THUMB
LIVE! Mark Zuckerdroid verantwoordt zich in Europarlement voor Facebook-schandaal
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 17:20)


Social Arme Mark. Denkt dat hij straks in een parlement staat. Een """parlement""" waar hij volgens parlementsvoorzitter Tajani "De vertegenwoordigers van 500 miljoen Europeanen ontmoet". Dat bijna geen enkele van die 500 miljoen Europeanen op Farage na een Europearlementariër op kan noemen, laten we maar even buiten beschouwing.
Italianen gaan moslims en migranten aanpakken
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 15:02)


Italië maakt obscene gebaren naar Brussel! Het rommelt in de laars van Europa: de Italiaanse kiezer heeft, overlopen door de dobberoni's, gekozen voor een interessante mix van populistische en rechtse partijen en zoals het er nu naar uitziet komt er een regering die bestaat uit rechtse gekkies en de vijfsterrenbeweging, een uit de hand gelopen projectje van een volkscabaretier.
Zuckerberg vandaag in het Europese Parlement
Bron:Sargasso / opinie

(22-05-2018 14:04)


De meeting van Mark Zuckerberg met leden van het Europese Parlement is vanaf 18.20 vandaag live te volgen.   Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Quote du Jour | Wapenhandel
Bron:Sargasso / opinie

(22-05-2018 13:00)


First of all, because of the relationship between the U.S. government and the Israeli government, between U.S. Defense contractors and Israeli defense contractors- many of whom have a very big state component to their composition- it is possible to be … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Straffen van werklozen in UK werkt niet:
Bron:Sargasso / opinie

(22-05-2018 12:43)


Goh: The five-year exercise tracking hundreds of claimants concludes that the controversial policy of docking benefits as punishment for alleged failures to comply with jobcentre rules has been little short of disastrous. “Benefit sanctions do little to enhance people’s motivation … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Doctrine onder F-35 / JSF gebaseerd op drijfzand
Bron:Sargasso / opinie

(22-05-2018 11:17)


ANALYSE - De doctrine waarop het idee van de JSF / F-35 is gebaseerd, berust op drijfzand: Sindsdien heeft een aantal denkfouten zich vastgezet in de geest van toonaangevende militaire denkers in de VS en daarbuiten. Voortaan moet elke militaire … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Peter R.: 'Ficq bedreigde Holleeder namens Soerel'
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 10:55)


En toen ging het Holleeder-proces helemaal GTST, inclusief illegale product placement van het volgende jongensboek van Peter de Vries. Dino Soerel (voormalig compagnon van Holleeder, in de media beter bekend als Dino S.) zou zijn advocaat Benedicqcqutue Ficq (de 'Als Blikken Konden Doden Was Baudet Al Geficquideerd'-mevrouw) de opdracht hebben gegeven om Willem Holleeder  (bekend van NTR College Tour) te dwingen om een verklaring af te leggen die gunstig zou uitpakken voor Soerel.
Tofik & Sanne Wallis zetten Nederland op de kaart!
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 10:01)


Eerst hadden we alleen Hans Teeuwen, nu blazen Tofik Dibi en Sanne Wallis de Vries internationaal ook een deuntje mee in het Nederlandse cabaret! Hun grappen gaan internationaal viraal en dat is lachen - voor mensen die niet Sanne of Tofik zijn althans.
ASN Bank: "Blanken mogen niet meer neuqen"
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 08:00)


Pfoei. Deugbank trekt omstreden lultweet schielijk terug uit sociaalvagina Terwijl ze in China de één-kind politiek definitief lijken los te laten, en ze in Afrika er maar wat op los copuleren, zitten ze bij de keurige fatsoenlijke Nederlandse ASN Bank uw westerse witte blanke orgasme te verknallen.
Is economie een exacte wetenschap?
Bron:Sargasso / opinie

(22-05-2018 07:00)


Amazing Himalaya. Foto: Silke (cc) In een poging om orde te brengen in de verwarring omtrent de begrippen rationaliteit, doelmatigheid en voorspelbaarheid, zaait Coen Teulings onnodig verwarring. Hij beperkt rationaliteit tot eigenbelang om het te objectiveren en negeert dat mensen meer motieven kunnen hebben Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Trouw-opa schrijft column in 2018. Wil 'allerminst neutrale' homo's terug in de kast hebben
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 16:00)


Nou ja, eigenlijk wil Ger Groot dat niet, maar zijn reductio ad absurdum (spiegel) om te pleiten voor geloofsuitingen in het openbaar is zó absurd, dat het daar wel op neerkomt.  Ger vindt dat je je religie ook op straat mag uiten. Prima standpunt verder van Ger, daar niet van.
Hulspas weet het | Een rijk en leeg land
Bron:Sargasso / opinie

(22-05-2018 14:30)


COLUMN - De gierzwaluw is nog steeds niet teruggekeerd. Normaliter klinkt vanaf begin mei hun schrille geluid (‘gegier’?) rond ons huis. Vooral tegen de avond, wanneer ze massaal terugkeren van insecten vangen rond het Veluwemeer. Maar momenteel is het nog … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Jaarlijks 1400 loverboy-slachtoffers. Daders bijna altijd Marokkanen, Turken, Antillianen en Roma
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 14:00)


Er gaat inmiddels geen pinksterweekend meer voorbij of het Angriff Dagblad trapt uw deur weer in met het zoveelste interetnisch haatstuk. Want terwijl wij gewoon rustig het neerdalen van de Heilige Geest aan het her- alsook overdenken waren duwde het AD ons het volgende door de strot.
Trouw steunt referendum.nl over donorwet (mits maar tenzij ondanks want burgers zijn best eng)
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 13:00)


Waarom moet dat nou weer zo belegen? "Nederland heeft recht op nog één referendum", is de veelbelovende kop. Maar de inhoud is van een terughoudend en besluiteloos en voorzichtig ja maar, ja maar, jamaarjamaarjamaar. De courant van corduroy Nederland verklaart vandaag in een hoofdredactioneel commentaar "dat het gegeven de omstandigheden goed is dat het referendum over de donorwet er komt, als de initiatiefnemers de vereiste 300.
NRC Checkt: Redacties nog steeds zo blank als vla
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 12:03)


Ja hoor, het is voor de media weer tijd om voor de bühne te lijden aan de diversiteitsneurose. Want daar is het NRC-onderzoekje weer en de NRC zelf ging van vier (!!!) naar zes (!!!) niet-blanke redacteuren wat zijn ze toch goed bezig, en alle andere hoofdredacteuren kloppen zichzelf eveneens op de borst, alleen lukt het ze niet om goede mensen te vinden, maar dat ligt niet aan de niet-westerse journalisten zelf, maar het ligt aan de media, alleen De Telebelg boeit het niet en dat zijn allemaal naziae, en we moeten alle mensen van kleur voortrekken.
KRAS | Plastische chirurgie
Bron:Sargasso / opinie

(22-05-2018 11:00)


Opgelet, onderstaande tekst kan sporen van ironie bevatten Zou Vladimir Poetin soms dezelfde plastische chirurg hebben als Silvio Berlusconi? Het zijn van die kleine dingen waar een mens over kan piekeren. Hetzelfde ronde hoofd, waar de glimmende huid steeds strakker overheen spant, de smalende glimlach, eeuwig omdat de … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Toezichthouder: Duitsland kan helft kolencentrales sluiten voor 2030
Bron:Sargasso / opinie

(22-05-2018 10:49)


Duitsland kan de helft van haar kolencentrales voor 2030 sluiten, zonder problemen voor de leveringszekerheid. Dat is de conclusie die de Duitse toezichthouder op het elektriciteitsnetwerk trekt. Voorwaarde is wel dat de geplande gascentrales volgens planning in gebruik genomen worden … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
LIVE. Peter R. de Vries getuigt in Holleeder-proces
Bron:geenstijl / opinie

(22-05-2018 09:00)


Gaat het weer een beetje meneer De Vries? Social Ons favoriete kijkcijferkanon Peter R. de Vries, die ook advocaat en voetbalmakelaar is omdat hij nu eenmaal overal verstand van heeft en alles zo goed kan, mag vandaan gaan doen waar hij echt groot mee geworden is: lullen over boeven.
THUMB
SG-café dinsdag 22-05-2018
Bron:Sargasso / opinie

(22-05-2018 07:00)


Dit is het Sargasso-café van dinsdag 22-05-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Sear Bliss
Bron:Sargasso / opinie

(21-05-2018 20:00)


Hongaarse black metal met trompet. Hoe vet is dat? Sear Bliss bestaat nog steeds, als ik Wikipedia mag geloven. Het is typisch zo’n bandje waar ik één vet nummer van ken via zo’n gratis reclame-cd’tje*, maar waarvan ik nooit de … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: