80% loverboys heeft migratieachtergrond
Bron:geenstijl / opinie

(02-03-2021 08:02)


Wollahsjemenou! Klassiek beeld loverboy achterhaald, dacht helemaal niemand toen het ging om de modus operandi van het op één na oudste beroep ter wereld. Want in het allerlaatste zinnetje van het 108-faxbericht bij de racistische NOS (zijn gewoon Nederlanders hoorrrr) zit de crux, verscholen onder het vlindermes in een schoudertasje.
THUMB
Soundtracks op repeat in het Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 22:02)


We draaien een paar dingen door elkaar vanavond Video Hierboven eerst nog een keer het noeste werk van karaoke-chef Keestelpro, want in het zondagcafé ging er wat mis met de apparatuur. Hieronder nog meer muziek, aan de hand van een mailtje: Hallo redactie, Ik had de eer en het genoegen jullie aandacht te vangen gedurende de eerste (toen zwaardere) Belgische lockdown met een eerste middenvinger set.
Closing Time | Mia
Bron:Sargasso / opinie

(01-03-2021 21:00)


Gorki was een Belgische band die stopte met bestaan toen de zanger Luc de Vos overleed in 2014. De band liet in ieder geval één klassieker achter: Mia. In 2003, 2004, en 2005 stond Gorki met Mia op 1 in de De Tijdloze van Studio Brussel. Meskerem Mees is een jonge Vlaamse singer songwriter die solo optreedt met haar gitaar of  samen met de celliste Febe Lazou.
Al het zeer belangrijke regionieuws op een hoop
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 19:00)


WIJ ZIJN NEDERLAND U dacht natuurlijk dat er verder niks gebeurde met uitzondering van een of ander debat waar Jesse Klaver kon uitleggen dat hij heel veel mensen heeft gesproken en dat hij ook nog met z'n zus heeft gebeld en allemaal neven heeft die ook studenten hebben gesproken die hem allemaal hebben gebeld met hun verhalen precies op het moment dat hij het debat aan het voorbereiden was.
Deel complimenten uit en win een regenboog
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 17:05)


Complimenteer iemand in de comments Gefeliciteerd iedereen met de meest sopperige dag van alle themadagen al weten we niet of nationale nichepornografiedag ook een ding is. Het is vandaag NATIONALE COMPLIMENTENDAG. Dan kunt u iedereen met een beschimmeld teennageltje complimenteren met de moed dit euvel toch vooral te delen met de rest van de wereld, iedereen met een baan in het ziekenhuis complimenteren met een baan in het ziekenhuis en iedereen met een hoofddoekje complimenteren met de dappere keuze voor het symbool van de vrouwenvrijheid in dit apert racistische islamofobe moslimhatende land vol extreemrechtse afstammelingen van de valse nicht van Goebbels.
Spuiten of verzuipen. Daar komt het EU-vaccinatiepaspoort aka de "Digital Green Pass"
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 15:02)


"You hear that mister Anderson? That is the sound inevitability." Ja, de EU moest kiezen tussen de Schengenzone of een Europees vaccinatiepaspoort. Dus de discussie was eigenlijk al gevoerd voordat deze begon. De nieuwe realiteit wordt een Europa waarin bewegingsvrijheid geschiedt op voorwaarde van vaccinatie, zowel over de grens als bij binnenlandse evenementen, horecagelegenheden, musea, bioscopen, theaters en alle andere dingen die leuk zijn.
Marokkaanse mevrouw laat Wilders niet uitpraten
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 13:01)


Levensles: Je kan iemand die openlijk zijn afkeer van de islam etaleert niet in een retorische val lokken over zijn afkeer van de islam Video Je kan Wilders een bal gehakt vinden wat je wilt maar de man heeft twee grote voordelen ten opzichte van de kartelkliek: ten eerste heeft hij voldoende moed om niet over zijn standpunten te gaan schmieren zodra hij met een kritische kiezer geconfronteerd wordt en ten tweede is hij altijd volkomen open & eerlijk over zijn opvattingen dus dan hoef je ook niets te acteren als ze iemand tegenover je zetten om je "uit te dagen".
Texaanse energieproblemen
Bron:Sargasso / opinie

(01-03-2021 12:00)


ANALYSE - In de eerste helft van februari werd Texas geteisterd door stevige winterstormen, die gepaard gingen met temperaturen tot 22 graden onder het vriespunt. Door de kou viel in delen van Texas de energievoorziening uit, zowel de elektriciteitsproductie als de gasproductie kwam in de problemen.
THUMB
VIDEO. Trump hint op terugkeer 2024
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 10:01)


Publiek uitzinnig. Video Ziet er fris uit Don! Misschien heeft dat unilaterale vertrek van de socials hem toch wel goed gedaan. En gelukkig maar, want hier gaan we ook niet om liegen: die halve CPAC line-up was een populistische freakshow. En natuurlijk is dat het resultaat van het Trumpisme dat conservatisme heeft vervangen, maar Trumpisme is eigenlijk alleen leuk als Trump het doet.
THUMB
Uitstel verkiezingen – kan niet meer
Bron:Sargasso / opinie

(01-03-2021 08:00)


Waarschijnlijk heeft iedere stemgerechtigde de stempas al ontvangen. Alleen dat al geeft aan dat uitstel van de verkiezingen er echt niet in zit. De aandacht van het kabinet en van de controlerende macht, de Tweede Kamerleden, verschuift steeds meer naar de verkiezingscampagne.
THUMB
Dino
Bron:Sargasso / opinie

(02-03-2021 08:00)


COLUMN - Ik praat niet meer over paarse krokodillen, ik heb het tegenwoordig over dino’s. Het zijn geen gewone krokodillen meer. We zijn beland op een hindernisbaan met de enorme prehistorische monsters, een soort Jurassic Park maar dan voor zorgverleners.
Van gas los kost 40.000 euro. Hallo kerncentrale!
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 21:01)


Gamechanger! In Groningen stemt helemaal niemand meer VVD Allemaal even intunen op Nieuwsuur, want de NPO duwt -hoera- de EnergieTransitie om. Jarenlang mochten zelotische klimaatzaaiers dingen roepen op de NPO over 2030, 2040 en 2050.
Dank VVD! In 1 week een Veenwoudsterwal erbij
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 20:02)


Bente. Voor al uw ellende Video Veenwoudsterwal (officieel, Fries: Feanwâldsterwâl) is een dorp in de Nederlandse provincie Friesland, gelegen tussen Leeuwarden en Groningen. Het valt gedeeltelijk onder de gemeente Dantumadeel en gedeeltelijk onder de gemeente Tietjerksteradeel.
"Jaarvoorraad frikandellen winnen en ondernemers steunen? Dat kan met de Frituurloop door heel Neder
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 18:00)


Knip/plak uit mailbox. Deze loop kent alleen maar winnaars. "In verschillende steden wordt door ‘De Culinaire 4 Mijl’, de ‘Frituurloop’ georganiseerd in samenwerking met 5 cafetaria’s; snacken, drankje doen en al die calorieën eraf wandelen met een prachtig tochtje door de stad.
Vuile hond Arnoud van Doorn doet aangifte
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 16:07)


Hierom dus Van alle stukken menselijk afval die er op deze aarde rondlopen is Arnoud van Doorn wel een van de zes allerergsten. Nu dit weer. De leider van de piemeltaartenbakkerspartij heeft aangifte gedaan tegen schrijfster Lale Gül omdat zij hem een 'vuile hond' heeft genoemd.
Asjemenou. Horeca gaat kapot
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 14:02)


Nieuws die u wist dat zou komen - uit protest gaan de terrassen NIET open Foto uit de tijd dat Ronald Koeman nog bondscoach van het Nederlands elftal was. Ongelooflijk nieuws over de heilige grond waar u vroeger uw biertje dronk, uw jenever dronk, uw jenever naast uw bier dronk, uw vrouw/man ontmoette, vrienden maakte en weer vriendschappen verbrak, de barman in de maling nam, verhalen verzon, leerde klaverjassen, in de plee kotste, de krant las, in de lampen hing, op de bar stond te dansen, onder de bar lag te slapen, opschepte over dingen die helemaal niet gebeurd waren, klappen kreeg van de uitsmijter en nog veel meer dingen die tegenwoordig hartstikke verboden zijn.
Terug op TV: Loekie de Leeuw
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 12:02)


Geweldig hoor De ene helft van het land is failliet, de andere helft overspannen en de derde helft ligt op het kerkhof van de oversterftecijfers van Thierry Baudet. De kroegen zijn dicht, de bioscopen zijn dicht, de theaters zijn dicht, de sportscholen zijn dicht, de voetbalstadions zijn dicht, de winkels zijn dicht, de restaurants zijn dicht, de pretparken zijn dicht en de parenclubs zijn dicht.
Traditionele criminelen hard geraakt door corona
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 11:01)


Tozo voor de maffioso! Keihard overgeslagen door Op1. Mochten geen vragen stellen aan de lijsttrekkers tijdens het RTL Debat. Straal genegeerd in de programma's van alle 492 partijen die dit jaar meedoen aan de verkiezingen.
THUMB
"Zwarte Piet als Minister van Cultuur"
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 09:00)


1,7 miljoen kijkers voor RTL Verkiezingsdebat Video Voor wie het gemist heeft. We krijgen een minister van cultuur. Maar dan een echte. Niet zo'n airmiles makende D66-laaf met allemaal kartel-vriendjes. Maar een vrolijke Frans die op daken klimt, kan dansen, kindertjes blij maakt, cadeautjes en snoepjes uitdeelt, en die maar drie weken per jaar in het land is.
Belangrijke Disclaimer bij CPB- en PBL-modellen
Bron:geenstijl / opinie

(01-03-2021 07:59)


Niets is wat het lijkt en modellen al helemaal niet Video Modellen houden u al een jaar thuis. En dan hebben we het niet over mooie vrouwen op internet die u aan uw zolder gekluisterd houden, maar de coronamodellen van Mark en zijn OMT-adviseurs en ja, ook de in angst gewortelde prognoses fopnoses van Jaap over Britse Varianten.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: