Calimero VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 16:00)


Het is paasweekend. En dat is niet eerlijk. Let me take y'all back manAs I do so wellWasn't nothin' like thatMan, it wasn't nothin' like that first time She was in my math classLong hair, brown skin with the fat assSat beside me, used to laugh at mad jokesThe teacher always got mad so we passed notes It started off so innocentShe had a vibe and a nigga started diggin' it I was a youngin' straight crushin' tryna play this shit coolBut a nigga couldn't wait to get to school'Cause when I seen 'em thighs on her and them hips on her and them lips on herGot me daydreaming, man whatI'm thinkin' how she ride on it, if she sits on it, if she licks on it It make it hard for me to stand up As time goes by, attractions getting deeperWet dreaming thinkin' that I'm smashin' but I'm sleepin' I want it bad, and I ain't never been obsessed before She wrote a note that said "Have you ever had sex before"DamnAnd I ain't never did this before noAnd I ain't never did this before noPrettig weekend.
THUMB
Baudet blijkt brandweerbaas en blust brand
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 14:25)


Is er iets dat die man niet kan? Al jaren bezig om die door Merkel aangestoken continentale brand te blussen. En ook dichterbij huis is Thierry Baudet niet te beroerd zijn handen uit de mouwen te steken. Bij een fik in het partijkantoor van Forum voor Democratie in Amsterdam was Thierry Baudet zelf een van de personen het vuurtje wist te doven.
Holocaust Museum weert foto's van de Holocaust
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 12:33)


Tentoonstelling 'De jodenvervolging in foto's' moet het doen zonder foto's. Het Holocaust Museum in Amsterdam heeft vier foto's afgeplakt die gelden als 'het duidelijkste fotografische bewijs van de Holocaust'. Kiekjes die heimelijk uit de heup geschoten zijn in Auschwitz, door de Griekse jood Alberto Errera tonen bewijs van de massavernietiging door de Duitsers.
Haagse islampartij wil HALALSTRAND
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 10:25)


Moslims bang voor lelijke mensen Arnoud van Doorn, de Kalief van de Klikbeet, heeft weer een mediamomentje. Het raadslid met de ieliege klerkenkop beweert dat moslims zich "onprettig voelen bij onesthetisch vormgegeven strandgangers".
THUMB
Voorpagina. New York Post over Trump
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 09:31)


Duidelijk Alstublieft Volkskrant, NRC, Nieuwsuur, NOS Journaal, KRONCRV, De Correspondent, Vrij Nederland, De Groene, Spraakmakers, De NieuwsBV, Nieuws en Co, Bureau Buitenland, Met Het Oog op Morgen, BNR, Omroep Lansingerland en overige nieuwsorganisaties met een "directeur journalistiek".
Mysterieuze tweet Thierry verdeelt Nederland
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 07:30)


Lees maar er staat niet wat er staat Social Nachtelijke ophef om mededeling van Thierry Baudet op sociaalmedia, zo rond een uur of 1 's nachts. De leider van Forum voor Democratie pakte ver na het middernachtelijk uur uit met een ontboezeming van jewelste.
Sociaal-democraten winnen in Finland
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2019 07:00)


Antti Rinne. Foto: Demarit (cc) Dat in Finland de sociaaldemocraten de grootste partij zijn geworden is volgens Politico een zeldzaam succes in Europa voor centrum links. Begint de revival van de sociaaldemocratie in Scandinavië? In Denemarken is er ook uitzicht op winst, maar dan wel ten koste van de immigranten.
LIVE: Jezus aan kruis genageld op Staatsomroep
Bron:geenstijl / opinie

(18-04-2019 19:32)


Sander & Sidney boos, Sywert & Syp blij Pasen. Ook al KApOtGePolAriSeErD in dit prachtige joods-christelijke humanistische polderland, waar tradities en gebruiken verdwijnen als maagdenvliezen in Rotterdamse kelderboxen. Waar oikofoben de boel aan het weggeven zijn.
Handig. Paasvuur Smogkaart des Doods
Bron:geenstijl / opinie

(18-04-2019 17:05)


VLUCHT! Nu het nog kan... Landgenoten, in de regio Oost-Nederland t/m Eesterga. U bent de sjaak dit Paasweekeinde. Dankzij de aanhoudende wind uit het oosten is er SMOG ALARM in een groot deel van Nederland. Alles ten oosten van de lijn Kampen, Apeldoorn, Arnhem en ten zuiden van Groningen loopt direct gevaar.
De IND heeft er de kracht niet meer voor, kan aanvragen pas in 2021 op tijd afhandelen
Bron:geenstijl / opinie

(18-04-2019 16:10)


Werken bij de IND, je moet het maar kunnen! Ook een soort Defensie, al mag je dat natuurlijk niet zeggen dus we nemen het terug. Maar erg lekker gaat het er niet. "Vorig jaar werden ruim 5.500 meer eerste asielaanvragen ingediend dan verwacht.
THUMB
Brand(stichting?) in nieuwe grefo-kerk Leerdam
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 15:30)


Het Komt Nu Wel Heel Dichtbij Mailtje: "Afgelopen nacht zijn er bij meerdere kerken in Leerdam pogingen tot brandstichting geweest. 1 daarvan is gelukt. Er was brand in nieuwbouw van de Gereformeerde Gemeente in Nederland in Leerdam.
THUMB
Video. Chaos in Groningse gemeenteraad nadat PVV'er de burgemeester niet voor fascist uitmaakt
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 13:35)


Oekraïense toestanden! Okay, het zit als volgt. PVV-senator en gemeenteraadslid @Ton van Kesteren had tijdens zijn zogeheten '1-minuut-interventie' welgeteld 1 minuut voor zijn vernieuwende pleidooi dat politieke correctheid eigenlijk fascisme is.
Tbs'er doet wapenhandel. Dekker doet niets
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 11:30)


Je zou bijna zeggen dat Sander Dekker vvd'er is. Ene Herman D. stak zomaar drie mensen neer bij een feest in Nieuw-Vennep. Toen hij werd opgepakt bleek hij al veroordeeld te zijn voor een moordpoging en wapenbezit. Herman moest naar de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) van Heiloo, net zo'n kliniek als die in Den Dolder waar Michael Panhuis 'vast' zat.
THUMB
Spannende verkiezingen, hogere opkomst?
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2019 10:00)


https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Verkiezingsdebat_tussen_lijsttrekkers_CDA,_PvdA_en_VVD_in_Hilversumse_VARA-radio,_Bestanddeelnr_933-6506.jpg ANALYSE - van Simon Otjes en David M. Willumsen (verscheen eerder op Stuk Rood Vlees). De commissie-Remkes heeft de afgelopen twee jaar hard nagedacht over manieren om de Nederlandse democratie te vernieuwen en te versterken.
vvd'ers massaal aan de slag als vakkenvuller
Bron:geenstijl / opinie

(19-04-2019 08:35)


Werklozen moeten vakken gaan vullen van de vvd. Wat een goed idee. Anne-Wil Duthler kan net niet bij het bovenste schap om de muisjes van De Ruyter, de broodversierder sinds 1860, bij te vullen. Anne-Wil werkt bij de Albert Heijn, de Jumbo en de Aldi tegelijk, dat weten die bedrijven niet van elkaar, maar Anne-Wil heeft een constructie bedacht haar inkomsten te maximaliseren.
THUMB
SG-café vrijdag 19-04-2019
Bron:Sargasso / opinie

(19-04-2019 07:00)


Dit is het Sargasso-café van vrijdag 19-04-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Closing Time | Gebaren
Bron:Sargasso / opinie

(18-04-2019 20:00)


Om enigzins tegemoet te komen aan mensen voor wie een heel blokfluitorkest teveel is zetten we vandaag één enkele fluiter in de schijnwerpers. De componist van indrukwekkende solo-stukken voor diverse instrumenten (de Sequenza’s van Luciano Berio) schreef in 1966 voor … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Zorgsysteem faalt keihard: onvoldoende zicht op risico's verwarde personen
Bron:geenstijl / opinie

(18-04-2019 18:05)


En dan niet die 'verwarde personen' Syriërs die mensen neersteken, maar gewoon écht verwarde personen. Weet u nog, dat OVV-rapport over Michael Panhuis, waaruit een giga-wanorde bleek en waaruit iedereen gewoon kan concluderen dat Sander Dekker misschien wel effe moet wieberen? Nog geen maand later komt het OVV dus met een nieuw onderzoek, PDF hier, over personen met een EPA (ernstig psychische aandoening).
Quote du Jour | Notre Monde
Bron:Sargasso / opinie

(18-04-2019 16:30)


I know that the Notre Dame is a very important landmark but the fact that billionaires have pledged over 600 million dollars in under 24 hours to help fix it just really puts into perspective how easily rich people could … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
In Indonesië wint de hoop het nipt van de angst
Bron:Sargasso / opinie

(18-04-2019 15:30)


The New Mr. President. Foto: uyeah (cc) Het ziet ernaar uit dat de zittende president Joko Widodo een nipte overwinning heeft behaald op zijn tegenkandidaat Prabowo. In dat geval heeft in Indonesië de progressieve politiek het voorlopig nog gewonnen van de politiek van verdachtmakingen en angst.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: