Opmerkelijk
Ouder >> 
THUMB
Docente ging even paracetamol halen en de 18 examens Frans waren weg
Bron:AD / opmerkelijk

(23-05-2019 05:53)


Voor een docente Frans van het Arentheem Thomas a Kempis College in Arnhem stortte de wereld op maandagochtend in toen ze in haar auto keek. De tas met de eindexamens van 18 van haar leerlingen bleek te zijn verdwenen.
Tiener steelt ringstaartmaki uit dierentuin Californië omdat hij een huisdier wilde
Bron:AD / opmerkelijk

(22-05-2019 03:33)


In de VS is een 19-jarige man voor de rechter verschenen voor het stelen van een 32 jaar oude, met uitsterven bedreigde lemuur uit de dierentuin van Santa Ana (Californië). De man stal het dier vorig jaar juli nadat hij ’s nachts inbrak in de dierentuin.
Audi Q7 breekt in twee stukken, bestuurder vlucht
Bron:AD / opmerkelijk

(21-05-2019 04:00)


Een Audi Q7 is in tweeën gespleten tijdens een harde botsing in Rusland. Opmerkelijk genoeg overleefde de bestuurder niet alleen het ongeval, hij rende ook nog eens weg van de plek des onheils.
‘Oplichter eet jaar lang gratis bij Kentucky Fried Chicken’
Bron:AD / opmerkelijk

(16-05-2019 07:19)


Een 27-jarige student uit de Zuid-Afrikaanse stad Durban zou er op slinkse wijze in zijn geslaagd zeker een jaar lang gratis te eten bij een vestiging van kiprestaurant Kentucky Fried Chicken. De man, die deze week tegen de lamp zou zijn gelopen en gearresteerd, deed zich voor als kwaliteitscontroleur.
Spelende meisjes krijgen 1750 euro van wildvreemde man
Bron:AD / opmerkelijk

(08-05-2019 17:45)


Slapend rijk worden? Nee, spelend! Twee 11-jarige meisjes uit Rotterdam kregen gisteren opeens een fortuin toegestopt door een wildvreemde man. De rijkdom duurde helaas maar kort: de meiden hebben het geld aan de politie gegeven.
Duif vliegt in Bocholt 12 kilometer te hard en wordt geflitst
Bron:AD / opmerkelijk

(07-05-2019 14:33)


In Bocholt, vlak over de Duitse grens bij Aalten, is een wel heel bijzondere boete uitgeschreven. Een duif vloog namelijk dicht langs een flitspaal en deed dat op een dermate hoge snelheid, dat de flitspaal de vogel op de foto zette.
THUMB
Geen zin om te sporten? Thaise kliniek introduceert de instant sixpack
Bron:AD / opmerkelijk

(02-05-2019 07:49)


Het Masterpiece ziekenhuis in de Thaise hoofdstad Bangkok heeft een innovatieve plastische chirurgietechniek geïntroduceerd waarmee mannen in korte tijd een realistische sixpack op hun buik kunnen krijgen. Het hospitaal werkt niet met implantaten, maar past plaatselijk liposuctie toe waardoor na genezing een wasbordje ontstaat.
‘Ben je er klaar voor?’ Freestyle noedelrap maakt Chinezen hongerig
Bron:AD / opmerkelijk

(27-04-2019 07:24)


‘Een heerlijk bord, vette, noedels’. Geen klassieke, stoere, raptekst zou je denken, maar in China lusten ze er wel pap van.
Nederlandse professor stomverbaasd: vergelijking met Doornroosje leidt tot weigering publicatie
Bron:AD / opmerkelijk

(25-04-2019 11:32)


Een gerenommeerd Amerikaans wetenschappelijk tijdschrift weigert het artikel van de Nederlandse hoogleraar Ton van Raan omdat hij refereert aan ‘Doornroosje'. Volgens de redactie is het sprookje van de Gebroeders Grimm aanstootgevend naar vrouwen en andere culturen.
Pasgeboren baby van ouders met Britse verblijfsvergunning mag maar 6 maanden blijven
Bron:AD / opmerkelijk

(21-04-2019 05:01)


De ouders van een pasgeboren baby zijn aan de Britse grens tegengehouden omdat hun kindje geen verblijfsvergunning heeft. Het meisje is geboren in het Verenigd Koninkrijk en haar ouders hebben een verblijfsvergunning.
Pastoor boekt wereldrecord door 233 Rita’s samen te brengen
Bron:AD / opmerkelijk

(23-05-2019 01:51)


Missie meer dan geslaagd voor pastoor Alexander Vandaele: wel 233 Rita’s kwamen woensdagavond samen in de kerk van het Belgische Outer op de viering voor de Heilige Rita. Zelf had hij er op honderd gehoopt, maar het werden er meer dan dubbel zoveel.
Tiener stal lemuur uit dierentuin Californië omdat hij een huisdier wilde
Bron:AD / opmerkelijk

(22-05-2019 03:33)


In de VS is een 19-jarige man voor de rechter verschenen voor het stelen van een 32 jaar oude, met uitsterven bedreigde lemuur uit de dierentuin van Santa Ana in de staat Californië. De man stal het dier vorig jaar juli nadat hij ’s nachts inbrak in de dierentuin.
Boer amputeert eigen onderbeen tijdens ongeluk met versnipperaar
Bron:AD / opmerkelijk

(16-05-2019 10:14)


Een 63-jarige boer uit de Amerikaanse staat Nebraska heeft onlangs tijdens een heftig bedrijfsongeval met een mechanische versnipperaar zijn eigen been met een zakmes geamputeerd. Volgens Kurtis Kaser was het zelfstandig verwijderen van zijn linker onderbeen met een zakmes de enige manier om in leven te blijven.
THUMB
Snapchat-filter waardoor man in vrouw verandert, leidt tot bizarre situaties
Bron:AD / opmerkelijk

(15-05-2019 10:43)


Het sociale platform Snapchat heeft een nieuw video- en fotofilter gelanceerd waarmee mannen zich moeiteloos het gezicht van een vrouw kunnen aanmeten. Het effect van de digitale truc is zó realistisch dat er al heel wat flauwe grappen mee zijn uitgehaald.
Verpleegster die marathon uitliep in uniform krijgt tóch record toegekend
Bron:AD / opmerkelijk

(08-05-2019 00:49)


De verpleegster die in haar werkkleding de marathon van Londen liep een wereldrecord te verbreken, wordt door het Guinness Book of Records uiteindelijk tóch erkend in haar poging. Ze wilde de snelste zijn die de marathon in een verpleegstersuniform rende.
THUMB
Dierenarts laat hond voor 150 euro braken om 180 euro uit zijn maag te krijgen
Bron:AD / opmerkelijk

(02-05-2019 14:57)


De baasjes van een 9 jaar oude labradoodle die voor omgerekend ruim 180 euro aan bankbiljetten opvrat, hebben 150 euro aan een dierenarts moeten betalen om het geld weer uit zijn maag te krijgen. De eigenaars van Ozzie kunnen er nog steeds niet over uit dat hun hond zo'n dure maaltijd naar binnen knaagde.
Filmkostuum Darth Vader brengt mogelijk meer dan een miljoen dollar op
Bron:AD / opmerkelijk

(29-04-2019 13:50)


Het was afzien voor Bryce ‘Kermit’ Eller in de jaren 1977 tot 1982. De Amerikaan maakte in die jaren als Star Wars-booswicht Darth Vader zijn opwachting bij filmpremières en promotiefeestjes. Nu, ruim veertig jaar later, hangt Eller zijn loodzware filmpak aan de wilgen.
Dierenorganisatie vindt viraal filmpje van chimpansee met smartphone verre van schattig
Bron:AD / opmerkelijk

(26-04-2019 17:05)


Een bekende dierenwelzijnsorganisatie roept mensen op twee keer na te denken voordat ze een apenfilmpje liken dat deze week viraal ging. In het ogenschijnlijk schattige filmpje is te zien hoe een chimpansee op een smartphone door Instagram scrollt alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
Doorgeschoten correctheid: professor mag niet publiceren over Doornroosje
Bron:AD / opmerkelijk

(25-04-2019 11:32)


Een gerenommeerd Amerikaans wetenschappelijk tijdschrift weigert het artikel van de Nederlandse hoogleraar Ton van Raan omdat hij refereert aan ‘Doornroosje'. Volgens de redactie is het sprookje van de Gebroeders Grimm aanstootgevend naar vrouwen en andere culturen.
THUMB
Scheikundedocent Japan leert studenten partydrugs maken
Bron:AD / opmerkelijk

(18-04-2019 08:15)


Tatsunori Iwamura (61), een professor farmaceutische wetenschappen aan de Matsuyama universiteit op het Japanse eiland Shikoku, riskeert een celstraf van 10 jaar omdat hij samen met studenten tijdens scheikundelessen de synthetische drug xtc fabriceerde.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: