Opmerkelijk
Ouder >> 
Exclusief: Amsterdams grachtenwater voor 39 euro per fles
Bron:AD / opmerkelijk

(03-06-2020 10:01)


Het water in de Amsterdamse grachten is de afgelopen tijd dan wel schoner dan ooit, drinkbaar is het nog niet. Toch is nu drinkwater uit de Keizersgracht, Herengracht en Prinsengracht te koop.
Spectaculaire video: Oostenrijkse trailrijder showt gekste stunts vanuit huis
Bron:AD / opmerkelijk

(06-05-2020 20:00)


Wat doe je als je het huis niet uit mag, maar wel een enorme passie hebt voor je sport? Deze Oostenrijkse trailrijder besloot zijn sport naar eigen huis te brengen en de gekste stunts uit te voeren.
Het is 15 jaar geleden dat de allereerste video op YouTube verscheen: bekijk ‘m hier
Bron:AD / opmerkelijk

(24-04-2020 16:05)


Het is vijftien jaar geleden dat de eerste video op YouTube verscheen. De eerste video draagt de naam ‘Me at the zoo’ en werd op het platform gezet door Jawed Karim, een van de oprichters van YouTube.
Genoeg van je collega’s? Je kunt nu een lama of geit mee laten vergaderen
Bron:AD / opmerkelijk

(22-04-2020 13:00)


Al dat videobellen komt bij sommigen inmiddels een beetje de neus uit. Ben jij de gezichten van je collega’s al zat? Niet gevreesd: vanaf nu kun je een geit of lama laten meebellen!
Verloren trouwring van Iris (49) legt bizarre reis af - maar is weer thuis
Bron:AD / opmerkelijk

(20-04-2020 19:34)


VIDEO | Op wonderbaarlijke wijze kreeg de Utrechtse verslaggeefster Iris van den Boom (49) afgelopen weekeinde haar verloren trouwring terug. Kwijtgeraakt op een manege in Woerden, dook de ring na zes maanden op in de modder van een boerenakker in Geldermalsen.
Zingende man drijft buurt tot wanhoop: ‘Als je vraagt of het zachter kan, begint hij agressief te kr
Bron:AD / opmerkelijk

(20-04-2020 17:19)


In tijden van corona, waarin we zo min mogelijk ons huis verlaten, worden de lontjes van mensen korter. In de Arnhemse Ruiterstraat draaide overlastgevend gedrag van een jonge man, die zich zanger noemt, bijna op een knokpartij uit.
Vrouw die liefdesrelatie heeft met kroonluchter verliest discriminatiezaak tegen krant
Bron:AD / opmerkelijk

(15-04-2020 10:48)


Amanda Liberty (35), een Britse vrouw met een extreme fascinatie voor antieke kandelaars en kroonluchters, heeft een rechtszaak tegen tabloid The Sun verloren. Liberty - die jaren geleden haar achternaam liet veranderen omdat ze smoorverliefd was geworden op een kleine replica van het Vrijheidsbeeld - had de krant aangeklaagd omdat in een artikel spottend was geschreven dat haar aantrekkingskracht voor een 92 jaar oude handlamp abnormaal zou zijn.
Biologen verbijsterd na ontdekking langste ‘kwalsliert’ ooit
Bron:AD / opmerkelijk

(09-04-2020 21:59)


Biologen hebben tijdens een expeditie voor de westkust van Australië op grote diepte de waarschijnlijk grootste siphonophorae ooit ontdekt. Het gaat om een tientallen meters lange sliert die bestaat uit miljoenen kwalachtige, ongewervelde diertjes die één kolonie vormen maar de indruk wekken een zelfstandig organisme te zijn.
THUMB
Het mysterie van de ‘tentman’ dat een Noors dorpje al 10 jaar bezighoudt
Bron:AD / opmerkelijk

(28-03-2020 11:00)


De Noren zijn in de ban van een man die in 2010 op een heuvel zijn tent opzette en spoorloos verdween. Een mysterie, dat mogelijk om een Nederlander draait. ,,Deze man is of zelf weggevlucht, of verongelukt, of ontvoerd of vermoord’’, zegt Lisbeth Edvardsen, politiebaas in Hønefoss.
Extreem rimpelige en ‘chagrijnige’ naaktkat Xherdan hit op sociale media: ‘Hij doet geen vlieg kwaad
Bron:AD / opmerkelijk

(24-03-2020 13:33)


Een 6-jarige sphynx (Canadese naaktkat) uit de Zwitserse plaats Rüti, even ten zuiden van Zürich, is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste poezen op sociale media. ‘Lelijke’ Xherdan dankt zijn faam niet alleen aan het feit dat hij zo goed als geen haren heeft, maar vooral aan zijn extreme rimpels, formaat, knalblauwe ogen en een voortdurend chagrijnige blik.
Spectaculaire video: Oostenrijker showt gekste fietsstunts vanuit huis
Bron:AD / opmerkelijk

(06-05-2020 20:00)


Wat doe je als je het huis niet uit mag, maar wel een enorme passie hebt voor je sport? Deze Oostenrijkse trialrijder besloot zijn sport naar zijn eigen huis te brengen en de gekste stunts uit te voeren.
Dankzij een hoed zit het wel snor met de afstand
Bron:AD / opmerkelijk

(02-05-2020 19:30)


Schooldirecteur Hong Feng uit Hangzhou in China heeft een manier gevonden om de leerlingen veilig afstand van elkaar te laten houden.
THUMB
‘Half miljard iPhones vatbaar voor hack door fout in Mail-app’
Bron:AD / opmerkelijk

(24-04-2020 10:15)


De e-mailaccounts van meer dan een half miljard iPhone- en iPadgebruikers kunnen gehackt worden via de app Mail. Dat werd ontdekt door ZecOps, een bedrijf dat forensisch ict-onderzoek verricht. Apple deelt mee dat het lek zo snel mogelijk wordt gedicht.
Inbreker VS eet en drinkt vier dagen lang in wegens corona gesloten restaurant
Bron:AD / opmerkelijk

(22-04-2020 02:59)


Een Amerikaanse inbreker liet zichzelf binnen bij een restaurant dat door corona-maatregelen dicht moest blijven. Vier dagen lang deed Luis Angel Ortiz zich tegoed aan eten en drinken. Daarbij verdwenen 70 flessen drank.
Automobilist rijdt 372 km/u met één hand aan het stuur
Bron:AD / opmerkelijk

(20-04-2020 19:00)


Nu de wegen leeg zijn, denken sensatiezoekers steeds vaker dat ze gebruik moeten maken van de lege wegen. Een daarvan is deze Ferrari-rijder die op Instagram een filmpje plaatste waarin hij met 372 kilometer per uur door Duitsland scheurt.
Britain’s Got Talent geeft nooit uitgezonden beelden levensgevaarlijke ontsnappingsact vrij
Bron:AD / opmerkelijk

(15-04-2020 12:21)


Het Britse showprogramma Britain's Got Talent heeft beelden vrijgegeven van een bloedstollende auditie die nooit op tv is uitgezonden. Het gaat om een levensgevaarlijke ontsnappingsact van Li Lau (38) en zijn 27-jarige kompaan Brendon. Waarom hun optreden nooit met de wereld is gedeeld, is niet duidelijk.
Door coronacrisis ontslagen Australiër wint miljoenen
Bron:AD / opmerkelijk

(15-04-2020 02:57)


Een jonge vader uit Adelaide in Australië die onlangs werkloos werd door de coronacrisis, heeft 4,8 miljoen Australische dollar gewonnen. Dat is omgerekend zo'n 2,8 miljoen euro.
Japanse artiest bedankt zorgpersoneel met hilarische striptease
Bron:AD / opmerkelijk

(09-04-2020 17:15)


De Japanse artiest Kazuhisa Uekusa (32) werd in 2018 in één klap wereldberoemd door zijn maffe striptease-optredens bij Britain’s Got Talent en de Britse en Franse versies van dat showprogramma De performer zit wegens de coronacrisis al een tijdje werkloos thuis, maar dat weerhield hem er niet van op ludieke wijze het keihard werkende zorgpersoneel in zijn land te bedanken.
Baasje in quarantaine stuurt keffertje naar winkel voor zak chips: ‘En ze slaagde in haar missie’
Bron:AD / opmerkelijk

(25-03-2020 10:51)


Een man uit het Mexicaanse Pesqueria die in zelfquarantaine zit om zichzelf tegen het coronavirus te beschermen, heeft zijn chihuahua naar een supermarkt aan de overkant van de straat gestuurd voor een zak chips. Hij stopte geld en een boodschappen- en uitlegbriefje onder de halsband, waarna het keffertje al kwispelend de winkel in zou zijn gelopen.
Donkere moeder verft haar rood omdat niemand gelooft dat roodharig en blank zoontje van haar is
Bron:AD / opmerkelijk

(24-03-2020 11:14)


Ebony Lumpkin (30), een donkere vrouw uit de Amerikaanse staat Virginia, heeft uit pure wanhoop haar zwarte lokken rood geverfd, omdat haar 7-jarige zoontje Matthew - een jongetje dat met een blanke huid en knalrood haar is geboren - op school wordt gepest.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: