Opinie
Ouder >> 
Freek Jansen zit nog steeds bij @fvdemocratie
Bron:geenstijl / opinie

(24-11-2020 08:53)


De klok sloeg middernacht en de partij veranderde weer in een pompoen Er is helemaal niets veranderd bij Forum na het partijberaad bij Van der Valk in Tiel van maandagavond. Na berichten dat Freek Jansen wel, toch weer niet en daarna waarschijnlijk wel van de kieslijst zou verdwijnen, is er vooralsnog geen officiële verklaring van het partijbestuur naar buiten gekomen.
Closing Time | Les Filles Du Bord De Mer
Bron:Sargasso / opinie

(23-11-2020 21:00)


Arno Hintjens zag ik in het voorjaar van 1981 in de hoek van een schoolplein optreden als frontman van T.C. Matic. Ergens in de buurt van Brugge. Ik had geen idee. Het was door mijn Vlaamse vakantievriendinnetje van toen, M****, … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Thierry Baudet weg als partijleider FvD
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 18:21)


Even skippen naar 3m26s Zo. Dat is even een statement. Thierry Baudet ziet af van zijn plek op de kieslijst van FvD, na al het gedoe rondom zijn leiderschap en dat van Freek Jansen. Volgens Baudet is nog niet duidelijk of de beschuldigingen kloppen (dat is het wel, red.
THUMB
Vanavond maar effe Arnhem schoonvegen
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 16:25)


Die op Urk mogen het zelf uitzoeken want dat is toch een republiek Video Er gebeurt in Nederland heus nog wel meer dan de heroplevingen van de Hitlerjügend en de Komsomol. Er worden ook nog gewoon complete wijken gesloopt! Zoals Geitenkamp in Arnhem, een 'volkswijk' waar jongeren en "jongeren" boos zijn omdat ze geen vuurwerk mogen afsteken, ofzo.
Bukken bukken bukken. Leraar die vragen stelde over moslimextremisme zit thuis
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 15:20)


Je verwacht het niet De verdraagzaamheid klotst weer eens tegen de plinten in de Kauthariaanse hoek van de maatschappij. De leraar die vrij legitieme vragen stelde over het causale verband tussen geweld en de islam zit momenteel thuis, wegens doodsbedreigingen.
LIVE. Verhoren Wiebes en Asscher bij kinderopvangtoeslagaffairetribunaal
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 14:00)


Kent u deze nog??? Zo. Vorige week de ambtenaren. Vanochtend wat politiek kanonnenvlees. Maar nu. Nu komen de echte kopstukken. De Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag begint de verhoren van Eric Wiebes en Lodewijk Asscher en dat komt mooi uit want Eric Wiebes en Lodewijk Asscher waren staatssecretaris van Financiën en minister van Sociale Zaken toen de roversbende van de Belastingdienst losging op talloze onschuldige ouders.
Quote du Jour | De macht van ambtenaren
Bron:Sargasso / opinie

(23-11-2020 12:00)


  Nu de politici aan de beurt zijn om zich te verantwoorden over de toeslagenaffaire moeten we misschien ook eens kijken naar de verhouding tussen politiek en ambtenarij. In de NRC schreef Tom-Jan Meeus afgelopen zaterdag over een rapport van … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
JFvD'ers op 4Chan woedend en gefrustreerd
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 10:55)


Jeetje wat een vrolijke jongens allemaal De onthullingen over Jongeren voor Forum voor Democratie en de diverse nazisympathieën die in de jeugdstorm leven, hebben het meest alt-conservatieve deel van de achterban niet vrolijk gestemd.
Klimaatdrammer Rob Jetten. Een tweeluik
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 08:55)


D66-voorman gaat nat Mensen. Als u ooit Rob Jetten weer over het klimaat hoort drammen. Dat u korter moet douchen enzo. Geen zwembadje meer in de tuin moet zetten. De plantjes niet moet sproeien met de tuinslang. Uw auto niet moet wassen met de hogedrukreiniger.
Clintel, NRC, Shell of minister Wiebes: wie wint de Gouden Hockeystick 2020?
Bron:Sargasso / opinie

(23-11-2020 08:00)


© Sargasso Gouden Hockeystick 2020 Iedereen kan nu stemmen op de favoriete kandidaat voor onze verkiezing van de klimaatontkenner van het jaar! We reiken de Gouden Hockeystick – vernoemd naar Michael E. Manns bekende curve – uit aan de persoon of organisatie in Nederland die … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
SG-café dinsdag 24-11-2020
Bron:Sargasso / opinie

(24-11-2020 08:00)


Dit is het Sargasso-café van dinsdag 24-11-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
LIVE DEUR - CrisisBeraad Forum voor Democratie
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 19:33)


Fractievoorzitters vanaf 20u bijeen in een Van der Valk in Tiel Schakelen we rechtstreeks naar de Voordeur voor Democratie voor een heerlijk avondje vol Lange Messen en Bijltjes. Dit is natuurlijk niet de echte voordeur voor democratie.
THUMB
Forum voor Democratie staat op imploderen, JFvD schrijft huilbrief, Hiddema dreigt met opstappen
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 17:56)


Erkenbrand in Forumbunker slaat over naar de hele kieslijst De simpelste samenvatting van deze totaalclusterfuck: Nummers 2, 3, 4 en 5 van de kieslijst van FvD eisen dat de nummer 1 (Thierry Baudet) het onderzoek dat door de nummers 6 en 8 van de lijst naar nummer 7 wordt gedaan, overslaan en meteen over gaan tot royement van die nummer 7, Freek Jansen.
Goed volk | Spijkerbomen
Bron:Sargasso / opinie

(23-11-2020 15:30)


© Sargasso logo Goed volk © Sargasso logo Goed volk ACHTERGROND - Bomen hebben altijd al tot de verbeelding van de mens gesproken: van de oeroude wereldbomen via de wodanseiken tot de hedendaagse knuffelbomen. Volgens vele fans gaat er van bomen een zekere kracht of energie uit die men zegt … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
VIDEO. Historische beelden van FvD crisisberaad
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 14:50)


Erkenbrand in de Forumbunker! Video Weet je wat vroeger ook leuker was? Nationaalsocialisme het JFvD GeenStijl alternatieve ondertitels onder het befaamde bunkerfragment uit Der Untergang (de film, niet de -des Abendlandes). Maar er is voorwaar & zowaar een tamelijk hilarische nieuwe variant opgedoken, gemaakt door ene Jelle, een jongen die omringd door katten en kamerplanten nabij de Duitse grens verblijft en dus prima kon verstaan wat er werd gezegd.
Hoera het Hugo de Jonge-vaccin is óók effectief!
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 13:00)


Een soort van Social Dat gelul over vaccins die 90% effectief zijn. Uitslovers! Het vaccin van de Universiteit van Oxford en AstraZeneca, óns vaccin en in de medische wereld ook wel bekend als het wijwater van Hugo de Jonge, is 70% effectief! Om precies te zijn 70,4% effectief oftewel 60% effectief tot 90% effectief, of, hoe anderen dat noemen, 70% effectief tot 90% effectief (terwijl ze bedoelen 60,2% effectief tot iets meer dan 90% effectief en 70,4% effectief tot iets meer dan 90% effectief)! Dat is minder dan de 95% effectiviteit van Pfizer en 94,5% effectiviteit van Moderna, maar precies 70,4% effectief is ook nog heel effectief: de minimumeis aan effectiviteit is immers een effectiviteit van 50%, maar met 55% effectief waren we ook al heel blij geweest, en dit is méér, namelijk 70,4% effectief.
Kauthar SPREEKT en ontkent niet langer expliciet dat FEMYSO Moslimbroederschap-jeugdtak is
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 11:55)


Nou, daar is ze. De enige aantijgingen tegen Kauthar waren dat 1) FEMYSO in tegenstelling tot wat zijzelf en FEMYSO beweerden wel degelijk de Europese jeugdtak van de moslimbroederschap is. En 2) dat het maar beperkt geloofwaardig is dat ze na 3 FEMYSO-bestuursfuncties, haar huidige vice-voorzitterschap en herhaalde deelname aan evenementen van de Britse moslimbroeder-studententak FOSIS, "niets heeft met het gedachtegoed" van de moslimbroederschap.
THUMB
Kabinet loog over discriminatie Belastingdienst
Bron:geenstijl / opinie

(23-11-2020 09:55)


Hé, een overheidsdienst vol mensen met foute sympathieën Social Dat Rutte zegt: "Na constructief gesprek met de vorige week begonnen onderzoekscommissie heeft het bestuur van Nederland vandaag besloten voor de duur van het onderzoek tijdelijk terug te treden om elke schijn van belangenverstrengeling te voorkomen.
THUMB
SG-café maandag 23-11-2020
Bron:Sargasso / opinie

(23-11-2020 08:00)


Dit is het Sargasso-café van maandag 23-11-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Jongerenavond in het Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(22-11-2020 22:00)


Uitstekend. Direct doorpakken. Video Jongeren, kent u die uitdrukking? "Jongeren" met een aanhalingsteken. En jongeren zonder een aanhalingsteken. Oudere jongeren. En jongere jongeren. Rode jongeren. En witte jongeren. U raadt het al. Het is jongerenavond in het Stamcafé, dus u gedraagt zich maar een keertje.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: