Opinie
Ouder >> 
THUMB
Ebru Umar - Er is hoop dat Erdogan oprot
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 20:30)


Wat Rotterdam is voor Nederland, is Izmir voor Turkije: de stad van werkende geen gelul-mensen. Het is de stad waar het geld verdiend wordt, waar men het hart op de tong heeft en waar de raki vloeit, liefst met een visje – ook Turkse vis moet zwemmen.
Varen Duitse NGO-boten met migranten wel of niet onder Nederlandse vlag?
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 18:55)


Video Ja, het onderstaande Italiaans regeringsvlogje is al van gisteravond, maar we komen er toch nog even op terug. Want een boot met 226 voor de Libische kust opgeviste arbeidskapitalen wordt gesommeerd maar lekker TERUG NAAR Z'N EIGEN LAND te gaan, en dat is blijkbaar Nederland.
VrijMiBo van de Maand
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 16:25)


Het is weekend. Het weer is misschien niet best, maar het is tenminste geen november. Het regent en het is novemberWeer keert het najaar en belaagtHet hart, dat droef, maar steeds gewender,Zijn heimelijke pijnen draagt. En in de kamer, waar gelatenHet daaglijks leven wordt verricht,schijnt uit de troosteloze stratenEen ongekleurd namiddaglicht.
'Democraat' Thom de Graaff ongekozen benoemd tot Onderkoning van Nederland bij Raad van State
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 14:15)


Social Eerst verloor hij de verkiezingen. Toen werd hij de minister die de gekozen burgemeester zou regelen. Toen ging dat mis en werd hij zelf benoemd tot burgemeester van Nijmegen. Toen ze daar eindelijk van hem af waren ging hij de HBO-raad vervelen en na zo'n glanzende carrière ben je in Nederland de ideale kandidaat om vice-voorzitter van het eerbiedwaardige instituut der Raad van State te worden.
Gezellige islamitische fundamentalisten mailen Eerste Kamer over boerkaverbod
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 12:13)


Knipperdeplak uit de doorgestuurde mail van een kuchend Eerste Kamerlid. Allemaal gezellige clubs die iets vinden van het boerkaverbod. Lezen jullie mee, Nieuwsuur en NRC? Je hebt helemaal geen BuZa-lijsten meer nodig zo!  Extraspeciale tip voor alle ambtenaren die in dialoog willen gaan met gematigde moslims: even naar beneden scrollen, op wat linkjes klikken en kijken of de moslimclub die u dood wilt knuffelen ook op deze lijst staat.
Vader huilend grensmeisje: 'Moeder en dochter zijn nooit gescheiden door Border Patrol'
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 10:11)


Iconische foto die dan misschien wel iconisch is maar toch niet echt een icoon kan zijn omdat het in werkelijkheid toch allemaal weer anders ligt ALERT! Social En zo sloeg de terechte verontwaardiging over kinderen die van hun ouders worden gescheiden en in kooien slapen om in journalistieke hysterie.
Van Aartsen wil samenwerking met salafisten, wordt gesteund door Beatrice de Graaf
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 08:00)


Social Welja. Wat is dat toch bij de regentenklasse? Een soort exotisme dat leidt tot een structureel onvermogen inherent vijandige ideologen als zodanig te zien. De interim-burgervader van de liefste stad van NL pleit nu voor een "pragmatische benadering" en "samenwerking" met salafistische organisaties.
Langer werken in Oostenrijk
Bron:Sargasso / opinie

(22-06-2018 07:00)


Prikklok van nachtwaker met leren omhulsel, riem en met sleutel aan ketting, gehaald uit puin 1940. Foto: Museum Rotterdam (cc) De conservatieve Oostenrijkse regering wil de arbeidstijd flexibiliseren en oprekken naar 12 uur. Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Utrechtse agent zwaargewond doordat hij uit gebouw moest springen na explosie
Bron:geenstijl / opinie

(21-06-2018 21:18)


Social Ai dit ziet er akelig uit. Na een explosie is in een flat in Kanaleneiland brand ontstaan. Een agent die daar aanwezig was, moest uit het raam springen en is ernstig gewond geraakt. Volgens het AD/Utrechts Nieuwsblad zouden er nog meer gewonden zijn.
Arten zonder Grenzen @AzG_nl ook al grenzeloos aan de Afrikaanse ruil-neuqseks met prostituees
Bron:geenstijl / opinie

(21-06-2018 18:05)


Social Ja, er zal daar wel iets in het water zitten ondanks dat er geen water is. Want mannen uit de Ontwikkelde Wereld gaan er met niets dan goede bedoelingen op zoek naar een nieuwe Facebook-profielfoto, en voor je het weet staan ze tot aan hun knieën in de krap meerderjarige prostituees.
Closing Time | Dance on Vaseline
Bron:Sargasso / opinie

(22-06-2018 20:00)


David Byrne en Christina Wheeler (op plateauzolen) in 1997. Uit het eerste seizoen van ‘Sessions at West 54th Street’. Lees meer berichten op Sargasso.
Azarkan stuurt woedende klaagmail aan Kamer
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 17:30)


Farid Azkaban haat openbaarheid en lekken. Hier dus een lekje van zijn mail aan alle Kamerleden. Komt die zeikmail van het perfide racebaitende pillenbekje aan zijn kleega's:  Aan: Leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Geachte collegae, Middels deze brief stellen wij u gaarne op de hoogte van het overtreden van de artikelen 7.
Ontkoolzuurificatie van het Avondland dreigt
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 15:16)


Boze burger wordt nog bozer. Europa staat aan de rand van de afgrond. Langzaam hebben we het laten gebeuren, toen we werden gewaarschuwd luisterde niemand en straks vragen we ons allemaal vertwijfeld af of ons continent ons continent nog wel is.
THUMB
Hoorcollege. Docent Hanzehogeschool Groningen snapt verschil tussen democratie en dictatuur niet
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 13:14)


Hebben wij nou zo slecht opgelet op school, of zijn docenten minder goed geworden? We dachten toch echt dat Amerika nog steeds een democratie is. En dat je op een verpleegopleiding leerde verplegen. Video Dat verpleegkundigen in een team moeten kunnen functioneren, dat snappen we.
Hollandse toestanden in Amsterdam: pand beschoten met raketwerper
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 11:12)


Social Is dit ons land nog wel? PRAKTISCH GISTEREN NOG, vlogen de RPG's ons om de Amsterdamse oren, en nu dit weer. Dat gebeurde hier vroeger niet, dus je wordt bedankt HITLER. Maar goed, het pand op de Teleportboulevard 124 is de trotste ontvanger van 's lands eerste anti-tankgranaat in dit decennium.
Oproep: stuur agent die uit flat sprong een kaartje
Bron:geenstijl / opinie

(22-06-2018 09:10)


We krijgen ze niet uit ons hoofd, die akelige beelden van de agent die uit een brandend flatgebouw valt. Het lijkt erop dat de agent in ieder geval twee benen heeft gebroken. Maar om de machteloosheid te bestrijden en vooral om de betrokkene een zeer verdiend alsook welkom hart onder de politieriem te steken, kunt u toch iets doen, hoe klein ook.
THUMB
SG-café vrijdag 22-06-2018
Bron:Sargasso / opinie

(22-06-2018 07:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 22-06-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Visegrad landen niet naar informele immigratietop
Bron:Sargasso / opinie

(21-06-2018 21:40)


Polen, Hongarije, Slowakije en de Tsjechische Republiek laten de informele EU-top over het migratiebeleid lopen. De landen willen onder geen beding verplicht worden een deel van de asielzoekers op te nemen. Lees meer berichten op Sargasso.
Onderzoek: vluchtelingen keigoed voor economie
Bron:geenstijl / opinie

(21-06-2018 19:30)


Laad die boten maar vol! Het gaat helemaal niet goed met de economie in Europa, een biertje kost soms wel drie euro en sigaretten zijn überhaupt niet meer te betalen, maar gelukkig is er nu een oplossing. Een paar Franse geleerden hebben berekend dat vluchtelingen hartstikke goed zijn voor de economie dus hop hop hop waar we wachten we nog op? Laat de Sargentini-boten die in Spanje en Italië niet aan wal mogen lekker omvaren en stuur ze subiet naar Rotterdam! Zit u kansloos op een houtje te bijten in Niger? Naarden heeft u nodig.
Kijk. Zo mooi zijn Iraanse vrouwmeisjes
Bron:geenstijl / opinie

(21-06-2018 17:00)


Rusland is een ongezellige autocratie, maar als je uit een nóg naardere dictatuur komt, voelt Rusland als een teug vrije adem. En dankzij het WK zien wij ook eens hoe prachtig Iraanse mevrouwen zijn, zo zonder asociaal uitgegumd te worden onder sluiers.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: