VIDEOS. Frankrijk houdt fakkeltocht tegen Macron
Bron:geenstijl / opinie

(24-01-2020 11:11)


Marsen met fakkels, waar zie je dat nog tegenwoordig. Video Beetje spannende optics wel altijd, maar goed hè, het is dan ook een volk MET DE RUG TEGEN DE MUUR. De voormalige Franse kolonie Frankrijk is een failed state en als zelfs de advocaten het land van de oorspronkelijke Code Civil [al kwam die eigenlijk uit Byzantium en kwam die weer uit de vroege Romeinse republiek] onderstaand ineens een soort halfslachtige vrouwen-haka's gaan zitten te lopen te doen, dan kan dat land beter gewoon stoppen.
Nou nou poeh poeh spannend nieuws hoor: "Honderden beveiligingscamera’s in te zien"
Bron:geenstijl / opinie

(24-01-2020 10:04)


OMG. ZE HEBBEN DE IP CAMERA'S ONTDEKT!!!!1! De beelden van minstens vierhonderd Nederlandse beveiligingscamera's zijn voor iedereen te bekijken. Dat meldt het datajournalistieke platform Pointer (KRO-NCRV) na onderzoek. Aldus het AD en ANP en verder alle overtikmedia die na 20 jaar nog geen begin van een jota van het internet snappen, en die het geheugen van een pindanootje hebben.
THUMB
SG-café vrijdag 24-01-2020
Bron:Sargasso / opinie

(24-01-2020 08:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 24-01-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Dodental dodelijk coronavirus loopt op naar 25
Bron:geenstijl / opinie

(24-01-2020 08:00)


25 doden +++ 830 besmettingen +++ Nu ook megastad Jingzhou in lockdown Gezellig nieuws uit het land van 1,3 miljard potentiële dragers van enge virussen, versgebakken hond en nummer 33. Chinese staatsmedia melden dat het dodental van het coronavirus is gestegen naar 25.
Ene Bastiaan babbelt met onze Tom Staal
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 20:50)


De mens achter de roze plopkap Video "Wanneer gaan jullie weer podcasten?" is serieus de meest gehoorde vraag. We hebben een vette Rodecaster overgehouden aan GeenPeil Stemmentellen in mei, maar we zijn er simpelweg nog niet aan toe gekomen.
Terroriste Tanja Nijmeijer gestopt met terrorisme
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 18:00)


Wij wisten eerlijk gezegd niet eens dat ze nog meedeed Video Opvallende ontwikkeling in het internationale terroristengebeuren. Tanja Nijmeijer, een soort Syriëganger avant la lettre maar dan zonder baard of boerka en dat ze niet naar Syrië ging maar naar Colombia, stopt ermee.
Verhuizing kazerne mariniers naar Vlissingen GAAT NIET DOOR
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 15:59)


Zelfs deze slag kon defensie niet winnen. Lekker gewerkt hoor mariniers, want het was gewoon een kutplan en nu gaat het niet door. 1800 man ontwortelen en van Doorn naar Vlissingen verschepen ging ook Brigadegeneraal der Mariniers Jeff Mac Mootry te ver, en vanaf toen werd het wel erg lastig voor Den Haag.
Fashion? Jurk met anti-aanrand-airbags
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 14:04)


Airbagboerka nu al een museumstuk Enige verwarring op de GS-burelen, waar de persmap met bovenstaande foto per toeval in het postbakje van de GS Automotive Editor terecht was gekomen. Nader onderzoek door H. Okamoto (en een paar dubbelcheck telefoontjes naar ADAC en Euro/NCAP) leerde hem dat het atribuut geen doorbraak in voetgangersveiligheid voorstelt.
Enge beelden: China's Coronavirus Ground Zero
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 13:05)


Ja, hier worden we dan toch wel nerveus van. Video We liepen even door de videos op #Wuhan en hebben ze onder- en bovenstaand even achter elkaar gezet. Pre-dystopische beelden, zeg maar de eerste 40 minuten van de betere outbreak-film. Het tweede en derde filmpje hierboven zijn trouwens niet geverifieerd en het is in de verte mogelijk dat het oude beelden van Chinese mosquito control zijn, maar dat gebeurt meestal in de zomer en de bovenstaande bomen zien er winter-achtig kaal uit.
Tattookiller is enkelbandenknipper: Cor P. pleite
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 12:05)


Het leed dat enkelbanden heet Citaatje een: "In de extra beveiligde rechtszaal dient nu een zaak tegen de vier Tattookillers, maar Cor P. (Pijnen, red.), die op vrije voeten was en met een enkelband liep, blijkt van de radar te zijn verdwenen.
Edwin Straver overleden na ongeluk Dakar Rally
Bron:geenstijl / opinie

(24-01-2020 10:32)


Val week later fataal De 48-jarige motorcoureur Edwin Straver is overleden. Straver raakte vorige week zwaargewond na een val tijdens de elfde etappe van de Dakar Rally. Hij werd toen ter plekke gereanimeerd en naar het ziekenhuis in Riyad gebracht, waar bleek dat hij een nekwervel had gebroken.
Nou nou poeh poeh spannend nieuws hoor: "Ook Nederlanders actief op neonaziforums"
Bron:geenstijl / opinie

(24-01-2020 09:05)


Neonazi's blijken te kunnen internetten Een of ander forum waarop bleke puistkoppen konden aftrekken op een foto van Hitler en met gestrekte rechterarm in de lucht konden roeren, Iron March, is kennelijk gehackt. Dus het AD rondsnuffelen; zien ze toch zomaar dat er 'tien tot vijftien' racistische en antisemitische nazitokkies uit NEDERLAND komen.
Persvrijheid onder druk in Centraal en Oost-Europa
Bron:Sargasso / opinie

(24-01-2020 08:00)


Een onafhankelijke pers blijft lastig in landen die bol staan van politieke spanningen. Over het rapport Fighting Words met voorbeelden uit Montenegro en Albanië Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time: Ferocious Dog – The Glass
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2020 21:00)


De concerten gaan vergezeld van een ‘food drop’ om lokale voedselbanken te ondersteunen, in hun teksten gaat het over politieke en sociale misstanden en met het meest recente album Fake News & Propaganda richten ze de pijlen rechtstreeks op oa … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
"Kleine groep uit het azc verpest het voor de rest"
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 19:33)


Daar is dat gore stokpaardje weer: "Kleine groep" Criminele veiligelandiërs roven Nijmegen leeg en ze blijken veelal afkomstig uit het azc in Grave. In Grave zelf (best wel grappig vestingstadje met ca. 8.700 inwoners) is het eveneens ellende, maar men is weer eens zó bang iemand op de teentjes te trappen, dat ze als een in de koplampen kijkend konijn naar de juiste woorden zoeken - van burgemeester tot fractievoorzitter.
Yooo Gelderland. Ga toch STOKEN
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 17:00)


500 vrachtwagens hout(pulp) p/d in biomassacentrale's, maar uw houtkachel moet UIT Het staatsorgaan RIVM heeft weer eens een StookAlert uitgevaardigd voor het Oosten des Lands en Gelderland. Wegens te weinig woei vandaag (actuele weerplaza windkaart).
ALARM. STORM DES DOODS NADERT NEDERLAND
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 15:05)


Allemaal naar de schuilkelders!!! Social Sinds iedereen Gait Hiemstra met z'n gezever gedecideerd in de mute-bak heeft gekletterd en Piet Paulusma is weggesaneerd naar de bejaarden zijn er nog maar drie weermensen voor wie we ons leven zouden geven.
Hoe klimaatontkenners – ook Marcel Crok – de boel flessen
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2020 14:00)


Klimaatontkenners gebruiken verschillende technieken om misinformatie te verspreiden, en een daarvan is datamanipulatie.  John Christy maakte een grafiek die zou moeten aantonen dat klimaatopwarming niet bestaat. En met succes, want de grafiek is zelfs gebruikt in het Amerikaans congres.
Advies aan kabinet: arbeidsmarkt moet écht anders of onze welvaart gaat eraan
Bron:Sargasso / opinie

(23-01-2020 12:26)


De commissie-Borstlap voerde in opdracht van het kabinet een onderzoek uit over de arbeidsmarkt. Er komen wat pittige conclusies naar voren. Eén van de dingen die opvalt, de commissie onderschrijft dat er teveel werknemers onzeker zijn over hun baan, er … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Koning boycot RTL Boulie vanwege DEZE foto
Bron:geenstijl / opinie

(23-01-2020 11:11)


RVD rolt Marc van der Linden van Oostenrijkse berg Treurig nieuws aangaande de persvrijheid in Nederland, en dan met name de vrijheid om aanwezig te zijn bij het poepsaaie fotomoment van de Koninklijke familie in het Oostenrijkse Lech.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: