Zoetermeer trekt TEN STRIJDE tegen kabinet
Bron:geenstijl / opinie

(14-07-2020 10:00)


DEUS VULT!!! De revolutie begint in Zoetermeer. De woonboulevardste gemeente van Nederland PIKT HET NIET LANGER en trekt ten strijde tegen Den Haag, als we het NOS-bericht 'Zoetermeer ten strijde tegen kabinet, hoopt op steun van andere gemeenten' moeten geloven.
Nieuw in de coronazomer: regionale lockdowns
Bron:geenstijl / opinie

(14-07-2020 08:08)


Als die Gooise kakkers uit Knokke terugkeren met een kuchje, hoeft de rest van Nederland niet te boeten Als Gommers straks naar De Jonge appt dat er 1600 IC-bedden in het Gooi bezet zijn vanwege die rijkeluiszuipertjes die in Knokke-Heist aan het feesten waren (zal wel meevallen, maar ff voor het voorbeeld), dan mogen de kroegen in Heerenveen, Almelo, Breda en Maastricht gewoon openblijven.
THUMB
(e)Moties en racisme
Bron:Sargasso / opinie

(14-07-2020 07:00)


Schermafbeelding videostream Tweede Kamer stemmingen moties 18 maart 2020 COLUMN - Na de nodige reuring over een debatje hier en een gesprekje daar over racisme in Nederland, blikken we ook nog even terug op het het Tweede Kamerdebat over institutioneel racisme in Nederland.
THUMB
Feauteauf*ck Gallerie in het Stijlloze Stamcafé
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 20:00)


Vroeg kroegje vandaag, er is nog een debat later vanavond Video Maandag, overbelichte kunsdtdag in het stamcafé. Een weekend noeste arbeid wordt hieronder tentoon gesteld, na onze oproep van afgelopen vrijdag tot een ouderwetsche Feauteauf*ck Friday, met de nieuwe betuttelposters van de gemeente Amsterdam.
83 miljonairs willen permanent hoger belast worden om wereld te redden
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 18:33)


Nou 83 LOSERS misschien! "Today, we, the undersigned millionaires, ask our governments to raise taxes on people like us. Immediately. Substantially. Permanently." Ja. Weet je, je kunt ook gewoon meer aan goede doelen doneren zonder dat je de overige 46.
China en Iran tekenen strategisch akkoord van 25 jaar, intensiveren militaire samenwerking
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 16:00)


AS VAN HET KWAAD China investeert de komende 25 jaar $400 miljard in ruil voor goedkope Iraanse olie. Het was met jaarlijks $18,9 miljard al Irans grootste afzetmarkt natuurlijk, maar zo'n commitment 25 jaar de toekomst in inclusief "joint training and exercises, joint research and weapons development and intelligence sharing" is toch wel van een andere orde.
THUMB
Goed volk | Het esoterisch circus rond de Externsteine
Bron:Sargasso / opinie

(13-07-2020 14:30)


© Sargasso logo Goed volk © Sargasso logo Goed volk ACHTERGROND - Het overbekende Stonehenge is in de loop der tijd een multi-purpose-monument geworden. Het werd rond 2.300 v.Chr. gebouwd (datering van 2008), maar ondanks veel wetenschappelijk onderzoek is het oorspronkelijke doel ervan nog altijd niet zeker, hoewel recente vondsten … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
GSTV. Sigrid wie? Mario wordt nieuwe D66-leider
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 13:00)


Hij heeft er serieus over nagedacht! Video Mario van der Eijnde is de Roger Stone van Nederland. Alles wat hij aanraakt verandert in puur politiek goud. In 2017 zette Mario de politieke partij StemNL op en we weten allemaal wat een enorm succes dat is geworden: 527 stemmen, dat is 9 keer zo weinig als G**nP**l.
Aantal inbraken bijna terug op pre-coronaniveau
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 11:01)


Nature is healing. Video Langzaamaan weer de oude worden, een soort maatschappelijke revalidatie. Tijdens de lockdown was uw plek onder de zon dan misschien een paar maandjes alleen van u, inmiddels is-ie weer van iedereen, net als de wereld trouwens.
Welkom bij de digitale koffieautomaat!
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 08:56)


Lekker geslapen dit weekend? Uitgerust? Nog dingen gedaan? Hallo allemaal en welkom in de wachtrij van de digitale koffiemachine, we hebben geen lattes of andere vieze vervoegingen van normale zwarte koffie. Vrijdag hoorden we van Maurice de Hond dat een groot deel van de Nederlanders mentaal op de pijnbank ligt en tegen een burn-out aan zit te schuren.
FEEST. Vanaf vrijdag weer heerlijk heet
Bron:geenstijl / opinie

(14-07-2020 09:03)


Raar biertje heeft deze mevrouw - wel een mooie schuimkraag! Goed nieuws voor alle Duitsers die alweer een maand of wat langs ónze kust een Atlantikwall van vakantiehuisjes hebben opgeworpen. Tevens goed nieuws voor die groepen Belgische jongeren, die we inmiddels kennen van het massaal verbouwen van kustplaatsen Cadzand-Bad, Zoutelande en Westkapelle.
THUMB
SG-café dinsdag 14-07-2020
Bron:Sargasso / opinie

(14-07-2020 07:00)


Dit is het Sargasso-café van dinsdag 14-07-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
LIVE. Premier Omtzigt versus Hugo de Schoenen
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 21:12)


Ja wij zijn bevooroordeeld ja Wij zien namelijk het liefst Pieter Omtzigt de nieuwe leider van het CDA worden, en niet dat schmierende stuk opportunistisch propagandavreten wiens enige overtuigende motief het patroon op z'n schoenen is. De Eik uit Enschede neemt het in Op1 op tegen de Bluffer uit Bruinisse en ze noemen dat een "debat" maar ten eerste wordt het onderonsje geleid door de vleesgeworden selfiestick Erik Dijkstra en overblijfmoeder Willemijn Veenhoven, en ten tweede zitten André van Duin en Joop Zoetemelk ook aan tafel dus het is vooral voor Pieter "Geef me Wopke plus de taaie en saaie details van het pensioenakkoord en ik bestuur het land zoals het hoort" Omtzigt een zwaardere wedstrijd dan voor Hugo "Bevestig die 1600 IC-bedden ook al heb je die niet" de Schoenen.
Closing Time | Theo Koomen
Bron:Sargasso / opinie

(13-07-2020 20:00)


Omdat zomers leuker zijn als de Ronde van Frankrijk niet pas in september is. En natuurlijk ook omdat de quatorze juilliet het leukst is als een gretige jonge Nederlandse wielrenner alle Fransen op achterstand rijdt op de berg der bergen, … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
FOTO - Maar wat is dit?
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 17:00)


De kwis van 13 julo A) A wild GRAPPERHAUS appearedB) Kale bewapende man in Duits bos eindelijk gevondenC) Nog zo'n achtergelaten blauw vatD) Verdomme niet weer een net niet leuke Grapperhaus meme hèE) Die gast is levensgevaarlijkF) Maakt met plezier onze vrijheden kapotG) En staat dan een beetje lollig op foto'sH) We proberen hier een serieus debat te voeren jaI) Anders, namelijk.
Raad van State nog steeds KRITISCH op Spoedwet
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 14:59)


Alle burgers zeggen nee tegen S.P.O.E.D. Zo opportunistisch zijn wij dan ook wel weer. De Raad van State is een oneerbiedwaardig instituut dat liever gisteren dan vandaag omver getrokken zou moeten worden, maar als het kritiek levert op de verhervernieuwde spoedwet van Hugo de Schoenen dan gaan we daar natuurlijk even voor zitten.
VPRO-kruidenvrouwtje klapt voor de krakers van Kedichem (en witte wijn is zwarte pijn)
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 14:05)


Soms moet gewoon iemand z'n been verliezen? Video Ah gelukkig er is van een avond van 2 uur genuanceerd praten toch iets gevonden om over te kunnen rellen. Bij de VPRO werd een livestream uitgezonden vanuit Pakhuis de Zwijger (geen slavernijverleden want pas in 1933 gebouwd - lol, red.
ZELFS de Zwarte Cross begint eigen omroep
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 12:03)


We gaan echt weer verzuilen met ons allen hè? Video De Rest van Nederland, dat is het echte ongehoorde geluid. En zodra De Rest van Nederland op de trekker klimt om dat ongehoorde geluid in de Randstad te laten horen, raakt die Randstad volkomen in paniek.
De Jonge gooit IC-held Gommers onder de bus
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 09:59)


You don't mess with the Gommers, Hugo Video Riskante strategie van Hugo de Jonge bij Nieuwsuur gisteravond. De minister en (sinds gisteren) underdog voor het CDA-leiderschap probeerde het publicitaire bommetje van Diederik Gommers onschadelijk maken door glashard te beweren dat de IC-held in de Volkskrant een potje heeft lopen liegen.
Kijkcijfers racismedebat NPO zakken door Kelder
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2020 07:58)


Tv-kijker bekent kleur Gênant. Waar het racismedebat van campingbijzettafelzender Veronica (normaal 150.000 kijkers voor de zoveelste herhaling van Hawaii Five-O of zoiets) maar liefst 1,7 miljoen kijkertjes trok, moest het klapstuk van de NPO Kelderdvisie Racisme Task Force het op NPO1 (normaal 1 miljoen+ kijkers voor het testbeeld en een paar miljoen als er een paar boeren en/of corona persco's zijn) doen met een schamele 651.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: