NEEderland tegen sloop vrije internet door EU
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 20:35)


En nu? Social Nu helemaal niks want Nederland, Luxemburg, Polen, Italië en Finland zijn dan wel tegen de internet kapot makende copyrightplannen van de EU,  maar dat is te weinig want Nederland, Luxemburg, Polen, Italië en Finland hebben bij lange na geen meerderheid en zelfs geen blokkerende minderheid om iets voor elkaar te boksen in de Europese Raad.
"Groningen is gewoon heel erg wit"
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 19:33)


Water is nat. Beren schijten in het bos. Timmermans is dik. De universiteit Groningen is 450 jaar oud en hoe dat beter te vieren met 'een feestje over diversiteit en inclusiviteit'. Groningen, een uit de kluiten gegroeid dorp in een boerenommeland waar de aaierbal volksvoer is, waar trekkers over de Grote Markt rijden, waar de huizenprijzen nog normaal zijn, waar koffie nog koffie is en waar Sylvana een vage bekende is van TMF, in plaats van die wacke madam die gemeenteraden op stelten zet met rabiate rassentheorieën.
Máxima verspeelt krediet bij NL'se bevolking
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 18:30)


Amalia vanaf nu meest populaire Oranje.
Ophef over sekse-apartheid op Uni Utrecht
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 16:30)


Jongetjes vooraan. Meisjes achteraan. Kom er maar in, OPZIJ. Hallo 2019! Social EN WATER DRINKEN UIT EEN PLASTIC FLESJE IS AL HELEMAAL NIET MEER VAN DEZE TIJD JA! DENK TOCH AAN HET KLIMAAT EN ONZE KINDEREN. EN DOE DIE SMARTPHONES WEG MEIDEN, ANDERS MIS JE DE HELFT VAN COLLEGE EN KUN JE STRAKS DE STOEP VAN HET UWV GAAN WARMHOUDEN TERWIJL DIE JONGENS MAAR HARD MOETEN WERKEN VOOR DE KOST.
Overheid doet niets. Frauderen met WW doe je zo
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 14:30)


Heeft u niet van ons Een hele goede middag Nederland, en met name Nederland dat zometeen een algemeen overleg in de Tweede Kamer heeft over Sociale  Zaken. Het gaat namelijk nog steeds helemaal pet met de fraude-opsporing bij het UWV.
THUMB
Strand Alarm. Het wordt dit weekend topweer
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 12:29)


Haal de zonnebrand maar tevoorschijn Het is februari maar wat maakt het allemaal uit. Allemaal gewoon even drie minuten extra douchen en zo wordt het vijftien moederneukende graden in het zuiden des lands. Wat nou terrasweer.
Een mislukt scheurkalenderproject
Bron:Sargasso / opinie

(20-02-2019 11:00)


simplistic. Foto: Judy van der Velden (cc) RECENSIE - Een filosofisch woordenboek voor Nederland, lees ik op de omslag. Onder de titel ‘Voor rede vatbaar’. Geen origineel idee, uiteraard, een ‘Woordenboek’. Dat is een veel beproefde uitvlucht om aan de eisen van enige structuur te ontkomen.
THUMB
BEWIJS. Sybrand Buma is internettrol
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 10:40)


Het internet vroeger: een gezellige cyberspace voor mensen die heus wel sociaal zijn maar gewoon niet zo goed in contact maken met mensen die zich in dezelfde ruimte bevinden. Social Het internet nu: een open riool vol communicatieve incontinentie die zich uitstrekt van inspirerende Facebookplaatjes tot stinkhoer scheldpartijen en van totaal vercrackte deelbait tot politieke discussies die zich het best laten samenvatten als 'de feiten zijn lava'.
CBS: 'Consumentenvertrouwen in vrije val'
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 08:25)


GeenStijl: 'Deze grafiek laat het einde van Rutte zien' Amsterdam - GS Abacusdesk- Een zonnige februaridag (voorspelling: 11 graden) - Mark Rutte (vvd) begon aan zijn premierschap in 2010, middenin een economische crisis.
Afvallige
Bron:Sargasso / opinie

(20-02-2019 08:00)


Twilight of Islam and Christianity. Foto: David Evers (cc) RECENSIE - Wie Joram van Klaverens boek over zijn bekering tot de islam zou willen lezen om er achter te komen hoe dat nou in zijn werk gaat: een moslim maken van een oud-PVV’er, zal teleurgesteld worden.
Gevonden op Dealert: maar wat is het?
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 20:01)


A. De custom 66 kWh-batterij van Robot JettenB. De Huishoudbeurs Bestseller 2019C. Een pen die het ook in de ruimte doetD. Mag ik hier uit? Antwoord HIERRRRRRR.
Nu ook deserteurs uit Conservative Party
Bron:Sargasso / opinie

(20-02-2019 18:52)


Acht parlementsleden uit de Labourpartij en inmiddels ook drie parlementsleden uit de Conservatieve Partij hebben zich afgescheiden uit onvrede over de koers van hun voormalige partijen. En is een gerede kans dat meer parlementsleden zich bij hen zullen voegen.
34 gewone Nederlanders krijgen Duits pensioen voor diensttijd Waffen SS
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 17:31)


Één volk, één rijk, één pensioen. Kijk, de Europese gedachte. Grensoverschrijdende solidariteit, waar zie je dat nu eigenlijk nog tegenwoordig. "34 hoogbejaarde Nederlanders krijgen nog altijd een aanvullend pensioen vanuit Duitsland vanwege hun dienstjaren bij de Waffen-SS.
VIDEO. Politie zet op hoge snelheid achtervolging in, gewapende verdachte ontsnapt
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 15:31)


Gewapend met CUTENESS Social Die suffe Touran had natuurlijk nooit een kans tegen nitro charged zijwielen, maar het was een nobele poging. Lekker bezig Pomme! Die gaat later natuurlijk bij de fietspolitie en dus kent dit VERHAAL nu al alleen maar winnaars.
Jihadbruidje van Yago Riedijk wil naar Nederland
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 13:30)


Jihadmevrouw heeft waterdicht betoog op GeenStijl kennelijk gemist. De Britse terroristenmiep Shamima Begum wil naar Nederland. Haar Britse nationaliteit is haar ontnomen en haar man Yago Riedijk (foto) komt uit Idlib aan de Nederrijn, Arnhem, dus wil ze naar Nederland.
THUMB
Voortvluchtige moordenaar rapper Feis: Silfano Junior Monteiro
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 11:30)


Nou, dit is 'em. De vermeende moordenaar van Top Notch-talent Faisal Mssyeh aka rapper Feis. Video Silfano Junior Monteiro, 25 lentes jong , tussen de 1.70 en 1.80, "fors gebouwd" en wij mogen Fano zeggen. Woord op straat is dat hij zich in het buitenland schuilhoudt.
Zwarte sneeuw in Siberië
Bron:Sargasso / opinie

(20-02-2019 10:57)


‘Post-apocalyptische’ beelden uit Russische mijnstreek. “It’s harder to find white snow than black snow during the winter,” Vladimir Slivyak, a member of the Ecodefense environmental group, said. “There is a lot of coal dust in the air all the time.
Hoera! Beste Nederlandse voetballer ooit 75
Bron:geenstijl / opinie

(20-02-2019 09:35)


Okee okee, de op een na beste dan. Waren we toch zomaar Eric Viscaal vergeten. Maar zonder gekheid, die Van Hanegem had een beetje pech dat-ie in dezelfde tijd voetbalde als Cruijff, maar bij 't volk was hij nóg geliefder en nóg populairder. Het regent dan ook lofuitingen voor de jarige Willem, met zijn kromme ballen, kromme rug, kromme poten en zijn majestueuze buitenkantje links.
THUMB
SG-café woensdag 20-02-2019
Bron:Sargasso / opinie

(20-02-2019 08:00)


Dit is het Sargasso-café van woensdag 20-02-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Grenzen dicht voor jihadistentuig
Bron:geenstijl / opinie

(19-02-2019 22:22)


Geen plek in Nederland voor kalifaatstrijders. Rot op. Pleur op. Ze zijn al thuis NRC en NPO die het met Donald Trump eens zijn. Het moet niet gekker worden. Nederland moet de gevangen genomen IS-onthoofders een geheel verzorgde retourvlucht uit Koerdistan aanbieden en in Nederland voor de rechter brengen/veroordelen, en er een leger deradicaliserings-geitensokken op loslaten, en dan komt het allemaal goed.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: