Vertraging voor Kajsa! Senaat heeft 19 pagina's referendum-vragen voor de D66-jonkvrouw
Bron:geenstijl / opinie

(25-04-2018 10:01)


De regering wil gewoon van het referendum af en wel zo snel mogelijk. “Gaarne intrekken. Groetjes, Kajsa”, is min of meer de opdracht aan de Senaat. Maar die hebben daar toch wat vragen bij. Negentien pagina’s vol, om precies te zijn. Social Dat is best veel.
De Memo's: Rutte buigt voor Unilever, ambtenaren Wiebes vonden afschaffen dividendbelasting kut
Bron:geenstijl / opinie

(25-04-2018 07:45)


MAAR HIER GAAT HET DUS AL LANG NIET MEER OM. Alstublieft. Hieronder een selectie van de leukste/boosmakendste/schandaligste/hielenlikkendste screenshots uit DE MEMO'S die Rutte gisteravond openbaar maakte in dividendbelastinggate. Maar voor u zich verliest in de discussie over het vestigingsklimaat, de oplopende lastendruk, royalty's en duale aandelenstructuren: daar gaat het niet meer om.
Hoe een nieuw digitaal geldsysteem de volgende crisis kan voorkomen
Bron:Sargasso / opinie

(25-04-2018 07:00)


Euro Financial Crisis Word Cloud - Green. Foto: EuroCrisisExplained .co.uk (cc) ONDERZOEK - Het lijkt ons economisch voor de wind te gaan, maar volgens experts is het wachten op de volgende bubbel die barst. Is het tijd voor een systeemverandering? De wereldeconomie maakt gunstige tijden door, maar onder het oppervlak ontstaan … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Closing Time | Gangstagrass
Bron:Sargasso / opinie

(24-04-2018 20:00)


Gangstagrass komt uit New York en brengt, zoals de naam al enigszins suggereert rap in combinatie met bluegrass. Voor de hand ligt het niet, maar dat zeiden ze van Run DMC met Aerosmith ook. Lees meer berichten op Sargasso.
Muiterij! Hoogste marinier kijkt aan Karla Peijs gegeven paard in de bek
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 18:33)


Muiterij, dat kon er ook nog wel bij in ons leger. Helemaal niemand wil werken op die vermaledijde Karla Peijs Kazerne, de in Zeeland gevestigde legerbasis voor het Korps Mariniers, door Hans Hillen cadeau gedaan aan Karla Peijs. Player Hans Hillen wilde Karla Peijs schaken en dacht toen: nou jongens, laat ik Karla Peijs eens de Karla Peijs Kazerne cadeau doen.
Leo Lucassen: islamitische jodenhaat is uw probleem (en dat van Israhell)
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 16:00)


Jawoor. Nutty Professor Leo Lucassen is weer eens aan de rol. Antisemitisme van geïmporteerd bruin tuig is niet het probleem, want het zit voornamelijk bij het Mocronese tuig dat we eerder hierheen hebben gehaald en dat komt omdat we die mensen geen stages geven en omdat ze boos zijn op Israël.
Hulspas weet het | De bijl in de opera!
Bron:Sargasso / opinie

(24-04-2018 14:30)


COLUMN - Regisseur Lotte de Beer heeft in het Amsterdamse Compagnietheater een gekuiste Zauberflöte neergezet. Zoveel mogelijk gekuist van racisme. Berucht (maar dat ook pas sinds kort) is de figuur van Monostatos, de tempelwachter van de tovenaar Sarastro.
Sabbatical lonkt voor 3%FM-dj Domien
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 13:04)


Het marktaandeel van 3%FM keldert wéér; zelfs nichemarktbespeler 100%NL is nu groter. 3%FM is een beetje de Michael Schumacher van de radio. Vroeger was het wat. Schumacher kwam als eerste over de finish en Giel Beelen kwam als eerste onder de tafel.
Damn. Streepjes-Nederlanders kopschoppen ober
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 12:00)


De parasols zitten een beetje in de weg maar je ziet de groep wel duidelijk snoeihard en zonder remming inbeuken op een Praagse ober die alleen maar zei dat ze hun elders gekochte alcohol niet mee naar binnen mochten nemen. Video Volgens de berichten gaat het om Nederlanders met boks-ervaring en dat zal gezien de beelden niet verbazen.
KRAS | Blank kalifaat
Bron:Sargasso / opinie

(24-04-2018 10:00)


Opgelet, onderstaande tekst kan sporen van ironie bevatten In het blanke kalifaat van Jordan Petersons sanyassins dragen vrouwen korte rokjes in plaats van burka’s, maar verder zijn ze netjes onderdanig, altijd tot seks bereid en supercontent met de zorg voor kinderen en vlezige avondmaaltijd zodra de heer des … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
Terugkijken. Imam Yassin ElForkani: "Er is een groot tekort aan moskeeën in Nederland"
Bron:geenstijl / opinie

(25-04-2018 08:55)


Ons mam zei vroeger altijd: "Vertrouw nooit iemand op zijn blauwe ogen en zeker Yassin ElForkani niet." Nu heeft Yassin ElForkani geeneens blauwe ogen dus dat is dubbel reden om hem te wantrouwen.  Enfin, oud-overheidsmoslim annex Koeweitse moslimtrekpop ElFromagi mocht aanschuiven bij Pauw om de dubieuze geldstromen vanuit de Golfregio naar onder meer zijn Amsterdamse Blauwe Moskee te duiden - meneer glibberde lekker langs de vragen door sluw te ontwijken en tot honderd keer toe te herformuleren met het bloedirritante zinnetje 'waar het even om gaat'.
THUMB
SG-café woensdag 25-04-2018
Bron:Sargasso / opinie

(25-04-2018 07:00)


Dit is het Sargasso-café van woensdag 25-04-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
THUMB
GSTV. Haatpreeklijsten, dividendmemo's en de geloofwaardigheid van @MinPres Mark Rutte
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 20:30)


Video Het is hommeles in de coalitie. Vorige week bleken er memo's die niet bestaan toch wel te bestaan en gisteren was er opeens een lijstje salafistische moskeeën dat niet bestond dat toch bestond. Pechtold is op zoek naar zijn bonnetjes, Dijkhoff kijkt nog chagrijniger dan een Ajax-supporter met een Eindhovense pleerol in zijn neus en Mark Rutte, tja, Mark Rutte probeert zich er weer eens op zijn Ruttes doorheen te teflonnen.
THUMB
Groningen beeft door Merkel Lego Koningsdag
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 19:30)


Hallo Geenstijl, hier in Groningen worden voorbereidingen  getroffen voor Koningsdag. Nu zag ik vanmiddag Merkel lego op straat  staan. In 2016 was er nog helemaal geen Merkel lego in Groningen. Het  valt mij ook op dat Merkel lego aan innovatie onderhevig is.
Onleesbaar mailtje ontvangen van Friese man
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 17:00)


In Groot-Beledigdië veroordelen ze Schotten voor het maken van nazigrapjes met een mopshond die Buddha heet. In Nederland sturen Friezen mailtjes aan blogredacties met internet slang waar ze in De Zwijger van met hun oren zouden klapperen: Video Beste ongefundeerd nodeloze tendentieuze gekwetsten, Ik hoop dat ik het zo goed doe via dit e-mail adres om jullie een kijktip te sturen wat betreft Count Dankula.
Willen jullie.... meer of minder.... Polen?
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 15:00)


[SCANDEREND PUBLIEK:] Meer! Meer! Meer! Social En dan nu een welgemeende shout-out naar de nieuwkomerts die wel wat kunnen. In tegenstelling tot Syrische apothekers, Somalische neurochirurgen, Eritreese E-nummermicrobiologen en Surinaamse beroepshandophouders die allemaal in gratis ingerichte wifi-huurhuizen uit hun klaagneus zitten te freeloaden is er groep neonederlanders die wel de mouwen opstroopt.
THUMB
Voorpretvideo. Complete oppositie slijpt messen voor dividendbelastingdebat met liegende Rutte
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 14:00)


En toen snelde opeens niet Henkie Nijboer, maar chef Lodewijk Asscher naar het spreekgestoelte tijdens het Vragenuurtje om Rutte aan de tand te voelen over dividenbelastinggate. Video En daar was Greet bij de interruptiemicrofoon. En Lilian.
Quote du Jour | Inclusief
Bron:Sargasso / opinie

(24-04-2018 13:00)


“These are not the kinds of things we expect to happen in this city. I hope that we will as a city remind ourselves of the fact that we are admired around the world for being inclusive, for being accepting … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Video. Een Britse volksheld is opgestaan
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 11:05)


Social Acht maanden in 't gevang hey voor ene 67-jarige Tommy Hill. En dat allemaal omdat je een laser jammer in je wagen had en een stel verveelde Bobby's de vinger geeft. Inderdaad, een uitgelezen moment om de populistische kaart te trekken dat MENIG TERRORIST EN ROTHERHAMMEDAAN MET MINDER WEGKOMT, ook al is dat niet naar de letter waar, maar het voelt wel waar en daar gaat het om.
WillyLeaks! Koningshuis kost 350 miljoen per jaar
Bron:geenstijl / opinie

(24-04-2018 10:00)


Aap uit RVD-voorlichtersspinnende mouw: die ontkenning van het feit dat Koning Willy aandelen Koninklijke Olie heeft is natuurlijk om voor te sorteren op DIT BEMMENDE rapport van het Republikeins Genootschap. Die hebben namelijk uitgevogeld dat Willy en de rest van zijn op burgers spugende uitvretersfamilie ons jaarlijks de lieve som gelds van 350 miljoen europese eenheidsmunten kost.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: