Het volk in Luttenberg zwicht niet voor tirannen
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 11:50)


Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht! Dierenwelzijnorganisaties, ze waren tijdens de Grote Schaapslachting 2019 van vorige week ff druk met de andere kant opkijken, maar ze zijn er weer, hoor.
"Vrijheid van meningsuiting bestaat dus niet in Nederland. Schrap dat maar uit onze identiteit"
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 10:40)


Daar gaan we dus effe weinig aan toevoegen Interview met dichter Lévi Weemoedt, die dankzij zijn makker Eus en de bundel 'Pessimisme kun je leren' plotseling weer in de schijnwerpers staat. En dus mag hij quotejes geven, zoals aan het AD. "Ik ben niet dol op mensen die meewaaien met alle modieuze winden.
THUMB
SG-café zaterdag 17-08-2019
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2019 07:00)


Dit is het Sargasso-café van zaterdag 17-08-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is. Lees meer berichten op Sargasso.
Fotoos. Rutte 3 terug van superfijne verkansie
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 19:35)


Er gebeurde weinig en toch ook heel veel Terwijl het plebs zich moest vermaken met zwembadterreur, het boerkadebat en de toorn van Gerrit "HET WORDT STEEDS HETER WAAROM PANIKEERT U NIET" Hiemstra, was het kabinet Rutte op reis naar [privékwestie].
Fophef Femke #HalsemaGate NOG NIET GEDAAN
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 17:00)


Muisje krijgt staartje Ja, kom op hee. Net gisteravond De Zaak Halsema definitief afgehamerd door de heer B. Nijman hier op GeenStijl & op naar de volgende fophef, gaan ze vandaag in Het Parool (Amsterdamse PRO-burgemeesterkrant - red.
Belangrijke weekendtips. Wat je zoal kunt doen nu je Lowlands-kaartje is verkocht
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 15:29)


Een stukje dienstverlening naar de mensen toe Het volk gooide en masse de kaartjes voor Lowlands over de schutting - het is hier tenslotte Nederland en wij zijn van suiker. Om dan een heel weekend bij Samantha op de bank te gaan zitten is ook een flinke opdracht, dus laten we dan maar gewoon een ander evenementje pakken, nietwaar? We hebben er een paar verzameld - voor de echte waaghalzen onder ons - en wie andere cultureel interessante weekendtips heeft mag ze, bij hoge uitzondering, gratis droppen in de als reclamezuil vermomde commentsectie van VVV-GeenStijl.
Gibraltar zwicht voor Iran, laat olietanker vrij. VS protesteert en dreigt met visumban voor crew
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 14:30)


Hey, er wordt weer een zet gedaan in het schaken met olietankers. Video Gibraltar, waar in grotten overblijfselen zijn gevonden van Neanderthalers die er zo'n 28.000 jaar geleden leefden, heeft besloten de Iraanse tanker met Indiase crew onder Panamese vlag vrij te laten.
THUMB
Kapitein Greta's zeilboot: "deze boottocht meer CO2-vervuiling dan vliegen over oceaan"
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 12:37)


Dat arme meisje toch. Live opklik-tracker onderstaand, zo te zien nog flink wat mijl om zich preventief voor te schamen. Was haar een CO2-neutrale heenreis naar het VN-hoofdkwartier in New York beloofd, alwaar ze iedereen erop aan mocht spreken dat ze waren komen vliegen en vertellen dat vliegtuigen satan's chariots zijn.
Israël steenmuurt antizionistische Congreskipjes
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 10:25)


Gratis hysterische propagandakans voor The Squad: Ilhan Omar en Rashida Tlaib mogen Israël niet in. Stomme zet van Trump & Bibi. The Twitter Troll in Chief beweerde dat Israël zwak zou zijn als het land Ilhan Omar (Amerikaans congreslid van Somalisch-antisemitische afkomst) en Rashida Tlaib (Amerikaans congres-lid van Palestijns-activistische afkomst) toe zou laten tot "Palestine" (zoals hun eigen reisschema Israël beschrijft).
Nepnieuwscampagne Ollongren daverend succes
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 09:29)


Nepnieuwsverspreiders Haten Haar! De Russen Willen Niet Dat Je Dit Geheim Kent: De Campagne Van Kajsa Ollongren Verslaat Al Het Nepnieuws. Wij zullen jou vertellen wat wij geleerd hebben: hard werken is helemaal niet nodig! Door deze vier stappen te volgen heeft [Kajsa Ollongren] al het nepnieuws uit Nederland geweerd.
Zulke grote kracht
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2019 11:00)


Logo FvD bewerkt COLUMN - Hoe gaan kiezers reageren op een eventuele splitsing binnen FvD? Wordt het moeilijk voor beide kampen, net als bij de scheuring van een andere succesvolle nieuweling, 50Plus, in 2014? Wetenschappelijk onderzoek daarnaar suggereert felle kiezersreacties – maar geen … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Bah. Ruim 80 procent van de DJ's = MAN
Bron:geenstijl / opinie

(17-08-2019 09:20)


Schokkend onderzoek naar misstanden in de Amsterdamse disco Social Kan zo niet langer mensen. Genderongelijkheid bij de draaitafels in de Amsterdamse clubs en dixos. Ongelofeloos anno 2019. Slechts ZEVENTIEN KOMMA 1 PROCENT van alle mannetjes van de radio in de hoofdstad is vrouw, zo blijkt uit schokkend onderzoek van Het Parool.
Ondertussen in Qatar (2)
Bron:Sargasso / opinie

(17-08-2019 07:00)


View from my room in Doha. Foto: Joi Ito (cc) ACHTERGROND - Ter aanvulling op wat we gisteren schreven, nu: wat speelt er nog meer in Qatar? We lezen weinig over Qatar in onze media. Na de eerste golf van aandacht, toen het land door de FIFA werd gekozen als … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
'Medewerkers' inrichting Den Dolder verspreiden brief over aanslag: "Sluit ramen en deuren"
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 18:09)


Gelekt naar GeenStijl Kucht een duim in een lange regenjas door onze brievenbus. Een door 'medewerkers van de Willem Arntz Hoeve' (=een onderdeel van de Panhuis-kliniek) te Den Dolder verspreide brief over een mogelijke aanslag, ramen en deuren gesloten houden, omdat een leipo met wapens door het bos gesjouwd zou hebben.
Jonge Delinquenten VrijMiBo
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 16:00)


Het is weekend.  Jantje zag eens pruimen hangen,o! als eieren zo groot.'t Scheen, dat Jantje wou gaan plukken,schoon zijn vader 't hem verbood.Hier is, zei hij, noch mijn vader,noch de tuinman, die het ziet:Aan een boom, zo vol geladen,mist men vijf zes pruimen niet.
Closing Time | Lenny Kravitz – Low
Bron:Sargasso / opinie

(16-08-2019 15:00)


FILMPJE - In Sargasso’s redactielokaal is de zomervakantie merkbaar. Daarom sluiten we in augustus ook doordeweeks om 16 uur. De reactievelden en het SG-café blijven gewoon open. Vreemd dat we van dit recente album van Lenny Kravitz zo weinig hebben … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Nieuwe refo's minder achterlijk dan de vorige
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 13:35)


Ze zouden die anti-vaxxers een keer een spuitje moeten geven Je kind vaccineren, naast bier drinken en autorijden toch een van de mooiste dingen van de planeet. Spuitje in zo'n kleintje, hoppa, die wordt ouder dan vijf, iedereen blij als een (levend) kind.
Laagopgeleide man gaat vijf jaar eerder dood
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 11:25)


We mogen van Marianne Zwagerman geen laagopgeleid meer zeggen maar ze gaan dus wel vijf jaar eerder dood Het leven is niet eerlijk en de dood al helemaal niet. Uit onderzoek van het Cliffhanger Bureau voor de Statistiek blijkt vandaag wat iedereen gisteren ook al wist: het verschil in levensverwachting tussen hoog- en laagopgeleide 65-jarigen neemt toe.
Zeven jaar na de aardbeving bij Huizinge, een bestandsopname
Bron:Sargasso / opinie

(16-08-2019 10:00)


ANALYSE - Vandaag is het precies 7 jaar geleden dat Groningen werd opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 3,6 op de schaal van Richter. Reden voor gastauteur Herman Damveld om de balans op te maken. Gastbijdrage: Herman Damveld … Continue reading → Lees meer berichten op Sargasso.
Prinses Christina (72) overleden aan botkanker
Bron:geenstijl / opinie

(16-08-2019 08:22)


Ziekbed prinses in stilte gepasseerd, uitvaart werd vorige maand al geoefend. Het was sinds vorig jaar bekend dat ze ziek was, maar het verloop van de ziekte werd uiteraard verzwegen. Dit voorjaar vertrok ze uit het openbaar leven.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: