Beenruimte-recensent Peter R. de Vries richt eigen vliegmaatschappij op: 'Peter Air'
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 18:05)


Goenavund en welkom aan boord deze Peter Airbus A-300 van vliegmaatschappij Peter Air, aangedreven door twee Rolls-Royce de Vries motoren Mijn naam is gezagvoerder Peter R. de Vries en naast mij zit eerste officier Peter R.
#FAAL. Walibi wil datalek dichten met aangifte
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 16:00)


Kaartverkoopsysteem is lek, directeur boos op IT-afdeling ontdekker van het lek Het is maar goed, dat de achtbanen van Walibi Flevo Holland (?) niet net zo vaak uit de bocht schieten als de PR-afdeling, die bekend werd met het kapotmaken van mobieltjes van meisjes en het promoten van pretpark porno.
Man verkracht vrouw. Twintig dagen cel
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 14:30)


FOEI In de bus van Zwolle naar Dedemsvaart werd een vrouw gedwongen met de dick van Khalid Farah (toen 18) te spelen, Khalid was weliswaar meerderjarig maar hij heeft de geestelijke ontwikkeling van een kind, laten we hem daarom maar Khalidje noemen, dus is twintig dagen celstraf wel genoeg, einde, en iedereen leeft nog lang en gelukkig, behalve de vrouw, want die durft nooit meer in een bus, veel sterkte met het opnieuw opbouwen van je leven Khalid, want jij bent natuurlijk het echte slachtoffer, zie het maar als twintig dagen escape room.
THUMB
Rabo-klanten piswoest wegens geen Apple Pay
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 13:02)


Alsof je überhaupt nog besteedbaar geld over hebt nadat je een greep in de fruitmand hebt gedaan Apple-gebruikers zijn digitale groothoeksnobs die altijd het LED-verlichte retina neusje van de tech-zalm willen. Is echt zo.
NL ober-schoppers Praag 5 en 5,5 jaar cel
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 10:55)


Weer eventjes helemaal jezelf met de boys. Dat komt Arash en Armin Nahvi duur te staan. Respectievelijk 5 en 5,5 jaar in de nor wegens poging tot moord. En nog veel erger, daarna mogen ze toeristenparadijs Tsjechië ook nog eens 10 jaar lang niet bezoeken.
HOERA! EINDE DER TIJDEN GAAT NIET DOOR
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 09:50)


RTV Drenthe wint het internet vandaag. Familie leefde jarenlang onder de grond Social Lees dit bizarro verhaal bij RTV Drenthe mensen en leer. U kunt gemakkelijk zonder al die troep, die televee, die auto, dat internet, die smartphone, die warmtepomp en dat dubbel glas van 20.
Boerenprotest. Dit is waarom De Deur plat ging
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 07:50)


Driekus Vierkant van de Stijlloze Dependance in de Groene Zee van Groningen duidt De Deur van het Provinciehuis. Hoe kon het zo ver komen? Video Waarom was de provincie Groningen nooit bereid om de boeren tegemoet te komen?  Men heeft eigen belangen afgewogen en niet naar een breder plaatje willen kijken.
Redden Blendle, De Correspondent en De Coöperatie de journalistiek?
Bron:Sargasso / opinie

(15-10-2019 07:00)


logo blendle coöperatie correspondent ANALYSE - Blendle, De Correspondent en De Coöperatie zijn , ook door subsidiegevers, bestempeld als belangrijke strohalmen voor een journalistieke markt in verval. Alle drie trokken ze de Nederlandse grens over.
THUMB
Trump tarieft Erdogan terug naar Middeleeuwen II
Bron:geenstijl / opinie

(14-10-2019 21:48)


Nou, dezelfde straftarieven die de Turkse economie op 10 augustus 2018 weer op 1923 zetten, zijn per direct weer van kracht! Social Dat leidde destijds dus tot de totale ineenstorting van de Turkse Lire, online bankieren ging uit de lucht en de beurzen verzilverden geen dollars en euro's meer.
THUMB
Aaaargh. Pegida-Pieten kapen Zwarte Piet
Bron:geenstijl / opinie

(14-10-2019 20:01)


Een nieuw dieptepunt in het oeuvre van de barbecuebrigade Video Nu is het voorbij. Sintersneuneus Edwin Wagensveld roept de mensen in een belachelijk filmpje op twitter op om als Zwarte Piet naar de intocht van Sinterklaas te komen, en zo is iedereen die dat toch al van plan was in een klap gedegradeerd tot trieste surrogaatnazi.
Londen verbiedt ALLE klimaatgekkie demo's
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 17:00)


Zelfs verkleden als broccoli is voortaan VERBOTEN Video Londen kan opgelucht ademhalen, en weer doorrijden. Want gekke dansjes, jezelf ergens aan vast plakken, wegen blokkeren, aan bruggen hangen en/of rondlopen als broccoli is vandaag VERBOTEN.
LIVE. Persconferentie kelderfamilie Ruinerwold
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 14:58)


Persco over wtf-verhaal du jour Video En dan schakelen we nu LIVE over naar het gemeentehuis van De Wolden in Zuidwolde alwaar burgemeester Roger de Groot en de politie een presser geven over de zes volwassen mensen die jarenlang in een van de buitenwereld afgesloten woning hebben geleefd, wachtend op het einde der tijden.
Slob stopt outkiering Cornelis Haga Lyceum (bijna)
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 13:35)


Arie Slob waarschuwt Haga Lyceum voor de laatste zoveelste keer  1 december kikker in je financiering. Minister Slob schrijft vandaag in een stoere brief aan de Tweede Kamer dat hij de geldkraan voor het Haga Lyceum dichtdraait, omdat de school nog steeds geen nieuw bestuur heeft.
Plofkraakvideo! Dader vraagt filmende buurtbewoner op vriendelijke toon om stilte
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 12:03)


Het benne de Marrekane Video Wij hebben ook een hekel aan die eenheidsworst, gecreëerd door die gore gele Geldmaat ;) maar om nou met je Marokkanentractor de deur van de pinautomaat in te beuken.. Zonder al te diepgravend etymologisch onderzoek te doen naar het zinnetje 'hou je kankerbek man', tezamen met het accent en de dadergeschiedenis van eerdere plofkraken, hoeven we er niet omheen te draaien dat het er stevig op lijkt dat de Marrekane weer eens zin hadden een Lamborghini met contant geld te huren.
Angst voor de islam – en wat daaraan te doen
Bron:Sargasso / opinie

(15-10-2019 10:00)


Gezicht op Utrecht. Foto: Gerard Stolk (cc) Een boek over islamofobie dat een uitgebreid antwoord verdient. Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Gert-Jan Segers steekt Martin Luther King naar de kroon voor belangrijkste droom ooit
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 08:59)


De frontman van het Christencollectief had een droom En in die droom wordt Prinsjesdag tijdens de verbouwing van het Binnenhof op 'verschillende plekken in het land gevierd'. "Ik zou het een heel mooi idee vinden, ook om de democratie dichter bij de mensen te brengen", aldus Gaitmans.
THUMB
SG-café dinsdag 15-10-2019
Bron:Sargasso / opinie

(15-10-2019 07:00)


Dit is het Sargasso-café van dinsdag 15-10-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Vvd draait en wil toch IS-kids ophalen uit Syrië
Bron:geenstijl / opinie

(15-10-2019 06:35)


Draai, draai, draai - we voelden 'm al aankomen Social Rob Jetten en Gert-Jan willen alle "Nederlandse" IS-strijders ophalen uit Syrische/Koerdische kampen, omdat het daar niet veilig is voor ze (!). CDA en vvd beweerden gisteren nog dat ze, ondanks de veranderde situatie in Noord-Syrië, niemand terug naar Nederland wilden.
THUMB
Vandaag precies 9 jaar minister-president Mark Rutte! Reaguur uw leukste ervaring
Bron:geenstijl / opinie

(14-10-2019 21:02)


FEEST IN DE TENT Bier, bitterballen en haal voor Ome Ton nog even twaalf halve hanen van het spit want precies negen jaar geleden, op 14 oktober 2010, werd het kabinet-Rutte I beëdigd. En wat hebben we sindsdien genoten van ónze premier, zijn kabinetten, zijn bewindslieden en zijn belachelijk geweldige makkers van de vvd.
Closing Time | Brittany Howard (en Terry Crews)
Bron:Sargasso / opinie

(14-10-2019 20:00)


Brittany Howard zou je kunnen kennen van Alabama Shakes, een graag geziene gast in de Late Night Shows in de VS. Maar zoals je op haar Wiki-pagina kunt lezen, timmert ze behoorlijk aan de weg met andere samenwerkingsverbanden. En nu … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: