HOE.KUT.IS.RUMAG.NOU.ECHT.?
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 20:02)


Nou, echt heel kut. MAAR.DAN.OOK.ECHT.HEEL.KUT. Video De spatiefoutgimmick Rumag ligt al de hele week onder vuur omdat ze zichzelf helemaal de moeder cashen over de rug van coronaslachtoffers, en iedereen die kritiek heeft "moet zijn grafbek houden".
Van ons. Voor u. Vijf Vrolijke Vismeisjes
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 18:30)


Vrijdag Visdag Video Wat als... straks de supermarkten leeg zijn danwel het deurbeleid dusdanig wordt aangepast dat er nog maar 1 iemand per maand naar binnen mag? Dan gaan we vissen natuurlijk! Met onze MacGyver Hengelset Visdoos. Oké, u kunt nog geen kibbeling van een stukje KFC onderscheiden, en als er gehamsterd moet worden gaat de kar vol met chips, nootjes, vlees en bier, en slaat u de visafdeling over.
De VrijMiBo is er helemaal klaar mee
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 17:00)


Het is weekend. Ook nu is het weekend. de bomen komen uit de gronden uit hun stam de twijgenen ied'reen vindt het heel gewoondat zij weer bladeren krijgenwe zien ze vallen op de gronden dan opnieuw weer groeienzo heeft de aarde ons geleerddat ál wat sterft zal bloeienPrettig weekend.
Mail met antistof: Is Roche wel het probleem?
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 15:01)


Hoop ophef over Roche, dat een recept voor coronatests niet vrij wil geven en nu dus volgens onderzoek van FTM de grote boze pharma is. Ze zouden een onderhandelslaatje uit corona willen slaan. MAAR WIJ ONTVINGEN EEN ANDER GELUID, in de mail. Kies maar.
'Marco Borsato stopte wit licht in Maan'
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 13:37)


Leuker kunnen we het niet maken BRISANT! Volgens de geestelijk vader van Marco Borsato, namelijk Henny Huisman, heeft The Italian Stallion zijn Italiaanse baguette in de steenwinkel van de dertig jaar jongere zangeres Maan geschoven.
Video. Britse premier Johnson heeft coronavirus
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 12:25)


Gaat lekker bij de Britten. Video Eerst DE PRINS, nu de LEIDER. Bovenstaand zijn laatste wens. Hij blijft wel gewoon het kabinet leiden want zo is hij. Social
Vertrouwen op de quarantaine – of op God
Bron:Sargasso / opinie

(27-03-2020 11:00)


RECENSIE - De grenzen dicht, strikte controle van alle reizigers, een verbod op samenkomsten en een dwingende oproep aan alle burgers om binnen te blijven. Desnoods met geweld afgedwongen. Het lijken moderne maatregelen maar ze dateren al uit de Middeleeuwen.
THUMB
USA! USA! Amerika koploper Chinees virus
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 10:00)


Schuld van Trump Donald Trump is de schuldige dat er corona is in de Verenigde Staten. Donald Trump zei 'het Chinese virus' en hij is een nazi. De economie heeft het zwaar en dat is de schuld van Donald Trump. Donald Trump is optimistisch en dat is echt niet normaal.
THUMB
SG-café vrijdag 27-03-2020
Bron:Sargasso / opinie

(27-03-2020 08:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 27-03-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Coronacht! Drop het sentiment, het is disco night!
Bron:geenstijl / opinie

(26-03-2020 22:04)


Emoties buiten laten, we gaan weer afpilsen Social Vroeger, toen een pandemie nog gewoon een sjiek Frans woord was voor een wok Chinese noodles en we nog geen asociale bordjes hoefden te maken om mensen uit onze buurt te houden.
Liveverslag. De Wereld Draait niet meer Door
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 19:00)


Huilen Ze hebben het geprobeerd. De Premmetjes, de Gordons, de Halinaatjes en heel veel andere mensen die hun bestaansrecht te danken hebben aan Matthijs van Nieuwkerk. Plz Matthijs, ga door want Nederland heeft je nodig.
100 vel pleepapier wie zo'n drone uit de lucht rolt
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 17:30)


Vergeet die Dolf Jansen-airmiles. Deze vliegende vinkentering krijgt voorrang. Social Beetje thuiszitten, prima. Doen we allemaal braaf. Beetje afstand houden buiten, gaat ook goed. Zo min mogelijk potgrond naar elkaar smijten in een lokale Plus willen we in de regel ook best ff volhouden (uitzonderingen daargelaten).
Nu ook op GeenStijl: #Berenjacht
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 16:01)


Trending in Nederland en trending op het internet: #berenjacht Die berenjacht, het werkt als volgt. In tienduizenden huizen in heel Nederland zijn beren voor het raam gezet. Zo kunnen kinderen die door het coronagelul ineens een heel zwaar leven hebben (alleen nog maar LEGO, PlayStation en kasten vol chips, snoep, cola en pleepapier voorhanden) tóch nog een leuk bestaan vieren.
RIVM: +1172 zieken, +112 overleden aan corona
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 14:00)


De Dagelijkse Update. Friesland en Drenthe veiligste gebieden. Daar zijn we weer met de Daily Mokerslag. Coronamap Nederland hierrrr & meer schrikbarende cijfers uit de hele wereld in deze snoeihard ratelende SUBREDDIT. #BlijfThuis #StayHome Beterschap, TILL.
LIVE! GeenStijl interviewt Richard de Mos
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 12:45)


Nou ja, we sidekicken er een beetje bij Video Afleiding democratisch geïnteresseerden & lokaal Haags kijkerspubliek: een interview over lokale, directe democratie. Want in tijden van supranationale schaalvergroting is het des te belangrijker om het kleine te bewaken.
Viroloog Sait Cinar geeft definitieve analyse
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 11:55)


We begonnen de vriend van de show bijna te missen. Video Sait van rijschool De Vijfde Colonne, sowieso onze favoriete Jensen sidekick. Die """expert""" Jaap van Dissel mag ons dan misschien de dagelijkse loer draaien, wij weten beter. "Dat virus zit in de kankerlucht, daarom moet je mondkapje hebben, kankerkind! Je moet je kankerhersens gebruiken, overheid neukt je kankerhard man!" Beschouw ons verloren en gered.
THUMB
Gaat fout in gevangenissen
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 10:55)


Muiterij in de staatshiltons Ingewijden, u kent ze wel. Ze zitten overal. En ze melden dingen. Nu melden 'ingewijden' weer dat het fout gaat in de Nederlandse norren. Dat heeft alles te maken met corona: ten eerste geven boeven coronaklachten niet door, omdat ze dan geïsoleerd worden en dat is in de gevangenis (in tegenstelling tot bij u in de vinexwijk, waar u gewoon breedband internet, Pathé Thuis, PlayStation, bier & fauteuil hebt) nogal een dingetje.
THUMB
NL huisartsen: echte corona-sterftecijfer hoger
Bron:geenstijl / opinie

(27-03-2020 09:03)


Spreekt voor zich, maar nu hoort u het van huisartsen. Noodkreet van vorige week uit het Bernhoven-ziekenhuis in Uden. We zijn Zuid-Korea niet, en lang niet iedereen wordt getest. Zembla sprak een aantal huisartsen van onder de rivieren, dokter Eduard Graat uit het onder de voet gelopen Uden: "Lang niet iedereen is getest, omdat er een terughoudend testbeleid is.
Terugkijken en vooruitkijken in crisistijd
Bron:Sargasso / opinie

(27-03-2020 08:00)


Foto: calafellvalo (cc) Over de oorzaken en gevolgen van een epidemie. Yuval Harari over de inzet van technologie. De verlamming in de besluitvorming op het niveau van de EU. Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Straks, ná corona. Alles wordt beter
Bron:geenstijl / opinie

(26-03-2020 21:05)


Samenleving wordt geweldig, aldus een of andere neuropsycholoog Jommes. Alles komt goed. Volgens deze neuropsycholoog zweven we straks na corona door een utopische samenleving, een kookpotje van vriendschap, geluk, en bosjes lavendel om aan te ruiken, zonder burn-outs en vermoeidheid voor meiden die heel erg druk zijn met de juiste verhouding tussen geitenpis en gojibessen in een lijnzaadshake, en het perfecte plaatje op Instagram.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: