Opinie
Ouder >> 
Nederland OVERSPOELD met zware wapens, politie best wel machteloos
Bron:geenstijl / opinie

(23-04-2018 11:17)


Video Even geen haat maar feiten: "In het eerste kwartaal van het jaar onderschepte de politie 1385 vuurwapens en onderdelen ervan, blijkt uit cijfers die De Telegraaf heeft opgevraagd bij de Nationale Politie. In 2017 waren dat er 7431 tegen 8793 in 2015.
Door Omtzigtinator geïnitieerd slooprapport sloopt corrupte bende Raad van Europa
Bron:geenstijl / opinie

(23-04-2018 09:00)


Mooi dat sinds CDA'er Pieter Omtzigt door de NRC onder de bus is gemieterd Pieter Omtzigt onverstoorbaar blijft doen waar Pieter Omtzigt zo goed in is: spitten en de vuile grond naar boven halen.  In casu bij zijn eigen old boys network, de Raad van Europa, alwaar hij zelfs het hoofd durft te eisen van zijn eigen fractievoorzitter Preda.
THUMB
SG-café maandag 23-04-2018
Bron:Sargasso / opinie

(23-04-2018 07:00)


Dit is het Sargasso-café van maandag 23-04-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
LIVE! Bekerfinale AZ - Feyenoord
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2018 16:55)


POKALFINAL! Wie voetbal weinig kan boeien; hier de vrouw van Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen. Wie voetbal wel wat kan boeien; in De Kuip wordt de 100ste finale van de KNVB-beker gespeeld. Het fris en frivool voetballende AZ van Jahanbakhsh en Weghorst tegen het (na een moeizaam seizoen) opgeleefde Feyenoord van Jörgensen en Berghuis.
Closing Time | Resurrection blues
Bron:Sargasso / opinie

(22-04-2018 15:00)


Dat de blues nog niet dood is bewijst Otis Taylor wel. Hoewel, die is ook alweer bijna zeventig, dus… Lees meer berichten op Sargasso.
Bassiehof – Staatsscetaris Blokhuis, rot toch op met je anti-zuip-, rook- en vreetcommissie
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2018 10:55)


De gereformeerde staatssecretaris van Volksgezondheid Paul Blokhuis (ChristenUnie) komt voort uit de RPF. U weet wel, die partij die tegen abortus, euthanasie en het homohuwelijk was. Vader Blokhuis was predikant dus het vingerwapperen is er thuis ingebakken.
Dividendleugens geven Rutte III een dreun
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2018 09:34)


Geen zetelschiftingen vandaag bij Maurice de Hoax, maar wel een dikke dreun voor Rutte III: het liegen en draaien over de afschaffing van de dividendbelasting maakt belastingbetalers BOOS.. Niet alleen is een overweldigende meerderheid (pdf) tegen de afschaffing van de dividendbelasting (goh, belastingbetalers die aandeelhouders van bedrijven geen gratis bonussen willen geven, verwacht je niet!), helemaal gelooft niemand de fractievoorzitters van de coalitie die beweren zich geen memo's en bonnetjes van dat besluit te kunnen herinneren.
Kunst op Zondag | Internet
Bron:Sargasso / opinie

(22-04-2018 07:00)


Stop ACTA 21. Foto: Martin Krolikowski (cc) Afgelopen week had internet en haar bijwerkingen weer onze aandacht. Wat ooit het meest democratische gebied op aarde zou worden, is de meest gecontroleerde en aangestuurde verblijfplaats geworden. Aangestuurd door anderen dan jij, verblijfplaats van bijna iedereen.
AFA-schuim jaagt huurder uit kraakstraat, lulhannes Van Aartsen doet weer helemaal niks
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2018 19:50)


Gemaskerde, extreemlinkse geweldsgebruikers van AFA hebben met stenen en vuurwerk een huurder uit zijn woning gejaagd in de straat waar uitgeprocedeerde illegalen onder gedogend toezicht van Jozias van Aartsen diverse woningen gekraakt hebben. Social Video Vanmorgen kwam het nieuws naar buiten dat de extreemrechtse actiegroep "Identitair Verzet" een woning in de Amsterdamse Rudolf Dieselstraat "gekraakt" zou hebben, bij wijze van tegenprotest tegen de illegale bewoning van andermans woning door illegale, uitgeprocedeerde asielzoekers die al jaren door Amsterdam zwerven.
Feestje. Rutger Groot Hamassink en Sadet "Chavez was OK olé" Karabulut op het Marxisme Festival
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2018 16:30)


Altijd als een zure linkse systeemlul zegt dat de universiteit een neoliberaal bolwerk van rechtse blanke haatmannen is kun je zeggen: 'haha nee hoor, want je kan niet met vlaggetjes van Hitler rondlopen op de faculteit maar als je een festival wilt organiseren voor een totalitaire haatideologie gebaseerd op permadeugen dan krijg je gewoon subsidie en een zaaltje'.
Hoeveel is je oma waard?
Bron:geenstijl / opinie

(23-04-2018 10:04)


Hej dat is grappig. In Nederland Pialand met voltooide levenseindes en baarmoederstofzuigertjes 4 all is het sowieso al niet al te best gesteld met respect voor "the sanctity of life" en nu doen de hoge heren in Den Haag er nog een scheppie bovenop. Ouderen niet meer opereren, bijvoorbeeld, want duur.
Dividenddrek druppelt door: Wiebes kreeg memo tijdens formatie maar heeft het bonnetje ingeslikt
Bron:geenstijl / opinie

(23-04-2018 07:55)


Na Teflon Rutte en Alexander 'Op zoek naar mijn bonnetje' Pechtold blijkt ook Eric Wiebes keihard nat te gaan in dividendbelastinggate.  Goedemorgen Nederlanders die wel belasting betalen. U kunt allemaal de tering krijgen van grote multinationals alsmede tevens ook van de partij die 1,4 miljard voor ze heeft verdiend, de vvd.
THUMB
Also also. Merkel noemt Joden de nieuwe Joden en wijt groeiend antisemitisme aan vluchtelingen
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2018 18:39)


Angela Merkel, die u kent van Wir schaffen das, schaft das al een tijdje niet meer en heeft haar welkom-in-mijn-land-vlaggetje bij het oud papier gemieterd. Video "“I am embarrassed due to the fact Jewish institutions require security detail in 2018,” Merkel said.
THUMB
Kijk. Rare rechtbanktekeningen van bendeleden van het Cartellum Factionem
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2018 15:02)


Wouter Bos. Woutertje fuckinkje Bosje. Dacht je dat we eindelijk verlost waren van het neoliberale kontje dat de sociaaldemocratie voorgoed in een aristocratie transformeerde en dat lekker daarna de planeet ging slopen bij Shell, wordt ie genoempt als burgemeester van 020.
Telebelg: "Liever de koning dan Kuzu!"
Bron:geenstijl / opinie

(22-04-2018 13:04)


"Kwaliteit staat voorop", aldus Paul Jansen bij zijn aantreden bij De Telebelg.  Geen idee of Paul Jansen de begrippen kwaliteit en kwantiteit expres heeft verwisseld, of dat hij misschien al volledig is gebelgificeerd, maar in zijn krant kunnen we tegenwoordig genieten van dit soort pareltjes.
THUMB
Klokkenluider dubieuze FBI-praktijken hangt gevangenisstraf boven het hoofd
Bron:Sargasso / opinie

(22-04-2018 10:40)


Vergeet Comey en McCabe. Steun klokkenluider Terry Albury, schrijft Trevor Timm in Columbia Journalisme Review. Terry Albury is een voormalige FBI-agent die een vertrouwelijk handboek van de FBI naar buiten heeft gebracht dat door The Intercept is gepubliceerd.
THUMB
SG-café zondag 22-04-2018
Bron:Sargasso / opinie

(22-04-2018 07:00)


Dit is het Sargasso-café van zondag 22-04-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Feynman en/of Feiten – Het OM faalt enorm
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2018 21:15)


De Europese flitsmarathon is ongeveer halverwege. De snelwegen raken richting de nacht steeds leger, waardoor de struikrovers misschien minder slachtoffers maken, maar wel steeds hogere bedragen innen.  Onder het mom van veiligheid wordt in Nederland voor snelheden geflitst die in Duitsland, België en Verenigd Koninkrijk niet vervolgd worden.
Weekend-wegkijker: Niall Fergusons zesluik "The War of the World"
Bron:geenstijl / opinie

(21-04-2018 18:33)


Video Nu dachten we ome Niall inmiddels eigenlijk wel te kennen. In 2011 uitgehuwelijkt aan Ayaan, en twee hele dikke documentaire-reeksen over zijn boeken Civilisation en The Ascent of Money. Hoe het dan precies kan dat we dit geweldige zesluik uit 2006 genaamd The War of the World, gebaseerd op het z'n gelijknamige boek, al die tijd over het hoofd gezien hebben weten we niet, maar sowieso de schuld van Mark Zuckerburg.
Closing Time | When God comes back
Bron:Sargasso / opinie

(21-04-2018 15:00)


Ik leerde All Them Witches kennen via een cover van Voodoo Chile. Een potje ouderwetse rock, wie wordt daar niet blij van? Lees meer berichten op Sargasso.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: