Alsjeblieft geen nieuwe verhalen om burgers voor Europa te winnen
Bron:Sargasso / opinie

(18-12-2018 14:00)


Please, not a new narrative! That would be stupid! To cut it short: what Europe needs is credibility, not a new narrative. Europe has to deliver. The only really convincing narrative is: politicians, managers, civil servants, trade unionists, NGO representatives, … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Vaas kapot. Rutte smijt deur in gezicht journaliste
Bron:geenstijl / opinie

(18-12-2018 12:02)


Je moet de samenleving zien als een deur Social Een deur die we met zijn allen dicht houden. Dus die smijt je niet zomaar open. OF WEL MARK RUTTE, SCHREEUWENDE VOETBALVADER DAT JE DR BENT?!
THUMB
De kwaal en de middelen
Bron:Sargasso / opinie

(18-12-2018 11:00)


COLUMN - van Prof.Dr. Bert van den Braak Zelfverrijking, pensioenkortingen, een latere AOW-leeftijd, geringe kansen op de arbeidsmarkt, hogere zorgkosten, financiële gevolgen van de energietransitie, niet-nagekomen beloften, vermeende Europese bemoeienis, regeldruk, komst van migranten, moeizame integratie, vrees voor terrorisme, mislukte … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Wakker. Verhuizen
Bron:geenstijl / opinie

(18-12-2018 09:01)


De dozen staan klaar. Nou, dan gaan we maar. Dag Nespresso. Dag kleine uitdeelzakjes chips van de Albert. Dag stomme zinloze flesjes Spa die desondanks toch iedereen dronk. Dag fijne kratjes vrijdagbier (ff meesnaaien - red.) Dag tapijttegels in de verkeerde kleur.
THUMB
SG-café dinsdag 18-12-2018
Bron:Sargasso / opinie

(18-12-2018 08:00)


Dit is het Sargasso-café van dinsdag 18-12-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Docu! Overheid deed niets. Sylvia ging zelf op jacht naar haar Somalische verkrachter
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 22:10)


De Somalische smeerbeer Mohammed M. deed zijn kwakje op de arme Sylvia Veld, die nu op NPO3 vertelt over de gebeurtenissen en de aftermath. Toen Sylvia een kroeg verliet werd ze aangerand door Mohammed - in Nederland ook een soort slachtoffer ofzo - die tevens haar telefoon jatte.
Closing Time | Drug me
Bron:Sargasso / opinie

(17-12-2018 21:00)


Als je een keer begint met drugs, heb je meer nodig. Zeggen ze. Maar dat hangt natuurlijk van de drug af. We gaan nog even door met drugs in de Closing Time. Het origineel van Drug me, van de Dead … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Sam Harris sluit Patreon na verwijdering Sargon of Akkad, Peterson lanceert alternatief platform
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 19:55)


Patreon, een technisch subliem functionerend platform waar u met maandelijkse toezeggingen uw favoriete onafhankelijke creators kunt steunen. Een bescheiden 5% van alle transacties gaat naar Patreon.  Social Op 7 december jl. verwijderde Patreon het account van Carl Benjamin, beter bekend als Sargon of Akkad en offensive centrist van het eerste uur (2013).
Zielig. Jongetje krijgt maar 1 kerstcadeau
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 17:01)


GVD!@#$%^&*&^%$... Weer geen PS4!!!1! Social 10 miljoenmiljard views, zevenhonderdduuzend hartjes en een shitload aan likes & rt's - iemand nog een Fishermans Friend? Ja, zal wel weer compleet gescript zijn enzo en gefinancierd door Trump en de NRA, maar fuk mensen.
Altijd pijnlijk. Buklaaf van de macht NRC doet uit de hoogte over verkiezing Politicus van het Jaar
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 16:02)


Altijd pijnlijk. Wijnverkoper Peter Vandermeersch is uit zijn ivoren toren aan het Rokin nedergedaald om de publieke populistjes van EenVandaag erop te wijzen dat de Politicus van het Jaar-verkiezing niet deugt. Nee, stel je voor. Aan gewone mensen (Gewone! Mensen!) vragen wie hun favoriete politicus is, dan kun je net zo goed een larmoyante boottochtenfirma beginnen waarin de lezers iedere avond diets wordt gemaakt dat de Brexit en de Gele Hesjes niet deugen.
Gefeliciteerd met de dag van de Arabische taal!
Bron:geenstijl / opinie

(18-12-2018 13:02)


Het is Internationale Dag van de Arabische Taal en daar heeft helemaal niemand wat aan, behalve die goedkope demagoog van een Frans Timmermans en die onhebbelijke gasten van de VN. Desondanks hier een superhandige Arabische woordenlijst in pocketformaat voor Dummies.
"Gevangenen gaan in cel door met crimineel zijn"
Bron:geenstijl / opinie

(18-12-2018 11:02)


Nou ja zeg, opzienbárend onderzoek. Heeft men zomaar uitgevogeld dat criminelen in de cel ook gewoon criminelen zijn. En wij altijd maar denken dat de cel een beetje zo werkt als de manier waarop de tafel van Veronica Inside werkt voor homoseksuelen.
Massale fraude bij inburgeringscursussen, Koolmees opent jacht
Bron:geenstijl / opinie

(18-12-2018 10:01)


Wel ja, macro-economisch ontwrichtende fraude bij maar liefst 33% van alle taalscholen. Volgens de inspecteur-generaal van Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid wordt er op grote schaal op "meerdere manieren ernstig misbruik maken van publieke gelden en kwetsbare inburgeraars.
Gelukt! Blokkeerfriezen zijn Woord van het Jaar
Bron:geenstijl / opinie

(18-12-2018 08:00)


Laatste keer en dan houden we d'r over op. Ze pakten alle prijzen al in het afgelopen jaar. Ze wonnen gemiddeld 240 uur taakstraf in de categorie Selectieve Strafvervolging, ze werden de winnaar van Facepalm d'Oh voor het "Betuttelste Filmpje van het Openbaar Ministerie, 2018", ze waren de Ongekroonde Koningen van de Klassejustitie en wisten met glans de Grootste Crowdfund van de Geschiedenis op hun naam te schrijven.
THUMB
Arbeidsvoorwaarden Regeling (AVR) voor dummies
Bron:Sargasso / opinie

(18-12-2018 08:00)


Met enige regelmaat bezoek ik Latijns Amerikaanse landen om vakbonden te adviseren. Vaak (of meestal) worden die openlijk tegengewerkt door werkgevers. Dat gebeurt doorgaans niet heel subtiel maar verder niet wezenlijk anders dan in Nederland. Waar zij een “pactos collectivos” … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
GeenStijl helpt u besparen op de energierekening!
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 21:02)


De hard to swallow-pil voor 2019: uw energierekening gaat omhoog. Fors omhoog. Meer energiebelasting en minder heffingskorting zorgen voor absurde stijgingen (voorbeelden hier) van soms honderden euro's per jaar. Want de elite heeft het fucking koud.
Duizenden protesteren tegen Hongaarse ‘slavenwet’
Bron:Sargasso / opinie

(17-12-2018 20:13)


Parlementsleden van de oppositie werden vandaag hardhandig verwijderd uit het gebouw van de staatstelevisie. Gisteravond demonstreerden tienduizenden Hongaren tegen Orbán’s nieuwe ‘slavenwet’. De wet, die afgelopen week door het parlement is gejaagd, waar Orbán’s Fidesz partij een absolute meerderheid heeft, … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
LIVE. EenVandaag kiest Politicus (m) van het Jaar
Bron:geenstijl / opinie

(17-12-2018 18:05)


Thierry, Klaas, Jesse, Mark of Greet? Social En dan schakelen wij thans rechtsreeks over naar Hilversum alwaar de NPO de Politicus van het Jaar uitroept. Mag niet van de feministen. Mag niet van het Rokin. Gebeurt toch. Het leukste aan de EenVandaag Politicus van het Jaar-uitreiking is het feit dat de winnaar door het volk word gekozen.
Bakfietseigenaren stemmen VVD
Bron:Sargasso / opinie

(17-12-2018 17:00)


Bakfietseigenaren staan al een poosje te boek als Groenlinks stemmers: Al jarenlang staat het vervoermiddel symbool voor goed verdienende, hoogopgeleide burgers met progressief-linkse overtuigingen. Data van I&O Research laten zien dat er nog een belangrijke groep is, namelijk VVD stemmers: … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Goed volk | “The Nine Worthies”
Bron:Sargasso / opinie

(17-12-2018 15:30)


COLUMN - Voor de verandering eens een Engelstalige titel, want het gangbare Nederlandse equivalent lijkt teveel uit de sfeer van de Veronica top040 te komen: ‘De Negen Besten’, hoewel de laatste letter van het derde woord erop duidt dat het … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: