Filmmaker heeft nieuw bazenproject in de steigers: 'Jongens van de bouw'
Bron:geenstijl / opinie

(06-12-2019 13:55)


Een ode aan de jongens van de bouw Video KIJKTIP. Samen met cultkoning Roy Dames onze meest favoriete en misschien wel de meest beste documentairemaker van het land: Geertjan Lassche. Bekend van veel te veel om op te noemen dus we doen maar een klein greepje: de fantastische en nu weer relevante klassieker De boer die zou gaan emigreren, het indrukwekkende De uitverkorenen over het opleidingstraject van het Korps Mariniers en Brommers Kiek'n over jongeren uit De Rest Van Nederland.
THUMB
Schokkende beelden. Sint belaagd in Laakkwartier
Bron:geenstijl / opinie

(06-12-2019 11:35)


Tuig versus Traditie. Video Verdomme jongens, we waren bijna home free. Na de idiote(n)aanval op het KOZP-congres de auto van Mitchell Esajas deed bijna iedereen een stap achteruit. Want we hadden het naarste randje bereikt. Maar die memo is niet aangekomen in Den Haag, waar straattuig met uitheemse tongval een Sint en zijn Zwarte Pieten heeft belaagd in het Laakkwartier.
Nieuwsuur waarschuwt tegen Greta Thunberg (en toont een hilarische parade van klimaatgekkies)
Bron:geenstijl / opinie

(06-12-2019 10:45)


De schizofrenie van het klimaatdebat haarfijn in beeld bij de kerntaakbewakers van Nieuwsuur. A/V out of sync = schuld van de NPO Helemaal niet nodig, dat Ongehoord Nederland. Nieuwsuur houdt de kerntaken in stand: feitelijk, kritisch en waar nodig alarmerend.
Vrouwen uit kalifaat stappen naar de Hoge Raad
Bron:geenstijl / opinie

(06-12-2019 08:37)


Ze zijn al thuis! Dat heb je dan weer niet bij de sjaria: dat je zelfs tegen een uitspraak in hoger beroep nog in cassatie kunt gaan. Maar dit is Nederland Ons land waar je in cassatie mag. En dat gaan de kalifaatkippen (die van de rechtbank een beetje ongelijk kregen en van het hof helemaal ongelijk) dan ook doen.
Britten tussen VS en EU
Bron:Sargasso / opinie

(06-12-2019 08:00)


Foto: 4rank (cc) ELDERS - In de campagne voor de Britse parlementsverkiezingen volgende week gaat het vooral over binnenlandse issues zoals de ‘slaapkamerbelasting’ en de stijging van het aantal daklozen. Ondertussen wordt achter de schermen verder gewerkt aan voorbereidingen voor de periode na … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Prachtige campagnes voor een plek in de Top 2000
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 20:30)


Zolang Bohemian Rhapsody en Hotel California maar oprotten Zodra Mariah Carey het startsein geeft voor haar jaarlijkse ereronde langs de Nederlandse radiozenders begint heel Nederland tijdens het 'Top 2000 is stom'-roepen hard te schrijven voor hun eigen moralistische muziekonderricht: wie mijn muziek niet cool vindt heeft er echt geen verstand van!!1! Tevens proberen allerlei activistische kliekjes een nummer hoog in de lijst te krijgen, het is ieder jaar hetzelfde liedje en toch kleeft er gek genoeg altijd het woordje 'ludiek' aan.
Marokko heeft schijt aan Nederland
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 17:19)


Althans, de ambassadeur heeft schijt Je zou zeggen dat Marokko door allerhande akkefietjes hier en daar wel een keertje in het krijt staat bij het Koninkrijk der Nederlanden maar niets is minder waar. ONZE Ankie Broekers-Knol a.
Old Girls Network slaat toe. Nepnieuwsheks De Cock Buning wordt Netflix-lobbyist bij de EU
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 16:02)


Soort Ybeltje Berckmoes, maar dan met een dure achternaam Vergeet House of Cards. De echte corruptie van moreel totaal losgezongen boven-ons-gestelden bevindt zich gewoon in de echte wereld. Madeleine de Cock Buning, die faalde als nepnieuwscommissaris van de EU, faalde als toezichthouder van het Stedelijk Museum en faalde als voorzitter van het Commissariaat voor de Media wordt "vanaf half januari de belangrijkste lobbyist voor alle Netflix-activiteiten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.
SinterStikstof! Kleine meerderheid voor Spoedwet
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 14:02)


Geen chemisch element is illegaal In de Randstad komt er alleen nog roetveegstikstof, op het platteland mag de traditionele stikstof blijven bestaan. De Tweede Kamer heeft vandaag met een kleine meerderheid voor de Stikstofwet van het kabinet gestemd.
Nederland tot op bot VERDEELD over Eftelings nieuwe vervanging PandaDroom genaamd Fabula
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 12:02)


United we stand, divided we fall. Een samenleving is een contract tussen de doden, de levenden en de ongeborenen. Het is tijd dat Nederland zichzelf in de spiegel aankijkt en zich de vragen stelt: is dit hoe wij de offers van weleer eren? Is dit werkelijk het bed dat wij willen spreiden voor de generaties na ons? Er wordt gezegd dat West-Europa een excentrieke cultuur is omdat onze culturele bronnen buiten ons centrum liggen, namelijk Athene, Rome en Jeruzalem.
Nederland wil een steeds grotere
Bron:geenstijl / opinie

(06-12-2019 12:45)


Ah de oer-Hollandse kerstboom, symbool voor de stand van het land uitgedrukt in een stel wonderschone takken Allemaal van harte gefeliciteerd met 6 december, de dag die inluidt dat we het de komende 25 dagen (mogelijk) niet over Zwarte Piet gaan hebben.
Ongehoord
Bron:Sargasso / opinie

(06-12-2019 11:00)


OPINIE - Ondanks 2 rechts georiënteerde omroepen (Powned en WNL), een eigen lijfblad (De Telegraf), een shitload aan websites (nee, die ga ik niet noemen, laat staan ernaar linken) en zelfs 2 politieke partijen die we gerust op het uiterst … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Onderzoek: steeds meer rechters stemmen FvD
Bron:geenstijl / opinie

(06-12-2019 09:40)


Tenminste, dat concludeert GS-stuurgroep Tijdsgeestanticipatie dan maar even. Nou, Twitter, gefeliciteerd. Boos worden op de powers that be LOONT! En zo blijkt ook maar weer dat gevoelde feiten niet altijd overeenkomen met die andere feiten namelijk de echte.
THUMB
SG-café vrijdag 06-12-2019
Bron:Sargasso / opinie

(06-12-2019 08:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 06-12-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Baby (show me your love)
Bron:Sargasso / opinie

(05-12-2019 21:00)


DakhaBrakha (niet te verwarren met Dakh Daughters, een andere telg uit de Dakh-familie) is een Oekraïens folk-fusiongezelschap, die moeiteloos volkswijsjes mengen met jazzritmes, bluesharmonieën en hip-hoprijmpjes. De bandleden zijn ook nog allemaal multi-instrumentalist.
Pakjesavond! De rust en de warmte, Nederland
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 18:00)


Heerlyck avondje voor allen, allen! Zo. Gansch het land komt tot stilstand voor de traditionele Pakjesavond. Sinterklaas en zijn Pieten (zwart of andersgeschminkt, vanavond gaat alle discussie door de schoorsteen naar buiten) rijden weer over de daken / om het land te vermaken / met de weelde van samenzijn / onder de held're maneschijn.
Greet boycot Wildersproces
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 17:03)


Is vanaf nu Minder minder aanwezig in de bunker Als het Wildersproces maandag verder gaat, dan gaat het verder zonder Geert Wilders. "Advocaat Knoops heeft het gerechtshof laten weten volgende week niet te verschijnen voor de 'dupliek', de laatste fase in de rechtszaak.
Alle rookruimtes NL in uiterlijk 2022 VERBODEN
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 15:00)


Is dit nu een D E M O C R A T I E!!??!!?!1!? Eerst kwamen ze voor de ziekenhuizen, en we zeiden niets, want we waren geen ziekenhuis. Toen was het ineens 2022 en mag je dus niet eens meer met 50 man in een kankerkabine van 3 vierkante meter met enkel een rietje als ventilatie jezelf de vernieling in helpen.
VIDEO! Totale Lul van de Week
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 12:56)


Boomer op Speed Pedelec weigert aan de kant te gaan voor truck Video De Speed Pedelec, na de Birò en trouwstoeten het grootste gif op het internationale wegennetwerk, niet in de minste plaats vanwege de personen die zich op zo'n laf excuus voor een brommer wurmen.
THUMB
NPO-baas: 'Brexit is schuld van nepnieuws'
Bron:geenstijl / opinie

(05-12-2019 11:01)


NPO-troela geeft campagne Ongehoord Nederland extra kontje Shula Rijxman van de NPO, die het nieuws van alle kanten brengt, is heel erg bezorgd over nepnieuws, schrijft ze in het AD. Ze geeft toe dat de mede door NPO-programma Jinek opgestookte bangmakerij over nepnieuws zélf nepnieuws was, maar gelukkig heeft Rijxman nog een ander schrikbeeld over.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: