Opmerkelijk
<< Nieuwer Ouder >> 
Automobilist rijdt 372 km/u met één hand aan het stuur
Bron:AD / opmerkelijk

(20-04-2020 19:00)


Nu de wegen leeg zijn, denken sensatiezoekers steeds vaker dat ze gebruik moeten maken van de lege wegen. Een daarvan is deze Ferrari-rijder die op Instagram een filmpje plaatste waarin hij met 372 kilometer per uur door Duitsland scheurt.
Britain’s Got Talent geeft nooit uitgezonden beelden levensgevaarlijke ontsnappingsact vrij
Bron:AD / opmerkelijk

(15-04-2020 12:21)


Het Britse showprogramma Britain's Got Talent heeft beelden vrijgegeven van een bloedstollende auditie die nooit op tv is uitgezonden. Het gaat om een levensgevaarlijke ontsnappingsact van Li Lau (38) en zijn 27-jarige kompaan Brendon. Waarom hun optreden nooit met de wereld is gedeeld, is niet duidelijk.
Door coronacrisis ontslagen Australiër wint miljoenen
Bron:AD / opmerkelijk

(15-04-2020 02:57)


Een jonge vader uit Adelaide in Australië die onlangs werkloos werd door de coronacrisis, heeft 4,8 miljoen Australische dollar gewonnen. Dat is omgerekend zo'n 2,8 miljoen euro.
Japanse artiest bedankt zorgpersoneel met hilarische striptease
Bron:AD / opmerkelijk

(09-04-2020 17:15)


De Japanse artiest Kazuhisa Uekusa (32) werd in 2018 in één klap wereldberoemd door zijn maffe striptease-optredens bij Britain’s Got Talent en de Britse en Franse versies van dat showprogramma De performer zit wegens de coronacrisis al een tijdje werkloos thuis, maar dat weerhield hem er niet van op ludieke wijze het keihard werkende zorgpersoneel in zijn land te bedanken.
Baasje in quarantaine stuurt keffertje naar winkel voor zak chips: ‘En ze slaagde in haar missie’
Bron:AD / opmerkelijk

(25-03-2020 10:51)


Een man uit het Mexicaanse Pesqueria die in zelfquarantaine zit om zichzelf tegen het coronavirus te beschermen, heeft zijn chihuahua naar een supermarkt aan de overkant van de straat gestuurd voor een zak chips. Hij stopte geld en een boodschappen- en uitlegbriefje onder de halsband, waarna het keffertje al kwispelend de winkel in zou zijn gelopen.
Donkere moeder verft haar rood omdat niemand gelooft dat roodharig en blank zoontje van haar is
Bron:AD / opmerkelijk

(24-03-2020 11:14)


Ebony Lumpkin (30), een donkere vrouw uit de Amerikaanse staat Virginia, heeft uit pure wanhoop haar zwarte lokken rood geverfd, omdat haar 7-jarige zoontje Matthew - een jongetje dat met een blanke huid en knalrood haar is geboren - op school wordt gepest.
Identiekste eeneiige tweeling ter wereld onder vuur wegens gevaarlijke levensstijl
Bron:AD / opmerkelijk

(18-03-2020 14:08)


De Australische zussen Anna en Lucy DeCinque - die de identiekste eeneiige tweeling ter wereld worden genoemd - worden bedolven onder de kritiek omdat ze op filmkanaal YouTube hebben verklaard dat ze minimaal zes uur per dag fanatiek fitnessen en alleen iets eten voor het slapen gaan.
THUMB
Mark (25) is verslaafd aan neusspray: ‘Als ik het niet gebruik, voelt het alsof ik dood ga. Alsof ik
Bron:AD / opmerkelijk

(08-03-2020 15:00)


In het Diakonessenziekenhuis in Utrecht komen elke week drie of vier patiënten bij de KNO-artsen langs met ‘otrivinisme’, ofwel: een verslaving aan neusspray met het bestanddeel xylometazoline of oxymetazoline. Dat zijn bijna 200 mensen per jaar.
THUMB
Man hackt luchtvaartmaatschappij en koopt drie tickets businessclass naar New York
Bron:AD / opmerkelijk

(02-03-2020 14:13)


Voor de rechtbank van het Belgische Mechelen moest vandaag een 25-jarige man verschijnen op beschuldiging van cybercriminaliteit. De man slaagde erin een online ticketingsysteem van Brussels Airlines te hacken en gratis met twee vrienden businessclass naar New York te vliegen.
De camera van gloednieuwe Galaxy S20 heeft kuren, Samsung belooft oplossing
Bron:AD / opmerkelijk

(27-02-2020 14:23)


Samsung werkt aan een update van de camera van de Galaxy S20 Ultra. Reviewers merkten dat de autofocus-functie van de telefoon erg traag is. De Zuid-Koreaanse fabrikant belooft beterschap.
Zingende man drijft buurt tot wanhoop: ‘Als je vraagt of het zachter kan, begint hij agressief te kr
Bron:AD / opmerkelijk

(20-04-2020 17:19)


In tijden van corona, waarin we zo min mogelijk ons huis verlaten, worden de lontjes van mensen korter. In de Arnhemse Ruiterstraat draaide overlastgevend gedrag van een jonge man, die zich zanger noemt, bijna op een knokpartij uit.
Vrouw die liefdesrelatie heeft met kroonluchter verliest discriminatiezaak tegen krant
Bron:AD / opmerkelijk

(15-04-2020 10:48)


Amanda Liberty (35), een Britse vrouw met een extreme fascinatie voor antieke kandelaars en kroonluchters, heeft een rechtszaak tegen tabloid The Sun verloren. Liberty - die jaren geleden haar achternaam liet veranderen omdat ze smoorverliefd was geworden op een kleine replica van het Vrijheidsbeeld - had de krant aangeklaagd omdat in een artikel spottend was geschreven dat haar aantrekkingskracht voor een 92 jaar oude handlamp abnormaal zou zijn.
Biologen verbijsterd na ontdekking langste ‘kwalsliert’ ooit
Bron:AD / opmerkelijk

(09-04-2020 21:59)


Biologen hebben tijdens een expeditie voor de westkust van Australië op grote diepte de waarschijnlijk grootste siphonophorae ooit ontdekt. Het gaat om een tientallen meters lange sliert die bestaat uit miljoenen kwalachtige, ongewervelde diertjes die één kolonie vormen maar de indruk wekken een zelfstandig organisme te zijn.
THUMB
Het mysterie van de ‘tentman’ dat een Noors dorpje al 10 jaar bezighoudt
Bron:AD / opmerkelijk

(28-03-2020 11:00)


De Noren zijn in de ban van een man die in 2010 op een heuvel zijn tent opzette en spoorloos verdween. Een mysterie, dat mogelijk om een Nederlander draait. ,,Deze man is of zelf weggevlucht, of verongelukt, of ontvoerd of vermoord’’, zegt Lisbeth Edvardsen, politiebaas in Hønefoss.
Extreem rimpelige en ‘chagrijnige’ naaktkat Xherdan hit op sociale media: ‘Hij doet geen vlieg kwaad
Bron:AD / opmerkelijk

(24-03-2020 13:33)


Een 6-jarige sphynx (Canadese naaktkat) uit de Zwitserse plaats Rüti, even ten zuiden van Zürich, is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste poezen op sociale media. ‘Lelijke’ Xherdan dankt zijn faam niet alleen aan het feit dat hij zo goed als geen haren heeft, maar vooral aan zijn extreme rimpels, formaat, knalblauwe ogen en een voortdurend chagrijnige blik.
THUMB
Man vindt na 36 jaar auto van zijn vader terug en restaureert ‘m compleet
Bron:AD / opmerkelijk

(22-03-2020 06:00)


Een inwoner van de Amerikaanse staat North Dakota heeft na 36 jaar de totaal verwaarloosde Volkswagen teruggekocht die ooit aan zijn vader toebehoorde. Na een restauratie van 40.000 dollar is de auto beter dan nieuw.
THUMB
Miljardair gebruikt gezichtsherkenningsoftware om date van zijn dochter te identificeren
Bron:AD / opmerkelijk

(10-03-2020 07:30)


Een New Yorkse miljardair heeft gezichtsherkenningsoftware, die hij in zijn supermarkten wil inzetten tegen winkeldieven, gebruikt om te achterhalen wie de date van zijn dochter (29) was. Dat heeft John Catsimatidis zelf toegegeven aan de New York Post.
Vrouw ontdekt na twee jaar water geven dat haar vetplant van plastic is
Bron:AD / opmerkelijk

(03-03-2020 16:14)


Twee jaar lang heeft de Australische Caelie Wilkes haar vetplant naar eigen zeggen zorgvuldig water gegeven. Maar onlangs kwam ze tot een opvallende ontdekking: het groene decoratiestuk bleek eigenlijk van plastic.
THUMB
Man hackt luchtvaartmaatschappij en koopt drie tickets in business-class naar New York
Bron:AD / opmerkelijk

(02-03-2020 14:13)


Voor de rechtbank van het Belgische Mechelen is vandaag een 25-jarige man verschenen op beschuldiging van cybercriminaliteit. De man slaagde erin een online ticketingsysteem van Brussels Airlines te hacken en gratis met twee vrienden business class naar New York te vliegen.
Oud-marinier (62) zet nieuw wereldrecord ‘planking’ op ruim 8 uur
Bron:AD / opmerkelijk

(25-02-2020 00:39)


Een Amerikaanse ex-marinier heeft bewezen zelfs op zijn 62-ste nog superfit te zijn. George Hood wist ruim 8 uur lang op zijn tenen en onderarmen te balanceren, waarmee hij een nieuw wereldrecord planking vestigde: 08.18,15.
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: