Technologie
Ouder >> 
Reddit test nieuwsafdeling in iOS-applicatie
Bron:Tweakers / technologie

(23-06-2018 12:01)


Reddit is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe sectie binnen zijn iOS-applicatie, waarmee gebruikers het nieuws kunnen volgen. De nieuwsafdeling moet een samenraapsel worden van subreddits waar vaak nieuws wordt gedeeld.
THUMB
'Tesla gaat door reorganisatie aantal filialen SolarCity sluiten'
Bron:Tweakers / technologie

(23-06-2018 10:03)


Het lijkt erop dat de reorganisatie bij Tesla grote gevolgen gaat hebben voor SolarCity, het dochterbedrijf dat zich bezighoudt met zonnepanelen. Een aantal filialen van het bedrijf gaan waarschijnlijk sluiten door de aangekondigde ontslaggolf.
Overheid waarschuwt voor valse mails van MijnOverheid
Bron:nu.nl / technologie

(23-06-2018 09:42)


De Fraudehelpdesk en de overheid waarschuwen voor bedrieglijk echt lijkende e-mails van MijnOverheid, waarmee de verzender probeert de DigiD-gegevens van ontvangers te ontfutselen.
THUMB
Gebruikers krijgen inzicht in hoeveel tijd zij op Facebook besteden
Bron:Tweakers / technologie

(23-06-2018 06:47)


Facebook werkt aan een nieuwe functie die inzichtelijk moet maken hoeveel tijd gebruikers op de sociale-netwerksite besteden. De nieuwe functionaliteit is nog niet uitgebracht, maar verwijzingen zijn gevonden in de code voor de Android-app.
THUMB
'Facebook geeft gebruikers inzicht in tijd op netwerk'
Bron:nu.nl / technologie

(22-06-2018 21:52)


Facebook-gebruikers moeten dankzij een nieuwe functie meer inzicht krijgen in hoeveel tijd ze op het sociale medium doorbrengen.
Bethesda klaagt Warner Bros aan voor 'kopiëren' Fallout Shelter
Bron:nu.nl / technologie

(22-06-2018 19:42)


Uitgever Bethesda heeft een rechtszaak aangespannen tegen Behavior Interactive en Warner Bros. Hun mobiele spel Westworld Mobile zou een kopie zijn van Fallout Shelter.
'Bij Uber-crash aanwezige bestuurder was delen van de rit bezig met smartphone'
Bron:Tweakers / technologie

(22-06-2018 18:51)


De bestuurder die in de zelfrijdende Uber-auto aanwezig was toen de dodelijke aanrijding met een persoon plaatsvond, was een deel van de rit bezig met haar telefoon. Dat blijkt uit een politierapport dat verschillende media hebben ingezien.
Japanse rechter stopt faillissement Mt.Gox en begint rehabilitatieproces
Bron:Tweakers / technologie

(22-06-2018 17:55)


Een Japanse rechter heeft vrijdag de faillissementsprocedure rond de bitcoinbeurs Mt. Gox stilgezet en heeft een zogenaamde civil rehabilitation in gang gezet. Schuldeisers zijn blij met de ontwikkeling, maar wachten op daadwerkelijke uitbetaling.
Hooggerechtshof VS: opvragen locatiegegevens telefoon vereist doorzoekingsbevel
Bron:Tweakers / technologie

(22-06-2018 16:16)


De hoogste Amerikaanse rechter, oftewel het Hooggerechtshof, heeft bepaald dat de politie over het algemeen een doorzoekingsbevel nodig heeft om de locatiegegevens van verdachten bij telecomproviders op te vragen. Daardoor ligt de lat voor dit soort verzoeken nu hoger.
Red Dead Redemption 2-ontwikkelaar maakte op LinkedIn melding van pc-versie
Bron:Tweakers / technologie

(22-06-2018 14:15)


Een ontwikkelaar van Rockstar Leeds die eerder aan LA Noire en GTA V werkte, vermeldde op zijn LinkedIn-pagina dat hij aan Red Dead Redemption 2 werkt, waaronder aan de pc-versie. Rockstar heeft nog geen pc-versie aangekondigd.
Apple biedt gratis reparatie aan voor toetsenborden met vlindermechaniek
Bron:nu.nl / technologie

(23-06-2018 11:27)


Apple biedt bezitters van een MacBook die problemen ondervinden met het toetsenbord met het zogenaamde vlindermechaniek een gratis reparatie aan.
Hacker ontdekt methode om pincode van iPhones en iPads te kraken
Bron:nu.nl / technologie

(23-06-2018 09:58)


Een hacker die met goede bedoelingen naar kwetsbaarheden zoekt heeft een manier gevonden om de limiet van tien invoerpogingen voor de pincode van een iPhone of iPad te omzeilen.
Apple gaat MacBooks met 'kleverige' toetsenborden repareren
Bron:Tweakers / technologie

(23-06-2018 08:46)


Apple is gestart met een reparatieprogramma waarbij eigenaren van bepaalden modellen MacBooks de mogelijkheid krijgen om hun toetsenbord te laten repareren. Eigenaren hebben geklaagd over slecht functionerende toetsenborden, of kleverige toetsen.
Dreigt er een verbod op internetmemes?
Bron:nu.nl / technologie

(23-06-2018 06:18)


In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de week. Met deze week aandacht voor een mogelijk verbod op memes en kapotte iPhoneschermen.
Adobe-machinelearningmodel moet bepaalde soorten aangepaste foto's detecteren
Bron:Tweakers / technologie

(22-06-2018 20:16)


Adobe, bekend van producten als Photoshop, heeft kunstmatige-intelligentieonderzoek gepresenteerd waarmee het bepaalde soorten gemanipuleerde afbeeldingen wil detecteren. Daarmee claimt het bedrijf te willen bijdragen aan vertrouwen in digitale media.
THUMB
EU-parlement is teleurgesteld over Facebook-afgezanten voor Cambridge-zitting
Bron:Tweakers / technologie

(22-06-2018 19:32)


Het Europarlement heeft zijn teleurstelling geuit over het feit dat Facebook niet de uitgenodigde mensen stuurt naar een hoorzitting over het Facebook Analytica-schandaal. Die zitting moet maandag plaatsvinden.
Hooggerechtshof VS verplicht zoekbevel bij opvragen locatie
Bron:nu.nl / technologie

(22-06-2018 18:36)


Het hooggerechtshof in de Verenigde Staten oordeelt dat een zoekbevel voor autoriteiten verplicht is om locatie van gebruikers via hun telefoon te achterhalen.
Eerste episode van Life is Strange 2 komt uit op 27 september
Bron:Tweakers / technologie

(22-06-2018 16:47)


De Franse ontwikkelaar Dontnod en Square Enix hebben bekendgemaakt dat de eerste episode van Life is Strange 2 op 27 september zal uitkomen voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. In totaal bestaat de nieuwe titel uit vijf episodes.
TU/e bundelt onderzoek naar quantummaterialen en -technologie in centrum
Bron:Tweakers / technologie

(22-06-2018 15:05)


De Technische Universiteit Eindhoven opent het Center for Quantum Materials and Technology. Het doel is om verschillende disciplines op het gebied van quantumtechnologie samen te brengen en de samenwerking met het bedrijfsleven te verbeteren.
THUMB
De 11 tofste Steam Summer Sale-games van 2018
Bron:WebWereld / technologie

(22-06-2018 14:04)


Het wordt een geweldige zomer!
4Nieuws maakt gebruikt van cookies. Wat houdt dit in ?
[lees meer]     [akkoord]
Zoek op 4Nieuws: