Opinie
Ouder >> 
Heerlijke schutter Lars Andersen schiet pijlen met ziek veel effect
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 19:01)


Inderdaad, en dan nu een topic over twee filmpjes van bijna 2 jaar oud. Video Lars Andersen (wiki), die kent u natuurlijk nog van dat topic uit 2015. Sindsdien houden we onherstelbaar van hem en hij heeft bovendien echt niet stilgezeten. Zo was hij dé consultant achter de meest recente Robin Hood-film (na breek) en dropt hij om de zoveel tijd weer iets onmogelijks.
GIGA Romeins legioenskamp in Katwijk gevonden
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 17:01)


6000 invasiërs, aan de Romeinse buitengrens, in Nederlandje Inferior Video Nog meer vrolijkstemmend archeologisch nieuws deze maand! Na de kruisnagels van de Here Jezus, een Amelands armbot van 1750 jaar oud, 4 verdronken dorpen in de NOP hebben we nu ook een S.
Nee hè. Rutte gaat door als vvd-lijsttrekker
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 15:10)


Zat er dik in Nou. Bij RTL Nieuws zijn ze eruit. Mark Rutte, de premier die u 1000 euro beloofde, die geen cent meer naar de Grieken zou sturen, die de Onderste Steen boven zou krijgen, die de uitslag van het referendum zou respecteren, die de bonnetjes van Fred Teeven echt niet kon vinden, die zeker wist dat Halbe erbij was, die tot in zijn vezels overtuigd was van het afschaffen van de dividendbelasting, die tot tranen toe geroerd was door de verschrikkelijke toeslagenaffaire, die het virus maximaal zou controleren, die Mark Rutte, wil nog vier jaar door als vvd-leider en premier.
THUMB
LIVE hoger beroep booslim Jawed Sultani
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 13:05)


Ook hij was boos vanwege..... CARTOONS Lang voordat islamitisch steekterrorisme hip werd in Frankrijk, lagen er in Nederland al mensen uit te bloeden op de tegels van Amsterdam CS wegens de dodelijke combinatie cartoons + profeet.
ARTSEN: "WINDMOLENS ZIJN ZIEKMAKERS"
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 11:09)


Klimaataap komt uit mouw. Maar.... verhaal mag NIET verteld worden Video Stress. Hartziekten. Vaatziekten. Slaapstoornissen. Aderverkalking. Hartinfarcten. Herseninfarcten. Oorsuizen. Hoofdpijnklachten. Misselijkheid. Slaapproblemen. Hartritmestoornissen.
Het was weer een ontzettend gave nacht in NL!
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 08:50)


Schieten & steken Oudere man zwaar mishandeld door vijf jongeren. De man raakte onwel en werd ter plekke gereanimeerd. Dat is: vijf jongeren. Tegen één oudere man. Er is uiteraard geen signalement. Wel droegen de 'jeugdigen' donkere kleding.
Noorderzon
Bron:Sargasso / opinie

(29-10-2020 08:00)


COLUMN - Jaren geleden, nadat een liefdesrelatie kapot was gegaan en mijn broer zijn leven volledig had laten ontsporen – hij liet al zijn werk uit zijn handen vallen, stalkte zijn ex, en brak zelfs bij haar in – klopte … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Ticket Taker
Bron:Sargasso / opinie

(28-10-2020 21:00)


Popliedjes bestaan meestal uit twee elementen: muziek en tekst. En het kan dus gebeuren dat je een plaat al tien jaar in huis hebt, dat je meezingt met de gedeeltes die je kent en dat je op een gegeven moment … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Inzending: 'Hoi. Babies maken?'
Bron:geenstijl / opinie

(28-10-2020 20:02)


Kinderwens. Ons probleem? Beste Geenstijl, Al vele jaren lees ik met veel plezier jullie roze blog. Jullie geven een onafhankelijk geluid, wat hard nodig is in de samenleving. Hierbij stuur ik jullie graag een stukje over waarom vrouwen in Nederland achterblijven t.
Rotterdam gaf woordkunstenaar Insyano €2100
Bron:geenstijl / opinie

(28-10-2020 18:00)


Hartverwarmend Mooi nieuws uit de culturele sector, die dezer dagen in zulk zwaar weer zit. Rapper Insayno, de beste stadsdichter die Haarlem nooit gehad heeft, kreeg van de gemeente Rotterdam namelijk een steuntje in de rug van 2100 euro.
Onderzoek RIVM: U eet verkeerd
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 18:00)


Moet dat nu? Kom op, RIVM. Nu even niet. We hebben al: corona. En: alles wat door corona komt. Daar kan vandaag echt even geen onderzoek bij over dat we niet volgens de Schijf van Vijf eten. De schijf van vijf zeg. De coronavariant van de schijf van vijf is drop, chips, bier, bitterballen & friet.
THUMB
NAVO: 'Hoera retweet het is de dag van Turkije'
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 16:05)


Koekoek Social Höera! Onze bondgenoot Turkije is jarig, onze cultureel-politieke gelijke Turkije mogen we wel zeggen, en de president van Turkije is altijd heel aardig voor de president van Frankrijk en hij doet ook nooit aangifte tegen Nederlandse parlementariërs en hij slaat nooit dreigende taal uit en hij gooit nooit rechters en journalisten in een cel en het is geen dictator en het is ook geen islamitische aap (*) en Turkije bemoeit zich niet met gewapende conflicten en Turkije maakt nooit ruzie met Cyprus en ook niet met Griekenland en ook niet met Saudi-Arabië en ook niet met de Verenigde Arabische Emiraten en ook niet met Rusland en ook niet met Italië en ook niet met Frankrijk en ook niet met de Verenigde Staten en al helemaal niet met Nederland! Het gaat heel goed met de Turkse Lira (het gaat namelijk echt fantastisch) en Erdogan is geen radicale islamist en hij is ook geen fascist en hij is de aller- aller- allerbeste hoeder van mensenrechten en van normen en waarden in het algemeen en hij doet nooit dingen met Russische afweersystemen waardoor iedereen over de fokking zeik is.
THUMB
NEE. 'Bruin café verdwijnt'. NEE
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 14:17)


Opmars ketens, bruin café verdw... WAT Nee. Neehee. Wat moeten we dan op maandagochtend? Moeten we die jonge klare dan drinken op kantoor? En wat moeten we dan op maandagavond? Op de bank hangen met Samantha, kijken hoe ze zo'n zielig dekje breit voor een hond (zo'n slome labrador retriever) die je niet eens wil? Wat moeten we dan op dinsdagavond? Naar de tennisclub, net doen of we het leuk vinden om tussen de games door te luisteren naar het gezeik van Frans en Piet-Maurits? Wat moeten we dan op woensdagavond? Bridgen met je tante in het buurthuis? Wat moeten we dan op donderdagavond? Een televisieprogramma met Carlo Boszhard kijken? Wat moeten we dan op vrijdagavond? De barman bij ons thuis uitnodigen? Wat moeten we dan op zaterdagmiddag? Tegen onszelf schaken in de woonkamer? Wat moeten we dan op zaterdagavond? Chinees bestellen en het THUIS opvreten? Wat moeten we dan op zondagmiddag? Voetbal kijken in het stadion? Of in ons eigen huis??? Wat moeten we dan op zondagavond? Met het bord op schoot televisiekijken? Doe effe normaal zeg.
THUMB
LIVE. 23-jarige Allahoe akbar roeper onthoofdt vrouw, vermoordt twee anderen in kerk te Nice
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 12:31)


Even alles op een rijtje Bonjour en een hele fijne dag voor iedereen behalve voor de Allahoe akbar roeper die in Nice drie mensen doodstak, die Allahoe akbar roeper die in Avignon met een mes zwaaide (en nu dood is) en de figuur die in Saoedi-Arabië het Franse consulaat aanviel.
Bonjour. 2 doden en meerdere gewonden bij mesaanval in kerk in Nice
Bron:geenstijl / opinie

(29-10-2020 09:55)


Respectloos Social Weer een bericht van bij de niet zo vrolijke Fransen. In Nice heeft iemand in de buurt van de Notre Dame kerk (niet die ene, red.) om zich heen lopen steken en daarbij ten minste één dode en meerdere gewonden veroorzaakt.
THUMB
SG-café donderdag 29-10-2020
Bron:Sargasso / opinie

(29-10-2020 08:00)


Dit is het Sargasso-café van donderdag 29-10-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Erdocartoons krabbelen in het Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(28-10-2020 22:02)


En die Amerikaanse verkiezingen komen ook fluks dichterbij Video Deze keer gegarandeerd niets over de burgemeester van Amsterdam. Niet dat het beter gaat in de hoofdstad, maar gewoon toevallig. Eigenlijk waren we alleen een beetje met het geluid aan het spelen, toen er zich een gesprek ontvouwde, dat we u niet willen onthouden.
Voor in uw aderen: drie uur lang Alex Jones bij Joe Rogan deel III
Bron:geenstijl / opinie

(28-10-2020 21:00)


We hebben het niet verdiend maar krijgen het toch. Video Want de beste uren van ons leven, namelijk Alex Jones bij Joe Rogan deel I en Alex Jones bij Joe Rogan deel II, kreeg gisteravond een III. In Joe's nieuwe studio te Texas, dus praktisch bij Lex om de hoek.
THUMB
Triest. NPO steekt Opsporing Verzocht neer
Bron:geenstijl / opinie

(28-10-2020 19:09)


Succesvolle Divibokaal Show moet MINDER MINDER Video Ook al gesneuveld op het hakblok van de multiculturele samenleving. Opsporing Verzocht. Uw wekelijkse inkijk in de vaart der volkeren en Staat van Het Land bestaat al sinds 1975 (!) en is een groot succes onder de bibberende bejaarden van Nederland 1 die de afstandsbediening niet kunnen vinden.
RIVM: +8123 (maar dat klopt niet want storing)
Bron:geenstijl / opinie

(28-10-2020 17:00)


ICT overheid heeft weer eens een loopneus OF SPEELT ER WAT ANDERS? Social Je kunt niet aan de ene kant allemaal dingen roepen over complottheorieën verkondigende viruswappies, vingerwappen over nepnieuws danwel boekjes in de Bruna als gevaarlijk beschouwen, terwijl je aan de andere kant ONTZETTEND LOOPT TE GOOCHELEN met dagcijfers waarop beleid gemaakt wordt.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: