Haags 'journalist' Kees Boonman: "Interview met dronken politicus zend ik niet uit, want RESPECT"
Bron:geenstijl / opinie

(14-07-2018 11:05)


Hee daar hebben we Kees Boonman weer, de journalist vindt dat het niet moet lijken dat politici en journalisten het gezellig met elkaar hebben. Video Kees laat het vandaag namelijk ontzettend lijken dat politici en journalisten het gezellig met elkaar hebben.
Pleinschreeuwer Hans van Baalen stopt ermee
Bron:geenstijl / opinie

(14-07-2018 09:30)


Jemig dit is wel heel sneu. Hans van Baalen, die tien (10) jaar lang in Brussel zat te wachten tot de vvd hem niet opbelde om minister te worden, mag nu niet eens meer in Brussel gaan zitten wachten tot de vvd hem niet opbelt om minister te worden. Is ook niet zo gek, want Hans van Baalen heeft het nou niet bepaald lekker gedaan de afgelopen tijd.
THUMB
SG-café zaterdag 14-07-2018
Bron:Sargasso / opinie

(14-07-2018 07:00)


Dit is het Sargasso-café van zaterdag 14-07-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Knaagdier nationalist Wilfred Reinhold eist avondland terug: “Eigen diersoort eerst”
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 18:09)


Rode eekhoorn Boefke laat menig Fries hart al een tijdje sneller kloppen. Dorpen lopen uit om een glimp op te kunnen vangen van deze prachtige exoot van Amerikaanse origine. Op het gezichtje van de kinderen die speciaal uit Groningen zijn gekomen, verschijnt voor het eerst weer een lach, na alle recente ellende.
BlackJack VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 16:00)


Het is weekend. Voor iedereen die last van zijn rug heeft of dat graag wil krijgen. When I was one-and-twenty        I heard a wise man say, "Give crowns and pounds and guineas        But not your heart away;Give pearls away and rubies        But keep your fancy free.
Closing Time | Mireille Mathieu
Bron:Sargasso / opinie

(13-07-2018 15:00)


Isidore Pils - Kapitein Rouget de Lisle zingt de Marseillaise (1849) ACHTERGROND - Het schilderij hierboven, in 1849 vervaardigd door Isidore Pils en te zien in Straatsburg, is niet het allermooiste en de afgebeelde gebeurtenis is ook niet wereldberoemd: u ziet hoe genie-kapitein Claude Joseph Rouget de Lisle op 26 april 1792 … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
NPO zendt Ivo Niehe bedrijfsfilm over architect uit
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 13:00)


Iedereen die op de NPO zeikt heeft het altijd wel over Matthijs van Nieuwkerk enzo, maar ondertussen vergeten we allemaal Ivo Niehe. Ivo Niehe heeft jarenlang een Weesiaans salaris bij de NPO gekregen, harkte tegelijkertijd miljoenen euro's naar binnen via zijn eigen productiebedrijf terwijl IVO NIEHE KAN HELEMAAL NIKS.
THUMB
PICS - de 'gigantische' Trump Balloon boven Londen
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 11:12)


Fail A giant balloon inflated by activists  depicting US President Donald Trump as an orange baby is seen during a  demonstration against Trumps visit to the UK in Parliament Square in  London on July 13, 2018.
Belastingadviseurs voor heroverwegen afschaffing dividendbelasting
Bron:Sargasso / opinie

(13-07-2018 09:27)


Het kabinet moet kijken naar alternatieven voor het volledig afschaffen van de dividendbelasting.  De nieuwe voorzitter van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, Bartjan Zoetmulder, plaatst kanttekeningen bij het huidige kabinetsplan, schrijft het FD (€) Zoetmulder plaatst als eerste belastingspecialist kanttekeningen … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Trump doet Sun-interview: hekelt immigratie en ontzegt VK handelsverdrag bij soft Brexit
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 08:00)


Social Man van 't volk praat het liefst met de krant van 't volk, en dan ook nog eens bij voorkeur een uur voordat het staatsdiner plaatsvindt zodat de aangekondigde VERNIETIGENDE HEADLINES verschijnen net nadat May hem het hof heeft gemaakt.
THUMB
Wanneer gaan er weer treinen rijden?
Bron:Sargasso / opinie

(14-07-2018 09:40)


08-01-06 (12). Foto: Bas Bogers (cc) DATA - door Merlijn Staps. Er gaat letterlijk geen dag voorbij zonder dat er ergens in Nederland een treinstoring is. Wanneer de treinen weer gaan rijden krijg je van de NS vaak niet te horen. Statistieken kunnen je wel helpen.
Te koop in Amsterdam. 17m2 voor 200.000,-
Bron:geenstijl / opinie

(14-07-2018 08:05)


MAAR DAN HEB JE OOK NIKS U dacht dat het niet gekker kon op de overhitte huizenmarkt in 020. Maar het kan dus nog gekker op de overkokende Amsterdamse woonhel. De oranje/vvd vastgoedmaffia in Shithole City heeft nu een UNIEKE 'studio' in de aanbieding.
Hoera! Jiskefet is terug met spiksplinternieuwe video's bij... de Volkskrant Online
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 19:30)


Lang verwacht, toch gekomen: absurdistische kwaliteitssatire van powertrio Jiskefet, The Return.  Dapper wel van die oudjes: een comeback in een tijd waarin satire, ironie en humor verboden zijn. Zo zijn ze dan toch ook wel weer, hunnie van de Nederlandse Monty Python.
Vakantiegangers! Zoek cumstains met Mr. John
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 17:00)


Die show van MTV vroeger waar ze in puberkamers met een UV-lamp schenen op zoek naar zaad: dat, maar dan nu bij uw burgerlijke tandpastaboer. Kennelijk heeft de Kruidvat ism B-celeb John Williams (niet die van de epiese filmmuziek) een soort kit gemaakt om gore viesbahdingen op te sporen in uw all-inclusive resortkamertje.
Beslissing Openbaar Ministerie: Alexander Penthouse wordt niet vervolgd voor penthouse
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 15:04)


Nou. Geen Penthouse Proces van de Eeuw dus. Tweehonderd bezorgde burgers krijgen een dikke fuk joe van het Openbaar Ministerie en MOETEN DOORLOPEN ER IS NIKS AAN DE HAND JA. Ergens vandaag verschijnt er een persbericht van het OM Oost-Nederland, maar wij hebben de email die aan de aangevers is gestuurd al binnen.
MInister OCW Van Engelshoven vaart mee op GTST-boot tijdens Canal Parade
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 14:00)


Social Ja, humans of late capitalism, dit is uw land nu. Wij keken GTST nog toen Laura met d'r zoon trouwde, Jef nog dakloos was, Ludo Bowien nog een ravijnen in trapte en we ons nog aftrokken zodra Katja Schuurman de set op liep. Dat laatste doen we trouwens nog steeds, maar inmiddels zitten we met vragen.
Terugkijken. Akyan Özkyol versus Klaas Dijkhoff
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 12:03)


Azkyol Ökyan versus Klaas Dijkhoff aan de tafel van wokey McWokevogel Johan Derksen, die er zelf niet eens is.  Video Voor allebei kunnen we best een vleugje sympathie opbrengen, soms zeggen respectievelijk schrijven ze best zinnige dingen.
Dit is 'm dan. De man die Laura al weken lastigviel, bedreigde, stalkte en uiteindelijk vermoordde
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 10:11)


Dit is 'm dan, de moordenaar van de Utrechtse studente Laura Korsman. Sam G. alias Sam de Man alias Sameer alias Speedy Gonzales. Wij weten ook niet meer hoe hij heet. Feit is wel dat hij knetterleip is. En de hele zaak is er weer een om je voorhoofd bij stuk te beuken op je bureau.
Dries Roelvink wat heb je gedaan?!
Bron:geenstijl / opinie

(13-07-2018 09:10)


Een soort Gordon van de vvd, maar dan Dries van de SGP. Gisteren Social En bedankt Dries! Alle vrouwen in Nederland zijn je dankbaar.
Ierse senaat stemt voor boycot producten kolonisten
Bron:Sargasso / opinie

(13-07-2018 07:00)


Leinster House (Dáil Éireann and Senead Éireann). Foto: Can Pac Swire (cc) Een opmerkelijk afwijkend geluid over de Israëlische bezettingspolitiek. De handel tussen Europa en Israël groeit. De boycot van het Israëlische bedrijfsleven en andere instellingen van kolonisten in de bezette gebieden boekt kleine succesjes.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: