THUMB
Daarom is Zwarte Piet geen racisme
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 14:33)


Binnenkort op de NPO! Video Mooi filmpje bij aspirant-omroep Ongehoord Nederland. Nu nog op YouTube, maar straks, als de 50.000 leden binnen zijn, gewoon lekker op de NPO. In tien minuten legt ter zake deskundige Arnold-Jan Scheer uit waarom Zwarte Piet zo belangrijk voor ons is, en waarom Zwarte Piet gewoon bij ons hoort.
MediaMarkt belaagd door alleenstaande vandaal
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 12:30)


HEUJJJJJ HONDELUL Video Dus de MediaMarkt in Deventer dranghekken plaatsen, looproutes, buiten borden opgesteld, alle medewerkers helemaal opgefokt, de allerbeste koopjes netjes aan het begin van de winkel gepleurd. Black Friday weet u wel. Ook de elektronicaboeren in Assen, Emmen en Groningen tot de tanden toe bewapend voor den totalen Krieg.
Zolderkamercommunist: 'Alleen verzet met wapens in extreme situaties'
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 10:30)


Zou echt heel grappig zijn Even een stukje nuance ophalen bij de Komsomol van de SP, de jongerenconscripts die tussen het smeren van Clearasil door de succesvolste politieke en economische ideologie van de voorbije honderd jaar met hand en staatshooivork willen verdedigen.
Koop een houtkachel mensen. En kaarsen. En gas
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 08:35)


En een dieselgenerator. En extra biomassa. En plant bomen. HET LICHT GAAT UIT Het goede nieuws. U hebt nog vijf jaar om behoorlijk te preppen. Want vanaf 2025 gaat het licht uit. En uw CV. En uw TV. En uw waterkoker. En uw Jura van 1000 euro.
THUMB
SG-café vrijdag 27-11-2020
Bron:Sargasso / opinie

(27-11-2020 08:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 27-11-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
LIVE. Chips. Nootjes. Bier. En Kees de Kort!
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 20:30)


Oh ja. Corona. Video Wat ook maar niet weg wil gaan en waar we ook al bijna een jaar vanaf proberen te komen, is natuurlijk corona. De ziekte die niet alleen onze longen, maar ook onze economie sloopt. Tijd om het daar onder het genot van de nodige chips (als u chips eet, eet u niet alleen chips, maar steunt u ook de economie), nootjes (als u nootjes eet, eet u niet alleen nootjes, maar steunt u ook de economie) en bier (als u bier drinkt, eet u niet alleen bier, maar steunt u ook de economie) over te hebben met niemand minder dan de duidelijkste aller economieduiders: Kees de Kort.
NANNINGA, EERDMANS, POUW EN VLAAR STAPPEN OP
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 19:01)


Tragicum Maximus - Forum loopt verder leeg Social UPDATE: Raadslid Kevin Kreuger gaat met Nanninga mee.  Thierry Baudet - King of the Ashes. Social Social Social Flevoland! Social LOL Social Okee, even voor de mensen die na een communicatiedetox in een hutje op de hei pas net zijn ingeschakeld.
Megan Fox getransformeerd in vrijgezelle vrouw
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 17:00)


U maakt weer kans! Goed nieuws voor alle wasmachinemonteurs uit Rolde, staalvlechters uit Bodegraven en stukadoors uit Deventer-Noord, die na iedere werkdag als een totale zombie op de bank ploffen, vijf flesjes Heineken naar binnen kiepen om de rest van de avond uit te blinken in een va-et-vient van de zak Doritos Nacho Cheese naar de mond, waarna 'het diner' weer eens wordt gedegradeerd tot een verdrietige kaasmacaroni uit de magnetron.
Medewerkers uitgeverij "woedend en in tranen" wegens uitgeven Jordan Petersons nieuwe boek
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 15:20)


"Hi." Video De beste man heeft een zwaar jaar achter de rug, maar hij is er tijdens die helse rehab klaarblijkelijk in geslaagd z'n hele nieuwe boek af te schrijven. Beyond Order - 12 More Rules for Life heet het, verschijnt op 16 maart in Nederland en valt hier te reserveren.
LIVE. Het verhoor van de enige echte eindverantwoordelijke voor de toeslagenaffaire
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 13:15)


Weet u wat pas slecht is voor het aanzien van de politiek? Je kunt wel doen alsof er in de toeslagenaffaire geen schurken zijn, maar er zijn juist heel veel schurken. En misschien is de grootste schurk van allemaal wel Mark Rutte. Mark Rutte was premier toen Sociale Zaken en Financiën elkaar de tent uitvochten over het kapotmaken van talloze onschuldige ouders.
Jihadiste 'Mooie Angela' op weg naar Nederland
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 13:29)


Achter Een Parasol Verstopte Angela Wat is er mooier dan een passende bijnaam. Niks toch. Je hebt bijvoorbeeld Co Stompé, die wordt 'The Matchstick' genoemd omdat hij heel dun is voor een darter. Of Willem van Hanegem, die noemen ze 'De Kromme' omdat omdat hij altijd voorovergebogen liep en ook mooie effectballen kon geven.
EP-fractie steunt achterhaald voorstel partijbestuur Forum voor Democratie
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 11:34)


Thierry is Europa kwijt! Social Nee, dit is lekker helder. De Europese fractie van Forum voor Democratie (waar naast DJ Eppink en Rob Roos ook bestuurslid Rob Rooken in zit) steunt nu, samen met stikstofsjoemelaar Jan Cees Vogelaar, het voorstel van het bestuur van Forum voor Democratie van gisteren.
Jesse Klaver wil ons testen. RIVM wil ons ziek
Bron:geenstijl / opinie

(27-11-2020 09:29)


Ja, wat is het nou? Social RIVM-bobo Jaap van Dissel gisteravond bij Nieuwsuur zei het klip en klaar inzake De Groepsimmuniteit. We lullen lekker over lockdowns, maar laten de scholen lekker open opdat gansch het land de Chinese Hoest krijgt, en we uiteindelijk immuun worden.
Twijfel in Zweden over aanpak coronapandemie
Bron:Sargasso / opinie

(27-11-2020 08:00)


Foto: leotsak (cc) Zweden heeft nog steeds een voorzichtig en liberaal beleid bij de bestrijding van de coronacrisis. De Zweden geloven er steeds minder in. Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Spinning Away
Bron:Sargasso / opinie

(26-11-2020 21:00)


John Cale, die van The Velvet Underground en diverse soloplaten, maakte samen met Brian Eno, die van Roxy Music en van My Life In The Bush Of Ghosts en van het Windows 95 opstart geluidje, in 1990 de plaat Wrong … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Moslimbroederschap noemde FEMYSO dit jaar nog 'eigen organisatie', maar FEMYSO spreekt over "beschul
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 20:00)


HEY, wie hebben we daar. Het is GroenLinks-zusterorganisatie FEMYSO - de Europese jeugdtak van de moslimbroederschap - die reageert op de aantijging de Europese jeugdtak van de moslimbroederschap te zijn. En het is zelfs voor islamitische begrippen een uitzonderlijk slap jankverhaal.
Video. Vrouw bezoekt chiropractor
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 18:00)


Last van d'r rug. Video Chiropraxie, chiropraxis of chiropractie (van Oudgrieks cheír (χείρ), 'hand', en praxis (πραξις), 'handeling') is een alternatieve geneeswijze voor de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat, voornamelijk de stoornissen die betrekking hebben op de wervelkolom, gebaseerd op de overtuiging dat de algehele gezondheid hierdoor beïnvloed wordt.
Partijbestuur FvD doet 'voorstel om uit impasse te komen' (en om Baudet te royeren)
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 15:52)


Denken dat de naam 'Forum voor Democratie' nog bestaansrecht heeft Social Hee. Blijkbaar heeft iemand, die niet Thierry Baudet is, het twitteraccount van Forum voor Democratie overgenomen en staat er nu opeens een 'voorstel om uit deze impasse te komen' online.
Gommers: "Sla Kerst maar een jaartje over"
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 14:17)


Nationale Labradoodle steekt Feestdagen in de fik Helaas fonduekaas lieve mensen. De feestdagen zijn gecancelled. Diederik Gommers heeft het vanochtend zelf gezegd op de radio. Nu niet allemaal elkaar de schuld geven wegens illegale feesten, open scholen, geen mondkapjes in kerk/moskee, 2000 mensen in de IKEA, 30 mensen op een bowlingbaan, demonstraties, vuurwerkrellen en overige mensen die NIET aan thuisblijven doen (illustratie boven).
THUMB
Vanavond. Chips. Nootjes. Bier. En Kees de Kort!
Bron:geenstijl / opinie

(26-11-2020 12:45)


YES hij is er weer! We hadden Kees de Kort al eens eerder in de show en dat was niet alleen een van ónze favoriete afleveringen, dat was ook een van júllie favoriete afleveringen, en dat terwijl we nadien helemaal geen economische processen nodig hadden om te kunnen concluderen dat er precies NUL stenen door de ruiten van het Binnenhof zijn gevlogen! U kent Kees voorts natuurlijk van zijn met Dekortiaans jargon ingelegde opbeurende praatjes op BNR, met titels als 'het perspectief is heel zuinig', 'het is weer kommer en kwel', 'coronapaniekstandje 12' en 'met zijn allen in precies dezelfde film'.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: