Opinie
Ouder >> 
Elco Brinkman kondigt VOLKSREVOLTE aan
Bron:geenstijl / opinie

(18-08-2018 18:33)


CDA-saurus Elco Brinkman (170) stapt op als, ja wat deed ie eigenlijk nog. De man die in 1994 al de groetjes van Ruud kreeg, maar toch nooit echt weg ging, gaat nu toch. En dan komen ineens De Waarheden op tafel. Wat is dat toch met Opstap-Politici? Pas als ze weggaan, gaan ze ineens eerlijk lopen doen.
THUMB
Ebru Umar - Liefdesbrieven aan Erdogan
Bron:geenstijl / opinie

(18-08-2018 15:30)


Wie op de website van de Turkse ambassade in Den Haag verzeild raakt, zou zomaar kunnen denken met een vrolijke democratie te maken te hebben. Mooie plaatjes van vakantiebestemmingen, een uitnodiging om te investeren in Turkije en uiteraard de mogelijkheid om je kind aan te geven als Turk zodat het straks als strijder van Erdogan Europa kan bestormen.
Links dramt Kerwin Duinmeijer-herdenking naar de Dam om bezoekcijfers op te krikken
Bron:geenstijl / opinie

(18-08-2018 12:13)


Denk niet wit, denk niet zwart, maar alleen maar in de politieke kleur van je door opzichtig drammen vervulde hart. GroenLinks heeft de boel overgenomen in 020 en dat betekent dat de hele postmoderne santenkraam van vervangheiligen wordt ingevlogen.
Altrecht is nog steeds een goor drugshol
Bron:geenstijl / opinie

(18-08-2018 10:11)


Het bericht die je wist dat zou komen: kliniek Altrecht, de psychiatrische proeftuin alwaar Anne Fabers moordenaar Michael Panhuis zich helemaal de ninja snoof & neukte, is nog steeds een verdorven drugshol. Die signalen kuchte een man in een regenjas ook al door de brievenbus van de GeenStijl, maar het AD schrijft het op en dus is het dubbel waar.
THUMB
Closing Time | Aretha Franklin
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2018 20:00)


En weer is ons een muzikale held ontvallen. Gister overleed Queen of Soul Aretha Franklin op 76e jarige leeftijd aan kanker. Hoewel haar carrière een paar keer flink inzakte, maakte ze altijd weer een comeback. Zoals met The Blues Brothers, … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Inzending: 'Waanzin rondom Indië-veteranen'
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 18:33)


Federatie Indische Nederlanders in de mail, getriggerd door NRC. Of we alsjeblieft vandaag, "de dag dat Indonesië zich onafhankelijk verklaarde en Nederlanders feitelijk vogelvrij waren", een inzending wilden publiceren. Maar natuurlijk, bij dezen: Waanzin rondom Indië-veteranen Het lijkt inmiddels traditie om vooral rond de Nationale Indiëherdenking af te geven op Nederland en Indië-veteranen.
Freedom VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 16:00)


Het is weekend. U bent vrij. Lekker toch, vrij zijn. 't Is zoeter hier zijn maker te loven;'t Gebed klinkt schoon langs berg- en heuvelzij;Veel meer dan ginds rijst hier het hart naar boven:Men is zijn God op bergen meer nabij.Hier schiep Hijzelf altaar en tempelkoren,Nog door geen tred van 's mensen voet ontwijd;Hier doet Hij zich in 't raat'lend onweêr horen…En rollend roept Zijn donder: Majesteit!Prettig weekend.
Kille boomers zorgen voor bescheiden sterftepiek
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 14:15)


Jammer zeg. De hittegolf des aanstoots/doods heeft niet gezorgd voor de gerontocide waarop we allen hoopten.  De generatie die nog pampieren kranten koopt bij Peter de Marketingbelg is volgens een stukkie in de Trouw steeds beter bewapend tegen het omgevolkte Meedieterranee-weer.
Willekeur
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2018 13:00)


Protest Groningen bij bezoek Kamp. Foto: Milieudefensie (cc) Voor zijn stage bij Fossielvrij NL toog Marco Dijkstra naar Groningen. Hij spreekt er in de aanloop naar de actieweek van Code Rood met slachtoffers van de aardbevingen en aanverwante ellende.
THUMB
GroenLinks wil meer investeren in mensenhandel
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 11:12)


Interessant. Lodewijk Asscher wijdde zijn wethouderschap aan het dichtspijkeren van rooie ramen om mensenhandel tegen te gaan. Maar GroenLinks nam het stokje over, en die willen de waterwegen openstellen voor mensensmokkel. In de krant van missionair Nederland schrijft GL-raadslid Tirza de Fockert dat Amsterdam de havens moet openen voor dobberstomers vol menselijke smokkelwaar uit het Midden-Oosten.
THUMB
Milli Görüs organiseert All Inclusive Haatreizen
Bron:geenstijl / opinie

(18-08-2018 17:00)


Weekendscholen Erdogan nergens voor nodig. Social Corendon kan wel inpakken want vakantiegangers die toe zijn aan echte kennismaking met een andere cultuur kunnen ook terecht bij Erdo-islamclub Milli Vanilli Görüs! "Moskee-organisatie Milli Görüs heeft de afgelopen jaren tientallen Turks-Nederlandse jongeren meegenomen naar Turkije, om hen te laten onderwijzen door een radicale imam.
Lol. Feesboekgangstas gestalkt door ambtenaren
Bron:geenstijl / opinie

(18-08-2018 13:59)


De cringe: dat je tof loopt te doen op sociale media en dat er dan een oma of een digibeet familielid eronder zet: WAT ZIE JE ER LEUK UIT GR. OMA GERDA KOM JE SNEL WEER LANGS? Niet te doen. Ook erg: de gemeente Amsterdam die hele bureaux van duurbetaalde adviseurs aan het werk zet om de tof doende facebookgangsters te stalken, opdat er netwerkkaartjes getekend kunnen worden van jeugdbendes in 020.
Kofi Annan gestopt met oud-diplomaat zijn
Bron:geenstijl / opinie

(18-08-2018 10:45)


De oud-'hoogst bouncende negert ter wereld' is niet meer. Kofi Annan, secretaris-generaal van de VN tussen 1997 en 2006, is overleden. De vriendelijk lachende kerel die een vriendelijk lachende kerel bleef toen George Dubya na 9/11 zijn organisatie buitenspel zette en troepen stuurde naar Afghanistan en Irak en vriendelijk bleef lachen toen er weer eens geen vrede kwam in Israël.
Jeuj! Shirin Musa lanceert nieuwe campagne
Bron:geenstijl / opinie

(18-08-2018 08:19)


Vorige week had Shirin nog copywriters tekort, maar dat heeft GeenStijl voor haar opgelost, dus nu is de nieuwe campagne 'Ontsnap aan je vakantie' toch op tijd klaar. Persbericht! Den Haag, 17 augustus 2018. Femmes for Freedom (FFF) lanceert onder de naam ‘Ontsnap aan je vakantie’ een social media campagne om opnieuw de aandacht te vestigen op gedwongen achterlating, huwelijksdwang en vrouwelijke genitale verminking.
THUMB
GSAV. Creatieve duizendpoot Tom Six over The Human Centipede, Trump en zijn nieuwe rolprent
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 20:00)


Video Je kan als Nederlandse cineast natuurlijk laffe romcoms produceren. Je kan ook shockfilms met aan monden genaaide anussen in elkaar vouwen die vervolgens het collectieve geheugen van het internet binnensluipen. Dat laatste deed Tom Six: de filmdictator van The Human Centipede schoof aan bij GeenStijl om te praten over zijn nieuwe film The Onania Club.
Eindelijk. Keiharde kwaliteitsporno op GeenStijl
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 17:00)


⚠ ⚠  ADULTS ONLY ⚠ ⚠ NSFW ⚠⚠ 18+
THUMB
LIVE. Gezelligheid in Gaza
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 15:00)


Het is weer gezellig aan grens alwaar de Pallies en iedereen met z'n krukken aan de hekken staat te roeptoeteren onderweg naar helemaal niets of niemand, behalve een eventuele dood, maar dan heeft Israël het gedaan en da's ook wat waard qua martelaarschap.
Verslaggever RTV Rijnmond: 'Ik wil WEL feiten'
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 13:14)


Leuk! Bij RTV Rijnmond hebben ze ook internet. Dat concluderen wij uit het feit dat wij op onze factcheckcheck van gisteren 'Leefbaar Rotterdam wil feiten over criminaliteit. MAG NIET van 'verslaggever' RTV Rijnmond' antwoord kregen van niemand minder dan Paul Verspeek, de RTV-Rijnmond verslaggever in kwestie, zelve.
THUMB
LIVE. Erdogan = Hitler-zegger voor de rechter
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 12:13)


Zij hebben Allah. Wij de vrijheid van meningsuiting. Maar waarom wordt een Nederlandse Nederlander die zijn vrije mening uit over de Turkse coup dan voor een Nederlandse rechter gedaagd? Kafkatürk! Wat het nog absurder maakt, is dat de wet die belediging van een bevriend staatshoofd (niet onze vriend - red.
Huilversum: billenknijpers niet gewenst (ja Francisco)
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2018 10:11)


Oh MSM. Pieter Broertjes (ex-VK) gaat wat DOEN aan het feit dat in de Hilversumse horeca jonge mensen van de charmantere kunne gewoon niet meer normaal uit kunnen gaan wegens bepotelings. Er komt een haatcampagne tegen rapedwergen, er komt een horecabrede blacklist voor notoire kontjesgrijpers en last but not least wordt er ook aan de bewustwording gewerkt.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: