Opmerkelijk
Ouder >> 
Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld
Bron:AD / opmerkelijk

(23-06-2019 18:00)


Scamp the Tramp nam het dit jaar bij de verkiezing van de lelijkste hond ter wereld op tegen 18 andere viervoeters en ging uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal. De straathond (rassencombinatie onbekend) werd in 2014 door zijn baasje op het nippertje van de dood gered.
Peperdure ‘supercars’ van zoon Afrikaanse dictator onder de hamer
Bron:AD / opmerkelijk

(23-06-2019 01:20)


In Zwitserland worden maar liefst 25 zogenaamde ‘supercars’ geveild, waarvan de waarde op ruim 12 miljoen euro wordt geschat.
Ex-marinier onthult hoe oorlog écht is na aankondiging ‘realistisch’ schietspel
Bron:AD / opmerkelijk

(22-06-2019 06:30)


Een voormalig marinier heeft op Twitter flinke kritiek op Infinity Ward, de ontwikkelaar van het populaire computerspel Call of Duty. In het nieuwe game dat in oktober uitkomt – Modern Warfare – zal de strijd ‘zo realistisch mogelijk’ worden voorgesteld en dat schoot bij de man in het verkeerde keelgat.
Amerikaanse (93) belandt met auto in zwembad op weg naar aquagym
Bron:AD / opmerkelijk

(21-06-2019 08:00)


Een 93-jarige vrouw is onlangs in de Amerikaanse staat Missouri met haar auto in het zwembad beland, terwijl daar een les aquagym werd gegeven. De vrouw was op weg naar de les, maar kwam te laat. In al haar zenuwen verloor zij de controle over het stuur en reed ze dwars door een muur het zwembad in.
Een pestend kind kan ouders in de VS een flinke boete opleveren
Bron:AD / opmerkelijk

(20-06-2019 01:57)


In het stadje Wisconsin Rapids in de Amerikaanse staat Wisconsin ligt een opmerkelijk wetsvoorstel op tafel. Volgens het voorstel kunnen ouders een boete (tot 313 dollar, omgerekend 278 euro) krijgen wanneer hun kinderen andere kinderen pesten. De stad vond inspiratie in Plover, een ander stadje in dezelfde staat, dat in 2015 als een van de eerste steden in de VS een boetesysteem bij pestgedrag wettelijk vastlegde.
Bentley wordt rupsvoertuig
Bron:AD / opmerkelijk

(17-06-2019 10:30)


De Russische auto-vlogger Konstantin Zarutskiy doet alles om aandacht te trekken bij zijn publiek. Zijn 3,7 miljoen volgers smullen ervan. Zijn laatste stunt is het transformeren van een Bentley Continental GT (prijs €270.000) in een rupsvoertuig. Ideaal voor de vaak krakkemikkige Russische wegen.
Amazon aangeklaagd omdat stemassistent ‘stemmen van kinderen opneemt’
Bron:AD / opmerkelijk

(14-06-2019 06:30)


Amazon is aangeklaagd, omdat het de stemmen van kinderen zou opnemen wanneer die iets zeggen tegen spraakassistent Alexa. De kinderen en hun ouders hebben daar geen toestemming voor gegeven.
THUMB
Facebook kan gebruikers met nieuwe app in de gaten houden
Bron:AD / opmerkelijk

(13-06-2019 12:41)


Facebook heeft een app voorgesteld, waarmee het het appgebruik in de gaten kan houden. Gebruikers worden beloond voor het registreren van hoe lang ze welke apps gebruiken. Facebook raakte eerder nog in opspraak vanwege het gebruik van zo’n app.
Worden outfits van kant de nieuwe zomermode voor mannen?
Bron:AD / opmerkelijk

(12-06-2019 09:47)


Als het aan het Amerikaanse modemerk Hologram City ligt, kunnen mannen zich deze zomer met een gerust hart op straat vertonen in shorts en shirts van doorschijnend kant in mierzoete kleuren en zwart en wit. Op de website van het bedrijf worden de luchtige herensetjes aangeprezen voor een paar tientjes per item, maar de vraag is of er inmiddels een run is ontstaan op de creaties.
Deze familie leeft in Vikingstijl (zelfs de hond huilt als een wolf)
Bron:AD / opmerkelijk

(08-06-2019 13:00)


De Boskoopse familie Grootendorst leeft als een Vikingfamilie. Broeder­schap, trouw en saamhorigheid staan er hoog in het vaandel. En het gezin maakt deel uit van een sibbe, een soort Vikingclan. Waarom? ,,De hedendaagse maatschappij is heel indivi­­­du­a­listisch, snel en oppervlakkig.
Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld
Bron:AD / opmerkelijk

(23-06-2019 02:37)


Scamp the Tramp nam het dit jaar bij de verkiezing van de lelijkste hond ter wereld op tegen 18 andere viervoeters en ging uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal. De straathond (rassencombinatie onbekend) werd in 2014 door zijn baasje op het nippertje van de dood gered.
Oud-marinier onthult hoe oorlog écht is na aankondiging ‘realistisch’ schietspel
Bron:AD / opmerkelijk

(22-06-2019 06:30)


Een voormalig marinier heeft op Twitter flinke kritiek op Infinity Ward, de ontwikkelaar van het populaire computerspel Call of Duty. In het nieuwe spel dat in oktober uitkomt – Modern Warfare – zal de strijd ‘zo realistisch mogelijk’ worden voorgesteld en dat schoot bij de man in het verkeerde keelgat.
Google verwijderde vorig jaar drie miljoen nepprofielen van bedrijven
Bron:AD / opmerkelijk

(21-06-2019 14:10)


Google heeft vorig jaar ruim drie miljoen nepprofielen van bedrijven verwijderd van het bekende onderdeel Maps. De zoekgigant maakt dat bekend nadat The Wall Street Journal publiceerde over fraude op Maps. Bedrijven zouden nepprofielen plaatsen om te doen alsof ze dichtbij een klant zitten.
‘YouTube denkt na over verwijderen van alle kindervideo's’
Bron:AD / opmerkelijk

(20-06-2019 14:04)


YouTube doet volop onderzoek naar de mogelijkheden rond kinderveiligheid op het platform. Een van de opties die de top van het platform in dat kader overweegt is het verwijderen van alle kindervideo's, om ze vervolgens onder te brengen in een speciale YouTube Kids-app.
Vrouw overleeft bizar ongeluk met kermisattractie
Bron:AD / opmerkelijk

(18-06-2019 21:11)


Een jonge vrouw is op miraculeuze aan de dood ontsnapt nadat ze in de Mexicaanse plaats Ciudad Juarez uit een draaiende kermisattractie viel. Op schokkende beelden, gefilmd door een omstander, is te zien dat het de eerste rondjes nog goed gaat. Maar als de veiligheidsbeugel openspringt op het moment dat het apparaat op zijn kop hangt, gaat het helemaal mis.
Huawei stelt lancering van eigen vouwtelefoon uit na Samsung-fiasco
Bron:AD / opmerkelijk

(17-06-2019 06:30)


Huawei heeft de lancering van zijn eigen vouwbare smartphone uitgesteld naar aanleiding van het fiasco rond de vouwtelefoon van concurrent Samsung. Huawei zegt dat het nog extra testen wil uitvoeren om er zeker van te zijn dat de Huawei Mate X wél klaar is voor het grote publiek.
Pizza wordt deze zomer in San Diego geleverd via een drone
Bron:AD / opmerkelijk

(13-06-2019 13:52)


Techbedrijf Uber is van plan om deze zomer maaltijden te gaan bezorgen met drones. Het gaat voorlopig om een proef in de Amerikaanse stad San Diego. Kan de pizzabezorger binnenkort z’n biezen pakken?
Instagram weigert realistische nepvideo met Mark Zuckerberg offline te halen
Bron:AD / opmerkelijk

(12-06-2019 12:16)


Instagram laat een zogenaamde ‘deepfake’-video met Mark Zuckerberg die rondzweeft op het sociale medium online staan. In de video is Zuckerberg te zien die tijdens een nep-nieuwsuitzending allerlei onthullingen doet over gestolen data, macht en het einde van privacy.
‘Wrede grasmaaier’ breekt snelheidsrecord: in 6 seconden naar 160 kilometer per uur
Bron:AD / opmerkelijk

(11-06-2019 10:00)


Een gemotoriseerde, vierwielige grasmaaier van fabrikant Honda heeft een snelheidsrecord gebroken en daarmee een officiële vermelding verdiend in het Guinness World Records-boek. Het maaimonster accelereerde op een racecircuit bij Dresden in Duitsland in precies 6,12 seconde tot een snelheid van 160 kilometer per uur.
Droombaan voor familie al na één dag afgelopen
Bron:AD / opmerkelijk

(07-06-2019 22:00)


Wat normaal drie jaar moest duren, is al na één dag afgelopen: de droombaan van een Britse familie op het amper bewoonde Bardsey Island voor de noordelijke kust van Wales.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: