liberale verkiezingsoverwinning in Oost-Europa en de nuance in politieke beeld van de Oost-Europese lidstaten. Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: